Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

= R niinQ reflat =  2

Mä oon selittänyt näyttelijöille, että kun osaa olla oikeein empaattinen,
kykeneen mihin vaan -eli empatia-on.jumala-usko....joo.

koitan asettua naisen(erään tietyn)asemaan, et saisin aikaan parempaa tekstiä -se on hyvä tyylikikka.....vittu en jaksa ainakaan kitistä että on kamala olo ku vedin viikon mopoo ja nyt ei ookkaan enää sitä paskaa
-hyvä niin JA aina voi käydä pojemallakkin ¤ ¤ ¤

subUtutex TAI SUBOXONIT VAI MITEN NIITÄ NYT SANOTTIIIN JA KIRJOITETTIIN -IHAM PERSEESTÄ AINAKIN PITEMMÄN PÄÄLLE...kurkkuu joteskin kuristaa -ei se mitään..kyl se siitä....en saatana kitise (ei nejässä päivässä vielä kerkii saaamaan herskamaisia OIKEITA jälkkäreitä.....oikeestaan nää reflat ja tietty ahdistus on luovaa siinänyt mennyt ku 3-4 päivää palaa kiskoessa (valtion ilmaisia huumeita joita jaetaan pennuille(JA VÄHÄN VARTTUNEIMILLEKKIN) ja ne JAKAA ETEENPÄIN -TÄMÄ SEN TAKIA, ET VÄLTETÄÄN ISOMPI PAHA PIENE PAHAN SIJAAN -KS. RIKOLLISUUS JA HEROIIINI))

HÄVETTÄÄ, ETTÄ TÄMMÖSIÄ ILMASHUUMEITA OON HUVIKSEN KISKONUT -TEATERISSA KUN OLIN SINÄ PÄIVÄNÄ EN VETÄNYT, SILLÄ OLISIN VARMAAN VOINUT TODELLA PAHOIN SEN JOOGAAN JÄLKEEN -JA TEATTERISSA ON TAPANA JA SÄÄNTÖNÄ OLLA MUUTENKIN SELVÄPÄINEN (HYVÄ SÄÄNTÖ)

NÄÄ SUBUTEXIT ELI "PALA" ON MUUTENKIN IHAN KÖYHIEN JA NÖSSÖJEN HUUME
JA LIIAN YLEISESTI KÄYTETTY TOIMIAKSEEN KUNNOLLA -MELKI LAILLINEN, NÄILLÄ ON ESMES VITUN VAIKEE VETÄÄ ÖÖÖVEREITÄ ET KUOLIS....TIETTY AINA VOI MENNÄ SUONET TUKKOON JOS EI FILTRAA SITÄ PASKAA
mut dokaan en ala MISTÄÄN SYYSTÄ, vaikka tänään on ne basistin synkkärit, mul on sille ween hieno lahja -siinä on sinisenKuultavaa spektroliittikiveä enempää en kerro, jos aki sattuu lukeen tätä.

jengi ihmettelee kun otin parkkipaikalla hyppynarun esiin ja aloin hyppeleen sillä -onhan se aika pikkutyttömäistä, eikä kaikki tajuu, et voisin olla vaikka nyrkkeilijä....pitää empatiseerata.

menkää teattertiin kokemaan empatiaa
http://www.legioonateatteri.fi

Debby
Debby

= pelastusrenkaat =  4

hirvee hedari vieläkin ja huomenna vasta on basistin synkkäretten aatto (se täyttää 40-wee...eli toine jalka haudassa...vai pitäskö sanoo, et mies parhaassa iässä) Huomenna käytän kyllä kevyttä douppia eli naurutupakkia ja muutaman sidukan voin juoda saunassa. basisti on tuonut virosta sen uusia "kavereita" -ihan hyvännäköisiä...; oon varanut jo sen yhden -näin sovittiin:) Täytyy vetää PoreAsperiinia tauluun, niin kyl tää tästä -vodkat sun muut sen tyyliset on oikeestaan ihan sama kuin vetäs heroiniia mun kohdalla. -onnex tää hellittää tää olo kun mulle tuotiin kaiken lisäksi lätkä sinisiä pameja vartti sit ja laitoin kielen alle yhden -alkaa hellittään tää hedari ja asperiinikin toimii jo mukavasti.

