Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

=lepo=  4

kävi makkarissa hakeen sytkää. siellä makas joku irmeli
-olin unohtanut koko muijan:) täytyy saada se ulos...tai wee nukkukoon tuolla, mä en tajuu miten mä oon voinut olla noin kännisen ämmän kanssa -munhan pitäs inhota niitä -%&%¤¤&%&%/&rkele! Koira jää vahtiin sitä...se muija ei pääse tosta sängystä sitten ennen kuin oon takas himassa:)


=lamalamajee=  7

jokkut ihmiset on kärsimättömiä ja odottaa, et palkka tulee enenn duunii ja niin pois päin. ruokakaan aina suuhun tipu joka kämpässä. mikä tätä nykynuorisoo vaivaa. Kyllä mä silti aina hoidan lupaamani, mutta se voi kestää -mulla on kyl ihan tarpeex pitkä muisti tai pinna....ihan miten vaan.

tänään pitäs ostaa kultaromua, mut en kyllä lähdekkään fillarilla sotkeen, vaan otan auton -pihalla on taas uus auto joka ei muistuta yhtään sitä minkä eilen ajoin siihen. toi näyttää harmaalta, vaikka sen pitäs olla
persikanvärinen. tossa se sateessa on kuin mätä hedelmä.

soitan jonkun kuskaan sillä olen uninen ja haluan keskittyä vain olennaiseen. fisherinkatalogista löysin lisää hyviä merkkausstämplereitä joilla messinkikin muuttu kullax jos on tarpeex dorka....nonninyt luuri soi ja en vastaa koska summa on liian pieni haettavax ja tolla kusipäällä oo ikinä kokorahaa -vitun "kaverit"...onnex ystävät on erikseen:)

koira katsoo sen näköisenä et lähdenkin uulos ja paskat välitän sateesta sillä märkänä on sittenkin hienoo. stressaa kun kaikki luulee että mut voi ostaa osamaksulla.


=käärme=  4

tänne tuli yx irmeli ja
se valmisti mulle taikateetä ja nuuhkimme popperssia semmosesta pikkupullosta -se raiskas mut oikeestaan.

naiset ovat kuin käärmeitä -syntisen nautinnon tuojia sekä myös sen siitä koituvan rakkauden ja onnen viejiä.
Siksi pysäytin ajan. Tämän kirjoitettuani anna taas ajankulua ja tiedän , että tämä onni haihtuu nopeasti
-niin nopeasti kuin se tulikin. Ja niin on hyvä.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

Hook Jones
Hook Jones


= EPÄKOHTA OIKAISTAVAKSI =  6

mulle allright on kirjoitellut että komentoin omia blogejani. se johtunee siitä, että muuten kirjoittaisin itseni ykköseksi toptenissä kirjoittaneimpien joukkoon.
Allrigh tyttönen voisi opetella sanan lojaalius eikä olla niin neitiä.

tästä vittuuntuneena ystäväni ville qvist kirjoitti sseuraavan sanelemani jutun ylläpidolle:

Blogeihin pitäisi saada laskurit joilla pystytään mittaamaan luetuimmat ja suosituimmat blogit typerän ja helposti kierettävän komenttijärjestelmän vuoksi. Eniten komentteja on helppo kalastella esittämällä esim. juttuja joihin jonkun tekee mieli vastata. Naiset yleensä ovat tässä järjestelmässä aina vahvoilla suosiota kalastelessaan, vaikka jutut ovat ihan yhdentekeviä ja tyhjäpäisiä muutaman sanan lauseita jos sitäkään -se on köyhää ja lukijoita alioarvioivaa -täällähän pitää olla valtakunnan
lennokkaimpia blogeja:)

Toinen tapa huijjata kommenteissa kierrättää täällä kaverien puhelinnumeroitten kautta monia saman ihmisen kommentteja -siis komenttijärjestelmä on huono mittari
kaikin tavoin. Jos joku kirjoittaa hyvää blogia, se voi olla niin hyvä, että siihen ei ole kellään edes kommentoitavaa ja tämä on turhauttavaa sellaisille joilla on todellista sanomaakin teksteissä jne. Nämäkin henkilöt helposti sortuvat kalstelemaan komentteja elleivät osaa huijjata niitä itselleen -elikkä komenttimittarointi laskee blogien tasoa aivan liikaa jo nyt.

Tänne ei moni kirjallisesti lahjakas ja sanavalmis viitsi kirjoittaa juuri tämä epähohdan vuoksi.

Itse en välttämättä edes halua, että juttajani kommentoidaan, mutta se että joku kirjoittaa tänne esim: "Tänään tekis mieli. Teekeekö jonkun muun?"
tällainen ei ole mitään muuta kuin turhamaisuuta
ja mielen köyhyyttä.

Tiedän monia täällä jokka näitä huijauksia harrastavat mutta lojaaliuteni estää ilmiantamasta heitä -heitä on myös aivan liikaa.

toivon pikaista muutosta asiaan.

Kiitos jo etukäteen.

=qvistus ja zombie=

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

=90-wee=  4

Suoman (mummoni) 90-vuotis synttäreiltä pääsin viimein poistumaan säädyllisesti. Tosin eräs naisihminen siellä sekoitti pakkaani, mutta ei se mitään. Eihän se oikeastaan oo silleen niin korven klaania, vaan "tulokas". Tunnen itseni huijariksi ja siaksi, mutta ei sekään mitään
-eihän pelkkä numero paperilla tee minusta sukuni silmissä rikollisesti käyttäytyvää.

Tosin oon tyhmä,idiootti, rohkea, röyhkeä tai vaikkapa jotain siltä väliltä kun kirjoitan julkisesti näistä asioista,
mutta ei sekään mitään:)


=kiitoskiitos=  24

en edes halua ymmärtää ihmisiä jokka seuraavat toisten tekemisiä enemmän kuin on tarpeen ja jäävät ilman omaa elämäänsä.(ymmärrän siltikin) joku aalla alkava pummi ei taida tykätä minusta (ihan ween sama), mutta tuolla alhaallahan se onkin ja kirjoittelee taas muitten tekemisistä....varsinainen yhteiskunan syyttäjä. mä tykkään kun joku noin jaksaa kadehtimiseltaan nähdä vaivaa -se pistää tekemään muutoksia ja on sen voimavara ja energia liikkua täällä.
Tämä on netti, ei mitään sen enempää. oon jo kelannut lopettaa tänne kirjoittamisen monta kertaa, mutta sitten tulee aina joku kateellinen "kriitikko" jonka takia jaksan jatkaa. kiitos AA!

Pistän rennosti farkkupuvun päälle ja valkoisen kauluspaidan ja menen sukujuhliin.Taisin itse sortua panettelemaan allrightia (vai-mikäwittu-se-olikaan), mutta ei se mitään -poikkeus vahvistaa sääntöjä, muuttaa lakeja sekä parantaa maailmaa.

silti tää neiti AAA on aika tyttö säätään.


=tulipaloauto=  2

tänään mutsi tuli käymään tskekkaamassa onx mulla tarpeex releitä sukujuhliimme.
Mulla meinas mennä hermo -saatana tuli yksi valkoinen paita maksamaan monta toukoo, kun äitee silotteli poikansa vaatekaappia -mulla sytty vaatehuone palaamaan. nooh kotivakuutukset on onnex keksitty, mut ne vaatteet jokka paloi oli kylläkin suurimmalta osin uniikkeja ja muuteskin korvaamattomia. Onnex ei vituta kun on mukavasti kuumetta kun kävin avannossa jäähdyttelemässä:)


= testipupuja liikenteessä =  9

nyt mä sain niitä keloja joitra oon jo pitemmän aikaa himoinnut. semmosia miehen korkuisia lanka rullia jossa kuparijohtoista kaapelia pidetään -siitä saa sirkuspyörän, pyörivän esiintymislavan, koiranlelun...jup>! siitä saa vaikka mitä ja se on tärkee rekvisiitanakinj jo. mahtuukohan se 508 mersun pakuun -tavalliseen pakuun se ei mahdu ja pitäs löytää toinen....mut ei sen kyl pakko tyhjä olla on. onhan semmonen kuparikaapelikin tarpeellista ja ja maksaa maltaita jos joku on niin tyhmä et haluu hukata rahojaan johonkin.

kaikki ilmainen on parasta mitä oon saanut...ihan naisista (nooh ilmainen ja ilmainen)soittokamoihin -varastetuissa on aina paljon parempi saundi ja kaupasta ostettu kitara ei oo muutenkaan koksaan valmis vaan sitä pitää aina fiksata -vähän niinku naistakin. naista en tosin oo vielä porannut porakoneella tai sytyttänyt palaaan enkä ees heittänyt tiiliseinään -naiset tykkää tämmöttistä vanhanajan herramiehistä joilla on sujuvat tavat tilanteessa kuin tilanteessa.

tytttöystävälläni on paljon ktynttilöitä ja puolijalokiviä ympäri kämppää akvaarioittern ja lintujen seassa. ajattelin antaa tän saatananpalvontaan tarkoitetun kuparista ja lasista sekä pyöreästä hopeapeilistä rakennetun kynttilälyhdyn -kapine sopii kuin makutettu alttarille -mmmm sopii käsikirjoitukseen:) toinen lahja onkin salisuus ja vitun kallis, mut sen tunne arvostakaan ei julkisesti voi hengissä kovin kauaa retostella.

mutta sen verran lahjoista totean että uilman niitä naiset eivät tunne itseään tarpeeksi jumalaisikksi -soviniostinakin trajuan kuinka hienoa on avata paketti ja se lapsen omaien riemu saa paatuneemmankin "runoilijasielun" kyyneliin

oon aika vikkelä tänäänkin ja oon valehdellut julkisesti, että käytän morfiinia hammasärkyyn ja muuta paskaa -siinä näkee ihmisten arvomaailmaa ihan uudesta vinkkelistä, mut
tottakai pitää ilmoittaa henkilökohtaisemmille et testipupuja liikenteessä:)

ainiin siihen habnipupun kitaraan ne kielet piti ottaa mukaan-siinä ei ollut yhtään.otan parit nailonkielet ja parit addariot ja sit noi erniet vielä varoix....mut mä tykkään soittaa ihmisiä ja ihmisillä:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ZOMBIE¤HALL¤¤¤¤¤¤BABRIE¤QUEEN
http://groups.msn.com/zombiegallery

heebo
heebo
qvistus tappajana
qvistus tappajana
M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

=sommar tiden=  4

jaahas nyt voiskin pitää taukoo..."hermolomaa"äänilaitteista
ja tekteistä....täytyy mennä alkaavriopimulle ti sit jollekin muulle pimulle rauhoittuun et hermo säästyy säästyy -makee ilma ja on taaas kevättä puntissa)

äääää....kaikki tietää jo, et oon saanut hermoromahduksen -pienen sellaisen. ei sais valvoo.....keväällä muka pitäs joteski nukkuu -ainoo keino on pimut oikeestaa. emmä muuten tykkää notkua. juopottelu on edelleen perseestä.

http://groups.msn.com/zombiegallery