Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.



ZZZZZZZZombieZZZZZZZ  1

tänään olen nukkunut ja nukkunut -aika hienoo nukkua ja nähdä ihmeellisiä ja värikkäitä unia. nyt tennisvammmat ovat tipotiptipo tiessään ja kirmaan koiran kaa nummella kuin puuma -muska on puumamaisin seefferi, mitä on. muska myös sammutti tassullaan lattialla lojuneen luurin ja sain levätä rauhassa -täyrtyy hankkia semmonen divaani....sit yhteen juttuun mä tarvin paljon ilmapatjoja, mut se onkin erijuttu,





=banana nightmare=  2

heräsin ja totesin, et en oo enää lääkkeessä.
jummijammi joku vois luulla et mä oon harrastanut rajua seksiä ja mua on kynsin raavittu vähän joka paikasta.

mä näin unta semmosesta huvipuistosta jossa kaukaa katsoen kaikkilla lapsilla oli siellä hauskaa, mutta todellisuudessa ne sai niistä "huvittelulaitteista"
sähköiskuja ja maailmanpyörä ja karuselli pyörivät älytöntä
vauhtia.lapsia tippu maahan niistä laitteissa liha kärysi sähköiskujen vuoksi.....lapset kouristelivat luonnottomissa asennoissa, oksensivat verta jne. lapset eivät kirkuneet riemusta , vaan tuskasta -lapset olivat eräänlaisia gladiaattoreita, joita vanhemmat innolla katselivat -vähän niinku faaraoitten aikaan. ilma oli sakeana savusta , sekä lihan ja kumin kärystä.


=nuokuissa edelleen=  3

koira herätti mut nuolemalla naamaa. olin maannut lattialla viila kädessä ja toisessa sormus jota olin hionut, kosla lattialla oli kultajauhoo (se kannattaa kerärä)
-tää kultasormus on vieläkin hiomisen tarpeessa.
kello on jo melki puoliyö -tässähän on ollut vesieläin- unessa tuntikausia -kutittaa joka paikkaa ja oon raapinut itteeni verille -mä en usko silti, et mul olis jotain vierotuisoireita kun tää vaikutus loppuu -koskahan ???? ihan kivaa unimaailmaa, mut ehkä liiankin kivaa.....pitemmän päälle tälleen vois kaikki hommat kusta...kun notkuu vaan ja nukahtelee mihin sattuuu....wee kun kutiaaa....nyt suihkuun raapiin itteensä.