Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

=MAAILMAN ÄÄNI =  2

mulle tuleee ihme pOstia täne city.fihin ja tunen olevani varsinainen homoikoni.
muahan ne ei perkele silti saa tulla piloille "stailaamaan" -mä voin hermostua ja truun tuhmax -kokeilin bi-seksualisena olemista muutaman kerran 6-vuotta sitten, mut ei siitä tullu mitäään kun mua melekin hävetti, onnex en osaa enkä välitä hävetä juuri mitään, sillä häveliäät ihmiset maksaaa ertistille enemmän fyrkkaa.

aamulehden blogissa joku ukko kommentoi mun juttuni perään, että "sairasta" -tästä voi pääätellä ehkä sen, et se ei oo lääkäri, mut pakkohan sitä oli kiittäää erikseen. täytyykin lukee uusix mitä sinne oon kirjoittanut vasurilla -eihän näitä juttuja kaikkia ihan oieella kädellä ja tosissaan kirjoita, et nämä olisivat jotain kaunokirjallisuutta....mut näistä voi tulla ja toivossa ja uskossa on hyvä elää. imen päivän ekat savut ja tulee taas hippimäisempi olo. RAUHOITTUKAAA PERKELE KU MÄ SÄÄDÄN MAAAILMANRAUHAA !

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

= valmiina =  5

Meitä, kuunteleva yhteisö lukee kasvoilta elämänkertaame tulevaisuuudesta ja sadat suut suoltavat iankaikkkeuden riimejä laulaen kielellä jota ei oikeasti ole olemassakaan. Taivas valuu ja tuo naisten silmille sen tähtien säihkeen ja tunnteet virtaavat vuolaina kuin jokin -kaikki on . kaikki on tässä.Haluun koskettaa ja kuulla sinun nauravan. OTAN. Mansikkanmakuiset huulet sinun kosteana ... kuiskaat uhmakkkaasti rinnat
huokalivanänniset kohoten lisää korvaani ja se on jumalatonta epäuskoa se. Me olemme saarnamiehiä ja hakkaaamme sähkökitarallla tuhmia tyttöjä , ja nämä lutkat; HE NAUTTIVAT TÄSTÄ VAIKKA JOKU VOISI SAADA PYSYVIÄKIN VAMMOJA, MUT ME VAAN LEIKITÄÄN ILKEITÄ. OLEMME LAPSIA JOkKA ON SAANUT SEN ASEEN JOHON ON KOUKUSSSA KOKOLOPPUELÄMÄNSÄ, MUTTA EIHÄN SITÄ HALUA ENÄÄ MITÄÄN PAKKEJA OTTAA JA KATUA SITÄ, ETTÄ TEKI VAIKKA kuka TULI VÄLIIN JA MUUTENKIN RISTIIN AMMUTTIIN ja osuttiin nappiin joka laukesi karkasi käsistä. Ja me palamme onnelisten tulien päällä, allla -vaihdetaan sANOJA JOKKA TOIMIVAT LIIKENNE MERKKEINÄ RADALLLA LIUKKAAALLA PINNALLA JA PINNAN ALLA, KUNNES KOKO TOTUUS MEILLE VALKENI. se puhuttelee meitä ääänensävyllä kuin koiraa ja me heilutamme ILIOSESTI häntäämme.
mE TYKKÄÄMME KUN MEITÄ NÖYRYYTETÄÄN JA TOISN PÄIN. OLEMME SAASTAISIA LIKAISIA HUORINTEKIJÖITÄ SYVÄLLÄ SYNNIN. TÄYDELLISTÄ ENEMPÄÄÄKÖ EI OO.
Me PUHUMME KIELILLÄ KAIKEN TUUTEISTA TULEVAN POIS TAJUKTAKSEMME OLEVAMME
VIIMEIN VAPAINA NÄKEMÄÄN ENSIKERTAA SITÄ KIRKASTA VALOA JOSTA UNELMAT RAKENTUVAT JA AURAT KASVAVAT AJAKSI TULEVANA.

KOHTAUS VAIHTUU UUDEKSI AAMULLA -JA SITÄ ODOTETAAN JA RUKOUKSIN MALJA KIITOKSEN KOHOAA MAHTAVANA LAHJANA PYSYMÄÄN PAIKALLAAN. EN OO NEUVOTON VAAN LEVOTON -ON OLTAVA AINA VALMIINA. ON TULLUT AIKA.

Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)
Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)

= zombiena oleminen =  3

Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää tämän hyvin. ja mitä vielä viimeinen sana kuolemasta, miten paljon olet valmis ja tässä sen kaiken ottamaan vastaan, sitä lähempänä olet mitä haet. tähän on monia johdatuksia. kaikki on niin yksinkertaista, mutta sitä vaikea. mutta ei kärsimys ikuinen, vain sen kysyjän asema on ja se kutittaa etsijöitä. nauratko sinä?

Jos on vain hiljaa, ne tulevat ja mitä enemmän on, sitä kovemmin korvaan huutaa yksi nimi, miksi en vain osaa kirjoittaa sitä, miksi väistän itseäni? teinkö sittenkin liian ison numeron madon päälle astua vesisateella, ääneen rukoilla rahaa, mammonan edessä puhuin absoluutista, vain hampaat lihaani manasin, mitä pyysin, tiedän sen nyt. mutta enään ei pää käänny vasemmalle, lehteen kirjoita lihasta, pikkuisista merkityksistä linna rakennu, edessä minua vie. saat sie kummastella, kattoa, mutta minä en palaa ja minua enään kutsu, minua ole enään, ellet varjossani tahdo tanssia, ilosta hyppiä ilmaan, pilkkana, en välitä siitä. mutta lehti on käännetty, älä epäile.

Kuin ei olisi dualismi itsessään sanasta jo kakanut itsensä näihin myös kirjaimiin, mitä selittää, näkee "vanhana" niiden olemuksen, niiden varjot, jotka "viekkaina" pyrkivät päämäärään. Mitä vain, ja sillä ilman, kirjoittavat ne kaipaukset, joita emme näe, elävät hämärästä, hengittävät siitä. Mutta miten vain tahtoo, kuolleitahan kävelee vastaan tuon tuostakin, siinä mitään uutta ole, päinvastoin. Ja se odotus vain kirjoittaa nimillä ja ne nimet itsessään ovat odotuksen kirjaimia, turhaan totuutta etsiä sanoista, ellei elä niitä ensin. Ja monien elämyksetkin myös hivelevät korkeintaan kikkelin päätä, mikä on muuttunut, voisi vastata, hyvin vähän. Mutta liikkeellä vain oltava, merkityksiä luotava, Omassa maailmassa elettävä, kuollut piru parka, huutaa omaa tuhoaan, jopa pyytää sitä. kun on kävellyt askeleen, ei voi kääntyä enään takaisin, jotkut tahtovat jäädä, toiset ne ohittavat, mistä kaikki puhe, on matkalta kuultua, tasoissa mitoitettavaa. vain miten pitkällä, seuraa seinän eteen ja tämä on se, miksi minä kysyin nyt, ennen minun kuolemaa, pikkuista hyttysen ininän loppua, Mutta, Jos heräänkin, en ole enään sama. Ja minä tiedän tämän.


Moi !  10

Moi kaikille. Tulin hoitamaan Zombin koiraa.
On aika hassun näköistä seurata kun sekä koira että kissa jakavat ruokansa sulassa sovussa kuonot ja nassut samassa ruokakupissa sekä maito kupissa ovat yhtäaikaa. Zombi antoi mulle salasanan ja numeron blogiin, et saan kirjoittaa tänne jotain. En oo aiemmin kirjoittanut blogia joten tästä nyt tulee mitä tulee. En oikein osaa laittaa tähän kuvia joita otin tänään. Zombi saa laittaa niitä mun ottamia kuvia sitten kun tulee.

Onhan täällä mun kuvakin, tätä kuvaa zombi kuvasi yli tunnin ennen kun se sai sellaisen valaistuksen ja ilmeen mulle kun se halus -mä kun en oo mikään malli ainakaan vielä. Mulla meinas hymy hyytyä, mut ei se tässä kuvassa näy:)

Meen irkkaileen haettuani jäätelöä jota pitäis olla pakastimessa. Olis parempi olla!

Toivotan kaikille hyviä viikoloppuja!


= nuorten bailuja =  2

oon kelannut, et bändin kans vois enempi tehdä laittomia keikkoja nuorisolle(ollaahan me näitä hieman tehtykin viime syksynä ja aiemminkin:)
silleen et jengille jaetaan karttoja ja sähköt hoidetaan vetämällä ne tolppakengillä kiipeilemällä tolpista, mut siellä on vielä vähän kalsa.
sanoin bändille, et mä otan syyt niskoilleni jos satutaan jäämään kiinni
-se voi hyvinkin olla mahdollista, mut mul on tähän selkee pointti just
se , et nuorisisolla ei oo juurikaan mestoja mis ne vois kuunnella bändejä. tietty on jotain festareita joissa nuorisolta rahastetaan törkeesti kaikki niitten rahat ja se on ihan perseestä.


