Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.
Seuraava

-=reelin´ and rockin´=  2

nyt alkaa oleen paikat ihan krampissa.nyt pitää venytellä jne. pidimme vaihteeksi täyden päivän treenit jokkka alkoi eilen ja loppui pari tuntii sit -putkeern ilman taukoja tietty. mä en oo ikinä yleensä tyytyväinen mut harvinaisen lähes virheetön setti....5-7 snadii laskuu et meni yli tai ali mut varmasti ohi ja ne virheet voi tehdä jutuista juuri täydellisiä...tai si EI -mulla SAATANAMOINE PAISE NENÄSSÄ ...SEN FINNIN PITÄÄ PAISUU JA KYPSYÄ SOPIVAX EnnEN KUIN SEN kandee PUSERTAA. SEN TÖHNÄN VOI HEITTÄÄÄ OMAAN KIPPoON JA NAUTTIA --TOIMII -virheetön improvisation osasto ja muukin -näytimme kaiken lisäksi aika hyviltä filkalla jos vähän leikkaa klippejä.....pulun koneen mä sain solmuun, mut nyt se on jo korjautnut joteskin.

jA ME OLLAAN SIIRRYTTY AMAZONIAN SIIMEKSEEN. läppärilläkin pystyy duunaan filkan ku filkan ku on silleen southparkkimaisesti rosonen ja animoi vaa itteensä eikä tee kuin ILMAISOHJELMILLA paintilla ja moviemakerilla -elokuvan budjettiin sopiva summa on 200 ekua ja neki mene yleensä siihen kamaan mikä ei näy mut näkyy.

emmä mikään narsisti oo mut sillon ku soitan oon SEN NÄKÖINEN ,
koSKa muuten jää helpolla vajariksi ja se on ihan perseestä. joko vetää nii nku pitää tai kämmää silleen et nöyryytys on mahdollisimman suuri ja saa järjettömät mitat. häpee kuuluu köyhille, pelkureille, vasikoille ja muillle ween mongoille-MÄ JA MUUT KÄYTÄMME kaikkee häpeää ja muuta sellaista hyödyksi elämme siitä. todella kaunis on yleensä lopulta ween rumaa. jos se on vaan kaunis, se on britni vaaan ja ihan sama. mmuusiikkibisnes on huijjausta ja röyhkeet ja räävittömät moukat vievät kaiken. soittokamat ei toimi kuin kuumina -jos ostaa kaikki kalliit soittokamat ja pelkää ottaa huvikseen turpiinsa ja ei osaa tehdä mitä hakluaa niin ei voi saada kaikkee niinq pitää yrittää. mahdottumuuksia yrittämällä voi jotenkinj rimaa saada nostettuu ja tajuu et vittu. kaikki muut bändit pitää tuhota ja hakata jas sössii kaikin keuinmoin , koska kateus, ahneus ja kaikki se paska luo edellytykset menestykseen sanokoon muut mitä paskaa vaan mut tää on musabisneksen ja koko ween ihmis luonnon syvin olemus -kaikki näyttelee eikä tajuu, että ne tekee nii ...koska ne ei välitä kelata misk ne teke jotain, vaan ihan väärii kyssärii. siksi ne osaa sujuvasti valehdella itselleen eikä voi tajuta et muka tekeen niin. vajarijengii. nooni. täytys heittää jotain pamii nassuu et rauhottus -ja vois nukkuu puolituntii jossain vaiheessa.

qvistus alko väittään et sillä jännetuppitulehdus, mut jätkä vaa yrittä luistaa ja saada jotain sääliä - se joutuu soittaan tuplasti enemmän kuin mä ja käsite...valittaa saa, mut se voi sattua enemmän:)tai ei valita ku jossain muussa orkassa.bändikuri on sopivan natsimauinen ja
väärä ilmeily voi johtaa kameralla kidutukseen ja se sessio kestäää ja sit kaikki pittää lopux tehdä 2 kertaa nopeemin ja kaks kertaa hitaamin joka onkin luxusta kun yrittää esmes edetä paikasta toiseen niin et näyttää liikumattomALTA PATSAALTA -EI SAA HORJUA TIETESKÄÄN -TÄL METODILLA ON NIMIKIN HIDATUSKÄVELY TIETTY. tUNNIN AIKANA VOI EDETÄ JOPA 3 METRIÄ, JOSKUS jopa enemmänb, mut kamerankuvauksen alla kaikki vaapunta diskaa automaattisesti homman ja pitää alkaa alusta.

http://groups.msn.com/zombiegallery

qvistus tappajana
qvistus tappajana
Hook Jones
Hook Jones

=kaikki ja lisää=  2

Tääl Pululla on kiva "nukkua" kun täällä akvaariot solisee ja muutamat hyönteiset surraavat. Edelleen syön kultalusikalla vihreää italiaista kurkkusoppaaa kylmänä -tämä on perfect kun laittaa tähän sekaan
katkarapuja -on just hyvät väritkin. tälläsen mistä tein animaationkin kulissix....tämmösen merihepan mä haluisin antaa pulutytölleni(alhaallako????`)

Tämä on varmaan arvokkaampi kuin mikään timanttisormus -nää unikuvat ei ooo missään akvaariossa täällä...
on rauhotettuja, mut kestääkö kettutyttö merihevosta akvaarion ?....hyvä kyssäri.....täytyy muistaa kysyy ku se herää.

-ei helvetti vielä tänään tän enempää isoja alku- ja erisnimikirjaimia,'mut koitan olla selkeempi. täällä akvaariossa musta pulu tekee joyenkin paremman ihmisen kuin olis avaruuskeskuksessa....täällä mul ei kitarassa ees akustisessa kaikkia kieliä eikä se ees stressaa -outoo, mut huomenna ostan lisää kieliä kyllä.

mul oli valkoiset farkut jalassa ja kauppareissulla niistä tuli violetyit kunb ostin mustikkajugurttia ja muita ruokatarpeita normaalista kaupoasta -aika moukkamaista, mut kuulemma kaikki köyhät joutuu käymääb sääännnöllisesti markettien jonoissa vaikkei se ookkkaan aina niin hauskaa vois luulla. -kiireellä pilaa kaiken, mut marketissa hukkaa vielä enemmän aikaa:P

mä näen valveunia joissa on yli 2 metreisiä pitykiä merihevosia....yleensä sekasena sitä ¨ratsastaa delffiini selässä.
mut tämä kaikki pulina johtuu vain äkvaario vedestä -kaikki on aika ihmeellids´stä enkä usko kuin kaiken tai sit en mitään.

nyt otan uudet valveunet tummasinisesssä vedessä enkä mustasssa niinq aiemmin. mul on tässä käytössä semmonen sänky et tästä ei voi nousta kuin alaspäin:D

merihevossiittola olis hyvä yhtiö perustaa -niitä ei oo ainkaan liikaa.

http://groups.msn.com/zombiegallery

tässä olen animoinut itseni haaveiljaksi joka on maailman köyhin runoilija -eli ween köyhää köyhempi.....ei osaa ees sitä spurgujen sakkia...ihan pro.

¨tänne en erehtyisi toista kertaa ostamaan eteläAfrikkalista limanuljaskaa. sil on torahampaat se söis kaikki muut kalat kun se on ween iso ja ruman harmaanvihree. niin ruma, et se on kaunis.



=duranduran=  3

wittu kuuntelee vääriä neekereitä.
tappelemme biiseistä ja mä päätän.
hirvee hiki kun ollaan laulettu ja soitettu
-paukuissa se on renompaa sillee kuin poreissa. silti on aika eksoduksessa. duran duran on aliarvostettu bändi joo....mun ei onnex tarvi yodistella oonx mä katu-uskottava....kysyin piruuttani ja tietty teatterilla luulee tieteskin et oon joku piripää vaikken oo ku harvoin keikalla. taiteen vuox on aannettava paras suoritus.
ja ilman hikee juuri mitään ei saa.

onnex pian on taas turnee rukholmassapäin joku viis keikkaa -täällä on liikaa kaikkee turhaa ja kaikki vaa kelaa rahaa ja ei huomaa ku nkaikki
joku kärsii. mäkin oon narsisti, mut jos jollain on joku vialla ihan sama kellä mongolla, ni mä koitan jedata. silleen mun ei tarvi kelata kuka mä oon ja oon onnellinen kun on ystäviä ympärillä joita voi halata jne.

ilman musaa sitä vois olla viruaalinarkki


=namnam=  1

wittu kuuntelee vääriä neekereitä.
tappelemme biiseistä ja mä päätän.
hirvee hiki kun ollaan laulettu ja soitettu
-paukuissa se on renompaa sillee kuin poreissa. silti on aika eksoduksessa. duran duran on aliarvostettu bändi joo....mun ei onnex tarvi yodistella oonx mä katu-uskottava....kysyin piruuttani ja teatterilla luulee tieteskin et oon joku piripää vaikken oo ku harvoin keikalla. taiteen vuox on aannettava paras suoritus.
ja ilman hikee juuri mitään ei saa.

http://groups.msn.com/zombiegallery


jupjup  14

ajatteklin vasta huomenna mennä neidille kun qvisse tuli käymään.
polttelemme, juomme lonkkua jammailemme omiamme -mitä enemmän voilyymia sen parempi -onnex ei oo naapureita....tai on, mut ne on ihan oookoo ja pitää mua kivana:)

joo, huomenna koitan olla enää lisempää olla valehtelematta pimulle
blossit....aah...joo oon kai lämähtänyt siihemn perkele


´=naine=  5

mä en oo ollut minkäänlaiseen yhteydeessä vähään aikaan erääseen neitoon
ja musta tuntuu että oon rakastunut -silleen jämäkämmin.
mä vaan vissiin koittanut olla ween cool ja niinq sitä ei oiskaan -mä annan sille timanttisormuksen.....toivottavasti se lukee tai ei lue tätä.
no onhAN SE KIVAA, mut unet on jäänyt vähiin ja niistä voi syyttä naisia ....tosin oon pössötellyt itseksni ja sekin valvottaa hieman.

oon mä siltikin.....ei viitti valehdella ittelleen
&%%¤¤#KELE! tarvis vissiin käydä sen luona tässä kun kerkii, mut ei mitään kiirutta -aina voi kaiken tehdä hitaamminkin.

mut pikku hiljaa alkaa ahdistaan ellei sitä näe %&%/&&####GRR!!


Seuraava