Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

= joulupuut =  1

tulin juuri kaupingilta ja ihailen juuri hamppupölystö siivttua huoneettani.
tää eyboardi on ihan hartsissa vieläkin vaikka tätä rätilä pyyhksäsin. tarvii käyttää jotain putsauainetta. yöllä tuli mieleen etmullahan on ulkona syysksyllä kukkineet hamppuni ja menin koiran kaa ulos niitä kaataan
saadaksen niitä kuivatuksi , et san niitä kuoren irti ku on sopivasti pakastanukkin. sit hieroin hamppu vyyhtejä tarmokkaasti tomose t viiskus tntiakohan olis mennyt paperia ja vateja lattialla alustana jonne pölu tietty kerääntyi suurimilta osiltaan -sitä leijjailee vielökin täällä ilmassa kun se hartsi on niin hienojakosta et tän kämpäm saa huuuveroida ja tiskata moneen kertaan. no tulihan siitä sitten eienstä josta aion tehdä hamppuouuroa jpuluksi tai sukalaa hamppu vois olla kova sana.

kun olin kaatamassa autiota hamppumetsääni koira tempas multa kirveen suuhunsa ja lähti kirmaileen se suussaan ympäri takapihaa -ei sille viittinyt ola oikesti vihainen ku se oli niin huvittava näky. nyt mul mon sisällä jokunen hamppupuu jokka on suurin piirtein mun korkusia. ne on semmosisa isoissa keraamissisa kukkaruukuissa täkättynä multaan, vaikka ne näyttää ne loppuun kalutut puut paremminkin jonkun vieramman planeetan kascustolta. ne cois maaklata spraymaalilla ja koristrella led-valoilla tai jotain -ne sopii tänne ku nyrkkisilmään.
poltetavat hamppuhartsit oon lahjoitellut tietty joulupukin matkaaan ympäri suomen kaikille kavereille jkka tunen jotenkin ja niin poiis päin.

Aamulla hajotin vessan ku multa tippu kädestä partahöylä ja joku soitti luuriiin ja snoi ei-sanan. sillon mä päätin, et nyt soitan gurun paikalle rauhottanmmt enen ku pimahdan kunnolla ja kyl sen jutut ja oamit jedas sopivasti, et oon taas tosi kiva ihminen. Vesssaantuli sotettuu peililaatikko zydeemi ku se vanha tietty oli atomeina ja vessan pyty kansi sun muuta pientä ostin. mä olin yöllä nukahtanut , vaikka mä edlleinä yönä olin jo nukkunut yli 5 tuntiaa joka on ulle vituxeen tässä maanisuudessa. mä nukuin pmmiin ja olin joutua pitämään kiirettä jolloin kaikki mene tietty päin helvettiä -juosten kusten tehtyä, joo.

nyt on rauhamaassa ja äänikin on aika maassa vielä, mut ei se vituta niin raskaasti ku perusasiat on kohdallaan ja asiat tuli hoidettua juuri niin ku pitikin ja en unohtanut mitään mihinkään ja koputan taas puuta..noin ...joo neljä kertää oikean käden koukistetulla etusorellla ja se toimii kuin jeesus. thnxää yläkerrran joulupukeille ja muille tontuille.

laitoin tottumuksesta styrkkarit lämiämään, mut perkele mun pitäs olla hiljaa, et saa taas joskus äänioikeuden takas. kirpparilta ostin kaikkee halpaa kuten vituxeen 20 centillä vöitä eurolla valkoisen villaisen lippiksen...semmosen regeetyylisen kotsan jne. -mitä järkee on mitään yleensä myydä niin halvalla....tai siis ei siitä mitään tiliä tee todellakaan,...mut ihmiset kai tykkää maksaa kirputorienpöydästä kovaa vuokraa ja lahjoittaa tavaransa hieman rikkaaamille ihmisille silleen et jos jotain plussan puolelle jää se tietenkin kuuluu taskuvarkaalle ja muille kleptomaaneille joilla olisi varaa ostaa ilmaisemmat tavarat vex pois kuleksimasta, mut ku ne voi sada vieläkin ilmaisemmaksi. näin se vaan on.

se venakkko pyörii taas mielessä ja mitä se kirjoitti, joten parempi kirjoittaa sille heti niin rauhotun hieman -ehkä. onnex tajusin ostaa backkwoodsin sikareita -niil ei mee ääni paskax ku ne on niin namukkaan pehmeän makuisia -on muuten nimikko sikareita ku sukunimi on just toi englannix siis backwoods tai deepwoods niinku veljentytär käyttää taiteilija nimenään.

kaupungilla bodycardini antoi myös mulle joululajoja joita tarvin ehdottomasti etten pimahtele liikoja. lahjoja ei voi ostaa vaikka voikin ja on erittäin lahjakasta kun lahja lahjoittaa tai osaa antaa käyttäjälleen lahjoja. se oli vanha kiinalainen arvoitus tai sanaleikki -kiinaliset tekee kaiken muka takaperin tai ylösaöaisin ja silti se on ihan sama. näin vaan on.