= Witun Lehmät =  5

tässä on muutama esimerkki mua eniten ärsyttävistä kirjeistä HETI NÄITTEN LUKUISTEN LOTTOVOITTO-KIRJEITTEN JÄLKEEN -EN KOSKAAN EEES LOTTOO.

Hello.
my name is cindy i saw your profile today at www.elftown.com and i became intrested in you I'm a pretty girl without any claims to life and people around me. I love everything in this life except evil and violence. I'm a communicative and cheerful person i will like to know more about you and if you can mail an email to my mail address i will give you my picture.here is my mail address(cindychris001@yahoo.com)i hope we can move from here.waiting for your mail to my mail address above.
cindy

tässä toinen esimerkki

Hi babe... how have you been? im hoping to not lose touch but ive beentrying to get at you with no luck lately :( I signed up to this newsite.. its way better than myspace or craiglist.. i tried to find youon there but couldnt.. anyways i will wait for you to chat me onthere.. the link is below. im on there all day chatting and swappingpics etc so you should see me popup when you sign in.. i upgraded so ican chat to whoever i want.. u shoudl too.. anyways im moving in 4days and REALLY need to chat u so please chat me on this site.. myemail is all screwy thats why u may get this more than once.. illwait for u there now.. the link is www.xurl . jp/oxn (just copy/pastethat into your browser but without the spaces) XOX luv nikkki

kolmas

well so sweet of u to email me back hehe. cant chat on here right nowthough.. wud u wanna come to my online room and chat in there? mucheasier for me lol.. im late to go on cam for work babe.. and YES its FR E E lol.. dont be so lazy and come there so I we can catch up..imwaiting..since im moving we HAVE TO chat asap so we wont be awkwardwhen we meet lol... log in there and gimme ur cell number.. heres thelink.. specialaccesspage (dot) com/BACKSTAGE thats the F R E E linkfor u babe so DONT SHARE IT... kisses xox

näitä on alkanut tuleen silleen vähintään kymmenen päivässä.

eikä nää vaikuta mitenkään siltä, että ne olis kiinnostunut elokuvayhteistyöstä tms. vaan siitä et mä menisin runkkaileen niitten sivuille. tai toi eka voi olla jotain muutakin...se vaikuttaa jonkun pikkutytön jutulta, mut eihän noista aina tiedä joten pistän nää roskiin vittuuntuneena, sillä mulle tulee ihan oikeetakin postia (7 prosenttia kaikesta paskata)
ja mua ei kiinnosta oikeestaan irtosuhteet tippaakaan -oon kypsynyt moiseen pinnallisuuteen ja haluun vaihteex rakastua kunnolla....enkä vittu chättäillä joittenkin muijien kans. mä tykkään enempi live-elämästä ,
enkä mistään nettiseksitä joka on jotain joka on ihan perseestä.---tai sekin oon liian lievä ilmaus sille fiilikselle kuin panis muovikalaa, mut netissä:P

pakko mennä koiran kaa ulos. muuten otan taas moraalisei pultit ja alan sekoileen:)

muska
muska

täs mun koira on 3 kuukaautta
-nyt se on jo yli puolitoista wuotta.


=kollektiivinen tajunta on mulla himana=  4

mua vituttaa ja naurattaa ihmiset joilla on helvetinmoinen kiire joka paikkaan ja koittavat tärkeillä ja olla korvaamattomia tai tekevät sen rahan takia. yrittävät muakin saada tähän typeräään karuselliin tai oravanpyöräänsä ja rimputtelevat kännykkääni, mut mä perkele oon tasapuolinen ja en vastaa kellekkkäään ellei mua huvita.

