Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.
Seuraava

=palapalapalapalaplaaaplaaplaaa=  4

kokoajan meinaa silmät lupsahdella kiinni -yks tytteli tarjos mullesitä paljon haukkumaani palaa eli subutexia -pitäähän sitä tietää mistä puhuu, et voi hakkuua sitä paskaa vapaasti. ajajttelin avata television. (Tässä taas nukahdin:D)niin, tellkkuria ei oo kerinnyt katsomaaan...olishan se siistii katsoo sitä joskus eees(wee ja tas pää kosahti tuohon napppulaatiopöydälle)

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

yx pimu soitti ja sano, et ew tulis tänne mun luokse ja halus jotain karttaa -ei helvetti (taas...:P:D:D) niin niitä maan kuuluja JUP-sauhuja vois polttaa jos alkais sit näkeen siistejä värillisiä valveunia ...semmosia 3d-tyylisiä esmes.

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

= TÄNÄÄN EI OOKKAAN HUOMENNA =  7

hERÄSIN JUURI JA LUULIN ET ON WEEMÄINEN kiire, MUT NYT KERKII TSEKKAAN FORMULAT !. kimi !

Tukholmassa ei tarvinnut broidia häiritä liikoja kun löydettiin se Purjon uus kämppä.

Kaveri soitti ja kysy tuliaisia -sanoin et kahtellaan huomenna tai silleen
-tänään oon sisätiloissa.

mul on matkalaukku tai laukut täynnä ostoksia näi joulun ja laman kunniax. Muuteskin hyvä ostaa ne nyt ja tukholmasta -niil on enempi valikoimaa -tääl on kaikkee, mut kaikilla muillakin on ne esmes pääällä
-jokkut asiat ei muutu, vaik olis kuinka EUssa. Tukusta ajattelin ostaa jotain ennen joulua. Pikkukaupoista yleensä ku ostaa hintaa tulee 120 kertaa enepi ja joululisää tietty päälle.

parin viikon päästä pitäs raahata kokobändi sinne tältä, koska mä sanin et noi voi soittaa hyvin, mut ne o liian ruottalaisen näköisiä soittaakseen keikkailevassa kokoonpanossa. saatiin kolmet pohjat ja päälaulu tehtyy -jossain sekin pitäs ehkä ottaa uusix eikä eka otolla tullutta, mut minkäs teet ku kaikki menee heti ekalla otollla...no nitä lauluja voi tuplata ja laulaa ittensä kanssa stemmaa -sitä ruottalista mulikuoroo en päästänyt lähellekkään laulumikkii.

perkele! tää ei nyt jostain syystä pelitä tää kucazydeemi

ääh:
luulin ku heräsin just et on jo maanatai ja vITUNuntummoinen kiire,
mut sit kaveri soitti ja kyseli tuliaisia:) TÄNÄÄN O FORMULAT; HYVÄ KIMI ! en tosin oo seurannut aika-ajoja sun muutakaan aikoihin, mut kyl kimillä o mahkut bodiumolle -aina.

Tänään en astu ulos tästä kämpästä -tää on siisti. Ooon näköjään sisustelllut täällä ennen ku tipahdin tai jotain. Täällä on paljon työkalupakkeja jookkka on maalattu tieteskin maanisenkeltaiseksi. erkkarikkkin on useimmiten maanisen keltaisia tai sit punaisia -valkoinenkin on ihan hyvä.

Aini, mul on niitä tuliaisiakin jossain, mut tänään vois jättäää sivuun -huvittas joskus nukkua normisti....mitä sekin sitten tarkoittanee.
Kolme biisiä saatiin purkkiin tai siis pohjat ja ykköslaulu kunnes pomppasin tai kerkisin juuri cvikalle lennolleko seoli arlanndasta.

Veli on samanlainen kaheli ajaan, joten sen kyydissä mä käytän jopa turvavöitöä -niin se mun kyydissä tekee Pitäs joskus parin viikon kuluttua olla koko bändin kaa tukholmassa ja pitää ottaa hotelli -tuskin broidi meitä suostuis majoittamaaankaan samankaton alle. lapset ja sari vois digata vituxeen tai ainain sari ku mä viimeks konttailin siel ihan pireissää -leikin niitten lapsien kaa -broidi katseli mun touhuja vähän aikaa ja varas mulle hotellin. sillonmul oli PurjoPirjon v'ääärä osoite. nyt se asuu...mmmmjossAIN AIKA LÄHEKLLÅÄ KESKUSTAA....KAI...JOO, MUL EI OO SUUNISTUS OLLUT MIELESSÄ YLEENSÄKKÄÄN TUKHOLMASSA, MUT SIEL PÄÄSEE ILMATTEEX HELPOSSA METROSSA JA KAIKKEE KIVAA. mUL ON TULIAISIA PERKELEESTI -EI TARVI JOULUX ERIKSEEN OSTAA - TAI EHKÄ JOTAIN TUKUSTA.
TAI TUKUISTA...JOULUNA KU ON MUUTENKI JOULUHINNAT ON TYHMÄÄ OSTAAA MITÄÄN AINAKAAN PIKKUKAUPASTA.

VITTU NOI KUVAT EI TUU MILLÄÄN TOHON:P

siinä peerkeleeen vekotin!_P
http://cid-315ef4366b6cec1e.skydrive.live.com/self.aspx/8.%20marraskuuta/yl%c3%a4kroppaa%2010.jpg


Seuraava