Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

=keikkaa pukkaa=  2

mul tuli työkomennus...siis meen ihan muitten hommin enkä omiini -outoo....
tai mäö vaan näyttelen yhtä roolii, jossain rockvideossa
ja siitä saa rahaakin....ei mua se raha siinä, mut kun on oikeet nuotitkin, niin sillon oon jo aika ainavalmis.

kyllähän kavereita pitää jedata....emmä välttämättä tarvi ees rahaa, mut yleensä musafilkkoja tehään sen vuoksi et niistä tulee rahaa eikä mene rahaa -se on ween hyvä periaate, sillä omasta kokemuksesta voin sanoa, että omien rahojen käyttäminen musafilkoissa on perseestä...sen verta riskaabelia ja suomessa voitot ei pääsee päätä muutenkaa huimaamaan.

hauskaa kun ei tartte itse huolehtia kaikesta ja ohjata kaikkee....näytellä vaan -mä pidän näyttelimistä tyhmänä ku se on sitä, mut
hauskaa useimmiten. ne vaan tarvii ton pihalla olevista keloista yhtä kelaa. sanoin , et se ei mahdu normi pakuun, vaan vaatii 508 mersun vähintään tai kokonaan perästä aukeevan keikkabussin tai sit kuorma-auton tai rekan. niil on peräaukkoinen (riittävän iso aukko)keikkabussi joten nou hata. kelat oli mustaksi maalattu ja sopii kuulemma hyvin ja saan siitäkin vuokraa hieman:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

rakastunut
rakastunut

0 kaikKI Q  18

alkaa helpottaan jo hedari.eilen innosuttuiin dokaan konjamiinia, tänä vuonna eka hedari, mut ei mul mitää krapuloita oo. mul vaan särkee päätä ku naiset kun ne hermostuu, niin ne kimottaa ja sitä kuuntelee yhtä mielellään kuin päätä olis porattu porakoneella.

nyt kaikki ovat rauhoittuneet ja linnut laulavat .
koiran kanssa mentiin ulos ja nyt pää tuntuu olevan jo kokolailla hartioitten välissä.

mä ihailin mun kaapelikeloja tuolla pihalla. niitä on
jo kyselty et voix mä lainata niitä pyöriviä lavazydeemejä erilaisille bändeille jne. tunnen itseni todelliseksi ja omahyväiseksi neroksi kun oon ymmärtänyt saada taas jotain ilmatteex -parhaat jutut on aina ilmaisia
ja ne on yleensä myös aika tyhmiä juttuja samalla
-tyhmä/viisas, ruma/kaunis
asioitten ylösalaisin kääntely on kehittävää puuhaa.

koko aamuinen muijan kimotus alkoi siitä kun poltin backwood-sikareita ku heräsin unesta joka päättyi E-avosointuun ja mun oli pakko ottaa kitara handuun ja sikari suuhun. muija sai siitä hedarin ja mä sain taas sen valittelussa. kysymys on jakamisesta. kun antaa, niin saa....hyvässä että pahassa.

vois alkaa heräileenkin tähän aikaan ...tää on hienoo kun luontoherää niin <aikaisin painaa usvaisella metsäpolulla koiran kans ja ihmetellä avarassa luonnossa et onx toi ilves vai teeri. täs on takapihalla teeriä aika vituxeen.
mulle alettiin keittään kaurapuuroo ja qvistus lähti karkuun ku meillä oli perheneuvottelu....sanoix mä perhe...mmm se kullostaa kivalta. mut tuntuu välillä tälleen aamuisin ainakin korvissa.vielä en ala soittaan kitarii ja rikkomaan juuri palautunutta linnunlaulun säestämää rauhaisiaaa idylliä oikeasta perheestä -tunnen onnen ja tiedän et kaikki on NYT.


=mässyttelyä&pössyttelyä=  1

nam, ostin pullon konjakkkia ja käpykakkua.
kylmän kaakaota con meukow ja käpykakkua...mä hemmottelen itseeni ku horoskopissa käskettiin. tää läsähtää hyvin tää kojakki...villekin tossa mussuttaa ja nyt kaadetaan käpykakkyynkin kaakaolikööriä jota mul on pikkasen ollut kaapissa. aah ...sit poltetan joonakset...joo pössy tauko -mä oon lihonut 7 kiloo 2 viikossa:9 ajatteli alkaa läskix -ne kuulemma on kivempia:)

ville on raksalla duunissa ollut päivällä -mä oon vittuillu siitä sille kokoajan ku oon syntynyt hopeelusikka suussa ja vietän joutilasta oikamieselämää kuin keikari.

onhan mulla äfäärejä, mutta nyt on siistii olla laiskana. luxus kimaltalee silmistämme...aah ..katsommeosaikkareita eikä yhtään tuu vanne päähän kiristämään.JUP!

olemme sonnustautuneet tupakkatakkeihin ja meillä on kultaa ´ku neekeri diilerillä.

muutenkin elämä on mallillaan.

jipii, siel tulee lätkää:D
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

Qvistus ja ZOMQ soittaahomona
Qvistus ja ZOMQ soittaahomona


=pics=  1

veljenpoika tukholmasta tuli hoitamaan suomen tuontia/vientiä jotain häikkää.
toimii rakennusurakoitsijana kuten kuvasta voi päätellä.

pian ajan sängen vex ja pulutyttö leikkaa mun hiuksia hieman mun neuvoilla tietty.se näyttää ihan kengurukoiralta, mut ei oikeesti oo ton näkönenkään.
koira poseeraa kengurumaisesti -se on oikeestaan
ihan hyvä mannekiininäkin ja näyttelijänähän se
vois itse hankkia elantonsa. hissinkäyttö tosin on vielä treenaamatta:P

pulutyttö
pulutyttö

Mä otin Qvistuksesta komeen kuvan -ei oo yhtään sen näkönen vaan komeen näkönen.
ei kyllä sekin osaa olla minkä näkönen vaan.
mä oon tässä kelannut ett'ä bitbitvision films vois laajentaa muotialalle ja mannekiineihin. mul olikin kerran skidinä mallitoimisto, mut ei meillä ollu mitään kameraa...kuhan pantiin vaa....nykyään taas ei paneta yhtään, vaan tejkkee mieli kokoajan kuvata.

Darren Qvistus
Darren Qvistus
heebo
heebo

heebo taas on äijä. se ei punasta paitaa laita päällensä. jos ehdottaakin, ni se vetää heti turpaan
-saatana yhden kerran jätkä näki kaupassa mulla punasen lämärin ja
kelas et oox mä hinttari vai transu vai mikä wittu mun oikeen on.


=kesämekot=  12

mulla on sormissani joku rauhoittava lääke (sain ilmaisia lääkenäytteitä lääkäriltä). nonni pistän pillerin (oxepam 30mg) takasin purkkiin, sillä se rauhoitti jo sopivasti
-nyt on muuten kesä kun ei nukuta enää silleen juurikaan. tieto että on mahdollisuus lääkitä itseensä tarvittaessa yleensä riittää lievempiin ahdistuksiin ja muihin mielialan äkkinäisiin vaihteluihin -ei tarvi pistää suuhun asti edes lääkettä:)

päässä ajatukset eivät oikein fokusoidu kuin mekkokansaan. maanisuus hiipii kuin varkain poistamaan arjen, mut hieman vielä wenaan ennen kuin herätä naapuruston rankalla työskentelynä kitaran parissa.

tosi siistii saada luukuttaa kunnolla ja huutaa apinan raivolla.
ilman musiikkia varmaan sekoisin -siihen ei tenniskään auta ei.ei ees nainen ei. itse on itsensä pahin vastustaja -hyvä pitää vasttustajat tai vihamiehet mahdollisimman lähelllä, sanotaan.

tänään koitan viettää laatuaikaa ja meen cityyn tsekkaan
uusimpia mekkopäivityksiä.tarvi muuta ku aurinkoo:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
tompan ohjaamaa pitäs itsekksin mennä tsekkaa....teatterin uudemmat mekot on kans ollut tsekkaamatta täysin. soitan palleriinalletänään hesaan ja pyydän sitä teatteriin,
niin mä voin sit vastapainoks mennä sinne hesaan tsekkaan sen baletti eiku modernia taidetta jonkase on kans ohjannut , myynyt jne. itse- ...se vastaa ilmeisesti jotain hänen lopututkintoansa tai graduko se on.

muhunkin voisikin sivistys tarttua. tää parta tuo mun eteen ihan meikkaamattomia luonnonkauniita uneksivasilmäisiä runoilijaneitosia -huomasin eilen.
silti tekee mieli ajaa tää -tai vois kokeilla niitä
cicoloviiksiä.....mun on vaikee pitää karvoja naamssa, mut silleen vois tutustua vaan muihinkin kuin meikattuihin sutturoihin ja semmottiin kiltimpiin muijiin joka ei kummiskaa oo nii kilttejä loppupeleissä -ne just huutaakin et "läimi nyt kovemapaa pyllylleni tms."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤Legioona Teatteri¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
presents E T E I N E N
http://www.legioonateatteri.fi

mä poltankin itsekäärimiäni sätkiä (varsinkin kun on projekteja ja tärkeetä ja vaativaa duunii, niin röökitauolla tulee parhaat suunitelmat ja jutut teatterissa sun muualla ....ja perkele osta bacwoods nimikko sikareja tänään koska se on mun muotia niinku kävelykeppitkin. vittu mitä paska juttua ja imagomuotia mulle/meille koitetaan kaupata. haistakoon paskan muoti on luusereitten touhuu jos joku -nautintoaineet on yes kun niitä osaa käyttää niin et niistä todella nauttiia.
tää on tätä isompien ja tyhmempien peräassähiihtämissä..."jälkijunassa" ollaa.

kun polttaa röökii, polttaa myös rahaa ja niin on hyvä:)

palleriinakin polttaa röökiä ja juuri siksi on notkea kuin anakonda (semmonen käärme)

Röyhyttely on imagorasite
17.4.2008 4:37
Tupakointi voi estää uran etenemisen.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Piilopolttelija? Tanja Karpela on onnistunut tähän asti pitämään tupakointinsa hyvin poissa julkisuudesta. (PASI LIESIMAA)

Ura katkolla? Himotupakoitsija on nykynäkemyksen mukaan luuseri ja antisankari. - Tupakoitsija on antisankari ja luuseri. Polttaminen on vanhanaikaista ja rahvaanomaista. Menestyvän ihmisen ei kuulu tupakoida, määrittää imagotutkija Vaula Norrena sauhutteluun nykyisin liittyviä mielikuvia.

Jonkinasteista katumusta osoitti myös urheilullinen kansanedustaja Tanja Karpela, joka yhytettiin tiistaina sytyttämässä savuketta eduskuntatalon edustalla. Tupakkatuokio päätyi kuvineen Ilta-Sanomiin.

- En ole piilotellut tupakointiani millään tavalla, mutta en pidä sitä hyvänäkään esimerkkinä, kahden kouluikäisen lapsen äiti selitti äkkinäistä savukkeenhimoaan.

Suomi jälkijunassa

Tupakkaoikeudenkäyntien myötä alkanut terveysbuumi on vaikuttanut Yhdysvalloissa jopa presidentinvaalitaisteluun. Demokraattiehdokas Barack Obama, satunnainen salapolttaja, aloitti tupakkalakon jo vuosi sitten.

- Suomi tulee jälkijunassa. Toistaiseksi vain valveutuneet ihmiset mieltävät tupakoinnin imagohaitaksi, Norrena toteaa.

Hän uskoo kuitenkin, että estoton tupruttelu saattaa olla esteenä uran etenemiselle meikäläisessäkin työilmastossa.

- Ainakin siinä tapauksessa, että syntyy ristiriita yrityksen julkisen kuvan kanssa. Jos vaikka Stakesin pääjohtaja tupakoi julkisesti, imago kärsii.

- Urheilijoihin kohdistuu vieläkin suurempia odotuksia. Jääkiekkoilijoiden nuuskan käyttö on todella noloa. Tiedossa on myös, että valmennusporras vetää röökiä ja dokaa murheeseen, vaikka sen pitäisi olla esikuvana.

Lue lisää torstain 17.4. Iltalehdestä

qvistus tappajana
qvistus tappajana

JUP SAVUKKEET AUTTAVAT KESKITTYMISEEN.

MYYDÄÄN AINOASTAAN SIKARIKKAILLE
KUUKAUDEN TOIMITUSAJALLA
30 EUROA PLUS POSTIKULUT ZOMBIEN JA QVISTUKSEN KÄSINKÄÄRIMIÄ JA TEHTAILEMIA LUXUS-TUPAKOITA 20 KPL ASKISSA

TILAUKSET aaronarera@msn.com

Tupakka-aski jo sinänsä on taidetta ja tehty ilman teollisuusrobotteja joten kaikki askit ovat pakostakin uniikeja ja niissä on piilotettuna kaikke pientä ylläriä, kilpailua, palkintoja jne.

JUP TOPACCO etsii tupakkimannekiineja (naisnäyttelijöitä)
mainokskuvauksiin. Näyttelijän tulisi näyttää mahdollisimman alaikäiseltä ja hyvä valkoiset ghamapaat olis hyvä myös. Ei ole pakko olla tupakoitsija tähän rooliin.

Pyöreitä liikkeitä
-meditointia
tässä kuvassa huomaa kuinka pitkät kädet mul on.nyrkkeilyssä näillä ulottuu.


Tankkaa wessassa  17

Pakkoliike sai mut sut noutamaan.
Tänään haluun olla vitun komee
ja saada naiset henkee haukkomaan.

Kas kumaa, uni tää
ei poispäin meekkään.
Kas kummaa, kukaan
nainen tänään mua ei pelkääkkään.

Pakkoliike - sanaton jono saa
mut nostaa maniaan.
Mä teen kaikkee turhaa,
mut keksin miten se kuuluu asiaan.

kas kummaa, uni tää
mut tänään hylkää.
Mä oonkin ihan romuna,
ja hymyilen ilman hampaita.

Olo on kuin mummolla, se saa mut nauramaan.
kivusta jota tunnen, en osaa kertoa.
Se kai sattuu vituxeen, ja mut joskus voi tappaa.
mut mä välitän siitä jonkin aikaa, mutten

sillä tavalla maailmaa kai parannetaan. Mä luin

tästä sädetyksen voimasta Valituistapaloista.

Mä muutenkin paljon luen kun oon mä paskalla.

Jos vessassa ei olisi sähkölamppua mä olisin kai

vailla tietoa.

Nyt mä osaan ulkoa kaikkea; Bilteemaa,

Hervannan sanomaa.

Mä osaan kävellä oikein ja avaan ovet myös naisílle.

Osaan kokata tuhat ruokalajia pelkästä spagetista.

"Helppoja ja halppoja , mut ei

koskaan ensitreffeille." Jos kumminkin menit

helpolla halvalla
onnelan ovesta, sun täytyy olla nero ja vähintään

Jumala tai sitnäet unta, unta todentuntuista.

Tietty stailaus oikeessa paikassa, voi
mirriä sulle myös tsäkällä antaa.

Hymyillen vaikka hukkasin mun viimeiset tasottavat.
Mut yksin saan hymyillä kun ei oo varaa baareissa

dokata.
Pokata uutta karvaa silottaan mun harmaata arkea

.
Meen töihin aamulla ja odotan; odotan vessavuoroa
"Tulkaa pois sieltä haisemasta

- mun tarvii viisaax oppia.

Tankkaa wessassa, sä säästät paljon aikaa.

Et tunne paskan hajua, kun tankkaat,

kokkaat wessassa

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


=metallihohtoinen persikka=  1

tänään on ollut kevättä puntissa ja pari naisautoilijaa poimi mut ja kaverin kyytiinsä kadulta ja ajattelin et
ei mul ookkaan kiire ja hidastan entisestään. hidastelu on mulle tosi in juttu ja koitan olla muutenkin mahdollisimman koruton enkä edes viitsi esittää komeeta vaan anna naamakarvojen kasvaa castromaisesti:) (fidel castro)

en kelannut enää rahaa ja annoin sormuksenkin. siinä oli ruiskukan sinisen akvamariini sormuksen tsuballe joka oli se mun -se vaalempi ja pitenmpi...mä tykkään kun naionen on mua pitempi -mul on kai levee ego jos on tilaa olla vaikka kääpiö:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

Heidi! mä puhun susta mut vähän jos luet tätä.
mä tykkään kun sinisilmät nauravat<3


=kuivakurkku=  13

mmmm....king of the loosers alkaa oleen pulkassa.
oon soitellu tässä kaljaa odotelessa.
pää ei tunnu enää rikkinäiseltä yönvalvomisesta ween maailmantalouden vuoksi -oon aika naivi ku kelaan fyrkkaa..
tuli hyvä hiki ja tarvii jatkaa niin et kurkkuu kuivaa sit olutta kun on tulossa todella hitaasti se maistuu paremmlata ja sitä oppii ehkä taas arvostamaan -pianhan on jo kesä:)


zzzmoney.net  7

mulla oli tosi hauskaa vielä illalla,
mutta oon pyörinyt sängyssä ja miettinyt maailmantaloutta ja omaa rahatilannetta (yx setelli lämärissä)ja
mua alko oksettaan ja masentaan ihan wituxeen. oon hieman naivi, mutta tätähän
mä oon ennustanut.....emmä yleensä kelaa rahaa se tekee onnettomax.

mun pitäs huolehtia muista kuin itsestäni -se on paljon helpompaa.tosin tykkään tejdä asiat mahdollisimman vaikeesti ja taas on ilmeisesti käynyt näin.

pitäs uskoo vaan joitakin kavereita ja lopettaa rahan kelaaminen -6-vuotta sitten kun kelasin olinkin masentuneena 7 kuukautta erisatäytyen ulkomaailmasta.

onnex parinpäivän päästä on taas enempi rahaa...vittu mulla pitäää olla paljo aina rahaa. ...ihmiset luulee et mä oon huunmeessa aina, mutta vittu mä oon rahassa todellisuudessa -mateaarinen ajattelutapa on ihan perseestä..tosin se tuntuu olevan nykypäivänä silleen, et on vaikee olla kelaamatta talous asioita ja telkkuria oon taas mennyt katsomaan liikaa....se ei sovi mulle yhtään -mielummin vaikka heroiinuia muttei telkkarii.

otankin telkkarin ja kiikutabn se ulos.

jonninn werran röökii menee....mul on aina röökii.
jos ei olis ees röökii...vittu joutus kerjään. huhuhuhuh
saatana ku päätä särkee. nyt ei oo kaljaa jääkaapissa (sitä ei oo ikinä juurikaan kun en juo) vois maistua tai sitten ei.

hoitoo on saatava heti. alankin soittelemaan
ja herätteleen jonkun naaraan -se vois auttaaa.
ihan vaan kokeex.mun ei sovi olla yksin juurikaan puoltapäivää enempi ku jo hirttää näin.

ihmettelen itseäni. ei saatana.huhuh.
tunnen olevani viisisataavuotias viisi vuotias
ja näytänkin juutri siltä....mmm pitäs ajaa
nää haivenet naamasta -joo, täytyy havaita paremmmin mis meen ja oon ja silleen. vitut maailmantalous saakin romahtaa kun onoon niin toivonut
-en kyllä saa heti päähäni minkätakia?
mutta sehän lukeekin tossa edellisesä....onhan mulla vahoja markan rahoja tietty ja kultaa ja silleen , mut käteis rahaa ei ollut eilen heebolle antaa bensasan ja se oli ihmeissään -sekin on totunut et mä anana sille bensarahaa...kaikki perkele on totunut siihen et mä kaivan ween lämäriä%¤&&###tana! pitäs lopettaa moinen toilailu kokonaan...

saatanan västäräkit pää kiini siellä ulkona...pää hajoo!

valo särkee silmiähiveleviöi '

katsoin peiliin ja ihmetelin et miten mä voin
näyttää muka noin petollisen rennolta -mitä en juurikaan osaa olla....mutta sehän on vaan mun mielipide -kyllähän aina kaiken voi tehdä vielä hitaamminkin -jokkut hermostuu ku hieman nautiskelee ja pidentää viivettä luodakseen isompaa tilaa.kolmen autoa käsitävälle parkkipaikallekkin voi kadota etsimään sitä omaa autoaan jos on riittävän hidas. hidas ei ole sama kuin vajaa vaikka talousasioissa se voikin olla -&

nonni, 100 euroo psykoterapiasta kiitos minä....heihei rahat unohtu! %&&¤¤##ZZZRAHAA!

waiting for my god
waiting for my god

JAAHAS MUN PITÄÄ MAINOSTAA

http://www.legioonateatteri.fi

tässähän tää mun juutalainen koronkiskuri onkin