Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

=nuorison ääni=  1

alkaa oikeestaan huvittamaan mun kaverit ja niiten kaverien kaverit jokka tekee musta mannekiinia niitten levynkanteen yms. jokkut luulee et soitan monissa
jossain ihme bändeissä joita en edes ikinä muista nimeltä
vaikka ne onkin kavereitten bändejä -mä en oikeen seuraa musiikkilehtiä ja musaa silleen. Kuljen omia polkujani ja hyvä niin.


Ottaa
välillä päähän ja joskus taas huvittaa turha jalustalle nostaminen. Mä haluun jotain syvällisempää ja vaikuttaa
asioihin aidosti -vaikka tekemällä propakandaa -sitä eivät kaikki ymmärrä....se on oikeestaan sotaa ja saa paljon paskaa niskaansa, mut se myös velvoittaa ja siitä mä tykkään. Vastuun kantaminen ja omien virheitten tunnustaminen on tärkeetä.
Mä epäilen jatkuvasti motiivejani ja itseäni , ja kysyn jatkuvasti itseltäni miksi teen sitä mitä teen. Nöyryys ei aina ole helppoa paskan sataessa niskaan -siitä ei vaan kannata välittää edellenkään, kunhan itse tietää mitä elämällään haluaa.

Sain tänään taideapurahaa ja tajuan et tulevaisuus on aina edessäpäin monine mahdollisuuksineen -välillä sitä vaan tuntee itsensä turhautuneeksi kun kaikki mitä sanon tulkitaan erilailla kuin olen tarkoittanut -mä sijoitan nuorisoon ja haluun vaikuttaa niitten parissa tai niitten kautta en välttämättä artistina vaan ehkä tuottajan/ohjaajan ominaisuudessa enempikin. Joskus vaan pitää katsoo peiliin ja tehdä itselleen selväksi mitä loppuelämällään tekee. Olen onnellinen siitä että mulla on selkee päämäärä -jota tässä en
ala puimaan -siitä tulisi romaani:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


=paskalokki=  3

paskalokki on semonen pahanilmanlintu joka tulee ja paskoo päälle ja tahraa juuri puhtaan puvun.

harmi kun en oo pit'änyt kaikkia pikaviestejäni tallessa..onnex kaikki ei oo arclighhtilta, vaan ihan kivoilta ihmisiltä...naisilta jne.

mut tää on ihan perseestä...taitaa olla pupuhousu....
luulee et mä hyppään sen himaan ruudusta....menis hoitoon
netti-addiktiostaan. kyllä miehen pitää kestää syy/seuraukset -mikkä tässä tapauksessa on ilmeisemmin sanallisia. en edes välitä tuntea asianomaista:)

===============================================

arclight 7.4.2008 14:49 • Vastaa • Poista

Plogis perusteella sinähä sitä vetelit popperrsii ja irmelii, ei se sun alter-ego qvistus. Miksi valehtelet! Se ei ole lojaalia?
arclight 7.4.2008 08:59 • Vastaa • Poista

Tästä tuli nyt sitten poliisiasia. Selvä ja kiitos! Ylläpidolle on myös lähettänyt viestisi.

=================================

Poliisilla luulisi olevan järkevämpääkin tekemistä kuin tommosten hörhöjen pelkotilojen vatvominen -ne kuuluu terveydenhoidon piiriin paremminkin:)

Mutta ei se mua haittaa. Mä vastaan aina huutooni kuin mies. Mulla on aika hyviä asianjajia (emmä ketään torpeedoo lähetä nettihörhön perään niinku se vissiin luulee tms.) joka tuo mulle säännöllisesti rahaa riitautusjutuissa ja asianomistaja rikoksissa....sopii just tämmösiinkin jos joku välttämättä haluaa antaa mulle rahaa, niin KIITOS:)

Kunnianloukkauksesta ja panettelusta luulemisen varjolla en nosta sormeenikaan -on järkevämpääkin tekemistä. Mun itsetuntoa ei loukkaa vaikka joku sattuis pitää mun blogia turhana -on tästä jo ollut ihan kivasti hauskuutta ja ihan
taloudellistakin hyötyä sekä kontakteja uusiin ihmisiin
-kaikki uus on parasta huumetta.sitä paits blogini toimii mulle muistiinpanoina jne. niistä nyt en sattuneista syistä kerro enempiä, sillä kaikkiin ei ole luottamista....jup. pelkuruutta mä silti halveksin.
asioistahan saa riidellä ja se on yleensä aika rakentavaa
-oon huomannut.


