Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

=pipo=  1

Jouluna kaikki on kallista, muttei silti kaikkialla, joten ostin
pakettitransittini täyteen kaikkee relettä, ruokaa, juomaa ja muuta päihdyttävää. onnex oli pikkutonttuja apuna ja kiilailemassa jonoissa joten sain itse rauhassa luistaa pikku "osotoksilleni" .jouluna pitää aina olla jotain mirhamia, ettei vaan oo liian hiljaista, jokkut ei kestä sitä....naiset etenkään.

kuusen hain aamulla lähimettästä, mut tärkeintähän on se ettei kuusi oo omilta mailta -joulukuusi pitää olla varastettu näillä pakanajuhlilla.

Suklaa on kuullemma terveellistä -ilmakos mä juon kaakaotA KYLMÄNÄ VÄHINTÄÄ 4 LITRAA. jouluna en syö silti tavallista enemmän suklaaata tai yritän, mut suklaasta saa kiksit ja oon siihenkin addikti jumalauta. mä oon addiktiivinen aika monelle jutskalle. ilman addiktioita elämä vissiin olisikin ihan perseestä.

Nyt pitää paketoida lahjuksia ja edistää koruptiota jopa perheen ja suvun keskuudessa -rasvata laman rattaita, joo.


=oo=  9

oon nukkunut univelkoja ja onkin joulu pian. täytyy huomenna käydä kaupungilla jotain pientä ostamassa. elikkäs vitukseen lAmppuja , valoo, soihtuja ja ihan kaikkee mitä ei oo kerinnyt. joukluruoka ei kiinnosta syödä enää. tää joulu oikeestaan menee nykyään silleen et jouluna syödään pitzaa ja maalataaan pääsiäismunia.


=hammastaidetta=  18

tosi hienoo kun ei särje hammamsta enää. nyt kaikki on toisin. oli muutenkin kiva nukahtaa hamaslääkärituolin ergonomiaan päivän kiireitten keskellä ja tuntea kuin pikku hiljaa simmut lupsuvat ja uni meinaa tulla.....kunnes hamamslääkäri tönäisee olkapäähän ja herättää minut
-täydellistä, mut aika vähän aikaa. mulla on toinenkin reikä' ens kertaa varten. vois laittaa rubiinikorun hampaaseen tai jotain.


= humiseva harju =  1

Tarvii laittaa tää teksti huolella, ettei olis niitä kirjoitusvirheitä taas -ei se aina johdu ees mistään tajunnanvirrasta, vaan sen puutteesta. Ei aina oo timminä 130 prossaa kroppaa peliin, vaan on jotenkin vaiheessa. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, et en voi kuolla muuten kuin et olisin vaiheessa. Liike onkin tärkeintä, mutta pysähtyneisyys ja ajattomuus on upeeta.Still-kuvassa ja aika on pysähtynyt -silloin ymmärrät jotain mitä ei voi sanoin selittää.

Tulin Pispalan treenikämpältä ja alan sulamaan. Iron Man soi taustalla.
tässä lämmössä. Aah, saatin onneks takka toimiin, mutta täytyy vissiin lainata vaikka Legioona Teatterista ja muista ryhmistä muutama näyttelijä. MUl on kyllä kolme jo mierleesä. Mutta onhan koekuvauksissakin oma pointtinsa. Voi löytää uude kyvyn, mutta jos sitä ei löydykkäään , bvoi aina pitää hauskaa näyttelijän kustannuksella -ei välttämättä mitään seksiä.Kuusi ihmistä värjöitteli oven suussa kun Karvan kanssa tulimme harmaalla Ford Taransit-pakettiautolla treenikämpälle Pispalan Harjulle. Menimme sisään ja tajusin ,että eihän täällä mahdu mitään tekemäään kun Karva ei oo heittänyt tavaroita pois ja siivonnut -se lakaisen monasti maton alle roskat ja samoin sen muija....on se söpöö.

Ei ollut "assareilla" tarpeeksi huumorintajua esiintyä pitsiröyhelöissään, vaan näyttelijät pomppiavat nurkissa kuin olis
40 astetta pakkasta. Ne ei malttanut odottaa, että siivoaisimme kämpän ylimääräisitä tavaroista ja näin ,meille tulisi lämmin. Kysyin, et kuuluko ne johonkin ammattiyhdistykseen näyttelijöinä, vai miksei sekatyö kelpaaa. Ne lähti karkuun. tais olla sitä ns. Ihme friikejä. Ihmiset ulkoilee liian vähän ja noin nuoretkin. Tästäkin mä voisin provosoiduttaa itsensä, mut miksi?

Saatanan Karva se sai kyllä kamat toimiin, mutta sieltä loppuivat puut. vitun hörhö hippi.Mä rakastan karvaa silleen heterosti. Se ei inise pienistä ja sillä on hyvä naistutka, ja aina päällä kun sitä tarvitaan ja ei tarvita -pelimies. ja. Karvan kanssa onkin hyvä liikua baarerissa, busseissa, yökerhoissa iskemässä meitseellisempiä, mutta ei ihan alaikäisiä tai ihan mikä fantasia päässä on, sen me toteutamme -me ns. paremmat ihmiset.
Karva on ihan niin muusikon näköinenkin ja samalla kuin karismaattinen bond-filmitähti ja se kaikki hippeys kaikkoaa kun joku irmeli tulee lähemmäksi. Mä oon sille yhden velkaa ...siis yhden irmelin velkaa. Jokkut naiset pitävät meitä sikoina ja pidämme siitä.


=ihmisten lukeminen=  5

tänään ostan kummitytölle jotain mukavaa ylläriä.ja veljenpojille vois ostaa kans, sillä tukholmassa vois tulla siihen shoppailuun lian kiire. vittu mä haluun tehdä kaikki hitaasti nauttien, yep.
ne ja ne lahjat vaatii paneutumista kun lahja ei saa olla pelkkä lahja, vaan siinä pitäää anatessa olla ajatusta ja tunnetta mukana. ihmisten lahjan anatamisista pystyy aikaa paljon lukemaan ihmisiä.

aah, sain kunnolla nukuttua pitkästä aikaa. tää on luxusta tää.tunnen voivani paljoon tänään. lattialla tein riitit aamuventttelyn jälkeen -heräsin kramppiin sääressä. kipu oli sellanen et oikeen singahti ylös kuin salama (magnesuimin puutos)-täytyy ottaa itteensä niskasta ja alkaa taas käymään punttisaleilla ja jossain tennistä pelaamassa, muuten täs tulee liian laiskaksi ja pian on selkäkipee ja plaaaplaala...onneks ooon levoton, vaikka vaikutan tyyneltä.

sain eilen joululahjan jota poltan -ei sillä että se huono lahja olis.
muuten hyvää kukkaa, mut siemeniä ei oo mukana -sen takii tuppauduinkin
radikaalinuorten pariin joita oli iso lauma ja ne tervehti mun mielikuvissa mua kuin jotain sotaveteraania.

pappa tulu talvisodasta yhdellä jalalla ja oli näin muutenki ktara-se oli mennyt polvea asti se jalka, mut erkkiä puki sen puujalka. niin me skidinä esmes broidin kans kelattiin ja kerrottiin kummitusjuttuina tytöille puujalan kirouksesta kummitusjuttuja -jokkut tarvi pelkoo et ne voi pelastaa muijan -pantavaksi. ja äänittelimme kaikkia papan ja suoman juttuja ja lauluja ja opimme ne veljeni kanssa. Erkki-papan ja suoman esiintymiset olivat taivaallisia kokemuksaia minulle siihen aikaan. ne olivat keidas, nainen, p. pappa on erkki ja se mulla on jotain kykyjä tullut papppavainaalta -se kävi aina kruusiassa yksin ja jätti suoman kotiin näillä reissuillaan. suoma on saanut nahanajan kasvatusta enempi ja ymmärsi tämän oikun.

Erkki ja Suoma laulavat "vanahn kartanon kehräävää rukkia" -ne oli ween hyviä esiintymään yhdessä ....laulustemmaa kun suoma vetää silleen naivisti ja perkeleen ylhäältä ilollla- se kolahtaa.
onneski sukumme poliisit vaienenettu hiljaiseksi hiljaisuudella -ei muuten mut on vitun tyhmä tään yks sukulaispoliisi. ja se ei oo oikeen ees onnistunut ylenemään "urallaan" (hän on silti lähes moitteeton, mut se ottaa eikä anna mitään -emmä niistä ihmisinä välitä ja ymmärrän taaas, että tyhmyyskin on ansaittava -motivaatio ongelmia tai sit ei oo kunnianhimoa ja jotain jalompaa tavoitetta sillä saralla. mä oon vittumainen jos olisin poliisikuulustelija -kyllä varmaan kertois, mut ei oo mun pakkollisia ...luojan lykky.

kyl mä silti näen, että poliisivoimaille pitäs antaa enempi rahaa, resursseja japitää ne kunnossa. ajattelin, et mähän voisin hoitaa jonkun muijjan kans
jonkun meditatiivisen kurssin ja sit ihan tunteitten hallintaa. käynkin kysymässä yhtä kadonnutta kännykkäää -se oli kai sininen. eikun se on sama kuin teatterissa, et pitää käydä tekemässä tupatarkistuksia ja muuta, koksa ihmisistä on tullut lihavia, laiskoja, ahneita jakorruptiolle alttiita. mä koen sydämmen asiakseni käydä tekemässä tarkistus. kuka siellä tänään joutuu tulilinjalle kun mä ooon taas jekkuillu näillä alokkaille. mä silleen katson , et homma on kuosissa ja asenne oikea. yleinen selkärangattomuus johtuu pitkälti individualismista.
tän individualismin taaakse on helppo mennä piiloon. kyttiä oon opanut joskus lukemanaa ihmisten kasvoja muuta tän tyylistä -tää on mun henkilökohtaista teatteria jota harrastan lähes kokoajan kun olen kaupunkialueella. mun elämä on oikeastaan minen menikään....se on jatkuvaa perdformanse esitystä ihan nonstoppina ellen oo masentunut.

Jouluna saa ja ilmatteex! jouluruuhkaa jossa voi vaivattomasti nipistellä muijien perseitä ja varastaa kieliä. rikollisin tarkoituksiiin roolin ottaminen arvelluttaa aina, mut ei liian kauaa.
tärkeetä näyttelemisesä on ymmärtää, että rooli on silti vain rooli, eikä mikään veruke käydä kleptomaanina kaikkia kulta ja platina sormuksia sekä esmes kivinäyttelyn näytte uniikki saraj jos on 6 sormusta -ei oo enää:D
mulla tuli onnellinen olo kun sain sormuksen sujuvasti nopealla liikkeellä omaan sormeeni. hintalappu 19.82 euroa makasava hopeasormus. mulla on se ollut aina mukana vaikka en sitä sormessa pidäkkään,
josksu narkkarina olessanikaan en myynyt sitä sormusta enkä syntymmälusikkaa. kaiken romahtaessa olin valmis ostamaan muitten kultaromua ja sun muuta jalokiveä -niistä saa paljon rahaa, mut on tosi köyhää varstaa sen takii, et se tavara on yhdentekevä ja se on vaan ostettAVA -PAKOLLINEN.

mun mielestä on witun köyhää maksaa rahalla jostain asiasta ja julkisesti vielä. joku luulee, et oon snobi (jotas olenki...diiva).
onnex mulla on aika josksus aika vinhaakin muuttuva mieli kaikkkien onneksi.

vois poltta lahjakukkaa muttei sentään piipussa vaan sätkänä ja lähtee juokseen sit koirAN KANSSA JA KAHTOO ovatko naapuritytöt kanssa koiraa taluttamassa tai hevosilla.
kelattiin tossa eukon(taas) kanssa, et olis siistii mennä tukholmaan broidille jouluna käymään. mä tiedän yhden hyvän ja halvan bordelllin jos vois soitttaa niinku treenejä (yx biisi pahastin kesken)ja tukholmassa saa nempi rahaa keikalla ja tuntee olevansa homoikoni ja jutskaan kuinka kahden reiänpanossa tulee tuplaorgasmi joka triplaantuu ja on pian tosi moninkertainen. kaikki voittaa ja muutenkin hauskaa päivän jatkoa.


= me paremmat ihmiset =  4

tosi moukkamaisen näköinen ökytalo tuli "katsottavaksi" -tyylitajua ei voi ostaa. värivammaista...äääh. sisäinen oletettu taide oksentaa pahan minusta
haluan nähdä ympärilläni vain täydellisyyttä ja enemmänkin kuin aiemmin.
tämä vuokrattava tai myytävä talon esittelijä selosti jotain, et mun teki mieli motata sitä. nähtävänämme oli talon oma sisäinen olotila kohentui vieraille tarjolla olevasta boolimaljasta . amfemtamiiiniakin tähän boolin oli paikallisen kuummin -teini-poika-gangsteri lisännyt.mä en kyllä lisäsis piriä ja alkoholia sekaisin -se on aika paha sydämmelle,
mut paatuneimmat tietty nauttiii kikseistä kuin kikseistä:) italialaiset muutenkin väittää,
et ne tekee maailman parhaan boolin. on sekin näkynä jäänyt mieleen.
on siinä ollut kokaiinia siinä boolisssa -jota mä myös dokasin hiljakseen naiútiskellen.

pore-amme on ihan tylsän pieni ja muuteni naurettava ja kaapit jotain ween lastulevyä ja keittiö ei ole lattiaa ylemmäksi kaakelilämmitetyillä tiilillä. syön diapamin. on tää parempi kuin tenox. jos satuuu pipoo kiristämään. juhlat ovat tyhjää kumisevaa hulinaaa ilman mitään päämäärää kuin hauskan pito. tämä koko helvetin talo on vielä kivikkoisessa kusimetsäsäsä, joten tää ei oo mihan sitä mä haen. barbit on ihan eri mieltä ja pysähtyy epäilemään itseään ja motiiveja ajautua mitä todennäköisimmin jazz-muusiikkia soittavaan bändiin. se on hyvin tavallista tuossa iässä. ihan vaahtosammutimen kokoisena sitä heitettin tanssimusiikkia jonkun ponon firman joulujuhlissa ja muissa kissaristiäisissä enne n kuin kaikki räjähti käsiin ja aloimme ajatella omilla aivoilamme minä ja veljeni janne. veljenpoikien kans mesessä säädetän silloin tällöin.ne skulaa tai siis patwe jtain räppii ja silleen huvittaa jotenkin -sitä kelaa, et tommosta naivia touhua se oli meitinkin alku hapuilut. pelotti ihan pekeleesti josksu -nyt silti väitän etten pelkää juri mitään, koksa olen aina vaklmis -se perkele muuttu, mun mieli muuttuu, et ymmärtäisin. ei enne tätä booliaq kaikki ei ollut näin täydellistä, vaan ihmiset asuvait rumissa taloissa kuin tulitikkuaskit pwelllolla lentskarista kun katsoo.

sielä hautajaisissa kannoimme villen ja muun ryhmä kans arkkua.
siellä oli irmeli johon jäin jumittaan. mut ville sanoi et kans rakastaa just sitä muijaa. wille on kyl romantikompi kuin mä, vaikka mä ooon sika, sika hyvä....vittu missä. minulla tuntuu olevan rajttomasti voimaa tänään -kohtalon oikkuja myymässä persettään. sillon on fiksumpi kun ei seiso ja kylmettyy talven lumisateessa punaiset huulet hehekuen saarnaten laulaen. nyt on täydellinen kohta-tästä pitää nauttia. tunnetko?
kalkutan homokoirat? taivaallista että he eivät ole tulleet seuraamaan tätä kasvavaa farssia. mua oikeestaa voi hieman pelottaakin , et rakastuu johkin ja on helvetin sokee, mut sä et voi silti sille mitään, koksa et halua.

suomenruottalisen knas on taas suuri vaara joutua tie mihinkä-ja mä ees mitää hannaa....mä oon liian pehmee. pitäs sitoo se vessanpyttyyn ja piiskata ja naida. se olisis mainio loppu. pian on pakko juosta sen ärsyttävän mujjan perään kun se ei näe mua tai sit wälttelee -tuskin sillä olen aiaks komeen näköinen -se joihtuu mun komeesta aaTElisnenästä joka on pakollinen ja meitin hiippakunnan lapsopornituomarit määrääävät kotiäideille amfetamiinia synnytyksen jälkeiseen masennukseen -jooo, tosi hyvä lääke jos sattu siihen taianomaiseen pieneen eliittiin joita kaikki OIKEIN NARKKAAVAT NARKKARIT EDUSTAVAT, koska täällä ei kuule ajatella. mut rod Stewartin i`m sailor on saatana v-i-t-u-n hyvä biisi ja takatukka
pörröineen on hiekkapuhallettua raspikurkkkua myöten on sika helmi timmi.

miami vice pitäs olla kokonaan rod stewardin juttu. emmä silti siitä tykkää silleen, et kuuntelisisn. naisten riettaat ja vihjailevat kuiskaukset ja eleet veivät veren päästäni. se johtui siideristä -muuten mä en olis meenny sinne, mut kun siellöä oloi msiiideriä -emmä sitä pystynyt njuomaan, joten njoi kylmän kaakaon niinkuin tuppaan tehdä sotkien paikat ja vaatteni sekä huuleni. suklaa tekee minusta pellen ja ymmärrän minkä takia on helvetin järkevää olla tyhmänä vaan. tämä talo on pellen talo ja onneks en asu täällä jaahas koira ja kaikki olivat sitä mieltä ,että awaruuskeskusta parempaa paikkaa ei olekkaan.

oikeestaan mä voisin jossain tehdashallissa saada sin-energiaa.
mul alkaa univeka painaa silmät umpeen ja saa ainakin nukuttua hyvin ja se hyvä, sillä taas on se aika vuodesta kun tehdään joulutaikoja
-varokaa ryövääviä ja raiskaavia joulupukkeja. niitä on liikenteessä..kaikee taas ja pääni ladataan musiikilla ja tämä "juhlaväen"
väen degeneroituminen haisee h´tosi paskalta ja tajuan kuinka pahalta tuntuu haistella kuolemaa. en minä aina ihmetellyt


= bitbit vision vision films ry.=  3

voihan juppidouppi...siistii olla välillä huumees
silleen kohtuullisesti, joo. tullut ihme postia.
täähän on just sopivan kypsä rusina poimittavaksi
pullataikinaan -eivais tää voi olla hyväkin irmeli, mut ween kuvaa ei oo laittanut. pitäsköhän alkaa parittaan -sillä vois tienata enemmän kuin lyht filkoilla sun sellasella muulla animaatiolla.

sihteeri on katesissa venäjällä jollain stressilomalla jonkin aikaa
'ja ei voi sitä enen pitää tärkeitä kokouksia, jossa vois siirtää sähkörahaa sivuun lopux kuivausrumpuun.vittu onkohan tää joku qvistuksen säätämä.

tää esmes.
½½½½½½½½½½½½

M채 oon Anne Turusta. Sukunimi on Paimio.
Olen n채ytellyt vain koulumme n채ytelmiss채, mut p채채osia.
mul on ollut ongelmia kaman kanssa....siis vauhdin ja pilven, mut oon ollut katkolla siit채 vuosi sitten ja oon nyt kuivilla.harrastan thaiboxingii, joogaan ja uin.
oon ollut mallina Seppälän syyskatalogissa v.2001.
mulla on vaaleet pitk채t hiukset....nyt oon v채rj채nnyt ne punaiseksi, koska
mulla on vihre채t silm채t....ja minulle on sanottu, et punanset hiukset sopii hyvin mun vihreisiin silmiin. M채 oon 178cm pitk채 ja painoa mulla on 51 kiloo.
Mulla ei oo viel채 mit채채n hyv채채 uudempaa kuvaa itsest채ni, mutta laitan sen niin
pian kuin suinkin.

T채n sivun n채ytti mun kaveri ja se sano , et t채채 voisi olla mulle sopivaa ty철t채.
Raha ei ole minulle p채채asia , vaan se, et oppisin toivottavasti hyvin n채yttelem채채n.


=harhamaailma=  3

kaikkia voi katsoa yhtä aikaa ja sanoa, etä mä rakastan sua ja sua ja sua -siten kaikki kerallaan mä nuolen niitä ja ollaan keikalla laulamassa balladia -ja myöhemmin tajuan, että joku on laittanut kitaran kaulaani kuin kravatin tai semmpoisen propellin muuttaen olemustani kriminaalisen vammaisesta enempi artistiin.
keikkoja on monenlaisia; ,hyviä ja huonoja. Jokainen keikka on liikaa eli ihan sopivasti -kunhan niitä ei oo liikaa niin voi olla ihan siistiä eikä jännitä liikaa, vaan rypee häpeän harjalla kuin Hitler uudelle uljaalle utopialle illuusiosta että asiat onkin toisin.

sen jälkeen pitää saada rahat ja poistua pelipaikalta ripeästi ilman mitään ylimääräistä. jos joku onnistuu komentoimaan tapahtunutta tms. illuusio on haihtunut ja nuolija en olekkaan minä, minä, minä ja minä
-onhan se eroottista vaikken runkannut tai muutakaan. en näe mitään ja silti kaiken tarvittavan. katson tarkkaa ei mihinkään ja näen tyhjyyden muodon vasten kuoleman jälkikaikuja -rakastan jotenkin järkyttyä ja se on järkyttävää.---hyvä niin.Ego on hyvä maadoittaa jälleen sopivan pieneksi ja unohtaa jotain jota joku väittää unohtumattomaksi -epäilen vain itseni ja minä haluan itsekkin hieman aikaa valheessa ja ihmettelen mikä tässä on niin himoittavaa kuin muuten olisi...mmm ääh.

waiting for my god
waiting for my god

jotenkin näin, mut ehkä toisin...muttei liikaa
http://www.youtube.com/watch?v=lKnR9VIK3MA


=shoppailu=  4

taas joku kävi ovella ja käskin poistua
häirittsemästä. paha tuuleni johtui siitä ilmeisestä seikasta, et ween lumi on sulannu mun rinteestä vaikka tamppasin sen tiukkaaan, niin sinne jh rinteeseen jäänyt tarpeeksi laikkuja minisukilla laskemiseen.
sit oon tilannut kaikkee juttuja netistä ja ne on jokkut myöhässä
ja mun taiteellinen ja tieteellinen tuotanto hyytyy vähäksi aikaa ja voi joutua itse käymään pankissa tai muuta ween köyhää.

mä oon elänyt ihan käteisrahalla ja käyn pankissa ainoostaan sähköraha-ongelmien takia. eksyn yksin tavarataloon helposti ja en löydä tavaroita mitä etsin vaan jotain ihan muuta tulee mukaan. mul pitää olla aina joku joka menee mun puolesta.

hoitaan ostokset kuten joulunakin. paits ihan henkilökohtaiset jokka on itsetehtyinä parhaita. tunnen itseni vammaiseksi kaikkialla muualla paits
silloin kun on artistina.

kaupoista en muutenkaan ruokaa osta, koska se on siellä ihan paskaa ja ei luomuu. witun soijjamaidot on ihan perseestä. mutta tukku-kaupoissa sentään tulee joskus käytyä kun siellä on ainakin hinnat kohdallaan.

oikeestaan mitä enmmän roinaa sitä näkee sitä vähemmän sitä haluaa -haluaa edes nähdä. siispä esmes kirppareilla on kiva kysellä kaikkee tyhmää siellä tungeksivilta pimuilta SEN sijaan , että tapittaisin kaikkee romua mitä sinne on raahattu haisemaan.

jouluisissa tavarataloisssa voi aina hassutella henkilökunnan kustannuksella ja muuta kivaa. mulla on piilevä kleptopamania varsinkin korukaupoissa jos niissä on huono palvelu -asiakas on aina oikeessa.

roskalavoilla on joskus aarteita joita ei voi jättää sinne.


=säälipillu=  7

Ulkomaalaisia hiljaiset suomalaiset ahdistavat. hiljaisuus on kaikkein suomalaisinta mitä tiedän.suomalaiset osaavat hävetä jopa nin paljon, että kukaan ei juurikkaan innostu suomalaisesta murtomaahiihdosta vaan seurataan mielummin mäkikotkia ja lätkää.