= vaivaa vituxeen =  2

Aida on päämärätietoinen nainen ja se ymmärtää mun "työn " luonteen joka on tavallaan elämäntapa josta ei jäädä eläkkeelle ja josta ei makseta ees eläkerahstoon...miks pitäs...ja muuteskin bändin kanssa jo on naimisissa ja sovituista pitää pitää tai homma kaatuu -itse oon tehnyt suurinpiirtein kaikki mokat mitä allala voi tehdä joten tiedän helvetin hyvin miten homma ei toimi ja sitä kautta miten sen saa toimiin.....eihän siitä shoubisneksestä sit enmpää viitti puhua koska se on aika törkeetä toimintaa ja jos sitä ei kässää, niin kandeee miettiä onko ollut alunperinkään oikeet motiivit halutessaan esiintyä ihmislle silleen et siitä saa rahallista korvausta et pysyy hengissä. kilpailu on kova vaikka bändit kaveeraa toistensa kaa...silti tiettyä "teollisuusvakoilua" sun musta-sukkaisuutta bändin jäsenien priorisoinnin oikeellisuudessa on aina kieltämättä -jokkut pitää tärkeempänä mennä aune-tädin nimipäiville sillon ku on keikka. se on niin , et meet keikallle tai et soita bändissä tästä ja ihan tyyli asioista on hirvee vääntö monissa bändeissä -six mä onkin mielummin tyranni (remuna)

en oo dellegoinut tarpeeksi hommia ja palkannut työntekijöitä koko sirkukseen etenkin tän fani-jutun takia, koska en oo ikinä kelannut et mun pitäs olla tärkeempi ku oonkaan. nykyään ihmiset tulee juteleen ja kyseleen kaikkee.. seurataan niin et niitten katseet voi tuntea selässään ja pitäs olla cool -mikä ei oo helppoo ja tarvin aika usein jotain apua tai siis kaveria johon luottaa vittumaisissa tilanteissa. olkoon se sitten lastenvahti tai bodycard, etten mä joudu oleen yksin ihmisten ympäröimänä liian kauaa.
en oo ees mielestäni tehnyt vielä paljoo paskaakaaan...oletettu suosio ei mua rasssaa ku et mä oon helppo maalitaulu kateelllisille ja esmes moralisteile jokka pitää mua suunilleen törkeenä pedofiilinä ja huumemainokselta jne. ne ja lukuisat tappouhkaukset joltain ihmisltä joita en ees tunne eikä nekään mua uhkaa mun henkee e-mailein jne. koputan puuta ja " kaikki on mennyt hyvin muutamaa turhaa putkareissua ja puukotusta lukuunottamatta.
sit jokkut tutut tai puolitutut naureskelee et oonko mä vähän diiva kun mulla on henkivartija aika usein mukana ja näen sitä päivittäin -se on mun paras kaverikin se jannu jonka nimen oon tainnukkin mainita, mutten toista kertaa:) . NÄhään taas HUOMENNA samassa...soitan aamummalla...samalainen keissi suunilleen ku viimex.
Muut naarmut on tullukkin silleen, et tiedän syyn tai et piri tekee sekopäiseksi jokkut ja vainoharjaiseksi ja pelko laukaisee aseen jonkun kädessä tai pistää ottaan sen aseen mukaan.

mun enganti on mitä on ku mä en juuri sanakirjoja vilkuile mitä nyt puhun ihmisten kaa, mut kirjoittamisessa voi olla suuriakin epäselvyyksiä mun venakko tajuu heti mistä mä puhun....eihän mun juttuja ymmärrä suomessakaan aina kaikki ja se pistää miettiin, et too perfect for me.

mulle tulee kaikenlaista postii naisilta jokka luulee et mä oon joku helvetimmoien stara ja miljonääri suunnlleen ja jotenkin ne on sit joko liian faneja en ymmärrä koko fanitouhusta mitään ku et niitä pitäää kohdella kiitollisena hyvin ja vastailla mahdollisimman moneen juttuun itse, koska ne tuo mulle leivän pöytään lopupeleissä ja mä vaan oon joku helvetin pelle tai kissamainen diiva tai sekopäinen narkki lavalla soittamassa jotain mitä pidän itse parhaan huumeena ja se ei oikeen tuu koskaan valmiiksi. tää tulee myös facebookkin, niin mun npitää taas vääntää jotain englannix, koksa mul on aika paljon ystäviä tai mitä ne nyt sit oaan niin venäjältä ja idästä ja muualta kaukomailta.

ehän mä saa nukuttua, vaan mulla on päässäni jo kirje valmiina.kirjoitan sen tän jälkeen ku oon saanut tän clikattua tuosta facebookiin...tää ei meina mahtua tää tecti tänne ja :P
i can gert no sleep -my russian girl its comin my dreams and so....misssing somebody what i nener have been ,met in live .YET but i have to:..its makes my wondering all the things and MY OR OUR FUTURE..it´s grazy. Hope she is realy girl and not fake. my friens has been checked her and she works andshould be clean,but , but maybe i´m afraid with her love. just wondering so hard and everything counts.....too perfect??!!but who realy cares her like me... i think that he wants me and my money and married me, but never knows without testing. i take a risk. i have to. RESBOD IS HUGE AND ITS BETTER KNOW WHAT AND HOW U TALK IN MEDIA ETC. HOPE OUR FUTURE IS STRONGER IN MY MIND AND U 2.
-my russian girl its comin my dreams and so....misssing somebody what i neVer have been met in live but i have to MET.as soon as posible makes my wondering all the things and future..it´s grazy. Hope she is realy girl and not fake. my friens has been checked her and she works andshould be clean,but , but maybe i´m afraid with her love. just wondering so hard and everything counts.....too perfect??!!but who realy cares her like me... i think that he wants me and my money and married me, but never knows without testing. i take a risk. i have to.

niin mä oon kelannut, et venäjällä mä en oo kai mikään suosittu vaikken kyl ,oo mielestäni täälläkään, niin että enhän mä voi mennä mun toivottAvasti tulevaa vaimoo JA LASTENI ÄITEETÄ henkivartija tai vartijoita mukana -SE OLIS NAURETTAVAA, MUT NIIN MÄ TAIDAN ITSE OLLAKKIN. SITÄ ON SOkEa ITSEENSÄ NÄHDEN, VAIKKA OLIS KUINKA OHJAAJAA ...EI SE IHMISPSYKOLOGIA AINA AUTA KAIKKEEN. mut mulla ei pitäs olla mitään syytä olla epäileväinen , et hommassa olis jotain vedätystä ja koko juttumme olisikin silkkaa valhetta. jos näin on, musta tulee aika äkkiä, maailman onnellisemmmasta miehestä maaiman onnettomin. venkkoani on tsekattu tarkemmin kuin ehkä olis soveliasta jos näin voi asian esittää kunää on valonarkoja juttuja. mäkin vien hautaan paljon salaisuuksia joista ei tulis mieenikään ees muistella. mun on pakko valehdella joitakin jutuja niin, et ne on alkanut tuntumaan tosilta jo ihan ettei mun identiteetiä pöllitä etc..

