Blogi

=hook=  2

i just waking up and this place is something like a boath.
i have to stay clean, but now is realy different. smoking jup-topacco and wondering wat hell i doing here.....yep i,m realy sick and so happy and it seems like malaga or dreaming on . wat hell im doing here on boath. they speaking english and wondering and laughning me cause im realy crazy or something. those board looks likes kitchen and im asking something to eat and smoking jup tobacco.

they said
that were landing in pirkkala and i know very good that somebody just kidding me. yepyepyep do it, do it , they singing and i too. nice im shaking little bit and i dont remember how to say im in love. love boath and here we go. now its summertime i now and i have got my quitar. she sleeping closed me and saing me ;"wellldone"......i have got lot of rings and stones and yewels and i have got a blue shirt...nice colors and im waking úp and i feel love ...big bang and big love <3 feeling reeling and sitting here likes nagual be. now im happy for this sicknes. the sicknes with love like proud fin ! im playing quitar and i know this dream is truth and i watching white screen. hope u feel love too, hope u feel happy and be care, cause and comming soon near somewere tampere. i need sour, but i have to wait for landing. i feeling rich, but i wondering that yesterday i have no money and those girl just looking me and those boy...they need me and i know....lot of questions, i said. and talking something and they give me light to smoking more, more hardcore, they said and smiling and asking me "how i u feeling HOOK????" and now me -good to know...im hook and and its so green and lot of lakes. stay clean, but first i have to be very dirty in this illusion and waking up. i know that money is for poor peopple and i love how they trying so hard. they are likes me and upside down.were one and one are we -same boath:D `

take it easy. dont worry.be happy, i say again and i know this is truth cause i am . and im hook and son of light. my cellphone ringing and plaaplaaplaa...asking were i am? "couple hours and im in my home, i toldl, cause ím not so stupid anymore. little bit dirty and this banana smells good and im hungry like wolf. "sweet home alabama", i singing and dancing with myself and reeling little bit and writing. ammazing is our world.

my frieds is comming soon and just right time and i´m happy and laugning all the time. upside down is good song...yep i dont use drugs so more, but sometimes something - i listening wat my hearth saying and doing so it.


=nagual city=  1

Piti mennä katsomaan kaveria cityyn, mut huomasin olevani kiviGalleriassa ostelemassa erilaisia kiviä ja koruja ja kelasin, et perkele ankkurointi/maadotus/turvaverkko unohtui -mähän oon ihan liian sähköinen järkevyyteen ja sydän on myös keksitty . Nyt rauhoittaa kun on kävellyt koiran kanssa metsässä ja soitellut kitaraa. Pitää shamaaninkin tajuta, et voi toimia ja silti aiheuttaa muille haittaa kun oikein alkaa vauhdikkaasti hämentämään entisestään soppaa ja tietty kannattaa tuntea itsensä ja kuka on ---- kyllähän sitä pikku hiljaa oppii taas ymmärtämään enempi ettei tarvi kierrellä vielä isompia ympyröitä tietämättä miksi.
-AJOITUS on hyvä teema ja ostinkin reissulla almanakan jota en oo aikoihin käyttänyt -ihan muistutukseksi, ettei ala kompuroimaan enempiä kengännauhoihinsa...jositteluistahan mul on se viulu -"jos olis viulu ja osais soittaa"- lauseen liian monta kertaa kuulleena ostin joskus semmosen.

ajatusta nopeampi ei oo aina hyvä juttu, joo:D


= ajatuksenvoimalla =  1

upeee sade....piti mennä uinnin ja saunan jälkeen shoppaileen kaupungille, mut kamut tuli ja toi joulukuusen mullle taas.....mmmmmmhyvä uni......mitäs sitä sitten toivois tai on toivonut..mmmmmmä....ääh -tärkeintä on ajatus.....noooh ja silti aika , niin mikä aika tuntuu matelevan ja uusia kasveja ja elukoita on viidakko täynnä entisestään. aini sunday -olllaaan si kiitollisia mitä on:) <3


=ShamaaniVitsI=  3

ihminen toimii hetken mielijohteesta kun on tosissaan. Rakkaus ja Pelko ovat ainakin semmoisia jotka ymmärrän .

