Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

=kaupalaivastoauto=  3

Sain ku sainkin 2 tuntia nukuttua.
Nyt on taas tikkana ja vois polttaa sauhut tasoittavat ja
jatkaa uuusinta suunnitelmaa miten hoidan kaikki silleen, et kolahtaa -täytyy kelata ajoitus huolella -itse keikkatapahtumat ovat kuitenkin ihan muuta, mut ohan niitä silti ihan hyvä suunnitella silleen et mikään ei oo ainakaan liian tuttua -ei kukaan semmosta jaksa kuunnnella tai jäädä katsomaan.

karva soitti, et se tuleepakettautolla -täytyy shoppailla kaikkee roinaa
etupääässä biltemasta, radiokirppikseltä, supermyynnistä jne.


zombien ja barbien duo  1

Vaaralllinen rakkaus idiootin kaa

eivais ei mul mitään oo. mut Pukeudu sänkyyn, näytät rähjäiseltä pirihuoralta.
sainhan mä sanotuks.....mut se pelottaa ja järkyttää -eikai se muuten toimiskaan.

Zombie & Barbie On STAGE
THIS IS UNLEGAL TOUR AND DONT WORRY ZOMBIE WORKS OR POLICE men have been Zombies best friend -respect-hallelujaaa ja hallelujempaa!.
EXITING. ONLY DRUGS, DPOUPS, PILSS, EXTASY, BUT NOT ALCOHOLL ORHEROIN BUT tHIS IS HAPPENING TO U MY CHILDS AND LITTLE BIT OLDER. 16-17 IS BUENO!BUT OLDER HAVE TO PAY MORE MONEY -THEY GOT THE NONEY -KEEP ON!

Pirihuorat Tukholman esittävät Zombien ja Barbien uuusimman uutukaisen joka ei kands oo koskaan ehkä valmis tai onhan se tiettyTÄÄKIN DUETTOKSI NYT TEHTY joskus valmiimpi ku toisinaa..mitmitä

YKSIN SINÄ OLET RAKKAAMPI

Ei löydä rakkaus sanoja
kun pelon silmät järkyttyneet
ahmivat kilvan toisiansa.
Ja Halu huutaa joku solullaan
omaksi sua merkkaamaan.
Oon täynnä toivoo, jännitystä
-sanan puukot puhkovat tarkoittamatta;
antavat kuumotusta -on meissä voimaa!

Sanattamoman olevan sana;
jonka voi selittää, mut ei se auta.
Ensin oli sana joka puhutteli.
Sitten usko koetteli, valehteli
teki asioita -on meissä voimaa!
Sormet pitkät hapuilevat
-haluavat raajat toisiansa.
-on meissä voimaa, mut tää aikaa ottaa
-tää on se juttu kun kaikki on kolisee ja on kohdallaan.
En kestä ilman naista, en kestäis kun sitä mitä mä haluun,
ku sä samaa haluat Mut mä oon eri mies. Mä oon seonnut täs kuumudessa
ja sä viet mua kuin ,metrin mittaa eikä se mua vituta.
Mä tiedän sanattoman lupauksen -on meissä voimaa!

joo aika kesken on, mut tää onkin slaisuyus ku täää tulee sioollle papprulle ohjelmistoon biisiksi.

rakastunut
rakastunut

= zombie and the sensi seedsin nikke ja qrisse =  2

aah. nyt koivet on venytetty. jumitin ton skeban ja mikkien kaa 8 tuntia -kyl dsiinä aukee ja moduloitua äänet silleen et skulaas tosi forssilla. mä voisn helposti huutas kenet vaan suohon esmes......minkä takia kalevalassa muuten joku laulettiin suohon ????!!! -olix sekin vaan bändien välidstä raadollista kilpailua...oliks se joukahainen vai mikä sinne suohon jodlattiin. vittu.
aini eile wastaweellä oli qristus joo se pitäs saada kiinni et pääsis näkeen nick gavee...vois improilla ja joitain ja vetää senkaa vaikka jotain salakeikkoja ja sotkee sen pää kunnololla....mul lähes laidasta laitaan -mistähän nää on ilmestynyt..ei kmjittään hajua...toi vauhti on sellastyA ERT AAMUL YHDET NIIN EI TARVI KU SEURAAVANA AAMUNA JOS KIINNOSTAA. SIT TOSSA ON JTIAN NASSUJEN TRIPPEJÄ TAI JOTAIN WEEN ESSOJA -EI NE OO KUNNON MATKOJA OO. MUT YHDELLÄ SINISELLÄ KIRJOITIN KIRJAN SIIHEMN MENI KYL MELKI KYMMENTUNTIA KU PUTKEEN HAKKASIN SEMMOSLLA JUGEND-KONEELLA punaisen pallon -EN AIO JULKIASTA...MUT MUL ON KYL MUITAKIN MKIRJALLISIA JA UUSIA SUOMALAISIA BIISEJÄ TAI MMMM SÄVELMIÖÄ..NÄÄ ei oo mitää hittejä välttämättä, mut semmsia joissa on asiaa ja nemerkkaa jotain -puoleentuntiin mahtuu 4-12 biisiä -jooo eihän sitä soita ku kleikan kerrallaa ja jokainen on uniikki _six mul ei oo sitä ongelmaa ettei ketää kiinnostais -kunhan vaa itte jaksaa kiinnostua -vilkas mieli ku muuttuu vituxeen ja naiset sotkee viimeistää kaiken.

nykkin anun pitä pestä mun matto mut eihän se oo täällä käynykkä'ään. aini....mul on luurit jossain siirettynä etteri ne häiritse mu n suomenkielistä runoutta -oikeestaa äänenpuolesta ihansama laulanko mä vai joku alanko noi...tai ei ihan siis suomeehan se osaa laulaa sileleen juopuneen täytelöisestä ja mä tykkään kans lkaulaa sil tyylillä ku noi muutt eoikeestaan rassaa enempi. vasrsinkii toi porakonemainenlöaulusaundi -kiitos alice cooper.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= muodissa on aika haipakka =  4

Zombie tässä ... ilmoittautuu läsnäolevaksi.

Uuudet voimistuvat tuulet puhaltavat kesäntuoksuja ja uusia brändittömiä tuoksuja ja kokonaisia uusientuulien meriä -niin voivat olle ne myös suolaisia.
tuotemerkin status ei ole laskenut, vaikka kaikki uniikki onkin vain meille kyllin erikoista ja pukeudumme merkkituotteisiin ainoastaan puutarahahomissa, pankkiryöstöissä tai maailmaaparantavissa vapaaehtoistöissä tai autonpesussa jne. stretsit on aika mukavampaa menevälle naiselle tai miehelle.

Romatiikka, pyörtyily, kikatttelu, naurukohtaukset,työkalut ja kotinikkarointi, sannalaskujen kertominen ja niitten merkityksen tai opetusten miettiminen ja runojenlausunta sekä kirjoittaminen ovat todella suosittuja ja spontaaneja ja suositeltavia kaikille -se purkaa ihmisen stressiä ja rentouttaa jännitystiloja sekä saa hormonit hyrrään veturiin.
Tästähän voiskin säätää muoti ja ilmiöt -blogin vaihteex.

Ehdototnta muodinkärkee:
-fillari,vaaleensininenen toppi tai vaikkapa hattu.
keltainen kynsilakka,
puutarahanhoito,
kotieläimet, kotikissat, kesäkollit,
pirihuarat,korsetit, vallatut talot jne.

