Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

=paskalokki=harmaitten tiedotus!  5

=paskalokki=harmaitten tiedotus!
Elämähän on loputonta painajaista. Mutta kun ajamme aikaa kohti, ohitamme ajan. Mutta miten kohdata aika? Pitää ennakoida ja ajoittaa oikein....syntyy ajankohta. Se on se tapahtumien polttopiste. Se on juuri se mitä me olemme aina halunneet olla ja tehdä. Huomaamme, että olem-me tuhlanneet aikaa -kuluttaneet tyhmästi.

Mutta sit, mä näin sen. Mä menin sinne, ja tykkäsin tehdä sitä. Emmää siitä rahasta niin paljon, mut mä rakastan tehdä tätä.

Mutta sitten tulee joku veen paskalokkija pilaa kaiken.

Se perkeleen Paskalokki tulee ja pilaa kaiken. Se varstaa mielikuvituksen ja tekee ihmisistä ilkeitä. Sille mikään ei oo pyhää . . . se on myynyt äiteensäkkin. Se tekee musta mielipuolen.

Paskalokki on vienyt monia hautaan liian nuorena. Paskalokki valehtelee ja antaa mukamas hyviä neuvoja -oikotien onneen. Älkää uskoko ! Se käskee Tappaa ! Se ei oikeesti välitä.

¤¤¤¤¤¤¤¤ -H A R M A A N I- ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/_whatsnew.msnw

HARMAITTEN TIEDOITE ON KOMMENTEISSA!


olette velkaa kaiken ja lisäksi paljon enemmän  2

kukaan ei mua oo jättänykkään mua.
vittu oonx mä joku YK ?
-palleriina on ihan kiva, mut mua ei nyt kiinnosta ku tehdä päässäni soivaa masentavaa biisiä joka wittu menee kokajan vituix kun saatanan kusipää ei hoida asioitaan.
mä saatana en viitis olla kauaa vihainen koska se voi rasittaa liikaa sivullesempia.

mun/meitin pankki irtisanoo lainan ja ottaa kaiken
maanataina tai ehkä jo tänään...ELÄKÖÖN MIELIVALTA!!!
olis joku muu, mut ku saatana taas tää yx TOVERI ,joka koittaaa
ahtaa taskuihinsa sohvaa ja kaikki saa kärsiä sen järjestelyjen vuoksi.

mua ei kiinosta ilmoitella sille enää mitään.
aamen



=koututtaja ja mato joka kiemurtelee koukussa =  11

tänään me kruuna ja klaava saimme sanoa hänelle joka ei muuten ymmärrä kuinka lähipiiri; perhe ja ystävät ovat hänelle selkänsä kääntäneet. Kertomaan hänelle tosiasian että kaikkien helpotukseksi, häntä ei enään ole ja hänet voidaan todeta kuolleeksi.

puuma-aika pore, mut norminoloinen
puuma-aika pore, mut norminoloinen

zombie gallery
http://groups.msn.com/zombiegallery

Todellisen elämän pyhyden tajuaa parhaiten vasta sitten kun on aivan pohjalla ja on menettänyt jotyain mitä ei saa takasin, ja ne pikku asiat joitten vuoksi haluaa nousta ja jatkaa matkaa.


= naisten pyydystys =  7

Tulin pulu&kala-naiselta -sillä on kämmppä täynnä lintuja ja akavaarioita ja viherkasveja sekä tuoksivia(aromaterapia-tarokkortit-muttei sitä mustaa kissaa !) kynttilöitä ja erilaisia puolijalokiviä -enempi kuin
aaltosen henryllä enenmuinoin -mut ei siti niin isoo akvaarioo tiettty oo vielä. se on mua päätäp pitempi neito, mut se kestä mua liian kauaa aikaa kerrallaan ja ei ymmärrä stereoitten saati muitten soittimien perinpohjaista luukutusta. meitin koira täällä amazoniassa saa korvatulpat , jos se välttämättä (niinku yleensä ) haluaa seurata orkesteriharjoituksia -jopa mutsillani on aina semmoset korvatulpat tai jokkut kuulokkeet korvilla ku se tulee käymään:)

oon kelannut huomenna alkaa tapaileen kaikkia mielenkiintoisia tyttöystäviäni jota puhelimesta löytyy
-silleen arvalla luurista vaan simmut kii räpläämällä.

viimex kun harrastin tätä arvalla pimuja, huomasin harrastavani ryhmäseksiä . en oo raisisti mut realisti joten kävin sen jälkeen adias testeissä sun muissa ku siellä oli neekereitä ja kaikkia mukana -se oli aika kiihottavaa luomutupakan voimin. loppujen lopux mä aloin seurustella tän jälkeen näistä bileissä ollleen muijan kanssa (melki 2-vuotta)...emmä mikään orgia ja ryhmäseksi ihnminen oo silleen kuvitellut olevan, mut kyllä sitä aina joskus osaa yllättääittensäkkin.