mä en oo niin rahavetoinen, et mua sillä vois saada liikkuun ja se jopa joitakin vituttaa.
Ihmisten parissa haluun saada mahdollisimmasn monta ihmistä ohjaukseeni ja koitan saada niille jotenkin parempaa tekemistä ja elämänlaatua -emmä silti koe olevani mikään doctor phill, vaikka hättilanteissa mulle aina soitetaan
-mullla ku on mielikuvitusta ja vastauksia tulee kuin apteekin hyllyltä, mut ne vastaukset ei välttämättä oo mitäään kivaa kuuneltavaa....eikä se oo tarkoituskaa....enkä valitettavasti oo aina oikeessa ja joudun joskus sanomaan et tuli virhe -ne pitää myöntää heti kun semmmoset tajuaa, muuten on dorka ja menee luottamus. itse kun koitan takoo lojaaliuden merkitystä ihmisten kalloon -aika hyvin nuoriso tajuaa pointit ja ne on yleensä fiksumpia kuin vanhempansa....mä säädän etupäässä syrjäytyneiden ihmisten parissa tai niitten joilla se syrjäytymisuhka.
mua on itseeni joskus autettu joten mä maksan velkaa takasin ja pidän toimintaani mielekkäänä useimmiten ja nautin myös siitä aikas usein.

Mut mua vituttaa kun mua käytetään jonninjoutavuuksiin tai halutaan jotain pelkän omanedun tai esmes krapulan takia -vittu sillon mä hermostun
ja en oo enään yhtään kiva vaan vedän turpaan ja kyselen vasta sitten.

nuoremille tietty sitä antaa paljon anteeksi kun ne ei tajua vielä kaikkee.....ja ne jopa kuunteleee ja tottelee mua joten koen olevani vastuusssa myös heistä.koetan antaa nuorille työkaluja elämän eritilanteisiin ja oikeestaan silloin omat murheet sun muu oma egoilu unohtuu kollektiiviseen tajuntaan.
tykkään tutustua aina uusin ihmisiiin, koska vanhemmat ihmiset tuppaaavat kuolemaan tai olemaan muuten ihan loppumetreillä ja menetettyjä tapauksia. muutenkin tälleen vanhempana on alkanut kiinostaan pitää nuorten puolia eri asioisssa kun ne aina unohdetaan loppupeleissä.


= ryynejä =  4

ottopoika sano pyöräilevänsä tänne ja antaa
mulle jotain hammaslääkettä -ei tää- varsinaisesti satu, mut vituttaa ku ne heiluu... tai ei oikeestaan sekään vituta... vaan se ku on muutenkin ihan räjähtänyt ja kondis on ku mummolla -ei mul silti mitää refloja oo...tää on jotain mielialojen jyrkkää vaihtelua. välillä oon onneni kukkuloilolla ja pian vaivun epätoivoon ja tunnen kuinka kuolema lähestyy ja puhuttelee mua ja koitan sitten ajatella ihan jotain muuta kuten esmes kissaa, sillä politiikka ei kiinnosta nyt juurikaan ja se vie kaikilta läsnäolijoilta energiaa liikaa, mun aura on noissa asioissa helvetin iso ja hitlerikin olis kateellinen.

ajattelen kissaa ku se joi kuravettä yli puolituntia tossa pihatiellä
vilkuillen välillä tänne ulkoovelle päin. ween marttyyri -ihan niinq ollilan luomumaito tai mun lähdevesi olis jotenkin viallista....se makailee tossa keskellä tietä juuri nyt ja odottaa et joku ajais sen yli -ihme et sen on selvinnyt 19-wuotiaaksi -kissat on jumalia edelleenkin.

aah, koitan nauttia ahdistuksesta, mut se on vielä liian himmee pameilla tuhottavax. nyt alkaa tottuun jo hampaitten heilumiseen ja sensellaiseen
-unohtuu jo....ihmisen ei oo hyvä olla liikaa paikoillaan muutenkaan
-siihen voi iskee luulotauti esmes.


= hampaat heiluu =  4

oon vedellyt leukoja silleen, et mul aina osuu leuka oven ylärimaan ja sen takia mul on alkanut heiluun yks alahammas ja tai oikeestaan kaks alapuolen etuhammasta hamasta, mut ei ne kipeiltä silti tunnu -vittu, siinähän heiluu. vois sitä silti huomenna soittaa hammaslääkärille. oven ylärimassa oli myös kaakaotahrat molemmilla puolilla eteisen ja tän huoneen puolella erikseen.
olen hieman muuttanut leunvetotyyliäni ettei oo pian koko leuka muusina ja pyyhin ne kaakaotahrat viimein vex -täyty koittaa voimistella huolellisemmin


= hyvä blogiystävä =  5

Hyvä blogiystävä

Tein juuri ehdotuksen Aamulheden "Kuvassa mukana" -kampanjaan. Jollei kampanja ole vielä silmiisi osunut löydät siitä tietoa osoitteesta www.aamulehti.fi.

Ehdotan vapaaehtoisista koostuvan lukijapankin perustamista ikä-ihmisiä varten. Lukijapankista laitoshoidossa oleva henkilö tai hänen auttajansa voi tilata vapaaehtoisen paikalle lukemaan kirjaa ääneen. Uskon, että meitä joilla olisi halu tällä tavoin ihmisiä ilahduttaa on ja tarvetta moiselle varmasti olisi heillä, joilta lukeminen ei enää itse suju.

Pitkään eri kategorioiden välillä mietittyäni päätin sijoittaa ehdotuksen "kulttuurin" kyltin alle.

Aamulehti etsii käyttöä 20 000 eurolle, mutta uskon moisen toiminnan pääsevän pitkälle vaikkapa 4 000 eurolla.

Käyttöliittymä oli hieman hankala, mutta sain pitkän pakertamisen jäl

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Siinä oli joku ns. hyvä ihminen joka kirjoitti mulle viestin aamulehden blogizydeemissä.

Mulla ei
oo mitään witun hajua ja muistikuvaa mikä helvetin mun juttu tää muka on -kuullostaa. Mähän voisn vedättää tommosilta kaikki fyrkat, mut ei mun tarvi -mä oon rehekllinen artisti ja vielä mooraalin omaava narkkari joka ei koskaan tuu jäämään mistäään eläkkeelle. se merkkais mulle samaa ku itsemurha. mut emmä tällaista paskaa tajua -en tiedä ooonko ollut jollain tripillä vau onx mut ymmärretty vääärin jostain mitä en tajua tehneeni.

sana kulttuuri jo on oikeestaan mulle sama kuin kirosana tai sitten kultttuurisihteeri jolta voi hakee "artistina" taideapurahoja -joita oon joskus hakenukkin ja ihmeekseni saanukkin 17.000 ekua tuli viimex "taideelokuvaa" varten , mut me mentiin sillä kylläkin bändin kanssa sekoileeen skotlantiin ja tuhlattiin raha tietty huoriin ja huumeisiin -niinhän ne tyypillisesti jotenkin tuleekin tuhlata....tosin eihän me 17 tonnilla selvitty, vaan manageri sai tietty hoidettua keikoista rahaakin, mut takasin tullessa ei silti ollut jumalauta ku muutama kolikko taskussa:P

joo, kyllähän silti siellä kuvattiin jonkun verran matskua, mut kännykkäkameroilla etupäässä (niillä saa miljonandollarin rock-filkat tosi siististi) -oli meillä yks oikeekin elokuvakamera joka hajos ekalla keikalla muistaakseni kun siihen osu mun kitara.mut se oli onnex lainassa yhdestä viestintäkoulusta tai jostain vastaavasta.

nyt mä tajusin, se vittu ei oo mun juttu ja joku yrittää tehdä jotain hyvää. mä en tosin julkisesti oo mikään hyväntekijä , mut mä haluun omalla naivilla tavallani parantaa maailmaa. tosin toi idea on luettu jostain vitun kirjasta.

Itseasiassa Qvistuksen kanssa me ollaan soiteltu ja laulettu vanhuksille vanhainkodeissa ihan huviksemme ku ollaan oltu hapoissa tai muuten vaan yliporeessa -joten mihin vittuun siinä sitä rahaa muka tarvii -senkun ottaa kitaran käteen ja lähtee moikkaan meitin muoreja jne.

tää helvetin poliitikointi on ihan perseestä ja mummot kuolee kipuihin ku lääkärit miettivät , että voiko ne nostaaa saattohoidossa olevan syöpää sairastavan mummon morffiini-annosta millilitrasta toiseen, mut kesken kinan mummo kerkiää kuolla lihaskaramppiin ja kivun aiheuttamaan shokkiin -vittu siinä on sitä vitun byrokratiaa ja politiikaaa , SAATANA! VITTU KU LÄÄKÄRIT PELKÄÄ ANTAA LÄÄKETTÄ KIVUITA KITUVILLE VANHUKSILLE KUOLEVALLE ETTEI NE JOUDU VASTUUSEEN SIITÄ, ETTÄ OVAT MÄÄRÄNEET LIIKAA JOKA VOIDAAN TULKITA NAUTINTOAINEEN VÄÄRINKÄYTÖKSI.
Näin mulle juttelee jokkut kaverit jokka on töissä hoitajina jne. TULLIN TAAS NIIN VIHAISEKSI ET VOIS HAKATA PARI VANHASTA VIIS PEKKKARISTA JNE.