Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

= arska =  1

alkoi vauhdit päässä tasaantuun ja tulin järkkään kuljetuksen tolle autonromulle. poliiskiikin kävi kyselemässä viisaita.
käskin kaverien hakeen kaljaa, ja täytyy sanoo , et täää rentouttaa mua ihan liikaa ja en jaksa olla ees vihainen -ees kuskille....tai ittehän mä käskin pimun ajaan pulkkaa ku meni vähän ööverix ja ei meinnanu löytäää ulkoovee ku oli kaikkee muuta mielessä.

kalja on tarpeeks kylmää -tää on mulle ku morffiinia ja joku vodka esmes
olis mulle ihan heroiinin verattavaa myrkkyy, paits kirkkaista teloo kaikkee enemmän muita ja itteensä. menin lyömään toukosta vetoo et en vedä viikkon vauhtii ja nyt kaikki piripäät kiusaa ja mun luurit on komerossa:P

täytyy siirtyä terassin puolelle ku on näin magee ilma
-et voi juoda jopa kaljaa..-kai se johtuu siitä ween wedosta...niin ja tuosta autosta joka ilkkuu nokkapelti pystyssä tossa pihalla -lunastukseen se vissiin menee , veikkaan



= piripolla =  2

formulat lopetetaan. ...mmmm sais lopettaa lätkän ja simpsonitkin niin vois heittää ton telkun vex imemästä enempää mielikuvitusta päästäni.
ajattelin vielä tänään olla tiukasti himassa, et jaksaa huomenna säätää muitten hörhöjen kans piripäänä vaihteex.

ihan senkin takia vois olla sekaisin ku tulee textareita ja puheluita et kuinka huolissaan jokkut on mun oletetusta heroiinin käytöstä -vittu, täytyskö mennä slussenille säätään pollee, et joillakin olis oiikeesti syytä olla huolissaan...olis semmonen siisti tyhjä katse -josta näkee loistavan tulevaisuuden olevan kaukana takanapäin...jumalauta, mulla mikään tyhjä katse oo ja piri on ihan eri ku polle:P


= jahve =  13

kun pääsin myymästä itseeni tai bändiä, niin piti jatkaa unia, mut sukulaisjehovat tulivat asentamaan tietskariini salamaa sun muita luonnonhäikkiä varten kunnon zydeemit ja tietty taas piti lukee kirjaakin -olin ihan unohtanut välttää niitä. nooh. nyt ei nukuta enää ja ja oikeestaan ihan hyvä sil huomenna pitää herätä taas myymään itteensä....ihan niinku ku musta olis kasvamassa kunnon kansalainen!

heebo tosin soitti.. oli päässyt linnasta ja aikoo häiritä mua huomennna
-et voi olla etten ala oleen ihan kokoaikaa herran paimennettavissa, vaan annan pahan syödä vaikka koko pään -jippii!!!
vois mennä paneen ja vetään kamaa sun muuta kivaa.

kivaa tää täyskuuhaloweeni ku ei tarvi nukkua -en tosin nukkuis muutenkaan. tykkään olla maaninen useinkin
kivaa tää täyskuuhaloweeni ku ei tarvi nukkua -en tosin nukkuis muutenkaan. tykkään olla maaninen useinkin

= rahaa =  3

Tää maailmanparantaminen ja muitten paapominen saa unohtamaan tai hyvässä lykyssä hukkamaaan omat ongelmat -onhan kavereista siinäkin mielessä jotain hyötyy. Pitää osata ajatella vain käänteisesti. Ei yhtään tehnyt mieli mennä vetään mitään roinaan ku sai roudattua erään tärisevän ja pakkoliikeisen artistin hoitoon. Oli opiaatteja nauttinut puoli vuotta putkeen ja sit lopetti. Valehetelin sille tietty et äkkiähän tommoset pikku reflat pois menee ja muutenkin mulla oli helvetin hauskaa.

huomenna pitää herätä liian aikasin ku joutuu taas myymään itteensä.
se taas ei oo läheskään niin hauskaa eikä se muukaan oikeestaan -tai ainakin nyt kaikenlainen esiintyminen tuntuu tervanjuonnilta ja joutuu ns. orientoituun -siinä helposti voi tulla erilaiset päihteet mieleeen ja se vituttaa ku ne maksaa ja pitäs tehdä rahaa.....tietää jonkin sortin kompromissii ja se on oikeestaan perseestä, mut eihän maailma oo täydellinen vaikka onkin.


= subutex-hoitoo =  9

kävin heittämässä yhden rumpalin vierotukseen Mainiemeen
mätkiin sulkapalloo kuukaudeks.Kielsin sitä ottamasta vastaan "subuhoitoo",
joka ei lopu ikinä ja koukuttaa lopullisesti -tosi siistii. näin vältetään suomesssa heroiini-ongelma. ....niinku valitaan pienempi paha isommasta, muttei se ihan niin mee....eihän nää ihmiset oo ikinä ees nähnyt heroiinia ja haluuvat vaan lisää subutexia ja jäävät siten siihen koukkuun.siihen ei helpolla delaa, mut suonet sillä saa tukkoon helposti. hoidossa saavt subuja sen verran , että pystyvät tekemään kauppaa niillä -siistii.


= vielä lisää telkkuria =  1

.artistin elämässä nämä selvät päivät pikku probleemineen on niin kehittäviä, et ne voi ahdistaa ja on pakko ottaa kitara käteen ja huutaa tai juosta ja huutaa -ihan sama.

kaikki on ihan mustavalkoista ja pää on yhtä telkkaria.
sitten kun sytytän sätkän kaikki onkin taas toisin.
tarvis varmaan alkaa duunaan jotain jutskaa -muuten hajoo pää.
koskahan mä heitän ton vekottimen taas ulos?

helvetti täällä on murkkuja pöydällä -mne pitäs duunata jotenkin ulos.SUOLA.?mmmmm...ääh.en leikkaa vieläkään varpaankynsiä enkä vaihda lakanoita.

tarvis taas hankkia joku siivoon tää.....semmonen kunnon huuveri.
oikeestaan tästä nautttii ku ei oo kaikkee koko ajan -kyl tähänkin vois tottuu, mut voisin tylsistyä ja taantua lopullisemmin elämään jatkuvaa
"taukoa"

huumeet on oikeestaan järkevä keksintö. niillä ihmiset luulee olevansa mielekiintoisempia ja sit niistä saa roimasti itsetuntoa-mulle alkoholista tulee ihan liian iso ego, joten sitä koitan VÄLTÄÄÄ...MUT JOSKUS KESÄLLÄ VOIS TESTATA -PASKAT
-VAUHDISTAKIN TULEE IHAN TARPEEX SÄÄTÖÖ...SIITÄKIN ON JO AIKAA....MMMMM

maailma ilman omahyväisiä ihmisiä olisi kuin jotain skifi-painajaista
-vähän ku olis jossain tokiossa.

hyvä suomi

kaverit imartelee mua aina välillä ja kehuu, et mä osaan olla ku hitleri....osaiski!siihen tarvi enempi rojuu -mä luulen.


= TELKKURI =  1

oonnex tänäänkään ei oo mitään akuuttia ja saa nukkua velkoja.
ens viikkona onkin kalenteri mustanaan kaikkee ja nyt oon kissana
himassa lataantumassa -ja nyt mä oon kerrankin hiljaa (mut eihän sitä oo kukaan näkemässä tieteskään...luulee, et mä oon aina vaa maaninen ja vedän kokoajan käteen. nyt kerrankin väijjyn tellkuiria ja lätkää sekä formulaa ja syön ruokaa ja koitan olla tekemättä mitään ylimääräisiä voimisteluliikeitä sun sellaistA -PUUTARHASSA TIETTY PITÄÄ KÄYDÄ TSEKAAMASSA -SE ON KAIKEN AAA JA OO.

kul tähänkin tottuu. kunhan tää tätä ei harrasta liikaa.



= jehova rules =  2

tännän luettiin taas enoni ja sen toisen kaa kirjaa ja rukoiltiin.
se on joteskin söpöö ja ei ne mitään pahaa sillä tahdo. tosin ne osaa olla ween pitkäpiimäisiä ja niille mä en en viiitti vittuilla -se o paljon se. mulla oli oikeestaan saatannammoinen lasku päällä ja kelasin aaamulla, et mun nautintoaineitten käyttö on liiallliseksi taas päässyt käymään ja alkaa muutenkin tympiin koko rappiokulttuuuri jota esmes suomijellonat ei oo.

puutarha voi upeesti ja se vie entistä enmmän aikaa. siinä' joteskin unohtaa ittensä ja semmoset asiat kuin murheet sun muu.
.