Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

=salainen asiakirja=  1

yykaaakoooneee

hitaammi!

Pyramidin todellista käyttötarkoitustahahn ollaan
ihmetelty jo varsin pitkään.
Joittenkin mielstä pyramidi
on avaruuden ulkopuolelta tulleitten
tekosia.

Pyramidia rakennettaessa pitää
kivet ensin merkata ennen kuin niitä aletaan siireteleen.
Mitä hitaammin pyramidia rakennetaan,
sen kestävämäksi järjestelmä muotoutuu -siis talous.
Pyrasmidia rakennetaan varsin usein kun talousnäkymät ja maailman tilanne näyttävät toivottomilta ja ruoasta
sekä työstä on pula. Pyramidi on kansallinen voimaiponnistus niin kuin se, että mennään kaivamaan heliumia energialähteeksi kuun kamaralta.

Ihmettelen suuresti miksi me Suomalaiset emme
ole tätä ymmärtäneet ja olemme ilman ainuttakaan pyramidia -täällä on sentään hyvää graniittia
jolla voisi eristää energiaa.....plaaaplaaaplaa

Suomalainen avaruusteknologia on muutenkin vielä aivan lapsen kengissä ja valtiotamme pumppaavat työllistäjät ovaty idiootteja jotka ahneudeltaan kusevat omaan punttiinsa eivätkä ymmärrä rakenteellisia virheitä koko infrakstuurissa ja niinsanotussa yhteiskunnassa jota he tieten tahtoen ovat horjuttamassa valtion edusta piittaamatta.

Globaali ykseys hajoaa multimedian ahneuteen ja vastuuttomuuteen. Kuinka kauan meidän pitää seurata tyhmempien esimerkkiä (muut valtiot).

Maapallomme on harhaanjohdettuna ikävystyttävä paikka
joissa kaikki kansallisuudet ja identiteetit "sulatetaan"
kauppaketjujen samalaisien kauppojen ja samanlaisten kassajonojen samalaisilla "elintarvikkeilla" jokka'
pääsääntöisesti sisältävät enempi haitallisia ja erilaisia sivuvaikutuksia aiheuttavia....plaaaplaaplaa

hiljaa!

ykaakaakoonee

huonosti ohjattua näytelmää ei kukaan jaksa katsella,
joten meidän on alkaa rakentaa pyramidia selviytyäksemme



=kolmannevaltakunnansali =  1

Tähän kuuluu laittaa punainen kolmio, koska mulla ei oo tarpeeksi koeihmisiä täällä.

vittu sanaa oon tänään toistellut kovaäänisesti
ku oon valvonut nukkumatta -mikä on kyl ihan loogista. ohan mulla aina wauhtii jos haluun.... niinku muitakin kemikaaleja, koska
niitä jaetaan joka paikassa vähän samaan tapaan kuin roskapostia tulee himaan , matkalle , mökille ja wittu waikka marssiin muutaisit.

kolme viikkoo on mennyt ihan muutamalla tunnilla ja
ei mua satu tai olis mitenkään erityisen kipee (päänsärkyä ja korvienvinkumista ei lasketa) yhtään tai voi olla mutten tiedosta sitä. Oon levoton kuin pääsiäisjeesus ja kiristellyt hampaita siihen malliin, et yks hammas on ihan paskana ja ikenistä vuotaa verta.

olis hienoo haastaa rosikseen iso lääketehdas jonka/joitten mannekiinina oon toiminut aika kauan ja sitä ennenkin. nyt mua oksettaa(ja vitut) kaikki elämäni aikana syömät pillerit sen verta et hajottelen kalustoa ihan siksi, ku se on hauskaa. tietty se auttaa kummasti olemaan ihan ookoon oloinen eikä oo niinku hajalla , palasina kuin lasi. naurettavaa pelätä et kuolee ku kuolee kummiski ihan warmana. pakkoliikkeet ja krampit siis ei näy ku kiinniittää oman ja muitten huomion kaikkiin epäkohtiin tai mun tapauksessa tuleviin epäkohtiin -epäkohta=kaikki se hajotettu tavara, huonekalut, potkitut ovet jne....ja mitä maksoi ku hyvä huono uninen -paljon enemmän ku osaan eees valehdella....siis ihan witukseen
ei saa rauhoittavaia joihin on tottunut turvautumaan ku ei oo mitään muutakaan parempaa kamaa tms. joka auttas siihen kun luuleee hajoovansa ja on vaikee olla ku on liekeissä ja muut tulevat vaan juttelemaan mukavia. sitten ihmettelevät kummastuneena minkä takia mä kiroilen kokoajan, hajotan tavaroita ja oon epäkohtelias.

siis tässä puhUtaan luulemisesta eikä luulotaudista. pointti on se, et huumeilla tulee hyvä fiilis ja lääkkeillä koitetaan korvata jotain mitä ei voi korvata.

lääketieteessä tärkein tekijä on vahva usko lääkkeen korkeempaan voimaan

en oo viitinyt olla ihmisten kanssa tekemisissä koska ne mitä todennäköisemmin eivät ymmärtäisi mua -en itsekkään ymmärrä tänään itseeni niinku pitäs. tiettty oon soitellu ja jodlannut ja muuta paskaa sen verta et ihan warmana sekin viutttaa.

mä oon tyytyväinen itseeni silti, vaikka vittu on ihan perseestä kirosanana -ja se vituttaa ja taas blaah vitunvitunvittuja...valittaminen on ihan perseestä
-lääkärille kuulemma pitäää valittaa eikä lääkäristä valitetakkaan....ainakaan niin usein kuin olis järkevää ihan bisnesmielessä ajatellen...näin pakkoliike näyttää kuin kirjoittaisin blogia jonka aiheena on esim.globaalisaatiolla ratsastava saatana näyttää ihan tavalliselta nössöltä -ihan yhtä himmee ja yhdentekevä kuin kuka tahansa rivipoliitikko -mutta me olemme kansa, ja meillä on sekä velvollisuus että vastuu päättää oikein
ja ampua kaikki jokka voisivat olla mahdolisia mihinkä vaan. herra on meidät siunannut vetoamme perisyntiin
, anteeksi saamiseen sekä taivaan iloihin jokka saatana koittaa pilata vakuuttamalla meidän pankissa olevat rahat samoneläkesäätiöihin -sampossa on hujareita ja ne ei oikeesti ees tykkää mummoista, vaan haluis et ne haudattas elävältä vittuun haisemasta. eläkepommilla vois kans trendikkäästi säästää turhat jaarittelut.

sen sijaan kehun paavoa siis väyrystä, koska se on rehellinen tai niin rehellinen kuin poliitikko voi ja saa olla ja hän muistuttaa kissaa.

mä oon oikeestaan tyytyväinen ja tykkään siitä että se mikä voi hajota, ihan varmasti myös hajotetaan
-mä tähtään tulevaisuuteen ja ilmanmuuta tulevaisuudessa
eletään talennettujen ja kloonattujen muistojen piraatituotteilla ja kaikki saavat siihen takuutodistuksen mukaan. silloin kun kaikki valehtelevat sujuvasti kaiken, alamme puhua todellisesta uudesta maailmanjärjestyksestä joissa kaikki tehdään just niinku pitää ja ihan oikein
-eikä väärin niin kuin tähän asti on tehty kaikki ja saanut jokapaikasta lukee ja kuulla ja nähdä , kokee, imee, et huvittas ´kokeilla mielummin kaataa junan veturi kuin puhua
näkymättömien kanssa tyhjällä kadulla ja luulla että ainiin mullahan on kännykkä joka muka oikeesti toimisi
vieraassa tajunnassa jota ei tajuaisi vaika se toimisikin. yksi ääni ei oo enenkään kansan mieltä saanut muuttumaan
-tietty on jotain luonojnlahjakkuuksia joista Hitler
on ehdottomasti paras. Paras juuri koska ilman häntä ei oo
olemassa mitään minkä vuoksi elämä olisi mielekästä
-kaikki olisivat vain koruptoituneita huijareita, vallan-ja rahan haluisia poliitikkoja vailla visioita, köyhiä, uhreja, kuolleita, kipeitä jne.

hitler ei silti oo keksinyt saatanaa ja sillä oli äiti joka ei ollukkaan saatanan tytär ja mutantti niinku ainatyhmät ja lihavat jenkit väittävät. jeesus ristillä roikkuessaan rukoili kolmattavaltakuntaa avukseen (ei buranaa tms.) mutta tämä tieto ollaan vaiettu. kaikihan tietävät kuinka vaikeita ihmisiä juutalaiset muutenkin ovat. Nykyäänhän ei oe onneksi oikeita juutalaisia vaan ne ovat kaikki hitlerin uudempaa tuotantoa
-jenkit luulevat hitleriä pelkäksi näyttelijäksi joka on saavuttanut kuolematonta mainetta hirmutöillään pudotuttamalla vetypommeja niin kauan, että avaruuden ulkopuolisetkin ovat jo tuleet aluksillaan ihmettelemään ihmisten sisukuutta koettaa vielä kerran.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE HALL
http://groups.msn.com/zombiegallery



= autokoulu =  5

Naiset tykkäää kun jätkä tekeytyy ihan naurettavax
-ne kelaa, et "WAUU TOLLLA ON POKKAA JA IHANA BEBA !"

Naisystäväni Barbie tiputteli aina kaikkee tahallaan
lyhyessä mekossaan ja miehet olivat kaikki palvelualttiita.
hän pääsi autokoulun läpi vaikka oli kännissä myös
ajokokeessa -Barbie käytti vihjailevan viettelewää porfyymia ja
vielä rankenmpaa kuulustelutaktiikkaa...nykyään hän ei narkkaaa enää tukholmassa huorana, vaan juontaa televiosiossa lastenohjelmissa
kuten pikkukakkoksessa.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/bitbitvision


=ilmastonpuutostauti=  12

Heebuli on kuunnellut taas notkeeta rottaa liikaa ja se luulee olevansa
komissario RaivoTautinen.
Koiran perseestä en löytänyt mitään vaivaa.
Se vaan yksinkertaisesti ymmärtää sanan ISTU!
ihan väärin. Mut tottelee paremmin ku 100 näyttelijää....kävelee just oikein vierellä ja on muutenkin nopee -ens kerralla pitää sanoo paikka
ettei toi juokse perässä cityyn asti. saatana heebo vois vähän katsoo koirankin perään ettei se lähe kylille mun perässä. onnex koira onkin amazonian suurin stara ja kaikki tietää missä se punkkaa.

koiraa oli vaikee saada kulkemaan hississä kun se välttämättä halus et mä pidän sille seuraa kun se asioi kaupungilla -ei ollut parempaakaan tekemistä.

heebokin huomas heti kun mä sanoin et koira on kateissa etteihän se oo kun se on mun vieressä tossa noin, %&¤%¤%###!!

nettipornosta tulee sokeex-eikä muutenkaan osaa enää päättää mitään-oon huomannu.


stasi.net  1

Perkele ei tästä meinaa tulla mitään. Vaikeaa kirjoittaa zombimaisesti näitä. Kirjoitan heebomaisemmin en tiedä oliko tuo hyvä idea kirjoittaa tietoturva-aukosta tähän. Zombie voi olla erimieltä ja saada hepulin. Itsehän se
selitti asiaa ennen lähtöään.

Pakoputki on kiinnitetty viimein -kiitos hernetölkille jonka löysin täältä Zeen kaapeista. Sinappi oli tuimaa
ja sopii muutenkin konstaapelille. Poliiseja ei saa kehua natseiksi. Tämä netissä sählääminen ottaa virkavallan voimille. Oikeastaan kaikki täällä on enemmän tai vähemmän epäilyttäviä tai epäiltyjä kunnes toisin voidaan todistaen osoittaa kenties. Tuntuu kuin täällä olisi eri nickeillä höpisemässä 10 ihmistä itselleen -vaikeata löytää jokin järjellinen selitys tai motiivii tälle ilmiölle. Ihmisten rajaton vapaa-aika tietenkin voi olla jopa ongelmallista ja asiat vaatisivat jonkilaista terapiaa. Tämä valoruutuu ei voi olla maailman paras juttu monellekaan.

Polisien määrärahoja leikataan, koska kaikki rikokset tehdään netissä, ja nettipoliisit ovat freelancereita.

Se vanhvin.oikeus on se oman käden oikeus.

Diagnootti: -pulmunvalkoinen


=turva-aukko=  1

otin pois löytämäni epäkohdan koskien herra aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaata joka on löytänyt omatoimisesti turva-aukosta mustanaukon.

Onnittelut Slamille mestyksekkäästä pörssikeinottelusta:)

kaverille sanoinkin tästä ja hän taisi siitä ylläpidolle jotain mainita viikkopari sitten.Kirjoitinkin siitä tänne ja sitähän näköjään on kokeiltu käytännössäkin. netissä ihmiset pelaavat miten haluavat. en lähtisi tästä tuomitsemaan. systeemeitä on vaikeata saada aukottomiksi eri mittareissa on omat puutteensa aina.

151 kommenttia yhteen juttuun jossa on parilausetta
-city.fi lähtee lentoon näin lennokaista jutuistaan

tämä on hieman kyseenalaista toimintaa(hieman läpinäkyvää)
Näin nouset Kommenttien TopTeniin helpoiten(äläkokeile, sillä ylläpito ei todennäköisesti tästä tykkää) http://www.city.fi/yhteisot/blogi/slam/72828/#comments

oikeastaan en kirjoita enempiä, sillä joku kumminkin käsittää ne "neuvoina" ja syytetään pian turhaan syyttömiä
mutta näennäisesti syyllisiä.


=PLAAAPLAAPLAA=  5

jokkut jaksaa vittuilla mulle,
muttei päin naamaa -ihme juttu:)
pelko ja viha tuli mieleeni,
mutta annan paskan olla -sillä kyllä näita on ihan tarpeeksi entuudestaan ja tulee aina olemaan.
Onneksi on ihmisiä joilla on oma elämä ja omat jutut. mä arvostan omaperäisyyttä ja mielikuvitusta joka on arvokkaampaa kuin mikään muu valuutta. halveksin syyttelypolitiikkaa joka ei johda mihinkään. ihmiselle pitää olla haaveita ja mielikuvitusta sekä rohkeutta toteuttaa niitä. on köyhää yrittää elää muitten elämää, mutta meitä on moneksi ja kaikki ei ole samalla viivalla. maailma on upee paikka ja kaikki saa ansionsa mukaan.

mä en syytä mistään ketään kuin itseäni, oon sillain asiani hoitanut. jokkut tykkää puuttua toisten elämään
josta eivät edes tiedä mitään -se on arveluttavaa ja ihmettelenkin aina sellaista ja kysyn MIKSI?
SE ON MUUTENKI JÄRKEVIN KYSYMYS JONKA KUULEE USEIN LASTEN SUUSTA SILLOIN KUIN HEILLÄ VIELÄ ON VARSTAMATONTA MIELIKUVITUSTA KYSEENALAISTAA ASIOITA -ERITTÄIN JÄRKEVÄÄ:)


=uneksija=  1

negatiivinen palaute antaa mulle oikeastaa voimia
jatkaa oikealla katsomallani tiellä. Eri asia negatiivisessa palautteessa on jos se tulee joltain
isoilta lafkoilta jne. Mutta sekään ei välttämättä takaa, että ne olis oikeessa.

Mä teen omannäköisiä juttuja tai pyrin löytämään aina jotain uutta musiikissa,teatterissa, filkoissa jne.
muuten olisin jo ajat sitten lopettanut. Mua ei kiinnosta menestys jos se ei ole tullut täysin mun visioitteni mukaisesti, vaan on monien välikäsien pilaamana -silloin oon monasti sanonut että kiitoo, kiitos, mutta ei kiitos....ja saanut siitä voimaa -hyvä et kelpaa tuumin.
kyllähän sitä haluaa menestyä, mut mielummin omilla avuillaan, eikä millään tekemällä tehdyllä imagolla jolla ei ole minusta mitään todellista -sitä en halua enää. joskus eka bändi kun alkoi tuottaan rahaa, että jouduin jättämään Palmrothin kenkätehtaan, mä tunsin kusen nousevan päähäni ja petyin koko levybisnekseen ja siihen maailmaan johon mun imago ei oikeastaan sopeutunut koskaan ja olin onneton ja vedin päihteitä keikalla , et hyvä kun selvisin hengissä.

sen jälkeen oon tehnyt omia juttujani vaihtelevalla menestyksellä ja koittanut siipiäni vähän joka taiteenlajissa -ja se on tehnyt musta vahvemman -rahasta en välitä, kunhan sitä ei oo liian vähää. jokkut kaverit on sanonut et mä oon tyhmä kun en mennyt siihen ja siihen mukaan, mut mä tykkään olla erimieltä. mä en myy sieluani ja omaa luovuuttani visioineen mihinkään mikä ei tunnu oikeelta ja omalta. Joku kaveri sanoi et mä koitan syödä
kaikki kakut kerralla ja oon suurudenhullu unkesija -niin koitankin ja niin oonkin..mä tykkään chaplinin kaltaisten henkilöitten työmoraalista edelleen
ja täydellisestä omistautumisesta ja haluun päätäntä- valtaa ja valtaa päättää taiteellisesta puolesta kokonaisvaltaisemmin kuin yleensä on tapana-siksi mun täytyy monasti olla oma tuottajani ja siihen mulla meneekin
aikaa ja rahaa -rakentaa uusia organisaatioita vanhojen aikansa eläneiden tilalle(kaikki uus on paras douppia) -ei tartte haukkua et musabisnes on perseestä kun saa haukkua sit itseeään tai kehua -joskus tietty joutuu nöyrtymään jossain isomman asian rahoittamiseksi ja muuta paskaa
-silloin sitä tuntee olevansa huora.

onnex pääsin kolmen millin velkavankeudesta uuden vuoden kunniaksi -oon jättänyt valokaulusrikollisuuden ja mafiaoso-leikit pennuille -ne ei ioo mua varten, sen tiedän...mut en kadu aikaani valkokaulusrikollisena....se oli erittäin opettavaista.

joskus aina kun satun kuulemaan jotain tuttua, hykertelen mielissäni että oon ainoa joka tietää et just tää on ween hyvä ja mun -kenenkään ei tartte tietää ja hyvä niin. mä tykkään toimia silleen ohjaajamaisesti ja luopua tai jakaa omia juttuja, koska emmä niitä hautaankaan tartte. musiikki kuuluu kaikille ja sitä ei voi omistaa.