Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

BarbieQueen asuukin Demissä  1

Oma Demi

Keille sanot hyvät yöt?
Perustelut


Sadiyo 13.5. 23:05 (1 / 42) Minun tulee sanottua koko perheelle, jos ovat kotona.

Mites muut?

BarbieQueen 04:21 (41 / 42) mul ei oo varaa harrastaa asumista näin kylmässä ja harvalukuisessa maassa -minkä takia täällä pitäs nukkua jos ei väsytä ? Pelottaa nukkua kun ei asu -nooh, ei kai missään muussakaan duunissa juuri nukuta.

Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO

ZOMBIE & BARBIE QUEEN  3

PROFIILINI (ZOMBIE):

-sarjakuvamainen, ailahteleva, maneereita ja samaa toistamista kammoksuva diiva sekä yksityiselämässään tuntematon. kloonannut itsensä olemaan samaan aikaa monessa paikkaa -taloudellisuus, turvallisuus ja halu omistaa yksityiselämänsä.

BARBIE QUEEN (ORKESTERI): Matkii muita ja toisiaan olennaisessa. Ei soita, vaan esiintyy intuition mukaan toistamatta itseään liikoja, eivät itsekkään aina tiedä kuinka esitys alkaa ja loppuu, koska se on jännempää.

MANAGERI: On vittumaisen laskelmoiva, koska bändi on mahdoton paketoitavaksi ja jokainen taiteellinen päätösvalta kuuluu orkesterin kapellimestarillemestareille.

OHJAUS: naisnäkökulman edustajan naisen näkemyksen merkitys
on huomattava.

HENKILÖKUNTA: Lastenhoitajana toimivat henkivartijat sekä roudarit huolehtivat maalitauluista, koska he osaavat myös ärsyttää ihmisiä -kloonien tarpeellisuus.

SUUNNITTELU: kaikki on mahdollista, joten tärkeintä ei ole musiikki, vaan reflleksit, intiutiivinen valmius kokonaisuuteen, seurauksiin, itsensä nöyryyttämiseen jne.

KEIKAT: Eivät ole liian pitkiä 30-45 min. Keikat voivat olla esim. laittomissa paikoissa ikärasismin vuoksi.

JULKISUUS: Sarjakuvamainen ja karrikoitu sopimuksen mukaan.
Kloonit voivat yllätävästi sekoittaa todellista kuvaa.


Raskas Päiväkirja  1

Tänään on hyvä päivä kuolla, mut niin oli eilenkin.

Jäi taas kesken:P Nythän oli uuswuosikin ja sillon mul oli hyvä kyyti ja jätkät ei nukahtanukkaan kesken niiku. yleensä:)

2006-www.waihtuu waihdukkaasti wuoteen 2007.

Mul meni tosi vinhasti uusvuosi. Mikään ei mennyt niin kuin piti. Mä eka painoin keskustorille kuin joku vitun ninja. ja sit tuli punainen ferrari ja siinä oli hakaristilippu maalattu konepellille. mä hiffasin et tos voi olla hyvää ryhmää.
nehän naulas mut heti siihen takapenkiin kun autoon pääsin:) Täytyy nolona tunnustaa et tää oli melki eka kerta. Sit me mentiin essolle tankkaan, ja mä hain lisää lusikoita, kun niitten biletyspaikassa oli kaikki loppunut.

Sit ne soitti Notkeeta Rottaa, ja mä kelasin et ei tää nyt ihan vituix voi mennä. Sit se kuski kysy, et eix oo magee ferrari jonka joku oli unohtanut keskelle katua. Mä kelasin , et eix noi aiwot tajuu, et löytötavaratoimisto on keksitty. Joo, kuski sano, mut ne kerkis syöttää tän hyvin ja maalata uuteenuskoon, joten ei siitä taitais joutuu ku vaikeuksiin.

Sit me saavuttiin johonkin ok-taloon, mut kuski huomas, et se oli hukannu avaimet. Onnex niillä oli työkaluja auton takakontti täynnä. Ovi aukes yllättävän helposti ruuvimeisselillä. se yx tyhmä oli jo hajottaa koko oven sorkkaraudalla.

Sit oli tosi siistii. Rakettaja mulle tuupattiin kuin viimestä päivää.

toi zomq on kyykkinyt tuoll vitun pellolla kolme tuntii.
se anto mulle luvan kirjottaa tähän BarbieQueenina .oikee nickki on CoraSoso.
se sano et pistä nimex teinitytön päiväkirja.pistäs ite et papan toiveajatteluu:)tos on mun kuva. mä näyttelen filkoissa..saikkareissa olin assarina.


kultanuppipäinen  1

sain duunattua ittelleni semmosen valkoisen kävelykepin jossa on tietty kullattu nuppi päässä valkoisessa kepissä
-ajattelin et se sopii teatterin teemabileisiin hyvin (suomifilmi)...sit siellä on sauna ekana (kai), joten väsäsin muutaman vihdan....niin ja tän käveluykepin kans pitää ehdottomasti olla keikarimainen valkoinen hattu ja puhua,elehtiä ja liikua hienostuneen maltillisesti, mut silti olla joteski dekadenssissa.

näytän kellopeliappelsiinista karanneelta (cuprikin paras leffa:-ClockworkOrange-ei ihan tuore sekään, mut ei ihan niskavuoriaikainenkaan).´tuli aamulla tekstari kai kolmannen kerran teatterista, et bileitten päivämäärä onkin sillon ja sillon -nyt ne pitäs olla kesäkuun eka.

emmä sitä kävelykeppiä niitten bileitten takia tehnyt, vaan siks koska en oo pitkään aikaan nähnyt kellään semmosia, joten pitää aloittaa uus trendi siinäkin:)


ROMUKULTA ja KULTAKAUPASTA KIINOSTUNEET YMS.  2

tänään onistuttanut luomutilallelleni röökiä ja unikkoo. sit oon sulateluttullut 24 karaaatin kultaa viiden gramman pötköihin ja leimannut sen -mul on vieläkin tallessa mun korpikoru oy -ja kultaakin arvokkampia fisherin kataogeaja joita ei tuu ihmisten koteihin vaikka kuinka kysyis ellei niillä on vituxeen kultapossuansioita -mä tietty sain sen palveluksistani, kiristyksellä ja huijaamalla:) -OSTAN 24 karaatin romukultaa (muutakin ostan mut sen hinta onkin alhaisempi ja jalokiviä...niin jos on jotain epäpuhdasta kultaa, niin n putsaaminen onkin aika teollisuutta ja se vaikutta jonnin verran hintaan -(riippuu määrästä
ja kulta pitoisuudesta troyunssia kohden. (myös erilaiset konsultoinnit ja neuvot näistä asioista ovat alaani

<<<<<kullassa siis ei välttämättä tarvi olla leimoja, mut se vaikutta pikkasen hintaan ASIASTA KIINOSTUNEET kirjoitelkaa mitä ja kuinka paljon on myytävänä...tai mitä apua tarvitte. Kauppoja teen ainoastaan treen seudulla, et tavara pitää tavalla tai toisella toimitta tänne. olen kiinnostunut myös antiiksta sun musta esittäkää tarjoikuksianne -kaikki huomioidaan.

Sähköposti:
darrenpretty@city.fi
(JouniKorpi , Tampere-pirkkala Korpikoru OY)


seppälän huoleton olo  1

luonnotonta liikettä on kuvattu ja harjoiteltu 10 tuntia tänään apunamme mustiin pukeutuneita roudareita kuusikappaletta -pyörimme ja sätkimme psyykelääkeitten sivuvaikutuksesta nykivin liikein vapaasta tahdosta ei oo enää tietoakaan. nyt on pakko pitää tauko ja venytellä, mennä suihkuun ja syödä, sit aune tulee antaan lisää nuotteja joista vois ollakkin apua -ja kahveeta-pullaa.
kulissien pyörityksesä perspektiivin muutuessa siirtyessämme metrinilmassa sätkivästä lainausmerkkitanssista huoltoaseman yläpouolelle on rakenettava isommat kammet...laskeutuminen shellin keltapunaisen simpukan päältä juomaan diesseliä pumpusta
valot vaihtuvat kullanruskeiksi ja paris, paris vaihtuu
Let`s find outttiin ja roudarit ovat muutuneet haalarimannekiineiksi jokka maalavat työkseen ruosteisia vasaroita, jakoavaimia ja porakoneita keltaiskiksi ja yksi (valo kirkastuu 200O wattiin (onneks on kolme hyvää tuuletinta, homma näyttää seppälän rennolta ja raukeelta
-kuin orgasmin jälkeen.keltamustan porakonekitaran soolo valkoharmaissa sekä pölynimuri sooloa soittava nainen kirkuu ja fanittaa lopussa yleisöä (viedään sit valkotakkien toimesta hoitoon)


kivuton kipu  1

"Tyhjyys hajoaa, maa muuttuu kylmemmäksi. Turhat sanat
luutuvat onttouteen. tyhjät katseet turhaan etsivät,
jotain jolla olis väliä. Syyttävät sormet."....joo oikeestaan on ranskaa eikä mikään tekstivetoinen näytelmä oikeudesta olla vastoin kollektiivista tajuntaa.Lapsuuden traumoilla irvailu ja auktoritettien toistuvalla uhmailulla
aiheutetut luonnottomuudet ihmismielessä -harhapolkujen suunnittelu (tähän on ihan tyhmä kirjottaa jotain mitä ajattelee josksu ohjailevansa....ei ihmiset ymmärrä, et mä ajattelen ääneen)...... -jos kirjoitettu mielletään oppimateriaaliksi ilman mitään takuita kirjoittajan oikeamielisyydestä ja vastuunkannosta, syytettäköön peilikuvilla heijastelijoita Mitätöimällä heidän tekonsa tekemättömiksi.

Vapaa tahto ja sormet syyttävät nakuttavat irtonaisina.
ilman tyhjää taskua ei sormet mahdu nyrkkiin, joka vois tän tyhjän jotenkin lopettaa. on ihan pakko riivattuna
toistaa samaa mut erikulmissa. rukouksiin vastataan, mut lyhyesti -luonnottomat elää pilkoittuina pieniin osiin.
Liian isoo ei kukaan tajuisi. Hiiret ovat niitä haalempia ja rotat vähän isompii. Ne ei huomaa mitään ilman tekovaloo -ne luulee et se on oikee aurinko. papereita tiukkaan tuijottavat uskovat, et hän onkin se ainoa oikea.
Väkivaltakaan ei tunnu niin pahalta, kun voi olla tyhjää ilmaa pihalla. Ihmiskäsi etsii kapulaa, jota koirakaan ei tajua suojella --00000,0000000000000000000!!!!! nolla kertaa nollaa ja kuuksi luultu kiertää. Hakkaat seinään turhaan päätäsi. Sulta kolme nilkkaa murtui ja sä sait puhtaan huoneen, mut kipua et kestä -mitään tuntea et haluaisi.



cityyn  2

pitäs lähtee fillarila kaupunkiin qvistuksen kansssa kun siel on aika komee ilma ja kaikkee. täytyykin mennä viritteleen maastopyörää lähtökuntoon tonne pihalle.
eolen saatiin kavereitten kanssa toi pihamaa suurinpiirtein haravoitua, mut kyllä sinne joku tornado kuminkin vielä tuo lisää oksia.

Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO