Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

= lihaskimppu =  2

laitoin oikeen kellonkin herättään, sillä oon
menossa vaihteeksi teatterilla käymään.
yep, siel on tänään joogaryhmä ja sinnehän on pakko mennä sääätään mun pinkeitä lihaksia rentoutuneemmax ja saada lukot tai maitohapot vex.
tietty vois koittaa jos päääsis ilmatteelle mmatkalle....ainahan nsiellä tulee fokusoituneempana himaan, mut voisinkin fokusoida itseni pispalaan roudarille -joo, otanki pari kassillista paskoja piuhoja korjattavax.

onkohan ne mun tossut löytynyt. mulla on oikeestaan hyvät jalssa nää on vähän niinkuin jolllain balettitanssijalla(mutsin tekemät....ei semmosia myydä kaupoissa)


= saunasta saunaan =  4

silmät lupsuu ja notkun. mut ei se mitään.
basisti soitti ja pyysi tuleen -se on jo aloittanut 35-wuotias bileensä...vai mitä se täyttää. sil on samaan aikaan synttärit ku EINSTEINILLA(joka keksi lampun ja kaikkee)siis. 14...ööö helmiikuutako vai maaliskuuta??? wittux onx nyt maalis vai helmikuu täytyy katsoo kalenterista vaikka tosta luurista -unohtuu aina välillä. mietin, että lähtiskö Rellun ja Akin kaa viroon, mut emmä viiitti nähdä sitä yhtä naista ku on jo hieman rauhoittunut.....mä on silti edelleeenkin vain ihastunut, vaikka se tossa kuinka mua tapittais...hihihi, koiralla on sama katse kun ne makaa tossa patjalla vierekkäin ja ihmettelee mitä mä itsekseni jupisen kun kirjoitan tätä -se on tää jupina mul piintynyt tapa; ajatella kaikki ääneen! täytyy vaan koittaa skarpata mitä ajattelee......ei se aina onnistu:P


= rappiokulttuuri vs. saunademokratia =  6

!"rahalla mun moraalia ei muuteta!
saatana pikkutytöt, etteks te uskalla sanoo mitä te ajattelette tästä jutusta -en hermostu , mul on nopeet liikeet...jätkät kietrtelee ja kaartelee, Missä teitin selkäranka on KU MATO KOUKUSSA. woiWItun ämmät! vittu pok, pam, kriix ja kräk (kolinaa ja tavaroitten hajoomista ajatuksen voimalla sun muuta ukkosta plaaaplaaaplaaaplaaa vittu no pitäähän tetiin vähän eloo saada, ettei mee ihan hörhöilyx...hehehe, emmä tosissani ollut vaikka olinkin....täyty myöntää et sori jätkät ja anteeks...hihihihi..aaah...puutetta....mmmm....eiku naoista eikä mitään veen roinaa saatANA" TUNNIN ÄLÄMOLOO JA TERÄVIÄ LIIKEITÄ, NO TULIHAN NE HAKEEN MUA...HUHUHU...MMMM...TÄYTYY NIELLÄ TÄÄ KAIKI PASKA SKITSOILU TAKASIN JA OLLA HUITASEMATTA KETÄÄN...TAISIN HIEMAN YLIREAGOIDA OOMPAS MÄ NAIVI JA TYHMÄ"HIHIHIHIHI"

tänään pihmahdin ihan naurettavasta syystä ja kelasin negatiivisesti,
et jengi menee puihin mun säädöissä, mut nyt kaikki on taas toisin ja mua ei tarvi pelätä. täytty polttaa höpösauhuu ja syödä pari pamii, niin kaikki olikin taas toisin, kuosissa ja hommat pulkassa... kaikilla oli lopulta taas joulu.

kävin kaupassa hakemassa ryhmälle juomaa ja jotain purtavaa ja ihastuin mukanani tulleeseen tytsiin jota luulin oluttuoteesittelijäksi (S-MARKETEISSA ei oo kuulemma semmosia), mut kun kysyin et dokaakse, niin se sano ettei -tunnustin myös ettei alkoholi maistu, mut kuski tarvii se on ajanut pitkän päivän ja muut ollaan vihtaosastolla ja muutenkin ihan saunassa ja se tuli tänne mukaan -se vielä tarkkailee ja luo paljon puhuvia katseita muhun ja alkaa oleen kevättä taas puntissa eikä yhtään huvita vetää enää ketään turpaan -on mul joskus huumorintajuukin, mut se on aika ranskalaista mut on hyvä et sitäkin on vaa pikkasen.

opetteln täs tekemään taikatemppuja kun ei aina jaksaa soittaakaan. alkaa olemaan hanskassa nenäliinatemppu...tästä kehitytään todella vauhdilla
illuusion mestarix -on vähän semmonen perstuntuma, mut mä tarvin paremman arsenaalin ´maanisen taikurin varusteita ja kehitän jotain omaa -ihan vaank ehitän jonkun oman taika formaatin vai mitä ne on ...emmä nyt taikatemppuja osta...kyl ne pitää itse kehitellä -kortit on tylsiä ja haluun jotain suurta ja hohdokkaampaa, mut eka pitää lämmitellä näillä peruszydeemeillä.

viitan kans heilumuninen on siistiä. vittu toi värkkien tai siis truuttien kans heiluminen ei taas oo siistii wittu tota yhtä....vois ihan mun tytsin mieliks niistä nenällä niinku muutkin. kolektiivinen balanssi ei sais enempää järkkyä...EI MITÄÄ TRAUMAOSASTOO. mä luulen olEVANi pössöissä naisten naurattaja ja oon hämmästyksekseni sitä, vaikka 8 tuntia sit kilahdin totaalisesti ja oli lähellä ettei ketään sattunut -wittu ku josksu tyhmäilee. negaatiot on helpoimpia tälleen ohjaajan näkökulmasta -tää ohjaajan rooli on sopiva aika moneen tilanteeseen.

ONHAN MUL HUUMORIN TAJUU, MUTTEI AINA JA SE VOI OLLA VAIKKA JOTAIN VIELÄ PIILEVÄMPÄÄ NIINKU RASKALAINEN HUUMORI.

mä unohdan ihmisten nimet -mikäs mun söpöliini...erja,..mmm...nyt ei hirveesti ujostuta ja koppaan ton syliin.


= punkero =  1

punkki on semmonen neiti jota ruunat vetää takaapäin ja imutta poskeen.
tää punkkari on tietty katuuskottava cvaikka onkin posessa.NONNI

perkele mul on mennyt tää päivä ihan nappiin ja putkeen -..
mut nyt yks ukko ei vastaa puhelimeen ja wee mul ei oo autoo kun oon suunnitellut kaien yhden varaan siis kulkemisen. mun auto meni katsomaan taidenäyttelyä tai pystyttään.

snubshot....enempi vaan -punkin esihistorian luin ja joutu kuivadouppaan toissapäivän¨missä ähän se mu n kirjailijakamu oikeen luurA-TÄS VOI HIEMAN HUOLESTUA...ÄRSYTTÄVÄÄ KU KAIKKI EI VASTAA JA SANO MULLE kyllä...tää on ihan perseeestä ku maailma ei pyörikkäään mun navan seutuvilla kokoaikaa....täytyy kuumottaaa...polttopisteessä pitää olla monta andy warholli warttia säätämässä tätämun kasvi ja avaruushuonetta enmpi oranssilla natriumvalolla. pulutyttö on sentään kotona -påiti näyttää sille mun rotsia joka on ollut aiemmin johny thunderssin päällä-se näyttää aikalailla mu n kokoselta ja näköseltä (viutta olla jonku näkönen)mut ei stressaa. arvelisin et mun punainen nahkarotsini on wuosimallia 67 kun kaulukien päärmeet tai siis kulmat on pyöristetty sillee ja mojovan kokoiset.

