Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2011.

FIN, pirkanmaa near holy lakes  1

voi näitä nasiten houkutuksia...näää jätetään kylmästi tuonne noin ja sit yöllä jos kakki on menny ei suunetellusti, ni voi sit oittaaa jotain salama iskua, nojoo...ei sitä ikinä tiedä mtä maanine ja aadehookin mieli tuo tullessaan.

keräsin kukkia smmsia ihmeen vihreätä mallia olevia tuolta pitemmältä niityltä ensimmäisen taka metsän takaa vbasemmalle ja joen ylki niin siinä on semmonen suo johonka jälkeen se heti on:)

Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

= uusia kykyjä =  2

Saatanmoinen fiilistely jälkkäri/kipeys osastolla ku o finaalissa , niin aamulla koira kamppaa mut puutarhasta tullessa keskellä siltaa silleen, et mä kaadun juosten tai lennän siihen samakkolampeen joka on hiwman savivellinen. Saatana, et on vieläkin kylmä, vaikka otin suihkun ja heitin vaattteett vex siis ne paskaset ja ne jokka oli unoihtunut puutarhan teltaan jota ei näe tästä ikkunasta kun se on tuon rakennuksen takana ...siihen on vieläkin peltikattolaittmaatta..jos ei muuta ooo tärkeetä tai siinä välissä haen mutsini krissen kaa sen mummolasta enoltani hannulta, jup-sauhut tosiaann maistuu ja saatana ei siel oo niin kuuma ku kesällä ja uimisesta nauti,niin että olisin ollut kamalan onnellinen vedessä ku yleensä, mut koiranio voi olla toista mieltä ja se onkin fiksu koira ja pidän sitä yhtenä tulevaisuuuden artisteista <3

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

zero point zero energy  1

’Nollapiste energia’ on kaikista halvin ja ympäristö ystävällisin energia-ratkaisu


’Nollapiste energia’ on kaikista halvin ja ympäristö ystävällisin energia-ratkaisu!! …mutta yritäpä saada energia-teollisuus ”päästämään” tämä piilotettu teknologia markkinoille! ..siinä olisi Vihreille pikku jobi!

Nikola Teslankin rakensi jo aikoinaan näitä 'Nollapiste energia' laitteita ..eli nk. "valo-eetteri energia"-laitteita.

Valoeetteri
http://fi.wikipedia.org/wiki/Valoeetteri

Tässä Nikola Teslan artikkeli vuodelta 1932
THE ETERNAL SOURCE OF ENERGY OF THE UNIVERSE, ORIGIN AND INTENSITY OF COSMIC RAYS * by Nikola Tesla
http://www.tfcbooks.com/tesla/1932-10-13.htm

..tässä taas Nikola Tesla artikkeli vuodelta 1907
TUNED LIGHTNING by Nikola Tesla
http://www.tfcbooks.com/tesla/1907-03-08.htm

Tässä artikkeli Teslalta vuodelta 1891 jossa hän kertoo “eetteri universumista” joka on siis täynnä ‘ainetta ja energiaa’ ilman tyhjää tilaa.
EXPERIMENTS WITH ALTERNATE CURRENTS OF VERY HIGH FREQUENCY AND THEIR APPLICATION TO METHODS OF ARTIFICIAL ILLUMINATION by Nikola Tesla
http://www.tfcbooks.com/tesla/1891-05-20.htm

'nolla-piste energia' perustuu kosmisen säteilyn hyödyntämiseen mm. sähkö-magneetti moottoreilla, jotka käyttävät nk. "yli yksikön'-teknologiaa, jonka siis jo Nikola Tesla löysi ..jo noin sata vuotta sitten!!

Teslan ympärillä olleet pankkiirit (JP Morgan, Rockefellerit jne) ja mm. General Electric vaan ei halunnut päästää teknologiaa markkinoille koska kyseinen "kollektiivi" halusi tehdä voittoa fossiilisilla polttoaineilla ..ja se on pidetty jemmassa jo vuosi kymmeniä

Tässä klippi Australian SKY-uutisista jotka tekivät jutun ko. ”ilmaisen energia” generaattorista …pitäisikö kaverit pyytää suomeenkin esittelemään generaattoriaan??

FREE ENERGY Home Generator Zero Point Energy Off the Grid
http://www.youtube.com/watch?v=3ZZj5pbuWio

…ja muita rakennettuja ‘yli yksikön’-energia generaattoreita

THE TESLA SWITCH
"We used as a starting point for our experiments, the switching device John Bedini had built for the Tesla Symposium.."
http://www.icehouse.net/john1/tesla.html

JOHN BEDINI'S COLLECTION OF FREE ENERGY MACHINES
http://www.icehouse.net/john1/john1.html

The Energy Machine of Joseph Newman
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Energy_Machine_of_Joseph_Newman

BEDINI'S FREE ENERGY GENERATOR
http://www.icehouse.net/john1/foreward.html

IS THERE A REACTING AETHER? Here is the Proof: It powers the BEDINI Machine!
http://aetherscience.net/www-energyscience-org-uk/2000/es2001.html

Viktor Schaubergerin ”imploosio- teknologia” oli myös tällaista “nolla-piste energia”-teknologiaa
http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Schauberger

Myös kanadalainen John Hutchison on keksinyt “nolla piste-energia” laitteita ja ”ikuisia pattereita”
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hutchison

New Energy Series 2: John Hutchison Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=iNeshiY4ixI&feature=related

…tietoa eetteristä (valoeetteri)
Dynamic Luminiferous aether
http://en.wikipedia.org/wiki/Luminiferous_aether

Aether theories
http://en.wikipedia.org/wiki/Aether_theories

Etheric force
http://en.wikipedia.org/wiki/Etheric_force

Rene Descartes puhui jo 1600-luvulla tällaisesta ‘täynnä ainetta olevasta universumista’ eli “eetteri-universumista”.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_World_(Descartes)

”eetteri-energia” on samaa kuin kvantti-fyysikkojen ”nolla-piste energia”, eli se on energiaa joka on tuotettu partikkelien välisestä sähkömagnetismista, eli kosmisesta säteilystä jolla kehomme atomitkin pysyvät ”yhdessä ja erikseen toisistaan”. ..eli sitä on aivan kaikkialla universumissa.

Mutta tätähän ei sähköntuottajat halua tunnustaa ..mutta kvantti-fyysikot ovat sitä TAAS löytämässä, siis teknologia joka tuottaa ilmaista sähköä tästä ’kosmisesta säteilystä’ eli ’nolla piste säteilystä’

Nollapiste-energia
http://fi.wikipedia.org/wiki/Nollapiste-energia


= täydellisempää =  1

Yep, nyt on pää suhtkoht selvä ja tuntuu myös siltä et olis vaihdettu puolipäätä koko joittenkin etuhamppaitten takia ja kunnne tulehtu etc. ja sit opiaateista vieroittautuminen niiden käytän lopettamisen jälkeen ...siis hammaslääkkeet oli opiaatteja(tramaleita) . ei sitä ikinä tiedä mitä joutuu sietämään joten siihen on hyvä varautua ja ajoissa !

no emmä misään sängyssä oo edellenkään liikoja nukkunut kun viimeyön JA sain kipeästi kapimaamaani lepoa -kun maaninen tai addeehoodee mieli ei malta nukkua kun on niin mukavaa ja onnellinen...mmmjoo eihän semosta valvomista pitemmän päälle kukaan kestä vaikka oliskin tämmönen puoliteräsmies niinku mä tai me -bändiin viitaten:)

Eilen käytiin ryhmän kanssa Wellun valokuvastudion avajaisisa ja otettiin uudet kuvat' paikalla oli joku tosi söpö folk-henkinen nasilaulajara ja kaikkee, että kiitos kestityksestä vaikka olitkin jossain kaupassa ku me siel käytiin tosin hieman myöhässä Wellu ! Toivotaan onnea yritykselle <3

Joo kun oma henkinen ja fyysinen sietokyky meinaa poukkoilla on hyvä muistaa, et muilla on paljon isompia ja parempia ongelmia joihin uppoutumalla ja jotain auttamalla näin omat murheet tuntuvat vain luxustaudeilta tai harmeilta joilla ei oo juurikaan suurtakaan merkitystä kokonaisuuteen -kunhan muistaa olla hymyilevä hyväntuulinen ja kohtelias, sit kotona vopi hieman irrotella jos siltä tuntuu. ja ihan sähkökitara olis hyvä, mut kun on äänipaskana ja just pää vaihdettu ei viitti ruokkia maanisuutta liikaa soittamiseen ja energiaa on mut sen ei saa nataa patoutua vaan keksiä sille eri juttuja käyttää kanavoimiseen ja saaden näin myös pidettyä joinkinlainen yhteys kaikeen oleelliseen.

mul oleellinen osa on nykyään meitin bändin säätö ja sit tulee muut...tätä ei kaiki naiset juurikaan tajua, et siihen on tullut satsattua enempi kuin muuuhun ja hyvä nii niin siis bändiin enempi..siis rahallisena sijoituksena saada jotain mielekästä aikaan. Mä olen joutunutr poistamaan yhden ihmisen lisää eli jo toisen täältä kun se alko pyyteleen multa chatissa rahaa tililleen. Nagual Bank on bändi ja auttaa kyllä omalla tavallaan , mutta ei rahallisesti ellei niin olla päätetty. Emme ole miljardöörejä vaan visiönäärejä -niissä sanoissa on eroa -joo visionäärillä ei oo välttämättä yhtään rahaa ..mmjoo iha siistii mennä joskus ilmnan rahaa jonnekkin ja tai joku tietrty summa kuin jossain trumpin tositelkussa joita en tykkää mainostaa sen enpää ja niitä arvoja.

basistikitaristi-ohjaaja rebelin kaa päätetty , et meitin bändi ei saa valehdella etenkään toisilleen -ja se onkin helvetin hyvä, sil me ei haluta ongelmia doupeista eikä mistään m ikä häiritsee ja koitamme muutenkin luoda ilmapiiriä näköjään( kokajan) et me voitas puhua ihan vapaasti kaikista ongelmista toistemme kansa ja kyllähän se vaikutaaa siihen et mitä me lauletaan jonku verran, mut musa on silti aina musaa ja sinänsä hyvää doippii -joku voi olla tästäkin erimieltä ja se sallittakoon ihan tasa-arvon nimissä.

Herra Rebeli on kiinnostunut zombeista ja mun nimi taas on ollut joskus enteellisesti zombi ja täytyy myöntää, et oon ollut sen nimearvoinen joskus ja toivon et se ei haittaa vaan siitä vois ottaa jotain opiksi, kuinka zombina sitä on jos koukuttaa huumeisiin esmes tai vaikka telkkuriin liikaa.No oltiihan me zombimarssilla joissa kaiki zombit jostain kumman syytäö pysähtyivt kuin taikaiskusta odotamaan valojen vaihtumista -painoin päin punaisia ja törmäsin yhten autoonkin -oon sitä mieltä et jos näyttelee jotain, tekkee sen si kunolla..thats it.
.

Mä oon kurkkua myöten täynnä näitä douppijuttuja joita saa kuulla taas kerran kun joku on kuullut et mikä narkki mä oon tai siis oon olllut, mut se . Huumekeskeisyys muutenkin alkaa olemaan jo nykyaikana mautonta ja tylsää pitemmän päälle -oon kuullut tuota laulua koko ikäni...se on aika pitkäja vanha kuin aika

ohan se skarppaaaminen pitemmän päälle sekin paskamaista kontrollifriikkeyttä ja pitää murtaa joskus arjen rutiinit ja tehdä jotain hieman arjestairtaannuttavaa kun rock-jumalat kuulemma ovat muuten tavallista tylsempiä ellei ne keksi ja uudsu kokoaika ..niinku päivitä itteensä. mul on onnex hyvä hermot tai no ne on kuminkin vaika joskus meneekin ja en kyl ihmettele miksi ja nauran itselleni kuinka tyhmä naivi sitä on, mutta en halua sitä silti muuttaa itsestäni pois -se on mun yks voimavarani ja sen vuksi jaklsan auttaa muita kamuja ja ketkä osuu kohdalle jos on tarvis ja myös jakaa jos on jotain runsaasti, niin mä kelaan, et ei siitä oo mitään iloa yksin siitä ilosta jos ja kun sen voi jakaa moninkertaisena ja huomannut et ihmiset on helvetin mukavia ja sitä maalaa itse peolillaan niitä mörköjä jokka tulee ja tapaa luovuuden ja muutenkin pilaa monta hyvää asiaa ja se itsekkyys ja kateus sekä summitainen ja määrittelemätön viha joka johtuu yleensä omasta kyvyttömyydestä käsitellä ja hoitaa vaikeita asioita ja nostaa sitä kisaa taas pöydälle, sanoon et tässä se nyt on se mikä puuttui ja onkos nyt kaikki kissat muka ihan varmasti pöydällä.

niin kissahan on semmonen banaali ja perverssi käsite joka on tabuna sietämätön kuin lapsen parku -elämäähän se on vaan, mut täällä hiljaisesa suomessa kollit voidaan talvella ampua jos niitä on liikaa pöydällä tai ne alka tapeleen tai nartut myös tietty--me suomaliset keskustellaan perkeleen hlijaa ja harvakseen edelleenkin, ja näin muusikkona en menis muusikkona kämppää vuoraamaan ihan joka paikasta -RAUHAN YLIARVOSTUS JOHTAA SIIHEN , ET JENGI MASENTUU JNE...suomessa osataan ola hyvinkin liian rauhalklkisia ja ihmetellä liikaa silti kun on hätätapoaus ja joku tarvi nopeeta jotain niinmku apua, niin aika moni olettaa, et joku soitti jo varmaan ambulkanssin ku mä tulin pariminsaa sittern jo -tää luulkeminen ja asennnen on perseestä ja hengenvaarallista, sanin ma


=olemme smassa veneessä, siinä on liikaa kamaa !  1

NO, SE ON AIKA HELVETIN PIENI ET , SITÄ KANDE HEILUTELLA !

NO EI SE SILTI IHAN NIIN SNADI OO KU KANOTTTI TAI NOOANARKKI JOKA OLI SENTÄÄN AIKA HYVÄ JO.

we are one

As you go through life you'll see There is so much that we Don't understand And the only thing we know Is things don't always go The way we planned But you'll see every day That we'll never turn away When it seems all your dreams come undone We will stand by your side Filled with hope and filled with pride We are more than we are We are one If there's so much I must be Can I still just be me The way I am? Can I trust in my own heart Or am I just one part Of some big plan? Even those who are gone Are with us as we go on Your journey has only begun Tears of pain, tears of joy One thing nothing can destroy Is our pride, deep inside We are one We are one, you and I We are like the earth and sky One family under the sun All the wisdom to lead All the courage that you need You will find when you see We are one.

were one and one are we
were one and one are we
voi olla et nää kirjottaMANI jutut syövä toisiansa ja asetelma on muuteskin päiv hevettii koko ween näytelmässä, mut ittehän kirjotin ja saan syytellä taas itteäni, mistä !? HÖ?

nii,....mä oon ehkä liian tytyväinen juri nyt ja sehän on vaaralliusta pidemmän päälle, sitä keräileen omaisuutta ja autoja ja kartanoita joita sit kaikki saa kadehtia ja muuta mikä ei kullu yhtään boheemin tyyliini, pitää matlaa profiilia ja olla mainisematta kaikken oleellisimpia asioita...ei tarvi valehdella ku ei maniste ees vaik kidutettas ja kuka välitäs muistaa jotain mitä histoeriassa on tapoahtunut ku maailma on tullut ihan mukavaksui pieneksi pesäpalloksi joita saa muokata vapaasti -niin hyvin menee. !

kuspä'ällä nouse lisää kusi ja on uudet mageet releet ja naine ja kaikee ihan likaa -kadehdittavan sairasta

-jätkälä onvarmaan kaiki troopiset taudikkin, joo ei heilu pitkään tota meni..jo hyvä niin !

iik poliisi ! noni korpi eikä lääkitys oo kohdillaan vai? kiitos...ne ei tuol lekjurissa antanut mulle mitää, kiitos vielä kerra....näin se maailma taas muuttuu ja se on hyvä et kitetaan joustaa ja olla kohtuullisia, mut tää stara homma on sit semmosta ettei sitä kukaan käsitä koksa niin on aina ollut, joo näin on laulavat kaiki ihmeissään kuin juuri olisivat keksineet kuinka maailma taas kerran pelaastetaan. Joo koitan olla kjäyttämättä niitä rauhoittavia, voi mennä henki ku rauhottuu liikaa. mul mennee kaiki aina ykleensä ööveriksi; JOO...souds great my or our Nagual Bank band !

hei jos joku osaa tehä meille tänne tuohon jonon jatkoksi jotain Nagual Bank_logo ideaa tai juliste, niin me huomioimme orkesterimme kaa yhdessä näistä keksin juuri nyt tän, mut väliaianen fyyreiriryys on vain väliaiakiaistA JA JOSKUS JOUDUN LUOPUMAAN VALTIKASTANI.ttu! NOJOO..HEH EITÄS OLLA MITÄÄPASKANTRÄKEITÄ, MUT ME OLLAAN TOTUTU SIIHEN ET KAIKKI ON JUST EIKÄ MELKEINB JA TÄÄ PUNENANEN MATTO .KATO NYT SITÄ VITTU ! Ota tää luuppi, siinä on jotain vitun mönjäää...ai ne on ruusdunterälehtiä ...miks ne on valkosia si...oonx mä vperkel kuolleen näköinen ! Vittu tää j'äi tähän me ei tulola tohon mnestaan ja tulemme seuraAVIINKIN KISSANRISTIÄOISIIN, MUT JOKU KOHTUUS -HALOO ????!!! NO KAI SITÄ JOKSUS DIIVAILEE, MUT SE ON VITUN KALLISTA JA MUN OMAA ANSIOOTANI:d NOJOO, NIN SE VAAN ON ET JOS JOKU PITÄÄ MUA MILJONÄÄRINÄ -MÄ PIDFÄN ITSEÄÖNI LÄHINNÄ MERIROSVONA JA KAIKINPUOLIN SYRJÄYTYNEENÄ, MUT JUMNALAISENA OLENTONA SILTI JOLLA ON TUOSSA TAKAN PANKOLLA OIKEEN MUKAVA PAIKKAKKIN. KIITOS

JOS JOKU IHMETTELWEE MIKS NÄÄ ON CAPSLOCKILLA, NIIN MÄ OTAN HUOMIOON HEIKOMPINÄKÖISET JA NE EI OO SMA KU ESIM RUMANNÄKÖINEN JOS JOLLAINM ON RILLIT JOKKA AUTTAA sitä näkee se on hyvä juttu, muit suosittelisin silmäleikausta, MUT TÄS TULEE TAAS ETEN KYSYMYS ONKO VARAA TALOUDELLISESTI TEHDÄÖ JA OLLA SITÄ SUN TÄTÄ. JAA A HUH , ONNE X TUOTA VARTEN ON KOMEROSSA JOKA BÄNDILLÄ SELAISIA ARMANIN PUVUSA OLEVIA KAAPEJA JA MUITA VITTUMAISIA VÄLISTÄVETÄJIÄ , ASIANAJANJIA JOKKA SAA MEIDÄN PIENIMMÄT RIKKEETKIN NÄYTTÄMÄÄN KUIN IETÄ HYVÄOSAISIA ROCKTÄTIÄ OLLAAN LOUKATTU JA LOUKATTU YKSITYISYYTTÄ EIKÄÖ OLLA OTETTU HUOMIOON ESMES ET VOI OLLA DEEHODEETA, ERILAISIA PAKKOMIELTEIT'Ä JA MAANISUUTEEN MENENVÄÄ ITSENSÄ OIKEUTTAMISTA VIELÄKIN PArempaan elämään ja se on oiKein :D

ja opettajalle sanosin tästä aineesta SEN VERTA, ETTET SAA ENÄÄ JOS EI TUU VÄHINTÄÄN KYMPIMIINUSD, MUT SE PITÄÄ OLEEN SIINÄÖ MUISDTUTTAMASA ET OOT JOUTUTNUT VIIMEIN MUN AIKAKONEESEEN JA MUN MAAILMAAN JOSSA MÄ OON KAIKKI KAIKESSA JA MUN NARSISMIREHOTTAA KUIN KUKKA SMAMNALISIA ZOMBIMAISESTI SÄTKÄTELEVIÄ MUTTEI TAHDOTTOMIA VAAN MAHDOTTOMIAINNE TAAS EDES TAKA SPIKKOILEVIA KAKAROITA, OLEMME SAAPUNEET JOIHON HAPPENINGIIN JA OLET KOKOAJAN TOSITELKKARISSA JOTEN KANNATAA HYMYILLÄ VARMUUTEEKS AINHA VAIKKA KUIN VITUTTAS. oHGJAAJA MERNI KUSDELLE JOTEN ME OLAAN VAIHDETTU SITÄ KUKA IOHJAA BÄNDIÄ JA KUKA TAAS AINKONETA JOLLA ON KAA SUURI MERKITYS KOKONAISUUTEEN NÄHDEN.

NIIN KIRJOTA tästä 500 setelliin mulle runo satakertaa amdra muodossa lausttavaks niin saat mut viidellä sataa, mut et saa silti mitään, koksa minä osaan häppästä ja haistattaa pitkä't.....hyvä muistaa...mmjoo ASIAA :)

Ja jos tääl on jollain taiteelista nökemystä minkälaisia me olaan nagual bankkina( osaa profiloida tmsja minkälaisesa kuosisa teksiti ja logo sun muu bändizydemi on meile saa kertoa tääl tai mielummin piirtää ideoitaan ..joplin sais lajkata rääkymästä jo radiossa sil on ääni yhtä paskan mul AINA ! HUHUH!ONNEX SE KUOLI:EIHÄN SE MUUTEN ELÄIS:12:30:30:2060-hOOK´S TIME MACHINE IN MMM...SOMEWERE

LASTINA ON METILLÄ KAILLLE LISÄÄ KIVIREKIÄ VENESEEN KAIKILLE VEDETTÄVÄKSI, SITÄ KUTSUTAAN KAPITAALIKSI ELI PÄÄOMAKSI JA JOSTA talousnero MARXXIteki kirjan jonka tuotto ei riittän hyt kattamana edes kirjan painokuluja -tosi nero ukko

YEP, TOI TIIMALASI ON HYVÄ, UPSIDE ROUNDIN TIMER CLOCK:)

JOO EI TÄMMÖSIÄ NÄÄ ON JONKUN ANIMAATION OSASIA, MUT TIIMALASI ON HYVÄ IDIS JA NIMI TIETTY MMM MÄ TYKKÄÄN KALNRUODOISTA TOLEEN JA SIT KOUKU TIETTY VIELÄ NIIN KAIS TIEÄTTE:d...JOOnyut alkaa joi vituttaa oma ääni ihan saatanasti et juksen päin seinää ihan mieleläni ja lujaa -onneks toi on vielä tiitltä:D

SIIS MÄ HÄPEEN SANOO ETEI MUL OO OLUT AIKAA TÄHÄN-VALEHTELEN VISSIIN..MÄ HALUUN ETTÄ AUTATTE...YEP THATS BETTER

aijaa se ei halu sano mirtää, -NO EI SI:)

täs on upeet kuvat mut ne ei näy tässä kun en saa edellenkään laitta kuvia ku joku on liian rivo. sitä mulle ei oo selitetty mikä...tymää tapella robottienkaa, kiitos modet tai joku masiina tai joku tai ei kukaan ei mikää


Zombiena oleminen  1

Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää tämän hyvin. ja mitä vielä viimeinen sana kuolemasta, miten paljon olet valmis ja tässä sen kaiken ottamaan vastaan, sitä lähempänä olet mitä haet. tähän on monia johdatuksia. kaikki on niin yksinkertaista, mutta sitä vaikea. mutta ei kärsimys ikuinen, vain sen kysyjän asema on ja se kutittaa etsijöitä. nauratko sinä?