=Qvistus & Zombie=  1

Qvistus ei todellakaan ole mun alter ego -niin kuin arclihgt väittää, vaan ihan täällä
amazoniassa asuva gubbe jonka kanssa säädämme etupäässä musaa ja filkkaa jne.
profiilissa meistä on kuva yhdessä -vai oonko mä jotenkin fyyssisesti jakaantunut myös persoonaltani kysyn vaan?
tässä on se meitin kuva ja sit qvistuksen erikseen...ja sit vois laitta vielä omansa -kyllähän mä osaan olla minkä näköinen vaan, mut kyllä mä tykkään ihan snubshoteista ilman mitään persoonaa muuttavia editointeja:)

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

Qvistus ja Zombie

qvistus tappajana
qvistus tappajana

Qvistus

Zombie



= kultainen tulevaisuus =  1

mielenkiinnolla seuraan vanhan maailmamme rappiota ja lamaantumista ja huvittaa kuunnella/lukea politiikkojen ja pankkien selittelyjä ja vähättelyjä. Tätä mä oon aina halunnukkin muutosta. Ilmastonmuutoshysterialla rahastaminen on myös huvittavaa, sillä maailamntalous ei
kerkiä jäädyttämään ns. globalintalouden ongelmia ennen romahtamistaan, ja on erittäin vaikeata taas tulevaisuudessa olla näin globaali kuin myt.

Sekasorto ja kaaos paniikin lisäksi ovat oikeastaan pahempia kuin "järjestäytyneet" sodat tulevaisuudessa. Vanhat valtarakennelmat hallituksineen tulevat määräänpäähänsä ja rikkaitten linnoittautuminen keskiaikaiseen tapaan on jo nyt todellisuutta laajalti.

ylikuumenneet markkinat muutuvat enempi mielikuvamyyntii (=ei mateariallisten arvojen myyntiin) ja kuplaa on vaikea pitää puhkeanmatta.

pankkeihin en oo luottanut enää vähään aikaan...tunnen itseni huijariksi, ja siitä saan kiittää faijjaani joka pelasi multa ja veljeltäni aina viikkorahat, joten meidän piti pelata yhteen ja huijata että saimme viikorahamme...se on ollut parasta koulutusta jota olen saanut.

Tulevaisuus todella on visionääreille ruhtinaallista ja palkitsevaa aikaa ollut aina -selviytymisen takaa oikea ennakointi ja sehän on helppoa kuin heinän teko:)

tänään oon taas keräillyt arvometalliromua sikahalvalla,
koska ihmisillä ei tunnun olevan rahaa hoitaa velkojaan
niin kuin aiemmin....ei se mua haittaa jos on kultaa tms.
kuparikin käy jos sitä on vaan tarpeex kattamaan kulut yms..Tunnen itseni natsimaiseksi juutalaiseksi:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

Hook Jones
Hook Jones

=hajalla=  2

taas kivireki teksi tyssäs ja onni muuttui masennukseksi ja oon itselleni niin vihainen.hajoitin taas kitaran ja kännykän ja muuta roinaa. tekis mieli repiä itteltä silmät päästä.vihaan omaa ääntäni. kurkkua kuristaa ja olen levoton ja raivoan -jollen raivoa alan masentumaan ja se on vielä paskempaa ja säliittävämpää itsesäälissä rypeämistä. itseinho on lantin toinen puoli ; sen tiedän. mutta ei se mitään auta mkun kaikki kaatuu päälle ja on vaikeata hengittää. vaikee olla vastuuussa kun on itse romahtamassa.

vituttaa taas tää ammatin valinta, mut eihän siitäkään voi kuin itteensä syyttäää. pitäis kai osata antaa anteex itselleen.ei sais olla niin ankara. se on vaan niin ween vaikeeta mulle.kai tää menee ohi taas -joskus ihan pelottaa se mitä voin tehdä kuin olen kuin mikäkin mielipuoli jota ihmiset kaikkoavat kun en aina jaksakkaan hymyillä ja olla positiivinen. mielialat vaihtelevat onnesta epätoivoon ja kuolemaan. mun on vaikee olla joku keskitien harmooninen kulkija.
äärimmäisyydet kiehtovat ja olen tottunut nauttimaan kärsimyksestä -se on mun käsitys postiiviesta ajattelusta.

pakko lopettaa jotenkin tää turha padon rakentaminen -täytyy mennä ulos ja saada happea.



=rullia=  2

aamulla kuuden aikaan tuli kuormaauto ja kippas pihalle tilaamiani tyhjiä kaapelirullia. semmosia puusta väsättyjä tyhjiä miehenkorkuisia, joita näkee teitten varsilla tietyömailla-kokeilimme heebon kans sovittaa niitä keikkabussiin, mutta ei ne mahtunut , mut 508 mersuun niitä sai mahtuun 3 kpl -niitä on 10kpl. niistä on tarkoitus tehdä pyörivää lavarakennelmaa yms.....sirkuskäytössä olen liikkunut yhdellä rullalla tossa paskasella pihatiellä yhdellä rullalla johonka laitoimme kumia reunoihin -aika hauskaa niillä liikuakin ja tasapainotella kunhan oppii tekniikan.

me kelattiin , että pitäs tilata ranskasta semmonen ilmanpaineella toimiva rekka johon mahtuis nämä kaikki kymmene kun oomme saaneet ne toimiviksi karuselleiksi jne. -filmaukseen niitä ekana tullaankin käyttäämään.
naapuriin autoon tuli lommo kun yx rulla pääsi vieriin alamäkee karkuun -hyvä ettei mennyt yhden mökin ikkunasta sisään
...onnex siinä oli se volvo edessä....se oli aika vauhdissa jo.

täytynee laittaa ne varastoon kuivumaan ja odottelemaan fiksausta -nyt ne on liian kurasia vaikka pesimme ne ruiskulla.


=bitbitvision films esittää =  5

KOHTAUS 1.

(Jimi kaataa purkista dextrotropyylia muovispussiin
ja henkittää syvään muovipussin kutistuiessa ja paisuessa hengityksen tahdissa)

HELGA: "Anna jo tänne se pussi ja ota tää jointti....skarpaa nyt saatana äläkä hihittele!"

JIMI: "Wauuu, joojoojojojojoonanmaaanaasta ananasta eiku joonasta tänne!"(antaa muovipussin Helgalle ja kaatuu lattialle nauraen kippurassa.Helga hengittää muovipussiin ja sen jälkeen ottaa sammuneen jointin Jimin kädestä)

HELGA: "Vitun mäntti tästä putos tulipesä!"

JIMI: "Pepepepepeepepesä...telkänpesä.wuuuuh! nyt tekis snagut hyvää jaksaisks väsää."

HELGA:"Ookko muuten huomannu missäme ollaan?"

JIMI: "Häh!" (nousee pystyyn ja oksentaa kengileen)

HELGA: "Me ollaan koruosastolla ja pitäs ritsata...koita nyt vittu skarpata saatana spede...sä voist niinku hämätä ku mä hoidan noi kellot...kysele sä miesten kultasormukaisia."

MYYJÄ: "Mitä etsitte, voinko olla avuksi?"

JIMI: " onks sulla klikkikippoo tai lusikkaa"

MYYJÄ: "Tässä meillä olisi hopeisia syntymälusikoita...näitäkö tarkoitatte?meillä nämä lusikat myydän tämän viikon ajan puoleenhintaan."

JIMI:"Joo nää on ihan jees."(ottaa plyyssiseltä levyltä yhden lusikan ja kaataa taskusta kaivamastaan pussista valitsemaansa hopeiseen lusikkaan valkoista jauhoa. Helga on jo ryövännyt kellot ja poistunut paikalta kun Jimiä turvamiehet raahaavat osastolta omiin tiloihinsa)

=========================================
BIT BIT V I S I O N FILMS
http://groups.msn.com/bitbitvision


=keski-ikäinen nuorukainen=  5

Qvistus oli tullut tänne dokaan mun meukowia irmelin kanssa ja se oli kirjoittanut blogiinsa jotain ihme juttuu ja käskin sen poistamaan sen -ihmiset saavat pian sen käsityksen, että me oltaisiin kroisoksia, ja kateus on yksi vittumaisimmista vihollisista -oon huomannut pitkän nuoruuteni varrella.

kullan sijasta laitan messinkinupin kävelykeppiini -edelleen haluan vanheta arvokkaasti enkä sorru nuoruuden ihannointiin esittämällä nuorempaa kuin oon.

nuoruutta myydään kalliilla ja minua huvittaa ja säälittää ihmiset jokka eivät ymmärrä kuinka hienoa on vanheta ja ottaa siitä irti iloa ja syvenntää kokemuksillaan elämäänsä. Katukuvassa ei juuri näy kävelykeppiä tai vanhahtavasti pukeutuvia ihmisiä vaan nuorekkailta nättäviltä haluavia muumeja ja se on irvokasta. ihminen joka ei hyväksy ikääntymisen merkkejään ei hyväksy itseään.

zombie m u s s e
zombie m u s s e