Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

=kuritus on kaiken aa ja oo=  2

Tultiin Tukholmasta bändin kaa ja kelasimme soittavamme pitkästä aikaa Pirkkalan nuorisolle Reipinniemessä -mopokundit ja -gimmat osaa arvostaa
keikkaaa paremmin kun tää rappionuoriso ja ottopoika joka on taas kiikutettu ambulasnssilla-tälläkertaa heroiinia. pitäs ottaa yx diileri kuulusteluun. 29-wee ei oo oppinut vielä, että rikollisillakin on omat sääntönsä ja jos niitä ei noudateta, noutaja tulee. Ottopoika on taas myöhässä velkojensa maksussa ja en anna enää latiakaan tole satanan paskakasalle. vittu mitä luuseritouhuu, ton muka pitäs pyörittää jotain, niin eihän siitä tuu ku katastrofi ja kuka saa siivota sotkun taas -se joutuu tekemään vitukseen ikäviä palveluksia ku sillä ei oo muuta mahdollisuutta.

meitin ruottin typytilläkin on oma tyttöbändi ja kyselemme juuri, et voisko ne jotain settii kans vetää keikalla. Sit mun veljenpoikakin vois tulla vetää beattboxiinsa -broidini tietty tuottaa sitä ja puhutan sen 15 prosentin managerishoppariin -ja siitä ei tartte puhuu -broidi on ihan hyvä tuottaan, mut laulutaustat se pilaa aina jollain wee muulikuorolla jne.-joten se pitää pullautta ulos ihan sen parhaaks...Patte KÅÅ sais trauman ja niitten perheside ei paljoo auta jos joku on artisti...mun broidi soittaa hyvin bassoo a kaikkee, mut ei se oo taiteilija...kaikkee muuta se sit onkin.
PatteKåålla on pari pikkugimmaa ja kaks pikkujäbää vetämässä jotain tanssikuvioo...mä tykkään näistä ählämeistä ja nekruista -patte ne nyt on aika valkoinen...toistaisex -mmm:)

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
amzonian sademetsää
amzonian sademetsää
Hook Jones
Hook Jones

täytys polttaakin ganjaa sit töitten jälkeen -alkaa stressaan nuo kaks aivoo jokka saisivat olla pian vaikka seinänäkoristeena käynnistä -emmä niitä tapa jos ne vastaa oikein.tai en mä niitä siitä mahdfollisuudeta tuu päästään -tää tointa vaatii tietty kukkoiluu ja pörhistelyä. Mut niinQ iggykö se oli laulo TÄÄ ON PASKA TEHTÄVÄ MUT KUMMINKIN SE ON TEHTÄVÄ
JA SE ON AINA KEHITTÄVÄÄ -VAIKKA VOIKIN ALUX VITUTTAA. KYL SE AJAN KANSSA MENEE. oNNEX ON ARTISTI JA SOITAN TURVAMIEHET -NE ON AINA TÄRKEITÄ...IHAN SENKIN TAKIA ETTEIVÄT PIKKUTYTÖT SAA KITARASTA PÄÄHÄNSÄ TAI JOKU AMMU MEITÄ -EIHÄN NÄISTÄ IKINÄ TIEDÄ JA SE TÄS ONKIN JÄNSKÄÄ JA TÄTÄ JAKSAA JUST SEN TAKIA JA TON NUORISON JOKA EI OO VIELÄ KÄMMÄNNYT. SIT NE NÄKEE MUT.

ONKO SIITÄ APUA HEILLE TUSKIN HE APUA TARVIVAT -NIIL ON MOPOT JA KAIKKI:)


= L A K I EN ESITYSPÄIVÄ=  1

PENNUT ON NIIN HIMOISSAAN KAIKESTA EPÄOLENNAISESTA, ET NE VITTU EI PYSTYIS PYÖRITTÄÄN YKSIN EDES KARUSELLIÄ -SE ON HELVETIN SÄÄLITTÄVÄÄ.

ASIOITA ON TAPANANI KORJAILLA JA HETI, KOSKA NIISSÄ EI PITÄS OLLA EES KORJATTAVAA.
UkkOjen kans tultiin tukholmasta ja ottopoikani oli taas viety ambulanssilla. Oli vetänyt siten heroiinia. saa maksaa vittu velkansa ja sit tää säälissä rypijä ja aa kuinka mukavaa voi olla paikallaan kun ei voin olla potkaisematta. se vitun diileri on tulossa tänne kuulusteluun
ja sit vois antaa arvalla toinen toistaan huonompia tupomioitya, mut rahasta pelataan -mitä mieltä näitä ween nillkkejä ja matoja voi ees ojentaa....kyl tästä pitää jotenkin saada iloa, mut se ei oo ehkä niin sydämmestä -ei ne sitä ansaitse -vitunvitunvitun vittu!

Tässä olis ihan basistin ja roudarin kans hommia ku ollaan hoideltu kamoja ja yritetty saada tarpeex hyvätasoisia mestoja viihteelle joka
mmmm banaalia, brutaalia ja rivo -ihan mitä vaan voi olla luvassa. pääasia et joka keikka merkkaa eri juttuu nja siinä on pointtii esmes tästä helvetin lojaaliudesta joka tuntuu hävinneen jonkun toimesta ja pitää tehdä se mitä pitää -eihän se kivaaoo, mut miten nää muuten mitään oppis. ei nekestä ees kipua tai normaaleja tunteita. ne vetää liikaa -no niinhän mäkinssa iässä.

HEHE MULLA ON IKÄÄ JA MÄ VASTAAN TÄSTÄ HELVETIN BALETISTA -VANHIN ON AINA OIKEESSA KU SE ON NIITTEN POMO JOTA NEKIN VOIS KUUNNELLA TAI MUN PITÄÄ LAITTAA NE JONNEKIN LUODOLLE IHMETTELEEN TAI VOISIN KIPATA NE TSEKKAAN LOKKEJA JA OLEEN AINA VALMIINA TULITUKSEEN. TAI NE ON KYL NYRKILLÄ TAPETTAVIA kokovitun ryhmä vitun matoja joilla ei oo selkärankaa.... JA MITÄMITÄ PALATESSA HIIRET HYPPIVÄT ILOISESTI PÖYDÄLLÄ TAI SILTÄ SE NÄYTTI TODELLISUUS ON TAAS JOTAIN IHAN MUUTA Ja se hoidetaan pois s-eihän noi pennut osaa siivota jälkiään. tää on tätäkin välillä. SE YX AIKUIS DIILERI ONKI IHAN ERI JUTTU -MÄ TAISIN SANOO, SILLE JOTAIN, MUT TIEDÄN ET SE EI TUNNE MUA JA YRITTÄÄ PUHUA MULLE PASKAA JA SE ONKIN SIINÄ SIITTTEN SEN KEISSI.

nonni täydellistä ja on vieläkin...en anna minkään estää sitä. mun on vaan tehtävä hommia ja siitä pyydän palveluksia ja pelimerkkejä. Nico Rosberg saa voittaa tai KIMI...ja alonso on ehdottomasti hyvä tässä.

dissaan kaikki larenit vaikka ne täällä pärjää -nyt ajattelin niitten auton olevan sen verta paska, et nelosena vois olla hamiltton -hessu tankkaa kokokisan kisasimulaattorissa -nekin laitetaan ojennukseen.

SEN JÄLKEEN MENNÄÄN VAIKKA REIPINIEMEN SAUNARANTAA VAIKKA UIMAAN SOITTELEEN JA TUTUSTUMAAN UUSIIN NAISIIMME JPOKKA TULIVAT MUKANA -


= enämpi liikoja =  15

luurilla herätettiii ja kaikkee olis paljon -siistii.

tai sit pois olla dekkari joka on saanut
kadonneen naisen kuvan.todellinen?Uni? märkäkin uni?
hä?

Debby
Debby

????mitämitämitä, tuumin.
ne tulee pian hakeen
-tää kohtaus onku elokuvissa
Jeesuskin on herran poika ja henkiin heträtetty
-miksen siis minäkin.
Tänään on ihan eri rooli
ja vois ajaaa parraksi melkein kasvaneen sänkensä
ja hiuksia pitää kans peilailla.....saatanan gubet
-tää on niin tätä.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= LUMOTTU PUUTARHA=  12

Laitoin leluautonsiniset kurahousut ja takin päälle
ja salama iSki taivaallla juuri täydellisesti ajoittuen kokopäivääni.
Oon ollut kasveja istuttamassa ..mmmm....jaahas neljä tuntia.
Puutarhaaan lumoutuu ja siellä aika menettää merkityksensä.
Päivä päivältä opin aina jotain uusia salaisuuksia saada kasvit
kasvamaan voimalla kohisten ja suhisten(esmes saviseen multaan kandee laittaa kahvinpurujas betoninpalasia jne). Koiran uimalampikin sai kesän ekat sadevetensä ja uimme siinä kuralätäkössä ja painimme mutapainia
-siistii...elämä on malilllaan ja kaikki on todella täydellistä
Minä R A K A S T A N -heheee musta on tullut joku ween hippi.

Jumaleisson, jos ens kerralla paskakaivontyhjentäjä ei osaa ajaa nurmikolla, niin mä tyeurastan ja syön sen.....viime syksynä se rupi autollaan takapihan nurtsin ihan kuralle ja mpääsi karkuun m-ymmäersi lähtee kun näki kuinka iloinen mä olin sen kurvailusta:) Mä istutan sille punaisen kypärän päähänsä siihen paskaautoonsa jolööei se opi olemaan ruopimatta nurmikko paskaksi ens kerralla -se sopis sen luukkiin aika hyvin muutenkin....mmm joo, hyvä visio:)

leluautomnsininet houusut ja takki näyttää kuin ne olis nahkaa
-ne on oikeestaan timmit vetimet ja vois laittaa ne toistekkin vaikka keikalle, joo.

Kävimme koiran kanssa tietty uimassa joella puutarhan jälkeen
taivaan yhä vielä salamoidessa.
Kaikki on tänään tehty on suoritettu täydellisesti pyörein ja tyylipuhtain liikkein ja todella hitaasti nautinnollisen hitaasti mut silti harkiten. Näin syntyy paras mahdollinen ja se on täydellistä.
Asioilla on juuri oikea mittakaava ja kukaan ei oo häirinnyt mua tai tullut sanomaan et on K I I R E -se on ihan perseestä ja köyhää.
Näin puutarhan lumoissa sateesta nauttien kaikella tuntuu olevan merkitystä sen verran, että kaikki ulkopuolinen on turhaa.

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

mul on kuivamassa ne leluautonsiniset releet, mut tässä kuvassa ranteessani on samaa sinistä
-se on just toi tasan tarkkaan se leluautonsinen...voi se olla ehkä himeempää, mut muuten kokolaillanäin-
Vertailu ontuu, sillä ne vetimet jokka on kuivamassa on hieman eriväriset, joten leluautonsininen
ei ole aivan kohdallaan tässä kuvassa joka on otettu sen jälkeen ku sain sähköiskun kokeilevaa eloektroniikkaa harastettuani.

muska
muska


= hammas =  11

tänään tuli oltua törkee ihmisille ja piti sit jälkeen päin pyytää anteex kun olin saanut hoidettua hampaani. sitä särki ihan vituxeen koko
yön ja aamulla sitten myöhästyin kaiken lisäx hammaslääkäristä. kelasin
käyttää itse omia tuyökaluja, ja lähtihän se hammas hohtimilla, ruuvarilla, vasaralla ja porakoneella -tuli aika rumaa jälkee ylimääräiseen hampaaseen... ja eihän se kipu ihan kokonaan hellittänyt ja nyt tulin läääkäristä pää täynnä morffiinia. kaikki on ihanan pumpulista ja on kiva pelata lätkää ja kaikkee tietskaripelejä ja poltella joonaksia jokka stimuloi hyvin mopoo -suosittelen hammassärkyläisille:)
se porakone ei oo kovin suositeltava.


=¤###%¤!!!!=  12

oon huomannu, et jos alan kirjoittaan politiikkaa,
lennän vex sivustolta kuin sivustolta.
tietty mul on norsun muisti ja oon kaatanukkin joitakin sivustoja kun ovat vittuilleet.
tänne en viitti politiikkaa kirjoittaa. aamulehti saa olla ainoo forrumi sille -ei riitä aikakaan.

sananvapaus, tasa-arvo sun muut ovat vaan tyhjiä sanoja joilla ei oikeastaan oon paskankaan väliä oletetussa demokratiassamme -ihmisten käsitys demokraista on häilyvä ja en viitti sanoo siitäkään mitään.

komentikkin jo sensuroidaan jos sanois nimiä tai esmerkkitapauksia jostain -politiikassa mä oon aivan liian ehdoton ja fanaattisuuteen taipuvainen.

artistina taas saa rauhassa rypee koruption keskellä ja valehdella ihan vapaasti -sitä kutsutaan showbisnekseksi, mut nää SUPOt ja muut mediat
ovat paljon tarkempia mitä saa sanoo
-tai on ne jotain artisteja nekin sensuroinut ja lähetelly nootteja radioasemille sun sellasta -ihan liiankin tuttuja artistejA:D

parempi vaan kun biisit ei oo liian sanavetoisia, mut bändi on taas rahavetoinen
-maan hallinnossahan asiat menevät toisinpäin ja niistä saa/viitti puhua
tai laulaa -eikä pennuille ees uppoo liian sanavetoiset jutskat -se varmaan nykypolitiikassa mättäääkin.



= SIISTII KU O KESÄ=  2

mulle ei tulis kylläkään mieleenikään merkata missä mä liikun
tuohon zydeemiin mikä' ttäällä on. ihan muutenkli pripäät häiriköi sun muut kun kooitan vaighteex olla kiltisti tehden puutarhahommia -tärkeintä on puutarhan hoito....mä tykkään kaivaa lapiolla maata ja ojia ja säätää muutenkin puutarhaa kaikella mahdollisella hyöty kasvilla, sillä mix ostaa mitään klun kaikki on puutarhassa.

oon myös treenannut itteeni tavallista kovemmin ja oon sopivan piikkki, et vois mennä uimaan koiran kaa.....ei siellä enää tuossa joessa (500 metriä)oo kovinkaa kylmä -se pon amazonian suistomaa ja tiedän kun pääsen koiran kaa joelle, että olemme taas onnemme kukkuloilla -eikä mikkään maalliset tai materiaaliset tappiot tunnu missään.


=nurtsilla=  11

sain vissiin auringonpistoksen ku dokailtiin tuossa pihalla ja tuli hirvee hedari ja oon oksennellut kokoajan -emmä silti ihan neekerinä vielä oo...ei toi aurinko osu muhun kunnolla...oon niin vilkas gubbe. autonromu sentään on pihalta saatu pois. täytyy kai ostaa uus mielummin joku 70-luvun takavetoinen fordi vois olla kova sana. mä tykkään ajaa kunnon sladdeissa.

johny depp on ihan paska näytteleen mulle siis -eivaininkaan lapset on tärkeitä ja ne voi vielä jokkut ajatella jopa omlla aiwoillaan ennen ku plaah.....kyl kai toi pentuihin uppoo tommonen veijjarizydeemi. teevee imee aivot, mut ei se mitään...sais imeekkin kaljat vex-teeveen väärinkäyttö on ainoastaan teeveen oikeenkäyttöön, sanon mä.
alkoholi on edelleen perseestä....tai sit mä en osaa vieläkään dokata sitä ja mul on joku ongelma sen kaa -ihan sama tai hyvä oikeestaan. ta<rvis ajaa huomenna nurtsii.

nyt vois syödä liikaa vaihteex friteerattua kanaa tehdään keittiössä...meen jedaan.mmm...joskus on hyvä olla kohtuuton ettei ala pipooo kiristään liikoja -tasapainoo, yep..