Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

=luurit on perseestä=  6

mä oon alkanut näkeen värillisiä unia kaikista ex-muijista. yleensä mulla ei oo tapana muistella menneitä, mutta se johtunee ilmeisestyi siitä et oon vahdannu liikaa lätkää telkkurista ja sielllähän on seassa ihan kaikkee muuta paskaa pilaaamassa hyvät yöunet -jokka on muutenkin kortilla näin keväisin etenkin.

ei mulla tietenkäään mitään exiä vastaan oo -ei mkillään pahalla -ei ne kaikki mua haluu ihan varmasti hengiltä.....ja niitä näkee aina silloin tällöin kävelemässä -vähän niinkuin zombeilla kin on tapana.

tänään oon vastaillut luureihin ja neuvonut ihmisii -vähän niinku dr phillkin, mut erilailla asiassa kuin asiassa. Mulla on vieläkin univelkaa ja mun on pakko laitta toi luuri kiinni,...mä tiedän ,että maai nonni h soi taas:P


= taivas =  3

uinnin jälkeen koiran kanssa juostessa tuli sopiva hiki -vesi oli aika kylmää ettei mitään pitkää lenkkiä voinut uida ja eikä koiraakaan parane hukuttaa.

sit mä mulla soi taas se biisi päässäni. sitä biisiä mä oon tehnyt vajaan vuoden päivät -yleensä mulla tulee biisiä ja textiä erittäin nopeestikkin.
sillain yleensä runoja lausuessa jollekin seurueessa heitän ihan improvisaationa mitä mieleen tulee sama musasa aika usein. mutta mä tykkään lasse mortenssonin myrskyluodon maijan tyylisestä melankoliasta
ja siitä et se yx biisi määrittelee pitkälti koko guben.

nykyään populääri musaa tehdään liian nopeesti ja muutenkin hätäisesti ja
isot jakelutlafkat ja levyyhtiöt hoitaa loppujen pilaamisen.

six mä haluun itte tehdä kaiken alyusta loppuun -se pitää mielen sopivan nöyränä.

meen jatkamanan pilvien tarkkailua nurmikolla selälläni maaten -oon huomannut et sillain pystyy keskittymään olennaiseen mukavasti tällee kun on vieläkin univelkaa ja ei huvita päivällä silti nukkuakkaan.

papruhommat jätän huomiseen -paits tietty jatkan sitä yhtä biisiä joka taas alkoi soimaan päässäni ja siksi menen ulos -sillä työnarkomaani on ihan sama kuin mikä narkkari tahansa:)


= EXIT =  1

Onkin makeasti tullut nukuttua velat pois -tai melkein. Ulkona
on vaan niin hienoo ja ihmiset tulee jutskaan kaikkee mitä talvella on jäänyt sanomatta....ja sitä juttuahan riittää.

Täytys malttaa nukkua joka päivä,mut se on kyllä mulle ihan utopiaa enkä ees yrtiä silleen. valvominen herkistää ja tekee kaiken havainnoin valppaammax ja sitä ei sitten malta nukkuakkaan -ihan kaikkee en pistä naistenkaan opiikkkiin. kukaan jaksa ihan kokajan naisia ja toisin päin. nytkin oon lukenut fisherin korukivi ja jalometallikuvastooo ja tilaillut kaikkee kivaa sieltä.

suomi hävis melkein norjalle..huhuh...nukahdin ensimmäisen erän alussa vissiin. heräsin viideltä ja aloin soittaan kitaraa ku oli saatana kylmä kun ikkuna oli jäänyt auki. sit kun pidin taukoo nukahdin onnex uudelleen. tänään koitan olla himassa ja pitää luurit kiinni et saa univelat maksettua -sillä mulla on hirvee määrä ohjelmaa viikoloppu- puolella ...tai oon lupaillut uusille tuttaville näkyillä jne.

pitäs myös hoitaa hieman papreioperatiivia-asioita, koklsa ne on yleensä
ne jää aina viimetex ku on kevättä puntissa, mut tänään tuntuu pussit ja kasit sopiva tyhjiltä ja samoin päässäkään ei oo liikaa kaikkee asiaaa jota ei vois huomiseksi siirtää:)

nyt meen koiran kanssa uimaan, koksa me ollaan molemmat suomalaisa

http://groups.msn.com/zombiegallery


=Vamos o`la gama.Puta me mata=  3

tänään annnoin luvan perheelleni luvan rankaista mua vaikka kuolemalla
-joskus on otettava lusikka kauniisti käteen ja nöyrtyä nuoleen ne kaikki vessanlattiat vaikka olis kuinka pomoo -vastuunkanto, loojalius ja arvomaailma pitää tarkistaa. mä olen paljosta vastuussa ja siksi mun onkin on joskus näytettävä mallia kuinka pitää toimia kun on tehnyt virheen.

nonni, selvisin hengissä ja vältyttiin verenvuodatukseslta täällä mansessa -diplomatiaa ei sovi aliarvostaa. ja akvaario/pulu-tyttönen on mulle rakas:D

empatiaa ei kaikki osaa tarpeeksi -jokkut ei kestä sitä juuri ollenkaan.

Hook Jones
Hook Jones

HARMAA ÄÄNI
http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/_whatsnew.msnw

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤KUKKIVA KROMITERÄS¤

En pysty paljoo arvaamaan,
sanoistas ei selvää saa.
Sun viulut joudun maksamaan
moneen, moneen kertaan.

Sul ei oo paljoo sanottavaa,
otetta en susta saa.
Sua aina joudun raahaamaan
moneen, moneen paikkaan.

Ultramagee gimma saapuu bemarillaan
ja musaa laittaa mulle soimaan.
Hän on vapautunut estoistaan
ja imee mut siihen paikkaan.

On mun vaikee pysyy tajuissaan
-kromiteräs kukkaan puhkeaa.
On mun vaikee pysyy aloillaan
-olla kuin ei olis huomaavinaan
kromiterästä kukkaan puhkeavaa.

Kromiteräs kukkaan puhkeaa
ja tuo uudet tulvat mukanaan.
On vaikee olla tajuumatta,
et se vie mua kuin metrin mittaa
moneen, moneen kertaan.

Kukkiva kromiteräs tulvia saa
ja luo uutta elävämpää maailmaa.
Ei menneitä voi kuin unohtaa,
jos haluu antaa kukan koskettaa
moneen, moneen paikkaan.


0 nöyrä mieli O  1

oho, vittu oon alkanut laiskaks koska heräsin ja oon nukkunut saatana 2 tuntii. onnex luuri soi ja mua tulla hakeen, et saa taas nöyryttää itteensä ihan koska se kuuluu toimenkuvaan ja oon esimerkkiinä.....tai siis haluun tehdää ittestäni esimerkin kuinka virheet taas tunnustettiinkaan -jaahas natons 8 sekunnin sähkökatkos -aini se oliki salista tietoo:) onnex oon varautunut -kaikkee...ainawalmiina on parempi olla maaninen taikuri
-taikurui itsekkin yllättää jokskus ittensä....liitty joteskin ihmisen aiwokapsietettiin ja uuden löytämiseen -esmes joku uus teoria taio metodi tajuta kaikki jne. elämä on siolti ihanaaa vaikka voi kuolla kun pitää seistä sanojensa takana -mut m,ähän itteeni ala pelokään. DS nonni aamen:)


= oon ollut tyhmä ja edesvastuuton =  1

tässä mitään virtaa tarvi ku käkikukkuu ja kuuntelee blacksabathia ettei tarvis ajatella perkeleen naissotkuja
-tajusin et oon mokannut jotain ...täytyy nöyryyttää itteensä ja joutuu valvomaan josenkin takia kun pitää ottaa vastuuta ja syytä väärästä käskytyksestä tai sen väärinymmärt'ämisessä oli vikaa. piti pöytä mputsata ja sanoin siitä yhelle kamulle mun yhellä tyttöystävällä, mut se olikin käsittänyt et se pöytä pitää putsata sileen erilailla -wittulan väki mun kans...se irmeli nukkuu pyuoleenpäivään ja en saa asiaa selvtettyy. onnex en ryhtynyt nihinkään ankarampiin toimiin -olis pian ruumita taim jotain .....kaikki on mahdoliista ku virta vie ja rakentwelee jotain jumaklia isompia kokonaisukksia et kaikilla olis siistii...sit tajuu et onkin mopngertanut wammasena epäselvästi åpyytänyt apua siivota se ween pöytä johon mä kippasin mun kaikki paskaset nenäliinat muovikassuista jossa ei sit ...plaaaaplaaa.

tekemättömät asiat rassaa ja vastuu painaa. mähän otyan kaiken niskoilleni ja mut saa vittu vaikka hakata tai tappaa kaiki on nyt sebn irmelin käsissä -tää on joskus tämmöstäkin ku pää on täynnä kaikkee eläimiä suurempia
-on vaan kestettävä ja lopetettava turhat ruikutukset ja selvitettävä kaikki perin pohjin. onnex ei kerinnyt mitään jengejä tnms. alkaa ohjelmoimaan toimintaa tai muuta järkevää. tuittuit.

kaveri soitti se on kans maaninen ja sano et se tulee jollain viritetyllä jenkkirassilla niin päästään hoitamaan mieltä painavat asiat niinkuin miesten on tapana tehdä _eikö syytellä yhteiskuntaa tai pentuja kun itse pitää niitten perään kattoo ettei ne hölmöile.

muuten opn kivaa, mut ei juurio nukuta. kyl moraa löytyy ja empatiaa. nyt oon jeesuksena. toivokohan fantasioissani et se pitkä blondi antais mulle piiskaa tai jotyain...mmm ehkä mä haenkin sitä tahallista nöyryytystä kun ooon ollutkin liian fiksuna omasta mielstäni siis

antaa hevosten silti murehtia ku niillä on isompi pää....mut asiat on sitä varten et ne on hoidettava. taidan antaa jonkun siistin ja arvaamattioman lahjan mielipahan tuottamisesta...jup


= U made me mama. hope u get rythm. in ur LUV=  7

eka oli ihan ween hianoo ku oli kaikenmaalaisiii, mut sit alko tulee ihan veen siosaaalipornoolo jka alko päätäsärkee ja kaadoin vappusimat kajareille jokka on kuivumassa tiossa valospotin ja tuulettimen vieressä kuivumassa. saatana mä sain ne muistaakseni käsineeltä nää ween kalliit ultra higlight kajarit joka on 10 vuotta aikaansa edellä, mut niihän se kuulkuki. pioneerejähän täs ollaan..joo nyt en enää käsittele omaa sähköpostyiani ku ne valitut otokset joita mun fiksut ystäväni osaavat onkia kaiken ton soosin seasta....mulla menee hermo jo ku on yli 50 postia avannut -100 suunillee saa heiottää suoraan troskiin -mutteise kai oo vakio....mä oon voinut hukata jonku ihmen mut mä avayuduin kerrankin ja sanoin etten viitti valehdekllla tänään vaan tykk'ään kun o kevättä puntissa ja silti tää postiruuhka ja truuudun tapittelu sekottaa tämmösen sporttisen herras mies narkomaanin pään lopullisesti ja pitää mennä uimaan -eieln kävin uimassa koiran kans -ei se ollukkkaan niin lämmintä ku luulin mut ei se mitään mul oliki hiki.


