Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Kritiikkiä Jippiin"Keskusteluista"  4

täällä eilen joku tilitti ettei oo saanut pillua ja joutaa yksinään hautaan -kaikki kehu , että eivät olleet jaksaneet lukeee loppuun moista vuodatusta....verukkeita kuunnella todellista ihmisen hätää...ja todella pinnalaista käytöstä -sekin keskustelu siirtyi paskanjauhantaa -siinä on tosi demokratiaa ja oman navan ympärillä pyörimistä.

vituttaa kun itse olin aivan liian pinnallinen myös -liian demokraattinen vissiin.

ei tänne kannata kyllä tosiaan mistään todellissita hädistä neuvoa tulla kyselemään tai tilittää -Johanna tais tunnustautua lukeneensa sen tavallista pidemmän ja vastas jotain raamatullisesta NÄKÖKOHDISTA -SE olikin ainoota inhimmillistä mitä sen pitemmän jutun kirjoittaja sai täältä.

mä luulen, et monen lukihäiriöt ja keskittyminen olivat vain tekosyitä olla huomaamatta tosiasiaa ja ihmisen hätää.

pääasia tuntuu olevan, et saa kivasti täällä aikaa kulumaan jauhamalla yhdentekevistä. varsinaista individuaslismia tämä teitin/meitin demokratia.

niin helpompihan kaikki muitten hädät peittää vittuiluun yms.

ei ihme, että näitä keskusteluita on helppo naulata kiinni, koska ne ovat ween tyhjänpäivästä paskaa:P


tasa-arvoo  5

individuilismikaaoksen uhrejahan me länsimaiset oommekkin. nykyään ollaan niin itsenäisiä, että tuijjottelemme omaan napaamme. ja emme kauniista puheistamme huolimatta kykene mihinkään empaattiseen ja epäitsekkääseen tekoon lähimmäisiiemme hyväksi. ihan tyhmää alkaa moralisoimaan ja demokratisoimaan iranilaisia -kyllä täällä on ihan tapeex orpoo ryhmää omasta takaakin. pitäskö kaikkien olla kuin suomalaistem -eix mikään maa enää voi välttyä tältä vitun demo0kratialta -ihan sama pian minne matkustaa kun kulttuurit pilataan itsekkäällä demoktatialla

tasas-arvon nimissä kaikilla on yhtä itsekeskeinen maailma ympärillään


purkkiolutta  7

nyt vasta tajusin lukee, ettei tää mitään keskarii oo, vaan viis pillkku jotain etanolia peltipurkeissa... pimu tuli tukholmasta bissee ja röökii sun muuta mukanaan.....ajattelin , et maistuu bisse kun en oo nukkunutkaaan yhtää -relais....hirvee hedarihan tästä tuli -kaljassa saa olla näin paljoo alkoholia tää maistuu ihan lasolilta....mut jos syö pari disperiiniä ja sit kokeilis -nää on aika pieniä tölkkejäkin. kyl bissen silti pitää olla pullossa. oluen tietysti vois kaataa lasiin tölkistä jos se auttais....tässähän valehtelee sujuvasti itselleen, ja oon ihan oluen kyllästämissä vaateissa. saatanan marakatit pannut tätä ihan liikaa -tässä paasilinnnaa lukeva normiakin normempi huomaa mopon hävinneen alta.



foogelit  5

nousin sängystä kun siinä Aikani kieriskelin -nyt on kesä ja ei nukuta kuin totaalisesti uupuneena...yep ikkuna on/oli auki ja noi kottaraiset sun muut pitää semmosta elämää täällä amazoniassa, et pakko alkaa ittekkin skulaan et paris, paris ! que`S la vista pongo logo muchos patjos largos la differenza -jotenkin tolleen sjungaa.....osaa ne kieliä.




5-wee mieli  8

kaveri kysy koska mä oon ollut viimeks oikeesti kipee ?
en muistanut, mut sit onnex tajusin ,ett viime keväällä meni käsivarresta jänne poikki treeneissä.....mut, mut nämä muotitaudit sun muut -on mulla joskus ollut kuumetta, mut siitä on aikaa.

ruutinit on tappavia, ja kaikki tapakulttuuriin sidonnaiset
(kliseitten ja sanontojen väärinkäyttö)...niitä kun osaa välttää sopivaasti ja koputtaa muuta, mut unohtaa sekin välillä, pysyy terveenä...päätä ei saa koputtaa puun sijaan (jääräpäisinkään ihminen ei silti oo päästään puuta) mielipide on kuin vaate, ei kahta kertaa samaa kuviin ja silleen....katselen laatusarjaa käenpesää -tää on oikeestaan terminaalivaiheessa ja tässä ihmiset kelaa oikeesti todellisia ja tärkeitä asioita.

A I R ISTO

mielipide kuuluu ja näkyy niin kuin vaate.
...mmmmm....periaatteet vie mennessään, juu....sopivan sekavaa tekstiä -ihan 5-wee mieli.


kolmiolääkettä  5

ihmiset on kumman massentuneita, ahdistuneita tähän aikaan.
niitten ei pitäs lukea eri medioista "seksitietoutta", vaan kokeilla elää itsensä ja muitten kanssa manuaalissa.
multimedian arvot ja ihanteet tekevät ihmisestä onnettomia
-esim. netti opettaa muutenkin ihmiset valehtelemaan asioistaan sujuvasti ja niin uskottavasti, että niihin valheisiin itsekkin tottuu uskomaan. netissä oleminen erakoittaa ja vääristää ihmisten maailmoja
-tääkin mylly pitäs olla kolmiolääkettä.