Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

=ei näin=  10

Pate Mustajärvi sairauslomalle
23.7.2007 16:15
Popedan laulaja Pate Mustajärvi jää sairauslomalle. Mustajärvi sai sairauskohtauksen eilen puolen päivän aikaan Muuramessa juuri ennen bändin Riihivuori Rockin keikkaa.

Paten haastattelu Tampereella 9.7.2007

Toimittaja: Jukka Lohva
Kuvaaja: Jaakko Hietanen

Pate Mustajärvi kiidätettiin sairaalaan
Levy-yhtiön tiedotteen mukaan Mustajärvi on toipumassa kohtauksesta ja voi olosuhteisiin nähden hyvin. Mustajärvi on parhaillaan sairaalassa tutkimuksissa.

Yhtyeen keikat perutaan Mustajärven osalta. Tarvittaessa yhtye esiintyy sovituilla kesäkeikoilla korvaavan laulajan kanssa. Mustajärveä tuuraa Mustat enkelit -yhtyeen Jussi Aaltonen.

Aaltonen on Mustajärven serkku ja esiintynyt ennenkin Popedan solistina.


IL

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Vauhti ja alkoholi on ween huono yhdistelmä
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


=uusintauutta ja heti=  4

koiran kans tultiin uimasta...Walituspaloissa ja tieteenkuvalehdessä lukee, et älyvaatteet on keksitty -ja PASKAT ! tasalämpöisiä kenkiä ei löydy mistään -tokio on kollaamatta.....saatika releitä jokka vaihtaa väriä jne.
mä oon asiakas ja mä ruikutan joka ween kaupassa niistä, niin eiköhän niitä pikkuhiljaa ala tulemaan markkinoille heti 10-wuoden päästä -sitä ennen mä oon itte ompelijoitten kans suunitellu semmosia, koska lehdet aina puhuu paskaa tai liiottelee:D


¤¤¤DOGS ¤¤¤¤  1

täää ukko ei uskonut hyvällä kun mä sanoin ettei tarvi sätäää textii mun kuviin -mä en unohda tommosia juttuja -periaate ja varottava esimerkki ´siitä tulee.....olis kannattanut uskoo....mulla kun ei oo tapana läyrytä paskaa kun mut saadaan vihaiseksi......jos joku tuntee ton -suosittelen ettei oo kovin lähellä sitä vähään aikaan -ettei sivulliset kärsi:P enmpä'ä en enää sano, juna liikkuu ja vauhti kiihtyy, muuten taantuu ja jää jauhaan paskaa


=kultapölyä=  1

Täytyy pitää taukoo ja ottaa talteen pölyt pöydältä....sahasin kultaisesta putkesta (18 karaatia) ´8,4 millimetrin siivun
-siitä tulee yhelle ihmiselle lahja -vihreetä jadee vois upottaa semmosen pyöreen ja pyöröhiotun siihen´-siihen putkeen ennen siivitusta hioin puöreellä viilalla ja vesipaperilla sissäänpäin kuperan loivan 3,5 milliä leveän jasyvän uran ympäri sormuksen ....ja tää kivi tulis siihen keskelle.
täytyy ekana valita kivi joka on tasan 3,5 mmm halkasijaltaan pyöröhiottuna....mut vois luuppailla kivikasata sopiva stemu ja jatkaa huomenna

Meen yöuinnille koiran kans...qvistus lähti juuri ja tajusin, et aika on mennyt winhaa tänään -samoin se on mennyt koko wiikon.

zomq ja muska
zomq ja muska

¤¤¤¤¤punainenFERRARI¤¤¤¤¤¤¤  6

jummijammi, mä soitin yhdelle kuskille ja käskin sen ostaa mulle 2 kylmää olutpulloa jostain....se sano, et on halvempaa ostaa sixbag -onnex se qvistus on jo tulossa ja yhden baisistin pitäs käydä kans täällä -voi sit juottaa niille vaikka mäyräkoiran hintasesti olutta, sillä minä en tykkää rahasta,vaan sen suomasta vallata, vastuusta, manipulaatiosta ja silleen -nooh autokuski on ei vedä multa ainakaan välistä -ja se on hyvä,ja näin tämä meitin kollektiivinen syövän lailla leviävä populääriteollisuusyrityksemme tulee menestymään häikälettömässä pelissä-YES ME OLLAAMN VOITTAJA !!!

niinku kimi -tänään telkku pitääkin nostaa ulkorakennuksesta sisälle kun zombie tiivisti jännittää kuinka lähtö sujuu ja tuleex ekaan kurvaan paljon romua
-OON ALKANUT HAAVEILEEN OMASTA PUNAISESTA FORMULASTA -PUNAINEN FERRARI TIETTY:D kyllä mä sen jotenkin saan hoidettua ittelleni silleen etten maksa siitä mitään
-lahjontaa, kuristusta, kiristystä.........mun ferrariin tulee konbepellille harmonian symboli eli hakaristilippu ja toiseen kylkeen jing ja jang ja toisdeen kylkeen taas balanssin vuox juutalaisten tähti¤¤¤¤asianjajani sano, et mä en saa näkyvällä paikalla (ainakaan julkisilla paikoilla) käyttää hakaristi-symbolia....miks kaikki ihailee niin paljon hitleriä, et se on rankempi kuin jeesus....kyllähämn bushhin synnit on paljon pahempia ja isomqapia ja niitä on enmmän tai sity stalin jne -jos mun ferrari on tossa etupihallani ja joku kattelee sitä ja saatrauman , mä sdaan 10 ertaa enmmän mielisqairauksia siitä ja vedän eka rosikseen jos tulee sanomista .......yhtä hyvin vois kieltää A ja H kirjaimet:)


#####liikkkeessä########  3

mummolassa kävin tekemässä talomnmiehentöitä 3 tuntia, eikä' jalka ollut tyhtään enä paskan -murumat paranee nopeesti ku on nopee.

tänään oon maalaillut öljytynnyreitä keltaiseksi ja tenhyt niihin eräitä logoja sabluunalla -kuvausrekvisiittaa.

koiran kans oltiin tultiin järvesdtä polskuttelemasta ja vois syödä koiran kaa vaikka hirven.

qvistus sano, et soitto tai siihen liittyvä vois jo olla avartavaa. käskin tulemaan tänne parintunnin päästä.....täytyy sitä ennen maalata ikkunanpieliä ja puutarhakalustoa valkoisella toiseen kertaan.

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

*älä wedä kamaa. wedä käteen*  3

järkytyin kun tajusinkin saaneeeni väärää tietoa
koulun informaatiosta huumeittan HAITOISTA -luulin, et niitä ku vetää, kuolee hetkessä.

Mut eihän se näin mennytkään.....en kuolllut edes 27-vuotiaana -kokeilin vahvempia ja sekosin onneksi ja opin nöyryyttämään itseni -diivan alkeiskurssissa luki, että diivana ei ole varaa olla nöyryyttämättä itseään täysin.

Diivoja ei koske minkään maailman lait. kaikki mitä diiva tekee tai haluaa ovat hänelle etuoikeus ja hänen on saatava tehdä mitä haluaa.

Diiva on ansainnut jumalaisen kuolemattomuutensa, eikä hän todellakaan ole mikään diplomaatti ellei halua

-hän ei ole tämän tuntemamme maailmankaikkeuden lakien eikä muittenkaan vanki, sillä hänellä on kyky tajuta enemmän kuin kuolevaisten. Diiva ei elä tässä ajassa eikä paikassa,
ja hänellä on oikeus tuomita tai valita armo.

DIIVAT OVAT EPÄTODELLISIA, LUONNOTTOMIA,KIELLETTYJÄ MUTTA SALITTUJA, LEGENDOJA, EIVÄT ELÄVIÄ, EIVÄT KUOLLEITA,
VAAN TUOTTEITA JOITA MYYDÄÄN SARJAKUVAMAISINA VÄLÄHDYKSINÄ IHANASTA SYNNISTÄ MIELIÄMME SAASTUTTAMAAN JA MUUTTAMAAN MAAILMAN HUUMEITTEN VÄÄRISTÄMÄKSI IRVAILUKSI.


Peter Tosh : "Bob Marley is too much in Jesus"  3

Peter Tosh tulee mieleen mulla aina ku puhutaan ganjasta, reggaesta sun muista hissituotteista. Peter Tosh ei ollut aina ihan hissiissä ja kaatukin parikertaa -eikäsitä yhtään hävettänyt.

kumihuulen kans(jagger)
http://www.youtube.com/watch?v=3o4Fgh0KW_4&mode=related&search=

täs on todellista nekrun arkee -ei ilmnan asetta voi sauhuta:)
http://www.youtube.com/watch?v=_3M3glJzK7c&mode=related&search=



=chillaamista ja notkumista=  3

pitti tulla lahdesta treelle tän ween puujalan kaa
-muutakin kuin tennisvammoja......muijan kans mentiin ristiin -se ei ollut siellä lahdéssa....ja mä en ollut treella -taidan ostaa sille kellon lahjax ja sit semmosen kilisevän kellon lisäx kaulaan -mul loppu huumorintaju ja
ajoin sen auton pyhäjärveen uimaan -se rauhoitti kummasti...silti on puutetta, mut kun on paristot lataamatta -siellä yhdessä saaressa ei ollut sähköjä ja vene oli jonkun aikaa kunnes kaveri kékkas laittaa siihen perämoottorin -kaveri ei ikävä kyllä hukkunut
-nyt poltan tota lohdutuslahjaa, jos se sais mut vielä paremmin käveleväksi mielisairaalaksi.