= MORE HARCORE, MORE ANIMALS FOR TESTING =

  • ZOMQandBarbieQ

ZOMBIE ON luulee olevansa MACHO, MUT RUNOILEE ELI VALEHTELEE, BARBIE ( Zombien kehittämä femiininen rooli tai elämäntapa )on kylmä kUIN Kana ja saastainen yx vitun huora joka antaa ZOMBILLE OLLA KAIKKEE MITÄ SE TODELLA HALUAA. BI-SEKSUAALISUUS ON, MUTTEI SE TUNNU NIIN HYVÄLTÄ KUN ON AINA JOTAIN RANKEMPAA KUNHA KÄYTTÄ MIELIKUVITUSTAAN.

3 tuntia sain nukuttua elikkäs viimeviikon uni saldoksi tuli 3,8 tuntia kokolailla -alan pian olla kunnolla maaninen ja valmis rankempaa keikka käyttöön jne.

KÄSINE SOITTI JA SANOI , ET JOLLAIN LAURALLA ON MUA IKÄVÄ.
oLIN NIIN OMISSA MAAILMOISSANI AAMULLA KOSKA JOIN JONKUN MUUN SOKERILUSIKALLA TERÄSTYNYTTÄ AAMUKAHVIA JA näin PÄIVÄSTÄ TULI NOPEA JA AURINKOINEN. ´Jouduin kulkemaan Täältä amazoniasta neljällä erilaisella bussilla Leinolaan. Paikka on ahdistava keskiluokan madonmieli ja sen madon mielikuvituksella suuniteltuja taloa jokka on tehty pysymään niin kauan pystyssä kunnes grynderi on saanut rahansa´ja päässyt livohkaan venäjälle. Elikkä nyt talot eivät ainoastaan näyttäneet vaan myös olivat alumiinilla, ja teräksellä tuettuja ja silti nämä tuetut talojen julisivut huojuivat tuulessa vaikka sitä ei juuri ollut.

Lauralla on ruekeat silmät ja se potki Käsinettä ja kimotti Kun osoittautui, että Käsine laskee kadunvälit, bussiaikataulut kyrillisemmin kuin kukaan. Muija oli tietty sekasempi ja niin jajttelin ottaa sen bussimatkallla syliini. Olimme matkalla Tämän sylissäni kuumana hyrräävän tyttösen isukilta pyytämään autoa lainaksi -aksu oli ajanut mun metallinhohtovihreän mustangin lunastukseen -joten mulla on oieus kaikeen sen omaisuteen -sylissäni ihanasti pomppiva Laura kumminkin oli se joka sen oli saanut autoni katolleen, mutta Käsine multa lainatessan sai vastuun ja joutuu huhkimaan ja soittamaan mun pillin mukaan jonnin aikaan:D

tanut minulle paperiin taskuuni ilmeisen kiivasti kirjoitetun rakkauden tunustuksen ja kännynumeronsa . mut mulla ei oo sitä tsubaa mitään vastaan sillä se on terävämpi kuin managerimme ja osaa enmmän kuin kukaan 16,5 -wee. Ville luulee et se duunaa koko Suomen parhaat origamit, mut tämä neiti oli Woitannut viimex ku nähtiin. qvistuksen perseestä lopuksi puhalletava pikku sammakko osoittautui laiksi ripellykseksi Aneten työn rinnalla; JÖKÖTTÄVÄLLÄ JORMALLA JOLLA OLI lisäksi HATTU PÄÄSSÄ -se oli mykistävän siisti.VILLE OLI AIVAN MYYTY JA MÄ EKAN KERRAN TAJUSIN , ET TOTA pikku mekkoo VOIS PANNA. SIIS KUMPAAKIN:D

ALOiTA TESTAAMINEN PIENEMILLÄ ELÄIMILÄ SIIRTYEN AINA ASTETTA ISOMPAAN.

Z O M Q `S E X O D U S
IS ESTONIAn G AND BOYS

http://groups.msn.com/zombiegallery

6 kommenttia

BarbieQueen

8.10.2008 03:02

Myykkö mulle sen metallevihreen auton vai menikö se lunastukseen??!!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

8.10.2008 03:57

mä annoin sen sille nuorelle kundille tänään.
mul on uus boifrendi vaihteex -ei se oo muuten alaikäinen. tai emmä sitä vielä antanut mut lupasin -se laulaa jossain bändissä -en oo kuunnelukkaa:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

8.10.2008 05:32

mul on kaa aikaa rajattomasti ja saan tehdä kaiken vielä hitaammin. mä haluan patsastella .
jatkuva patsaana olo tekee julkisen liikentees seassa liikkumisen mielenkiintoiseksi -kivinen patsas kestää kyllä lommoja paremmin kuin petonipossut:D

http://www.youtube.com/watch?v=HFe6oqtjD_8&feature=related

kiRKUVAT TUHANNET ÄPÄRÄT ja kantavat muovikasseissaan lisää kotipitzaa pakastimeen jaksaakseen sietäää tätä vaivatonta, kevyttä eloaan.
kuolema on kaunis sun suonissasi. Kukkivat kromiteräkset puhkovat neuloillaan sinertäviä taipeitasi ja sinä; sinulla on hauskaa.
BarbieQueen Omaan Demiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

8.10.2008 05:59

tosssa kuvassa jokA ON AIKA VÄRIVAMMAINEN TOI MUIJA STELENA MMM VIROSTA EIKÄ SE SUN MUSTALAISEUKKOS:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus