Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

=HerrasmiesKoira=  5

Keittiöstä tänne kantautuu
Janssonin Kiusauksen tuoksu.
Se on saman makuista syödä
kuin nuolis pillua. Janssonin Kiusauksen
lisäksi koiran kanssa aiemmin pihapiirissä kävellessäni
havahduin johonkin hikiseen jota oli peitelty
alkoholin, ruusuöljyn sekä laventelin tuoksujen yhdistelmnellä.
Mutta tuo haju tuon kiiman tuoksu hien korostamana
sai minut seuraamaan totutulta mäeltä alemmas kohti peltotietä kävelevää
nuorta neitoa. Hän oli juuri sellainen kuin odotinkin; täydellinen ja
juuri oikeassa iässä. Neitonen kysyi voisiko hän joku päivä tulla taluttamaan minun seefferi-koiraani jonka olemassa olon rinnallani olin unohtanut tyystin. Olin niin tämän nuoren naisen lumoissa -en juurikaan kuunellut mitä hän kertoi ja kysyi sitten toistamiseen saman potkaisten minua kiusoitellen jalkaan.

Outo sattumako ? Taru tuossa keittiössä häärii ja huutaa pian minua syömään Janssonin Kiusaustaan. Minä olen huumattuna hajujen humalassa.
Ja tuo minua odottava ruoka täydentää päivän. Täydellinen herrasmieskoiran päivä.

¤Zombie


=PÖSILÖ=  3

se perkeleen heebo sain mun veneen pyhäjärven pohjaan -ONNITTELUT!
jätkällä on otSaa vielä pyytää saarelta kyyti jonne hän joutui sitten rantautumaan uiden kun oli saanut upotettua mun upouudenhuvipurreN -tai wee melki uuden ja melki oman. No täytyy "löytää" parempi tai se mottipää saa hoitaa mulle. kysy et tarjoonx mä sille pössöö ja etteri kai meitin ystävyys
mitenkään kärsi. NO EI; SE ON MUN VELKAVANKINA PERKELE, ENKÄ PÄÄSTÄ SITÄ POIS VAPAKSI HOITAAAN MITÄÄN MUUTA KU UUDEN PAATIN MULLE MOOTTOREINEEN -EI SE OLLUT KU 50 HEPAN EVINDRUDE, MUT UUS STA¤###"GRE!

Mun PITI MENNÄ TÄNÄÄN VENEILEEN MUT EIHÄN SE OLLUKKAAN RANNASSA, VAAN VITUN POHJALLA JOSSAIN ¤¤##"##LE! MUT EI SE MITÄÄN NYT SE SAVUTTAA MULLA PÖSSÖJÄÄN JA YRITTÄÄ SAADAS MUA NAURAAN. SIIHEN TARVITAAN MONTA KILOO PÖSSÖÖ TÄNÄÄN.


= kroppaa likoon=  7

koiran kans tuli eilen temmelettyä niin, että
koira vahingossa puri mua käteen eikä auton renkaasen. käsi on hieman turvoksissa, mut ei se haittaa juurikaan melalla runkkaamista jota oon tässä harjoittanut kun ei oikeen saanu nukutuksi.
sama se kun suomi unohtaa haavat ja alkaa pelaamaan lopettaen nyyhkimisen joka olisi ollut liian enneltaarvattava. en usko sattumiin. jätkät vaan päättivät
sotia samaa sotaa ja voittaa sen coolisti. siinä kaikessa musass ja näytelmissäkin on kyse -voittaa ittsensä ja fokusoitua olennaiseen ja lopettaa itsensä ja olojensa kelaaminen. viihde on viihdegttä kun sen tekee nöyryydellä jota ei näe kun kaikki loksahtaa, toimii ja kolahtaa.

nonni, riina tuli katsomaan kuinka mun pikku kätöseni voi -söpöö.
se sano et me terkkuun. mä sanoin et ei tarvi ku valkosipulii ja
jodia tai sitä ween betadinea ...pihkavoidelappu voiskin olla oikeestan hyvä.

saatanan muijat sotkee taas mun jutut -naisten hoivaviettiä ei saa aliarvostaa. ilman suomen äiteitä me tuskin voitettas mitään.