jääkiekossa löuin vetoo satasella, et HPK voittaa....vittu niitenhän on voitettavaq kun mä saan tripla kertoimella sen känädämaljan...nonni.

jos joku oikeesta rock-musiikista tykkäävä lukee tätä...KAMPA LÖYTYI!
MITÄSMITÄS...AINIIN SE kria on hyvä...tää on näitä LIKEn zydeemejä "PLEASE, KILL ME"" oli se opus joka kandee lainata tai ritsata lukemiseeen, niin tietää alan vaiheista ja osaa nyökytellä oikeeen musan tahtiin. JOS SEN AIKoo ostaa kandee mennä peilin eteen ja tarkistaa onko asenne kohdallaan.


= more hardcore =  12

ei voi nukkkua.päässä
kieppuu semmosta matskuu jota pitää käsitellä jotenkin ku sitä ei saa vex millään. huumeet auttaa luomisen tuskassa meneen kovempaa muuria päin. kyl se siitä romahtaa kun puskee oikeen kunnolla -hermoromahdus
yepyep:D niitä oppii rakastaan ja tulee tosi tyttömäinern olo..hihihi!

mut pössyteltävä ganja ei oo ees huumetta, se on mmmm huumetta muttei HUUMETTA!...kolmiolääkkeet on mulle vaikeempia niellä
-ärsyttää...hepokoukkukaan oo niin paha ku kolmiokoukku ...jumittaa johonkin hermolääkkeisiin ja niitä kolmiolääkkeiliöjöitä on melki yhtä paljon täällä suomessa ku juoppoja joten ei siinä oo mitään hohtooo todellakaan missään mielessä. ja kolmiolääkkeitä saa laillisesti joten ne on perseestä!kaikki laiton ontoimii paremmin oli se sitten vaikka jolt6wasin pikkutytöltä pölllitty tikkari tms. tärkeintä on se et vaarantaa itseään tai on se tunne siitä -sit on enempi crack ja rock. tää on tyylipuhdasta zombiefilosofiaa huumeista ja musiikista ja niittten hyödyistä ja haitoista sun muuta.ei mitään ihmeempää, mut kaikke sitä kelaa ku tuntee jotenki emnepi vastuuuta vaikka toimii joitaqin lakeja vastaan. se ei johdu siitä, että olisin jotenkin paha, vaaan laki yksinkertaisesti ei aina toimi oikein ja on paska!minkäs tyeet?-säädät lain..yep.kitarallakin voi polit5iikkaa harrastaa.

hullu saa mut idioottina on siistimpää. tämmötytinä ehtoina on hyvä soitella kitaraa, suunnitella vallankumousta tai muuta tärkeempää....tuntee itsensä sen verran lyödyksi, ettei oo paljoo hävittävää -henki ei påaljoo paina eikä maksa....kamanvedolla retyosteleminen ei oo fiksua, mutten oo mäkään....ooon kelannut miks ihmisten pitää rentoutua tai tekeytyä tyhmäksi rentoutuakseen -en käsitä rentoutumista silleen ku ei ees nukuta...mä vaaan kiristän vieteriä entisestään ja tajuun et mulla on jokkut selkänikamat bvinkdsahtunut viimesessä hermoromahduksessa -ne käy fysiikan päälle ja joutuu urheilemaan sun muuta zydeeemii 8sitä tää keski-ikä tuo tuilllessan)

ihan turha kuvitella , et olisin valmis arvokkaaseen vamnhenemiseen...ehkä sitten ku saa julkaistuksi kirjan voi sanoa itseensä vanhaksi ja viisaaksi -ehkä voi sanoo ku viisaus tuo tiedon kuinka tyhmä lopultas aina on ja kuinka vähän käyttäää aivojaan. ei se vituta, mut valvottaa.

aina funtsinut sanalaskuja ku ne on kehittäviä.

romaanit sanoo tai laulöaa, et "pidä paita puhtaana" siis selkee sanoma koittaa olla kotruptouitumatta tai tietty voi kelata että varoo puukkohipassa tahraamasta paitaansa vereen -eka on aqina parempi idis , koska se tulöi ekana mieleen(toi ajatusmalli toimii)

emmä kyl tämmöstä tekstiä voi kirjoittaa aamulehden blogiin -sinne pitää skarpata ja olla jote4nkin jotain kmieltä enempi ku täällä fiilistelyissä.
ne tykkää runoista enmpi taui biiseistä -tajunnan virrasta....sitä ne haluaa. nämä omaikäiset ja venhempi ryhmä; perussuomalaiset sun muu treen ryhmä. täällä on karpedieeemiii elikkä hetkessä kiinni eikä kirjoiteta kuinka muslimit ei tajua käyttäytyä saunassa oikein -niille pitäs velton kirj0oittaa semoonen perussuomalaisten ohjekirja. saunademokraattinen julkaisu ja julkilausuma -se sopis tämän amazonian baskeripään suuhunkin. se on suomen eka grunge jos joku tykkäää lokeroista ja laatikoista....tyhjä sukupolvi onko? mmmm...tätä funtsin...pitäsd kehittäää uutta trendii -alökaa kypsuttään tää musiikin suvantovaihe jonka patoa koetan räjäyttää -se voi tehdä kipeetä artistillekin tai tekeekin(vitukseen tyhmää naurua hihihihi)

on tää nastaa tää hörhönä oleminen -emmä oikeestaan muuta tarvikkaan -vähän roinaa jotain uutta ja kovempaa...harder they comes -day by day-harder they comes.

zombi,zombi, pompi, pompi!
näänääänänääänäää!


= mutsit on aina oikeessa =  12

Tänään kaikki on taas toisin
ja kaikki menee putkeen ja toimii niiQ pitääkin. siistii olla vaihteex
high...kuoriuduin kipsistä ja nousin muutenkin oikeeella (enkä väärällä)
jallalla. Nyt taas ymmärtää paremmin päihtetitten todellisen tarkoituksen . tulin himaan valkoisella limukalla punkkareritten luota soitttelemasta. Limukalla on oikeestaan kiva ja helppo Ärsytää ihmisiä silleen , et on ihan tosi Amereikassa Aune-tädin luona -matala profiili on ihan perseestä.....siitä kirjoittelen tässä biisiä..mulla ei oo ku kertssari tässä jonka kanssa huokailen.

Mutsi tuli käymään ja syyllisti mua silleen, et mun olis parempi kirjoitttaa rahaklas tai paremminkin nimekäs runokirja uja luodA
URAA KIRJALLISISLLA ANSIOILLANI -OLI PAKKO OLLA SAMAA MIELTÄ, KOSKA MUTSIT ON AINA OIKEESSA, VAIKKA OLISKI VÄÄRÄSSÄ.

Sit mun kans on ihan turha juttella mitään "järkevää" ellen oo pilvessä
-taas oli nyökättävä. hymyilen kuulemma ja oon kiva ainoastaan pilvessä. Taidan olla ihmisenä aika kurja ukko, mut näillä' mennään. koirakin tykkää enmmpi kun soityan kitraraa pilverwswsä kun rääkkään esineitä sun muita normina....maanisdepressiivisyys on
oikeastaan ihan siistii kunhan on mielummin maanisena hymyilevänä kuin , et oon raivoava urvelo tai mieli maassa.on vaan ON tai OFF....ei se muuten hyvä oo mut se näyttää ja kuullostasaa siltä, et mul olis asiaakin.

Lääkitys hoituu parhaiten erivärisillä sähkövaoilla ja kitaralla.
putsasin valkoisen straton siihen kuolatusta kaakaosta...jup, toi kuolattu kaakao rimmaa mun biisiiin...hihihihi!!!


Seuraava