Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Seuraava

= hermoromahdus/bönarii =  3

henkilääkäri määräs mulle jotain mömmöjä kun se katseli mua vähän aikaa ku se kävi täällä(joku kavereista oli käskenyt sen käymään -oli vissiin huolissaan). lekuri sano, et mun pitäs nukkua ja et mä oon niinQ burn out tai mhermorohdahduksenpartaalla....tai ihan miten asian nyt sitten voikaan ilmaista -se käski mun olla tekemättä mitään ja katsella telkkuria tai lukee kirjaa! Paha, mul olis vaikka mitä tekemistä sen verran ettei siihen tunnu ees tää elämä riittävän. Lekuri tiesi etten söis niitä mömmöjä kummiskaa ainakaan et nukkuisin ja se tuuppas truutalla muhun jotain opiaattipohjaista kamaa et kolisi.

Silmät lupsuen notkun tässä ja katsoin juuri jostain taikurista kertovan leffan ween hyvä se sijoitttu enne itävalta-unkarin liittoa kuuluvaan ahanjaksoon -koitan ymmärtää ottaa iisimmin, vaikka kevättä on pitänykkin.
meen makaan sänkyyn ku ei silmät pysy enää kii

hyvää yötä maailma


= nöyränä =  3

Tuli kirjoiteltua vittumaista postia "huorille/faneille/ihmisille" kaikille jokka mua on jotenkin kehunut milestäni liikaa jne.(luulin et ne kaikki yrittää jotenkin kusettaa mua...tuskin ihan kaikki....skitsahdin hieman -myönnän:P) NYt vois hieman mennä itteensä -oon pyydellyt anteex koko helvetin aamun -tää vetää nöyräx ja tiedän et oon yx ween pelle:P


= e-mail =  3

Mulle on alkanut taas ja siinä määrin postia mmm...naisilta, huorilta, näyttelijöiltä?, bändäreiltä? ja/tai faneilta, et mä en osaa suhtautua niihin objektiivisesti ja mulla on sellanen fiilis ku kaikki haluis jotenkin hyötyy musta tai kusettaa jotenkin.

Taitaa olla parempi, et mä annan taas Villen ja muutaman muun tulla arvioimaan postiani, koska jäävään itseni koko shitistä. Tuosta postin määrästä ja jutuista mä meinaan masentua ja mun oli pakko lopettaa niitten lukeminen -mua on muutaman kerran yritetty huijjata ja tiedän, et on järkevää olla vitun skeptinen eikä saa antaa kenekään imarella ja nuolla mua. Mut jos noi kaikki posti osoittautuu samaksi paskaksi mitä olen alkanut epäileen, niin mä raivostun todella ja ei oo enää rahasta kii eikä mistään kunhan saan kaikki mahdolliset ahneet tilille -mä oon fanaattinen mielipuoli tarvittaessa ja muutenkin:)

joten jos joku kelaa kusettaa mua, suosittelen lopettamaan alkuunsa.

multa pelas isä viikkorahat kortilla vex ja se opetti jotain se.


= annetaan koira =  5

Meidän naapuri on antamassa ilmaiseksi koiranpennun, koira on jo sisäsiisti,
kiltti (tosin ei rekisterissä) ja se käy myös lapsiperheeseen.
He ovat antamassa koiraa pois, koska perheen vaimo väittää, että koira
kuulema tuijottaa häntä, kun hän pukeutuu tai vaihtaa vaatteita ja vaimo saa
kylmiä väreitä koirasta. Minun mielestäni, naapurin vaimo on vain itse hyvin
outo.
Jos olet kiinnostunut, tai tiedät jonkun joka olisi, kerro yksityisviestillä
minulle. Ohessa naapurin koiran kuva.
Kiitos!

http://zombieandbarbie.vuodatus.net/ koiralinkki


= paraatikunnossa =  3

Tänään pitäs tehdä yx haastattelu. vittu . Jää vittu lätkämatsi katsomatta -tarvii laittaa narulle se. pyysin ekaa kertaa haastattelusta rahaa (six ku ei voi lätkää katsoo) ja ne lupas mulle jotain ween päivärahazydeemiä sun sellasta muuta tarjontaa -saiskohan siltä irmeliltä pillua.... jos se olis hyvännäköinen tai siis pantava -mä en tykkää näistä isi-olis-jos-vois-jutuista -säälittävää#jos täti olis setä, sillä olis munat-juttuja, joo

Täytyy katsoo, ettei oo hihat veressä ja silleen. laitan puhtaan paidan ja sen alla olevaa keltasta toppia en kyllä vaihda pois -siinä on mun ominaishaju.

täytyy hilpasta


= kritiikkiä =  7

Miss Vallankumous:

