Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Seuraava

=kirkastuu=  5

ei taaskaan malttanut nukkuu. eikä millään mömmöillä viitti sotkee taas unen takia pääätään pitkään aikaan ...selkeitä visioita joita on mukamas liikaa. tässä maailmassa on kaikke just sopivasti liikaa
-niin kuin tuolla sataa lunta ja sitä on ainakin ainakin sopivasti tälleen alkuun. mulla on minisukset usein sisällä jalassa -niinkuin nytkin....pitää päästä vauhtiin taas tuolla rinteessä nyt ei oo enää liian pimeetä. se valaistus täytyy hoitaa natriumlampuilla -semmosia oranssista ehkua antavia valoja...niin kuin teitten risteyksissäkin on.


=rinteitten casanova=  3

koiran kans oltiin metsällä ja sitten tuli tampattua kaikki 5 senttimetriä lunta tiiviisiti alhaalta ylös silleen et rinteestä tulee tarpeeksi jäinen ja kestävä minisuksilla piruluttien yms. tekoon.
vois kuvata jotain .joo hyvä idis.
rinne pitää tietty valaista paremmin kuin se nyt on. joulux vois laihtaa jotain soihituu ¨sun semmosta tulee hieman enenmpi vaarantunnetta joissa on pakko kämmätä ainoostaan hyvin.

Launtaina kannan arkkua villen ja muitten kanssa. kuoleminen on kallleinta aikaa kaikin puolin ihmisen elämässä tai siis kuolemaasa
-mmm...ihan sama:)


=mix=  9

Oon harrastanut itsesuggerointia ja
tälleen toimii paremmin kuin kodeiini -minkä takia?

Tämä tyhmä kysymys saa aina vaan enemmän vielä tyhmempiä vastauk-
sia. Älkää kysykö minkä takia tyhmät jutut on kaikkein parhaimpia!

Suosikkilainaus
Why ? How ? :D epäile itseäsi. nyt en oikeasti valehtele. kaikki mikä maksaa on turhaa. mielikuvitusta ei saa rahalla ja kuka tahansa hölmö osaa olla onnellinen. Emmä oo rokkari, vaan improvisoin ja kokeilen kaikkee. en otaa ikinä lainaa/lainauksia.¨ kaiken voi tehdä vielä paljon paremmin, mut kai tätä ääntään kestää huomiseen -ehkä. sounds great, but i don`t like my voice, and too fat stripped voice... and the backrounds reeling -it´s shit. But i have got some new songs to do -no panic. íf u want keep to ur voive -go some nice group. u feel good, cause u play too nice place -maybe we have to move faster around this room. ...yep and lot of heath means more lights (for mania). The total white, keep on hoovering.


=herätkää=  4

kodeiini pistää simmut lupsumaan ja torkahtelen välillä. telkussa suomalaiset leiskauttelee siististi ja kissa tuli tänne minnne se ei sasa tulla. tä'äällä on kaloja joita sen ei pitäs enempää syödä (kissa.....dimittri siis tipppui akvaarioon eilen yrittäessään napata monnia...se on semmoen pusukala)

=on nauranut kipputrassa kun ooon katsellu simpsson-videoita joita täällä ei edes oo...se on siistii kun mielikuvitus näyttää ohjelmaa ja ei tajua koska on silmät kiinni ja koska auki. kumpi on todellisempaa silmät kiiinni-unitodellisuus vaikko oletettu valvetilamme "hereillä"...pitäs viihdyttäää itteensä draamalla. mut enää en koukuta pleikkarii ja NHLlää, en.

"kuopion johny rotten hyppäsi ja kaatui 138 metriä "voi äiti sentään...harmittaa kaverin puolesta plaaaplaaplaa..."

joo lipsahti pojalla heheehee siistii:)

"ja tulere pitkälle!"ville on kova jätkä:"

En vastaa edelleenkään luuriin.kiva olla itsekseen oikeestaan:)


=kaikki=  21

tänään sai henkilääkäriltä morfiinia ja oon sauhutellut
-ei särje yhtään hammasta. näen valveunia joten oon siirtänyt kaikkee huomiseen, sillä taidan olla hieman sekaisin (yleensä ratsastAN DELFFIINILLÄ NÄISSÄ VALVEUNISSA)mun on annettava itselleni anteeksi ja nöyryytettävä itseni aina jotenkin -se auttaa moneen juttuun.

Oon mä silti saanut minisuykset lyöntiin....silikonilla lenkkarit kiinnitettynä....odottelen luvattua lunta ja tuhlaan muutenkin aikaani....sillä haluun luxusta eli rajattomasti aikaa ja tilaa.

Huumeittein oikeinkäyttö on maailman tarkimpia hommia -ihan NASA-luokkaa.


= N H L =  2

Oon koko päivän viettänyt tropiikkihuoneessa ja en oo ottanut kuin tärkeet
puhelut. Vituttaa leikkiä johtajaa -artistina on kivempaa, mut ittehän oon keksinyt kaikkee puuhaa jokka sitä on tullut kysyyn.

Hoidan asioita koneella ja en halua nähdä ketään -en ees mitään hellapoliiseja. mä koitan olla oikeesti laiskana joka on mulle tosi vaikeeta, koska mä masennun helposti jos oon liian kauan tekemättä mitään. Onhan maanisdepressiivisyys silti mulle siunattu risti jota tykkään kantaa. Tropiikkihuoneen loisteessa ja akvaarioitten loiskeessa pleikkaria pelaten...
Oon NHL-stara LOU CAMERO (keskushyökkääjä)ja voittanut aika monta stanleycupppia, joo mul on tosi hyvät nuotit. Todellisuus onkin nvaihteex ihan perseestä ja onneks voi hukkua toiseen maailmaan ja koukuttaa oikeen kunnolla.

Tosin en mä ihan laiskana oo ollut koko aikaa. Oon voimistellut ja venytellyt täs tropiikin lattialla joka on kaakelia ja mukulakivee -eli ween kova mokata kärrynpyörissä jne.

sitten täs on ollut kaks avaruuskeskuksen huippusalaista palaveria jossa oon joutunut ihmisten kans tekemisiin. Etupäässä hoidamme eri tilaisuuksien järjestelyjä: -hautajaisia, oikeuszyydemejä, keikan lykkäyksiä ja tilanteen uudeleen arvionteja ja kuinkia saada verottajalta jotain käteen enempi...ei saatana jaksa soittaa kitaraa ja tekis mieli vetää pirii tai jotain, et sasi jotain vauhtia tähän pimeyteen ja hitauteen joka yltää kaikkiin asioihinkin, mut onnex mä oon niin pihi tuhlaan mihinkään omia rahojani jos se suinkin on mahdollista.

Onnex on lunta luvassa ja pääsee minisuksilla ja laudalla laskemaan taas tota mun mäkeeni.


=herrainVaatehtimo=  2

kai nää kaikki ostamani puvut (mustaa, valkoista ja harmaata etupäässä) saa verotuksessa meneen läpi. vanhat olikin aika nuhjusia ja ne vois viedä vaikka teatterille ja näin harrastaa järkevää kierätystä. tänään mul ei ollut mitään ohjelmaa ja heräsin juuri. sain nukuttuu jonnin verran ja hammassärky ei silleen tunnu kun sai muutama kodeiinia sisältävän särkylääkkeen. oon ihan unessa ja heräsin hirveeseen discoon
kun täällä oli musat autopilotilla tässä tietskarissa.
-mulla on ilmeisesti aika peltikorvat....joo toisessa korvassa kuulo on puolta himmeempi -monitorikaappi on ollut ilmeisesti sillä puolella enempi. täytyy katsoo seuraavan kerran, et se on takaa katsottuna enempi keskellä tai mielummin hieman oikeela -ei kummiskaan tuu katsottuu.

ei rockkii voi hiljaa oikeesti kuunnela. joo basson pitää tuntua mahassa ja se kuljetta ihmisten kroppaa sulavammin kuin pelllkien rumpujen kanssa ja sitä rataa.

pitäs suunitella huomenna hautajaisjärjestelyjä vissiin villen kans -se soitti. se kelas jotain tulizydeemii ja jotain erikoisempaa äiteensä viimeisiin pippaloihin täällä maassa -no joo mä niistä bongoista tiedä mitä sen sysyteri ehdotti oli kANS AIKA flänässä puhelimessa. Yleensä en känniläisten kans kauaa pulise luurissa, mut tää on poikkeustila jos joku.
joo, ei sitä aina pääse taivaaseen ja muuta jännää.

alkaa toipuun uupumuksesta ja oleen paremassa kondiksessa kunhan pääsisi sinne hammaslääkäriin joka on vasta viikon päästä:P


=ei jaksa näytellä=  12

Olen kuin usvassa ja elän draamaa tuntematta itseäni huijjariksi
-mikä on harvinaista....siis puhua totta tässä maailmassa.

Mule tyypillinen työn ja ja huvin yhtyminen ei oo oikeen toiminut
ja mun on pitänyt skarpata oikeen kunnolla ja se syö miestä. Mä en oo juurikaan tehnyt sitä duunia mitä haluan, vaan enempi velvollisuudesta. Mut mun ystävät on mulle kalleinta mitä mul on -aika pitkään pystyy olemaan ihan omisa oloissaan, mut kyl se mielikuvitus aina joskus lopahtaa ilman kanssaihmisiä....ja eihän yksin voi soittaa bändinäkään.

Mul on ollut ohjelmaa enkä oo kerennyt tännekkään kirjoittelemaan.
Viimeiset pariviikkoo on ollut yhtä suruvalittelua, hautajaisineen, oikeussaleissa vaakkuuttavasti esiintymistä sekä lohduttamista ja avunantoa kuin Jeesuksella.

Onnex oon itse kondiksessa -paits et oon ween uupunut ja kun huolehtiminen taukoaa, hammasärky ilmoittaa olemassaolostaan...mmmm... pääsen istumaan ihana ergonomiselle hammaslääkärin tuuolille ja nauttimaan hoidosta...kunhan muistan tai kerkiän hammaslääkäriin -mä en tajuu miksi jokkut pelkää hammaslääkäriä ihan naurettavan paljon.

Yx muija soitti yöllä ja sano tulevansa taxilla mun luo. Kielsin tulemasta. Ei aina panetakkaan ja tää ei johdu siitä et olisin joteskin masentunut tai edes surullinen tai liian kiireinen
-kaikki sellaiset asiat vaan tuntuvat kasaantuvan mulle ja lähipiirille
joille ei voi ihminen mitään ja tuntee olevansa kerrankin voimaton.

Sitä taas paremmin muistaa olla kiitollinen jokaisesta päivästä ja olla myös hieman nöyrempi.

En tiedä huvittaako tai kerkiänkö viettää taaskaan pikkujouluja teatterilla saati muuallakaan -ei maistu edelleenkään alkoholi ja humeetkaan ei juuri kiinnosta, vaikka niihin vois ollakkin hyviä tekosyitä juuri nyt. Aamulla tein poikkeuksen ja poltin tupakan ja kun sekään ei turruttanut hammassärkyy käärin naurutupakan. Hyvä et sain toimiin tän tietskarin
-kiitos siitä enolleni taas kerran. Kyllä suku ja ystävät on se tärkein turvaverkko ja tuki ja jota liian vähän arvostetaan...sama juttu Luojamme kanssa.


Seuraava