Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.
Seuraava

= viimein maalissa, mutta minkä värisenä =  1

VallataaN ne kaikki. mul on suunnitelma ja me ollaan jo joka paikassa. me huolehdimme turvallisuudestanne jota ei ole... joten yritä enempi ja hieman lisää. Me ollaan sodassa
ja kyllä me neuvotellaan hienostuneemmin kuin ranskaliaiset
pyykkärit ja portot. Haudanryöstö on mun juttu. oon kyllä ollut merillä kun vallattiin istanbulissa jenkkien sukellusvene -meinas happi lopua siitä säiliöstä...perkele hukkua meinas sukellusveneet, mitä niillä tekee kukaan ei halunnut ostaaa sitä meidän ydinsukellusvenettä. Sit tuli joku fahir vai sahirko oli. se on semmonen ukko, et kun se kelaa ettei meistä ei oo sille hyötyä, se tappaa meidät -TAJUUTSÄ. SE TAPPAAA MEIDÄT.

ElvisPresleysson : "Minulla on idea, joten ei syytä huoleen."

ferrari saapui maaliin, mut auton logona toiminut musta ori oli maaalattu Z-kirjaimella -Kimi lakaisee ferrarin kosmonautiteila lattiat ja taistelee ensi vuonna alonson kanssa mestaruudesta paskemmalla autolla.

ElvisPresley: "Päääset sairasosastolle jossa sun on oltava uskottava ja anettava niitten tehdä mitä' ne tekee.

"jumalauta, ne kaikki haluu palotellla mut, mä oon jo kuollut
ja tässä hymyillään -mun pää on täynnä luoteja."Yleensä odotus palkit

(kuului tussarin tussahdus tussahdus johtuu äänenvaimentajata joka ei oo aina lieriöksi kelattu , vaan tämmöin mageepehmee höyhentyyny -sika siisti. hä!? ota koppi. mikä sun on?

Mä luulen et mä oon sika siisitissä kuosissa ja täällähän mä en puhunut kuin sun....Elviksen kanssa.

ElvisPresleysson: " Mun glamouri on alakanut rapistumaan ja mä tarvisin siihen hartsia pitään kasassa -ihan kukkaa ja sitten pitäs saada ryynejä ja jos olis jokkut snagutpiriii.

aloin taas ottaaan pojilta poskeen - mä en oo silti mikään homo. vittu mulla on seudun kauneinein donna. se on mun kaa vaan kaman takia ja se tekee mut surulliseksi.
Sähän voisit ampua sen, kun oot muutenkin jo noin hysteerinen -hysteriaan on yksi lääke yli muiden ja se on kunnon psykoosi jota minä johdan
-punainen pukee mua nykyään muutenkin.

jos sä kelaat, et nää makaronit tappaa sut niin ne on myöhässä tai olis sohvantakana.
(sohvantakaa nousee neljä gangsteria ja elvis pelästyy ja telkeytyi suihkuhuoneeseen
-aivan! sillä on siellä heroiiniakin voimakkaampaa barbituraattia lääkärinkirjoittamana -tietty lääkärinpalkkio oli muhkeat 30.000 dollaria.

mULLA ON EDELLEEN TYÖNI KESKEN , PITÄÄ HEITTÄÄ PAULILLE JA JOHNYBOYLLE
nahkavaatteita ja 10 sinkoa. Joku helvetin neekeri tilaa meiltä sinkoja ja me myydään. et ne saa amuttua meidän päät muusix! Johny ja pauli on vedättänyt mua jo pitkään näillä vitun sinkokaupoilla ja sitä ennen oli muka kilo hyvää kokaaa. joka vaan osoittautui joksikin kuormasta syömiseen, niin kyllähän ne hemmot mennään tappaan heti. tää on multa tää käsky -mä vastaan jos tulee juttua myöhemmin.

joo niken werkkarit eiku adidaksen ja niken tossut. niillä pääsee nopeempaa jos tulee kiire. Otetaan muovia mukaaan siskolta. mennään hoitaan homma.

Mafia ei oo aina sama ja nykyään psykopaatit ja muu moraaliton aines on päässyt rappeuttaan koko hoidon. Suomessa on pidettävä matalaa profiilia, niin ei hypi kenekään tärkeilijän kengille. on aina se hyvä ja se paha poliiisi. kaikki joka vois olla siltä väliltä on jotain homojen filosofiaa tai miten kulustellaan duuossa vai onx trio sittenkin paremmin hämmentävä kuulustelutaktiikka.

vanha hullu merimies
se tässä kirjoittaa zombien kartanossa. latohan tämä on. Lupauduin auttamaan taiteilijaa Kivilinansa rakentamisessa kunhan sinne ei tuu vallihautoja. Ei tullut joten mul on luonnoksia tässä. -sokkelinvaluu menee ensi kesäksi.. Täällä on ainakin valoisaa ja näkee silti huonosti. Koira ei ole moksiskaan kun tuo vanha hullu merimies yksi luukuttaa kitaraa -osa sekin soittaa, muttei silleen et kiinostas:). Sitä ei saa häiritä.Hermostu kun mä otin virrat vex.

sellonjousi toimii hyvin normiviulussa. perkele ku trumpetti on villellä ja sen pitäs tuoda se tänne.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Zoom oon liikutunut. sileen coolisti:)
Joo emmä runkkaa, mä chillaan jotain ja niin p0is päin.

Darren Qvistus
Darren Qvistus
M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

= uusi aika =  8

Tarvis nukkua joku 3 tuntia et tasottus. oon ollut kokoajan tekemässä jotain ja liikkeessä. mul on joka helvetin esineessä ja kaikialla logoja....voi olla, et näää mun seinä ja huonekalu maalaukset sun vaatesäädöt raton kans (rotta)on mennyt öövetix. nyr ei jaksa yhtään. teippiä, akryylivärejä, valkoista korjauslakkaaa, sekä runsaasti värij a kuvio tai logo..strobotuksia telineissä roikkuvilla spoteilla ja led-kuutioila kja palloilla yms. tulee...en osaaa sanoo, onx sairaan hienoja tai sit ihan paskoja. nerouden ja tyhmyyden välinen raja on metsälammessa. nyt saunaan peseen tää paska, mut ekA JOTAIN EMDIAAAEITÄ ELI ESSOSSA TANKATTU Täpinöissään oleva EssonTiikeri karkasi meidän suonistoon naj solustoon. OLEN VIISAAMPI KUIN DARWIN ja minua on 12 kpl maailmallla eripuolilla. Onhan se mahdollsta jo totta ku sanoin.

Ville Qvisus sanoi mulle, et miten mä voin kuunnella tin machinea ja miten mä voi n nähdä sinisessä valossa kuparin erisävykä ja öljylähteen lainehtivan kuin sula kulta. se tankataan sieltä moottoriiin joka alkaa soittamaaan rautalankatyylillä hieman särösoinnutettuna shellin mainosbiisä jota ei aiemmin oltu tajuttu tehdä. edes bowie ei pystynyt muuta kuin pilaamaan jo hyvän biisin ja ne siniset valot prison of loven kohdalla oli jotain aivan järkyttävää lopunkin idean hukuttamiseen pelkkää maneeria maneerin vuoksi. yrittäis edes ku saa sponsorirahojakin, niinkuin muukkin urheiluhullut taiteen lopullisesti turmelevat niin, että taide tappaaa itsensä ja individuaalit orvot ja retrohenkiset...nyt 70-lukuu ohkasesti yhdistettynä ylimielisyyten ja hycäänkaytökseen tekevät ihmisitä narreja ha kansa alkaa laulamaankattiloita ja dvd-soittia ja kännyköitä hyväksi käyttäen. maailmaaan tulee tajuuspiikki ja alkaa uusi aika

MUN PITÄS SAAGA HUOMENNA TILAAMIANI SOITTO JA VALOLAITTEITA -ARKAS MOPO KÄDESTÄ TILAUKSIA TEHDESSÄ -mielummin ööverit kuin vajarit.

siistii mul katos täs jotenkin yx päivä ku toissapäivänlö vai oska se oli nukuinkin pitkään ...enkä valvonut ja tipahtanukkaan vain joksikin puoleksi tunniksi.....tällainen pieni vaihtelu vahemaailmasta toiseen ei tee ollenkaan hassumpaaa. mul on kaikki sähkälelut väärässä ajassa paits joku niistä on oikeeessa, mutten tiedä mikä. wille on hyvä neuvoon. Vittu se on trenannu enempi ku mää ja se on kerranin muuta kuin ween köyhän runoilijan tai kirjailijan näköinen....semmonen joka pelaa shakkkia, muttei rahsta ja istuu akantakapakssa postaamssa jotain kuviteltua irmeliä ja sit vie AINA SEN TAUTISEN vakkari ruusun kapakista kotiin mukanaan, jos on onnistyunut saamaan vbiagraa jostain...nojooo voihan kirjailijoilla mennä hyvinkin, ninq mun gurulla -se on kyl mweenlasika ja sen nimee ei saa mainita...ei ees väärää kysymättä. vaikee pitää luentoja sun muita olematta jotenkin esillä.mmm...voi olla et se kykenaa muuttumaan isoksi paksuksi kissaksi kotonaan ja siellä sitä ei kukaan tunne siellä.

tää horvee kamankäyttö alko siitä taas ku kaverin isä on amksa ja haimasyövässä kja tulee delaan kahden viikon sijaan -itse oon kokwenut ku faijja delas silleen ku oki 17. lopux himassa viimeisiä vedellessä tuli paskanmakuinensappineste...oikeestaan siinä kuolemassa ei mitää kovin kaunista ollut, mut ehkä sitä ei ollut treenattu yai jotain...asennekyssäri. nonni, nyt mä elän taas traumaa ja järkytyn niin , et lähden matkassa aikaan.

mu kissakin on melki kokoajan paikallaaan ku napasin sen sisälle ulkoa. se on tähän asti ollut ulko ruokinnassa, mut kissa on tän perheeen jumala ja auktoriteetti, koska on vanhin ja varmasti viisain. sil on vaa nenä' tukoss tai se siis vuotaa ja tuhisee. matokuurikin vois olla hyvä homma. eikä see saa snottuu asiaa.. se on 20-wee mun musta dimitsi vihreine silminween. täyty sanoo koiralle ettei kohella sen kaa, vaan hoitaa ja nuolee sitä maltillisemmin, mun kädet on keltassa ja punaisessa maalissa ja kynnet on paskana -täytyy viilata ne , et pystyy soittaan jotain.puna keltaista shellimäistä logo brändättyy yop gun musiikkia joka kuulostaakin treolon kaa ja dealyn twinpeaksin ja nancy sinatran sekä bowien, et kraftwerkin tyyliswltä automainokselta tai öljy...tähän on tultava oranssikuparista natriumvaloa smaa mitä hampunkasvattajat käytää
luulessaan polttavansa oikeata sensemillaa. PYH.

Darren Qvistus
Darren Qvistus

tätä zetaa kans on joka kähtöön...voi olla ettei mun auto kestä pöivänvaloa. no se on muutenki lunastuskondikesta -pian kuhan saa vakutukset hoidettua. ne on ween kalliita toleen "tavallisesti"


= skidisti maanista =  3

matteus piti tuupata kämpästään pois ku se jäi suustaan kiinni, et se kerkee jotain muijjaa vastaan. mun kuulemma pitäs tuntee se pimu. tälleeen poreessa pitkästäaikaa on ihan siistiä ja tulee ahkerax ja sosiaalisemmax. hoidin bändiorganisiaatioon ihmisä ja ehkä muaallekkin

mul meni tähän kirjoittamiseen keskityskyky täysin kun kun tänne tuli ihmisen näköisiä zombeja jokka ovat maanisen puheliaita ja eduskunnankyselytunnilla
politiikkaa karjoitteleva lapsi laumkaan ei sais sekavampaa äänisaastetta aikaa....lapset ovat fiksuja ennen turmeltumistaan vai ovatko he ollenkaa edes viattomia -viattomuuden aika on mennyt...mutten silti ala kuutelemaan seiskytluvun retrohenkistä kopio musiikkia. kaiken edelleenkin olla täydellisempää

zomq ja maza

Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä
Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä

=original jup =  2

puluakvaariottön k´luota heräsin.
tääl oli eilen pippalot ihmisten kans.
meil on ja oli ikävä pelata tennistä. koko kesä mennyt ilman tennistä, mut nyt ei oo niin tunkua kentille.

kaikki lähti täältä jo -annakin....en jää tänne . sen kavereita voi tulla ja mulla voi mennöä pasmat sekasin niiten kaa ja asiat menvätkin vituix ja anna ei siitä tykkää. tonera tytsi jota mä tottelen.

aina kun on iiikenteessä luurit kuumottavat enempi kuin on paikallaaan -ihmiset vaistoo mut ja niitä voi hieman manipuloida tai muuten houkutella. tunnen itseni namusedäksi.
sil on kan s kämpässä punaista paljon¨.
´mul on kuparikausi ´-ei johdu ruskasta, vaan öljy´mainoksesta.´
ihmiset on tilannut multa tupakkaa -vaalean sininen JUP-Tupakka aski ei silti mullakaan takusssa mukana. eilen oon tupakoinut pitkästä aikaa kunnolla, juonut jopa viiiniä ja nednään jotain joka tuntuu taivaallliselta tälleen amatöörimäisesti käytettynä.

tesoma on laaaja aluie ja täällä on hyviä sienenpoimintamestoja. ihan tuossa pihallla parkkiksen kyljessä on jokusen aarin kokoinen "metsä"
jonka ajattekin kollata.
ulla on koira yksin kotona ja koitan keksiä itselleni jonkun sopivan kuskin ajaan mua amazoniaan koiraa "valmentamaaan"....mä tunnen tiettyä ylpeyttä siiitä, et ooon hoitanut puutarhaaani. ni ja< anna toimii mulla muusan hyvin. ja täällänäkeee selkeitä unia, et ne on osa todellisuutta.
olikin ikävä....joitain ihmisiä ilman ei oo niin täydellistä.
jup tupakkaa teen tänäään askin kysynnän vuoksi, MUT QVISTUSTA MÄ TARVIN ASKIN KOKOAMISEEN.

MASSA TUOTANTO ON PERSEESTGÄ JA INDIVIDUALISUUDEN HUNTU TYMPII,
SILLÄ ON YHTEISÖLLISEDMPÄÄ.

MUL ON IHAN UUS BÄNDIKIN KARVAN KANSSA JOKA MUN PITÄÄKIN YRITTÄÄ SAADA MUKAAN AMAZONIAAAN -OLIS DUUNIA. '

e JA a KIELET PITÄÄ MUISTAA OSTAA ANAAN SKEBAAN!!!!

aNALLEKIN MUL ON TÖITÄ. se osaa ommella kaikkee siistii,
ja mulla on muutama isompi logo sun muuta suuniteltuna ja tietty vaatteita. onnex joillakin ihmisillä on sellaista taitoo jota mul ei oo.
Ja oon ylpeee kun mulla on kaikki napit ja vetskarit TIPTOP.

TIPTOPille. enini soitti ja olis kyytinyt mua....se ilmeisesti lukee kai tätä:D sen jehova tuntuu tänään ihn kivalta, mut uskonnot on silti kaiken pahan alku. Hannu-eno on silti fiksu ja järkkymätön sälli. joten sille en sano ei usedinkaan. nonni. karfva soitttaa juuri nyt ja päivä alkaa tästä taasjataas.forever.ikuisuus on joltisen pitkä ja tuntuu taivaaalta. rakastan paljon kaikkee...silti laatu ja järki ovat tärkeitä loppupeleissä, sanoi hannu...tykkääään olla erimieltä, joten hyvä etten sitä kiusaa ja soittele kuskaileen mua paikasta toiseen niinq eilen. se on hyvä ihminen.

tänään oon kotona femmaan enintään.väsään jupin ja juon teetä...mmmmmmnam

en tykkäää kunsiitä et röökin takia historiaa vääristetään esmes james deanilta retusoidaan rööki suuusta! ihaN PERSEESTÄ. SEN TAKII JOKKUT TOIMITTAJA ON ÄRSYTTÄVIÄ KU PYYTÄÄÄ ERTTEN RÖÖKAIS JA NÄYTÄ HUONOA
ESINERKKIÄ. MUN TUPAKJANPOLTTONI ON AINAKIN TERVEELLISELLÄ POHJALLLA, MUT HISTORIA VÄÄRISTELY ¨RÖÖÖKIN TAKIA SAA MUT SOTAJALALLE. karva korjas sen ku sillä joutu porissa sekä hämeenlinnassa hiskiin ihmisiä päähän ku ne tuli iholle liikaa. nyt se on saanut uuden kaikuvamman kopan ja se alulaa hoosiannnaatá kun siihen koskedekin...se on herkkä kitara ja koitan olla särkemättä sitä jatkossa ettei se loukkaaannu. se nimi on barbi tietty.

sapluuna näitä varten. PIHALLA ON AMAZONIASSA on ´maaaluaspäivä pitää väsätä uusix karvcan kaaa ja ottaaa se jo maalattu vakoinen akustinewnmessiin.
herätänkin sen ja meen pispalaan.


= Taivaaassa vai EI - The Game`s Starting =  5

heräsin kolmelta sähköiskunomaiseen kramppiin pohkeessa. oon olllut aika kauan pystyssä tällä viikolla ku mul on vaihteex maaninen luova kausi ja sit pitäs vielä tehdä rahaa ja ween kompromisseja, että vois joskus tehdä "täydellisempää" jutskaa tai mitä taidetta lie. väri on kuparia, punakeltaisuutta ja jotain alati muuttuvaaaa moludaatiota.se soi ja soi.

ku tekeee oikeen hyvää biiisiä, huomaa ettei se ookkkkaaan biiisi vaaan joku sun runos, kmuttei se o sekään. se on ihan sama ku se joku eka mun juttu ja sit se värit. sit kuulee jonku staran soittavan samaa melodian tynkää, mut onnex väärillä väreillä, niin tajuaa et ei tyydy kovin vähään sittenkään.
piirsinkin yhteen tauluun joka on vielä myymättä tai antamatta.

tajuankin, että oon tekemässä maailmankaikkeuksia ja tunnen jumalaisuuuden ympäripyöreyksineen ilkkuvan mulle, et "EI MITÄÄN UUTTA TAIVAAN ALLA, sanoi blues-neekri:XXX Orgasmia parempi on kuulemma paratiisi joka on taivaaassa. eilen enoni sanoi tai luki niin. meil oli kokous.

En silti viitsi turhaUTUA, MUTTEN ELÄÄÄ HALUAISI VALHEESSSA. NO KYL MÄ AINAKIN OSAAN JO NYKYÄÄÄN VALEHDELLA AIKA LÄPINÄKYVÄSTI HJA AVOIMESTI MISSÄ VAAN -SEHÄN ON OIKEESTAAN TÄMÄN PÄIVÄN MUOTI.

EN KADU MITÄÄN SILTIKÄÄN. Taivas on liian hyvää kamaa. parempaa kuin heroiiini tai orgasmi. Miksei sais olla kehitysvammmainen ja olla elämättä ikuisuuksia taivaassa. KAIKKI PAHA KUOLEE. muttei kumminkaan. mä nostan panosta ja pidän pään kylmänä. Pakko testata kuoleex tähän. Ilman

oon kai luonteeltani peluri sittenkin


Seuraava