En suosittele muuten kellekkään dokaamista,narkkaamista tai edes tupakointia meditaation tai joogan jälkeen voi tulla aika paska olo:D

jaahas mainostetaas mun pelastusrengasta teatteria taas kerran -oon sen velkaa ja en halua olla kiittämätön.
LegioonaTeatteria (teatteri on ittessänsä jo huume joten on vaarallista käyttää muita päihteitä samaan aikaan -tai edes samana päivänä.

http://www.legioonateatteri.fi


= taas bänät =  10

Siistii kun on ihan täpinöissä kun tulin teatterilta
-siellä tulee aina hyvä fiilis ja vitutukset sun muut murheet unohtuu. mua otti päähän ku muijat (mun lisäx siel oli yks jätkä) veti kolme juttua tyylipuhtaammin kuin mä ja yhden ainoon vaivasen liikkeen mä pystyin tekeen täydellisemmin kuin kukaaaan -taidan olla hieman kilpauiluhenkinen...mut niinhän elämä on ja plaaaplaa.

kaverit luulee et mä oon vetänyt piriä kun oon ihan maanisena -voihan sitä selvinkinpäin olla sekaisin ja se on oikeeestaan ween hyvä ja halvempaa. mun päässä on ihan villejä ideoita kuinka mä uudistan koko shoubisneksen -täytyy olla suurudenhullu, sillä kaikki muu on vajaria ja turhaaa ellei oon täysillä messissä.
kaikki tai ei mitään -näin se menee. Taidan mennä tästä naisiin ...jos vaikka rauhottus -niin mä sain muijalta kenkää ja mul olis hermari jos mul olis .....oonj kai järkyttynyt ja mähän tykkään järkyttyy...hienoo olla kunnolla pimee:D

vittu mua kukaan muija kestä kovin kauaa -sen tarvii olla täysin mun vastakohta niin sit vois toimiakkin parisuhde.
emmä jaksa mustasukkaisuutta ja epäilylyksenalaisena oloa -muijjilla on kumma tyyli syyllistää jostain helvetin misujen kuvista....ihan naurettavaa et itkettää:P

mutsi duunas siistin lahjakorun akille(basistille, mutten anna sitä tänäänkän vielä sillä einsteinin synkkärit on 14 niinku basistimmekkin ja sillon on ns. pääbileet....nyt ollaaan pian kenraaliharkoissa ja alkaa kummasti kuumottaaa -siellä on kuulemma mukavaa naisseuraa ja saunaa sun muuta kivaa eli sinne ja äkkiä....se on tullut virossta ja sil on kaikkee kivoja tuliasia.

Ei pitäs olla liian rehellinen näköjään
'-sit sanotaan et miehen pitää olla rehellinen ja muuta skeidaa.....perii maaan juujuu
MissVallankumous Blogi
http://portti.iltalehti.fi/oma/showLuomus.do?id=42ef08c517ce7d0f01181cb1b0c015e3


= kamera käy =  1

Tulin juuri kuvaamasta mmm....tulevaan rock-videoome tulevia misuja.
Tää on mun mielestä söpömpi paris kuin se hiltton -emmä silti näitä kaikkia pane...mä en haluu mokata mun rakkautani bändäreihin sun muihin. työt työnä, vaikka se tietty on vaikeeta. Mut onnex naisiinkin voi turhautua.

Tää paris on silti ihan rento tyyppi ja hyvä tanssiiin ja erittäin kuvauksellinen. Jos jotain kiinnostaa nää rock-video hommat , ilmoittakkoon -ei näillä silti välttämättä rikastu -päin vastoin....mut ei sitä koskaan tiedä, vaikka mulla on mennyt tää pakko-päästä-pinnalle vaihe jo ajat sitten mennyt ohi -ooon turhautunut kaikin puolin myös muusikkona ja hyvä niin.....on enemmän silleen reelin`punk vaik oonkin hetero:)

jaaahas pian pitää mennä joogaileen teatterille -siellä voi ehkä saada kunnon meditatiivisen unen kunno n voimajoogan jälkeen selällään lattialla maaten....unen jonka ei tartte kauaa kestää, mut tehoo unettomuuteen.

http://legioonateatteri.fi


= BarbieQueen =  3

tänään kävin vuokraamassa lisää bändi ja kuvaustilaa
vanhasta lennettiin vex, koska "manageri" ei ollut maksanut vuokria
-tosin tää oli vaan selitys tää mielikuvitusmangeri vuokranantajalle. mähän annoin edelliselle managerille kenkää ns. englannin "kiertueen" jälkeen.
vittu 7 keikaaa ei oikeen kata kaikkia menoja mitä siitä koitui
ja kuka tahansa pikkutyttökin sen tajuais, mut tää ween manageri kelas, et se on jotain witun peeärrräää soittaa joissakin hikisisssä junttimestoisssa jonne ees mahdu riittävästi ihmisiä, et niitä vois sanoo joksikin promo-keikoiksi tai vastaavaa.

Qvistuksen kans sovittiin, et me ollaan liian isoja E G O J A samaan bändiin ja sen pitää soittaa trubaduurina akustisen skeban kanssa -kun silleeen se on parhaimmillaan.... Mä oon silti lupautunut tuottaan Qvoistuksen musaaa ja hoitaan sen samoille keikoille -jos sille vaan sopii. Mä uskon sen kykyyn saada naiset polvilleen ja kyyneliin. Mä taas toimin enempi sähköllä ja ooon psykoottisempi ja räävittömämpi ja saan jengin sekaisin tai ärsyyntyneesi -riippuu tilanteesta tietty:)

mul on uus kitaristi bändiin tulossa, et pystyn heiluun välillä ilman kitaraa (se näyttää silleen paremmalta)kitaristi on täältä amazoniasta ja se nimi on richard -se on 17-wee ja omaa asennetta ja tekniikkaa ihan riittävästi meitin BarbieQueen orkesteriin.

Tietty huomernna kaikki asiat voivat olla toisin
-kun on kyseessä MUN bändistä.

Oon alakanut taas käymään teatterilla ja huomenna meen taas yhdeksäksi aamulla joogaileen sinne kun on talven jälkeen taas aika paskana.

LEGIOONA TEATTERI
http://legioonateatteri.fi


= luusereitten kingi =  5

oon pistänyt luurit kiinni ja alkanut kirjoittamaan ekaa runokokoelmaani tuttavien yms. painostuksesta. en miellä
itseäni mitenkään kirjailijaksi kun se on semmosta munatonta
nyhräämistä ja kirjailijat on muutenkin vitun köyhiä ja järjestään juoppoja ja muutenkin spurguja -mähän oon narkkari....varsinainen luusereitten kingi.

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

= röökiä =  7

perkele ku oli taas pakko laittaa luurit piiloon
kun kaiken maaailman hörhöt houkuttelee mua douppaileen
-ei vois vähempää juuri nyt kiinnostaa. Mulla kun on tässä meneillään taimien ja siementen tilauskatalogeja ja nettikauppaa, et pystyy olemaan omavarainen ja saamaan luxustuotteilla hieman hillookin näin toivomani laman syvetessä -röökiaskikin maksaa yli femman..huhuh....ihan pilvessä röökin hinta....nyt pitää saada kunnon röökilajikkeita tilattua sun muuta hyötykasvia.


= asennetta =  11

Tänään perustin itselleni ihan uuden bändin yhden 17-wee kitaristi
-basisti-rumpalin kans (richard bell...amazonian gubbeja myös)sil on ihan oikee asenne, et jos joku alkaa itkeen treeni kämpälle tulee turpaaan ja lentää kaaressa vex bändistä. se ei juurikaan käytä douppeja ja mähän en sitä ala myrkyttään ja tapan jos joku yrittääkin -tai no ainakin turpaan tulee....ei saa vakavilla asioilla pelleillä. mä en ymmärrä soittaa kunnon asennemusiikkia muka pilkesilmäkulmassa -voin mä ittelleni nauraa ja naurankin aika usein, mut rock`n rolli ei oo mitään pelle hommaa , vaan se siihen liittyvä bisnes joka voi tehdä meistä naurettevia , mut samalla itkettäviä.mmm. Niin uus bändi on nimeltäään BarbieQueen (vanhanimi mut rekistöröitynä mun nimiin)

kirjoitin LegioonaTeatterille taas hieman historiikkia
tai Virpi Koeskelalle -se sitä kirjpoittaa ja muut teatterilaiset jedaa
kuka mitenkin-jotenkin tälleen

Tässä onkin tullut ihan multa kuulostaan sopivan tyhmää. Aiemmin oon soitellu erilaisissa huumebändeissä ja viettänyt hengenvaarallista elämää ja teatteri oli se tärkee pelastusrengas, mutta eihän sekään riitä jollei ole selkärankaa olla kurinalainen.

"Tyhmät jutut on kaikkein parhaita." on repliikki Timo Seppälän eräästä näytelmästä ja teksti putos harjoitusten myötä sitten pois kyseisestä käsikirjoituksesta.

-nyt se ainakin on jotenkin hyödennytty, ja huomaa taas ettei mitään turhaa ole olemassakaan.

Tänäänkin sain teatterilla joogaa, joten munkin on vuorostani anettava jotain
itsestäni.
Nonni, nyt lopetteln ja alan miettiin juttuja Vipen historiiikkiin. legioona teatteri velvoittaa antamaan oman panoksensa!

T: Zombie

http://legioonateatteri.fi

Ilman sua
¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sä vannoit ettet lähde,
mut lähdit kuitenkin.
Mä jäin tänne yksin
ja itki tietenkin.

Mun Jumala on kuollut,
ja niin oon minäkin.
Enkä mäkään onnellinen oo,
mutta elän kuitenkin.

En oo vapaa ilman sua.
En voi nauraa, liikuttua.
En voi elää ilman sua,
sillä jossain kaipaat mua.



¤ maanien taikuri =  4

Teki hyvää käydä pitkästä aika Tampereen LegioonaTeatterilla vetämässä
Joogaa Legioonateatterin sydämmen Virpi Kallion ohjauksella
-se toinen teatterin voimahahmo on ohjaaja-käsikirjoittaja Timo Seppälä.

Nyt ei oo perse kipeenää ja ovat sakrat auki.
Nyt pystyy fokusoitumaan kirjoittamiseen. Lupasin kirjoittaa juttuja mitä muistan
Legioonan ajoilta jne. -tunnen jotenkin olevani vähintään sen velkaa teatterillemme.
Sieltä on saanut aika paljon työkaluja aikoinaan säätää itseensä ja kehitellä
sitten omiakin uusia metodeja jokka yllätyksekseni ovat useimmiten toimineen ja niin hyvin, että taikuri itsekkin on hämmästynyt.

Kaiken A ja O "maanisessa taikuudessa" on se uuuden löytäminen ja miten se osaa kokee silleen, et se hyödyttää järkevästi. Jos ei elä lineaarisessa ajantajussa, voi ymmärtää maanisesta taikuudesta jotain.

Mieletön Avaruus
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ei oo avaruutta olemassakaan
- meille paskaa puhutaan.
Kaikki on tässä ja nyt
ja mieli tuulta puhaltaa.

http://legioonateatteri.fi