Oon jo jättänyt kriminaalimat homat ajat sitten, mut mä olisin tekopyhä jos mä pitäsin itseäni puhtaana ja mul olis varaa tuomita ketään. ihmiset kai kelaa että kun tulee ja menee uudella autolla keikalle ja poistuu nopeasti ja tyylikäästi on jo joku tai ei siihen juri tarvita mitään todellista lahjaa joka turhauttaa jos pitää jotai taiteena. kuuma rauta täs on taottava sitä ja revittävä kaikki mitä irti saa -ettei jälkeen päin tartte mitään katua...siis jotain tekemätöntä juttuu...se on perseestä.

vaikee luottaa ihmisiin jokka sanoo, et ne rakstaa mua tai haluis tutustua -aika paljon noin 7% mailista on jonkin asteisia huijjausyrityksiä ja prosentti jokka haluis mut hengiltä tai muuten naulita mut nku oon pedofiili ja törkee narkki joka pilaa suomenkielen lisäksi nuorison jne . niitä on aina vittumaista lukee

mut tää yksi ihan Originaalilta tuntuva ahkera ja fiksu nainen venäjältä on sekoittamassA KOKO PAKKAA JA MUN PITÄS TEHDÄ ASIALLE JOTAIN KOSKA SE VAIVAA A VITUXEEN
Ehän mä saa nukuttua, vaan mulla on päässÄ jo kirje valmiina. i can grt no sleep 3 WEEKS AND MAYBE 20 HOURS I SLEPT
-my russian girl its comin my dreams and so....misssing somebody what i neVer have been ,met in live .YET but i have to:..its makes my wondering all the things and future..it´s grazy. Hope she is realy girl and not fake. my friens has been checked her and she works andshould be clean,but , but maybe i´m afraid with her love. just wondering so hard and everything counts.....too perfect??!!but who realy cares her like me... i think that he wants me and my money and married me, but never knows without testing. i take a risk. i have to.

aida
aida
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

IHAN NIINKU OLIS JOSSAIN NÄYTELMÄSSÄ JUURI NÄIN JA SEKOIS SANOISSAAN JA ILMAPIIRI ON JÖÄNNITTYNYT JA PIENI KOHTAUS TUNTUU JATKUVAN IKUISUUDELTA TUNTUVAN AJAN JA OLEN KAUHUSTA PASKAT HOUSUSSA.
ONNEX ESIINTYMINEN ONAMMATITAUTINI, MUT TOSIELÄMÄSSÄ ESIINTYMINEN ON VIELÄ JÄNNEMPÄÄ TOUHUA OLLUT JO PITKÄÄN. KIMS? SITÄ MÄ PÄHKÄILEN ET OPPISIN JOTAIN UUTTA ITSETÄNI. MUN PITÄÄ OLLA PRUSTEELLINEN -NINKU TAPANANI ON. KAIKKI TAI EI MITÄÄN.

Toivon Alkavani KASVATAAAN HAMPPUA , TUPAKKAAA, PIPPUREITA, KAAKAOTA JA LEHMIÄ SEKÄ HEVOSIA GRUUSIASSA MUN JA MÄ USKOVAISENA IHMISENÄ USKON, ET KAIKKI VOI OLLA MAHDOLLISTA KUN EI TUHLAA AIKAANSA PELKÄÄMISEEN VAAN ON ROHKEA JA EI HÄPEÄ ITSEÄÄN ELÄMÄ ON LAHJA JA SITÄ TULEE RAKASTAA., SIEL GRUUSIASSA ON VIRANOMAISET KUULEMMA YMMÄRTÄVÄISIÄ (NIILE PITÄÄ MAKSAa TIETTY) . . MUL EI OO VARAA KÄMMÄTÄ. NIINKU, ET MUN PITÄS JOTESKIN ALKAA USKOLLISEKSI VAIKKA MULTA SITÄ EI EDES SUORANAISESTI ODOTETA -SEKIN HÄMMÄSTYTTÄÄ

Debby
Debby

MUN PITÄÄ VAIHTAA KERÄILYTOTTUMUKSIANI HIEMAN. NAISET ON KYL VAIKEE JÄTTÄÄ KERÄÄMÄTTÄ -SE KUULUU MUN LUONTEESEEN. OON MÄ YRITTÄNYT, MUT SITÄ HELPOSTI SIT BTULEEKIN MAANISESTA MASENTUNEKSI JA ALOITTAA UUDELLEEN "KERÄILYt" kyl mä oaaan valehdella itselleni hyvin et hyvin et mä pystyn oleen rakkauden voimalla uskollinen, mut aka ja välimatka jo tekee musta paskanjauhajan ja OON SELITTÄNYTKIN TÄTÄ VENAKOLLENI...MÄ EN TAJUA MIKS SE EI LEMPANNUT MUA. SIL OLIS OLLUT AINAKIN SYYTÄ JO HUUMEITTEN JA NAISTEN TAKII TOLLEEN ALKUUN -MUISTA JUTUISTA PUHUMATTAKAAN...EPÄIKYS KUN SEKOITTUU VARMUUTEEN. SE TEKEE IHMISEN OIKEESTI PIMEEX JA SITÄHÄN MÄ JURI NYT OON.

I HAVE TO FIND OUT THIS CASE OR TAKE THE ALL...WAT EVER...


= se oikee =  1

jaahas mun oma venakkoni on näyttänyt mun lähettämiä kuvia sun muuta jutuja sen isälle ja aidan isä sanoo et mä oon tosi mies ja sen kandee ottaa mut...kerrankin joku on oikeessa:D
no , mähän hyppelen tasajalkaa täällä kun vielä voin, -pian o pallo jalassa kummiski tätä menoo.


=HIEROJALLE TÖITÄ HETI =  1

tää päivä n mennyt nukkuessa ku ei tuu suusta äänen pihahdustakaan alkaa ottaan päähän ja vetää kunnon snaguja ja on sitte n ollut valveunissa< ja maaanut sängyllä. koira hetärätti mut nuolemalla naamaa ku yx kaveri tuli tarjoon mulle vauhtii jota en ottanut ja ajoin vittuun mokoman piripään joka pälpätti kokoajan -se ei oikeen osannut empatiseerata ja tajuta et multa ei tuu ääntä ku ihan muutman sanan verran tunnissa, joten mun piti kirjoittaa sille, ety "MUL EI OO ÄÄNTÄ VOISKKIKKKO POIISTUA JA HETI, KIITOS ! " se meinas alkaa vielä kyseleen jotain joten mun piti taluttaa se ovesta autolleen. piri ku ei oo maailman paaras´a lääkettä äänihuulille. se snoi et siltä jäi vauhtisäkki pöydälle ja heitin sen ulkkoovesta sen perään ja seei meinannut löytää ja sille piti tuoda taskulamppu. mut älys viimein sentään lähtee. Ei on EI -se ei kai oo totunut et mä voin kieltäyty jostain sen jauhoista joskus. Tässä on pakko tähän ikään menenssä oppia yhtäsun toista ,et perkele pysyy muuteskin hengissä. ei nulikat tajuu aina tollasii ja kai mmäkin oon aika usein tommonen piripää itsekkin.

kai se skitsoo, et se on nyt joteski dissattu koko kuvioista vex, mut emmä nyt jaksa selitellä ku näin . ja kyllähän tätä kaikki näköjään ymmärtää lukee ja ihan oikeinkin.

täytyy tsekata..vitunmoinen kylmäkuuma -osato...oonkohan mä vilustunut ja tulehtunut joteskin....vitutaa olla näin avuton et mvois ampuu jonkun.oliskohan mun hanilta tullut jo mulle positiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.pää kopasahtitaas tähän näpäimistöön ja päätä särkee vaika luulis et särut lähtee mun droPeillA , vaan ei. mä tilaan jonku hieroon mun selkää aj niskaa -karmee hedari.JOKU SAA TULLA HIEROMAAN MUA HIMAAN
-OLISIN KIITOLLINEN´SIITÄ ELEESTÄ JA SE ON AINOO JOKA AUTTAA KUN EI VOI MENNÄ SUIHKUUNKAAN KU VIEMÄRIT ON EDELLEEN TUKOSSA JNE. JA EI HUVITA MENNÄ YHTÄÄN MINNEKKÄÄN. PASKANHAJUUNKIN TOTUU.!

ainnii sauhut maistuu ja ne ei oo vaarax mun äänelle niinku rööki tai joku helvetin piri joka polttaa kurkun hetkessä jos o hyvää


¤ putkesta isompaan ja uudempaan putkeen ¤  3

heräsin koiran vierestä tunti sitten ja taas oikea pohjje meinas alkaa krampppaan, mut tajusin nousta ripeästi venyttelemään se kondikseeen ihan vaan ettei menis ääni ku se on kortilla -taitaa tula lama...sis oikee lama eikä mitäännotkahduksia...eihän mikään oo ees kunnolla romahtanut vielä näin jääkauden alussa......

toissa päivänä yhden misun käydessä mul ei lähtenyt ääntäkään enää suusta -se oli ja on aina yhtä vitun nöyryyttävää. kurkkupastilleja ja ensim-suolaaa con lämmin vesi ja kelata , että voihan sitä soittaa pelkästään nauhalle kitara ja bassoja, ja runpuja jne. ja tsekata muita pohjia tai niitten soundeja...mut originaalia ei sa muutaa, EI. se on yleensä paras ku se on se turein....vaik olis hieman virheitäkin -olihan biitlekseilläki. juu. jos huomenna ei olis kurkku enää tai äänihuulet niin paskana niin vois jo tänään kooittaa... vitun vaikee olla muuten hiljaa kun on tottunut artikuloimaan -onhan se tyhmää menettää äänensä....ihan ku olis mennyt äänioikeus samantien kyl se niin aia on tullut puskan takaa voi joutuu perumaan jotain juttuja.

Jos tasa-varmaan jostain oikeessa -kandee olla hiljaa ja tehdä se
-muuten voi törmätä vaikka kielumuuriin tai johonkin muuhun absaktiin juttuun joka tekee oikeesta asiasta kirjaimia, mutta itse idea varstetaan,
sekoitetaan muuhun paskaan jne. se oli kiinalaisia viiusuksia, joo.sovin näin itseni kanssa...omaa ivaa -sitähän mä jaaan. joklut tykkää ja toiset vihaa sitä -se viha on helpompi aiheuttaa, mut ajaa smaa asiaa kuin et rakastetatuks joutuu.

Näin unta ne oli kaikki mulla levykkeellä imutoitu jostain paskalafkasta joka vetää välistä ja osoitteen keräily ei ookkaan enää näpräilyä vaan ollaan rock-managereita tai tehdään se jostain ku on oikee karttakin "löytynyt" -et osaa johonkin pihtiputaan keikkamestaan tai mitäs niitä nyt olikaaan -joo, kyl tieto on valtaa ja valtahan on taasen rahaa rvokkaaampaaa ja valuuttaa voi aina vaihtaa tai myydä....se oli törkeetä shoubismestä josta kukaan ei kai ymmärtänyt mitään ja hyvä niin. raamtaussa sanotaan älä varasta, mut ei siellä sanota älä kopioi tai imuroi. Joo kun tietää olevansa oikeella asialla voi isomat mutkat oikasta jos tarvetta ilmenee -näinhän se menee. keinoja kaihtamatta päämäärään -siinä myös mitataan mies. jokut vaan jauhaa paskaaa kokoikänsä, toiset valittaa ja ruoikuttaa kaikkee, jokkkut tekee taas mikä tuntuu hyvältä idealta ja jos sanoo jotain, niin se on valheenakin totta .-voi kuullostaa omituiselta, mut todellisuudesa se on ihmeellisen helppoa. siitä vaan . tänäänkin sirkus tai tivolli on ilmainen ja lelut ovat kaikkien käytössä -voi niillä leluilla kuten esmes sähköutoilla törmäillä toisiinsa.niillä voi tehdä tarkemminajateltuna vaikka mitä ja homma etenee vaikka olet vielä aiadatulla radalla -outoo ja käsittämtöntähän tää on, mut tarkoitan että ilman ihmettelijöitä ja kateellisia oli vaikee olla "jotain". olet mitää teet.

aah billy idolia tulee media quiden asemalta 70`s-80" metalli rock.
se ei tarkoita välttämättä rautalankamusiikkia...onhan se helvetin tyhmää monasti alittaa ittensä johoni karsinaan ja olla sit siellä vankina ellei siitä saa ees mitään taloudellista tai muuta hyötyä...nooh jokkut tarvii näöitä genrejä arvioidakseen ja puhuakseen musiiksta joka on myös aika käsittämätöntä kieltä, mut kyl senkin oppii. yleensä joskus voi hutaa silleen et on mulkasee tosi vihasen näkössesti ku joku vetää ihan ohi mja niin poiis päin...mut bändin kaaa pitää olla tavallaan naimisissa jos meinaa pärjätä tai muuten näpertelee ja priorisoi ittensä jonkun muijjan tossunalle parhaasa tapuksessa. olen nähnyt näitä murheellisia treagedioita kuinka kovaluu kkeitettiiin -naiset osaa pilata bändin ku bändin vaikka se on muutenkin helpoo. niin hevi etall ei oo rautalankaa, vaan jotain semmosta kuin esmes The Shadowsin Apache -vitun hyvä biisi muuten.Kuunelkaapas Utubesta.http://www.youtube.com/watch?v=pY-rPDwzM9M
nuin. jos menis koiran kaa ulos ennen ku aloitan voimistelun jota ilman olinsi varmaan haudassa -joo, kyl pitää ola hyvä kunto ku heittää ainoostaan vtun hyvii keikkoja ja on kokoaika niinku on suunnitellut -se voii tietty kuunella utopialta, mut niinhän esmes tää shadowskin menee putkeen ..jätkät varmaan soittaa tän improvisoiden ekaa kertaa ku o kännejä täynnä koko biisi...no, ei vais täähän menee putkeen.

uusin on aina parhaiten varastettuu tai kierrätettyy...no voihan niitä juttuja keksiäkkin, mut jotain se silti ainakin etäisesti muistuttaa vaikka onkin ihan eri -jo. voihan se olla uuttakin tai erinäkökulmasta ja ihan oikeasti uuttaa ja aidosti vilpitöntä.
eihän sitä voi tietää mitä muut kaiki muut säveltää ja joskus voi tulla ihan sama lopputulos ja sekin on hämentävää, mut sillon tajuaa, et patentti- ja rekisterihallitus tai se jono ja se monentena oot siinä onkin yhtä-äkkiä hevetin tärkeetä niinku asianjajat ja muu apu jota luullaan diivailuksi helposti.

tässä on yx kiistanalainen nimi tuosa alhaalla. mut emmä ees tykkää siitä, mut voin silti voittaa keissin ja ottaa rahat jos mua nhuvittaa. mut kaikki kävelee vastaan. mut eihän karmaa kerätät pisteinä ku jossain pelissä, vaikka elä onkin yks helvetinmoien korttipöytä vaan tai ruletti joka on vielä tyhmempää, mut siistimpää kuin mummojejn lottoaminen ja sen lottovoiton odottamnen, et se niiinku pelastais sit lopulta kaikki -heh, raha ei ratkaisekkaan. jos sillä ei osaa ratkaista.

en soita enää tässä ladossa, mut onhan se 1500-luvulta joku tsaarin tms. rakennuttama historillisesti arvokas kohde, kitä luin. se on suojelu kohde ja se varmaan tuhoutuu ellei sen kattoo saada piksestri korjattua -ei oo neää onnex mun murheeni.

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET

ville ku tuut muista tuoda tää torvi tai trumpetti messiiin -sitä on ikävä:)

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

tää on vielä kuin joku helvetin ikeanmainos -toimii, mut vois kokeilla jotain muuta ku sinistöä -meitähän luullaan ruottalsisx muuten -suomella on parempi ratsastaa ku duunataan rock-musaa jne.


= horkkaa =  1

Heräsin taas saatanmoiseen kramppiin oikeessa pohkeessa.
eikä sitten enää huvitanuynukkua. Yöllä vetämissäni snaguissa oli joku rööki tms roska. muru ja sain hirveen horkan ja tärisin 3 tuntia ja kuumeilin, mut sitten armahtava uni il,mesemmin saapui tainuttamaan mut ja ooon nukkunut hyvin pitä nyt kramppien vuoksi venytellyt pitkäään ja hartaasti.

Siiamilaista kaksosista toinen pitäs tulla tai molemmat tarjoon mulle vauhtiii -kyllä tääkin silti maistuu tää pala pitkästä aikaa ja relaa edelleen.
Eilinen siamialinen soitteli yöllä joistain kapakasta ja sanoi keikkea mitä kuunteleen mies mielellää -se siitä.

hook jones
hook jones

,päääSIA , ET NE EI VIHAAN MUA TAI EI VÄLITÄ MUSTA....KOskA NE ON SEMMOSIA TYTTÖKJÄ ETTTÄ MÄ SUOJELN NIITÄ KAIKELTA PAHALTA KU VOIN -JOPA ITSELTÄNI OON YRITTÄNYT, MUT SIITÄ EI KYL TULLUT MITÄÄN. ONNEKS MÄ OSAAN OLLA HELLÄ JA NE KESTÄÄ MUUTEN IHAN ÄLYTTÖMÄSTI ESMES KOVAKOURASTA HIERONTAA KU KUKAAN. EILI NE ON VARSINAISIA KATTEJA. NE ON ASUNUT NUORUUTENSA SAMAMASSA TYTTÖKODISSA JAORPOKODISSA JA NIIL ON OLLUT RASNKkAA, NIIL ON SAMA ISÄ JOKA EN OO ONNEX MINÄ -MÄHÄN EN OO KUSIPÄÄ JA PEDOFIILI, VAIKKA JOKKKUT KATEELLISET NIIN VITTUILEVATKIN. mniiin ne tytöt on kasvanut silleen , et ne tosiaan ovat erottomattomat -ne pitävät yhtä ja niin kuuluukiiin...tunnen suurta rakkautta ja yleytttä mun sinnikäisistä ystävättäristämni joilla on kans tietty koirat niin kum ullakin. meil on semmosia yhditöäviä tekijöitä jokka mwerkkaa mulle paljon.

.

OON AINA RAKASTUNUT, MUT NÄÄ AAMUISET KRAMPIT ENNAKOI, ET ON HYVÄÄ VAUHTOIA TULOSSA JA PIAN. TARVIIKIN SOITTAA NEITI aAALLE VAI SOITTASKO NAITI bEELLLE IHAN VIAHTELUX. tÄNÄÄN MUN KIRJOITETTAVA SILLE VANKOLLE JOYTAIN ETEI SE PIDÄ MUA JONAIN HUNSVOTTINA. OIKEESTAAN TYTÖT VOIS AUTTAA UA JA ANATAA SOPIVASTI NAISNÄKÖKULMAA MUN RAKKAUSKIRJEESEEN. EI NE OON MUN TYTTÖJÄ VAAN JOTAIN ISOMPAA. MÄ RAKASTAN NIITÄ SILLEEN KU MIES VOI JA SIT VIELÄ; OSAAN OLLA ISÄLLINEN -LUULISIN...ITTENSÄ KOHDALLA TIETTY AINA ON SOKEA.


= kerraniin oon hiljaa =  1

tänään oon notkunut ja nähny valveunia, ja ajateLlut ,et en mee juuri ulos ku noon 3 viikkoo ollut tienpäällä enempi vähempi ja tarvii relata välilä ettei oo ihan piipussa...... ja snagut maistuu kolmannet jo. hyihyi, mut ihanaaa. mä oon niin unescossa etten oo pystynyt kirjotteleen irmelilleni russiaaankaan, mut ei se sieltä minnekkkään karkaaa, se odottaa mua...mmm ja mä sitä, mut se oon kyl ilmeisemmin mä joka saan mennä moskovaan sitä tapaan ja vasta ensvuoden puolella ku ei oikeen oo aikaa riitävästi aiemmin. mul on sikäli hyvä syy vetää sikana opiaatteja ku mul ei lähde yhtään ääntäkään ja oon todella turhautunut.. siamilaisista kissoista toinen kävi täällä mua katsomassa ja annoin sillekin sitä pikkasen ku se oli tullut helvetinmoisenmatkan takaa ku se asuu aika mettäässä öööh jossain 450kilsan pääädssä täältä mutkasta polkua. se tuli tänne mut lähti mun mielestä liian nopeeta tai sit aika menee nopeeempaa tänään-paha sanoo.

sano tuovansa mule huomenna vauhtia. hyvä tyttö! nyt se puhu asiaa kerran taas. lupas oikeen tarjota kunnolla, heti aamusta mun kyl tekee muutenkin mieli kaikkee muutakin ja nyt harmittaa kuse ei oo viihtymsäsä täällä vaan onsen koiransa kaaa siel mettässä tietty joittenkin muitten kundien kaa panemassa ja mä saaan ihmetellä täällä sun muuta skeidaa...emmä osaaa ollla siitä mustasukkainen ku pikkasen ja mähän oon oikeastaan rakastunut eri mimmiin, mut välimatka on ahdistavan pitkä sinne siperiaan.

heräsin puolituntii sit otsa keyboardilla ja joku web- mannnekiini pyllyili mesessä tai se oli taasse vitun paris jolle moon anatanut lähestymiskiellonkni, mut vittu se pääsee aina jotenkin tohon meseen salanimillä ja tie millä keinolla. vittu se on tosi rasittava, vaikka onkin ihan pantavan näköinen. mut se nyt on huora ja sillä sipuli. mä haluun kiltimmän tytön, mutten silti liian kilttii , vaan aika törkeen tuhman sittenkin,. mutten silti ketään aivovammasta.

KUN TOINE KISSOsITA KÄVI TÄÄLLÄ MÄ EN PYSTYNYT PUHUUN SILLE MITÄÄN, KOKSA OONLAULANUT SEN VERTA AHKERAAN JA PURKITTANUT UUTTA MATSKUA, ET mult a on ääni lopunut kokonaan..ei tuu sanakaan juuri nyt ja se on vitun nöyryyttävää se. vittu ku tää kisuli ei ymmäärtänyt kuinka mua vitutti ku mä en oikeen pystynyt puhuun ku se pappatti kokoajan....hermo meinas mennä.

SIIS MÄ EN SAA LAITTAA mun MUIJJAANI PEILIKUVAAN. SEKÖ ON MYÖS OLETUSKUVA???? JA EI OMAKUVA ????? SILLEEN ET VAIKKA SE ON MUN SAMA LUVALLA SAATU KUVA LAITTAA TÄNNE, NIIN SITÄ EI SAA LAITTAA PEILIKUVAAN VAI!!!!????ykkäpito NIINKÖ...ANTEEX , NYT VAAN TYHMYYTENI, MUT PITÄSKÖ MUN SINNE MENNÄ LAITTAAN OMIA KUVIANI. EMMÄ MIKÄÄN HOMO OO. MUA KIINNOSTA NAISET ENEMPI, MUT YMMÄRRÄN KYL POINTIN NYT VAIKKA SE KYL ON ÄLYTÖNTÄ, ETTEN SAA LAITTA IRMELEITÄ PEILIVUUNVAAN , VAAN MUN MUN PITÄÄ TYYTYÄ OMAN ITSENI ESITTELEMISEEN -ÄÄH ANTEEKSI NYT SITTEN TAAS KERRAN SUURI TYHMYYTENI.HUHUHUHUHUHUHUHUHUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ylläpito ! miks mulla on taas kuva esto  4

joo, piti laittaa muutama misun kuva ja nyt on taas käytön esto vai onx täs joku sekaannus. en ymmärrä mitä pahaa ,muka olisin tehnyt. kaikki kuvat ovat omiani ja säädyllisiä ja eivät loukkkaa ketään:P

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.

= kuumakylmää =  1

tulin just himaan ku nukadin käsineellä 5 tunnix...en oo aikoihin nukkunut niin pitkään, jippii.elämä maistuu.. olin syönyt jotain ihme mömmöjä ahdistukseen,...nyt käveln hieman viistoon ja on saatanan lämmin ja muuteski upeet värit hekuvat ja oon tripillä ja tunnen paljon rakkautta teitä kjaikkia kohtaan.

tää päivä on mennyt jeesatessa eli jäätyneitten ihmisten käsien ja seklkien hierontaa ku ihmiset pukeutuu liian hepposesti. tää on nyt siperiaa ja jääkausi obellla. mut kyl mä oon jo trottunut tähän. skidinä
faijjan ja papan kans laitetiin tämmösillä pakkkasila verkkoja jään alle. se oli aika kalsaa puuuhaa ku kädet kastui ja järven jäällä ku 20 pakkasasteessa tuulee -tietää mitä kylmyys on -ihan sama kuin olis liekeissä helvetissä, yep.

facenbokissa olin tunnin postia tsekkaamasa sun muuta ja sit se meni taas tukkkoo:P saisivat keksiä jotáin, ettei se kaadu -tarvii laaajentaa tai supistuu ja lakaaa olemasta -näinhän se menee.


= hammaskeiju =  1

nukuin tai makasin sängyssä koiranviekussa melki vartin ja vedin sit snagut jokka sain eieln illal yhdeltä ka heti senjälkeen kun hierottiin lömpöö yhteen juopuneeeen mummooon joka itki hysteerisenä ja olimihan paniikissa. se oli ollu flänässsä ilna lakkia ja tumppuja kaupungilla huojumassa ja kaatuilemassa useita tunteja -tommosessa voi kuolla kun esmes aivot jäätty kja sulatessa lajaajenee niin et kuleee veren vuotoon tai jo aivopaineesen -kylmää kyytiä. muut ihmiset kiersi sen jupon muijan tietty ku iil,oli hyvä syy ku se oli flänässä ja sekasin. kai sitä on seksin kun meina kuolla kylmyyteen -ihmiset ei ajattele muuta joskus ku itseään. vituuttaa tommonen empatian puute ja pasifismi joka eón ihan perseestä. notkuissa on mukavampi herätä hammaslääkäriin ku mulla opiaatitkin toimiiku piri -ihansama mitä vetöää tai on oikeestaan vetämättä ku on maaninen se on jo aika hyvä huume itsessään niinku kitara, laulu ja naiset.
hyvä päästäkkin hammasläääkäriin. kun paatuneena katutappelijana ja jengin koviksena tunnetussti tulee otettua joskus pusuja vastaan ihan leikilläänkin ja mul osu kaverin sormus hampaaseen ja se katkes jjuuresta muttei se tunnu misssään.

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

mun päässä on aika monta pillua. vittuako tässä yhden kaverin kaa mitään ketään voida haukua ainakaan mun osaltani pillupääksi joka on semmonen , et sen ajatukset on ihan muualla ja se on hieman artistina eikä oo täysin pelikunnossa. kyl mullakin alkaa riittään sileen , ettei mua huvita AINA MOKATA JA TEHDÄ SAMAA MOKAA AINAKAAN NOITTEN IRMELEITTEN KANSSA JOITA EI AINAKAAN OO LIIAN VÄHÄN JA SE ON SILTI HYVÄ. TYKKÄÄN DELLEEN NAISITA SILLLEEN HIEMAN MAANISESTRIKKIN -ONKHAN SE SAIRAUS JONKU LEKURIN MIELSTÄ -tiedä häntä...hänt' mitään tiedä, perkele!. Rakastumien on riski ja ei siihen oo vakuutuksia, mut vaakutuspetoksia varmaan jo löytyy. Sitä voi tippuu korkeeelta, mutta ei saa pelätä ku itteensä eiköä sitäkäänm juurikaan. onni suosii rohkeaa ja hieman tyhmääkin...se on se panos pelissä.

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

Oon ajtellut vakavissani sitoutua mutten rauhoittua silti, et turhaan siellä tuttavat ja kamut sunmut sun toivotte, et olisin jotenkin hiljaisemmaksi tulossa -päinmvastoin, nyt vasta on alkanut skulaaan ja oon liekeissä.

venäjällä onhalpaa maata ja gruusia mua kiinostaa eritoten...sielä ois kiva olla semonen pikku tila jossa vois kasvattaa kaikkee järkevää. ja mua kyllä osataan neuvoo etten maksa liikaa lahjuksia tai väärille.. elän parasta aikaa elämässä ja kaiki tuntuu aukeevan edessä...tää on aika tuttu tunne olllut mul koajan, mut nyt se on jotenkin konreettisempoaaa ja todempaaaa tulla mahdollisuuksia joita on häikäilemättä ja nöyrästi otettava antaakseen ja niin päin pois. tapahtuu pajon päälekkäin asioita ja on vaikeeta sanoo mitä huomine tu tullessaan muuta ku naisia ja rahaa -niitä on alkanut tulee ja sit suurimalta osin
perusteetonta jalustalle nostamista. vai ooksmäjku nettikrjailja muka...no kai tääkin vaikuttaa joihinkin ...sem tiedän ja siksi teen tätä laskelmoidustikkin aika paljon. joo, ei pelkurit mitään saa ku selkäänsä. luusereita potkitaanaina pööhän se on universaali totuus. nykyän on orjillla paljon huonommat olot mitöä ne oli faaraoiden aikoina, sillon ne hoiti misäntänsä talouden, nyt niitten talous lasketaan ja niistä tedään addikteja ja vankeja ankkuroimalla ne viihteeseen tai lääkeisiin sun muuta -taide ei ole viihdettä, mutta viihdetaide voi ola hyvääkin korkea kulttuurria jos formaatti on oikea ja ajoitus enen kaikkea. asioilla kun on tapana olla tilaus,i sesonkiiaika
tai muu ajoitus et se kuumanraudan taontakin vaatii moman rytminsä toteuttaaksen.

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.

kyl mä oon kauneudenpalvoja ja etin mielummin kauneutta kuin rumuutta nykyään ja noon teatterissa oppinut bnauramaan...aiemmin se ei kulunut tapoihini ja hommat toimi siltikin, mut nyt ne toimii erilaila ja paremmin...ei enää niin itsekkäästi rynnien vailla mitään järkevää pointtia.

AIDA
AIDA

tässä on järkevä pointti ja tää muusani AIDA on inspiroinut mua tekeen jotain asioita paremmin ja kantamaan enempi vastuuta ja huolehtimaan lähimmäisistäni kavereistani äidistäni, mummostai ja koitan olla nöyrä, koksa osan olla varsinainen itsekäs kusipää ja ääliö jlta tule sammakoita suusta ja joka ei osaa pitää mielipiteitään useinkaan omana tietonaan ja loukkkaan ihmisä ja käyttäydyn törkeästi ja pinna palaa liian helpolla. Iraida suu oskovasta itään 500 liksaaa joku tamperetta isompi kylä vissiin ..mun pitää lukee se vime kirej huolella. me puhutaan välillä mit' sattuu sillä me ollaan sokeina rakkaudessa ja se iraida on kymenvuotta nuorempi ja hyvä niin, et se tulee ainakin helpommin tiineeks ellei jo oo...toivossa o hyvä elää. mä voisin ostaa maata venäjältä mielummin gruuisiasta, mut pitää kyysyy lakimieheltä näistä korruption kiekuroista ettei maksa välistävetäjille. maa siellä on halpaa.

mä oon ihan tosisani kerankin.tai oonhan mä ollut kuudessa tai seittemässä avolitosa ja yhdessä aviolitossa ja oon virallisesti leski. se kuulostaakin sopivan traagiselta.mä oonleikkinyt joittenkin muijien kaa ja ne on ottanut toissaaan. mä rukoilen et tulis poikkeus sääntöön ja saisin hyvää karmaa ja liudan potria poikia ja tyttölapsosia joile antaa tulevaisuus. onhan siinäki nma hommansa. nyt tuli kuski hakeen
hammaslääkäriin. adjöö!

vittu ku oon laulanut kylmästä ulkoilmasta tullessa heti raakana ja mul on hieman ääni paskana, mut ei tänään tarvi välttämättä äänittää kunhan muistaa ne sanat saada puhtaaksi kirjoitettua kahteen biiisiin add to me´hen ja let´s go jackkiin. ne toimii paskemillakin veheleillä soitteuna tai millöä vaan ku idea ja teema on vitun hyvöä kerrankin ja se ei oo uus biiisi kumpikaan , vaan ihan mun ekoja joita mä vaan parnatelen vuosivuodelta aina kuunneltavammax -ja nyt se ei kuulostaa enää niin kamalalata:)

mä tiedän van , et jos joku on mun ku mä oon elänyt tän ennenkin,
mutten onnex muista kaikkee ja siksi sitä jaksaa painaakkin. unohdus on joskus tärleää,että alitajunta skulaa okein. kaikki lähtee siitä et osaa hengittää oikein.

nonni styrkat hurisee lämpoinä odotellen mua. ne tykköön noikitarat ja mikit et niitä räplätään ja runkataan ja niihin mölistään iiihin mikkeihin joita on ympäriinsä ninku valoja ja monitori kaapeja ja pillejöäkin. tääl on varmaan ku alaoitan niin kättelyssöä semoset 280 desipeliä joka mon ihan normistoo ku potikat o kaakossa.

eihän se aida mulle kirjoita kun en oo eka kirjoittanut sille , vaan oon kuvitellut et oonkirjoittanut sille -siinä on pieni ero. tyhmänä oon ihmetellyt miksei se vastaa -mihin se vastais, heh,