Viimekeväänä keräsin potenttiaalisia ehdokkaita -oon välillä aika maaninen heittäytyy juttuihin ventovieraitten neitosten kanssa, ja yllätän itseni naurattamasta naisia sanan varsinaisessa merkityksessä -enne en kuvitellutkaan että olisin joku naistennaurattaja, mut legioonateatterissa ohjaaja jotenkin profiloi mua alkuun siten ja siitä sain wettä riittävästi myllyyni. Aloin raahata koskipuistosta muijia silloiseen armonkallion asuntooni (oli kesä ja koskipuistoon kerääntyy ympäri suomea ryhmää kymmeniä tuhansia päivittäin) tampere on sillä tavalla risteuyskaupunki kuin roomakin.

naiset joteskin tykkää ku niile puhuu ihan mitä sattuu tai runoo,tyhmiä,ennustaa nii8ten käsistä ja muista paremmista paikoista esimes kaikkee. hieroo niitten jalkapohjia tai selkiä naiset on kuin kissoja tai koiria sun muita kotieläimiä:)...muutenkin ne tykkää kun ei esitä mitään muuta kuin omaa tyhmäää itteensä, naisa ei saa pitkästyttää ja ne tykkää yllättyä. ei sa toimai liian kliseisesti tai yrittää jotain avausrepliikkii, koksa se on tavanomaisen tylsää ja osotettua. salaperäisyys on aina plussaa. tai vaikka puhumattomuus -riippuu tapauksesta.mut .kaikki keinot on tietty sallittu. jokkut tykkääö kun niitä tapittaa hymyille, jokkut taas tykkää siitä kun tekeytyy kömpelöks ja ujoksi -ei oo vaikeeta:)sanaa ei kannata ees odottaa -sitä ei oo ees olemassa...jännää oikeestaan , koksa tietty voi olla ,et joku muija voi hannata ja se tilnanne pitää heti nollata ja unohtaa.pitää olla yltiöpositiivinen ja kelata et kaikki on just mua varten asetettu näytille. mä oon naivi ja sitä pitää käyttää hyväksi niinku kaikkia heikkkouksiaan pitää käyttää voimana. naiset tykkää usein erityisesti siitä, et joku mies/poika nolaa täysin itsensä hänen vuokseen. naiset tykkää ripeästä toiminasta _eivät halua pitkästyä tai pitkäpiimäistä seuraa useinkaan tietenkään.kännisistä miehistä tai aklkoholita lenmuavista tai muuten sekavista naiset eivät pidä juuirikaan.

masentuneena tai muuten vajarina tienkään hommista ei tuu mitään. onnex mä en oo yhtään katkwera mistään tai surullinen, koksa minkä takia siotä puitä...maailmassa on paljon naisia, orpoja, yksinäisiä, kevytkenkäisiä romatiikan näläisiä seikkailijoita -naiset ja elämä on monasti hyvä pitää jännänä seikkailuna.

Nämä kaqikki esimerkilliaset ideat toimiva tuseimmiten yllättävän hyvin, tärkeintä on että itse uskoo homman hoituvan ja tavanneensa just sen ainoan oikean.

naista pitää lukea ja tajuta nopeasti tämän tarpeet tyai tarpeettomuuden tunteet.
hehe, tästä tulee sittenkin pitkä...huhuhuh.
naisten silmiä ei voi tapittaa liikaa, mut kandee jioku raja vetää ettei oo ihan kielipitkänä ja liian palviovan näköinen....pitää silti olla rakkauden janoiset silmät ja koittaa jkommunikoida silmillä ja hyväilyillä. mut ei mitään karkeeta kähmintää.

naisille voi myös valehdella hieman tai muunnella ja värittää tylsiä totuuksia ku yleensä ihmiset on kaikki yhtä ween tylsiä tai mielnkiintoisia se on asennejuttu. kehua älykyyttä tai ihan kaikkee muuta kuin jotain yksittäistä ruumiin osaa, sillä naisethan haluavat olla täydelliseiä jumalkaataria, niinku ne onkin.
itsestää ei kannata kertoa liikaa, vaan pitää kysellä naisilta kaikkee tyhmiä juttuja. kun niitten puitää saada käsitys että ne on havaittu juuri ihmeellisiksi luontokappaleiksi.uskoutuminen on kans hyvä keino ja muut yhteiset salaisuudet -niitä voi keksiä jos ei tuu mitään mieleen.

näitä ohjeita ei oo tarkoitetu ravintoloihin, vaan etupäässä kirjastoihin, puistoihin, rannoille, vastaantulijoihin, toeille, kauppoihin, nustsille, leireille ja leirintäalueille, kouluihin, opistoihin jne. tietty jokkut näistä jutskista toimi ravintoloissa, mut nainen ei saa olla liian alkohilisoitunut tai kännissä yms.

Jos näitstä ohjeista poikkeaa , kannattaa poiketa täysin.

¤¤¤kevättä puntissa

http://groups.msn.com/zombiegallery


=naapuri=  1

Aukasin wiski pullon join pari lasillista
ja heti oli kyyneleet poskella...ei alkoholi oo
oikeen hyvä juttu sydänsuruihin tai mihinkään ongelmiin yleensäkkään -ellei sitten haluu
oikein rypee säälissä.

taidan ottaa viulun kätöseen

naapuri tuli jedaan mua siivoomisessa, ja juotan sille
wiskiä ja soittelen itse viulua vaan.....naapuri on edelleenkin ihan tuomari nurmion näköinen.

se on hiljainen ja mukava gubbe. se menee aina viidex metallisorvaamoon duuniin. mä tykkään kun se ei ikinä valita mistään ja se ei unohda olla herrasmies vaikka olis kuinka kännissä -se on niitä harvoja jokka osaa dokata ja muistaa silti hyvät tavat

mun duunit ei oikeen tunnu niin konkreettisilta. naapuri
sanoo itteensä erakoksi. kuuntelemme vanhaa bluessii Koneelta. naapuri ei ymmärrä tietskareista mitään ja se on kai yx pointti mix mä tykkään kun se kyläilee täällä
-tosi harvoin....se on sen verran ujo että ei se selvinpäin tuu juurikaan ulos kämpästään, paits kun menee töihin tai viikonloppuna kun menee yhteen baariin (se on aina sama baari missä se käy)


= bänx =  5

palleriina tuli käymään hakemassa tavaransa ja
sano ettei se halua nähdä mua ikinä. Se oli lukenut
tai joku sen kaveri oli näyttänyt näitä blogeja
et mulla on jotain muitakin juttuja ollut.

no, paha oli sanoo mitään vastaankaan.
annoin sen ihan rauhassa mätkiä avareita ja heitellä astiota sun muuta paskax -nyt vasta alkaa tuntuun siltä et on täysin romuna

kai mä tän anasaitsinkin. kelasin et lopetan blogin kirjoittelun, mut ihan sama. oikeestaan tää vaan toi
nytkin väistämättömän eteeni,
mut tais ollakkkin aika nöyrtyä


= kirja =  3

uusix ...tuli ihan paskaa textiä josta en saanu selvää

telkuri on ollut päällä tänään liikaa. se
toimii mulla unikoneeena paremminkin. tässä oo oolut ku muutaman tunnin hereillä ja lukernu kirjaa

tappara on liekeissä -poika manceen vaan!!!

hyvää yötä..
sveitsiläiset on ihan paskoja pelaan lätkää.
heti ku laitoin peeceen päälle , niin uni katos silmistä.

vois pistää tän myllyn heti kiinni....muutenkin liikaa netissä ollu

Tää ECOn EilisenPäivänSaari (kirja)kertoo 1600 luvulla eläneestä espanjassa syntyneestä gubesta joka haaksirikkoutuu autiolle laivallle....erittäin suositeltava....tää on muutenkin aika tähtiitieeellisen hyvä....täs on astrologiaaa, sotataktiikkaa,ripaus okultismia ja muita uskomuksia, hovijuonitteluja sun muuta salapolisimaista zydeemii.
tää gubbe kirjoittaa tätä kirjaa siellä autiolla laivalla daphnelle (joka on sen guben pimu) muuten hyvä kirja, mut sivuja irtoilee liian helposti


Kuka on maailman halitsija ?  7

Jos maailmaan asioista pitäisi yhden päättä, äänestäisin Nelson Mandelaa. Preidentin pitää olla lahjomaton, kärsimyksen jalostaman ,anteeksiantava, ehdoton auktoriteetti jota kunnioitetaan jne. ketään muuta en keksisi täöhän
-mmm...tai tietty itseni, mut mä oon liian nuori ja taasen ja iha liian fanaattinen vielä:) nellsoni alkaa olemaan vanha taasen, mutmut.


= mikkä fiilarit =  4

Treeneissä keksin semmosen kohdan koreografiaan jossa lopussa pudotaan polvilleen. sitä muille näyttäessäni ei
polvella pysynykkään enää pystyssä ja kävin terveyskeskuksessa. polvessa oli onnex vaan hiusmurtuma ja sain kepit sieltä -tarvii ilmeisesti hankia polvisuojukset mongoille.

hommat tietty kusee pikkasen

täytyy lenkuttaa tästä suihkuun ja lukemaan
pehmeelle divaanilleni ECOn Edellisen Päivän Saarta.