Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2011.
Seuraava

= ekat harkat =  1

Nonni, bändimme esimmäiset ja viralliset treenit sujuivat naguaaalimaisesti `pyhässä hengessä ja kokonaisuuksien palasia alkoi loksahdell paikoillleen ja oon tyytyväinenn vaikka työtä onkin eeessä. osaamme jäädä hetkeen ja elää siinä. se oli pakko just oittaa mahdollisimman vähillä soittimilla ilman pedaaleitajoillla saa kaiken tuntumaan siisitiltä ja voi näyttää kuin upeesti soittaa, vaan ku mul oli ääni paskana ja raakuin ja silti se homma niin se kuullosti hyvältä , et taikuri itsekkin hämmästyi tai hämmästyivät-tästä on hyvä jatkaa....meitä on kolme biisintekijää bändissä ja silleen et rooleja voi myös vaidella jos siltä tuntuu.
saatiin paljon ja nopeeta ymmäreyksi ja tajusimme, et meidän improvisaatiota niin paljoo tarvi harjotella ku kuvittelin ja se on ween hyvä se...sil mä tykkään kun tempastaan hatusta kun ei oo mitään ideaa ja pitää nopeeta keksiä.I LOVE MY/OUR NAGUAL BAK -MUSIC WAT IS UNORMAL...USUALLY I CAN HEARD MY VOICE NO MORE WHEN ITS DONE AND ThATS RECORDED HISTORY. NEW SONG IS BETTER AND FUTURE MEANS NEW SONGS AND MANY MORE.
THNX FOR ADDING ME AND I HAVE GOT RUSH,BUT NP.

IM HAPPY AND HOPE U TOO ARE HAPPY ♥


= aah musaa  1

täytyy myöntää et mä oon aika kunnianhimoinen musa-asioisssa ja se on mulle se on tärkeetä ja kyllä asiotten eteen pitää tehdä ja paljon saavuttaakseeen ees pikkasen -mikään ei riitä-koukku...myönnetään...

asioita ei tapahdu ellei niitä joku tee ja mä ainaskin teen ja se on ihan siistii kun saa toteuttaa itteensä ja mä en ymmärrä aina semmosia muusikoita jokka ei kelaaa itteensä parhaana ja oo kunnian himosia. kunnianhimo tarkoittaaa hyviä juttuja kuten , et haluaa uudistaa jotain ja nähdä tai kuulla (ihan miten vaan) asioita eri näkökulmasta tai eri valosta:) Nooh, emmäkään saa olla mikään nipo ja erittäin vakavat asiat kuten musa voi ottaa kevyemmin, mut kyl mä haluun katgetta ja tykkään esiintyä, koska se on niin jännää:)


Ufosalailun loppu häämöttää  1

Ufosalailun loppu häämöttää
Julkaistu syyskuu 7, 2009 UncategorizedSuljettu
Avainsanat: anunnaki, Atlantis, barack obama, Illuminati, negatiivinen eliitti, new world order, temppeliritarit, ufo

Vuoden 2012 suureen muutokseen on aikaa enää reilu kolme vuotta. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki jatkuu ennallaan tuohon merkkipaaluun asti, kunnes uusi aika tulee yhden yön aikana. Kuten tämän blogin aikaisemmissa kirjoituksissa on todettu, olemme kokeneet ja tulemme kokemaan kiihtyvässä määrin muutoksia kaikilla elämänalueilla lähestyessämme lopullista vedenjakajaa, jonka jälkeen mikään ei ole enää ennallaan.

Poliittiset, taloudelliset, uskonnolliset ja jopa tieteelliset järjestelmämme edustavat vanhaa valtaa, joka perustui alistamiselle ja kontrollille, joten ne eivät ole yhteensopivat uuden aikakauden kanssa ja ovat siksi sulamassa pois. Kaikki tämä tapahtuu parhaillaan silmiemme edessä.

Uudet ihmeteknologiat

Planeettaamme tähän asti hallinneen negatiivisen eliitin valta on perustunut suurelta osin tietoon.”Tieto on valtaa.” Eliitti on pimittänyt ihmiskunnalta sen todellisen historian, muinaisen tiedon ja siihen perustuvan teknologian ja erityisesti tiedon ihmisen todellisesta luonteesta. Tietoisuuden tason kasvaessa ja neljännen ulottuvuuden positiivisen energian voimistuessa negatiivisen eliitin valta on kuitenkin romahtamassa hyvin nopeasti. Kulissien takana käydään parhaillaan armotonta valtataistelua, jossa panoksena on koko maailman tulevaisuus.

Kiihtyvästä tietoisuuden tason muutoksesta johtuen on melko todennäköistä, että jo ennen vuotta 2012 salaiset teknologiat vihdoin ja viimein vapautetaan julkiseen käyttöön tai ainakin niiden olemassaolo myönnetään. Tätä uutta teknologiaa voidaan hyvällä syyllä kutsua ihmeteknologiaksi, koska yleisessä käytössä ja vastuullisesti sovellettuna se todellakin muuttaisi maailman paratiisiksi, jossa nykyiset materiaaliset vitsaukset olisivat menneisyyttä. Tämä uusi teknologia kommunikoi ihmisen tietoisuuden kanssa, ja pystyy voimistamaan mielen kykyjä.

Seuraavassa on lyhyt listaus olemassa olevista salaisista teknologioista, ja niiden laajamittaisen käyttöönoton vaikutuksista yhteiskuntaamme (mukaillen David Wilcockin blogipostausta):

Rajoittamaton ilmainen energia. Saastuttamaton, loppumaton ja täysin puhdas energia, jota voidaan tuottaa rajattomasti. Esimerkiksi yhden kahvikupin sisällä olevassa ”tyhjiössä” on arvioitu olevan niin paljon energiaa, että sillä voitaisiin haluttaessa kiehuttaa kaikki maailman valtameret. Pieni musta laatikko asennettuna talon kellariin antaa energiaa koko loppuelämäksi. Ei latauksia, ei akkuja, ei paristoja, vaan laite joka toimii ”ikuisesti”. Sama laatikko autoon asennettuna – ei tankkauksia, ei saastetta, ei pakoputkia, ei polttomoottorin melua. Tarpeettomiksi käyvät öljy, öljysodat, hiili, ydinvoima.

Voimalinjat puretaan ja energiayhtiöt lopettavat toimintansa. Energiasta ei tarvitse enää maksaa. Merivedestä voidaan hetkessä tuottaa suunnattomat määrät puhdasta vettä. Aavikot muutetaan metsiksi ja ympäristö puhdistetaan saasteista. Rahajärjestelmä käy tarpeettomaksi, ja köyhyys, puute ja nälänhätä poistuvat.

Painovoiman kumoava teknologia. Ei enää tarvetta elämän alleen polkevalle tieverkostolle. Kuvittele kesäistä päivää Helsingin Mannerheimintiellä. Renkaiden ulvomisen ja polttomoottorien pärinän sijaan kuuluu linnunlaulua ja ihmisten puheensorinaa. Katutaso on pyhitetty ihmisille, puille, pensaille, kasveille. Ei liikennevaloja, ei ruuhkaa, ei huonolaatuista hengitysilmaa. Liikenne (jonka määrä on minimaalinen verrattuna entiseen) leijuu kadun ja talojen yläpuolelle täysin äänettömästi, täysin saasteettomasti.


=formula=  1

kävin pankissa tänään ja tääl amazonissa sun muaallakaan en tarvi mitään henkkareita, mut tilinnumero mul on ja apteekissa on mulla varastossa papereita muitakin kuin resuja kaiken varalta -pitäää oll valmis aina kaikkeen jos meinaaa olla kunnon taikuri ja tehdä asioita eikä höpöttää vaa....vituttaa ku jokkut ei tee mitä sanoo ja joskus tyhmänä luulee et ne on toissaan ja on tehnyt 30 kpl jotain esinettä jonkun uuteen putiikkiin joka ei sit ollut kuin huuli vaan -tollasista huulista voi luotto tai apu ja mä kyö ymmärrän,. mut ehkä muut ei ymmärrä jos sanoo tekevänsä sitä ja tekeekin toista asiaa -siis paskanjauhantaa. tarviiki soittaa basisitilta josko se olis funssasta parantunut ku kuullosti käheeltä, sitä on liikenteessä t on vähän käheenä ääni ja Rod Stewear and Faces or something singin im reelin and rockin or im sailing, im sailin -tää seilaaminen on onkin paremmin purjehukseen perehtyneille ja mä kun sanon et osaan lentää vikka lentokonetta ei oo ihan niin sale.

kerran jotain formulan renaultia kokeillut jossain lontoonliepeillä ja lontoosta ja briminghamista itään, siel on ratoja -joskin aika paskoja useat, mut niin viimeks multa otettiin auto pois heti kun mut oli istutettu sinne ja tuupattu ja neuvottu (en juuri kuunellut ihan kaikkee) ja lähtäkiihdytys oli ilmeisen tiukka sillä ekaan mutkaan tultaessa auto spinnasi ja jäin pyörimään renkaat lieissä auton kanssa ja meinas lähtee taju ja viimein auto pysähtyin keskelle rataa jossa on muitakin ajajia.

Ukot ei oieen ollut kauhean mielissään ja tajusin , et olin polttaanut aika paljon rahaa, sillä auton ripustukset oli menneet ja renkaat ja vanteet oli ihan paskana ja sit auto oli kärähtänyt palamaankin ennen kuin kuin löysin sammutussäiliön., niin hyvä etten itse jäänyt palavaan auytoon. Ne kysy et oonx mä ok niin monta kertaa et mä ajttelin et onks mussa jotain mitä mä en itte tajuu. Mut mä tajusin sillon, et mä voisin tykätä ajamisesta sen verta liikaa, et se on hengenvaarallista ihan limittilajina kun muutenkin on jo harrastuksia jokka on arveluttavia.

Mul on monta rolia ja salista juttua mitä en voi kertoa mistään hinnasta ja se on ihan hyvä, että ei oo niin narsisti ja saa olla rauhssa ja on oma yksityiselämä vielä tallella, vaikka omana itsenään esiintymällä on kans jonkilainen...mä voin unohtaa et mu on joku tyttöystävä tai et oon ostanut jtäsäkillisisttäin vaattteita kirppiksiltä ja muista kaupoista "kun ne on ollut hyvä sijoitus"....sit ne vaatteet voi löytyä joskus 3 vuoden päästä tai jokkut teeniismailat ja kamerat onkin jollain tytöllä jota en tunnista enkä nimeäkään muista, joten tänään sain viimein soitetua Adhd-LEKURILLE ja se sanoi harkitsevansa mun keissiä...mitähän se niinku harkitsee,.....sitä kuinka vahvoja lääkkeitä saan vai sitä oonko mä ADHD vai sitä et koksa sille sopii joku aika ottaa mua vastaaan. nooh, se soiutaa kummiski:)

Mä oon onelinen ku moni ulkolainne ja suomalien kamu on viimein ns. breikannut ja käynyt taas hollywoodissa su n muissa ja ei ihmisten tarvi väkisin breikata mihinkään jos ei huvita ja se niin vaan käy ellei oo toissaan ja oo oikeella polullá....mut me ihmiset ollaaan kaikki artisteja joillla on rajallisenakin rajjttomat mahdollisuudet uudistua ja saada raajoja enempi ja muuttua täysin uudeksi ihmiseksi uuteen aikaan ja se on suuremmoista.

Mä en itse välitä koko musabisneksen viihteestä jurikaan kuin ehklä hyvinä kirjoina tai kamuina tai naisina, mut et se et kuin paljon ne on ostanut taloja ja tienaa rahaaa -emmä ainakaan ilmottelis lehdissä et oon sotanut mitään ja jos joku alkaa ilmotteleen mun aioista lehdille ni hermostuisin toaaalisesti...ei niin tehdä ja thats it. sä et myy kaveria tai juttua siitä ilman sen lupaa. Sama puhelnnumeroitten kanssa ja sillon kun vaidat tai myyt puhelimen poista ne tiedot koneesta muuten levittelet ihmisten puhelin numeroita ja kaikki eivät halua pitää numeroaan puhelinluetteloissa monistakin syistä -tää pitäs olla selvää, mut ei se kailkille oo ja siitä on saanut sanoa.

Mukavaa kun siel on pehmeä lämminsade ja juoksin koiran kanssa enenn sadetta, nyt on raukea olo ja vois tehdä riitit ja katosa mitä alladinin taikalamppu snoo ja soittaa basistille eka !


= pimeä puoleni  1

Tänään ku heräsin mua ahdisti ihan helvetisti
etten meinannu saada henkee ja rauhoittavat lääkkeet ei rauhottanut,
ja tein kaikenlaisiia riittejä ynnä muuta, mut se pala kurkussa ja tietoisuus tästä ajasta kuinka olemme tulleet koko ihmiskunta siihen pisteeseen, et meidän on valittava ollako valaistuneita vai jatkammeko vanhoja toimimattomia tapoja. en voi kai´ole jjärkevää kaikkia sääliä tässä
uudessa sodassA JOTA käymme itsemme kanssa ja alamme epäillä tähän asti omaksumiammeuudempaa tietoa ja olemme epävarmoja.

monet vetäytyvät vanhoihin uskomuksiinsa ja jatkavat entiseen maalliin ja toiset mihin minä kuuluunj me jatkamme eteen pöin ja mä toivon hartaasti että teistä jokkut viimeinkin uskoisivat, että me ihmiset olemme ihmeellisiä ja jumalaisia otuksia eikä ole mitään mörköjä ja helvettiä mihin meidät ajetaisiin ala, mutta itse voimme itsemme saada negatiiviseksi ajatelemalla salliittoteorioita sun muuta epäilevää paskaa, sanon mä ja pahoitteln kielenkäyttöäni sam tien:)

basisti soitti ja kysy et oonx mä ok ja soiteeaanko me tänään vai huomenna ja mä sanoin et tänään ! On upeeta soittaa sillon ahdistus kaikkoaa ja saa purettua enmmän itseään ulo ja antaa muille toivoa paremmasta, sillä kaikki eivät ajáttele asioita tänään kovinkaan positiivisesti eikä eilenkään ja sen huomaan heti -mä oon herkkä huomaan ja mä voin lukea ihmisiä silleen et ne voi pelästyä joten mä en ihan kaikkea sano useinkaan:)

noh, mä voin olla vitun tyhmä joittenkin silmissä, mut näinä aikoina , mä voin langeta ttä menoo heniseen hurskauteen ja se ei oo hyvä eli pitää skarpata , et voi auttaa.


= heiteillejäänyt mirri =  1

tuli nukuttua kahteen erään 01.30-6.00 jA.06.30 JA sit raskaampa unta jos oli tajuissan ja funttsii, et mistäs toi tänne tuli....se oli jäänyt ilmeisesti jonun akmun autoista tai nuorison tänne ja ei muistA..mmmm..perkle tääne ja nukahtanut´telttaan ! sehän on ihan märkä ja se pitäs kasta VEX ja pitäs saada lisää peltiä kattoon tänne, et ihmisten ei tarvi nukkua teltoissa...ei tää mikään perkeleen camping.alue oo. ja jokkut vois pitää vähän enmpi huolta tytöistään tai naisistaan ! ettekä myrkytä niitä vauhdilla...ne on erittäin lyhyitä liittoja ne vauhtipäissään tehdyt -viikonlopun naimissisa ja sit banx "-mä lähden moido kotiin":)

Nonni annetaan sen nukkua -tohtori määrää...sil on kuumetta -ei ihme siel on ulkona vitun kylmä ja se oli kai eksynyt eikä muistanut missä se on....mä tiedän et joitakin naurattaa toi nuorten miesten käytös ja täytyy tunnustaa et mä oon ollut kyl ihan ykkössika kun näin jälkeen päin ajatteleee ja ei ihme, että nyt mua jjuuri naiset vaivaa sit ihan erilailla kuin silloin ja mä en tiedä kans aina missä ollaan ku veri on paennut päästä...se vaan on niin et sillon ei ajattele, mut kyl mäkin oon "tarjoillu" arveluttavan ikäsille tytrtösille kaikke ja silleen. Jättänyt ärsyttävät tai muuten vaan muijia kaatopaikalle esmes, sanomalla et "hei tästä loppu bensa, voitteko mennäö työntämään !" ja kolme tsupaa hypäää autosta työntämään autoa perä päästä...me nauramme kuinka ukkloimattomAN typeriä he ovat. Nojoo, kai ne sieltä jo on pois päässseet...emmem ole kai sen jäölkeen nähneet -KAI.

Äääh, sunnuntai on ja mutsihan tulee kumiskin (pitäs asua tahitilla niin vois jäädä ilman sen huolenpitoo...ei kyl mä sanon et ilman mun mutsii ja sen neuvija ja apua mä en olis ehkä ees hengissä ja se on hyvä Ihminen ja mä oon ottanut siltä paljon enmmän itteeni arvoja vaikka vittuilenki sille, et onko sen pakko todistella vanhainkosissa suvalle mumolleen jotain et on kunnolinen ku on joutrunut asumaan häpeässä pienen ikänsä. . taas kerran luottaa -ja musta tuntuu kuin täs kARMAPELISSÄ ALKAA VÄLILLÄ TULEEN VIRHEET ENTISTÄ NOPEEMMIN TAI VÄÄRYDET TOISIAAN KOHTAAN TULEMAAN OMAAN NILKKAAN TAVALLA SUN TOISELLA. MÄ OON KOKOAJAN TAVALLAAN NAISTEN ARMOILLLA JA SE ON JÄRKYTTÄVÄÄ, MUT OIKEESTAAN SIUNATTUA, SIL NAISET OSAA TEHDÄ PAREMMIN KOTIA KU MIEHET -NE EI OO TARPEEX HARJOITELLEET KOTILEIKKIÄ PIENENÄ TAI SIT NIIL EI AKIKILLA OO OLLUT NIITÄ ISOJA TUHMIA TYTTÖJÄ JOKKA OPETTAA KAIKKEE UUTTA -NIITÄ ON AINA !

Me maksamme kovan hinnan äkkipikaisista päätösistämme ja teoistamme
joten kyllä sais skarpata. Ja känniset ihmiset ei oo sit yhtään mukavia vaan kamalia , sanon mä. Ja jokkut luuleet et mä oon kova sekoileen ja vedän kaikee, niin erehtyy vaik mul on tietoinen huumeongelma/narsistinenaisogelma (en oo keksinyt sille vielä parempåaa nimeä tai sitäkin voi klysyy lääkrissäjo se jotenki liityy ADHDhen mikä mul VOI olla, mutten usko toommosiin -oon mä ollut masentunut joskus 7 kuukautta...mukllle eilen chattas muija joika on ollut masentuneena yli 17 vuottako se oli..huhuhuh...ei ju,malauta...se on itsesääliä.kukaan ei auta tyeitä paremmin kuin te itse...kyl mä tiedän et krapula lähtee kivastiu sauhuilla ja pameilla ja siihen vielä' sielä jotain piristetä tai subua -niin kuin nykyään tuntuu olevan tapana.

Tunnen ihmisiä jokka jaksaa pitää isompiakin kulisseja, mutta kun tiedän että mattotelittähän se tuossa roikottaa kunsinhampain kiinni, et se olis tärkeetä et se omistaa kaiken ja saa pätee sillä ja on näin parepi ihminen muka sanoon kuin se joka on kohtuullisempi...mä oon itse tunneperäisesti ekana monissa jutuissa jokka innostaa tietty -niissä ei järjellä saavuta mitään muuta ku onnettomax loppupeleissä...nyt se mattoteliettä pitävä heppu alkaa jo hieman tuntemaan kuina se ottaa ristiselkään se mattoteline puhumattakaan uudesta autosta....älytäntä maksaa autosta paljookaan ku voi liikuu ilmatteksikin-niin, bänditouhut mä oon priorisoinut siten, et ne tulee eka ja sit naiset...ja ne ei oikeen ymmärrä et mä voin soittaa kitaraa joskus mielummin ku hyväilläsitä koajan -se voi tehdä ne mustasukkaiseksi kitaralle tai muulle bändille joten parisuhteet ovat yleensä sileen et muusikoitten muijat on kanssa muusikoita tai jotain suunnilleen samaa narsita toimintaa tekeviä joil on rajoitettu aika ja heidän tekemisensä kuluu kaikille, vaikka heilä/meillä yksityisyys mnerlla on ja monella ei oo. tai kuin paljon jokkut tykkää repotterien kanssa rupatella mukavia -itse tykkään itse käsikirjoittaa omat juttuni näin ja jos joku tulee hastateleen , niin yleensä se haastattewlu on ihan paska ja siitä ei saa tuon taivaalista irti jos eivät osaa kysä itse oikeita kysymyksiä. tietty voi tehäö duiilin reporttwerin kanssa ja sanoo mitä siihen tulee. Tämmöistä kuuluisuutta monet diivat hallveksii tätä lööppipaskaa seiskassa, iltalehdessä jne. Jokuut kateuttaan jokkut siks koska se on alaarvoinen lehti, niinkuin on ja silti luen siitä ainakin urheilun, koska uskon sen olevan totta:D

nyt misu alkaa heräileen ja, meen keittään jotain lämmintä.
ihmisllä pitäs kailla olla omaa tilaa ja oikeus luoda omaa mailmaansa ja noinkin sen ruokapöydäsä. Joku arveli facebookissako se oli tai myspacessa et en oo netti-addikti. no tän mä oon kirjottanut osissa, et tästä kerankin sais paremmin selvää ja käyn välillä keittiöasä näyttämässä mikäkin on ja antamasa kuumelääkettä ja asperiinia sun sellasta potilaaksi luokiteltavalle tapaukselle ja tää on kuin demistä putkahtanut tyttö ja mä voisin olla tuon isä....niin eihän sitä tiedä ketä tule vastaan ja se tekee elästä mielnkintoisen paikan sunnuntaina, yep <3

aini huomenna on mun lempipäivä maanatai jolloin kaiki toimii ja on treenit bändin kanssa -oon malttamaton kuin laposi bändin kanssa ja tarvin todellakin managreita enemmänkin ja mun tarvii työllistää ihmisiä.
Mä oon hieman johtava ihminen toisaan, koska jonkun on oltasva ja mä en voi jäädä katsomaan tumput suorassa ihan kaikee ja ihmetteleenemään kun pitä tekdä jotain radikaalim,paan -ei sa pelätä niin paljoo ja tällä mä tarkoitan myös ettei tunteittensa esiintuomista saa pelätä, mut jokkut voi pelästyä siitä oon huomannut joten julkisesti joputuu feikkaaN ilosempaa ku on ja sen on oikeestaan ihan sama mulle, mut on parepi levittää iloa kuin surua -näinhän se on. olkaamme onnellisia ja eläkäämme tässä hetkessä ja ajatelkaa positiivisesti niin et mitä kaikee mei on...jos ei muista mitä omistaa on rikas kelaa jokkut -joten mä oon miljardööri ja yksi plus yks onkin ihan älyttömän mahdoton luku ja suunitelinkin, et helikopterille tänne laskeutumis paikaa...tuolta ulkorakenuksesta ja teltalta on semmoen metsätie alas pelolle johon voi tehdä helposti hätälaskun ainakin pienkoneilla jo nyt tai tulla helikopterilla kun saan siitä kartan duunattua ettei tarvi autoa käyttäää-sehän on köyhää:D nojoo, älytöntä touhuahan tänne olis tulla jolain armeijjan helikopterilla niinku yks nimeltämainitsematon rokkari suunitteli tulla moikaan. mä pyysin sitä nukkuun -matkin velttoa joka joskus sano mulle niiin ku olin pireissäni ja juttuu tuli ilmeisen liikaa sille..ja kyllähän mä sit nukuinkin.Joo, tänne ei saa tulla liaan komeesti noi naapurit on vielä mukavia, mut mä en halua et törsätään uskomattomasti casoliinia tai mitä ilokaasua ne vie....ihmisiltä mene suhteellisuudentaju kun ne sekoo rahaan ja lehdistä saa lukea mitä ne on ostanut ja sen on ihan helvetin köyhää tuollainen omistaminen. Yleensä tuollaiset ihmiset tai eipäs osoitella sormella -tähtään pian itseäni -taas. Me voime sis leikkiä vallla, mut se on vastuutonta ja vois vähän miettiä omaa henkevyyttään ja minkälainen on toisiamme kohtaan .

nonni se syö jo toista lautasellista ja on siinä jotain häkellyttävän kaunista kun tyttö osaa ola ilma meikkiä (joita sil on varmaankin, mut märässä teltassa liunneet...vitu mitä touhua ja taas joutuu sanomaan. Mun pitäs antaa jotenkin positiiivisempaa palautetta, mut ukot ei aina anna kaikki siihen aihetta.Tai no kyllähän he ovat voineet joku epähuomiossa ajtella tie mitä ja näin ollen ei tässäkään saa terhdä äkkipikaisia tai tunneperäisisä pöääätösiä tuosta vaan ja näitten kanssa on kusessa jos ei toimi oikein eikä väärin ja nonni ne häärää mutsin kans keittiössä jotain ja mun pitääs sanoo mutsille et se muijja on kipee ja koettaa tehdä vaikutuksen vaikka on kipeenä -mut mun kotona on aina tämmöstä suloista ja koirakin tykkää ja kiellän kumpaakin tiskaamassa ja tiskaan itse ! se oli kyl multa aika paljon ja mutsi saa taas hämmästyä kun mä osaan tiskata< ilman naista astiat ja silleen. tekis mieli ostaa semmone polkuauto jossa on ferrarin logo tai emmä tiedä mutsi sano et tuo pihakin on täysin kamala kaikkine mun omine säätöinen joita se sanoo romuksi kun mä näen niissä tulevaisuuden ratkaisumalleja se ei näe, et tässä talossa eletään eikä vaan siivota sitä ja odoteta et joku "viera" tulee kahveelle ihaileen uusia tapettaja mai muuta paskaa...asuminen tolleen on ihan siistii varmaan , mut mulle rittää se et on tilaa soitokamoille ja valoile ja naapurit on kaukana tai mukavia ja kuuroja:D


Seuraava