Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

= facepuu kaatuu! =  7

facebook alkoI lagaan ku juttelin yhen kaverin kaa joka joskus kans on aina välillä legionateatterissa ja sain siltä oikeen jouluhlapäivämäärään. konttisen haten (karanteeni) synkkäri-bileitä eisaa jättää väliin. samankylänpooikii.....tai emmä kyl ees tiedä mis se nyt asuu
-vastavirralla mä sitä oo n nähnyt yhden wiljaMin kaa.

eilen vai oliks se toissa päivänä.mmmm...no pääsin pois sieltä kissoilta ku soitin kyydin ja sAnoin meneväni hakemaan jotain,eilen avasin tietskarin himassa ja sit ne oli tietty oli ne kissat facebookin mesesä maukumassa. kyl mä oikeestaan oon mielummin keikalla ku kahden siskon kaa, vaikkka joku vois kelata toisin. koira-ja hevosihmiset on muuteskin outoja. onhan mul koira myös, mut se on todella älykäs ja sitä ei kinnosta kaks muuta narttua yhtään tai oikeestaan neljä -se on ittekkin narttu ja sitä ei kukaan pikkutyttö ala määräileen:)

sain eilen joltain jonku pussin ja maistoin. nyt ei oo yhtään rekanallejäänyt enää.hyväjuttu -munat ja vittu.

syrkkarin tajusin latitaa lämpenemään...vittu ääni on han pskana...täytyy loettaa noitten paskaröökien vai mitä skareja noi on näää al cabonet. emmä oikeen muuteskaam tykkää ku backwoodsin sikareista

pitäs ottaa vissin toiselle jalalle tuota kissamyrkkyä.
nyt meen heittään kaikki luurit taas kerran pois tästä huoneesta.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

= levy =  14

akilla saunabileissä. katsoimme jonku badermainhoooffin...ihan seksikästä
saksa kyl on. mä en kyl juo enempää bissee etten lilahda tai jotain....se alkaa maistuunki jo kuselle, mut kahvia! aki lähti keittään.

me kuuneltiin yhtä levyä joka on aika arvokas ja keräilykohde.
ja aki vois myydä sen jos hinnasta tulee sma käsitys.
se levy on bowien originaali the man who sold the world....siinä tulee juliste
mukana. ja levy on lähes käyttämätön ja huippukunnossa muuteski.

tästä levystä on tarjottu 120 euroo, mut odotataas korkeempaa hintaaa...
sokeria ei oo vittu kahvissa.mmmm...akin uusin löytö kokkaa kuulemmma huonesti..nyt ne alko puhuun mulle jotain....täytyy keskiäy hyvin koska akilla on aadeeehooodeee, mut onko se muka joku alibi..mmmm


= viemäristä alas =  3

vähän vituxeen järkee heittää vessanpytyyn kukkaaa
ja tulla sitten pyytään multa rahaa -se oli vielä parasta kukkaa ja halvinta mitä rahalla saa. vittu noitten kakroitten kaa, niille ei oikeen mee mikään jakoon. sit ne ihmettelee ettei niil ooo rahaa jo pyytävät lisää ja lisää multaa. Mä saatana oo mikään joulupukki.
Mä alan heittään mun rahoja vessanpytystä alas....ihamn ku mua vituttaa koko pirunkeksintö ja ne on niin saastaisiakin et hyi helvetti!


= harmaaääninen päivä =  2

tänään henkivartijanakin joutu venaan mua sateessa, kun oli tullut akuutimpia tulipaloja. . vittu, et hävetti perkele selitellä mitään ja yhteistyö sinettöitiin halauksilla ja isjojen ukon parkumisella, sillä on hieman ollut stressii ja misut täyty jättää vähäx aikaa omiinoloihinsa, mut voivat hyvin ku mahdollista. nää misut ei kelaa itseään ja oo turhamaisia -sen tajusin. sit mietin, et mun pitää viedä niitä teatterin pikkujouluun ja konttisen haten 50-vuotis juhlakeikalle...jonka melki oon kämmänyt...sil en oo huomannut noita kutsuja ku eilenkö se oli. En oo kerinnyt syään kuin vasta nyt kun munl on semmonen tapa, et kun lupaaan sen pidän -muuten en oomitään ja näin meillä hommat toimii, mut aina on joku sooloilija tai selainen joka haluaa kokeilla miten pitkälle mun pinna kestää.

tänään oon saanut pyydellä sitten anteex aika monelta ihmiseltä myöhästymistä perheonnetomuuden vuoksi..pimut onistu kännissä hoitaan itsensä sairalaan...niil on traumoja ja muuteskin surunt ja kuoleman täyttämä lapsuus -vähän ku mullakin nuoruus oli. Nyt on aika olla mies ja tehdä miyä täytyy.joo selittelyt on perseestä
ja eivät aja asiaaa etenemään, vaan junnataaan paikoillaan -mun on puututtava peliin ja sanottava taas jotain helvetin mukavaia muutamalle tyypille. madollisuuden annan mutten enää toista. mullakin alkaa muuten mdenee liikaa aikaa selvitellä muitten ongelmia ja priorisoida.

Mulle ystävyys on jotain sellaista joka velvoittaa huolehtiin omistaan ja auttaa hädässä vaik henki menis.
yksin tääl ei kukaan oo mitään. Meitin perheen pimut taitaa olla oikeestaan ne kovimmat luut:D


= pilleri =  3

perkele, ei sitä puhelinta löydy nyt mistään.
heräsin kyllä ku se soi ja sit löysin yhden rauhottavan jonka laitoin heti suuhuni ettei koira syö -koira! vittu sekin on viety ajelulle.
se on ilmeisesti sis koirani muska nokialla käymässä -siel on yx semmoen koirankauppa jossa se tykkäää shoppailla tai tarkemminki siellä se tutustuu uusiin uroksiin jne. sillä tarvis pikkuhiljaa alkaa teettään poikasia. Niitten hoitamiseeen taas tuleee helvetinmoinen sotku. joo, mut onnex mul misut on myös koira ihmisiä, niin homma voikin
hoiitua yllätävän hyvin. saadaan oikeen huippurotuisia poikasia joista sitten joudumme arvokkaasti luopumaan pennut maksaa massii monta tonnia.....tai eihä'n niitten arvoo rahalla ees voi mitata. muttei niitä silti mihinkään museoon myydä , ei.

nonni siinä mentiinkin sopivasti asioitten ulkopuolellle ja nyt mun pityäs löytää se luuri, niin maailma tulee taas pelastetux ku sankari pääse soittaa. mmmtsand byyllä hyrräää mun putkistryrkka. roudari soittelee -aika vaihti veikko joo.se kans o semmonen formulla ässä et ku se onnostuu, niin se kans innostuu -sillä on silti hevetin hyvä ajan tajua, mut emmä' sen ajoituksia menis kehuun liikaa.

tänään EI OLE ORKESTERIHARJOITUKSIA ENNEN 10 PEEÄÄMMÄÄ.
Täytyy mennä hoitaan eka potilas neljältä täs lukee. heti lekurin jälkeen. mul on aika blueskitaristille joka yrittää opetella lääkärix tässä elämässä. kai se on voinu pelastaa vaikka munkin hengen ja sille pitää ostaaa joku joululahja trai antaa.....ostoksilla ooon jo käynyt...ku ooon ollu etuajasssa -mikä onkin hevetin hyvä. muuten ei kerkiäis mitään. aika on rahaa ja jumalan sanat kalliit kuin neuvot. minä sanon taas heihei ja vituttaa taas ku ei kerkee se pitempää...tään on tällee aka törkeetä ku mä vaan tuun -olis kiva olla silleeen, et ei tarvis keklata aikaa vaan olla oikeen rauhassa ja säätäää. sitä me tarvitsemme.moi taas.

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO

naapureitten tönö vaatii hieman korjailua, munkin kaikki kamat tosta. mun kaikki vitun rakennuksesta vietiin kaatopaikalle vaika ne oli tarkoitus tuoda ihan tänne. sillon mua kyl hieman vittutoi ja otti päähän.

mut enhän mä voi äitille olla vihainen tuollaisesta pikku mokasta -vai voinko.onnha sit jo ku se taspahtu niin vime syksynä, et se on menneisyyttä jo ja unohdettu. nooni nyt alkaa taas oleenpian kiire, mut ei se mitää. mennäänhieman rauhallisemmin ja hitaammin ,niin hyvä tulee.

hei mul on uus takki. se ei oo se siis tää vihreee, se on semoenmusta tai musta valkoinen nahkarotsi jonka ostin T-muusiikkia odotyellaessani aukeevan.


= erottamattomat =  3

misuista toinen on alkanut viilteleen itseään
ja pääsi just sairaalasta. mun pitäs mennä sinne ja jättää kaikki
muu väliin. Tää on jotenkin mun vikani taas. mul on olllut luurit tukossa eilisestä lentolakosta asti niin etten oo pystynyt tankkaa<aqn siihen puheaikaa. kun oon täällä mettässä amazoniassa vaihteeksi.heräsin just ja sain luurin vasta nyt toimiin ja tankttua. kiitos sonera vitusti. muutaam tonni sinne tänne muka ei vituta.nyt luuri soi, ja kaikilla on yhtä kurjaa -varsinainen perhe.

joo pitäs ajaa, partaa vex ja trimmata hieman hiuksia. ihan paska lätkämatsi tai en pystykkään katsomaan telkuria.

nyt näistä toinen on alkanu vilteleen kännissä itseensä.
se oli tietty juonut alkoholia jonka mä oon kieltänyt....vai oonko ees muistanut sanoa kun eihä tommosta aina osaa kieltää kun emmä näitä katteja niin hyvin tunne....tarviii tarkkailla tilannetta.

toiselta pyysin jopa julkisesti anteex kun olin sanonut sitä jokskin mikskä sitä ei saanut sanoa -vaikee mun ei oo sanoa sanaa pirihuora. kun se on mun biisi ja omat sanani jota en oo perkele tajunnut rekistöröidä.täyty oikeen ottaa pois tekstiä netistä neidin mieliksi. ollaan herrasmiehiä. Mut nää tytöt ei tosiaan oo kyl mitään täysin viattomia -kukapoa ei olisi. teis josksu itte mieli juoda kaljaa, mutta ei mul oo oikeen varaa sekoilla niin paljoo. kuka sitten kaikesta muka huolehtis kun nä ween nartut on kurittomia. kai ne loukkaan tuu tästäkin, mutta savatkin loukkaaantua. mä oon nyt vihainen.

NYt pitää ppitää niile sem,monen huumae-ja alkoholi-valistus-puhuttelu kummallekkin. tuntuu jotenkin kasksnaamaiselta touhulta parempi kehua huumetta terveellliseksi kuin sanooo et älä-älää, koksa mitä keilletympää sen parempaahan se on. noonhän mäkin ajattelen:). Ei kaksnaamaista mainita sitä tosiasiaa, et olis joteskin puhtaampi mut tuskin ne sitä kauaa muistaa.
kaikki pitää testata ekana lihasmuistin kautta. niinhän sitä oikeestaan itsekkin nuorempana on tullut tehtyä.

onx ne täyttänyt kahtakytäkään . just ja eiku toinen oli puolitoista toista nuorempi, mut kumpi. siinäpä kyssäri.

Jooo..täs pitäs jotenkin muutenkin skarpata silleen, et ihmiset ei kilju mulle puhelimeen. emmä sellaista jaksa kauaa kuunnella.muttei ne heti usko tai juovat salaa niinku mä en muka huomais sitten tai emmä kai toisemmalta oo kieltänyt.....putäskö olla niille samat säännöt kun ne on muutenkin silleen ettei niitä voi erotta. kaikin puolin he voisivat olla siskoksia, mutta eivät ole. alkaa oleen ihme orkesteri meitin perhe pian jos on paljo koiria ainakin.

kai ne voi sittenkin sitoo ainakjain vähäx aikaa johonkin. mua alkaa vituttaan niiten toilailut ihan tosissaan ja annna niille piiskaa isän kädellä, yep.

täytyy koolata ihmisille, et mä oon aika myöhään vasta liikenteessä. täytyy hoitaa nää kissanpennut kuntoon ku ooon nää löytänykkin
-mä oon kyl hieman hellöämielinen romantikko, et aina kun on kukkaa se pitää poimia. wen myös käy pitkään aikaan missään helvetin kauoissa kunhan ruokaa on jääkaaapissa.

mä en ala noitra katteja hemmotelmaan piloille.
vittu ja nyt mun pitää mennä sen tai niiten exxäää katsomaan sairaalaan
-samalla vois kysyy parijuttua siltä...mikä vois olla aika nerokasta.

mä en tykkää et ihmiset mun lähellä dokaa alkoholia -etenkään naiset. kyl mä ymmärrän 2 bisseen jotenkuten, mutn ku se on kai joku helvetin pakkoliike et ihan sama mitä siinä lasissa olis.

joo siinä perheongelmaa. koirat on kunnossa kaikki. misujen koirat on talutettu ihan tarpeex ja omani on tossa ihan coolina -se ei oo vielä nähnyt sen uusia kavereita. niitä kahtakoiraa. joo koirantalutusroomantiikka-osastoon sopiva juttu tais tulla. nytr pitää lopettaa snat ja ruveta tekeen.

nyt tuli eno raamattupiirin kans...käännytetään ovella ja "heihei!....on vähän kiireitä!"

- ei huvita ajaa tässä mielentilassa pätkääkäään -pitäs pystyä keskittyyn enempi. emä enkään o ajamiseen korttia tarvinnut, mut nyt voi oikeesti olla omissa ajatukuksissaan. parasta laittaa puhelin taskuun takas se ako soimaan jatkuvasti ja seurata lätkämatsia...en ookaaan pariinkuukauteen keriinnyt mitään.. tai mun jantaju on mitä on. kunhan kuski tuleeee hakeen artistia säätään taas jostain irti rahaaa enempi elintason nousevaaan laskuun.

mun tarvii eua nää kaikki korukaukaoat ja muut vigtut vaateostokset. en edes muista että olisn ostanut juuri mitään. mutta kämppä näyttää ihan siivotulta ja täällä tuoksuuu. lättyjä tääl paistetaan

on täs se hyväpuoli, et on tullut tehtyä n joteski nätimpiä biisejä vastapainoks oikomalleni tielle.


= siistii ku on hilloo =  8

Joo, Tääl on ihana juttu kuinka jokkut ei voi sietää jos sattuu olemaan toista rikkaampi rahallisesti...tai siis on enmpi pelimerkkejä. Mä oon juossut täs rahan takia ja pysynyt siinä ja siinä hengissä ku kaikki psykopaatit ja idiootit haluaaa ryöstää mun bisneksen...tai mitä wittuu ne luulevat . ei ne ees pysty ryöstää mua -ne ei saatana tajuu et ne on jo anatanut ihan tarpeex, mut minkäs teet.oo täässä nyt sit vielä esiintyvä taiteilja tai paremminkin esiintyvä maalitaulu, joo, mut skitsoominen ei auta mitään.

Jonkun on tehtävä vähemmän kivoja juttuja jokka ei muille kelpaaa. tehdä ns. se mikä miehen pitää tehdä.se voi olla murha, naiminen, konkurssi, petos, antaa kaikille hyvämieli, antaa jotain pysyvämpää jollekkin kuin raha pantava se paksux ja naida tyttö tai ampua se ku se tietää likaa tms. kaikihan on mahdolista tietty.

Mielikuvitus on mun aarteistani se jota ei silleen näe vaikka näkeekin, mut sitä;hän jo myydään tääällä nbetistä monien muittenkin toimesta ja jokkut vaan tykkää mennää muitten tekemiin hiekkalaatikoihin (kuten esmes tämä formaattti) leikkimään kuin tehdä itse oman hiekkalaatikkonsa tai tekeekin niitä enepi:) tässä fyrkassakin on kysymys. jokkut vaan tulee ja ottaa, toidet odottaa jotauin ku jeesusta, jokkut tekee kmitää lystäää, toise t syyttävät ja marisevat kaikesta, näin se aina menee. mua ei ainakaan huvita kitistyä et mun oikee reisi kramppaa ku multa loppu piri. onnex poliisit puutuivat oikeeella hetkellä asiaan kun pimahdin siel tampereen musiikissa joka on erittäin hyvä muusiikki kauppa ja hyvä palvelu (ainkain jos fyrkkaa). Joo. mulle ei sanota EI-sanaa. siitä mä en tykkää juuri koskaan. siinä voi joku delay-laite lentää jonku otsaan aika helposti. onnex mitään ruumiin vammoja ei sattunut -terveys kans aika kiva ollla kun haluu nauttia rikASTA ELÄMÄÄ.

mä sain tällä kertaa säärikramppiin kaveriltA JUURI LÄÄKETTÄ ( ihan magnessiumia on yvä syödä ja ohentaa verta esmes kaakaolla tai asperiinilla:))) -VETÄÄ AIKA RELAX KYL...VISSIIN JOTAIN KODEIINIPITOSTA SHITTIÄ, MUT JEDAA TÄHÄN -TARVII VENYTELLÄ NYT KUN EI OO AIKAA, MUT SILTI SEKIN KANATTAAA. PITÄS TAAS VASTATA KUN KÖYHÄT tytöt ovat jättäneet soittopyyntöjä ja on siel joku ihan virallisempi puhelukin. mä saan valtiolta rahaa jostain...mmm..luen viimein postia, jota en oo lukenut 2 viikkkoon -jos postiaan ei lue 2 viikon ajoin voi meneettää rahaa yms.uskomattoman määärän. rahaa saa helposti, mut se kuluu vielä helpommin -tää on hyvä pitää mielessä enne ku oootte pyytämässä lisää. ja kaikesta mitä otatte ja annatte taivaan isä telee tilikirjaa. se näkee ja suunittelee organisatioita ja systeemejä meile köyhille rikkaille ja me saame taivaasta viestejä kuinka olis järkevin toimia, niinq tän postin kaa...mul on hyvät välit yläkertaankin. kyl ihmissuhteilla on merkityksensä ainakin tässä työssä millä mä roponi anasaitsen.

mul on ne kuuluisat vikat sanagut, mutten vedä tuota paskaa ja niin moni haluis heti hihaansa -subutexia....se on ihan liian luxusta mule koska se on paskaa ja mun periaateita oikeestaan vastaan. valtion ilmaishuumeita MYYDÄÄN KADULLA! VITTU MÖIS POLLEE, HEH. ja siitä tulee lOpulta kipeex...piristä ja kaaosta mä mä tykkään enempi ja backwoodSin SKAREISTA seköä JUP-TOBACCO tuotteista. mä anna nuo vaikka naiselleni. sillä on oikeesti jalka paskana ku hevonen astui sen päälle. my own rider...on yx biisi jonka tää MUN OMA MUUSANI on saAnuT mun tekeM'ÄÄN ja sit yx toinbenkin bändi saa soittaaa TÄTÄ MUN JUTTUU KU annoin luvan taoi artistihan tuo on:D

poliisitiedotus !

ei teitin poliisien tarvi ihan pakolla tänne tulla siiivoon,. Tänne tulee kyllä jotain neitejä siivoomaan tän kämpän varmaan ihan huvin vuoks ja ku ne kaikki rakasta mua ihan vituxeen -tuskin...ne näkee mussa rahaa, kamaaa jotain vitungglamouria tai muuta paskaaa -taidetta..joo. mähänb oon tämmönen kulttuurivaikuttajaltA JOKJA ON HANKKINUT TEATTERILLE TIETOKONEEN -SIINÄ ON YX SAAVUTUS JOSTAN OON YLPEE LEGIOONA TEATTERILLAMME ON NYT TIETSIKKA OLLUT...EI OLLU ENNEN MINUA (ARVAKKAA ONKO RINTA KAARELLA:)

AINI, PIAN ON TEATTERIN JOULUJUHLAT sun muitakin varteen otettavaa pakolistas biletystä joka on ainoostaan teatterilla ihan omaa luokkaansa. mä en oo mikään juhlija tyyppi .työn ja valon lapsi mä oon. JOS EN OO ERINNYT PARIIN VUOTEEN KÄYMÄÄN VIIMESYKSYNÄ MÄ TOSIN KÄVIN TEATTERILLA SILLÄ VANHALLA PAIKALLA OLLEELLA VOIMAJOOGASSA JOTA VIPPE VETI. se tekee tuolaista hommaa ja antaa ihmisisille työkauluja joilla voi saada tehtyä sen kaiken mitä on halunnut -näin se vain on. jokkut vaan ei tajua kaikkkea ja toiset tajuaa ja omaksuukin asiaa:)

mitä vittua aamuulehden blogissa jossa on tyhmää, kivaa ja höperöö eläkeläisryhmää vissiin niin siel joku pitää mua nerona...justjoo...kas ku ei legenda tms. ...tää onpaha tää breivi; "Te ja teidänlaisenne tulevat ja pilaavat suomenkielen omq-kielellään" hihihi...pitäkä mun vaihtaa nimi joteski silleen ettei se olis esmes tääl zomq vaan sompu jolla tietty on joku suomalainen merkitys ja on. Vittu mähän itse kuuluh tähän ryhmään ooks mä niinku sodassa itsenne kanssa. mä provosoin kyl josksu jotain mänttejä ..tottakai laulanhan mä bändissäkin ja huudan noile ukoilee jos ne kämmää -jonkun on nostettava se kissa pöydälle ja sanottava. mä voin heittää sillä kissalla jotain otsaaankin tarvittaessa jos ei sana mee perille. kul muakin joku ymmärtää...mä oon skitso , siitä miksi joku muka näkee mussa jotain selaista et haluis olla mun kaa ihan tosissaan. mä koitan uskoo...niinku suonifilkoissa mene joteskin näin; " jatka rakas ja kerro lisää tuota ihana suloista valhetta....ei minulla ole mitäään muutakaan:"

taidan alkaa sitteleen aloitetaan aakosista eli nanette ja si tuleekin petra birgit..varsinaiset siskokset. mä tykkään niistä ja toisen otan. emmä vaan tiedä voix nitä erottaa. mut mä luulen et ne kykenbevät lemaan erossa toisitaan ja sori nyt naiseni kun puhun tän näin netissä. mut tämähän onkin kaunokirjallisuutta joka on mun värittämä -tietty...osaan mä tottakin kai vielä puhua...vai osaanko? NONNI ITSE TIEDÄN JA jopa joku muuSE RIITTÄÄ:D

sauhut vois maistua tälleen ja sit vois tietty aamukaakaokahvisotkua ottaa lisää -vittu joutuu hakeen sen itte jääkaapista joka on pieni ja vanha ja liian täynnä jotain ihme perinne ruokaa...mä haluun paskaruokaa ku se onki ehköä sittenkin terveelisempää:)

vittu täähän on liian pieni! menköön!

rööki ei maistu ilman puuslutsii
rööki ei maistu ilman puuslutsii

Kirjoittaessani soi naisen EI huudot kantauvuvat etäisesti tänne ei ei tarkoita ei :D

Kommentoi kirjoitusta

¤ p i m ¤  3

mun ei kannata pelata ainakaan uhkapelejä .suurta intohimoani.
kaikki pelit biljardista lätkään ei kulje ja oon ihan vaaleanpuanaisllla laineilla jossain jossa on kuparista öljyä sememttilattialla ja kukkivia kromiteräksiä. sprasymaaaleja, sähkökitaroita sikin sokin punaisilla matoilla me kohda ovat kuin troopisia saaria ,johon valo ei ulotu niin kuumasti.

huoneessa on 8000 wattia valoja tällä hetkellä mutta tuuklettimet eivät kuulu, vaan tämä musiikki. se muijja sotki mun pään, jota mä pidin ihan narkkina ja toivottomana taoauksena -moieli muuttuu ja näkee jotain ihan muuta. on vaikee olla yksin ja haluis et se olis kokajan jotenkin narussa tossa vessassa vaikka, mut möä vittu oon mennyt nostaan sen jalustalle ja ostellut koruja ja muuta romanttista viritystä.

tietenkään se ei saa kuluttaa omia rahojaan mun läheisyydessä. tää oikeestaan luomumoi ku määä ja se on aika vähän mut tarpeex paljon.

GIN Jennie
GIN Jennie

tää ei onnex sen kuva.
emmä kokopäiväistä huoaa ottaisi vaimoksen jossainbongobongoriiteillä jotta ne ei olis sitpovia...ei ku mkirkkoon....vittu...hä'.....tuollanen pelottaaa enmpi ku mikään psykopaatti joka mua uhkaa viilleellä kirveellä ja sahalla.

vittu, oikeetaan mä en tiedä ees kandee ko mun kirjoittaa mitään, koksa en taajuu mistään mittäään kovinkaaua. se on just se tunne kun ei saa mikkään tarpeekseen ja sekoilee ja tekee itsensö naurettavaksi....saat ani nää vikat snagut ....oon ihanpaskana , mut se johtuukin susta:D

[

rööki ei maistu ilman puuslutsii
rööki ei maistu ilman puuslutsii

= personal jesus =  4

saatanan luuri soi yhtämitttaa...enkä voi olla sulkemattakaan sitä ku venaan puhelua. tänään otin kitaran käteen, mut sit tajusin et mul on kynnet leikkaaamatta. sit pesin hampaat ja aloinkin katsoa TELKKURIA.
Television muovisen tuntuiset ihmiset huvittavat minua suuresti -niin paljon et mun oli suljettava koko loota.

täs luurissa joutuu ostaan puheajan ja sitä menee 100 ekuu päivässä.joten pikku inflaatio on menossa ja kandee sijoittaa rahat jonkin mitä ihmiset odottaa kuin jeesusta:)


= poronkuseman päässä teiskosta länteen =  7

heh, koiran kaa käytiin hakeen pyykkiä narulta niin housut oli aika peltiset -siel on ilmeisemmin pakkasta. henkivartijalle textasin. postii en keri tänäänkään ,lukeee. saa vaikka petra lukee -jos s kestää lukee:)
JOku skitsofreenikko kysy etteix mua ikinä skitsota niinku mua on uhkailtu....kaikihan uhkailla osaaa. mitä vitun pelkäämistä siinä on. ja jos joku tulee silmäsilmästä ,niin kandee osua ekALLA, TOKAA kertaa EI TUU. -EI, koska se on turhaa edelleenkin. Tottaki mä ooon valpas kansalainen ...se onkin eriasia.

Lähden hakemaan joululahjoja annettavaksi joillekkin avustudstyöntekijöille ja muuten ansioituneille yh-äideille. Voipi olla et jokunen alahja menee jonnekkin muuallekkin. Taas toi kuumotus alkoi ja mun pitäs tanakata lisää saldoo masiinaan...ääH...

nyt ne irmelikkin on taas niin paikalla ja kivoja..... ei nekään mua haluu, vaan mun kaikki omaisuuteni ja roinat -tai niin mä ajattelen realistina, vaikka oonkin naivi, mutten silti niin.Ihan sma. samanlainen valehtelija mäkin osaan olla, mut periaattelinen -ne periaatteet voi viedä sen hengen aika helpollakin joskus:)