Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Seuraava

TODELLISET TAISTOLAISET  4

koko divisioona oli ahtautunut mun kaakaokuppiin -tullut sähköjohtoo pitkin. mä nautin kun sain kaataa ne tiskialtaan viemäriin -kyllä' ne sieltäkin nousee takaisin ! niillä on nyt vappu. kaatopaikalle en mee vaikka kuika helistintä helistetään. irvailen keskenäni kaukomailla enkä halua näytellä serpentiiniä tai puhkeavaa ilmapalloa.

työn raskaan raatajia joilla se kommunismi toimii onkin olemassa. ne koittaa tähän aikaan laajentaa keoista sisätiloihin kohti liberaalimpaa. mä edistän muurahisten sortumista tekemään samaa mokaa kuin markkinatalousdemokratia. suolasta ne ei tykkää:)


suihku onneen  4

aamulla olin pakahtua onneen ja ahdisti niin vitukseen, et olin rakastunut. sit mä tyhmä menin suihkuun ja päästin itteni helpolla , sillä mähän tuun aina märkänä onnelliseks ilman naisiakin -nyt kun oon suorittanut liikesarjoja keitän kaurapuuroo ja varmistan etten vai luule. muijalle pitäs soittaa, mut naisia jaksa kuunnella kokopäivää, sillä mä en tykkää liioista ja katteettomista kehuista ja humalaisista naisista.


nukkumatti tulee vain asuntoihin  2

EI kurkkupastilli mitään auta santapapreikurkkuun -ei silti pysty oleen hiljaa -täs pitäs yrittää joskus nukkua
-tänäänkin oon ilman nukkumattia joka ei tajua tätä puuhamaata paikaksi jossa voi olla sänkykin. päässä olevat biisit ovat loppuneet. kuulisin normaalisti ilman tätä kohinaa ja ajatusten rasahtelua suonistossa, jonka veri on sakeana loppumattomia otsikoita ideoista joita ei ole vielä käytetty.

täytyy käskyttää itseään mielentyhjennykseen, sillä lihasmuistilla on tilavammat varastohuoneet.


Seuraava