Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

pedofiilit?  4

media on luonut sellaisen käsityksen ,et kaikki hollantilaiset varakkaan rillipäiset salkkuukot on pedofiilkeja sekä englantilaiset tuomarit ja aateliset...niin ja tietty monet populäärimmät jacksonit, clitterit jne...saksassa samaaa rataa, mut mafia rules....muissa sitä sanotaan ringiks -fantasia ja todellinen seksi sekoitetaan ja pystytään halutessa duppaan kenen tahansa kone täyteen tavaraa -yleensä sisäpiiristä karkoitetut, leimatut, kiristetyt jne. ovat hyviä syntipukkeja

tämä oli yksi näkökulma, mut jackson on vitun stara ja huippu allallaan -ennen jenkeissä liian kirkkaat potkittiin kommareina maasta tai bannattiin esim: chaplin -kyl sityäkin väitettiin pedofiiliks, mut kyl se oli liioittelua...se gubbe kehitti elokuvateollisuuden ja oli työnarkki siinä kun fordkin


PALLOMUSEOSSA  2

aamu alkoi neljältä ja teimme koiran kaa puutarha- ja peeltohommia....koira kaivoi montun loppuun -huomenna kiviä pikkasen ......muutama kuutio ja tadaa; uimaallas on valmis -tai ainakin ruutana lammikko.

noh, semmonen kumminki jossa pystyy viilettyyn-======tänään kävelimme joelle uimaan -koira katsoi sen näkösenä liikennettä, et se halus puolessa välin (ees taas 1400m)
taxin, mut päätin et me ei jäädä kuumalle asfaltille peltihirviöitten takia kuivuun.....saharan läpi meno on iisimpää. joki virkisti ja koira ui menmmän kuin mä -tosi maaninen polskutus.

qvisse tuli korjaan sit fillaariaan pihalle, ja sai hakee meitille bissee kaapista -viiden aikaan iltapäivällä olikin jo sen verta ollut liikkeessä et uinnin jälkeen koira söi enmmän kuin mä -nyt emme syö enää ween koiraruokia, vaan pizzaa, uusiaperunoita, lihapullia.

qvisse sano , et heippa ja koolaa....niin mäkin...koira ymmärtää jo hyvin englantia ja ranskaa -saksassa on vielä hiomista -espanjaa koirille ei sentää viitti opettaa.
GaryGlitterin Hello, Hello toimii musana -vähän on paljon kaikua rummuissa, mut kuva ei oo edes ironiaa....vai olisko toi joku tarzan joukki...täs
on taas bowien pappa sieltä jostain -oli tos pellollakin muutama psykedeelinen sieni, mut koira taas kerkis...noi
muskan korvat on rankemmat kuin spokilla -se ei saa noita vissiin sentää rusettiin.

http://www.youtube.com/watch?v=gUA35XQxxw8

'

koiran ego ei vielä mahu tähän:P


aidosti oikee ja oikeesti aito  1

ihmissuhde ja sosiaalipaska on älyttömän waikeex tehty nykyään -ostinkin seefferinpennun 11 viikkosen -se sotkee joka paikassa, mut se elää jotenkin tässä ja nyt.....ihmiset sen sijaan vahtaavat telkkuja ja muita leluja tärkeän näköisenä oppiakseen olemaan ween kauniita ja muutenkin täydellisiä¤ ihminen on tyhmä, mut koira sentään ei vahtaa akvaarioita niinku kissat -koira kun lähtee hirven perään niin sen mieli ei vaihdu.....mut ihmiset koittavat porfymoida hikensä ja eritteensä hajut ja muutenkin toimia vastoin luontoa saadakseen muka ihanne kumppanin.....semmosen hahmon kuin akvaariossa. yksinkertaiset asia monimutkaistetaan _niinku joku ween kännykkä -ei sille voi puhua kunnolla ees. saati antaa avaria tai halata -tyhmä muovi.....

on mulkin naisia -kait, ne tykkää siitä et oon jossain missä en oikeesti oo - emmä niitä rakasta , vaan sitä tuoksua tai hajuu. sanat on koristeita, mut se kuuluu politiikkaan parisuhdeakvaariossa. luulen vahtivani koiraa, mutta koira vahtiikin parisuhdetta ja toisin päin.
tunteet on oikeestaan hyvin tehtyä kotiruokaa¤


pikkuhauva mut isonee  2

meillä on molemmilla suklaasilmät.....yeeee -ihmiset on ihan perseestä, mut meitin muska onkin koira.....se ei vahtaa telkkua ja on muutenkin pennuksi älykäs. postisetää se haukku pikkasen varoituksex....ei kannata koon hämätä puolen vuoden kuluttua muska on jo hevosen kokoinen. se on haukkunut pari kertaa ja ulvonut pianon pimputuksesta -niin mäkin.....nyt tukholman gangsterit saa tulla ulos ja lopettaa tän netissä säätämisen -mul on 45min aikaraja ittellä maximinia netissä, mut nää pennut on pitänyt huolta , et ei tarvi olla ku sillon ku sattuu kerkeen 5 min:)



koiraa tsekkaan  1

mennään katsomaan seefferinpentua nuorison kans....niitten kans pitää olla kokoajan liikkeessä, et ne rauhottuis ennen ku alkaa kuluu hirveempää parkunaa kun sandra on potkassut jesperiä tai päinvastoin. koputan puuta ja toivon, et ne olis tappelematta vielä huomiseen -huomenna niille onkin matka tukholmaan takasin.

Tänään onkin mulla kaks paitaa revennyt ja eilen yksi....jesperi ei ymmärrä, et ei saa roikkua vastustajan hihassa palloillessa.



Seuraava