Camp-henkisyys on läsnä jokapuolella naiset kirmailevat vapautuneemmin ja huolettomuus on yhdynnässä populuurimusan ja sit kunnon rockin kanssa varioituu bändien sarajakuvamaisuudellla ja tietokonepelin sisäiseen huumoriin perustuvaan musiikkiin höystettynä naiviudella, turhantärkeilijöistä ei kans kukaan tykkää. mut god save the Queen -priceless? uusmoralismi ja huoliteltu ajaton klasillinen pukeutuminen barokista jazz-tyttöihin. steppailu on jo alkanut saada viimein odottamaani läpimurtoa ja se on minunin lempihuvejani ja onhan se siistii josksus heittää vaikka lavalla. 3 minuutin biisit alakavat tuntua liian alhaisilta ja bänndejä tulee managerin ohjata kuin elokuvaa tai näytelmää tilanteesta riippuen. bändit harrastavat enemmän mediattatiotioita, mutta eivät silti lopeta huumeita, koksa haluavat 130 prosentin suorituksen ja se on urheilua se.

On hauskempaa harrastaa työntekoa huvikseen ja työn arvostus nouseee, mut ei tietty firmojen johtoportaissa. Rahaojen levittelu on myös rumaa ja moukkamaista ja vieläkään jengi ei saa heilua ihan flänässä kun se tuo kaikki luusereitten taudit kansaan ja moraali romahtais.
erilaiset privaatit tai puoliprivaatit happeningit on kans siistii
ja edellleeen jengi tykkäää huumeista ja kaiken kruunuksi ihmiset keräilevät eksootisia kasveja ja lintuja -joista kolibri lienee himnoituin.

erilaiset huumeaddressit ja niihin ja faceboookin kautta organisoituja hörhöryhmiä on valitettavasti edellleen ja enemmän -emmäkään kaikkeen voi vaikuttaa, vaikka kuinka ahakeraasti säätäisin näitä syysteemejäni.

olin tänään basisiti tomapan kanssa liikenteessä -on legioonateatterissa ja soittaa jossain cady ganes bändeissä ja laulaa hyvin ...tai sil on paljon kans duunii ja artisteja ympärillä. sil jos jollain on otain samaa ku mulkin etraudat ovat tulessa-oli arki tahi pyhä.

joo mnä jatkan muotialalla aina välillä. demiin mulle on sivut jossa voin kirjottaa muotia _se on ihan kiva saada 10-18-weet pimut pukeutumaan niin ku itse toivois ja sen on hienoo, kun sen näkee. sillon sitä kelaa, et tälläkin okis voinu tehdä rahaa,.....mut eihän mitään järkevää mitata rahalla ja kivi ei pure, mut koira haukkuu.

Tuntuu kuin ihmiset osaisivat enemmän elää tosia-asioiden kanssa ja slaavilasittain kirjoittelisivat ja lausuisivat poliittisia adekdootteja.
teatterissa ihmiset käyvät -tottakai. Osallistuminen ja verkostoituminen
tiedotetaan ja suunnitellaaan ihmisille lahjaksi juhlia joissa on ohjelmaa laidasta laitaan. Toiveikkuus selviämisestä saa meidät jalkeille ja matka voi olla pitkä sillä kiireen pitäminen jos mikä on witun köyhää ja moukkamaista sekä kännykän käyttö julkisissa tilaisuuksissa voi johtaa sakkorangaistukseen.

Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)
Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)

Miss Vallankumous

basisti tomppa IsoWeen molemmat
ei oo yhtään seen vähempää. riitit ja uhraukset ja erilaiset valat sekä yksityiset että julkiset ovat moraalimme vahvistajia. me kannamme vastuuta,
me emme saa olla passsiivisia (valitettavasti:P)....toikaa ei ollut mnun. nooh kaikkee ei saa.




=ääh=  7

oon ihan maissa vieläkin miikan kuolemsata ja kaikkee muutakin harmia tulee sen verran, et alkaa oleen tosi rakasta ja pimeetä. oon ilmeisemmin masentunut ja pitäs jotenkin nousta tästäkin -itsesäääliminen on ihan perseestä. jos tästä ei nouse, niin masennus vaan syvenee ja artisti kynnys lähtee keikalle laskee. on vittu ihan pakko potkia itteensä ylös. menee hermot itseensä kun ei saa mitään järkevää aikaan kun on romahtaneena ja paskana kokoajan. kesä ja kaikki.


´= mätänenimen ja rappio alkaa =  1

maltoin nukkua viimein -viikon verran aina jaksaa valvoo, mut sen jälkeen se alkaa oleen huippu-urheilua.
Makoilen ja kattelen telkkuria ja syön kaikkee hyvää. ostin erilaisia namuja sun muuta hyvää paljon -karkkipäivä.
vois nukkua ens yönäkin -tähän vois jopa tottua.
eivais olis ihan shittiä ku päivät menis jotenkin jossain liian hyvässä kuosissa ja ei tapahtuis mitään mitä ei osais odottaa -semmonen ei oo mua varten ei.


=MAANI ja sen bella donnat=  1

.kaurapuuro alkaa maistumaan aamuaamulta aina paremmalta ja mä jaksan puksuttaa ku veturi.....tässä veturissa alkaa oleen liian vanhat kielet ja sit mä en oo tänään uinu -saatana mä oon toivonut täyttä hellettä ja illaks ukkossadetta, mut säille mäkään en mitään voi ja ihmettelen miksen voi? mmm...mulla vaan ei mee jakeluun.

makasin sängyllä yli tunnin mutten nukahtanut millään ku päässä menee kahtasataa -eikä kesällä juuri nukuta. tietty vois miettiä tarviiko mun jokapäivä mennä vauhdin voimalla -se alkaa oleen lian tylsää. nyt
mun pitäs saada jotain hallusinogeeneja, nin rakastuisin vaihteeksi -hapoisssa rakastuu juuri oikeeseen -eikä siihen väärään joka olikin ihan erilainen kuin se näytti....mul on niin hyvii kavereita joskus et me ollaan vaihdettu muijjia päikseen -ja muijjat oli ihan riemuissaan ku luulivat saavansa paremmat ja sopivammmat ukot mut sitten ne tajuskin että ne vois alkaa oleen bi-seksuaalisia, niin olis mahkuja vaikka mihinkä.....vai miten siinä nyt sitten ajatellaan.mut heebon kaa me ollaaan vanhanaikaisia ja sovinistitisia jurpoja jokka ihmettelee kun oletettu seksi onkin jotain kokeilevan hapuilevaa silittelyä joka ei näytä kauniilta eikä ees rivolta. se vaan näyttää siltä kun tyttöjä ujostuttais -näissä asioissa tosin voin olla ihan hakoteillä.

mua huolestuttas uutisten lentskarit vasta sitten jos kaikki uutisten lentokoneet jäisivät roikkumaan ilmaan -semosella tosi kireellä siimalla.

mul on kädessä semmonen parinlitran sumutuspulllo. ammun sillä koiraa aina välillä päähän ku se tulee läähättään tohon selän taakse. koiran vois opettaa hengittään nenän kautta, niin sen hapenottokyky liisääntyisi huomattavasti ja siitä tulisi ensimmäinen koira maailmassa joka osaa olla meditaatiossa ja levitoitaisiin nurtsilla tai siis noustas katsomaan korkeemmalta miltä meidän piha ja puutarha näyttäää
todella korkeella...ainiin sauhuumul on tossa .sytytän heti, sillä halua savustaa muutaman hyttysen mukana.

eilen pispalassa oli ihan älytön jono naisia käsineen oven takana -tai niin se luuli, mut niin mäkin yleensäkkin luulen nin. tulee sinne aika usein kun soitellaan jotain ihme musaa johon laulan törkeyksiä suomeksi -ja kohderyhmämme istuu meidän röökipaikkaa vastapäätä semmosilla rappusilla...niitä oli joku kolme viimex, mut nyt niitä oli ainakin viis -pitää soittaa samalla linjalla, sillä heidän katsoessa meitä kuin jumalia voin lukee tyttöjen ajatuskuplat - mä veikkaan et ne ei kehtaa pyytäää röökiä tai kukkaa voi tietty olla, että niinkin suloiset tyttöset haluuvat tappaaa ittensä jollain pirillä niinku mekin -meil on käsineen kaa moraali ja mä kerroin sille yhden jutun jonka huomasin. se on ainoo joka tajuu mitä se merkkaa kun joukossamme on mitätodennäköisimmin varas. nyt tuli aika tyhmästi sanottua.heheee, siiis tarkoitan kaverivarkautta -se on perseestä ja loukkaa mua vitukseen -ja mun on saatava kuka mun kanssa oikeen leikkii ja pölllii mun puutarhasta eksoottisia puskia -ihan ku joku homo olis pannut mua perseeseen, silleen tuollainen kahden puskan menetys musta suunnilleen tuntuu; tärisen raivosta ja en saa sanottua mitään -kyllä siinä pirit ja sauhut maistuu
muttei hetkauta niin hirveesti. , mut ei nyt tänään enään paits sauhuja poltan etten vaivu synkkyyyteen -se joka multa on varastanut, se on onnistunut loukkaamaan mua. puutarha on mun silmäteräni niinku koirakin on ja vaikka menetys ei ole taloudellisesti edes oikeastaan korvattavissa, koska siitä lähti kaks mun omakehittämääni lajiketta.

Kaupungilla näin eräällä tyypillä ruohoo ja tsekkasin tai kollasin koko ukon -sillä oli muutama hassugramma tuoretta ruohoa.......ei se ollut se syyllinen eikä edes osasyyllinen sillä sen ruoho oli nokkosta jonka sukuisia ganjakkin ovat. puutarhassa on säännöt ja sit on luonnonvoimat
-rosvot ovat täällä amazoniassa harvinaisia -tai eivät enää ja se tekee minuun vieläkin samanlaista alakuloa kuin Miikan kuolemakin teki -sekin keissi on vaiheessa ja heroiiinia yks tyyppi myy kun en eilen tajunnut että se on sama kusipää ku enenkin -se on mahdollinen ehdokas tähän toiseen rikokseen, koska se ilmeisesti ei voi sietää mua -tunne on molemminpuolinen, mutta kaveretten kanssa en sitä haluu nähdä, koska se on tyhmä nilkki joka puhuu rumasti tytöystävälleen jonka olemassaolo mua on aina ihmetyttänyt. sillä tämä nainen on fiksumpi ku tää retku ja nilkki, mutta syyllisyys mun pyhätön häväistykseen tuntuu edelleen hyvinkin mahdolliselta -sen ei senkään sitten enää tarvi joutua linnaan ku se mätänee suosssa kaiken ollessa mahdollista en tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

Mutsi ja käsine ovat ainoot jokka tajuavat kokonaisuudessaan kuinka vakavasta asiasta on kysymys. mun järkevin harrastus on puutarhanhoito ja teen sitä säännölliesti ja päsäännöllisemmin tähän akaan vuodesta 12 tuntia vuorokaudessakin kun on istutusaika herkemmille lajikkeille.
Naapureile olen tuttu näky kyykkimässä pellolla keräten rikkaruohoja aamuisin ja aina kun on aikaa rikkaruohoja voi kitkee pois. Ja tässä on lääniä ja erilaisia korkeuksia kasveille ja olen kaivellut ojia ja isontanut koiranuittolampea tai allasta -se on puliksi allas, joo.
teen maatöittä paljain käsin , koksa silleen se tuntuu paremmalta
ja kaikki muut tapahtumat lasken puutarhan mukaan ja että se saa hoitoa ja uusia kokeiluja, sillä raha kasvaa puussa, muta ei vielä missään pikkupuskassa. Ihminen joka varastaa kaksi vieretysten olevaa puskaa ja jokka ovat kymmenen muun puskan kanssa suunilleen samakokoisia tietää ettei teko jää huomaamatta. pienpii taimia on 40, mut kymmenen ei näytä kahdeksalta ja mun pitää jo puskien muotojen ja valonsaannintakia siirtää nyt tän ween roscon takia 10 muuta pienempää tainta oikeisiin paikkoihin sekä myös kahden menetetyn puskan sijalle.

Joku pikukakara tai katkerajuoppo voisivat olla sen verran tyhmiä että tärvelsivät mun puutarhaa. Multa vietiin 3-vuotta sitten 7 puskaa ja ne liat miehenkorkuisia ja vähän päälle -se ukko jäi kiinni ja on myös tästä epäilty, mut se on hengissä -annoin armoa -enää ei oo varaa moiseen tyhmyyteen, vaan täytyy olla kovana vaan ja antaa petturille herätyskellokaulaan ja hoitaaa se roskiin muitten jätteitten sekaan -emmä pha hvkseni oo, mut jokkut aina haluaa kokeilla, että joko mun ote lipsuis ja nin pois päin. eilenkin hain käsineelle huvkseni sile rahaa jota se ei saanu perittyä. sorkkarauta on hyvätykalu nässä torpedon touhuissa. kitin eka ovikelloo, ja laskin kymmeneen ennen kuin potkasin oven sisään -unohdin etä sorkarautakin on kätevä jutu. ei siellä ollut rahaa kun muutama kymppi joten pyysin niitä ystävällisesti etsimään kaikki kanitettava, että saisin kolmesataa, itse tein luovarit autosta, sillä mullahan ei oo ollut melki viiikkkoo käsineelle ja itselleni myös autoa entisen mentyä lunastukseen. käsine sano, et sil on ase ja et mä oon tyhmä kun meen sinne ilmanasetta -niinhän ne nilkit just ajatteleekin et mul on ase koska en välitä niistä tai kämpästä paskaakaanvaan siitä mikä tavara muuttuu sopivasti rahaksi. On mulla aseita ollut, muutta voin ampua tai rampauttaa ihmisiä jonkun rahan takia. rikollinen pelkää aina pahinta ja toivoo parasta ja ei varmaan jos olisi viisas lähtisi torpedoa estämään töitään -sma kuin yrittäs pysäyttää junan käsin.

tämä asia on jo tietty selvitystilassa sillä epätietoisuus syö miestä.
otan tämän erittäin raskaasti ja henkilökohtaisena loukkauksena jota on mitenkään vaikee edes kuvitella järjellä selitetäväksi, mut kummiskin tukkee jossain vaiheessa juuri tämä selisei-jakso joka on se vika niitti yleensä -viimex kaveria oltiin kiduteettu jostain veloista ja se päätti tulla rosmojoukon auton kartturiksi. Ne muutti kaukomaille ja hyvä niin -luulevat ajan parantavan haavat. jossain asioissa mun ei ole mahdollista parantua siilä se olisi selkärangattomuutta ja liiaksi homomaisen pelokasta ola ihan tosiupea ihmisenä ja jne. KYLLÄ mun on oltava tosi vittumainen kusipää kokoikäni ihan sen takia kun opetuslapsille saa samoja asioita selittää useita kertoja ja ei uppoo millään, mut kun tekee samalla demostraatiota selitettävästä asiasta se uppoo perille heti _pelko on tärkeetä voimavaraa käyttää viisaasti, mut nyt on vaikeeta taas olla niin viisas ku silloin viimex - mä sanoin, etei oo mitään aikarajaa kunhan mä saankuulla sitä ekana ilmanmitään hoitoo -ihmisiä lukee uein helpommin kuin mitään muuta kirjaa.
helpompaa on lukee tiinettä pelolla kirmaavia neitoja -miksei ne niin usein juokse pellolla kuin vanhoissa suomifilmeissä -oon tehnyt puutarhan jatkeeksi luonnontilassa olevan niityn perhosineen jne, että sinne voisi tulla kirmaavia neitoja. yks hevostyttö siellä aina sunnuntaina käy jotain viiden-kuuden aikaan ja sit siellä on myös 2 kpl törkeen ihqusti meikattua alaikäistä koirakululaista röökaamassa jokka pitävät mun koiraa nerona. En oo pannut -mua arveluttaaa niitten ikä. emmä voi alkaa oleen kahdella eri moraalilla sanomassa ihmisille mikä on hyvä jutu ja mikä ei......joo, nää naiset on mulle syksyks kasvaneet pitkäsäärisiksi maailmannaisiksi jokka kyllä tietävät parhaan ja täydellisen eron, muta eivät osaa sitä selittää -niitä ei saa sanoo pirihuoriksi. emmä sano kellekkään naisihmiselle yleensäkkään mitään loukkaavaa elei mulla oo kilahtanut ja mennyt pinna -silloin nirppanokat joutuvat tuleman roudatuksi usein vstoin tahtoan toiseen paikkakuntaan tms. selaista mikä saa ne katumaaan tyhmyyttään ja kauneuttaan -vaelhtelevat minulle asioita joita uskon tosiksi sillä jos ihminen ei oo turhamainen, mitä vittua se tekee naisilla jokka osaavat olla kauniita, mutta eivät tiskaaa välttämättä tai tee muta kuin vetävät piriä ja harrastavat sitä seksiä joissa nainen on notkea kuin paju ja six kandeee puksuttaa esmes takaapäin -mula limkerran sängssä joku venäläinenakrobaatti, mutta se ei ollut mun.yritti kuristaamuajalillaan ja oli muutenkin ku hormoonikaapista herännyt.

kivaa tää täyskuuhaloweeni ku ei tarvi nukkua -en tosin nukkuis muutenkaan. tykkään olla maaninen useinkin
kivaa tää täyskuuhaloweeni ku ei tarvi nukkua -en tosin nukkuis muutenkaan. tykkään olla maaninen useinkin
kisse laulaa teatterin pippaloissa
kisse laulaa teatterin pippaloissa

= tennistytöt =  3

Tosi upeeta kun on ollut näkemättä yhtään liiian tuttuja naisia.
Ne kyselee kaikkee ja esittää kivaa ja antaa jugurttinsakkin jopa,mut sit ne saatana töikseen juoruavat puheliissa mitä ihmeellisempiä jutuja, jossa suunnilleen kaikille mun kavereillekin on käymässä tosi vittumaisesti, joo.Mäkään en aina pane ku on mahdollisuus hyvään seksiin.
mut se vittu jauhaa paskaa musta ja vittu MEISTÄ niille muijjille ei pitäs kenenkään myydä piriä tai antaa kun vasta syksyllä päätetään ehkä toisin. Ihmiset on katkeria, kateellisia, muuten vaan ilkeitä herättääksen pahan auran. mä osaan tehdä aika hyvän, mutten viiitti näyttäää -se on joittenkin mielestä järkyttävää eli ween hyväää se tarkottaa.

tennnistsubat tuli kysyyn multa mailoja ja palloja -koira on syönyt kaikki palllot:) kolmemailaa mul on ja hevelleä on muutama aina mukana ja niitä palloja tarpeex ja ihan uusia, et voi kokeilla sikakierteistä pyssärii ja monta muuta jippoo. noille sopii siniset ja valkoinen hame -paidat tai topit oli toisin päin kun nää hameet.

vois ajaa tän jeesusparran vex ja leikata hiukset. tytöt varmaan auttaa ku kiltisti kysyy.

olisko mun ollut kohteliasta udella niitten nimiä ja näoin -tai voi olla tietty sekin mahdollista et tsubat on ennestään tutkittuja -kaikkee muista millää. ne sano et ne laitto jotain johonkin tähän -varmaan jotain paskoja essoja tai muuta vastaavaa. ainahan voi vetää pirii.unohtu tää sillon viimex ku kilahti.....täytyy skarpata et pelataan tennistä ja mulla tuli jotenki villi olo, mut kai sitä iltaan malttaa tenniksen jälkeen panna -pitkästä aikaa. mä en ikinä kelaaa mahdollisuutta ettei joku antais...mmmmmix???