HARVEMMIN OLEN NÄHNYT NÄIN TOTAALISESTI PELOTTAVAN JA SEKAVAN BÄNDIN LAVALLA

Zombiella oli upea lavashow:hän oksenteli alkuun yleisön päälle noin 10 min. pyöritti kitaraa päänsä yläpuolella kuin lassoa ja päästi sen irti yleisön joukkoon kuin ohjuksen. Oli ainakin hauskaa, jännittävää ja mielenkintoista seurata tätä flopiksi luonnehdittavaa keikkaa, en oo nähnyt miestä ikinä näin huonona:D sanoisin et aika brutaali meininki muutenkin. Ja varmasti keikka ja Pirkkalalaisen nuorison mieleen, vaikka äänen toista ynnä muu sellainen ei ollutkaan selkeä vaan korvia riipivä. Täydellinen katastrofi oli jotain lumoavaa karuudessaan.

KEIKKA OLI NIÍN ITSENSÄ NÖYRYYTTÄVÄ, ETTÄ SE TUNTUI JUURI SIKSI JÄRKYTTÄVÄN JÄNNITTÄVÄLTÄ SEIKKAILULTA -HYVÄ HUONO ESIMERKKI:)

Pojilla voi olla aika paljon porttikieltoja tätä menoa eri keikkapaikkoihin -suosittelen BABIEQUEENIA jos haluatte kokea jotain mikä tuntuu ja kuullostaa vaaralliselta kaikinpuolin:)

keikan kaaosta kuvaa hyvin se,että kaikki kolme kameraani hajosivat keikalla

-onneksi ruumiin vammoilta yms. vältyttiin.


= Z & B esiintyy =  7

jengi on semmosessa kuosissa, et voi luulla, et joku
vois tarvita ambulanssia...tekis mieli huitasta taas.

saatana. jois juo vielä toTa helvetin lakkaa (SIL SULAA AIWOT)tulee nenään ihan varmaan.ihan normii muuten, mut ei mitään helvetin sovitusta poikkeavaa enempää TAAS. toi lakkaa moninkymmenkertaistaa muitten päihteitten vaikkutuksen joten mun piti ottaa se MIXAAJALTA POIS ETTEI SE DELAA -SKITSAHTI PAUKUISTA:d IHAN OIKEIN SILLE:)
ei....empatia on ottanut musta otteen.
näille pitäää välillä piirtäää rajaa ja sitten tajuaa et on itsekkkin ylittänyt sen -koitan mä silti karpata sen verran ettei kukaan sinisenä oo ja takabvarikoin niiltä lähes kaikki piis -niil olis tappanut aika monta pandaa -koen perusteetonta omahyväisyyttä siitä että saan olla isähahmona. tosin musta tuntuu et tää meitin harmaitten äänitorvi ei ole ihan paras esimerkki ainakaan ighan kokoaikaa.

nyt paniikki on saatu kuriin ja voi soitella taas ihan rauhassa. vittu joku tilas pitzan tänne. katkarapuja...nam...vois maistaa. tää mesta on jossain niemnessä ja ostin uuden kitaran 40 ekullla, mut yx puupää maksoi siitä 100 ekuu, niin mun oli myytävä -olisin laittanut sen varaosiksi. vittu taas on siiinä kondiksessa, et ei tiedä minkälaisen keikan sitä heittää. Oksettaa, mut ääni on ihan ok...tää on oikeestaan jänskää -PÄÄASIA et kaikki on edelleen hengissä ....tää on marginaaliurheilua, mut. soitamme puolituntia ja lähdemme vex. se on ihan tareeksi. ville saa malottaaa yksin tän nja sitten mä tai jotenkin silleen...mmmEestä on ihan hyvä ekana. ihmeen kauan kestää yksi sekuntti -ihan ku aika olisi pysähtynyt -alkaa pääseen hyvään kuosiin jas kaikki on onnex hengissä,
vaikka ei se kovin kaukana tainnut olla tolla:P:D:P.

pitäs läsähtää oransilla ja stroboillla(mun laulun äänentajuuden mukaaan)

Nyt nää on vireessä ja vartin päästä pläjähtää valot -tarvii keskittyä.
#im sick# on ekana. `#so i shoot#..mmm, yep....sit se hobyboboo ja #king of the loosers# joo, sopii hyvin tähänkin tilanteeseen. wittu, on tää aika veivaamista

vois soittaa joskus selvempänä, mutten tiedä onko siinä mitää järkee:D

http://legioonateatteri.fi



= skarppina =  5

mul on vittu joku ihan normi tai siis oikee tauti tai virus tai vperkeleen ripuli ja mahatauti. saa käydä vessassa. mutsi tuli käymään ja heitti mulle hieman tramalia jossa on opiaattia -sen pitäs rauhoittaa-niitten pitäs rauhoittaa mahaa myös....en todellakaan aio niitä käyttää päihteenä , EN !


Seuraava