Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

=exoduksen valmistus=  3

koiralla on huumorintajuu se puras villee perseestä niin, et siihen piti laittaa laastari siis perseeseen ....ei koiraan. villellä on ihme fantasioita, täytyy katsoa perään:)

ville tuputtaa mulle parfyymia..se on deeveedee ja ween hyvä oon lukenut siis sen kirjana -tietty kaiken voi piltata filmaammalla. nyt hajoo pää. täytyy lauttaa koira pois tpoiseen huioneeseen. se kiusaa villee ihan tahallaan...eikä toi tajuu:D

perkele. paloi lampaanlihat uunissa ihan mustiksi.....joten söin maksalaatikkoo.natriumlappuja on tullut jonnin verran asennettua tropiikkihuoneeseen -ne natriumlamput tarviii semmosen mötikän josssa on muutama osa siinä lampun vareressa .se on sytytin ja sain niitä 5 kpl. 250 watin lamppuja. siistiii kun näkee tosi väreissä ja si ku menee ulos on sokee kun lepakko. mul on nää lamppuviritykset puoliksi tässä huoneessa jas täytyy laittaa nassuun vaselliiinii tai jotain pian. venaan tuulettimia ....ne pitäs olla heebon toimesta täällä,

lattialta purin 2 neliöö parkettia allasta ,ja puroo varten puran vielä lisää et saan purosta oikee pitusen kun se tulee silleen kaarevasti akvaariosta kuklta-kalaaltaaseen. mmm...siiderii ja sauhuu ...aaah.
nyt mnaistuis backwoodsin sikari. pukluannakin on ihmeissään mun säädöistä -tosin täällä on nyt hieman sotkuista kun kjaikki on vaiheessa ja ei kaikki osaa kuvitella miltä joku siistii näyttää tässä sotkussa.
mut kyl tästä ihan hyvä tulee.

qvistus ei oikein usko, et tää homma tulisi ikinä toimimaan niinq mä sanoin ja piirsin -se ei tajuu kuinka asiat pitää tehdä kunnolla ja oikeilla työkaluilla ja jokaisesta ruuvinkiristysliikkkeestä on nautittava
ja jos käteen tulee naarmu niin ei saa välittää...ja tasavirtasähkäreitä kestää kuka vaan.. tosta natriumnlampun sytyttimestä voi saada kunnon voltteja et tukka nousee pystyyn.

parketit on ihan perseestä ja mä puran ehkä koko paskan vex ja laatotan ton ja koitan alle jotainh kierrätysvesilämmitys/maalampo-zydeemiä....tulis semmonen ekojutska samantien...vittu ville onlaiska..mikä noita pentuja oikeen vaivaa kun ei jakseta suorittaa hommia loppuun....vauikkka mä ohjaan joka saatana minuutin ettei noi saa sähköiskua tai vaivu epätoivoon.

kyl tää tästä, mut ei tää ihan päiväsasä meekkään , vaan tää on viikolopux sisääänajossa.ei parketti ei sovi kasveille ja akvaarioille joo. täs on semmone nprobleemi et niitä laattoja on seuraavax sitten josatin löydyttävä...joo eihän talot koskaan tuukkaan kuulemma valmiix.

http://groups.msn.com/zombiegallery

qvistus tappajana
qvistus tappajana

=merihepat=  1

nukuin vain pari tuntia kun oli niin siistii säätää tropiikkihuonetta
kondikseen. täytyy hakee siltä villeltä ne mun multasäkit sen oven edestä sen ,et se pääsee liikkuun uloskin -unohtui eilen sinne:) mä tarvisin ton terraarion lisäksi erittäin ison akvaarion tai siitten semmonen pikku puro ja lähde jossa olis kultakaloja sun muita....merihevosia on kuulemma vaikeeta saada-kun ne on rauhoitettuja. mut jos kettutytöt näkis ne antais niistä merihevosista mieklellään pillua -on ne niin kauniita:D

http://groups.msn.com/zombiegallery


=sisäinen amazonia=  6

sain valolaitteita ja sitten natriumvaloo työs lahjaksi. mä tykkään valoista ja oon rakentamassa tänne taas semmosen tropiikkihuoneen josssa olis perhosisa, matelijoita, papukaijasa, puluja jne. pulutyttö sais pyydystää mullekkin joltain torilta pulun -se ei oo niin helppoo kuin luulis (yritin ja ihmisillä ja kavereilla oli taas hauskaa) mä en osaa kai vielä jutella niille tarpeex hyvin.
täytyy jatkaa valo- ja -sähköhommeleita, ettäsaaa viikunapuut sun muut kasvit valooon -viikunapuusta tuli 5 hedelmääkin ...siis viikunoita, mut ne maistu ihan paskalta ...vaikka kasvi itse4ssään onkin siistin rönsyilevä ja riittävän iso sekä vanha, et kukkaruukku tuntuu pieneltä sanalta -joku sadanlitran ruukku on sille liian pieni, juon tässä itse tekemäänoi siideriä -tää on kans perfect.

