Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.
Seuraava

= Onnea äiteille ja mummoille ! =  1

Aamulla menin koiran kanssa syrjäiselle metsäpolulle, joka on niin syrjäinen, et se oli kasvanut lähes huomamattomaksi umpeen JA METSÄTÖiTÄKIN OLI TEHTY NIIN, ETTÄ EKSYIN SUUNNILLEEN SILLÄ KOHTAA JOSSA MUUTAMA VUOSI SITTEN KOIRAN KANSSA YSTÄVYSTYIMME KARHUUN -TOSIN karhu sekä me koiran kaa tuumattiin et palaaamme samoja polkuja iisisti takasin. Joku uudisrakennus-työ maa polun alku päässä jo pisti päänsisäisen kompassin sekaisin ja tajusin, et jos näin jatkamme koiarn kans ( siitäkään juri apua ollut -täytyy opettaaakin se suunnistaan paremmin.....tullut isäntäänsä) niin kävelemme laajaa ympyräää joten tajusin, et nyt pitää kiivetä korkealle paikallle ja mielummin vielä puuhun.mäntyyn jotta näkisi tutun linkkitornin tai muuta avittavaa. Ja löytyhän se linkkitorni puusta käsin kiikaroidessani -se mummon mökin lähellä oleva -mummo tosin asuu amazonian taajamassa ja on vain kesäisin mökissään.

Viimein löysin tämän amazonian parhaan sini- ja valkovuokko mestan -sienet on kans hyviii siellä ja kuljin ihan kiusallani normaalia tietä myöten takasin joten takasin tulo matka oli 2, 5 km ja meno matka 12 km, mut tärkeintä oli, et ne blumsterit tuli annettua äiteelle ja mummolle.
Väsäsin tietty itse runoja sisältävät postikortit piirustustaiteen ja sydäämien kera -oon aika mammapoika:)

Hmmmm...myöhemin ku kyllästyin saman biiisin jatkuvasti virheellisen soittamiseen liityin uudestaan faceboookin jonne tämänkin klikkaan
-sillä yhtä turhmaisiahan ja smanlaisia nuo kaikki sivostoto, blogit, twitterit, myspacet tuntuvat olemaan -facebooki on vaan hieman parempi ja suositumpi ja siel on enempi jengiä ja tuttuja joita ehkä koin laiminlyöneeni joteski sittenkin deletoimalla yhtä-äkkiä suustuspäissäni itseni sieltä vex eli 3 kuukauuttako vai kuin paljon siitä oli kun oon ollut ilman tätä puhelinluettelon ja ssosiaalisenverkostoituisen keskusta -ei twitteristä siiihen oo...kuulu kyl myös sinnekkin.

Oon taas kaikkien riemuksi ja sekaanukseksi vaihtanut taiteilija nimee joka on oikeestaan mun eka taiteilija nimi ihan pennusta asti ja pispalassa ja Treen seudulla mua muuteskin sanotaaan koukux tai koukku jonex. Eli oon Hook Jones -wauuuuuuuu ! Pitkästä aikaa ympyrä sulkeutui ja äidit ja mummot ilostuivat (heille) isä-vainajaansa toliseksi tulleen Jounin runoista ja halipusuista ja söin kakkua , hedelmäsalaattia sun muuta silleen, et on ollut pakko voimistella , etten hyppää kuuhun ja ettei masu oo ihan turvoksissa. nyt en oo enää ähkyllä:D
###################################################
############# risuja kuva-moderaattori robotille cityyn:)#####
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Aini, tänne , en saa kuvaa mun masusta mut jos jotain niin helvetikseen kinnostaaa sen näkee Hook Jones-nimellä facebookista.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001072448169&ref=profile
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Huomenna on taas arki ja mun pitää käydä musiikki kaupassa ostamassa rontissa, et saan halvalla ja ja kaikkee ylimääräistä kitarankielsetä efekteihin kaupan päälle.

WEe,MUL MENEE KOVAA.HIHIHIHIHIHIHIHI JA IHAN KARSTOISTA, MUT HUOMENNA VOIS SÄÄTÄÄ IHAN KUKKAA, NIINKU TÄNÄÄN, MUT ERI LAJIKETTA.

MULLE VOI ESITTÄ KIINTOISIA TARJOUKSIA JA EHDOTUKSIA EDELLISEN TIIMOILTA ASIANOMAISET. KITOS ÄITEET JA MUMMOT
-ei oteta kukkia liikaa, vaan ollaaan kohtuullisia ja ei hukata rahaa, vaan tehään niinku toivottekin ! Joo, ollaan hymysuin ja kiltisti !



= kirjeet on ihan perseestä =  1

mul ei oo ehkä enää minkäälaisia välejä mun venakon kaa. tili sanottuu sille kayerinalle aika rumasti, et minkälaine se on -nooh...ei musta oo vielä valmista ukkoa pitempiaikaiseen aprishteeseen ku 3-5 kuukatta ja se ei oikeen aina riitä, mut meitsi on hyvä tyytyyn. Meillähän on täällä kaikki !
Miksemme siis tytyisi siihen?HÖ

joo, ei mua toleen enää huvita ajtella. netlog on kaa aika isohiekkalaatikko ja ehkä visualissti parempi ku facebook, mut ihan samaa peetä
tääl mul on jotain siistejä kuvia -siis ei musta:)
http://fi.netlog.com/ZOMQNET

tää oli jo toinen peräjälkeen venakko. mun täytyy olla idiootti tai si idiootti !


= meikkipeikko =  5

mun venakko suostuteli mut kuvaan tän paskan jossa on ainoo hyvä juttu mun antamat kaulakoru tolla opettajalla vai mikä mannekiini se oli . toisspäivänä lensin tukholmasta koptrilla -en oo aiemmin juuri ollut ku espanjassa kopterissa -siinä menee ihan älyttömästi polttoaineita ja täs filmin tois puterihuika tehdään mieluiten uhanalaisista elukoista ja mä suostuin tommoseen. mut mul oli hyvä alibi eiku syy -mus oli vitukseen kuumettA JA mun venakko on supeempi mua kohtaan eikä pidä kalleissaliikoja.
mut siltivituttaa. nonni kai tää pon veen tärkee ku siihen paloi rahaakin hollywood tyylin ja mä oli oikerestan vaan kuvaajana ja sin pikkasen ohjata, mut en tarpeex;P

http://www.youtube.com/allthatglitters21

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)


= näkee unta matkien koiraa =  1

jätä se renttu ! Eivaiskaus; sa terkkuja, se on varmaan kunnolline sulle.
nonni=D=D=D -nyt vasrata repsin mä näin äskön unta kuika mä lainaaaan itseltäni rahaan ja piti herätä ja kirjoittaa moinen tyhmyyteni mun unikirjaani -toimii myös muissa tarkoituksessa kuten kaikki semmoset isommat suunnitelmt joitan ei tehdä ihan 2 valovuoden kuluessa. Nyt kuuntelen , et onko tuol lintu se on satakieli ! se puhuu mulle ja mä ymmärränb mitä se ajaa takaaa -hassua, mut maaailma on ihmeitä täynnä -miksi ihmetellä kuin voi olla oman elämänsä taikuri joka kerran tai pari itsekkin hämmästyi.

Mä huomaaan, et mu huomio on liian maalisessa kiinni ja en haluakkaan irrouttautua -luotan vaistoihin. intiutiio on vaikee kitjoittaa:D mut kyllä se siitä
. nautitaan kesänkukkaisan puhkeavan meille suloisena:

be care hun:D nojooeiku mä oon ooon joskus ollut hook jones -taiteilijanimet ku joskus tympoii ja niitä vauhteleee......en tierdä onko se hyvä vai aiheuttaaako se sekaanusta, vaikka vastasinkin jo mtuohon -nöin sitä ihminen osaa olla ylpeäö tyhmyydestään -olkaamme sitäkin ja meillä on kaikki ! SE CAPTAIN HOOK SYÖ MEIDÄT JA KAIKKI JOIL EI SÄDETÄ LIIKOJA JA VOIMSTUU. KYL MUN ON PAKKO alkaa olemaan HookJones, sillä se söi juuri viikko sitten Zombien ja korven jounihan se oikeesti kai on -siis on sielun ja on entistä moniuolisempi ja valtionvihollien tai pelastaja numero uno, mut se tarvii jotain naisia aina tuokkkin sen ja katsomaan perään. Ukkojen kaa se tulee hyvin toimeen kunhan ne jaksaa kuunnella huolella ja tekeee kanssa mistä puhuttiiinki -asiota tuntuu olevan liikaaa; EI pidä paikkaansa, sillä ensivaikutelman illuusio leikittelee juuri tuollain. Täällä Blogill seikkailut ville sapuu myöhemmin taas kehiin kun on saaanut kuherukuukatisvuotensa pidettyä lopppuun -pitää hoitaa huolelllaaaaaaanääähnääähnääh.

rööki ei maistu ilman puuslutsii
rööki ei maistu ilman puuslutsii

näin uuri taas unta jossa autoin yhtä netlogsivusto tyttöä tai oikeemin naista kantamaan punisia daaliota 3 kpl himaansasiä oli mutakin kaupasta ostetua ruokaa jonkahän oli aiemmin ostanut kokska,mähän vasta paukakdin sen reaalielämäään säätään vaikka nukunki täällä. olen muutakin kuin sateen tekijä sanoi shmaaani ja pieraisi paska roiskuen netti odellin rintafilkaaan oman käsityksensä kysesen taiteen haaroista.

iin mä en osaaa olla unissanikiaaan täsin kelpaaava tai siiis moitteeetonhan se tarkalleeen oo, kun mua ei yhtään rassa HENKISYYS CON PIKKU SEIKKAILUILLE NAISEN KAA -MNKIN TYKKÄÄ.
MUT NAISET EIVÄT ETSI MIEHISTÄ ÄLYÄ VAIKKA EKATERIINA KEHU ET MÄ OON NIIN ITELLEKTUELLI JA MUUTA PASKAAA MITÄMÄ EN KEKNKÄÄN MUUN SUUSTA SIETÄNYT, MUT MUN TARVI SANOO SILLE KUN SE SOITTAA MULLE JA MÄ OON SAANUT TAAS OAN ULKOMAAN NUMERON SELVILE JONKA BVOIN ANATAA SILE _COMPLICATE BUT LOVE IS OR not. mUN ON PAKKKO NÄHDÄSE MUIJJA KU SE TULEEMUN UNIIN JOSKUS. mÄ KUN EN SAA MITÄÄN KIKSEJÄ PAPERISTA JA KUVISTA. mÄ HALUUN SEN HUOMIOIDA KOKONAAN TAI SIT EN OLLENKAAN. mELKI 99 PTOSENTTIA juuri fanipostin tai vaikka deittipalvelun tai muun seuranlipeetä ollaanmestaan tulijoista naisita ottaa viidestä ihmisestä sen jota hän oikeastaaan halusi okeasti. televisio sarjoissa käy nnelllisemmin, joten deittamisella deittaatte aina jonku vajarin kainalossa ettekä ota riskiöä otta mies jonka takana myös kehtaattette olla ettekä etsi aina sitä moitteetominta jolla ei oo houst niin paskaset kun tuolla jotka olisimme täydellinen pari, mut näin se menee -onnex mu n muijat on faneja , kalastelejoita sun jostain runoista tai tekstistä innostuneita tms jokkaa haluu tietäää musta ihmisenä ja aapelin bljardissakin pystyy helpolla illassa valittamaaan yhden kunnollisen. pitäää olla posittivinen ja antaaaa luonnnolle T I L A A.
TILAA JO.

meen nukkuun. täs taas mun unisakirjoittiamia kirjeitä irmeleile
===============================================
mou. Toivottavasti oot vaunjäliljtä olet tiptop ja silleen. niin olis mukava....heh arvaa ...mä kirjoitin tätä unissni. nyt meen nukkumaan -koitan olla tulematta samaan uneen kuin sä, silllä olet valveilla, tiedän. mä näen valveunia ja tuun uudelleen säätään jakkka ooon korjannut fillarin ja koiran kaa metsällä oltu, mut jos puli tai tunnin pystys tippuun, nukkkuun olis upeetaa ja täydellistä ! se on joskus niin pienstä kiinni.

oleppahan ihmisiksi -oot kummiskin ollut tuhma tyttö:)


= e-maileja kirjoitellu. why ? =  1

tässä on ystäväni irje ja sen voi vaikka sen hauskuuden ja vilpittämyyden vuoksi jakaa muillekkin , niin auksenoa tön mailin tässä-en möä niinkuumeessa täs on iha oikein elkikirjoitettu.

olen itsekin melko naisia karsastava tyyppi :D ja onhan tuo FB ihan paska mut siel taas on suurinosa kavereista joita ei tääl oo ja toisinpäin..että menepä ja valitse siitä :D jees! pidäs rattoisaa aikaa myspacessa! Rosa.meriläinen

ja sitten zombie taas runoili jooo, vittu poltinjust kukaan kunnon vasuihuilusta, mutei toi tiputa -kokeiempa mitä tää marokklisten tiivistä budi skukaaa, jos siin olis opaaa ni se olis rukeempaaa ku täää on vihreeetä -hyvä tietää kaatu, ettei tuu katumokia -niistä meitin fiema ei vastaa

hook jones
hook jones
SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

= COOL AND CAMP =  1

ostin ekana ihmisIä myspacen suosiollisela välityksellä, mut nyt oon pelastanut muitakin tyttelitä hirmuvallalta -ehkä minä olen sittenkin hyvä ihminen joka ei käytä valtaansa vääärin vaaan viisaasti ja osaaa olla riitttävän kärsivällinen. Rakkaudesta ne hepakkin potkii ja silleen.

Olis upeeta saad apua kun rakennan linnaani ja rakennan puutarhojani ja viljelyksiäni ympäri suomea hontojen ollessa vielä kohdallaan.

Ostan tai teen vaihtarii taajamien käheisyydssä viihtyvistä puutarhamökeistä tilkuksineen, sitten pelkkää maakin jo kiinnostaa tai saa niinä joku tönö olla valmiina, mut emmä sile laske niin paljoo arvoo ku on tarpeellista ja naisiin niitöä en vaihda -ettäs tiedätte SIAT! RUMA MIELIKUVITUKSENNE NÄKYY TÄNNE ASTI! KOITTAKAAAHN OLLA KOHTUUULISIA.

MINÄ OLEN TEHNYT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ RUOHOJOINNTTIA JO REILUT KOLMET UNTIA JA SE ALKAA TOIMIIN NYT JO YLI TARVI RAUIHOITTUA. ETTEI KIIRUHDA LIIKAAA. MUT NOPEMMAT TORAKAT EIVÄT JÄÄ KUIN SEN KUULUISAN TOISEN JALAN ALLE !

VAPPUN BÖNAREITA KAIKILLE JA MUUTA KIVAa.

MONALLE turkuun ! ja jos tessa luet tätä, niin sä tuut ennen ketään ulkolaisia ! Klara vappen ! mul on ollut kuumetta ja hräiöen usein mitä vittumaisemmista paikoista eilen paskapytyltä kaverit herätti mut ku niil oli jotain "Asiaaa" HYSSSSSSSSSSSSSS EI SAA HUUTAA NÄITÄ, VAAN OLLA COOL. NÄIN.

muska on jo kolmivuotias ja syksyks ti vaikka aiwemmin pitäs löytää joku aatelisherra tekeen se tiineex ja näin saisimme lisää söpöjä luppakorvia jokka osaa enmpi ku norm,i ihminen pystyy edes kuvittelmaan joskus haaveissaan osaaavnasa -koirat ei jauha niin paljoo paskaaa ja muuteskaan ne ei kattele esmes telkkuria -joeniman muuta viisas koira voi helpostiylittää alhisemman kakasiteeetin omaavat luuserit ja syödä sen ku jääkaus esmes tullee -NÄIN SE VAAN ON.

muska
muska

Kirjoittaessani soi joain vitun tsingiä tai vielä pahempaa huhuhuh pistän kiinni siel laulaa satakieli !

Kommentoi kirjoitusta

Seuraava