=oikee lätkä=  1

sheddenin douggi oli kuin lapsi lelukaupassa suomipelin jälkeen.
tokassa erässä suomalaiset olivat ylilatautuneita ja sakun silmät pyörivät ylilatautuneena ja kelasin et vittu ollako jäähyllä vai miten voi olla nöyränä ja pelata omaa peliään ilman jäähyjä. kolmanteen erään saapui pehmeäkätisesti toimiva jäätävän upeeta jääkiekkoa pelaava suomi. ruudut, teemut, koistiset ja kaikki kantoivat sitä vastuuta ja puhalsivat yhteen hiileen. usa oli kuin julman kissan kynsissä oleva hiiri. pääreethän niiltä paloivat silkasta kateudesta. suomen kokemus ja kemia löysivät toisensa
talvisodan hengessä ja hitsas joukkueemme voittajaksi -näin upeeta on jääkiekko vaikka sitä yrittää pilata muutama erotuomari parhaansa mukaan. suomi otti sille kuuluvan voiton coolisti. ottelun numeroilla ei oikeastaan ole merkitystä sillä suomi pelasi komannen erään ainoastaan voittaakseen.
olis ollut kiva olla kärpässenä pukuhuoneessa ja kuuulla mitä siellä käskytettiin tokan erän lopussa:D

pitkästä aikaa oikeeta lätkää:D

http://www.iltasanomat.fi/videot/




=sauna=  3

tänään en viittinyt mennä minnekkään ku tänne tuli ryhmää saunoon
ja ne koittaa tehä musta ihan väen vängällä alkoholistia -tuskin mulla mitään hedarii on, sillä oon eka syönyt särkylääkkeitä oikeeoppisesti et jaksaa dokata bissee ja sidukkaa...ja sit valkovenäläisiä siihen, ni kyl se voi olla siinä ja siinä et hedarii vois ollakkin. onnex täällä on tohtori mukana saunomassa -se on suomen paras bues-kitaristi.

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi

BarbieQueen
BarbieQueen

=paskaa=  36

oon levitellyt koiran kans paskaa pellolle
kun oon laajennellut tiluksiani -pyrin omavaraisuuten.
koira tarvii suihkua enempi kuisäntänsä. sen paskan levitystyyli vaatis hiomista kun se levittelee sitä etupäässä itteensä ja sitten se ui tossa kesken eräsessä lammessa tai rutakossa ja on todella muuta kuin puhdas joten menemme taas uimaan -koiraa en viittinyt päästää ees sisään.

luurissa on textareita, mut mua ei nyt kiinnosta ne. -ainakaan vielä...uinnin jälkeen vois miettiä naisasioitaa et kuinka ne saa parhaiten solmuun tai jopa selvitettyä -se kyllä on utopiaa.

postissa tuli fisheriltä tilattua kultaa ja jalokiviä. uinnin jälkeen voiskin luuppailla niitä.


=Kritiikkiä=  1

kävin eilen amazonian paikallisessa wee-pubissa -aiemmasta kerrasta olikin vierähtänyt 5-vuotta. rakastuin tietty taas siihen samaan hevosmuijaan ja se on semmone yyyhoo. sen lapsi oli sanonu äitelleen ku oli nähnyt mut bussissa et toi setä on ihan pellen näköinen. lapset on harvinaisen tarkkoja ja tunsin suurta riemua ja rupesimme qvistuksen kanssza< mylvimään naurusta.muuten matkallamme hukkasimme kaikki irmelit -onnex ei oltu autolla.monet kysy et miksen mä kirjoita enää paikalliseen. mä sanoin et sizx ku on netti keksitty ja siitä ei saa rahaa....tai emm'ä tiedä mitä mä sanoin. kerkisin juoda sen lonkun melki loppuun siellä.

kemian testeri


0 vitun polla hajoo O  1

wee, mä haastan nokian kännytehtaat rosikseen
-oon saanut niistä hirveen hedarin..hedari oikeen säteilee silleen et kaverikkin kun näkee mut ne lähtee karkuun jonkun tekosyyn nojalla -mikä on oikeestaan ihan hyvä, sillä
ittekkään jaksain katsoop ukkoo joka heiluu ku mielimuoli särkien pikkuesineitä ja isompiakin.

tietty voi olla et mulla on värikalvon tulehdus sillä silmii särkee kans....gtosin tää kämppäkin on ihan tomussa ja kaiåpais siivousta jota ei huvita tehdä.....eikä kukaan kestä kattellla mua eikä tätä kämppää koiraa lukuuootamatta -se ei vaan osaa siivota. jos mulla olis mennyt silmiin vaikka jotai n metallipölyä tai pirii tai ihan mitä vaan...tosin voipi olla et univelat painaa vielä tai sit shit SHIT.

http://groups.msn.com/zombiegallery