http://groups.msn.com/zombiegallery

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

akvaarionkin sinne vois laittaa. saatana kun meni näihin kaikkiinhj vahkeisiin ja multaan melki 200 ekuu, mut kyl wse kannattaa. kun talvella on sitten yx huone jossa on aina juhannus.


=HERÄTYS=  5

heräsin just ja täällä lojuu sikin sokin jotain ihme ryhmää poltelölen mun sauhuja ja syöden ruokaa joka on mun kaapista -help yourlf-zydeemi onkiin kätsy -silllä eilen söin yhden tytön ja villen kaa jotain exoottisia siemeniä ja meni vähän oudox koko homma. mistä weestä mä noi kaikki oon haalinut tai miten ne on tänne tullut -ihaqn outoo ryhmää.

täytyy tyhjentää kämppä ja mennä akin saunabileisiin ja plauttaa sille kaikki ceedeet sun muu roina jota onb 2 muovikassillista -ei olla aikoihin nähty...joo ihan hyvää tekee sauna muuteski ja bisse kANS.
MMMM...tähän vuodenaikaan ei kämpässä pitäisi olla noin paljoio perheosia...ei hehee.....mä mitään tähän päähän tarvi ku suhuu ja saunaA.

http://groups.msn.com/zombiegallery

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

=älä mieti=  3

tutustuin erääseen nuoreen punalettiseen opiskelija tyttöön
bussissa matkalla citysä pispalaan -on helpompaa ottaa uus kun kelata "vanhan" muijan kans aikaansaamiamme probleemia -juoksenkohan mä karkuun jotain.....onko mulla edes velvolllisuuksia. vaikeeta olla jossain bi-suhteessa verrattuna heteroiluun. mun pää alkaa menee autopilotille sillon
tämmösiä vaikeita sekskuaalikyssäreissä - ja mulle muutenkin kuuluu antaa aina ku mä haluuun....eikä pitää mielenosoituksia jalat ristissä tai perse tapilla saatana. ei seksi saa olla poliittista ja rakkaus on suuri sana valehdella helposti.-


=discopallo=  6

mä oon asennellut tänne avaruuskeskukseen discopalloja ja valolaitteita sekä lisää valoja tonne telineihin ja katonrajaan kiskoille 3 kilowattia kestää sulaketaulu -mut mulla onkin voimvirta täällä kun nää johdot on aika vanhoja. Mulla on kolme kpl 200 watin strobooi, sit 10 5000 watin lamppua eri väreillä ja raakana, sekä uff-valoo(silloin pitää olla arskalasit ja silmätippoja) Sitten telineuillä on neljä lamppua yks 1500 watin kiilavalolamppu semmonen hollywood-kiila,kaks on natriumlamppuja
ja sitten on 2 kpl telineillä 800-watin halogeeneja -niitä tarvii aina kun kuvataa vastavalona ja niin pois päin.

täällä pitäis huomenna kuvata yx disco-kohtaus yhteen mun filkkaprojekltiin ja pitäs mennä jo ilman harjoittelua meidän _siis mun ja kolmen tyttösen koreografiat sun muuta extraa.

Eemu soitti tuovansa tunnin kuluttua mulle savukoneen. korjAILEN Parhaillaan saippuakuplakonetta -tää kone on antiikkia, enkä myis tätä mistään hinnasta.
Karvaa odottelen korjaamaan ton valopöydän, ettei mul pala hermo.

Mul on itse tehtyä siiidriä jota otin lasillisen juuri maistiaisiksi ja kyllä tää on hyvää kun laitoin tähän hiilihappoon -mä tykkään kaikesta poreesta ...ei tarvi olla iana sitä higher and higher osastoo:D

tää sopiikin hyvin tunnelmaan
http://www.youtube.com/watch?v=_jLGa4X5H2c&feature=related

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

rakastunut
rakastunut

veljeni on kehitysvammainen
-ei saa sanoa, et jälkeen jäänyt


= sadetmettäläiset =  2

Ääni on ihan paskana edelleen ja ei saa laulaa tai puhua ylimääräisä
-tai multa lähtee ääni kokonaan. täytyy kurluttaa kurkkua Ensim-suolavedellä ettei tulehdu -etenkää kipeät kielilihakset.

eemu toi matkaltaan tänne koiralle jonku pienen kepin jonka koira pureskeli tulitikuiksi parissa sekunnissa -eemu ei ymmärrä yhtään miten me koiran kanssa kelataan "oikeudesta ja kohtuudersta". me syödään kaikki jos tulee tiukka paikka. Suurudenhulluus on järkevämpää kuin pikku normi sekopäisyys JA ASIOITTEN TOISIN PÄIN KÄÄNTELY ei pelkästään johda juuri mihinkään....toista se on kun hulluus vALTAA KAIKEN YMPÄRILLÄKIN OLEVAN JA OTTAAA KAIKEN TILAN -SE ON KAI JONKUN SORTIN DIKTATUURIA JOTA ILMAN MITÄÄN TODELLA MERKITTÄVÄN KONKREETTISTA EI SAA AIKAAN.

suuruudenhulluuteen tarvitaan kapasiteettia ja uusia metodeja. siinä pitää ymmärtää arvostaa vanhempia ihmisiä ja heidän syvää kokemusta ja tietoa. saatanan koira ! sen toi nyt tänne avaruuskeskukseen tuolta pihalta kepin....parimetrinen koivunranka -ei ihan tukki. Vien ton ulos tai tää huone on muuten täynnä ton helvaran sirkkelipäästä lähtevää koivunpurua. Koira harrastaa sellulooosateollisuutta aika usein ja voi olla , että joku päivä metsäteollisuus tajuaa kuinka tietyn tapaiset seefferit osaavt handlata metsäteollisuutta paremmin kuin kukaan muu harrrastelija mettäläinen.

http://groups.msn.com/zomniegallery

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

= MORE HARCORE, MORE ANIMALS FOR TESTING =  6

ZOMBIE ON luulee olevansa MACHO, MUT RUNOILEE ELI VALEHTELEE, BARBIE ( Zombien kehittämä femiininen rooli tai elämäntapa )on kylmä kUIN Kana ja saastainen yx vitun huora joka antaa ZOMBILLE OLLA KAIKKEE MITÄ SE TODELLA HALUAA. BI-SEKSUAALISUUS ON, MUTTEI SE TUNNU NIIN HYVÄLTÄ KUN ON AINA JOTAIN RANKEMPAA KUNHA KÄYTTÄ MIELIKUVITUSTAAN.

3 tuntia sain nukuttua elikkäs viimeviikon uni saldoksi tuli 3,8 tuntia kokolailla -alan pian olla kunnolla maaninen ja valmis rankempaa keikka käyttöön jne.

KÄSINE SOITTI JA SANOI , ET JOLLAIN LAURALLA ON MUA IKÄVÄ.
oLIN NIIN OMISSA MAAILMOISSANI AAMULLA KOSKA JOIN JONKUN MUUN SOKERILUSIKALLA TERÄSTYNYTTÄ AAMUKAHVIA JA näin PÄIVÄSTÄ TULI NOPEA JA AURINKOINEN. ´Jouduin kulkemaan Täältä amazoniasta neljällä erilaisella bussilla Leinolaan. Paikka on ahdistava keskiluokan madonmieli ja sen madon mielikuvituksella suuniteltuja taloa jokka on tehty pysymään niin kauan pystyssä kunnes grynderi on saanut rahansa´ja päässyt livohkaan venäjälle. Elikkä nyt talot eivät ainoastaan näyttäneet vaan myös olivat alumiinilla, ja teräksellä tuettuja ja silti nämä tuetut talojen julisivut huojuivat tuulessa vaikka sitä ei juuri ollut.

Lauralla on ruekeat silmät ja se potki Käsinettä ja kimotti Kun osoittautui, että Käsine laskee kadunvälit, bussiaikataulut kyrillisemmin kuin kukaan. Muija oli tietty sekasempi ja niin jajttelin ottaa sen bussimatkallla syliini. Olimme matkalla Tämän sylissäni kuumana hyrräävän tyttösen isukilta pyytämään autoa lainaksi -aksu oli ajanut mun metallinhohtovihreän mustangin lunastukseen -joten mulla on oieus kaikeen sen omaisuteen -sylissäni ihanasti pomppiva Laura kumminkin oli se joka sen oli saanut autoni katolleen, mutta Käsine multa lainatessan sai vastuun ja joutuu huhkimaan ja soittamaan mun pillin mukaan jonnin aikaan:D

tanut minulle paperiin taskuuni ilmeisen kiivasti kirjoitetun rakkauden tunustuksen ja kännynumeronsa . mut mulla ei oo sitä tsubaa mitään vastaan sillä se on terävämpi kuin managerimme ja osaa enmmän kuin kukaan 16,5 -wee. Ville luulee et se duunaa koko Suomen parhaat origamit, mut tämä neiti oli Woitannut viimex ku nähtiin. qvistuksen perseestä lopuksi puhalletava pikku sammakko osoittautui laiksi ripellykseksi Aneten työn rinnalla; JÖKÖTTÄVÄLLÄ JORMALLA JOLLA OLI lisäksi HATTU PÄÄSSÄ -se oli mykistävän siisti.VILLE OLI AIVAN MYYTY JA MÄ EKAN KERRAN TAJUSIN , ET TOTA pikku mekkoo VOIS PANNA. SIIS KUMPAAKIN:D

ALOiTA TESTAAMINEN PIENEMILLÄ ELÄIMILÄ SIIRTYEN AINA ASTETTA ISOMPAAN.

Z O M Q `S E X O D U S
IS ESTONIAn G AND BOYS

http://groups.msn.com/zombiegallery


=beeGYYEES=  1

oon ihan notkuissa. kaweri myrkytti mut aamulla.
tää tulikin tarpeeseen sil oon nukkunut tälllä viikolla alle 7 tuntia yhteensä ja alkoi jo
päässä viirata. mul on lähtenyt ääni, mut nyt se ei nin paljoo vituta. täpinöissä sitä laulaa ja soitteleen niin kauan et on krampissa ja ääni
paskana. mmmm beegees kuullostaa kivalta ja kaverini alkoi tanssimaan -se koittaa viekotella mua ja se on siisti gubbe -no mä oon joskus bi-seksuaalisiin tapimuksiin kalellaan -aika ween harvoin, mutten kadu mitään.


=maaninen taikuri=  2

Uskon jääkauden alun tulevan 100-vuoden kuluessa ja ilmasto on oikeillla mittalaileitteilla (nasan sun muut jolla on oikeita mitareita eikä simulaatioita päätä sekottamassa) Ilmastohan on pn hieman kylmennyt näitten ihan oikeilla mittalaitteilla mitannu ympäri maapalloa keksilämpötilloja jne.. Aika kalsaa oli kesällä ja myös tämä syksy onalle keskiarvon.

Tietokonesimulaatioilla tehdyt mallit sun muut eivät ole ottaneet ihan kaikkia muuttuvia tekijöitä huomioon....ja muutenkin hommmalla ei pitäis rahastaa enää, mutta näihin malinnuksiin ja kaikkeen tähän globaaliin politikointiin yms. kylvetään rahaa. Ei se mitään, mut kun ihmisiä ahdistaa tulevaisuus joka on yksi helvetin teoria muitten joukossa. Minkä takia näin on asian laita? Täs tapahtuu suurta kusetusta ja vitukseen. Tässä hupomio kiinnittyy ihmisillä aika selkeestyi harhautukseen ja niistä ei tarvi murehtia - -mä luotan naivina ihmisenä vaistooni....ihmisellä on muka vaan 6 aistia -sekin on ihan tyhmäää tietoo:)

Suurert massat tai paremminkin yleisö odottaa ilmaston lämpenemistä ja lähenevää maailmanloppua
-mä en oo edellenkään sitä koskaan odotellut. Mutta ihminenhän ei osaa ennustaa säätiloja edellenenkään. Helvetin ylimalkaisesti otettuja ovat nämä muuttuvat tekijät joila ilmastonlämpenemistieteiljät teoretisoivat ja saavat aikaan hysteriaa. Pilvet lähettävät liiat lämmöt avaruuteen on kuulemmas yksi tekijä monista tekijöistä joilla lämpenemisteoria ollaan kumottu -maapallon lämpenenisteoria saa ihmiset ween ahdistuneeksi -oon huomannut.
.

Jokun helvetin putkiaivo työstänyt simulaatiota ymmärtämättä tai tiedostaen asian ja lietsoen näin hysteriaa peittääkseen jotain todella olleellista asiaa jota ei tule hyyterisessä joukossa ajatelleeksi ja suurta yleisöä enemmän kuin harhautettu -mut sinähän nyt ei oo mitään uutta.

. Televisiossa on aika todellinen ohjelma....mmmm Simpsonit ja lätkä. Television ja netin liialinen käyttö
on suurimpia ongelmia välinpitämättömyyteeen ja ihan kaikkeeen mikä perheet hajottaa , ihmisiä lihottaa ja saa ihmiset ahdistuneeksi tai raivon partaalle -ja ambomaat sun muuty perässä hiihtäjät haluaa kaikkee mitä isojen sirkus esittää myönteisemmässä valossa kasvavalle yleisölle. Televisio sekä netti pesee aivoja ja voin vain kuvitella kuinka paljon näistä toitouslaitteista asioita mallinnetaan ja sovelletaan jatkuvasti käytäntöön. tieto ja mielikuvitus on parasta valuuttaa edelleen.

Propakandaa, Lääketeollisuutta, Mielenterveysongelmia, net-addiktiota ja kasvoton tuntematon multimedia vaikuttaa kuten kulutuskäyttäytyminen -mä en käy yleensä ollenkaan kaupassa kuin ihan jos ei muuten pärjää eli sytkän ostin viime kuussa ja kitarankieliä, mut ruokakaupassa alkaa jo hihat palamaan. Ostan ruoat mielummin luomuna tiloilta ,toreilta jne. Mä en oo mikään pulmunen, mut haluun puhdasta ruokaa ja juomaa. Nin ja puutenki putsii. mul on rajattomasti aikaa ja kaiken voin ottaa uudelleen ja koittaa jos se toimis vielä hitaamin.

Ihmiset on tulleet lihaviksi ja muuten kaikki on american vaikka niitä ei haluttas matkia, mut se sohva imee ja pitää otteessaan ja päästää jääkaapille muttei oo aikaa käydä mummolassa tai yleensä missään sukulaisisa ellei oo joku tärkee pakollinen" juhla.
Kukaan ei tuu kyselemään, et onkos läksyt terhty jne. tekemättömät teot kävelevät vastaan monin erilaisin kasvoin -ne voivat käyttäytyä arvaamattomasti -se elämässä mul ainaskin on hienoo, että kaikki voi olla mahdollista ja kaikki uusi huumaa aina parhaiten ja voimakkaammin ja ne hetket jolloin tunnen eläväni joka solullani hetkessä luo onnetunteita.

Jokkut ei halua olla onnellisia vaan tyytyvät elämään häpeässä turhaantuneena ja voimattomana asioille joita ei ehkä ole aidosti oikeassa reealielämässä korostamassa sitä oikeata todellista todempaa totuutta kuinka ihmisiä puhutetaan. Ja mitä ärsyttävämpää, niin se jää kalloon helpommin.

Metsässä on mukamas myrkyllisiä sieniä. Söin niitä viiko sitten ja koin yhteyden luontoon voimakkaampana kuin koskaan. Matkustin ajassa ja tapasin itseni 8-vuotiaana. nyt tiedän miksi jäin myöhästyneenä aina katsomaan junia enkä ollut koulussa. Junan jarrujen ääni. Sovin itseni kanssa erään salaisen asian ja pidän lupaukseni.

Epäilen aina ja melko usein motiivejani minkä takia haluan tehdä jotain. ja kysyn itseltäni MIKSIi? Olen monasti yllättänyt itseni valehtelmasta itselleni ja se aina vituttaa, mut jokkut kelaa kuin oikeassa olonsa putkea tms.

5-vuotiailla on vielä mielikuvitusta joka sittern koulussa kadotetaan -en arvosta kouluja juuri paskaakaan. Ihmisen pitäisi itse luoda metodeja ja haluta saada keinot haalia työkaluja muodostaakseen oma ajattelutapansa.
kokea ja tehdä asioita ja kontrolloida itseään kehityäkseen ihmisenä
paremmaksi tai kestämään ja sietämään elämää. Ihminen käyttää keskimäärin jotain 20 prosenttia aivokapasiteetistaan. Mä koitan säätää itteeni silleen et sasin lisää tilaa ja aikaa olla tarpeeksi hidas tajutakseni mitä tapahtuu. Kiireessä tärkein yleensä unohtuu,
sanotaan.

Koppaan skeban kätöseen ja soittelen jotain:D