Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

= kaksi marjaa syötettävänä ykkspesäsäsä =  6

kauheen säkin mä oon hukannut vauhtii..siis joku 30 hujakoilla tai enempi...en saa päähän. Tänään läääkärini ja blueskitaristitohtorini
sanoi, et mähän oon maaninen -se on aina enne ollut sitä mieltä etten oo maanisdepressiivinen...oikeestaaan mä en haluu olla normisti tasapaninossa vaan ajan itseni äärimmäisyydestä toiseen -sillä on joku kotrkeempi tarkoitus jota taikuri itsekkin voi hämmästellä.

nooh onhan se voinu jääfdä henkivartijalle, mut kai se olis soittanut....mmm..äää ihan sama ..tänäään nukun jos pystyn. mä en tajuu ku akikki osaa olla niin wen cool, vaikka jonkun pitää tehdä kaikki.
yep. perkel mua ei haittaa et mun henkeen jokkut uhkailee, mut se haittaaa ku ooon hieman musitis mun uuudesta ja se ei vastaa luuriin kun olin kirjoittanut sille et mä haluun jotain....mitähän se jotain o olut...sil on melkisisko tai semmonen anette joka on niistä hieman puheliaampi. eivät ne kumaktkaan mitäään papupatoja oo -ei. six kai mä niistä tykkääönkinj ku ne jaksasaa kuunnella yhtä ääliötä:) joo, muuta aei kai oo hukassa paits . kokajan käsi levottomana tekee jotain tiedostyomatonta ja se voi tulla kaliikksi etten hajoittaa tai hukata kaikkee. Tyypilliset irilaskut on juust toomosii. mut tää mustasukkaisuus syö miestä.

Tomppa on muusikko jonka oon saanut työnettyä myös legionateatteriin.

Sil on kans lajaaa soittaa tosi intensiivisesti ja tyylillä -kroppaa likoon.

Sen asenne on ihan ok. muutenkin tuntuu et me sadaan sovittua kaikki jutut ja ottetaan eli otan oikeet ukot soittaa mutten liikaaa. henkivertijat ja roudarit sun muut bändärit on kans tärkeitä. tietty meillä on ostettu valeyleisö albanialaiasia kerjäläisiä -se oliskin hyvä idis.

nonni. nyt joku narttu huutaa LUURIIN ja käskee mun löytää mitä oon hUkannut. stressaavia ihmisiä...eix ne ajttele muuta ku kamaaaa. luulis et ku o paljo kamaaa ajattelis jojotain muuta, mut ei...ääh köyhää. mä en tajuu miks ihmiset pelkää. pelökää lopettaa. niin tai ne kelaa et ne tulee kipeex kun ne ei vedä, vaikka ne tulee kummiskin ...varsinin subusta tulee ihan patoligiseksi ja pARISKUNNAT VETÄVÄT SALAA TOISILTAAN VIIMEISIÄ VETOJA JA VALEHTELEVAT TOISILLEEN -HE ENNE NIIN RAKKAAT TOISLLEEN. kYL MULLA ON SE JÄRJESTYS ET ELLEI NAISIA OLIS JOKU MUU TULIS EKANA MIELEEN

Tomppa jtuli käymään muijansa kaa hakee "levyjÄ"
joo ne polttaa niitä sit jossain varmaan. mä heitin roskikseen mun lompakon ja mun ajatukset harhailee siinä mun nartussa tai nartuissa et mun pitää vetää hieman rauhoittavaa -jo 3 tuntia pitänyt syödä' yx pilleri
...nonni nyt etsin sen enkä kämmää.anette soittaa...keskity tässä ...se ei oo tampereella vaan jossain risteilyllä -vittu muijja on himassa komeroosssa makaamassa ja luulee et ase matkustaa vinhaan -mut niihän se paremmin käy.

funtdsii kuinka sinuhekin on kirjoiterttu,ilan että oltais käyt suomee pitemmäällä on ihmeellistä. mulle on ihmeellsitä, et mä löydän kaikee kokoajan ja luulen et ne on roskia, vaikka ne onkin papreita johonkin , tinapareias voi laittaa subutex-lääkkeisiin -ne on kova hitti tänäänki...ja arvaa vetääx noi muijjat sitä....vetää, mut ihan vähän silti, mut silti liian säännöllisesti.Nooh mä oon ollut maaninen eli jonkun miestä vauhdeissa jonku aikaaa.....vedän kyllä vauhtii ellen hukkaa sitä silloin tällöin ja muuloinkin. humeet on terveellisiä ja varsinin piri nuorentaa ihmistä eternkin ihmismieltä -kuinka helposti sitä ryhtyy konttaamaaan jonku misun tai ukon kaa lattialle leikkiin tai siis sääätään jotAIN TOSI TÄRKEETÄ....ESMES MONITORIKAAPPPIIN PITÄÄ TEIPATA KELTAINEN z_logo EIKÄ PUNAISTA MUSTAA...EI TIETENKÄÄN. AINI SE LÄÄKE! -ne löyty ja yx on suussa nyt nielaisen enne kuin räkäsen sen ulos purkkanan tms. joo uni varmaan auttais siihenkin et pystyis keskittyyn. mul on paljon puankeltaisia esineitä täällä. nervissä jossa anrkit hakee kamavälineitä sun kahveeta ja pullaaa ja niin pois päin. niin sieltä nervistä saa kaikee ilmatteex. esmi. putsaisus lappuja. mä otin niitä nin paljon kaikkia sdieltä, et ne kysy pidänkö mä bileeet -mä en pidä ikinä bileitä mä taidan olla itse se bile...mikä se nyt sit onkaaan. hima on paras disko ja päässä on mun himani.

nyt mun on soitettava petralle tai mä voin tehdä väärin ja mä taas haluis mokata -miksi haluta kaikki ku voi saada yhden oikean...mun pitää kelata laatuu ja muutenkin priorisoidA KOKOAJAN JA SIT mua joku muka luulee kusettavansa, vaikka oon laskenut niiin, kierosti ASIAT TIETTY, ET MÄ LASKEN AINA ET KAIKKI,KUSETTAA JA PETTÄÄ JOSKUS -TÄÄ O KLASSIKKO TAI SIIS UNIVERSAALI TOTUUS.

EI TÄLLE RTTADULLI OO LÄÄKETTÄ KU ITSE HÄN JLOKA EI OLE TÄÄLLÄ, PERKEL KLU VITUTAA OLLA RAJKASTUNUT TÄNÄÄN IHAN SIKANA. TÄÄ MAKSAA DONIA JA MONIA.

Poltankin sauhut pössyyy...en oo muistanut et nekin on keksitty...kuten en oo telkkkaria katsonut kuukauteen tai kahteen paits sen suonen maalikimaran ruotsia vastaaan -se olikin siistii.
Ihmiset ei tajuu psykologiasta mitään siis käyttäytymispsykologiasta ja six ne hoputtaa mua ja usein panaa toreee, et mä varmaan ravaan auton ja kämpän välii tunnin enne ku oon saanut itseni ja kaiken tavaran mukaan -,materia perseestä silleen et se ankkuroi niinku narkomaniakin.

Eihän narkit pääse lähteen mihinkään silleen , et niil olis suunitelma tai paikka jossa keskittyä. onnex mul on kaikki hyvbin siinämielsä, et mul on mielikuvitusta ja jääräpäisyyttä tehdä mitä duunia vaan tarvittaessa ja luon oikeastaan ihmisille töitä ja sit siitä voi tulla kitara, keikka, tai ähtee melki henki..........onmielniintoista kuinka kaikki on mahdollista ei peloitA MIESTÄ JOKA ON AINAWALMIS. jos en olis en olis zpombie, mut minkäs teet. heui jul oli se valkoinen käsilaukku se pitää kollata, et tytötö ei kuole ja leikkaa kiinni ku ne ei oo saanu öljyä...ne pitää öljytä kuin aseet....ihme etteise yx sittenampunut mua aiemmin ku uhos..mmmm....ihan mukava jätkä silti. ja kai silkin pitää olla joulu, koska se veti aika härskiskisti ja on tehnyt niinaiemminkin -tiedän...kusetti mua ja on klusetNUT MUITAKIN, MUT NIISTÄ EI OO ILMEISEMMIN ENÄÄ HARMIA. MÄ TYKKÄÄMN OMANKÄDENOIKEUDESTA JA KUN OTETAAN MITTAA TOISISTA TAI KUN on valta antaa armonkäydä, sillä työtapaturma esmes tai uu on riittävä puolustus. MUL ON TÄÄ HARMAANTALOUDEN ÄÄNITORVEN ROOLI ja joskus e on jpopa kivaa, mut mä en oikeestaan välitä politiikasta. vauikka tykkään kakaristilipusta ja hitler oli paras näyttelijä ja warholli paras popmuuusikko, lopulta kumminkin hoistoria unohdetaan ja kaivetaan taas esiin entistä valheelisempananko muka??? ei. sillä kun riittävästi valehtelee elää valheessa ja jos kirjoitat jotain , niin siten tulen kokolailla käymään...sekin on jännää.

täytyyy huolehtia ettei se oo lattialla ettei koira syö sitä -mikä on kiran hajuaistiti tuntiern aika mahdotonta, ellei sitä oo opettettu ja meitin koirasta ei oo tehty narkkia et löydettäs jotain. Me hajotetaan puoita, autonrenkaita, Koiranen anna koskee elektroniikkaaan ettrei se syö akkuhappooo sun muuta. mua panettaa ja on syylinen olo kun ajatteln jotain isommassa ryhmässä.

mun pitäs loppupeleissä taas hoitaa ne pimut tänne, mut oon ollut vaiheessa viikon. kiitos petra:D raksatan sua ja suakin anette...toote uniikkeja ettekä mitään cityhörhöjä....antette on seilannut tullisssa:
http://www.facebook.com/anette.mariia?ref=search&sid=547993582.2112051944..1
petra hoitaa imeisemmin molempia koiria. muska on täällä hoitamssa mua. täs on mun virolainen irmeli jota en voi koksaan akata rakastamasta en tiedä oliskohan se jo leppynyt...se asuu jossin oulussa nykyään. Siitä otetut kuvat eivät oikeen tee oikeitta ku oli paska kamera mukana tai oikeestaan tiestskari oli väribvvammainen. http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2010916&id=658359423
ja laitetaan nyt myös mun petra tänne korkeammalle kuin nuo muut jalustalle.nuin:http://www.facebook.com/search/?q=Haku#/profile.php?id=1314706428&ref=ss

Ciao bella, ciao!

just tääläsii värei mul on niinku kuparinvärinen kausi
ja sit tää punakeltaisuus toimi kuin komiolääkeet tai liikennemerkit.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

matin kaa päätettiin et mennään legioonan peejouluihin ja otetaan kummakkin klaks daamii kumpaankin käsipuoleen ja ne pitäs näyttää siskoksilta jne. eli mulhan on täs noikaks jo ja matti pelimiehenä tuo kummisksin jotain hätkähdyttävää -matti on ollut bisi ku sen faijja kluoli syöpään ja se hoitaa hautajaisii ja pesänselvityksii...on se rasnkaaa..kuoli kahdessa viikossa maksa ja-haimasyöpö eli ei juuri kitunut.

mullakin on semmonenooninki , et mä kuolen aika mmm väkivaltaisesti, koska oon raputiikeri ja tää elämä on välillä veitsen terällä noitten hörhöjenkaaa, mut mul onkin ween hauskaa ja oon kiitolinen kaikesta ja joka päivästä . huhuh,se petrahan sai netin kuntoon nyt muistan ja se varmaan on morsegtranut mua tääällä ku sil ei oo puheaikaa jne. -tyttörukka, sanoin ku anete -kaikki on heti kielipitkänä niitten perässä, mut lpulta niitten mukana kestä kin nämä kaksi tyttökoululaitoslaista vaim is ne on ollut ku niitten vanhemmat on delannut tai toien ja sit joutuu joneekkin viranomaisten käsiin. VOI ja VOI se tekee heistä entistä södempiä ja jätkät ne saa retkuun vähän liian helpostiet mua huvittaa...kun oon itse uhrina..ei jumalauta!huhuhuhuhuh.

morsetan sille yhdelle nartulle.

GIN Jennie
GIN Jennie

aini miika saapu vuorilta heti deliriumin saaneena pirkkalan terkkariin jossa sitä kävin aieenmmin moikkaamssa.


= pirihuora =  5

henkivartija nappas multa luurin ku mul oli menossa normi puhelu. Nyt mä oon kuulemma hengenvaarassa ja voi alkaa sota tai sitten ei.
mun pitäs käydä keikoilla ja se olis muuten varmaan tosi siistii, mut jotenkin voi tulla semmonen tunne, et on maalitauluna -eihän sitä koksaan tiedä, mutten mä tommosten takia ala skitsoileeen...mä en semmosta harrastas ku ei siitä oo mitään hyötyä ja se kuuluu paremminkin skitsofreniaaa sairastaville ja semmonehan mä en oo vaan vähän maaninen.

kaiken alku ja juuri tässäkin hässäkässä on tietty muumio; -se on se pahanilmanlintu jonka kierrän kaukaa....se hoitaa aina asiat päin helvettiä muutenki....vitun pirihuora!

niin ja henkivartijakin alkaa olen jo sellainen et se paremminkin järjestää mulle kivoja tilANTEITA KUN SUOJAA.....NOOH KAHTELLAAN....JOS TÄÄ HOMMA EI TOIMI JOKU TÄS KUOLEE TMS.

M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

= maaninen, maaninen, kekkonen, maaninen =  1

mulla tais eilen vähän kilahtaa. hetin T-musiikin myyjää delay-kaikulaitteella päähän yms. kiukkusena ei kannattais ollla ikinä liikenteessä. no pian mä olin kopissa yön ja mun pilvet poliisit tietty varasti ja isommat rahat, vaikka niitä oon lahjottukkin. mut minkäs teet. ei nekään mua voi aina auttaa, vaan voivat olla harmiksi vitun moloäät.
7-vuoteen en oo ollut putkassa tms.

Multahan tietty peruuntu keikka, muijja oli vitun vihainen , mut leppy onnex, ycx saatana luulee et se tapetaan eikä uskalla kai maksaa mulle sen takia velkojaan. kireettä riittää. on tää artistin elämä aika upeeta silti. Täytyykin kokeilla noita uusia T-musiikinj leluja joita ne mulle lahjoitti sovinnox -niitten on sit pakko toimia etten kilahda uudelleen -oon hieman maaninen


= klassikko jo syntyessään =  1

heräsin kramppiin oikeesssa pohkeessa. soitin pimulle ja seillä omn kans jotain asioita kaupungilla joen mä näen batruskan tänäänkin -oon nähnyt kyseistä ihmistä join aikaa kokajan ja silti se ei riitä, vaan mun pitäs saada sitä vielä enmpi. Voi olla, et teen jotain erittäin radikaaliakin tänään, mut niinhän mä aina (on/off) -putkistyrkkarissakin on standby joka on vähän niinku et ollaan oransseissa tai keltasissa valoissa jokka mul on aika vihreeetä touhuu...jos ketään ei oo. mähän voin tehdä mitä vaan:D niin mä uskon myös rajattomuuteen -se kuullostaakin jo siistiltä. Mun rakkautenikin taitaa olla sitä luokkaaa.

Efedriiniä hieman tauluun ja pari rauhoittavaaa. Vikat snagut! Nää menee Betruskalle -mä luuluen et se vois tykätä ja arvostaa tätä paskaa enempi. Nyt mul alkaa oleen taaalisen paska olo -ei vielä, mut se hiipii ja antaa joitakin viiteitä tulöevista piinoista:) mun mielestä näistä narkkaamisessa liian vähän puhutaan tai siis ainakin nautitaan.
Tää vois warmaan vastata sitä tilaaa ku on joku koditon herää puistonpenkiltä ja pyyhkäisee isommat lumet päältä ja aloittaa reippaaana uuden päivän silmät loistaen hän hokee" rämä se on haasteellista elämää ja päivääkään en vaihtais..."

Joo täytyy laittaa toi vika muru jonnekkin valmiiks beeellle.
Mun pitäs olla nyt tampereen mMusiikissa ostamassa mixauspöytää, päätevahvistinta ja sitä rataa -ennen jouluhintoja pitää toimia, vaikka kauppias onkin jo ostettu....KAIKILLA ON ONNEKSI JOKU MUUKIN VALUUTTA JOKA TOIMII PAREMMIN KUIN RAHA -sen ku tietää (ottaa selvää) , on jo pitkällä huijarin peruskoulutuksessa.

Pakko mennä ulos koiran kans ...se tykkää lumesta ja mul pitäs olla kai kiire joka on köyhää mut minkäs teet. ekana koira ulos ja jotain on pakko syödäkkin vaikka tuntuu siltä että on viimeksi syönyt ruosteisia rautanauloja ja kyytipoikana öljyä. Kädet on ihan maalissa. mut on tuuo pöytä jonka toin tuohon näytille ja fiksattavaksi aika siisitissä kunnossa jo -tommonenkevyt rottinki pöytä jos on lasi kansi ja alhaalla .mmmmlehtihyllyköks sitä vois sanoo tai tasoksi vaan, joo
.nonni. nyt ei oo niin maaninen olo. Mä kyl saan varmAAN KOLMEN JÄLKEEN VAUHTII NIIN PALJON KU HALUUN ja varmaan palaaakin, mut nyt mun pitäs miettiä mitä mä haluun ja se ei oo vaikeeta. mä valitsen mnäistä kaikistA SEN MUIJJAN EKA JA SIT VOIS OLLA MIXAUSPÖYTÄ VAIKKA JA SIT JOKU MUU SOITTO LAITEN,. olotiloja mä en osta. Mul on oikeestaan rakastunut olotila tiwtty. ei mua niinkään oma tilani pelota tai hirvitä juurikaan, koska aina tää on ollut tällaista, mut silti erilaista. Vanhetessaan oppii nautiskelemaan pienistä asioista enempi ja arvostaa myös elämää kiitollisempana joka päivästä. mä eilen rukoilin naisen puolesta -en itseni. mua ei huvita olla itsekäs....pAITS RAHAASIAT TAI SIIS BISNEKSET, musiikki jne. ovat eriasia.

Joillakin on oikein tapana sotkea kaikki asiat keskenään ja sitrten erotella ja sotkee lisäää. onhan se monipuolistA, , mut onko hommassa pointtii. Mä itse sotken tahallani sanoja, mutta emä kyllä ihan kaikkia asioita viitti sotkea -emmä silleen mikä kirjailija osais olla tai viittis. Sormia kramppaa...mun on pakko kai hieman venytellä taas...enne kun pohje tai vasen reisi kramppaa. Asperiinia on hyvä syödä ja tietty magnessiumia. asperiinitetty ohentaaa veerta sopvasti...sen tekee kaakaokin, mut koitN VÄHENTÄ SITÄKIN -mä ooon kakaoaddikti. niin jokkut kaverit kelaa ja ne on tosissaaan. ne ei oo nähnyt mun ikästä ihmistä joka laittaa niin älyttömästi kahviinsa esim. sokeria tai kaakaota kuin mä. Ne ei ymmärrä kuinka siistii joskus on ottaaa kunnon täpinät sokerista:Dilman betruskaa, mä en varmaan viittis ees lähtee liikenteeseen, mut se muijja antaa mulle jotain ihme voimaaa ja saa mut nauramaaan -muuten mua ei huvittas mikään....en olis ees vielä ylhäällä ja vosin nukkua tän kokopäivän ohitsa -miten tyhmää tuhlata aikaa...puhuin jotain elämän kunnioittamisesta muistaakseni.

Joo vebvyttelytr on nyt pakollisia eikä suositeltavia.
kyllä se tästä, mua naurattaa vaikka oon ihan romuna koko ween ukko...räkää tukee poskelle täyty niistää....oin mä ne efedriinit joet sais happea paremmin -se on aika tärkee ja kuten se miten hengittää -varsinkin juuri tällaisissa ..mmmm akuuutimmisssa tilanteissa. Ei Tee mieli painaa paniikki nappulaa ja käskee jonku mulle tuomaan tänne kaikee ja heti vaikka aseella uhaten jos muu ei auta. tää menee ihan rakkaudesta. nyt vois kuvitellakkin olevansa jeesus. mä kyl maalisin tän mun puuristin jonkun värisex...tää kohtaus muuteskin pitäs saada sponsoroitua onhan tää klassikko tavalllaaan.

mun pitäisi rekistöröidä tää nimi. onx tää ees hyvä???? emmä osaa ARVIOIDA NYT. MUISTAAKO TÄMMÖSTÄ KUKAAN. ONX TÄÄ LIIan tavanomainen jne. jos jollAIN ON MIELIPEITÄ KUULISIN NIITÄ MIELELLÄNI ja voisin olla KIITOLLINEN JA MIELIPIDE Painaa tänään sen verta, et mä voin lahjoo sen joka antaa mulle hyvän neuvon tms.
Y kirjain ei oikeen näyttää weeltä Flyers-sanassa tuossa nimesä. mul on Z-logoja joka pakassa, ja oon duunannu sabluunoita et niitä voi spreiailla enmpikin. Jos toi nimi kelpaaihmisille, niin tuosta Z-LOGOSTA TULEE SEMMONEN ARTIKKELI, ET SILLÄ VOI TEHDÄ JOP rahaa...koira haukkuu jotain heipppa ja kertokaa mielipiteenne ja hyvä sellAINE PALKITAAN !:D

olkaa hyvä
ja olkaa kiitollisia. maailma on taas herännyt eikä loppunut vieläkään.

Niin jA TÄÄ MEIDÄN/MUN TUOTANTOYHTIÖ ON TÄN NIMINEN, VAI OLISKO TÄÄ PAREPI BÄNDIN SITTENKIN ?

OLISIN KIITOLLINEN JOS SAIS VALAISUU ASIAAN.

äLKÄÄ ANTAKO LOGOJEN HÄMÄTÄ SILLÄ NE VOI PIIRTÄÄ JA VÄRITTÄÄ UUSIX, MUT ZORRO TYYLISTÄ EN SILTI LUOVU:D

Nyt alkaa iskee krampit ja on venyteltävä ja nopeasti:D


= sairaan sikana =  6

Tunnelma tiivistyy ...käyn sammuttamassa ton tuulettimen ja valotolpat.
nonni. eilen piti olla fanien keikkaa kattomaassa.....olin mä siel tunnin enen ku pimu lähti eka ja sit perään. vittu oonx mä kertonut tän jo?!äääh.
NO ihan sama. oon edelleeen maanisesti säätelelvä ukko jolla on muutama työ samaan aikaan vireillä ja välilä se soittaa kitaraa ja lurittaa jonkun laulun. Teen korua naiselleni -taajukohan se et mua ei pääse pakoon. Nooh, on sil ihan rotupaperit ja vanharaha haisee ja pyörittää maailmaa. eli mul ei oo järkevämpiäkään juttuja ollut kun ajatella sitä vittu kokoajan. täs voi mennä mun bisnekset vituiks jos mä en skarppaa. osaiskohan se näytellä mun sihteeriä kun näyttelen olevani mikä milloinkin. onnex keikoilla tulee hekiesti tyhjäx, mut tietää et sitä haluu lisäää. eimitään on vitun paljon.

Tässä korussa oli jotain hopeeeta jasen päällä kuparia ja sit vielä silauksena kultaa . mä hion vesihiontapaprulla tätä sormusta silleeen et kupari jää ...jonka jo lakkasin, puristin kiven takaisin. jouduin käyttään tipan pikaria:P Maaalasin pöydän cessassa joka on valkoisempi kuin koskaan, mut silti sen joutuu peseen.tarvis varmaan jonkun kaakeloida, mua alkaaa vituttaa nää remonttijutut, mut mimnkäs teeet ku oot köyhä ku jeesus.

kaikki rahat melki mitä mul on lämärissä menee yhteen päätevahvistinsarjaan ja 2x1000 watin PA zydeemiin ja sit nekin pitää ylivakuuttaaaa ku ne hajoo aika nopeesti yleensä talvisin tms.

En oo enne kelannu juurikaan, et mitä muut musta ajatteleee silleen ku nyt. Vittu mä mistään sen muijjan suhteen voi varma olla. Mut emmäsitä ampuakkaaan voi. kai mun on mentävä järkiavioliittoon joka on ainakin mun puolellta jopa onnellinen -voi olla et teen taas moka, mut ihan sama.

mulle ei sanota ei, on mulle josksus sanottu ja kolmas osa niistä on johtanut vakamavampaan konfliktiin tms. loput ooon saanut kuitattua. On mul huumorin
tajuu, joo niin vitusti, mut se on lyhyhyt muistista. Meen kipppaaan sen pöydän tuolla vesassa ja ihmetteln kun en saa muijaa kiinni koksa se nukkkuu ja sillä ei oo mesee, eikä ees puheaikaa...mä joudun soittaaan sille, mut aina se tulee -sitä mä ihmettelen kuinka pienen asian perässä joku voikaaan tulla. tieety asia on mulle helvetin suuri ja on vaikee nukkua ja . muut naiset tuottavat tuskaa. emmä oo pitkään aikaan ollut kenenkään kans tosissani. pitäsköhän mun nyt sit joteski vakiintua. sen mä tiedän sanomattakin, etten rauhoitu -päin vastoin.

muska
muska

= misyouuuuuuu babe, honey and my little bit =  2

babe istutaa maissia ja viinirypäleitä -kahvii siinä ei kuulemma oo -wee, mikä peli. Ihme et birra pystyy keskittun tohon pelin, vaikka mä vittu esiinnyin sille -rakkauslaulu! NO, porees ei huomaa kaikkee.
tultiin mu fanien bändien keikalta joka oli kakun pubissa -en kommentoi, mut kiva olla taas täälläkin vaikka tarjolla oli joku pubi jos on semmoen karaoke-koroke ...ei se oos ees mikään lava:) aki se osaa manageroida sitten upeesti, kaikki kolme bändiä sai varmaan melki satasen tai viiskytä lipuista joita jokkut humalaisimmat muusikoiden omat tyttöystävät ostivat. Onneks aki ei antanut mulle mitään tällaista lahjaa ja sain hoitaa omiani -siel oli yx pentu ulkopuolella....11-wuotias enintään...semmonen silmälasipäinen kundi. se kysy et saaks se kaljaaa ja bilistä.hymyilin pitkästä aikaa. Birrahan ei tykkää livemusiikista ollenkaan koska se on nkyään ertääntynt ihmisitä.joo.ei noille pennuille mä voisinkin soittaa, ne on oikeestaan aina ne jokka on joka helvetin paikasssa ihmisten riesana, polttavat tupakkaa ja mitä lie kamaa voivat vetää. Joku helvetin nimeltämainitsematon mulkku käski pennun painua wex:) VOI VITTU!

Mulle totiiin lisää massiii karvanoppacorollalla vai ono se joku muu....noooh, kun hita velkansa.
annoin hevostytölléni semmosen pikku samettipussukan, joka oli täynnä stemuja ja koruja...olin its ne väsännyt mitä en olut pöllinyt:)jtupakat ja sikarit mä sentään ostin joutessani, mä tykkään olla kleptomaani koska se on nin diivaa kuin vaan voi olla. silloin kaikkiihanat tavarat savat nopeansti uuden kodin. eiwaiksaan se oli barbien rooli ja se on onneks jossin ja kauan:) -on tää kumma kuinka aika rientää ja vauhdin kans, mut jotain pinkkiä näen ja olen hieman höperöksi tulemassa.

sit joka saatanan facebookilainen siel pupissa oli tulossa multa kysyyn jotain tms. enhän mä ees kuule mitä ne sanoo -oli se iha kivan näköistä ryhmää, mut emmä mitään syvempää kokenut ku vesassa snaguilla ja misuni kans ku se pomppas syliin. aki esitteli mut. mut ei se osaa mitään logoo lyödä otsaan -se on sitä agressiviisempaa immagon spämmäystä ihmisen piilotajuntaan. ¤NYT mun babe sai myytyä 15 dollariin unsiltakohan toi on ..noi pavut -eihän tommosia ...kandeis kasvattaa ku korkeintaan omix tarpeix.

niin kyllähän se on hyvä kun olis oma itsensä lavalla ja huomattavasti paremmin valaistu. niil oli tuhat wattiii siinä käytössä, mut emmä kuullu mitään -ohkaset soa
saundit mun makuun.jo himasssakin soittelen silleen et kitara kouraisee ja tuntuu.. maan pitää hieman jytistä ja basson tuntuu mahassa ja sit alkaakin seisoo.

mä taidan olla rakastunut. sen kuulemma huomaa siitä et sitä ei ees huomaa.eiku siis tekkkuria ei tuu paljoo katsottuu ku on ihan pim, mut kylähänmä siel baarissa yritinb katsoa suomi-tsekki-peliä joka oli järkyyttävän tasvakistä...ei hyvä. siis suomen ajoitukset ja vaihdot...ihan perseestä. pelirytmi ja omenttumit ja mielikuvitus poisssa. ei ne silti mihan nukkunut siellä jäällä, mut vastustaja piti kiekkoo ja sai parhaat kuviot akaan. vastuuta ei sitten likoja otettu ja keskittyminen ja latautumien tais mennä yli tsi sit peli-ilo oli yksinkertaisesti kateissa -hävetkää vitun ukot. ette saa pirii enää tätä menoo:) kiekkoukoton kovii vetään vauhtii. silleen yks puolustaja pyysi antaa töötit yhdessä mestassa, et se sai oksentaa tööötien jälkeen ämpäriin...ilman oksennusta piritöötit olis ollu liian pienet, mmm...niin kyllähän sitä kikkeihinkin jää koukkuun, vaik mä vedän aika laiskasti tota, koska sitä on ja on niinku muitakin niin et se alkaa oleen oikeestaan jo laillista täälläpäin suomee. pimu otti ihan pienet ja väänsi mulle jointin -hyvä tyttö. mst se tiesi et mua kyllästyttää kaikki kama ja tekee mieli vetää sauhut enne kun aloitamme -mmm nyt mä poltan sikaria ja jointtia yhtä aikaa.hieman keksittyminen herpaantuu ja halu himottaa liikaaa kestetäväksi. onex tuo nyt on jo varmasti korkattu ka mutenkin ..nyt ei kestä enempiä 11-wee jätkä saa ekaa kertaa pillua...ihan sellainen fiilari:) joo, tuli se pikkupoika -ei pikkupojissa mitään vikaaa tuu oleen. kids allright!tehdään liutta lapsia ja sit .......niinmpä:D niin neitsyt sopii ravulle joo, onhan nitä ollut mmmm alina oli härkä mut elina oli taas neitsyt niinku eläin vippekin, kata joskus aikoja si oli ihan tätä tyyliä joteskin, mut se lauloi bändissä eikä ratstastanut -oli silläkin joku hurtta

Nyt mulle riittää ...tyttöseni on ollut ilman facebookin mesee jne. jo warmaan yliviikon, et sil niistäkin jossainn vaiheessa jälkkärit.
no taikuri voi lievittää tuskaa antaa täyshoidon onnelisena tai surulisena loppuna. Sil on vihertävänharmaat silmät tai harmahtavan vihertävät -riippuu valosta. ku se katsoo tuollain ja kieli lipaisee alahuulta on turha jatkaa tätä.nooni nyt sitten nukahdin tähän -tyypillistä kun pitää tehdä jotain kerrankin järkevää nukakahdin, mut tilanne ei oo sama, vaan eri kuin viimekerralla


= PRO JEESUS =  8

pimu lähti joitakin turkulaisa tapaaamaan
ja mä....mä oon ihmeissäni vaihteex ja huolella: Mä oon
kai ollut sokeee, miksen mä tota pimua siis pimuani oon ennen tajunnut. Nyt on parempi ettei läträää rahojen kanssa ja sekoile mitään järkeväää .oon ku uuudestisntynyt tai maaan päälle laskeutunut PRO JEESUS jolla on ihan oikea tyttöystävä -naisiltahan ei näissä asioissa mitään juuri kande kysellä. ne tykkää axönistä. joo, enhän mä pannu eees sitä, vaan nostin sen jalustalle ha aloin häveliksi herrasmieheksi
-villellle aina vittuilenkin, et se palvoo liikaaa naisia, et niitä kandee panna . siitä ne loppujen lopux ihmekyl tykkää..

Joo, huomemmna pitäs mennä keikallle, mut en tiedä .pitäs koittaa pitää matalampaaa profiilia -tiedän että joku mut tunteva tätä lukiessaan hymyilee tässä kohden sanallle "MATALAPROFIILI"..voin antaa walmetsin soittaa keskenään ja spiikkkaankin ne lavalle vaan tai jotain AKUSTISELLA IHAN VÄHÄN...saa nändä maltanko nytkään olla hiljaa .vitun vaikeeta useimmiten muttei mahdotonta jos saan vaan jääräpääähäni taottua sen sillleeen et se menis vaikka periaatteitten joittenkin piikkkiin. täää vaatii luovuutta ....siis rakkausasiat nimenomaan.

Älysin mä sen pelimiehenä sentään kutsua legioona teatterin pikkujouluhin 12päivä -mmm se ei oo kyl toi aika vielä kirkossa kuulutettu.
viime pikkujouluissa en ollut legioonassa päin vaan jossain päinb kelllarissa musisoimassa maratoonia -kyl tänääänkin on tullut juostuu koiran kaa jokuen kilsa....tennareilla se on siistii ja nopeeta, mut ku laittaaa jalkaaan maiharit-ne joissaei oo korossa rauraa...niillä on siisti luistella tuolllla lumessa jota ooonkin jo odotellut. mul on minarit vartoomassa ja normisukset, et koska.
niin tää tytteli on 21-wee ja neitsyt -semmoen hevostyttö / cheerleader.
Nää tämmöset pikkutyttelit mua isoo miestä pelottaa -ne voi saada musta otteen joka pitääkin niin, et tajuut olvasi isukki taas kerran ja tulen häveliksi kotitontuksi tai ihan mitä vaan. eihän rakkaus tapa, mut siihen kuolee.

TÄYTYY VARMUUDEN VUOKSI SOITTAA LAKIMIEHELLE TAAS, ETTEI TUU MITÄÄÄN MOKAA.¤

tein muuten biisinkin "my own rider"in ku ei huvittanut runkaaankaan vessaan mennä tms. onnex mul on tääällä coolimmaksi muokkaaavaa subutexia - ota ihan piene murun. ainoo miinus siinä pimussa on just tuo subutex. muuten homma olisikin liian epäilyttävän täydellinen.

Emmä muuten kyl ehkä sittenkää jodlaa kirveesti huomenn .eihän mun henkivartija tiedä koko keikasta mitään ja mä oon kuin puulla päähän lyöty ja muutenkin notkussa kuosissa. Mut huomenna saunan jälkeen ku vetää vauhtia ja jedaaa kavereita mixausessa jne. voi huomaamattaan vetää keikan ja kaikki on mahdollista niin hyvässä kuin pahassakin.

M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

'vittu, mulle oli asetettu joku esto city.fiin puolelta et en saa lisätä lisää uusia kuvia....oon muka tikkonut jotain säädöstä.....oletuskuva ei saa olla esmes mun tyttöystävästä tms. ihan hanurista......mä taiden lopettaa tän ween blogin kirjoittamisen tähän -ihan sama...mul on ween hyviä kuvia jokka kelpaa kyl muualle. eikä niitä sit tartte täst edes välttämättä ees nähdä kun en näytä tai sit senkin teen maksulliseksi.

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

= zzz-ombie =  2

eilen piti jonnekkin mennä...kai jollekin muijalle...mut nukahdin kesken -kai niitä univelkoja voi olla vieläkin, myt en enäää sentään paina 58 kiloa (177cm pitkä), vaan normit 68-70 -tulikin nälkä. heh , oon nukkunut jha syönyt kaks päivää ja loittanut tehdä jotain , mut se mitä vaatii hieman aikaa muistella tai sitten en kerro -totuus on julmempaa yleensä....tosin onhan se silloin mielenkiintoisampaa elää ku ei tiedä yhtään mitä hommassa loppupeleissä käy -mä rakastan entistä enemmän olla järkyttynyt, koska se myös järkyttää:)

Barbie tai Qvistus. Tänään oon kotona ainakin kuuteen ellen kokopäivää -mistäs semmosenkin voi tietää etukäteen. mun kristallipallo on kyl silti kovassa käytössä.

qvistus tappajana
qvistus tappajana

täs on ville puettu ja maskeerattuna velanperijäx -oikeesti se on kiva ukko ja yleisnero tietty.

qvistus
qvistus

täs on barbie eiku qvistus. komee kuin mies voi olla.
barbie tykkää ostella ihme maturemekkoja alanliikeistä:)

Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)
Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)

Täs on ykx toimittaja joka ei kysele tyhmiä vaan viisaita.
mä kutsun tota eukkoo MissVallankumoukseksi.
Sil on aina joku poliittinen näkökulma asiaan kuin asiaan -mähän taas en fanaatikkona saa ees politikoida -ainakaan muitten mielestä, mut minkäs tyeet ku kaikki pitää itte tehdä

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

käsine varmaan nukkuu -veikkasin.
hirvee ukko nukkuun.


¤? onnee ja armooko  7

mul on kaikkee ihan liikaaa ja oon liian väsynyt päättäkseni mitä teen tuollla kullanvärisiellä (se on kyl kuparin värinen se naisten käslaukku) weskalla. zombie ja barbie ovat tänään yhtyneet ja ajattelen vain naista )tuo naisten käsilaukku jonka kanssa olen heilunut pitkin kaupunkia siinä on kaikkkee. myrkkyä joka lähtöön, rahaaa, antiikkkisia koruja sun muuta säläää ja sitä rataa. minua ei kiinosta paskankaaan vertaa laukun sisältö, sillä tänään otan itselleni aikaa.

känny soi äskön ja mun piti mennä hakemaan rahaaa yhdeltä kaverilta
-maksaisikin kaikki velkansa ajallaaan ja korkojen kans tai silleen et hommassa on pointteja -vituxeeen:D kaveri esitteli asettaan ja minua huvitti. murkyl clokit on ween hyviä leluja toimintaan jossa on ripeet liikkeet -tai mistä mä tiedän mitä se jannu duuunaa...ei se mulle kuulu, vaan se et se hoitaaa sen minkä on luvannut ja mä kans hoidan lupaaamanai -sillon voidaan puhua bisneksestä joka laajenee jne.

Oikeestaan mä voisin tätstä (nykyisestä halustani tehdä töutä ja rahaa) kiittäää Sepelliä, joka on basisiti joka nyysi mun kaikki soittokamat ja karkas lappiiin jonkun muijjan kans susia kasvattamaaan -ihan niinku mä en tietäs missä se asuu-mä en oo vaan päättänyt mitä mä sen kans teen. ..INNOKKAITA "TORPEDOJA SUN MUITA ON JOPA LIIKAAAKIN:) jokkkut asiat on vaan itse hoidettava ja kohdattava. jossain laulussa lauletaan et tänä yönä onni suosii rohkeaa -se on hyvä sanonta ja mä pidän siitä kaikin tavoin<3

jos mä oon tukholmassa toisen bändin kanssa duunaaamassa levyä ja basisitia vituttaa se, niin miksei sano vaan tekee jotain todella tyhmää -se luulee, et se koko
'¨hommaa menee yhden jo kuolleeen miksaaajamme piikkiin. neliraituri on ainut tavara jonka oon sille antanut ja annnoin sen omaksi.

Tää witun kusipää vierittää syyn kuolleellle joka ei voi edes puolustautua, mut sen ei onnex tarvi.. se ei kai tajunnut silloin, et mulla on muutakin tekemistä ku soittaa bändissä -nyt sen on sitä vähän myöhäistä itkeä.

120.000 euroa on rahaaa ja vitut mistään fyrkista. SEN ON PERIAATE JOKA SEN PÄÄTTÄÄ MITÄ MÄ' TEEN. JOILLAKIN IHMISILLÄ EI OOO NÄEMMÄ VARAA PERIAATTEISIIIN -SE ON HELVETINN KÖYHÄÄ.
:::tulin taas vihAISEKSI....TÄYTYY AJATELLA VAIKKA NNAISIA TAAS:)

Debby
Debby

asperiinia tekee mieli.....tulee hedarikin ku Ajattelee joitakin asioita. nonni
wittu ¤tää mun säätäminen vaatiii jo tilaaan bändinkin puolesta, et mikäään omakotitalo ei riitä. se pitää olla joku tehdas halli josta voi siiivuja vuorata tarvittaessa....ainiin käsineen mielstä mun ei pitäs ajatella rahaaa -mä vaaan ooon erimieltä ja six se kuvaaa meitä ja me soitetaan mun juttuja karvan ja rumpalin kaa.......me tarvitaan yks mixaaja lisäää ja autokuskejA EI oo koskaa liikaa.

mun ei pitänyt tehdä tänään mitäään ja aika hyvin on pystynyt oleeen. silmät lupsuu kokoajajn ja torkahtelen ja näen värikkäitä unia. erään tyttelin pitäs tulla "hoitaaan" mua, mut emä tiedä onx musta ees siiihen ku tipHTELEN TÄTMÖÄN TÄSTÄ, mut mä tarvinin semmosen babysitterin tänään joka taluttaa hyvin koiraa.....se soitti, et se sai kyydin tänne -en jaksa ajaa...eikä ilman korttiA OO JÄRKEÄ AJAKAAAKKAAN KU EI OO MITÄÄN AKUUTTIA.


= annaNko armoA VAI EN =  2

mul on kaikkee ihan liikaaa ja oon liian väsynyt päättäkseni mitä teen tuollla kullanvärisiellä (se on kyl kuparin värinen se naisten käslaukku) weskalla. zombie ja barbie ovat tänään yhtyneet ja ajattelen vain naista )tuo naisten käsilaukku jonka kanssa olen heilunut pitkin kaupunkia siinä on kaikkkee. myrkkyä joka lähtöön, rahaaa, antiikkkisia koruja sun muuta säläää ja sitä rataa. minua ei kiinosta paskankaaan vertaa laukun sisältö, sillä tänään otan itselleni aikaa.

känny soi äskön ja mun piti mennä hakemaan rahaaa yhdeltä kaverilta
-maksaisikin kaikki velkansa ajallaaan ja korkojen kans tai silleen et hommassa on pointteja -vituxeeen:D kaveri esitteli asettaan ja minua huvitti. mur kyl closkit on ween hyviä toimintaan jossa on ripeet liikkeet -tai mistä mä tiedän mitä se jannu duuunaa...ei se mulle kuulu, vaan se et se hoitaaa sen minkä on luvannut ja mä kans hoidan lupaaamanai -sillon voidaan puhua bisneksestä joka laajenee jne.

Oikeestaan mä voisin tätstä kiittäää Sepelliä, joka on basisiti joka nyysi mun kaikki soittokamat ja karkas lappiiin jonkun muijjan kans susia kasvattamaaan -ihan niinku mä en tietäs missä se asuu-mä en oo vaan päättänyt mitä mä sen kans teen. ..INNOKKAITA "TOERPEDOJA SUN MUITA ON JOPA LIIKAAAKIN:) jokkkut asia t vaan itse hoidettava ja kohdattava. jossain laulussa lauletaan et tänä yönä onni suosii rohkeaa -se on hyvä sanonta ja mä pidän siitä kaikin tavoin<3

jos mä oon tukholmassa toisen bändin kanssa duunaaamassa levyä ja basisitia vituttaa se, niin miksei sano vaan tekee jotain todella tyhmää -se luulee, et se koko
'¨hommaa menee yhden jo kuolleeen miksaaajamme piikkiin. neliraituri on ainut tavara jonka oon sille antanut ja annnoin sen omaksi.

Tää witun kusipää vierittää syyn kuolleellle joka ei voi edes puolustautua, mut sen ei onnex tarvi.. se ei kai tajunnut silloin, et mulla on muutakin tekemistä ku soittaa bändissä -nyt sen on sitä vähän myöhäistä itkeä.

120.000 euroa on rahaaa ja vitut mistään fyrkista. SEN ON PERIAATE JOKA SEN PÄÄTTÄÄ MITÄ MÄ' TEEN. JOILLAKIN IHMISILLÄ EI OOO NÄEMMÄ VARAA PERIAATTEISIIIN -SE ON HELVETINN KÖYHÄÄ.
:::tulin taas vihAISEKSI....TÄYTYY AJATELLA VAIKKA NNAISIA TAAS:)

Debby
Debby

asperiinia tekee mieli.....tulee hedarikin ku Ajattelee joitakin asioita. nonni
wittu ¤tää mun säätäminen vaatiii jo tilaaan bändinkin puolesta, et mikäään omakotitalo ei riitä. se pitää olla joku tehdas halli josta voi siiivuja vuorata tarvittaessa....ainiin käsineen mielstä mun ei pitäs ajatella rahaaa -mä vaaan ooon erimieltä ja six se kuvaaa meitä ja me soitetaan mun juttuja karvan ja rumpalin kaa.......me tarvitaan yks mixaaja lisäää ja autokuskejA EI oo koskaa liikaa.

mun ei pitänyt tehdä tänään mitäään ja aika hyvin on pystynyt oleeen. silmät lupsuu kokoajajn ja torkahtelen ja näen värikkäitä unia. erään tyttelin pitäs tulla "hoitaaan" mua, mut emä tiedä onx musta ees siiihen ku tipHTELEN TÄTMÖÄN TÄSTÄ, mut mä tarvinin semmosen babysitterin tänään joka taluttaa hyvin koiraa.....se soitti, et se sai kyydin tänne -en jaksa ajaa...eikä ilman korttiA OO JÄRKEÄ AJAKAAAKKAAN KU EI OO MITÄÄN AKUUTTIA.