Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Seuraava

¤ O:N:NE:A ¤  6

SUOMI - KANADA ?

mustalalaiskaverini tuli mersulla vastaan ja antoivat tuliaisia.
olivat tulleeet vissiin ruottista tai vankilasta, mut veikkaisin et ruottista.

suomi on juuri nyt maail,man paras jääkiekkojoukkue ja teki tänään
selväksi epäilijöille kuinka pelataan täydellisesti käsikirjoitusta paremmin peli -pitää muistaa, että aina pitää hallita aika ja tila
-se pitää osata ottaa ja antaa. Ylimielisyys ja vastustajan aliorviointi
tyrmistytti kanadan juuri niin täydellisesti kuin ruutukin näytteli
ja siitäkin pelirangaistuksesta suomi sai lisää powerii ja se ei edes osaa pela6ta paskemmin kun kaikki pelittä ja annnetaan koko kroppalikoon.
jätkät saa tänään ihan varmasti paljon pillua. . Ja se ei saa antaa hyvää oloa pelkästään nautinnoillle. nautinto on hitaasti mahtavasti kasvava ja jatkuu edelleeen.

thnx babe

i love u

uskonnollisuus kannattaa ja mä oikeestAAN rukoilessani enon ja sen klopin kans (jehovan todistaja sukulaisiani)rukoilin suomen maajoukkueelle -en mä sitä heti tajunnut. mut vaikka ne viipy mulla kylässä pari tuntia tai jotain, se tuntui liian pitkältä ja men ollut sydämmeltäni valmis oleen tuomitsemaan heitä tekopyhiksi, koska he ovat auttaneet vaikkeivat sitä ehkä tiedäkkään. emmä puhu uskosttani -ei se oon mikään laitros tai ryhmä. se on mun yksityinen asia ja. pääasia on se, että mä uskon ja tunnustan virheeni ja yleensä vielä kuvaankin ja jopa soitan sen. jokkut pitää sitä narsismina, mutta se on jotain mikä on mun. mikään nainenkaan ei voi viedä sitä multas pois ellei ne itse häviä maapallolta.

se kuinka joku vaikuttaa melki kaikkiin mieliin,, on sekin työtä. jos mä en soittas kitaraa JA jodlais, mä pelaisin ehkä lätkää tui voisin hyvin kuvitella valmentavanijotakin omaa joukkuetta. Onhan mä sitä pikkaasen tuuraamaan päässyt tätä valmennushommaa ja se oli hienoo hommaa. et pysyy tosi kuumana, mut pitää peitää se emmä silti sitä oo anASAINNUT TOIVOA SAADA TERHTYÄ VALMIIKSI MUN OMAAA AMAZONIALAISTA JOUKKUETTA JOSSA ON VASTA YX KENTÄLLINEN -MUN PITÄÄ TARKKAAN MIETTIÄ TARKKAAN MITÄ MÄ TOIVON TAAS ENSIKERRALLA. JA PITÄÄ MUISTAA,ETTÄ MÄ OON ARTISTI VAIKKA SE EI AINA SITÄKÄÄN NÄYTÄ VAIKKA NÄYTTÄÄKIN.

onnex tykkään usein olla vähän liiankin narkkari, niin mun on helpompi saada ihmisiltä ymmärtämystä myös muusikkona - tosin artistin ja narkkarin ero on yhtä addiktiivinen. kummassakin halutaan antaa ja ottaa kaikki.seksielämä on mul aina jotenkin romanttisempaa kuin se ulkokuori joka musta tatuoituu ihmisenä mieliin -itsensä kohdalla on sokea.
ja mun pitää katsoa peiliin ja tarkistaa valehtelenko itselleni., sillä' pelkkä epäilyskin siitä että käsikirjoitus ei toimi ja biisi omnkin paska
romuttaa kaiken. pitää olla sekasin ja smalla skarpatta. kuullostaa ritiriitaiselta, koska sitä senkuuluukin olla. harmonia särkyy aikaan
ja kun luuri soi. silloin voi hävitä ja menetää tosi paljon. siks mä en tykkää pitää aina itseäni tavoitettavissa. jotain todella tärkeetä
-ei saa piträä itsestäänselvyytenä ja olemalla henkisesti että fyysisesti laiska. se laiskuss ja ylimielisyys sai tänään witun hyvää kyytiä ja ymmärsin kiittää luojaani. kiitos.

fokusoituminseni on pelkästään varattuna musiikkiin ja tämä kirjoittaminen on vasurilla tehtyä, mut voi tästä joskus tulevaisudessa blogata juttuja vaikka muutamaan kirjaan tai ihan mitä vaan mä haluun, mut tarvii haluta tosi kovaa et kaikkia lahjoja satelee. ei noi pennnut ymmärrä jääkiekkkoo kaikki-niille pitää opettaa taajaan.mitä mua ei huvita tehdä on kirjoittaminen(ja teen sitä silti -valehtelenko mä oitselleni ja miksi?)rämpytän vaan kitaraa, koska se niin kuin koirakin ei koskaan petä. uskollisuus eri oo helpppo -mut ei se mua haittaa.

keskiviikkona syntnyneenä olen työn lapsi
ja siksi pukeudun usein venäläiseksi sotilaaksi.venäläiset naiset tietää paikkansa ja kokkaavat ja huoraavat ahkerasti ja hyvin.
PUTIN on paras bändi.

lopuun arsyttävä tietokilpailu formaaattimme tuotos
-kiitos bitbit vision ry:lle ! BITBIT VISON HOITAA SHOWBISNESTÄ
JA ARTISTI PALKKAA TOIMITTAJIA, LAHJOO POLIISEJA, PANEE ALAIKÄISIÄ JA ON TIETTY PEDOFIILI JA SIKSI LOISTAVA MAALITAULU KAIKILLE HULLUILLE,
KOSKA ON ITSEKKIN. PITÄÄ PITÄÄ MATALAAPROFIILIA JA OLLA WEEN KÖYHÄN NÄKÖINEN JA SITTEN TAAS VÄLILLÄYLIMIELINEN DIIVA . ELI PITÄÄ HÄVITÄ ENNEN KUIN VOITTAA -ILMAN HÄVIÖITÄ EI TUU TARPEEKSI NÖYRÄKSI OLLAKSEEN PARAS JOSSAIN -JA SE, ETTÄ ITSE TIETÄÄ SEN , SE RIITTÄÄ. SITÄ EI SAA KERTOA MUILLE -MUUTEN HE EIVÄT KERRO SITÄ ITSE. SELKÖÄ EI SAA MURUTUA SELKÄÄN TAPUTTAJISTA, MUNANIMIJÖISTÄ JA MUISTA PALKINNOISTA...EI SE OO SE POINTTI.

hitaasti voi olla silti noopeempi

KYSYMYS ?

1.KIRJA

2.KARJA

3.KORVA

VAI OLLI

TÄÄ VOI OLLA VISAINEN KYSSSÄRI JOILLEKKIN
JA SE EI MUA JUURIKAAN HUVITA KUIN HARVOIN.

MUN HUUMORINTAJU AILAHTELEE KU MÄ RAKASTUN.


= tihee sade =  3

mul on kiire pitään hauskaa. kaveri soittaa wartin välein, et mä
en unohtuisi tänne soittaan kitaraa. mä vittu alan kattoon jääkiekkoo ja käsken tuupata sen perkeleen bonginsa sun muut peppuunsa jos se ei ymmärrä et mitä enemmän se soittelee ja stressaa mua , sen hitaammmin mä tuun.

yleensäkkin kaikki hyvät jutut tulee silloin tehtyä kun ei oo kiire ja voi esmes ajatella jne. mulle kiire on kirosana -ripeet liikket on ihan erijuttu -nopeus tulee todellisesta tarpeesta.

mun käsissä hajoo tavaroita ihan liikaa tänään -onx mun pipo kireellä vai mikä mun on....mmmm...mun pitäs saada enempi pillua tai jotain ...se vois jedata...taidan yllättää sen mkaverini ja tulla kerrankin pelipaikalle ihan ajoissa. mun auton otti heebo, mut ei semitään, mun fillarin lainas miika , mut ei se mitään.
tästähän kävelee sinne tosi nopeesti. sinne on alle 5 kilsaa -hyvä ku neljä.
täytyykin antaa koiralle hieman ruokaa ja kissalle kans-se tuli reissulta.
vittu, mun kissa on ...taas se soi ...en huomannut pyytä niitä hakeen ku niillä on semmonen....mmm...vittu AUTO! -ei se mitään
niin mun kissa on 19 vuottaja 7 kuukautta vielä päälle. Eli
kissa on ihmeeen hyvin säilynyt hengissä ja karvakin kiiltää..eikä korvakaan repsota enää.
se ei juuri autoja väistele vaan ohjailee niitä tahdonvoimallaan -en ihmettele yhtään et ne rakennuttaa kaikki temppelit ja pyramidit.
mut ei semitään. pitäsköhän tässä laittaa takki päälle ja suunnitella lähtöö ennen ku se taas kerkii soittaa.


= kameratkäy  3

oon taas neöjä päivää vetänyt putkeen ja oli yx keikkakin toista en vwetänyt valmetsin kaa kun ääni oli paskana ekan keikan jäliltä. tuli vaihteex niisteltyä nuottiviivoihin. tuli oikeen verta nokasta ja annoin olla sillä siitä artisti saa tärkeitä säälipisteitä hoivaviettisiltä emoilta. valkoinen kauluspaitani oli tietty veressä -multakuluu niitä kyllä aika paljon, niitä ei kuulemma saa pestyä ihan puhtaax, mut kaakaotaharat on samajuttu ja niitä on pikkasen enmpi mikä on ihme joittenkin mielestä jokka ei tunne mua. ne luulee et mä vedän jokapäivä
-mä vedän ku huvitta ja joskus kyllästyn kaikkeen shittiin ja piste.
kaiki kuvataan ja näkee mikä toimii ja mikä ei. mut tilasnne tajuun se ei auta mut tuo ulottuvuutta varsinkin ku on ylo kolme kameraa ja valoo tietty iahn vituxeen. mä rakastan valoa ja jännitän eka keikkaa, mut se o hyvä juttu sillä silloin kaikki oN MAHDOLLISTA JA saa yleisöön suoran yhteyden ja niille voi jopa jäädä joku trauma tai muisto keikasta.


ilmaista työvoimaa saa nettiaddikteista  3

sain e-mailia et mun on poistettava pari blogiani
joltain ween sivustoilta, koska niiitten sisältö ei ole yhteisöjen sääntöjen ja normistojen mukaisia. tsekkasin niitä sääntöjä -ne jättää aikalailla tulkinnannavaraa. suomenlakia mun juttuni ei kyllä loukkaa ja -ei ees EU-direktiivien -niitten mielestä täällä on sananvapaus -mä oon kyl huomannut että sanavapaus ei koske mua eikä monia muirakaan ei teksteissä, ei levyyhtiöissä, ei radioissa -mut ei ne silti voi meille mitään -päinvastoin:) vittuako yllyttävät.

USAa ei saa tuhoontuomita Ja valtiontukemista narkkareista ei saa puhua oikeilla termeillä ja harmaantaloude3ntaloudellinen valtiontuki ovat arkoja aiheita tai yleensäkkin jos puhuu todellisista pwerimmäisistä asioista ihmiset vittuntuisivat koko rahanmerkityksen korostamasiseen ja sehän ei taas käy. Ihmistenmielikuvien markinointi kun on tuottavaa bisnestä -on tärkeetä saada ihmiset passivoitumaan ja näpyttelemään koneiltaan uusia profiileja itselleen ja lataamaan tietonsa nettiin, että heidän kaikki mieltymyksensä tulisivat esille markkkinatutkimuksia ja identiteetin kopiointia eli varkautta varten jottaa päästään laskuttamaan ihmisiä maksamaan korkoa väärälle identiteetille, että kukaan ei huomaosi mitään -näin voi tehdä , mutta kukaan muu kuin rikollinen ei niin tekisi -eli tehdään ja vituxeen. rehellisyys tietojen annoissa ei ole tuomittavaa, mutta helvetin tyhmää -valehtelukulttuurista ja häpeekulttuurista puhuminen on kans kielletty.

sanavapaudesta saa puhua, muttei arvostella ja ottaa esimerkkejä ellei ne oo jostain kiinasta.

sitä vaan, että teidän maailamanparantajien on pelöastettava kinalaisten ongelmat ja muutenkin mitä kauempana ongelma on sen parempi. Sivustojen heikkouksista ja hyvistätä pointeista ei voi puhua silleen ammattitermein,
koska ne antavat liian todentuntuisen vision kaikista mahdollisuuksista
joita saa kun ei käytä nettiä liikaa. Kolmiolääkeluokitrukset viestintälaitteisiin ja addiktioitten liisääntynyt tarve huolettaa jo sairaitaitakin ja ihminen ei tunne samoin kuin 30-vuotta sittern. Tunteitten markkinointi ja arvomaailmojen romahtaminensekä kulttuurintuhoutuninen ei ole mitään uutta tän auringon alla.


ZOMBIEN TALUTTAJA JA KOIRAPSYKOLOGI  1

zombielle tulee postia joita se on minua pyytänyt
laittamaan esille.
Tässä seuraaavassa zombielle toivotetaa hyvää vappua ja kaikkea muuta siiihen asiaankuuluvaa.

...

siinähän se olikin se tärkein -otin vapauden sensuroita tuota yllä olevaa hieman.

laitankin Tompasta otetun kuvan. Se ja Zomq ovat kummatkin legioonateatterilaisia ja ilmeisestri siten tuntevat toisensa,
Candy Cane lta ilmestyi juuri Jaula-niminen levy.On aika erikoinen.
TOMPPA LAULAA, SOITTAAA BASSOA JA TEKEE JOTAIN SÄMPLEJÄ TÄHÄN CANDY CANEEN
JA SE ON SEN PÄÄBÄNDI.

Tomppas. vai pitäskö sanoa Tompat.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

Zombin pitäs tulla pian. Huomenna pitäs olla keikalla ja katson, et zombi on kerrankin suht selvinpäin esinntymään.
Ainahan se silti nyrjähtäneen näköinen on.
Se juo aika paljon kakaaota maidon kanssa. Sen huomaa sisutuksestakin:)

Kaikille ratkiriemukasta Vappua !
itse ajattelin vetää viivat ja hoitelen sen Vapun vasta sen jäkeen.

TäLLÄ on hyvät perät !

HANDWIRING: NIKKE NAKUTTAJA ja steen1


Seuraava