Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

=londou=  5

Saavuin 2 tuntia sitten tänne Homefieldstreetille Heidin ja Paulin
kämpille. Ajattelin lusmuilla täällä Lontoossa pari päivää
kunnes Peter saapuu studiolta Himaansa B.hamissa.
Se käski mun tulla junalla .fuck, saatanan pihejä nää britit.

Mun oli pakko kattoo Paulin työkaluja ja sitä antiikkista jakoavainta joka on ihan käsittämättömän ameemabaisen kömpelö -se on jo oikeestan viktoriaanista taidetta.
Dokaan Paulin tarjoomaa lauderssin wiskiä ja naureskelen samlla tuolla alhaalla seinällä olevia sähközydeemejä plussa ja miinusvirtaa -mulla on mukana omat jakozydeemit (kerrANKIN muistin ne taas:)

Paul ei anna mun ajaa transittiaan(ikivanha...se sam ku 100 vuott a sitten)
sen mielstä mä ajan liian lujaa ryhmityn eka väärin -no kai se ottaa aikansa kun tottuu vasemmansuuntaiseen liikenteeseen -vittu meinasin jäädä heatrowlta tänne tullessani bussin alle jalkakäytävällä.

Täällä on kans just satanut mut vähän ja lämpöö on enempi vissiin -vaikee sanoo kun oon juonut wiskiä jo useampia grogeja. j aPaul perienglantilaisena ei sano mitään, mut katsoo
paheksuen moista käytöstäni, mutta kyl se sit tajus et mä oon vilustunut ja räkätaudissa.
En viittinyt ottaa kokkelia mukaan reissuun kun oli niin räsenoloinen et olisin kumkmiski jäänyt kiini tullissa ja se olis jo ween tyhmää.

heidi ehdottaa , et mentäisiin niiten kantabubiin -siellä en juo niitten pirtelöitä vaan coolisti vitun hyväää ,pullotettua ranskalaista Le Mottia...huomenna heidi saa kertoo sen mestan sijainnin mis saa niitä hyviä intialaisia biidiitä -kierettystä tupakanlehdestä kyhätty rööki.


=puhelu=  1

patty smithii kuuntelen. ekan kerran ku juttelin tän kanssa luulin et se on pimu...vasta vuosia myhöhemmin tajusin et se onkin ukko ku kaverit naureskelivat mulle -vittu olis silloinen vaimoke voinut jotain sanoo -no,'osaan mä paremminkin mokaillle. glooria....täää biisi on omistettu nokian vesijakelulle vissiin.

negativen jonnee kans luulin eka gimmaks ku juteltiiin, mut se ei ollu niin kauaa ku tää patty jolla ääni on todella naismaisen kaunis ja muutenkin siinä on kunnon polleglamourii.

b.hamista peter soitti ja kyseli koska tuun käymään sen kartanossa
-se on lomilla kesän keikkailuijen jälkeen.
mä oon jo pakkamaamassa ja tsekkailut lentoaikatauluja -ajattelin käydä ihan muutamx päiväx...ku täällä suomessa on näitä pakollisia vittumaisia velvollisuuksia.

peter kyseli et onko löytynyt magic mashroomseja:)
se kans on keräillyt niitä siellä nummilla ja sieltä se on löytänyt jotain antiikkisia hopee ja kulta kolikoita joita se keräilee.
tapasimme joskus malagassa kun meillä oli aprtmentto samassa talossa.
silloinen vaimo opetti sen tietty käyttään herskaa, mut onnex se ei jäänyt siihen koukkuun. sit peter kysy mites mu n vaimo voi -vastasin et hyvin kun se on polttohaudattu ajat sitten:) se otti taas muitten tapaa osaa -mä oon ween huono kirjotteleen breivejä ja ihmettelin miten peter oli saanu mun numban -sillä on yksityisetsivä...heh niinku mullakin...ei ihan tyhmä gubbe.