Heti kun alan analysoimaan ja järkeilemään asiaa olen jo jauhamassa paskaa ja puhumassa itseäni pussiin. Totuus on ja hyvä niin....kyllä minäkin tajuan, et sanoilla sekoaa jos ei vaivaudu tekoihin ....ollako vai ei..vai luulenko vai kysynkö-ihan sama. tietty voi rakentaa ajatuksen voimalla kaiken, mut ei sitä ymmärrä monikaan valehtelematta:)




= työn ja valon laps =  1

hani ma oon semmone haaveilija. ei kukaan voi toistaan omistaa.mä on syntynyt kulkemaan kohti kirkkaaampaaa valoa, räjähtämään tähtenä. sammumaan kuolleena. syntyen elämään udestaa ja uuudestaan -se voi olla sulle liiiikaaaaaa...aini pitää laittaaa siementä vakooon silleen et voi näppylit olla paskaset , mut siinä ei mee kauaaaa tai unohtuu aika ja ei soi mikäään juttu päässä...ettei ala fanittaaan itteensä ja tuleen narsissiksi ku en ooo sosiopaatti niinku lääkäri joka diagnosoi mua sanoi. se sama adhd-tohgtori joka on ihan mukava ihminen, mut mä en tiedä et se on nähnyt mussa ittensä ja tehnyt diagnoosin itteestään ja onhan se mun sille sanottava ku joskus nähään


###########QQQQQ  1

SOITTOTAUKO.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................v ittu:::::::::::::::ääh...::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::mmmm:::::::::::sais jo tulla


= 1111 =  1

our motor is my home for the old future. ready is the wall to breaking, hitting, kissin, fuckin etc. yadyyadyaaaplaaplaaplaa .nice <3

nijoo tää ei oo pakkoliike ku tahtoliike...pakkoliikkeet on pyöräilyä
ja tää on kissss i n f o piste onononon

täs on kuva alla,yllä, sivulla...mmmjokapuolella


= AAA!!!! OMAA RAUHAA!!!! =  1

perhe- ja sukuelämää ...joo, mutsi tuli käymään tuomassa mansikoita ja kysy et tarviks mä jotain lääkettä ku aloin huuutaan sillle; " et voix mä mennä eka paskalle ja sit chigagoon silleeen, etten tuu takas ja sen ei tuu ikävä ja se pystyy katsomaan ja hoitaan koiran ja sitä rataa". me yleensä keskustellaaaan huutamalla" ku sil on korvaläppärit päässä ja se ei niistä välitä ja telkkurin tai radion se laittaa heti auki jos on pitempää ilmotusluontoista asiaa ...ja alko hirttää helvetisti ku heräsin just ja silti sen on arvosteltava mun kamuja joita se ei ees tunne joten nostan kaikki kissat heti pöydälle puhdistaakseni ilmaa.. se lähti täältä meneen vikkelään ja vitun hyvä niin. vittu -sanasta se hermostuu .ja mä siitä ku sitä ei voi käyttää ilman et se sekois... ku se kanssa ei voi "keskustella"
rauhassa asioista niitten oikeilla nimillä....emmä tiedä mitä sen kans pitäs tehdä ja veikkaaan willisti , et se kelaA samanlailla.....mä sanoin tai huusin sille et mä huuudan seuraavaks ku sen luuri soi sen luuriin ,et "vittu ettet pyöri kaikkien sekopäitten kanssa joita mä en tunne"

nooh, mä lepyn nopeeemmin ku se....toivottavasti ei saa slaagiii....tarvii varmaan lähtee liikenteeseen et rauhotun ja tappele itteni kanssa pitempään niinku mun "ope" sanois...mukavaa ku saa sanoo suunsa puhtaaaks..kyl mä osaan olla kiitollinen asioista omala tavallani tietty ja ajattelin soittaaa et rauhottusin itse..nonni nyt on herännyt taas-mutsi soittaa pitkästä aikaa taas ja kysyy rauhallisesti et onx mul jotain vinossa?! ihan sama:)