Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

AINATYHMÄT JENKIT  10

On ISO SIKA tossa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705296161804_uu.shtml

ja sekin piti mennä ampuun, et vois olla kovaa poikaa.
olis ottanut elävänä kiinni....elävänä toi oliskin ainutlaatuinen:P...mutmut...on täällä pirkkalassakin villisikoja, muttei noin hienoa. onhan toi nyt melki yhtä siisiti himassa täytettynä kuin pandakin tai terroristisika...peniksen jatkeita.

päivä päivältä pidän jenkkejä enempi tyhmempinä ja muutenkin katveessa olevina -ei niillä oo mitään tajua elää maapallolla kollektiivisessa tajunnassa ja pelata jotenkin luonnon ehdoilla ja muitten kanssa samoilla säännöillä -ne terrorisoi viattomiakin kaikkein eniten, koska ne elää muutenkin ylivarojensa muitten rahoilla. ne pitäs lähettää kaikki kuuhun oikeestaan -on siellä joku fiksu varmaan, mut ihan sama.

suomeen ei jenkkejä pitäs päästää kuulustelematta
-tyhmyyskin voi tarttua -tyhmyyskin pitää ansaita-



Välähtää  1

Nonni mä kutsuin pimun ja toukan tänne maalle (17km kaupunkiin)viljeleen mun kanssa. se on kans viherpeukalo -saa kylvää noita eksoottisempia lajikkeita röökiä sun muita luxuksia.niin ja se toukka tykkää varmaan olla täällä sääätämässä -miksen mä tätä aiemmin oo tajunnut....siitähän se vissiin loukkaantu......sitä vaan joskus ajatteelee ihan vääriä asioita ja ihan liikaa -siis oon ollut witun idiootti.Sillä kuulemma meinaa mennä muutenkin hermot ihmisten kans kun se kans tuntee liikaa ihmisiä....ja se on halunnut pitempään jonnekkin rauhallisemapaan mestaan....mä en oo kai tajunnut lukee sitä rivien välistä.

Onhan se siistii katsella kun pimu on tossa pellolla peppu pystyssä hyörimässä.


witun naisnäkökulmat  3

pimulta tuli textari jossa se haukku mua munapääks.. se oli nähnyt mut kaupungilla mun kaverin hannan kans ja luullut et me ollaan muuta kuin ystäviä -kyl mul on naispuolinen ystävä, vaikka se kuullostaakin jotenkin homomaiselta ja oudolta jopa kavereittenkin mielestä -se on mun taiteellinen naisnäkökulma, ja se osaa sanoo miten esim. bändin saa näyttämään paremmin myös naisten mieleen sopivaksi -bändin apuohjaaja...vähä kuin teatterissa:)

No mä tekstasin pimulle tästä, mut se tietty käsitti kaikki ihan täysin toisinpäin. sit se ei uskonut millään, et mä oon epävarma ja ujo kun oon rakstunut siihen
-osaahan sekin olla mustasukkainen. sit se sano, et mun pitäs ilmoittautua useemmin, ja et mä muka tuun ja meen miten mua huvittaa. Täyty alkaa puhuun luurin kun tekstit ei riittänyt selittämään asioita. Mä sanoin ,etten mä haluu olla sille taakaks ja roikkua se hienossa talossa häiriten sen vapautta.

Se sano, et se ei tahdo olla niin vapaa kuin mä. Mä kysyin et pitääks muuttaa muka yhteen vai riittäks et mä tuon sinne jotain tavaroitani, et se ymmärtää et mä oon merkannut reviirini. Se hermostu taas ja käsitti mun psykologissen heiton vittuiluna. SE ei vastaa enää helistimeensä:P mä kun vaan oon koittanut olla liikoja vaivaamatta -eli sitä pitää vaivata enmmän. ? ehän mä sinne voi raahata koko bändiä tai teatteria tai maata ja puutarhaa jota möyrin ? tajuskohan se sen lahja sormuksen jotenkin väärin? menee hermot ton pimun kans -saanut nukuttuu. kyl mä nyt voin 3-4 jopa 5 kertaa viikossa olla sen punkassa, mut pitää munkin hoitaa työasioita, mummoja, äiteetä ja sukulaisakin kun oon alkanut harrastamaan tätä tasapainottavaa maanviljelyy ja puutarhahommia -emmä nyt haluis sekottaa sen päätä esim. musiikilla, jota kukaan jaksa 5 tuntia kuunnnella...jotain....juttuja tai sit treenata jotain pitkiä 3 tunnin monologeja harjoituksena ja äänenavauksena erilaisiin seminaareihin, teattereihin jne. Kyl täs on pakko olla tilaa olla yksin tai mä sotken ihmisten elämiä ihan pelkällä puheellakin, joka kuuluu ihan witun hyvin:P

tätä kun ei viittis demostroida, et uskottais - miten tänkin selittää tajuttavasti.

puuma-aika pore, mut norminoloinen
puuma-aika pore, mut norminoloinen

aikuisrakkaus  1

katselin jack nicholsonin leffaa, ja se uppos...tässä on kai ollut aiemmin nuorempaa....17-19-wee pimuja ja nyt onkin omaa ikää oleva nainen -täytyy sanoo, et ei sydänkohtaus niin paha kai oo, jos sitä voi verrata ahdistukseen ja paniikkihäiriöön. nuorten kans onkin iisimpää, mut rakkauskin tulee ja menee....tää aikuisempi tyyli järkyttää ja puristaa edelleen.


IHASTUS  1

Ajatusteni kosmoksesta törmään reaaliaikaan;
vastaantulijaan. Hänen terävästi minua tuijot-
tavissa silmissään paistaa viha. Läpitunkevalla
katseellaan hän paljastaa pahuuden voimat minusta ja sanoo rakastavansa minua kuin ainoata oikeaa. Minä putoan hänen katseeseensa kuin uhrilammas. Mitään vastaanpanematta
syöksyn läpi pimeyden kohti lämpöisenä syk-
kivää kohtua - punaista rakkautta.
Sulan kuumaan rakkaudenpunaiseen vereen, punaiseen viiniin ja olen osa hänen minuudestaan tuttuna
ja turvassa -olen saapunut kotiin!

Mutta minua tuijottavat silmät lasittuvat vieraiksi ja hämmentyneiksi -päästävät minut ottestaan. Illuusioni haihtui ja vaihtui taas pettymyksen ruosteisiin nauloihin
-nauloihin,joita kertyy yhä enemmän naulaamaan ruumisarkkuni kantta kiinni tiiviimmin pysymään.


Mitä On Taide ?  1

vahassa suomisanakirjassa taide=taiten tehty....mut, mut
Taide on Mielen tuote, juu. Se on se kaikki minkä mielikuvitus pistää mut antamaan itsestäni.....tai eihän se nyt tietenkään ihan kaikkee oo -pitäis tehdä sikapaljon taidetta tyhjentääkseen itsensä mielen tuotteista kokonaan. Mutta joskus on kyllä tyhjä olo -se ei kyllä johdu siitä ettei mielessä olisi mitään vaan et on tukossa mieleltään. taidetta voi tietty selittää muutenkin.



A N T E E K S I  2

Mä olen kuollut
sulle kokonaan
-liikaa perseitä
joutunut oon nuolemaan.


Tähtitaivaat meidän
saa romahtaa.
Mä olen juossut
-päässyt loppuun palaamaan.

Väärää rakkautta kai liikaa
oon joutunut antamaan.
Mua ei onni huumaa
- se mut unohtaa.


Mä en taitu koskaan
- taipua kun aina saan.
Mä en synny uudestaan
suremaan kuolemaa.

En aina viitsi muistaa
- anteeksi annan vaan.