Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

= mestarini hikoilee =  2

Voi lauri, luri, tuliko jo hiki emmekä ole saaneet
kannettua kolmatta kiveäkään -tai mähän ne kannoin kottikärryyn ja sinua alkoi jo huimata kokeilla miltä kottikärryt tuntuvat. kaadoit kokokuorman ja haukuit että kottikärry on liian vanha. Hymyillen mietin, etttä hän tajuaa pian kuinka naurettavasti hän sanoi: Huusin:"Nuorukainen vauhtia kivet kuormaan ja sitten hakemaan lisäää ennen kuin aurinko laskee mailleen ja sit vasta pääset paneen -hän kirjailija ystäväni ei taida tietää kunon seksitä mitään.
omassa mielikuvituksesaan fantasio kaikenmaailman papukaijjojen ja noitien kanssa jokka syövät hänen energiansa.

No ajattelin, et jos taas niitä nahuksen keuhkoja sitten ja kitarat käteen -hän soitti josksu 39-vuotta sitten kuulemma hyvin. Nyt hän halusi pelata korttia vaikka viimeksi soitto kulki hyvin. Pilveekin voi polttaa liikaaa niinku röökiä.

Kyl teot on aina parempia ku miljoona sanaaa -sitä mahtuu maailmaan, sanon minä. laiska saa olla, muttei niin -påitää olla tavoitteita haaveita taui rupsahtaaa ja kukaaan enää semmosta jaksa. Kyl se kuru oppii, niinku mmäkin. Mitäs herätti mut.

täs on taidetta ku täne ensaa
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mestari-hikoilee


= säkenöi =  1

Nyt on semmoenn tilANNE ET JONKUN PITÄÄ ANTAA MULLE LAHJAKS LUURI JOL JOSSA SAIS TIETTY OLLA KUVANMUOKKAUS -VAHAT TULII KAAREN PÄÄHÄN PRO-KÄYTÖSSÄ. Kaikki silti soittelee ja koittaa netin kautttaa kalastella missä meen ja quo vadis. Oon ollut koiran kaa pihalla ku sillä on synttärit ja mul tiikerinvuosi -mikäs tässä. Nii kaikkein viimettex mä luurin otan mukaan luovana ihmisenä joka koittaa elä intuitiivisemmin ku aiemmmmilla kerroillla. Jumalia ei enää laiskota ja laulan kuin polly-papukaijja -ei kai sitä luonnolleen mitään voi, mut emmä tykkää ku semmosten kaa jokka ei jauha paskaaa soittamnisesta, vaan soittaa tai siis laulaa tietty myös. No pimut valtaa tässäkin alaa ja oon ajatellut jotain tansittavaa duoa runokeikkkojen ohella. Mut möä oon joutunut nettipimuilta aapelin niliksestä etupäässsä kyytii ku mun autoon tuli joku ylimaallisempi vika ja uudemmat renkaat se vaati tai siis vanteet -noil sähköautoilla on se hyvä puoli et sen sähkön voi irrottaa sieltä silleen joissakin oikeissa autoissa siis et pystyy bajamaaan manuaalina ilman luiston estoo -aika kiimasta touhua sanon ma. ni, ne jokkut ei millään meinaa tulla tuomaan mulle lisää jotain lahjuksia, joten joudun käyttämään niitä kuskina ja maksamaan palkan -ei sen jälkeen ei ees paneta vaik sasi -ihan sama. mä oon ehkä ihastunut edelleen, mut kooitan toistaiseksi välttämästä psykoosia ja puhumakla heti kaikki vikani -vähemmöästäkin tytöt tai naist järkyttyvät.

Rakkautta ensisilmäyksellä en vielä tänä keväänä oo kokenut ku se iraidan jälkeen.se kyl hajotti mun sydäntä pikkasen et se oli vaikee koota mut mä valehtelin sille ja ihan liikaa.kyllähän herrasmiehenä ja tässä pintamaailmassa mun jo pitäs osata valehdella sujuvasti monilla kielillä naisille ja muutenkin huomioida niitten asemaaa tarkemmin -etten olis sitten liian tyly.VOIMA OLKOON KANSSANNE!!!!!!!!!

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara

olisko tää legionasta -näytän aika lipevältä naistenmieheltä -läpinäkyvää oikee jugend-,mustalainen. hey jude !


= muska 3-wee =  1

Ihmisenikää 3-vuottta täytti Muska koirani -sille
ei tarvi selittää itsestään selvyyksiä niinku esmes noille opetuslapsille vai mitä ukkoja luulevat olewansa -aina käsi ojossa ja kipeenä...nyt ovat vasta heräneeet -nuoretmummot!. Me Muskan kaa emme tunne tänään itseämme luuserien kunikaaksi, vaan hän on päivän kuningatar. Kyselläään netissä et miksen mä tuu sit bussilla jos autossa on renkaat vaihossa -emmä haluu käyttää luuria enkä muutenkaa olla ku niitten illuusioissa joitten haluan (luin eilen castanjedaa -viimeksi luin sitä kun olin 20-weee jotain. Noitias -niitä on koko Pispala täynnä -asuvat semmosissa lepakkoluolissa ja niil on kyl kissa, mutta ei koiraa. TYöntäköön tarokkorttinsa peppuunsa -emmä niitä jaksa ees ymmärtää -kokonaisuuden ymmärtäminen edellyttäää tyätä tehdä ja suunnitella tulevaisuutta -se on mun homma -keinoja on monia.Mä elän edelleen tiikerin vuottani, ja tästä junasta ei hypätä pois jos siihen on päässyt tai saa alkaa kaiken uudestaan ja 40 vuotta vanhempana vähintään.

muska
muska
waiting for my god
waiting for my god

en hoida bisneksiäni enää aapelissa:)

nonni, ulos koiran kaa ja luurit kaappiin -tai mitä niistä o jälellä


= turhamasuden perikuva =  1

On Turhaantunut kaikkeen nettiin liittyväään ja faveboookin törkeäään rikokseen ja tietää mikä tuhotaan seuraavajksi ja otetaan eka yksi askel taaakse ja kasi eteen -kolme on liikaaa -ei saa olla ahne, mutta he voivat yrittää lahjoa tai siis sovitellahan se kuuluu sanoa näin lakitermein. Kyl mä Supon joukoissa vielä ymmärrän ku tunnen, mut CIA ja nasat alkavat olemaan liikaaa joitten varjolla tuhota mut idioootiksi joka ei puutukkaan asioihin joita ei kerota mediassa eikä issään -koska osa on tulevaisuutta. eihän horoskoopikkaaan oo kiellettyjä.

Olskohan anette lepynyt ja toipunut shokista, et se joutuu antamaan pienellä kiristiksellä mulle muutakin kuin punaisella autolla ajavan johannan sukunimen kun SUPO kiusaa jo sitäkin ja mun pitäs olla tässä herramies -saatnan moukata, tekee mieli vedellä pitrkin korvia ja niitä nyrkillä tapettavia urkkijoita joilla ei muuta tekemistä ku pilata pelastettava.


Facebook omistaa Sinut !  1

PörssiPs-säästötRahastotIt-viikkoYrityksetNimityksetLaskuritTaSaBlogit Kotimaa Ulkomaat Pörssi Markkinointi Yrittäjä Oma talous Kolumnit Juttusarjat Täystyrmäys Facebookin uudistuksille
Antti Aimo-Koivisto/Lehtikuva

Facebookin aikomat muutokset käyttäjien yksityisyyteen saivat täystyrmäyksen tietoturvayhtiön tuoreessa kyselyssä.
10 Kommentoi
Lähetä
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)
Del.icio.us
Facebook
Twitter
Tuomas Linnake
8.4.2010 18:17
25
Facebook on taas rukkaamassa yksityisyysasetuksia. Maaliskuun lopussa esitetyt uudistukset kuitenkin tyrmättiin brittiläisen Sophoksen kyselyssä. Se sai 680 ääntä, joista vain kaksi prosenttia kannatti Facebookin aikeita.

Yli 400 miljoonan käyttäjän Facebook tahtoo muun muassa jakaa käyttäjien tietoja automaattisesti ennalta hyväksyttyjen verkkosivujen kanssa. Se lupailee henkilökohtaisempaa palvelua tällaisilla kumppanisivuilla.

Tällaiset sivut saattaisivat tietää jo valmiiksi vierailijan syntymäajan, Facebook-ystävät ja muuta tietoa. Facebook vastasi arvosteluun tällä viikolla ja korosti, että tietojenjako on testi, johon osallistuu muutama tarkoin valittu verkkosivusto.

Kaikki mukaan
oletuksena

Sophoksen asiantuntija Graham Cluley ei ole edelleenkään vakuuttunut. Uudistukseen sisältyy monista muista yhteyksistä tuttu ongelma: käyttäjät voivat irtautua tietojensa jakamisesta, mutta eivät voi estää joutumasta sen piiriin oletuksena. Cluley pitää tärkeänä, että käyttäjät saisivat itse alun alkaen valita, haluavatko he mukaan vai eivät.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Facebook on joutunut arvostelun kohteeksi palvelun yksityisyyden muutoksista. Viime vuoden lopulla Facebook muutti asetuksia saadakseen käyttäjät julkistamaan enemmän tietoa itsestään.

Riitoja aiheuttanut mainosohjelma Beacon lopetettiin viime vuoden lopulla, kun Facebook oli ensin vedetty oikeuteen. Ohjelma salli mainostajien liittää Facebookin jäsenten tietoja ja kuvia omiin mainoksiinsa.

Facebookin pääjohtaja Mark Zuckerberg nostatti hiljattain kulmakarvoja arvioimalla, että yksityisyys ei välttämättä ole enää sellainen sosiaalinen normi kuin aikaisemmin.




= vitun starailluuusio -häivy =  2

= VANHA JA KIPEE -AINA JAKSA

mä taisin ihastuA MUA HAKENESEEN TYTÖÖN. MÄ EN MUISTANUT SEN NIMEE EES KYSYY KU AJALTIIN SEN PORUKOITTEN PUNASELLA URHEILUBEMARILA (POLISIKKIN TULI KYSELEEN TYHMIÄ):)BLONDILTA JA se harrastA hyvntekeväisyystyötä seurakunnassa. käsine oli tietty kans ihan lääpällään -kerrankin -se on aina nii friikki ja taiteikija ja itkettäää:) mut mä rakastAN SITÄKIN JA MÄ PERKELE OON SITÄ VANHEMPI KAI MÄ SEN KESTÄN, MUT TÄÄ OLI MUN OMII KISSOJA VANHEMPI, MUT OMAT KISSAT EI ANTANU SEN SUKUNIMEE MULLE JA MÄ OLIN ET HALOO KU LYÖDÄÄN LUURII KORVAAN -EI OO KYL KYSYMYS KASINAISMORAALISTA VAAN PYHÄSTÄ KOLMINAISUUUDESTA JA EN SILTI ANNA PIISKAAA -SKARPPAAAN JA OTAN SEN MUUTEN --JOS HALUAN -SIITÄHÄN SE KII ON, MUT JOS SE EI OOOKKAAAN ENS KERRALLA SMA, NI SIT SE ON TAAAS SEURAAAVA PULLA UUNIN -OON OPPINUT OLEEN KOLEE. MÄ EN EES HYMYILE VAIKKA BAURATTAS -EIKÄ MUA KIINNNOSTA. EMMÄ VIITTI EES ESITTÄÄÄ TAI SKARPATA. MÄ SOTAN SKEBAA JA TIEDÄN , ET KYL TÄÄ TÄATÄ RAHAX MUUTTUU TAAS, MUT NÄYTTELIJÄT VAIHTUVAT TIUHEMPAA -SITÄ SE IKÖÄ TEETTÄÄÄ:P

TÄN KAMU SE IPPY TAI JOKU SANO ET TÄÄ ON SEN PÅARAS BIISI. MUN MIELSTÄ IPEL EI OO KU SE ITTE NIINKU MMUKLKLAKI MU BEE JOKA TEKEE KOMPROMISSSEJA JA TAJUAAA MUUTENKIN KU KAMOISSA ANTOI MULLE BIIISIN JONKA MUUTIN TUNNISTAMATTOMAKSI JO SIIS SEN PRISON OF LOVEN TIN MACHINE BANDINSÄ KAAA. MÄ EN TAJUU KU KAIKKI EI TYKKÄÄ SIITÄ SE O PARAS NE EI KUULE MITÄ SIITÄ PUUTTUU .-YLEISÖ O TURHAUTTAVAN TYHMÄÄÄ IMIS MUNAAA. LAITAN EKA IGGYN KU SE ON MUUTAMAN VUODEN MUA KOKENEEMPI
http://www.youtube.com/watch?v=PaK-HjSNMVU&feature=related

tää mn oma on parempi ku iin
http://www.youtube.com/watch?v=RfMKRl7nQsM&feature=related


= VANHA JA KIPEE -AINA JAKSA  1

mä taisin ihastuA MUA HAKENESEEN TYTÖÖN. MÄ EN MUISTANUT SEN NIMEE EES KYSYY KU AJALTIIN SEN PORUKOITTEN PUNASELLA URHEILUBEMARILA (POLISIKKIN TULI KYSELEEN TYHMIÄ):)BLONDILTA JA se harrastA hyvntekeväisyystyötä seurakunnassa. käsine oli tietty kans ihan lääpällään -kerrankin -se on aina nii friikki ja taiteikija ja itkettäää:) mut mä rakastAN SITÄKIN JA MÄ PERKELE OON SITÄ VANHEMPI KAI MÄ SEN KESTÄN, MUT TÄÄ OLI MUN OMII KISSOJA VANHEMPI, MUT OMAT KISSAT EI ANTANU SEN SUKUNIMEE MULLE JA MÄ OLIN ET HALOO KU LYÖDÄÄN LUURII KORVAAN -EI OO KYL KYSYMYS KASINAISMORAALISTA VAAN PYHÄSTÄ KOLMINAISUUUDESTA JA EN SILTI ANNA PIISKAAA -SKARPPAAAN JA OTAN SEN MUUTEN --JOS HALUAN -SIITÄHÄN SE KII ON, MUT JOS SE EI OOOKKAAAN ENS KERRALLA SMA, NI SIT SE ON TAAAS SEURAAAVA PULLA UUNIN -OON OPPINUT OLEEN KOLEE. MÄ EN EES HYMYILE VAIKKA BAURATTAS -EIKÄ MUA KIINNNOSTA. EMMÄ VIITTI EES ESITTÄÄÄ TAI SKARPATA. MÄ SOTAN SKEBAA JA TIEDÄN , ET KYL TÄÄ TÄATÄ RAHAX MUUTTUU TAAS, MUT NÄYTTELIJÄT VAIHTUVAT TIUHEMPAA -SITÄ SE IKÖÄ TEETTÄÄÄ:P

TÄN KAMU SE IPPY TAI JOKU SANO ET TÄÄ ON SEN PÅARAS BIISI. MUN MIELSTÄ IPEL EI OO KU SE ITTE NIINKU MMUKLKLAKI MU BEE JOKA TEKEE KOMPROMISSSEJA JA TAJUAAA MUUTENKIN KU KAMOISSA ANTOI MULLE BIIISIN JONKA MUUTIN TUNNISTAMATTOMAKSI JO SIIS SEN PRISON OF LOVEN TIN MACHINE BANDINSÄ KAAA. MÄ EN TAJUU KU KAIKKI EI TYKKÄÄ SIITÄ SE O PARAS NE EI KUULE MITÄ SIITÄ PUUTTUU .-YLEISÖ O TURHAUTTAVAN TYHMÄÄÄ IMIS MUNAAA. LAITAN EKA IGGYN KU SE ON MUUTAMAN VUODEN MUA KOKENEEMPI
http://www.youtube.com/watch?v=PaK-HjSNMVU&feature=related

aida
aida
AIDA
AIDA
Aida un venäläinen tyttöystävä
Aida un venäläinen tyttöystävä

TTÄ EI OLLUT KIVA JÄTTÄÄÄÄ. MUN OLI PAKKO KERTOO TOTUUUDEN .SE FIKSUNA HALUS KUULLA SEN:d 2 SYDÄNTÄMURTUI, MUT NE ON JO PIAN KASASSA TAI AINAKI MUL ON JO MUT KOITAN OLLA KORREKTI

IRAIDA SANO AIAN ET BEMARI ON LUXUS AUTO JA MÄ SANOIN ET NE TEHÄÄN KÄSIN EIKÄ KORJATA JOSSAIN SAKSASSA. NYT MÄ TAJUSIN ET AUTOA JA SEN HALTIJAAA ON DUUNATTU HYVIN:D
EN SAA TÄHÄN IHASTUKSENI KUVIA KU OON TEHNYT JONKUN KÄMMIN TÄÄL. MUT EI SE MUA HAITTAAA -SE ON UPEEE JA MIKÄ ÄÄNI SIITÄ LÄHTEE.....NAISELLA PITÄÄ OLLA MYÖS ÄÄÄNIKIN:D

NONNI....EI SE NYT NII IHMEEELLINEN KOHTA OO:p

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= Lahja =  1

Mutsi oli käymässä ennen Jounin-nimipäivää ja sai idean nimipäivälahjastani kuultuaan ilmeisesti biisini. "...mä valo haluun sua, oot mun..lallalalaa" tili msemmonen siisti fikkari (pieni lamppu) -sen voi laittaa roikkuun tohon mun "asevyölle" jota mä kannan meli aina mukanani:D

Äiteet osaa ja tietää mitä lapsi todella haluaa:D

ZOMBIEEE voi nöyryyttää teitit biljardissa tai iskee teiät:)
http://www.aapeli.com/community/user/ZOMBIEEE/