=vasikka juttelee =  3

oon missanut jonkun keikan ja hirvee huuto tuli siitä.
asianajaja kertoi, et joku sen uusi asiakas haluais pistää
mut parantolaan. jumalauta se ween asianjaj on dille. mä kun oon sen asiakkaana ei se voi millään puolustaa molempia:)
saatanan tuutti. se on taas vetänyt liikaa tietty koksuu -ween juppi:)

antoi se mulle kympin tätä kristallia...tätä saa vuolla partakoneen terällä, niin ei tarvi haka niin paljoo.
vittu tuli semmoiset nokat, et alko tuleen verta nenästä -pääasia et räkätauti lähti....ehän mä sitä muuten olis ottanut.

täytyy joteski hyvittää bändille ku mokasin....nehän ei osaa soittaa ilman pirii jne.

http://groups.msn.com/zombiegallery


kuolema  1

yöllä olin kaivanut itselleni haudan ja simahtanut sinne...vittu oli hieman paikat jäässä ku heräsin.
oli saatanan siistii kuolla.--putos vaan ihannasti alas valoon. se gootipimu onnex on haihtunut täältä -vai onko se mun mielikuvituksen tuoteta...hope so. nyt vois olla ihan iisiti ja msieniä en syö ainakaan viikkooon:)


tuulee  1

mul on ihmissuhteet vaihtunut tai haihtunut.
uudet tuleet puhaltavat ja matkailu saa riittää
-pitäs saada ajettua jotenki toi goottipimu vex....se on jossain mömmöissä.

joo, en oo warma onx mulla gimmaa ja kuka -ihan sama...kaikki menee kuitenkin lopulta putkeen.
en oon ennenkäänb liikoja stressanut naisten vuox, vaikka ne onkin kuulemma pakkokiellle -muija sano et mun pitäs mennä jo senkin takia johonkin psykiatriseen hoitoon -jumalauta hoitoo nyt osaa kuka vaan


=on the road=  3

pimu sano et oon pannut sen kaveria. sit se syytti sienii ja jätti mut autosta kun olin hoitanut asioita. se sano et tei haluu nähä mua ikinä -lupailee vaan....kaikki naiset tälleen sienimatkoilla näyttää lohikäärmeiltä ja ties miltä -on witun vaikee skarpata ku ei ees huvitas. orgastinen olo saa yhä suuremmat mittasuhteet ja söin taas sieniä amazonian keskustasta (3,7 km tänne matkaan meni reilut nekljä tuntia kun menin sieni metsien kautta.

joku sano, et mä voin myrkyttyy ja kuolla -niin voinkmi jas sehän siinä hauskaa on ku ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. otin yhden pirkkalaisen tsubamn tänne löysin sen koiraa taluttamasta ja se innostui kans sienistä -se ei vielä näytä lohikääärmeltä tms. :D

mä haluun kaiken mka vielä lisää, koita siinä olla sit kiltisti ku se on ihaqn perseestä. mä oon metsäläis elukka...semmonen villisika.

ainiin matkan varrella kirjoitin ajatuksia elämästä.

VALTA ON SILLÄ JOKA HALLITSEE IHMISTEN UNELMIA -MENEE DUUNINPUOLELLE, MUT TOISAALTA ONHAN SIENILLÄ TAAS MUHUN VALTAA...JING JANG PING PONG -ei mitään uutta tauivaan alla...mmm tai emmä tota goottipimua oo kai ennen nähnyt.

joo tuli käveltyä ja oli ihan nautittava matka joka tietty on vasta alussa.

vitun luuri pistän sen vex. ihmiset pitää kiirettä eikä odsaaa nauttia matkassta, vaan kelaavat jotain vitun päämäärää -se on aika säälittävää.
elämässä ei voi tehdä gtarpeex kaikkee joten mä koitan olla liikkeessä:)


=lisää=  2

muija alko vittuileen matkailuistani. sen kans pitäs olla kyrpä ruvella ja heitin sen ovesta niskaperseet ulos käveleen. vittu mun blogiin kirjoitetaan kauniisti. eikä mitään paskaa et olisin tekopyhä -niinq oonkin. naiset on hämmentäviä ja jokkut ei tajuu, et mä oon romanttinen seikkailija enkä petturi. uusin on aina paras -niinq musassakin:D

vittu, räkä tauti on vieläkin pikkasen ja kaikki on joteskin harmaata kun on elänyt luonnnonkanssa yhdessä hengittäen.

nyt vois vetää herskaa ja haistatattaa paskat kaikelle
-mul on mieletön vimma saada itteni vielä paremmin "sekASIN"
-MÄ HALUISIN KUOLLA, MUT OON NARSISTI JA MUUTESKI LIIAN KONTROLLIFRIIIKKI -TOI EI MEE KAIKILLE LÄPI:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

GIN Jennie
GIN Jennie

Seuraava