Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.


väärää fiktiota  3

taaskan en kerinny nukkuun -elämä on niin kivaa ettei malta. , tänään voi olla semmonen päivä ettei mulle tarvi sanoo ku päivää , niin voin hermostua ja räjähtää äänen sävyn tai ilmeen tai ihan minkä takii vaan. mut ei se mitään täyty skarpata ja huitasta ohi. ihan kuin olis aurinkolasit joka oli eilen tai sitä edellisenä päivänä otsalla -vannekiristys....mmm tai sit se on sädekehä -ei
mikään led-valo, vaan mielikuvituksen luoma todellinen...

...yes ! oon seonnut oikeesti....kaikkihan sen tietää eikä se sitä' voi olla. jokkut vois syödä pyhiäkolmiolääkeitä tai juoda kaljaa helpotukseen, mut mähän en syö kun tästä vahvasta kahvista pitää helistä kunolla ja nauttia -tuntee kuinka elämä koskettaa ja liikuttaa....olen orgasmiatomeina ja enemmän kuin ydinräjähdykset ja coolimpi kuin ydintalvi -depeche modee kuuntelen...

pimu hermostu kun mä sanoin sitä väärällä nimellä -eikä se auttanut et se oli vahinko.

mitä vaan mä sanoin niin, se tajus just päinvastoin. wittu,se käski mun mennä nukkuun....nukkus itte tällä päällä.

sit se ihan pokkana kysy et käytäx mä heroiiinia -voi vittu !ja hyi helvetti!! naisilla on kumma huumorintaju, mut ei sille voinu olla vihainen kun se oli huolissaan ja niin söpö.

täytyy vaan koittaa olla valpas ja aloittaa puutarha hommilla ennen kun koittaa uudelleen mennä hoitaan sosiaalista idylliä -lupasin viedä syömään jonekkin ja sitä rataa -täytyy soittaa jollekkin itämaantietäjälle ja alentua kyseleen tyhmiä. tosin mulla on tänään pari muuatkin juttua näitten ballerinojen kanssa -huolestuttavan samannäköisiä kaikki kolme, mut tää yx onkin niitä pitempi, mut ruskee letti ja härkähoroskooppi näköjään toimii liiankin hyvinm-onnex osaan sujuvasti kirjoittaa ja puhua fiktiota....se ei oikeastaan oo valehtelua, vaikka onkin.

Aah paras suomalainen on notkee rotta -remua ei lasketa -se on nykyään ranskalainen...edith piaf on pariisin varpunen ja remu on pariisin tikka. kim wilde parempi kuin muistinkaan.

kaurapuuroo kahvia kaakaota , kanberlipullaa, kakkua ja sit uusiaperunoita silliä amaamupalaks.... pispalassahan olikin se rafla ..äääh...wee...pippuripihvimesta kumminki -treen parhaat pippuripihvit.


TEEVEE  1

jenkit on huolissaan kun ne on alkanut uskoo johonkin teoriaan. niitten mehiläisiä ei ookkaan varastanut kommunistit tai terroristit -homma voi vaatia jotain muuta kuin sarjatulta ja paljon luoteja eli waikee juttu. luontokirjasta voi olla apua tai mielikuvituksesta , mut ei aivokuolleille:)

teoriat on tehty kumottavaksi uusilla


POLIISILAITOS  2

toi mölyapina on kyykkinyt tuol vitun pellolla kolme tuntii.
se anto mulle luvan kirjottaa tähän BarbieQueenina .oikee nickki on CoraS.
se sano et pistä nimex teinitytön päiväkirja.pistäs ite, et papan toiveajatteluutos on mun kuva. mä näyttelen filkoissa..saikkareissa olin assarina.

jokkut ääliöt luulee et näyttelijät on tyhmiä ja tekee ilmatteex kaikkee et pääsee esille. zombi on rasittava ja se puhuu kokoajan viisauksiaan ja sen tyhmät kaverit uskoo kaiken -tai jos joku ei usko toi variksenpelätin käyttää KBGn tapaisia keinoja ja matkii ja varastaa kaiken. sen sukulaiset ja paremmin tuntevat käyttävät korvatulppia. zombi käyttää itsekkin niitä.

eilen se raahas mut poliisiasemalle ja alko huutaan kaikille poliiseille vihaisena, et sen viime kesänä varastettu kännykkä on edelleen hukassa....ne kytät luuli että toi avohoidokki on joku tarkastaja kun ne kaikki yhtä-äkkiä kiirehti joka paikaan pois siitä rumasta huoneesta. sit toi sytytti ruohosätkän ja alko polttaan sitä et se koko laitos varmaan haisi pilveltä.

sitten siellä tuli joku zombin tuntema poliisi ja kysy, et mitä vapaaherra oikeen raivoo täällä. zombi sano, et se tuli sinne harmaantalouden edustajana katsomaan kuinka poliisien vähäinen määräraha vaikuttaa virkavallan valppauteen. sit se poliisi kysy kuka mä olin ja zombi sano, et mä oon virolainen huora jonka se on pidättänyt. se poliisi alko nauraan ja sano et zombista tulis hyvä kouluttaja sinne.

ton kanssa ei uskalla lähtee minnekkään kun voi sattuu ihan mitä vaan.
toi ei välitä mistään mitään missään ja tekee ihan mitä vaan ja kaikki vaan luulee
et se on joku muu ku seköpää.

nyt se tuli...äkkiii pois


GOD JAMBO !  1

pitäsköhän alkaa soittaan oikeesti tota kitaraa,
koska se on aika tyhmän näköstä ja muutenkin kivaa. tykkään soittaa ohi, mut aika usein osuu ja se huolestuttaa....koska ihmiset voivat saada käsityksiä ja muuttuvat oudoiksi.

taivaalla oli pilvi jossa näin itseni kasvavan suureksi
-tunsin itseni muurahaiseksi katsoessani itseäni kasvamassa ja lähestymässä suurutta joka on niin iso, että sitä ei enää tajua -liian iso.

olin jättänyt ulos puukkoni tahallaan jotta se turpoisi sateessa, mut ei se ollut turvonnut sateen vähäisyyden vuoksi, ja huolestuin enusmerkistä. mutta
jonkun sekin on tehtävä ja kannettava kaikki vastuu
sateentekijänä ja salamaniskijänä -oon pitkään jo ollut ylikierroksilla ja levoton. Jeesuskompleksi iski kolahtaen
ja on naurettavaa syytellä kaiken maailman aunemummoja
siitä -peilikin on keksitty.

=========Z O M B I E=========

http://www.ilmanjumala.fi


namia  1

Jummijammi tässä on nukkunut kuustuntia -niinku olis joku
talvi muka. täytyy ottaa paljon aunenmummon kahvia ja pullaa -niin ,et tukkakin pölisee hilseessä ja on stressii.
tässä on huonoo roolimallia lappsille ja muille vähämielisislle väärinkäyttätetyille ja väärinkäyttäjille.

räkä tuli poskelle tätä kirjottaessa -varma merkki lopettaa ennen ku alan kuolaan keyboardin namiskoille.


Paskalokki  2

Elämähän on loputonta painajaista. Mutta kun ajamme aikaa kohti, ohitamme ajan. Mutta miten kohdata aika? Pitää ennakoida ja ajoittaa oikein....syntyy ajankohta. Se on se tapahtumien polttopiste. Se on juuri se mitä me olemme aina halunneet olla ja tehdä. Huomaamme, että olem-me tuhlanneet aikaa -kuluttaneet tyhmästi.

Mutta sit, mä näin sen. Mä menin sinne, ja tykkäsin tehdä sitä. Emmää siitä rahasta niin paljon, mut mä rakastan tehdä tätä.

Mutta sitten tulee joku Ween paskalokkija
pilaa kaiken.


valkoinen apuväline  1

tää valkoinen taikurinkeppi-jontglooripatukka-kävelykeppi on oikeestaan maggee ja stailaa mut viimosen päälle timmix
keikariksi -valkoinen huopahattu sun muut asialliset releet pitää tietty olla -valko-ruskeet kengät on tärkeet...ne pitää olla tasapainossa ja raudoitettu kevyesti pohjasta steppikohtausten vuoksi.

mikki tähän langattoman mikin mä laitan seuraavaan uusimpaan -mikki teline pitää olla valkoinen tai muuten näkymätön, mut ei mikään ween nappiläppäripaska, koksa ne hajoo aina kovassa käytössä heti kättelyssä -jos valehtelee ja heiluttaa korvian pikkasenkin ,nappimikit lentää lattialle ja niisä on muutenki paska soundi.....ja ne on muutenkin vammaisia ja epämukavia helpottamaan tarkoituksellisen vaikeeta mieltäni.


