= S U U R U D E N H U L L U U S =

  • ZOMQandBarbieQ

Joku tossa kirjoitti et kun pitää odotukset suurina ei saa mitään pientäkään ja päivastoin...niin se kirjoitti juuri päinvastoin kuin tämä---se pisti ajattelemaan. ja näin se jatkui, et silti haaveilla saa, mut sitä ei kerrotu kuinka paljon ja kuinka suuria. siihen kokojuttuun juttuun ei voinut komentoida joten laitoin sen sitten tähän blogiin ominsanoin:).
sitä vaan, että onko onnelisuus joku välttämätön tavoite .-kuka tahansa pystyy olemaan onnelinen ja ne onkin ihan pikkuasioita joista se tulee 8en oivaltaminen onjollain vitun halusessa -oon huomannut)
-niin kuin mulla sukeltaminen veteen tuo onnentunteen ja uiminen sekä naiset.. lottoa en harrasta enkä telkariakaan enää. nykyään kun on paljon tekemistä muutenkin ja meitin kaikkien aika on rajallinen -joten mä en juuri tykkää tuhlata aikaani vaikka olisinkin jonkun vaikutuksen alaisena ja sekin vaan siksi, että pystyisin olemaan tehokkaampi jne. -niinkuin työkaluina käytän douppeja jos on tarvis -en suosittele kellekkään, koska sen klaaraaminen on utopistista jopa mulle, mut mä uhraan itseni ja ajattelen suuria, et saisin edes murusen siitä...mikä on ihan shittiä silti. mä haluun kaiken mitä mä haluun kokonaan siks,i et ymmärrän vastuun ja vallan ja jakamisen tärkeyden.Ymmärrän myös kiitollisuuden ja anteeksiannon tärkeyden ja mua ei osteta mihinkään vasten tahtoani jota epäilenkin jatkuvasti...tai sitä onko ihmisellä juurikan todellista vapaata tahtoa ollenkaan vai missä määrin.tai mua ei kosita jollain pinallisilla jutuillla tai jolla ei ole merkitystä mulle.

Ilman kiinnekohtia ihminen kuulemma tuntee itsensä merkityksettömäksi ja näin on monille valittavasti käynyt ja niitä pitäs auttaan ymmärtämään oppimaan auttamaan itseään (Musiikki ei oo mulle ainakaan turhuutta ja tykkään soittaa musiikkia ja esiintyä, koska silloin voi jopa tulla jotenkin ymmärretyksi paremmin, mut musasta tykkään muuteskin -silloin sielu laulaa hoosiannaa, se lohduttaaa, ei petä jne) silti on kiva vittuilla itselleen ku muille en viitti -tosiasioitten sanominenkin on jo monille ihan tarpeeksi ja tosiasioitten tunnustaminen voi ola vielä vaikeampaa -miten voi silloin muka henkisesti muuta kuin kuihtua, jos ei tajua kohdata tosiasioita ja vaehtelee itselleen..tosin asiat myös ne tosiasiatkin) tajuan myös teorioina jokka kaikki voi kumota ja keksiä uudet jos on tarvis -tai voihan tietty ihan huvikseen tai varoiksikin kumota ja keksiä uudelleen eri teorioita. sitten on olemassa universaaleja totuuksia, mut se siitä tällä kertaa:)

mä kelaan niin, et mä jaksan kun en valita ja huolehdin ystävistäni sekä siitä et fysiikkani toimii ja koitan syödä terveellisesti ja riitävästi. laiskuus on niin helppoa, kevyttä ja nopeeta sekä vaivatonta et vituttaa jo senkin takia katsoa jotain ween telkkua. mut ei sääntöä ilman poikkeuksia, kuten sanotaan (sanalaskuissa on monasti helvetikseen oppia...jokkut tosin eivät oo toimivia tai sit en ymmärrä niitä vielä). en pidä mitään itsestäänelvyytenä ja varaudun pahimpaan. vihaisena pysyn omissa oloissani ellei sitä oo jotain hyötyä asioille, sillä en turhaan halua ihmisiä säikytellä, vaan oon opetellut hymyilemään ja nauramaaan ja olemaan kiitollinen esim legiooona teatterille ja sen ihmisille kuten vippe, timo jne.

multa kysytään neuvoja lähes MISTÄ ASIASTA HYVÄNSÄ ja ne vastaukset tulee vaan jostain mulle kuin apteekin hyllyltä lähes aina...joskus pitää turvautua ystäviin JOKKA TIETÄÄ PREMMIN TIETTYJÄ JUTTUJA KUIN ITSE JA jokka on mulle tärkein aarre ja ilman niitä mua ei olis.

Jokkut kelaa immagoani tai profiilini vuoksi et oon toivoton narkki, narsisti, pedofiili jne mut emmä siitä välitä -emmä haluu ketään nuolla ja oon kaikille sama, enkä näyttele -se on liian helppoo ja mua vituttaa kun ihmiset ei tajua tai huomaa koska ne valehtelee itselleeen. jokkut valheet mä ymmärrän niin kuin suggeroidessa itseään esmes, mut ihmiset ymärtävät nykyään kaikkee paskaa ihan liikaa ja levittävät kurittomuutta ja epäkunnioitusta jokka johtaa väistämättä kaaokseen. on helvetin helppo arvostella poliitikkoja, mut keksiä jotain rakentavaa ja omaa visioo ei sitten oikeen mistään löydä hakemallakaan -onneksi on joitakin jokka ajattelee enepi kuin toiset 8muutakin kuin itseään) ja ne asiat voii olla todella suuria kokonaisuuksia ja jokkut voi ajatella, et "tuo on kaheli on suurudenhullu" -ja souwaot, sillä ilman näitä hulluja kukaan ei juuri tekis muuta kuin leikkis muitten tekemissä formaateissa jauhamassa pASKAA JNE.

PASIFISMI JA KAIKENLAINEN PIITTAMATTOMUUS ON PERSEESTÄ VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS IHMISISTÄ JA TULEVAISUUDESTA SEKÄ PIITTAMATTOMUUS TIEDON OIKEELLISUUDESTA JA "TIEDON MOTIIVEISTA"ON JOTAIN HELVETIN TYHMÄÄ JOKA KÄVELEE JONAIN PÄIVÄNÄ MEITÄ JOKAISTA VASTAAN.

MUA EI HUVITA VIIHDYTTÄÄ ITSEÄNI KUOLIAAKSI. MIELUMMIN OTAn riskin ja teen vaikka kuinka pelottas JOTAIN JONKA KOEN OIKEAKSI VÄLITTÄMÄTTÄ SIITÄ MITÄ JOKKUT SKEPTIKOT SELITTÄÄ JNE.. fanaatttisuus ei oo neGatiivinen asia välttämättä eikä MYÖSKÄÄN ESMES maanisuus, jos osaa kanavoida ja ymmärtää omia motiivejaan, VOIMIAAN, TIETOA JA USKOA JNE. ja kysyä itseltää ekana miksi ja syytellä JA EPÄILLÄ ekanA itseään ennen kuin lähtee muita osoittelemaan -juuri sen itsepetoksen vuoksi.

TÄN OON SANONUT JOSKUS AIEMMINKIN ERI SANOIN NOIN PIKKASEN YLI 7 VUOTTA SITTEN -PAITS TELKUSTA KOKONAAN LUOPUMINEN TAPAHTUI VASTA 3 KUUKAUTTA SITTEN-TAI MUUALLA SITÄ JOUTUU SIETÄÄ, MUT YLEENSÄ MINNE MEENKIN SE EI KAUAA NÄYTÄ MITÄÄN FOTMAATTIA JOS NIIN HALUUN JA IHMISET OVAT MUA KOHTAAN YMMÄRTÄVÄISIÄ. JOKKUT VAAN EIVÄT KESTÄ AJATELLA TAI KESTÄ YKSINÄISYYTTÄ JOKA ON PAKOLLISTA OMAN SISÄISEN ÄÄNENSÄ KUULEMISEEN JA SISÄISEEN DIALOGIIN. IHMISELLÄ ON KAIKKI MITÄ SE TARVITSEE TÄSSÄ JA NYT, MUT SE ILMIEISEMMIN PELKÄÄ KOHDATA TODELLISEN MINÄNSÄ TAI VAAN MUUTEN TYKKÄÄ PESTÄ AIVOJAAN ERILAISILLA LELUILLAAN JOILLA VOI TUUDITTAUTUA LUULEMAAN KAIKEN OLEVAN OK JA KIVAA. SEKÄ TIETTY ITSESTÄÄN SELVÄÄ....NIIN JA ONNELISIA LOPPUJA TÄYNNÄ tai vaan muten siistii ja jännää.

OSAAN TARVITTAESSA OLLA HYVÄ ILONPILAAJA, MUT EI SE MUA AINAKAAN VIELÄ OO TAPPANUT

SILTI AJATTELEN POSITIIVISESTI,KOSKA EPÄUSKO SUN MUU NEGAATIO SYÖ MIESTÄ JA LOPULTA TAPPAA -TOIMETTOMUUS MYÖS

Kirjoitettaessa soi ei nyt, muutenkinkeskittymisvaikeuksia yksityisasioitten vuoksi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus