Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Seuraava

=lalalaaplooplooo=  3

Tää maa palaa jalkojemme alla.
Meidän uskottava toisiamme tai kuoltava.
Mitään itestään selvää ei ole olemassakaan,
ja meidän on muututtava ajan mukana tai kuoltava.
Ei ole varaa sääliin kotiutua -matka on on pitkä ja sen on jatkuttava.
Uskomme valakoon toivoa kohduista uudesta maailmasta....plooplooploo........mmmmbiisiä pukkaa,
piristeistäkin jotain hyötyä joskus.

oon tyrmistynyt kun kukaan ei välitä multimedian ohjailevasta vaikutuksesta suomeN "valtion" päätöksenteossa -ihan perseestä -mua vituttaa kaikki satanan evvk ...haistaakaa paska. mä cvihaan teritin apatiaa ja tyhmyyttä ja luuloo etette voi , jaklsa tai pysty vaikuttamaan mihinkään! !!"

6 tuntia taas soIttanut putkeen ja suomentanut englanninkielisiä biisejä.

talvi sisään astuu
ikävänä totuutena.
Mikään ei saa muuttuu
enää koksaa entiseleen.
Ilkkuen nauravat
reikiäni sydämessä
jokka puhkoivat sen
meidän onnen tunteen.
plooplooploo
puuttuu monta palaa
-pian mun sydän halkeaa
plooplooploo
tää on AIka kobaainimainen ...mmmjoo!
viihtykää kuoliaax paskat!
nauttikaa tyhmyydestänne -ootte syntynyt telkkarin ajateltavax! ootte tyhmempiä kuin pölyynimurit tai teitin peeceet! &%¤¤#¤%&###! teitin adresssit ei juuri oo järkeviä, mut tosin trendikkäitä....maailma on täydellinen, koska täällä pärjää häikäilettömätöm hymy:)

Kadulla olevan auton saa pölliä ja romuttaa. se on jokamiehen oikeus !

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

http://groups.msn.com/zombiegallery


="mediaSensuuri"=  4

Media tuntuu johtavan valtiotamme ja valtiomme sekä poliitikkojen uskottavavuus on nolla prosenttia. Tuolla idässä herra putin ei ainakaan antais median riepotella itseään tai ketään jota ei haluaisi.Mediallekkin voidaan asettaa puitteet tai sensuroida sitä. Niin tai sitäkin voisi rankaista ja valtiollistaa väärinkäyttäytyneet mediat -jos jollain sattuisi olemaan munaa ja selkärankaa. Suomalaisilla ei näköjään ole mitään tajua miten ja kuka maamme asioita hoitaa tai tulisi hoitaa. VITUN SÄÄLITTÄVÄÄ JA SELKÄRANGATONTA.

Tietenkin demokratian rakentama vastuunkiertosyystemi ei velvoita ketään mihinkään ja sitä ihmetellessä mitään muutosta kukaan ei tunnu taaskaan saava aikaan. Mikään järkevä muutos ei oo se, että joku B-luokan tanssija saa Kanervan eroamaan. Se antaa vaan sen kuvan, että tämä kyseinen tanssija omaa enemmän karismaa kuin muut Suomen valtion päättäjät
-SÄÄLITTÄVÄN MUNATONTA TOUHUA!

harmaat
http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/_whatsnew.msnw


=&%###=  10

kokeilin dokata olutta kuristavaan kurkkuun ja se toimi hyvin 4 pullon jälkeen ei oo ahdistuksesta tietoakaan koska päätä alko särkeen. Loput bisset kyllä saa jäädä ihmetteleen jääkaappiin ennen kuin tää helvetinmoinen hedari on lähteny vex -sitä en tietenkään välttämättä toivo sillä kurkkua voi tuntua kuristava edelleen -paradoksaalista.

Taas joku soitti luuriin, mutten oikeestaan vieläkään välitä olla himassa. mä oikeestaan oon vittuuntunut kaikkiiin ihmisiin, koska ne ei ymmärrä kuinka paljon paskaa ne puhuu itselleen.

voi vittu heebo tuli jonku juovuksissa olevan ämmän kans tänne käymään ja kysy tarviks mä jotain. se muija tarjos mulle siideriä ja lähti tää päänsärky pois....mmmmei ees ahdista ......vittu!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


Seuraava