Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

=kipeetä=  1

koiran kans tulin metsästä ja alkaa oleen hiki.....muistin et yx kaveri antoi mulle särkylääkkeen aamulla tennisvammaan (oikee jalkaterä tms. murtunut ja turvoksissa)
nyt alkaa vasta huomaan, että lääke on yllättäävän vahava ja välillä silmät lupsuuu kiinni...näen myös hassunhauskoja valveunia -delfiinin selässä on kiva ratsastaa.
taidan laittaa seuraavalla kerralla pillerin neljään osaan
-tai oikeestaan huomenna en tarvi mitään lääkeitä

http://www.youtube.com/watch?v=RO6sGGEtkjw

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home


=oikee kirja=  2

ollin seurue kävi. se oli julkaissut viimein kirjansa ja mä sain siltä oman omistuskirjotuksella -siinä oli tekstiä ja kuvia....jotain zen-taidetta -nyt mulla on kaks kirjaa ja tietty fisherin katalogi -se on edelleen kaikkein tärkein:)tää toinen kirja on yhden runoilijan, mut kauniistisanottuna se on ihan P. tää zen tai joku taas onkin oikee kirja.



=AINAJOULU=  2

nonni -puolituntia on semmonen sopiva aika kestää nimipäiviä -ween kissanristiäisi. nimipäivät on yhtä tyhmä keksintö kuin joulu. tai joulu on kyl jotain tosi sairasta. silloin syödään just kaikkkee paskaa ja paljon, ostetaan kaikkee mahdollisimman kallliilla, ja sit palkinnox ikävystytään kuoliaax....tosin ihan pentuna kaikki olikin toisin.


=AINAJOULU=  1

nonni -puolituntia on semmonen sopiva aika kestää nimipäiviä -ween kissanristiäisiä. wittu nimipäivät on yhtä tyhmä keksintö kuin joulu. tai joulu on kyl jotain tosi sairasta. silloin syödään just kaikkkee paskkaa ja paljon, ostetaan kaikkee mahdollisimman kallliilla, ja sit palkinnox ikävystytään kuoliaax....tosin ihan pentuna kaikki olikin toisin.


=nimipäivä=  3

jaahas. tänään pitää muistaa et on kristiinan nimpparit (mutsini) -täytyy katsoa joku pyhäasukokonaisuus kun meen viemään kukkasia -siellä on kumminkin pirkkalan kunnan lipeviä tärkeilijöitä -jokka joskus tekis mieli ampua, mut niiltä ku voi kerjätä apurahaa (vuoden jo oon ajatellut sitä, mut en oo hakenut)....niin olkoon.