Jos on vain hiljaa, ne tulevat ja mitä enemmän on, sitä kovemmin korvaan huutaa yksi nimi, miksi en vain osaa kirjoittaa sitä, miksi väistän itseäni? teinkö sittenkin liian ison numeron madon päälle astua vesisateella, ääneen rukoilla rahaa, mammonan edessä puhuin absoluutista, vain hampaat lihaani manasin, mitä pyysin, tiedän sen nyt. mutta enään ei pää käänny vasemmalle, lehteen kirjoita lihasta, pikkuisista merkityksistä linna rakennu, edessä minua vie. saat sie kummastella, kattoa, mutta minä en palaa ja minua enään kutsu, minua ole enään, ellet varjossani tahdo tanssia, ilosta hyppiä ilmaan, pilkkana, en välitä siitä. mutta lehti on käännetty, älä epäile.

Kuin ei olisi dualismi itsessään sanasta jo kakanut itsensä näihin myös kirjaimiin, mitä selittää, näkee "vanhana" niiden olemuksen, niiden varjot, jotka "viekkaina" pyrkivät päämäärään. Mitä vain, ja sillä ilman, kirjoittavat ne kaipaukset, joita emme näe, elävät hämärästä, hengittävät siitä. Mutta miten vain tahtoo, kuolleitahan kävelee vastaan tuon tuostakin, siinä mitään uutta ole, päinvastoin. Ja se odotus vain kirjoittaa nimillä ja ne nimet itsessään ovat odotuksen kirjaimia, turhaan totuutta etsiä sanoista, ellei elä niitä ensin. Ja monien elämyksetkin myös hivelevät korkeintaan kikkelin päätä, mikä on muuttunut, voisi vastata, hyvin vähän. Mutta liikkeellä vain oltava, merkityksiä luotava, Omassa maailmassa elettävä, kuollut piru parka, huutaa omaa tuhoaan, jopa pyytää sitä. kun on kävellyt askeleen, ei voi kääntyä enään takaisin, jotkut tahtovat jäädä, toiset ne ohittavat, mistä kaikki puhe, on matkalta kuultua, tasoissa mitoitettavaa. vain miten pitkällä, seuraa seinän eteen ja tämä on se, miksi minä kysyin nyt, ennen minun kuolemaa, pikkuista hyttysen ininän loppua, Mutta, Jos heräänkin, en ole enään sama. Ja minä tiedän tämän.


= ILUUSIO SIITÄ, ET ON JÄLKKÄRIT=  1

mul kun on nyt ollut hampaitten kanssa ongelmat loppuneet hampaitten kohdalla , et ne on ihan yes ja upeessa kuoissa ja oon kiitollinen tälle HAMMASTEKNIKOLLE JA HAMMASMESTARILLE RAIMO REPO (NOKIA) UIMAHALLIA MELKI VASTAPÄÄTÄ.

2 viikkoa aiemmin YLEISLÄÄKÄRISSÄ SUUHUN KATSOTTIN JA TODETTIIN SE KOLMIHERMOKIVUISTA, TULEHTUNEEKSI JA VÄÄRIN TEHDYKSI KOKO VANHA HOITO JamuLLE MÄÄRÄTTIIN MORFIINIA JA LÄÄKJÄRI JO KELAS TIPUSTUSKATAKIN, MUT PÄÄSTI MUT HIMAAN KUN OLIN KUUMEESSA JA SEKASIN JOSTAIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ OLOSTA -KAI MUAKIN VOI SATTUA NIIN, ET OON IHAN PASKANA ENMPÄ VAAN YLEENSÄ VALITA JUURI MISTÄÄN JA KOITAN OTTAA POSITIIVISESTI JA NAURAA JA KOETTAA SIETÄÄ VIEROITUSOIREITA JOKKA OVAT JO ERI KIPUA KUIN AIEMMAT ELI AIVAN UUSIA ! NE PITÄÄ OTTAA VASTAAN POSTIIVISIN MIELIN AVOSYLIN KUIN LUMIKKI OLISIS TULLUTR KYLÄÄN JA PÄÄSET SIT SITÄ ..MMMMM NAISET MÄ OON OTTANUT AINAKIN NAHAVAKSI TUEKSI TÄSSÄ ET EI KELAA ITTEENSÄ SILLEEN KUIN ET TEKEE MIELI NAISTA SILTIM KOAJAN...SE ON TULLUT NYT TRIPLANA TULLUT TILELLE -TAI AINHAN SE ON OLLUT YKSI DOUPPI, MUT NYT SE ON JA SAA OLLA BÄNDIN KANSSA PALJON VAHVEMPIA KU JOKKU WEEN PILLERIT SUN MUU PASKA JA MÄ OON VAAN TYLYSTI PÄTKÄSEMÄSSÄ KOKO MLÄÄKITYKSEN TÄNÄÄN JA TAI EN OO OTTANUT ENÄÖÄ MITÄÄN OPIAATTIA...YHDEN JOINTIN POLTTANUT JA OTRAN KITARAN KÄTÖSEENI JA MIETIN JOTAIN NAISTA JOKA OLIS HYVÄ MULLE, JOO HYVÄ IDEA. ... mun elimistö on sopeutunut salkavalasti kipu ja tulehdulääkeisiin joissa on morffiinia jas niistä vierpoittautuminen on aika kusista puuhaa ellei haluu jäädä narkomaaniksim -taas...joksu ollut koukussa...joo vähän kaikeen mut morfiinin tulee ei nyt ihan yhtä opaha mut melkeen ku heroiiniin tuo riippuvuus kun kysymys oin opiaatista ja mun pitäs saada lääkäriä kiinni luurilla ja sit paria pentua joilla on hommat tekemättä ! tehdään se mikä luvataan ja seistään sanojen takana pennut ! jos näin ei oo , teitin san ei paljoo paina ja uskottavuutenne katoaa -ei kukaan halua olla paskanjauhaja ja siks mäkin otin tän ongelman esiin ku juteltiin siitä kitarisitibasistin kanssa ja se tyttöystävän ja nää hommat pitää hoitaa ja jos ne pystyy yuhdessä hoitamaan siten, että kukaan ei provosoi käyttöä vaan tukee just päinvASTAISTA JA ottaa ilon irti siitä kun on ihan saatanan paskana...sileen tulee nyt hyvää tekstiä ja kunon tatsia kitaraan. kunhan vaan pysyy se kitara kädessä.

hook jones
hook jones
Debby
Debby

jÄLKKÄRIT KESTÄÄ PARISTA VIIKOA NORMISTI, MUT TÄS EI OIKEEN OSAA NYT ARVIOIDA MITÄÄN JA PITÄS KOETTAA OLEEN NORMAALISTI SILLEEN, ET PARIPÄIVÄÄ NATAIS ITTENSÄ MAATA SÄNGYSSÄ, MUTTEI YHTÄÄN ENMNPÄÄN VAAN POTKIS ITTENSÄ SIT KU ALKAA ENEMPI OKSETTAMAAN JA HUIMAAMAAAN JA RIPULOIMAAAN JNE -EI SUOMESSA OO MITÄÄÄN BETYFORD-KLINIKOITA EIKÄ minkäänlaista järkeväää vieroituspaikaa josta olisi konreettista hyötyä -se on taivaan tosi, et pitää itse pystyä ainakin täällä hoitamaan ittensä tai oot virrassa heitteillä ja jäät muitten jalkoihin...ja se on ihan perseestä! Mua ottaa päähän ku jokkut nuoret joutuu kärsimään ja syömään kaikee paskaa -ei mau kiinnosta nyt omat kipuni sil mmä ooon tottunut oleeen aian ihan paskana, et ooon vitun hyuvässä kunossa kokoajan:D nojoo, voihan se mun huumorikin olla hieman mustaa, mut jos mielisairaalassa edlleen hoidetaan päihdeongemia ja muita riipuvaisuuksia on jotain tosiaan pielessä tässä maassa.......mut hullujen kanssa on silti ihan mukava olla muttei umpihullujen ja tiedän kuinka ihmisä leimataan joten leimaan itseni ekana, koksa määrittelen itseni itse, koska kukaan ei tunne minua paremminb kuin minä.

näin asiat on nähtävä. asiat on oterttava asioina ja mmmmm...aurinkom paistaa kivasti tuolta pilvbien lomasta tänne ja hymyilen itsellen....mmm emmä voi itselleni mitään et oon hieman maanineni JA KYL ja sille mitä hassua on tullut tehtyä tän " korvaavan hoidon saamiSEKSI

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

mul voi olla jotain kämmejä etten muista kaikkia aikoja ja päiviä oiein, mut ei mul silti muiti mitenkään oo mennyt ku oon nukahtanut ja oon koettanut olla liikoja murehtimatta, mutta kyl se hieman kieltämättä tai tää stressaa ku mun pitäs olla esmerkkkinä pennuille ja nuoremmille eikä ulvoo täs ja kyl mä varmaan oon jonkun verta univelkaakin...nukuttaaa ihan sairaasti, mut smalla tekee mieli mennä jonekkin PIMULLE VAIKKA PÄÄ IRTI -IHA SAMA...PANETTAA SILTI VAIKKA SILMÄT MEINAA RÄJÄHTÄÄ PÄÄSSÄ:D UPEETA ! KAI MÄ OON SEKASIN ONNESTA ! <3 <3 <3


=new teeth=  1

saan uudet etuhampaat jokka on tullut maksaan ihan älyttömästi joten ajttelin vakuttaa ne jostain hukeesta summasta ja oon laitattumassa niihin rubiinia ja smaragdia en koksa se näyttäs ku olis jäänyt tilliä hampaisiin.

Joo mul olikin aika paskassa kunnossa leegot ja ne oli semmopsessa hoisossa et koko suu oli tulehtunut ja kolmoishermosärkyy sun muuta korvaakipuja, mut mä vaan kelaan jotain muuta niin ei tunnu missään mikään...esim..naisii mä kelaan lähes kokoajan...se on ihan normii kai täs iässä

HOOK ZOMBIE
HOOK ZOMBIE

rippituoliin tuli kerranki kirjoitettuu asiaa  1

tää tulikin vahingossa blogiksi:D

oon koukkujoone ja mul on tapana adiktoitua naisten kanssa mitä ihmeellissimmissä paikoissa ja tilanteisas, MUN ON PAKKO FLIRTTAILLA NE JA ISKEÄ KIINNNI KU SIKALIMPPUUN. OIKEESTAAN MÖ MITÄÄN TUON TAIVAALLISTA TARVI -LÄHETTÄVÄT TAAS JONKU ENKELIPARan joka ei kestöäkauaaakaaan kun o hermorauniona etc....mä en oo mikään maailman pars aviomies ja avomiesolllut, mut mies kummiski ja jos mä ooon jotain pettänyt, niin en mä ku ono petettyy enää mennyt paneen et silleen. stressaa vaan tää ku tää on ku pakkoliike...vai onko minulla ennenaikaiset 50-vuoden villitys....mulla pettänyt menee suhteellisuuden taju kovin helposti naistern kamssa ja saaa oll ajoku henkivartija, sihteeeri eli lapsenhoitaja kattomassa mun perään etten hölmöile kun liikun ja enkä eksy ihan joka paikkaan.

mä tykkään ku meitin bändi Ratkaisee ihan kaikenlaisia käytännöN ONGELMIA NINKU PANKIT TEKEVÄT, MUTTA EI SE SITÄ TARKOITA, ETTÄ MEILTÄ KERJÄTÄÄN RAHAA ! MULLA ON 70 EUROO TASKUSSA JA SE EI OO PALJOO..EN OO TOTTUNUT OLEMAAN NÄIN KÖYHÄNÄ AIKOIHIN JOTEN. NAGUAL BANK TOIMII NYT BÄNDINÄ EIKÄ PANKKINA.

Nagual Bankin rahat menevät hyväntekeväisyyten ja maailmanparantamiseen eikä yksittäisille ihmisille -ei saa olla niin itsekäs !

MÄ OSAAN EMPATIAA KOKEA SEN VERRAN ETTEI SITÄ SAA MULTA VARASTAA TAI HUKKA PERII. JA MUN HYVÄNTAHTOISUUTTA KIITTÄMÄTTÖMÄSTI HYVÄKSIKÄYTETTÄESSÄ MINÄ POIKA VOIN SEOTA JA TEHDÄ JOTAIN EWRITTÄIN ILKEETÄ...MENE PIRU KORVASTA SISÄÄN JA SEMMOSTa mä en halua.

KYL TEIDÄN ON JÄRKEILTÄVÄ ITSE TÄÄÄLLÄ JA OTETTAVA VASTUUTA ELÄMÄSTÄNNE TE JOKKA NÄETTE JOKA OÄIVÄ NÄLKÄÄ JKA TOIVCOTTAVASTI OPPISITTE KUNNIOITTAMAAN ITSEÄNNE ENEMPI. mul on tullut jotain rahan kerjäys kirjeitä sun muita nyt ihan liikaa ja mä sanmon et kerjääminen kielleety -köyuhäilkää kotonanne jos teil on sellanen ja miksei ole e´, ei kulu vättämättä mullke pätkääkään ja mun on priorisoitava mun omaa maailmanparannusta entisestään sil perusidea parantaa(elvyttää)tätä boltsia tajuumaan että me sittenkin oemme yksi ja sma eimuodoissa mut samassa veneessä. mut jokkut ei tykkää rahasta eikä se tee niitä

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

Kirjoittaessani soi naiset, tytöt , naiset, nuoret naiset, roc, bändärit, mekot, tsubat jas mirrit

Kommentoi kirjoitusta