= ZZZZZZZZZ =  1

Rakenuksessa oli pimeää. En nähnyt eteenpäin harovia käsiäni. Olin kai jossain sokkeloisessa kellarissa. Olikohan tämä sittenkin joku vanha viinikellari. Taskuistani olivat tulitikut jo aikoja sitten loppuneet.Tääl- tä oli pakko päästä ylempiin kerroksiin, sillä ulkoapäin tämä rakennus oli ainakin kuunvalossa näyttänyt korkealta linnalta. Kompastuin. Kynnys ylöspäin ! kyllä, tämä tosiaan tuntuit portaikolta. Portaikkoa kävelin tunnustellen varoivaisesti seiniä -niitä ja portaikkoa tuntui riittävän loputtomiin. Hämärää valoa pilkotti ylhäältää -samoin kuului jotain ääntä, kenties musiikkia. Saavuin ylempään kerrokseen ja samalla joku tarttui minua olkapäästä ja sanoi: "Mitä Koukku !". Menin hämilleni, enkä ymmärtänyt pelästyä äkkinäisestä selkään taputuksesta. En nähnyt tätä kaveria selkeästi, mutta hän tiesi nimeni -nimen jota vain pispalalaiset ja jotkut muusikkoihmiset minusta olivat joskus käyttäneet. Hän halasi minua, ja seisoin yhä samassa paikassa. Nyt erotin juuri ja juuri hänen kasvonsa. Se oli Sepeli yksi basisti menneisyydestäni. Eikö hän enään asunutkaan jossain Inarissa kasvattamassa susiaan sen naisen kanssa jonka nimeä en muista? Sepeli hymyili ja vaikutti jotenkin homomaisemmalta ohjatessaan minua pitkällä käytävän tapaisella eteenpäin. Nyt kuulin äänien voimistuvan, niin kuin hämärän valonkin -en vieläkään nähnyt juurikaan mitään. Käytävällä joku mies makasi pullo kädessään käytävän seinään nojaten. Joku saapui meitä huojuen vastaan -ilmeisesti juopunut ja hihityksestä päätellen se oli nainen. Hän pysähtyi eteemme ja sammalsi :"Mitä Koukku, oot vielä hengisssä." En sanonut sanaakaan niin hämmentynyt olin. Äänet voimistuivat selkeämmiksi ja juopuneita ihmisiä ilmeiseti ainakin osa oli tuttuja , joitan en ollut vuosikausiin nähnyt.Kompastuimme johonkin pehmeään ja kaaduimme. Se oli sohva. Sepelli kikatti naismaisesti, ja vasta nyt tajusin, että hänkin oli myös humalassa. Erotin hänen kädessään olevan pullon. Hän tarjosi siitä minulle huikan. Se oli kuivaa punaviiniä. Jäimme istumaan sohvalle ja katselin ympärilleni. Hämärässä oli jotain laatikoita seinillä....ei, nehän olivat bändikamoja. Jatkoimme matkaa ja käänyimme oikealle. Ensin valo sokeutti minut ja olin pudota polvilleni. Huone oli täynnä ihmisiä barokki-tyylisen pöydän ympärillä. Kaikki tulivat vuoroin tervehtimään minua Koukku-nimellä. Kyyneleet valuivat poskillani liikutuksesta. Pöydällä oli sinikantinen CD-levyn kotelo jota kaikki osoittivat. Katsoin sitä. Siinä oli neljä nimikirjoitusta. En saanut selvää kuin Sepelin nimikirjoituksesta ja viimeisestä nimikirjoituksesta.Se oli Hook Jones ja vanha taiteilijanimeni, jota en ollut käyttänyt 15-vuoteen -silloin kun soitin ensimmäisessä bändissäni (The Black Bisons) rockabilliyä 80-luvulla ja ikäni oli yksinumeroinen. Kaikki minussa huusi, että olen Zombie, enkä mikään Hook Jones. En kumminkaan kehdannut sanoa sitä liikutukseltani, ja se olisi kai ollut muutenkin liian naurettavaa. Irtaanuin humalaisesta joukosta tutkiakseni paikkoja. Saavuin sinisellä valolla värjäytyvään huoneeseen. Huone tuntui olevan täynnä iloisesti päihtyneitä tummahiuksisia naisia. Huoneessa oli flyygeli jota soitti tai paremminkin tapaili tuttu laulaja -hänenkään nimeänsä en saanut päähäni millään. Lattialla lojui patjalla tutunnäköinen pitkänhuiskea kitaristi nainen kainalossaan. Tämä nainen ilmoitti minulle, että heillä kestää viisi minuuttia. Olin tyrmistynyt ja mustasukkainen tälle myös tummalle naiselle. Miksi hän teki sen taas minulle ? Allapäin poistuin rakennuksesta välittämättä siitä törmäsinkö vai kaaduinko johonkin. Nyt kaikki tuntui irvokkaalta pilalta. Kusihätä herätti minut ja vasta vessassa tunsin huojennuksen aallon kulkevan ylitseni -olihan aika naurettavaa olla kuolleille mustasukkainen.

z o m b i e


= herrasmies narkomaani =  1

perkele menee hermot kaikkiin ihmisiin jokka lähettelee kiitoskirjeitä joissa on "timanttisormuksia" sun muuta kaikee joita m'ä välttämättä tarvin ja heti -mulle silleen et ne kolahtaa manuaalisti postissa himaan. muuteski tulee vituxeen postii kaikenmaailan irmeleiltä ja viirupölläiltä sun muilta luojan luomilta olioilta joissa on ihme textiä tai jotain rihkamaa (välillä luenkin kaikki postini itse ....en juuri koskaann, koksa se ei oo mun jobi:P mua ei kuulemma saa kehua tai mä voin hermostua aika usein täleen)Mä vihaan maksaa laskuja joten sitä varten mä joudun dellegoimaan muitakin juttuja samalla muille et ,ä pystyisin ees joskus keskittyyn sillen yhteen kerrallaan -se on liian vaikeeta usein.postissa tulee ihmisiltä ihme lähetyksiä ja mä annan ne ensin pommikoiran nuuskittavaksi (hyvä ville! kemia kannattaa enempi ku paskalla lukeminen) postissa ihmiset luulee liikoja ...luulee et mä oon sitä sun tätä ja muutenkin sädettävä ja jotenkin muyuten kaikkee mitä en ihan tasna varmaan oo , koksa tykkään valehdella , koska netti ja sosiaalipornno on ihan persestä mun mielstä pitenmmän päälle (hyvä manageri näinhän sä kielsit, näänäänäänäää!!"!). sit tännekkin tulee jotain sähköpostia jossa hjoku haluu mult a rahaa siitä ja siitä kun mä teen netissä kultakauppaa jonnin verran. saatana eix mee jakeluun et sitä varten on keksitty postiennakko ja et maksaa postissa. mä en ala syytteleen mun siihteerejä -mä oon gherrasmies perkele ja muutenkin mahdoton ihminen. jep ....täsäsän tää ..mmmmmmiktäsmitkäsööööh.

mä oon sitä mieltä että lahjoja ja toiseten ihmisten kirjeitä ei lueta tai anneta takasin saatana. jokkut ihmiset on helvetin tyhmiä tai ajttelemattomuia kun lähettää postissa tavaraa mulle jota mä en sitten saakkaaan ja siitä pitäs muka maksaa rahaa ja olla velkaa -NO WAY: KANDEIS VÄHÄN SATANA MIETTIÄ OOKO MÄ JOKU POSTINKANTAHJA VAI MIKÄ MÄ NYT SITTEN OON.
EN AINAKAAN IHAN NIIN TYHM,Ä ETTÄ ITSE OMAA MOKAANIN MENISIN MUIOLLE ITKEEN.

NONNI asiasata kuudenteen. palleriinalle e ilen sanoin kun näin sitä pitklästä aikaa et mulla on kevättä oluut puntissa ja oon muutenkin ollut naisten suhteen hypomaaninen keräilijä kun mä en enää muistanut ees sen nimee heti tai jouduin kysyyn siltä -se piti sitä
kyssäriä omituisena eikä se muistanut et mä kirjoitan naisten iskuvinkkikirjaa tosisani enkä ihan huvikseni ja mä teen aina työn huolella ja loppuun asti -muuten en tekisi ollenkaan sellaista duunia josta en tykkäis-melko yleispätevää ...joo. joo mä sanoin et emmä voi itteleni mitään kun rakastan rakastumista enkä viiitti jauhaa mitään rakkaussoopaa kun se palleriina on ihana ja mukava ihminen. eikä se muistanut et se oli inoissaan siitä mun kirja ideasta ja haluis siihen naisnäkökulma kommentteja kirjoitella -nyt sen ei välttämättä ainakaan tarvi sillä itteensä stresata. mä en yleensä ikinä jätä ketään toleen et selittelisin vaan ainoastaan unohdan jokkut naiset muitten juttujen olessa ajakohtaisempia -emmä sitä hakluuittessäni muuttaa. vaikeeta silti saada oikeet sanat jouduin miettiin m,onta sekkaa ihan, ....sit mä trajusin et se on kännissä enempi kuin luulinkaan ja kelasuin et muistaax se mitä mä oon sanonut kun mua ei kiiinosta hirveesti jankuttaa ja toisdtaa kertaalleen selitettyy76 höpinää....niin joo, mitämitä. satan sain virusepidemian jou ween troijan hampaaton hevonen iski molempiin abvaruuskeskuksen päätäreihin
vittu. eno tuli ja toi mulle kaks uutta myllyy ja sano et 20 ...m'ä snaoin et eix se oo liian vähän. vai pitääx tätä laajentaa...en viitti nyt alkaa säätään kun pitäs nukkua joskus univelkoja -perkeleen naiset ne valbvottaa vaikka niitä ei ois ees kämpässä -omituinen juttu. söin anskun teklemää ruokaa ja ihmettelinet se ei ainakaan polta suuta liikaa vaikka hotkin kun on vähän uuta säätöö....se olikin sellasta ruokaa joka olis ekana opitänyt lämmittää esmes mikrossa...seuraavaksi kirjoitan kirjan
nimeltä HERRASMIES NARKOMAANI....SE KUULLOSTAA SIISTILTÄ IHAN SEN TAKII...JOO. NOONNI HEIHEI EI MITÄÄN ARVOKASTA POSTII JULLE ELLEI OO IHAN PAKKO. YEP:D

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi

T: JUGEND MUSTALANEN

Kuva #1056588

Kuva #954271
"Jokainen vastaan tuleva nainen on potenttiaalinen pantava...ainaskin sille aika kaukaa kun ekana tulee mieleen"

Kuva #1064079

Kuva #931289
pillupääpillupää ja vitulla päähän ...pakko mennä ulos sekoo täällä on tuleetimet päällä mut tää siltim,m mkun olis saunassa. onnex tää vehe on taas riesana ei tarvi kokajan panna tai soittakitaraa-ei jaksa mut ei osaa muutakaa.....mutsi tuli jus kysyy et voix mä tulla jedaa sen näyttelyn pystytyksesä??? -mä kysyin siltä ketä se näyttelee:) se alkoo huutaan ulle niinku normistikkin et "perkeleen hörhö, onx mulla kuulosasa vikaa vai taas päässä ??!!???mikämikä??? ...mulla on taidenäyttely" niinniinpä joojoo. sit kogasin et taklu on taulu ja tikkataulu on tikkataulu ja vesiväri, öljytyvärijoojoose juttu mikä ei kuulu alkuaineiosiin eikä mitenkään siihen kuinka rikkohapolla saa http://eroteltua kätasytysti kultaa opaskasta jtai siitä kuinka helposti voi kokata piommejaa tai vaikkapa huumeita...maailma on haasu ja liika hassu on höpöö juujuu..ja yep... mun mutteri maalaa ja on kans aina ihan tinnerissä. se sano et se lähettä takut postissa koreaan...se on semonen maa missäänn ollaan vähän helvetin siistejä ja muutekni kaikki on viimesen päälle koreena....silti ne on sellasii jokka voi kopata syliin...niimpä hei kaikille jokka mä muista nimeltä ...niitäkin on -kai...mmmmyyhhmmm 546##¤¤##"%#*#PERKE#GERE!!


¤JumaltenJuomaa¤  1

Erään tutun kemistin kanssa valmistimme vanhanajan Absinttia joka on jumalten juoma eikä tarkoitettu kaikenmaailman deekuille ja muille väärinkäyttäjille - Onnstuin jumalallisessa tilassani hajottamaaan avaruuskeskuksestamme kaksitietokonetta. Absinttia ei missään nimessä saa juoda 8 centtilitraa enempää -kauppojen ja ravintoloitten juomista en viitti edes manita kuin sen, että ne eivät kuulu jumalten juomiin. Toisesta koneesta katosivat netit ja comit ja toinen tuli täyteen omistuisia virusohjelmia jokka saastuttivat koneen -taas on tietokonevelholle asiaa ja se maksaa taas maltaita. Kirjoitan tätä kirjastossa ja hymyilen kaikille ohikulkeville hameille, koksa on epäherrasmiesmaista olla vastaamatta naisen hymyilyyn oli hän sitten ruma, kaunis tai minkäoloinen vaan -ei saa arvottaa hymyilevää ihmistä jota ei tunne.

Näemme vappuheilamme Qvistuksen kanssa jakka hän pääsee töistään.
Hän lupasi kiirehtiä rakennusurakkaa kun sanoin tarjoovani hänelle tätä sammalenvihreetä jumalten juomaa Absinttia -tiedän, että hän saapuu tänne amazonian kirjastoon alta tunnissa, sillä Qvistus jos joku on nero ja
olen nimittänytkin hänet leikkisästi maailman toiseksi multiartistiksi -itsestäni käytän nykyään mielummin tittelinä maanista taikuria.
Maaninen taikuri on sellainen joka yllättäää kyvyillään usein myös itsensä
-"taikuri itsekkin hämmästyi" sanon kun huomaan pelonsekaisessa hurmoksessa jonkun temppuni, manooverini, ennustukseni tms. käyvän toteen
ja kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie