Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

huuveri  3

en varsinaisesti oo mikään himosiivoja, mut oon alkanut muutenkin nauttimaan epämieluisimmista asioista -ne kasvattaa luonnetta. pölynimuri olikin tän jälkeen siinä kunnossa ettei se pysy enää kasassa roudausteipillä
ja tarvii uus hankkia -onhan tossa punainen vähän käytetty hoover, mut se onkin soittolaite eikä siivousväline:)





ahdistavaa joutenoloa  9

varma tapa ahdistua ja masentua on makoilla katsoen telkkurin tyhjänpäiväuisyyksiä ja nukahdella -wittu, et mä vihaan tota ja tätä lootaa....näissä sitä mopo karkaa nopeesti. tässä on otettava ihan väkisin kitara käteensä sen jälkeen kun on ensin ulkona potkinut vaikka palloa
-ilman pientä rasitusta aiwoissa ei kierrä veri, vaan typeryydet.



tumput  4

koko sirkusteltta leijjailee tuulen armoilla -irroitin
sen viimeisenkin narun kokeilumielessä katoksesa ja kyllä se nousee. naapurin katolle laskeutunut aurinkowarjo ei olekkaan enää katolla vaan puussa. täytyy kai kerätä kaikki leijuva sisätiloihin. muumioidun eka kunnolla sillä en ole tuulimylly enkä lumiukko.


wuuuuuuuuuhhhh  4

tuulennopeus on kasvanut ja mun korvat soi. pyöräileminen saakin ihan uusia ulottuvuuksia. aivan kuin olisi jossain preerialla -silmäkkin pitäis suojata hiekkkapölyltä sun muulta tuuleviemältä ja tuomalta. pitää kai ostaa autoon bensaa sillä täs voi alkaa tuntea itsensä vajaakuntoiseksi ja muutenkin rajoittuneeksi:P laitoin ulos aurinko- warjon, mut sekin on lentänyt ja laskeutunut naapurien katolle- pitäs varmaan eka kysyä lupaa kiivetä sinne, ettei ymmärretä väärin.



"tahdon"  3

naisten päätöksenteko on pitkäaikainen prosessi.
jos valkoinen ja sininen mekko valittavana ja sit
nainen kysyy neuvoo kumpi väri toimisi paremmin, ei kannata sanoo oikeestaan mitään, vaan vaihtaa puheenaihetta.
harmaan mekon valinnut voi tietenkin muuttaa mieltään
koska tahansa ja palauttaa mekon viikon päästä ja ottaa sen sinisen , mut yhtä hyvin voi hän ottaa taas yhden mustan muitten joukkoon.

sama juttu asuntojen kanssa, mutta enempi päänvaivaa
-etenkin ihan huvikseen edestakaiset muuttomatkat saavat rauhallisemankin ukon pois raiteiltaan harkitsemaan avioeroja, murhia tms. kaikkea ei todellakaan mitata ajassa ja rahassa, vaan tahdon mukaan. naisen tahtoa ei kannata aliarvioida, vaikka se voi tuntuakkin soutamiselta ja huopaamiselta -kyllä se silti liikuttaa ja vitukseen.