Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.
Seuraava

= Sötö ja Zombie Tarinoivat =  1

Tää ei antanut meille -mut jompi kumpi valehteli:P Kumpi??? ! ! !

GIN Jennie
GIN Jennie

kun olin vielä lapsi, kävin useasti brittiläisen Emma-tätini, aunt Emma we called her, kanssa lammella ruokkimassa joutsenia ja puluja. otimme kotoa kauraryynejä pieneen minigrip-pussiin ja heittelimme niille linnuille, joiden kanssa tahdoimme tutustua paremmin. koskaan en lintua ole tähän ikään mennessä kesyttänyt. enkä kesytä.

bodomin lapsi,c
===============hyvä sötö.mä piiirrän formula tää on uus jugenDF1-malli näkyy seuraavassa linkissä
.
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/soetoe-ja-zombie-tarinoivat

RIPPILEIRILLÄ OPITTU MATTEUKSEN EVANKELIUMI

hänen nimensä oli matteus ja hänellä oli visio. Jeesuksen kuoltua hän viettäisi kissanpäiviä; ottaisi kahden vuorokauden ajan raakaa hashista samasta piipusta, kunnes kolmantena päivänä käyttäisi piippuun kertyneet karsta-öljyt itsekyhäämässään vesipiipussa, jonka kyljessä teksti: ANTAA MADON NAULA! ULA ULA!

hän hihitti, hykerteli ja hieroi hikisiä kämmeniään

VANHEMPANA OLEN HUOMANNUT OEVANI

VANHEMPI KUIN KUKAAN,

JOTEN OLEN JOUTUNUT VALEHTELEMAAN

IKÄNI NUOREMMAKSI, ETTÄ

OLISIN EDES JOTENKIN SOPIVA

ELÄMÄÄN IKÄISTENI KANSSA ,

JOKKA OVAT KAIKKI KUOLLEET.

olen jotain 50-wittuawanhempi (voi olla että vähättelen sillä olen ollut naimisissa ja meitil oli keran faniklubi, mut se on liian vähän ...siiis se, et mut vois ottaa vakavasti näin vireenikunnossa ja hieman liioiteltu ikä olis parempi, mut valehtelu on kuulemma laillista -vai onko?????? , muttei paljoo. siis kirjailijoitten pitää olla toine jalka hauddassa tai mielummin molemmat.Saaks kirjottaa mitä vaa -elämä on vaikeeta. kama helpotttaaa sen vaikeuttamaaan oikein väärin oikein käytettynä ja wanhenee ja etenee kohti tulevaisuutta valehtelijana -eiku tARINAN KEROJANA. MIKÄ ON SANANVAPAUS KANTAAA VASTUUN POSTISSA.

pakko kattoo hei ! (Kässsäri)

#Minne meet? -elokuviin. Mikä siellä pyörii? Quo vadis. Mitä se tarkoittaa? Minne menet? No, hö elokuviin. Niin, mut mikä siel menee johan mä sanoin et Quo vadis?. Mitä se tarkoittaa mä tarkoitan. minne menet -No vittu en ainakaan elokuviin: HÖh , mitä vittuu sä oikeen sekoilet mitä leffaa sä kävit katsomassa?. Hä, emmä muista minne menin ...joo,elokuviin, enää ku sä kyselet kokojanatyhmii -pysty vittu keskittyyn dorkan kaa mihinkää. Mitä se dorka tarkoittaa -onko pakko vastata? On. No vittu emmä ollut issään elokuvisdsa. olisit heti sanonut.#

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

HiLiRiMpSiS, BABY. SAIN KERRA PILLUA, MUTTEN

SIITÄ MUISTA SITÄ KU TULI OLTUA ILMAN AUTOO.

MYÖHEMMIN JOUDUIN NAIMISIIN.

NYT ELÄKKEELLÄ TEEN PATSAITA.

Jokkut väittää, että mä oon joku naisten nielijä. Tosiasiassa minä

pidän lapsista enemmän.

========================================================
ja loppukevenykseksi,seksi..hihihiiii

RakkausRuno ANTEEKSI
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Mä olen kuollut

sulle kokonaan

-liikaa perseitä

joutunut oon nuolemaan.

Tähtitaivaat meidän

saa romahtaa.

Mä olen juossut

-päässyt loppuun palaamaan.

Väärää rakkautta kai liikaa

oon joutunut antamaan.

Mua ei onni huumaa

- se mut unohtaa.

Mä en taitu koskaan

- taipua kun aina saan.

Mä en synny uudestaan

suremaan kuolemaa.

En aina viitsi muistaa

- anteeksi annan vaan.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Haista wittu Barbi!!!
kuka todella välittää säästää jotain vitun maailmaa
kun kaikki saa pillua ja munaa niin paljon kuin jaksaa.
munat/pillut ruvella kuolaavat kuolleet ja kaikki voittavat kauneimman missin taikka herran jotka repee -muttei nauruun.

kuolema on kaunis mut liian lyhyt. Ei uppoo pohjaan niin kuin mä,
ja vajoon enemmän kauniissa ja luonnottomammmassa parkukuorossa.
sä synnyit mulle vähäksi väärään aikaan. Nyt kaikki loppu on ja mä hajoon,
vajoon pohjaan.

kiRKUVAT TUHANNET ÄPÄRÄT ja kantavat muovikasseissaan lisää kotipitzaa pakastimeen jaksaakseen sietää tätä vaivatonta, kevyttä eloaan.
kuolema on kaunis sun suonissasi. Kukkivat kromiteräkset puhkovat neuloillaan sinertäviä taipeitasi ja
sinä; sinulla on hauskaa!

zomq ja muska
zomq ja muska

AAMULEHDEN BLOGISSA ON TUOREIMPIA SALAISIA KUVIA JOITA TÄÄLLÄ EI SAA JULKAISTA TERVETULOA SISÄÄÄN VAIKKEI SEISOISKAAN :) EI EMÄNTÄ PISTÄ PAHAKSEEN, EI =D:D:D (KUOLE)http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/soetoe-ja-zombie-tarinoivat


unikirja  3

näin eka unta jos oli biisi jota mä oon soitellut koko aamun.
unesta en kerro, sillä kirjoitan edelleen. tänne kirjoitan kun delay-kAIUT EI TOIMI KU PATTEREILLA JOKKA OVAT LATAANTUMASSA:P. se ottaa hieman päähän, mut tajusin, et miks soitin hieman väärin yhden kohdan ja katsoin oikeen kynsiäni -sillö olen oikea kätinen kitaristina. Nehän perkele oli leikkaamatta ne kynnet.
Jokaisen aloittelevan kitaristin tulee siis leikata joko vasuri kyntensä lyhyeksi tai oikee r-riippuen kuinka päin skebaa soittaa.
Laitan stand byen päällle ku täällä hurisee aika helvetikseen.
NONNI. Joo, kai toi mun juttu on semmosta lännenmusaa.....semmosta uuudisraivaajameinikiii ja pikkasen runonlausuntaa muistuttavaa -ehkä hieman brutaaliakin toimintaa -mä kun en viitti homosterlla ja sievistellä artikulointia liikaa enkä liikoja etukäteen analysoida tekemisiäni, vaan ihan intiition voimalla -toi sana on helvetin vaikee mulle, koksa se on mun juttu tässä elämässä.

Ei unistaan eroon pääse näköjään ja kyl se ääni sielllä on mukana entistä kovempana jyskyttämässä ja kailottamassa, et mis mennään -minkä sitä luonnolleen voi. kai mun on taas ruvettava heittään keikkaa tän erakoitumisen jälkeen.


kirjoitan  1

Aloin kirjoittamaan taas uuttta kirjaa -nuo vanhat tuossa hylyllä ovat jaettu ilmaiseksi -en halua mitään karmapelin pointseja. kirjoitan salaisuuksistani ihmishahmona ja sen ulkopuolisena. En tosin tänne, sillä sen verran turhamainen edelleeen olen. Lopetan tähän, koska on aika kirjoittaa ja juoda se eka lonkero -nukahdin niitten kahden oluen jälkeen.
Olen oppinut nukkkumaan -mikä on ihmisille niin ominainen piiirre
-jumalillla ei ole aikaa nukkua, sillä he sepittävät illuuusioita uskottavaksi.


= pois kartalta =  14

deletoin itteni pois kartalta eli siis facebookista, nyt ne voi luulla, et mä oon kuollut --jos ne niin luulee ne on koukussa ja pahasti ne itselleen valehtelijat:) jättämällä tänne linkin mun facebook postiin.
aina.wal=miina toimi kerrankin oikein:) kiva luopua jostain kun joku numneromaani kauhistelee vieressä, et niin paljo kavereita -oonko muka itsekäs...emmä ees tuntenut ku murto-osan niistä -ai uudestaan facebookiin.....emmä tiedä -tympiimtynyt tähänkin telkkuriin. mä tykkään uudemmasta minästäni.

ostin kaks kaljaa ja kakas lokero tänään ja aukasin tän ku oon ollut muteskin netti lakossa -voui olla et tää lentää seuraavax pois mun kämpästä tää masiina -kesä ja kaikki.

eikä mul oo ees mitään järkevää sanottavaa ainakaan ilmatteex ja muuteskin vituttaa kaikki tyhjäntoimittajat ja luuserit joitten kunkkuna tunnen vieläkin olevain...ainakin joittenki typykyöitten silmisssä...emmä noista ukoista silleen välitä ku niistä jokka sen tietää..tääl on nii liaan helppo jauhaa paskaa ja hukata ittensä.


Seuraava