maan korvessa  2

tänään on ollut ääni ihan käheenä, et oon puuhastellut kaikkkee äänetöntä -ei se nyt ihan mee niinku on/off- nappulasta....kaikesta jotenkin vaan tulee hirvee meteli kummiskin:P mut tää on tätä ja ohan tää ihan kivaa pitää ääntä, mut niitten omien äänitteittebn kuuntelu alkaa olemaaan kyllä ihan´helvetimmoista kidutusta -muuttuu kriiiittisemmäks kuin itsekkään luulis...aina sama, vaikka koittaa kelata , et kai siinä jotain hyvää voi olla.

tein muutamia kävevelykeppejä lisää,
korjasin yhden styrkkarin.
kirjoitin pimulleni nätin rakkaus runon,
soitti ja sano, et se on pispalanrannassa

Eilen olikikin rasittavaa olla puhumatta mitään ja olla kapakassa -ääni jo sillon paskana....yx pimu oli
5 tuntia myöhässä -mut kyl tätä kestää kun se ei muistanut minne se oli jättänyt autonsa. sain joltain naiselta lahjaksi keltaiset korvatulpat. Kun pääsin 04.00 aikaan himaan 20 viimeistä metriä mun piti kontata, koska olin hieman väsyttänyt itseäni nukkumalla ilmeisesti liian vähän ja tekemällä liian monta asiaa -maatyöläisenä on rankkaa möyriä, mut onnex muusikkona saa olla sitten vastapainoksi harjoittaa uskontoa sielunsa syvyydestä ja luonto kiittää.. yx roudari soitti ja kysy et tarvix mä apua, -eilen olisin tarvinnut....vittu...11 tuntia persehomeessa jossain ravintoloissa kun halusin kokeilla kuinka kauan on oikeesti viihtyisää (ekan kaljan verran plus ysipallobiljardi jonka voitin munkilla. olis tehnyt mieli olla saunassa, uimassa, punttisalilla, hieronnassa (nukkumassa olis olut kans hyvä idea, mut olin niin yliväsynyt, et olin tosi pirtee, kunnes puuduin päästäni)
-naisten takia joutuu joskus koville.

Onnex mul on avara mieli ja maku, niin ei oo tarvi ihmetellä mitään turhia.
ääh-nyt jurpii tää ween loota tää on paska romu joka pitäs kieltää.

AaaH...helpotti kun kuokki vähän aikaa maata -helppoa, vaivatonta eikä maksa mitään -kehittää lapiokädet ja ovestamahtutumattomat hartiat. outoo olla hiljaa ja soittamatta mitään -ainiin, pimulle vois mennä huomenna, pitäs ehkä nukkua yöllä-viime yön kolmetuntia ei ehkä
oo tarpeex kun on jäänyt koko viikko ympäripyöreeks , muuta ei mua huvita tuhlata aikaani turhuuksiin (niin ku tää "epäkirjoitus")....nooh mä nukun yleensä sillon ku tipahdan tai nukahdan ja yleensä onnistun sijoittumaan mukavasti maakuuasentoon...nettinarkkina ollessani nukahtelin tähän keybordiin otsani kopsauttaen. parempi nukkua liian vähän kun kokoajan olla raatona...mä en tajuu auringonpåalvontaa silleen et se olios jotenkin upeeta kylpeä loisteessa
-ihan sama kuin nukkus teatterin näyttämöllä ,aina muiden näytelessä. kyllähän teatterissa pitää pikasen olla jännää ja tukalan ahdistavaaoloa, et yleisö pystyy nauttimaann enemmän. kuka helvetti suomessa nauttii muka siitä kun näyttelijä on huono omahyväinen itsensä. näyttelijät yleensäkkin on älyttömän laiskoja ja leipääntyneitä ja luulee, et niillä on kaikki salaisismmat työkalut kaikkeen ja ainoastaan esiintyjä pelastaa maailman kaikelta pahalta
kurimukselta -asia on kylläkin useimmiten juuri päinvastoin.....onnex mä pidän ittseeni enmmänkin
ihmislapsena joka ei haluakkaan aikuistua siinä mielessä et pitää alkaa taantumaan mielikuvituksettomaksi ja arkipäiväiseksi ruikuttajaksi -ruikuttaminen on vittumaista kuuneellakin. jos mulla sattuu oleen
negatiivinen olo en mee tartuttaan sitä muihin, vaan
kylven auringonsijasta itsesäälissä(koska se on tyhmää ja naurettavaa pitemmän päälle) -ei tarvi kalliita rasvoja ja suoja-aineita.