suomalaiset ovat pakanakansaa ja meillä on mettäläisen "kulttuuri"
ja se toimiii ainaskin musassa niin hyvin, et ei enää jaksa kuunnella ahistusta sillä hiljaisuuss on ahdistavampaa kuin ahdistava musiikki (tää ei ookkkaan varamasti kaikilla ihan sama juttu, vaan jokkut sinnimmät tarvii musiikkia ahdistuakseen ) mä kuuntelen mielummin hiljaisuutta tai tarkemmin itseäni ja jonkun oopperoitten ja rock/pop-lyseoitten perustamiset tuntuvat järjettömiltä ja idioottimaisiltA
-samoin teatterikin vaikka itse kusen taas toiseen taskuuni jälleen. jos jotain tuetaan, niin mulle tulee mieleen joku avuton invalidi. asioitten näin olleessa invalidit ja muuten spesiaalit saa arvostusta jota ne eivät ansaitse itse -säälipillua.

olen kateellinen kaikille työkkäreitten ja fattojen asiakkaille jokka saa just sopivasti muttei liikaa ja vähin vaivoin. tosin työttömät ahdistuvat, sulkeutuvat ja masentuvat elleivät itse kykene keksimään itselleen jotain uutta ja kehittävää juttua ja alkaavat häpeämään köyhyyttään -joka suomessa on suhteelinen käsite verratuna globaaliin.

asioitten hitaammin tekemisen tärkeys alkaa pikku hiljaa olemaan trendikkäämpää kuin kovatempoinen ja kuluttava materian tavoittelu.
tajutaan pysähtyä rajattomaan aikaan -oravanpyörän jättäminen ei taida sopia meitin hallituksen malliin Wittu sit yhtään, mut ihminen on individualisti ja elää jo kaaoksessa kaamoksen kanssa - jumittaa oikein kunnolla.

mut onnex maailassa on muitten riemuksi hulluja joita useimmiten tuetaan ja pidetään vammaisina tai muuten pelleinä ihan sen takia vaan että heidän pitää esittää viihdettä tahtomattaan tai tahattomasti muille könsikkäille jokka suu auki ihmettelevät, et kaikki paskA SE MENEE LÄPI,
koska jokkut eivät ajattele asiaa niin vaan toisin.

kaikkihan leikkivät nykyään kokoikänsä kunnes kupsahtavat. vanhukset ovat kadonneet jonnekkin ja vastuu ja muu ikävä sen myötä ja tehdään vähän goottia jne. ahdistukseen.

bloggasin oman tekeleeni vuodatus.orgista. alkoi ärsyttämään kun vittu-sana himmataan kirosanaksi vaikka se on kirosanaksikin liian paska ja jennki-invaasiota.
se on vähän niin kuin puukkoo survois pilluun....pillu on huomattavasti nätimpi sanana.

jollain sivustoilla olis siistimpää kun sakokettais sähkörahalla kaikilta kiroilijoilta ja muilta rumuuksia tuovia sivustolle. Täälläkin ihan varmasti jengi haihtuis pois tai joutuisi opettelemaan kiertoilmauksia kirosanoille jokka on oikeestaan perussuomee ja yleisimmin käytettyjä sanoja. esimerkix jos ku duunataan jotain kirveellä ja lipee kirves polveen tehden haavan...voisi helposti kuulua "perkele" joka yleensä aloittaa syvällisemmät keskustelut täällä härmässä.

kirosanojen korvaaminen on aika munatonta touhua silloin kun todellakin joku asia wituttaa.

haista wittu barbie!!!
kuka todella välittää säästää jotain v%#*n maailmaa
kun kaikki saa p#*#ua ja munaa niin paljon kuin jaksaa.
munat/p#*#ut ruvella kuolaaa kuolleet ja kaikki voittavat kauneimman missin taikka herran jotka repee -muttei nauruun.

kuolema on kaunis mut liian lyhyt. Ei uppoo pohjaan niin kuin mä,
ja vajoon enemmän luonnottomasn kauniissa parkukuorossa.
sä synnyit mulle vähäksi aikaa. Nyt kaikki loppu on ja mä hajoon,
vajoon pohjaan.

kiRKUVAT TUHANNET ÄPÄRÄT ja kantavat muovikasseissaan lisää kotipitzaa pakastimeen jaksaakseen sietäää tätä vaivatonta, kevyttä eloaan.
kuolema on kaunis sun suonissasi. Kukkivat kromiteräkset puhkovat neuloillaan sinertäviä taipeitasi ja sinä; sinulla on hauskaa.