Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

= i can get no sleep =  1

se onhyvä biisi muuten kenessse olikaan..mmm...nonni.

eiku postia ei enää nykyään pysty lukeen kun ne kaikki on tukossa jostain ihme syystä mikä onkai mum vika, mutten tiedä mikä vika se on -on tyhmää sanoa , että taikuri itsekkin hämmästyisi. enhän mä näille kaikille voi alkaa kirjoitteleen. tähän tarvitaan postinlukijaa niinku ennen...mun on taas työllistetävä ihmisä lukeen mun postii, hoitaan koiraa, roudaan soittookamaa ja plaaaplaaplaaa...tehdä musiiki keksus lielahteen osuuskuntana tai yhdistyksenä ei säätönä ainakaan.....tulee isompi mku warhollin ja monipuolisempi ja ihan uusilla formateilla musaa, filkkaaa, sun uuuta sirkusta ja teatterii...uusix koko shoubisnes vaatimottuuus komistaa -ei kaunista. siitä noi mujjat var,maaan tykkää ku on tämmönen taivaanrannanmaaalri joka ei juuri kiertele asioista liikoja, vaan tykkää suoremmasta toiminasta vaikka onkin muuten herasmies niinku james bond. tietty kurveja voi oikoa päämärään savuttamiseksi keinoja kaihtamatta, mutta kaikki kävelee VASTAAN. se on kiva muistaa.

TAAS tultiin karmaan ja kerätäänkö,sitä niinku pisteitä jossain pelissä -voiko se muka olla itsetarkoitus. mut kyl kaikki hoitaa itse tällä boltsilla oman roolinsa ja valitsee sen myös, et kukaan voi syyttäää toista koska rikos on jo rangaistus.

mä oon alkanut miettiin eten valehtelisi tänne ku ne perkele on alkanut ne valheet toteutuun ja täää blogi toimii tivomus lähteenä.

täs joku mongolialainen bändäri tai fani tai kongon kunigatar kirjoittelee mulle satanan pitkän kirjeen...en ukenut loppuun. mä tykkään enempoi kuvista ne ei valehtele vaikka valehteleekin, muttei niin paljon siis..mmmm...äääh

mun pitää kai olla kiitollinen tästä päivästä ja kaikesta siitä rakkaudesta joka minuun mielestäni täysin perustettomasti kohdistetaan.

tuhannen vuoden päästä voi nähdä historiankirjoista , et olix mä joku vai en, vittu aika näyryyttävää jos olis narsisti.

mä oon alkanut jedaanenmpi kavereitani ja hommat menee jotenkin paremmin putkeen ku koksaan -ihme juttu, vaikka sehän on selvä juttu mistä se johtuu. mä vittu teen kooajan sen eteen työtä, mitä mä haluun elämältä. ei täällä mikään itsestään tuu. kaikki pitää jonjkun tehdä ne pikkujutut joilla monet viihdyttävät itseään monasti liiaaallisuuksin asti.

mä oon maanikko ja kun saan päähäni jotain mua ei pysäytä ku kuoema jos ekään. hulluja t´riiittäää eikäniistä aljoo apuu oo kuvoi olla suuruudeenhullu ja jtella asioita isommin ja laajemmin. mä oon alakanut tekeen rahaa -sen pti olla vaan harrastus, mut mä oon perusteelinen harrastelija ja inhoon sitä weensanaa.

naisia mä kerään liikaa ja sotken asiani niitten takia. levy jpulux myöhästy ku olin siskoksilla vetämässä piriä -se on julma totuus.
se amksoi ulle pitkän pennin muttei ihan sataa tuhatta sentään.
mä haluun itse osallistua tuotantoon ja niin piis päin....mullekkin pitää six olla yx manageri joka tulee tsekaan etten mä taas vaan miksaa ja hajota studiota -no mun mixaus on aka kokeilevaa, mut elokuva ja musa tulee hyvin rimaatuu, joo.

mä tykkään semosesta huumesta kun mitä saa aikaan putkistyrkkarilla ja sähköisellä äänellä artikulontia. mul on aina yeisö vaikkei ketään olis huomeessa, mul on aina keikka silleen. emmä vois kuviterllamuuten homman ees toimivan oikein.

joo, nää postiti stkee mun päivän AINA ja mua alka panettaan ja on pakko lähtee naurattaan kaupungille naisia tai soitetava kitaraa mutteisekään aina auta. unohtu se trumpettikysyy vileltä -huomenna sitten. mul on puhelin täynnä naisten numroita joka ei sano mulle yhtään mitään...tietty siel on mutama jonka tunenkin, mut mul on hono nimimuisti. mun pitää muistaa kaikki biisin snat ja ne on tärkeempii ja bändi menee aina ohi nasen ja siträ mujat ei mymmärrä -onni on AINA onnettomallakin.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

armejan releessä on paljo tasuja six ne on yleensä hyviöä releitä resuussa ku on jossain nevadassa atolla liikeeellä ja räkänenolo muuteskin -glamourii pitää vetää ihaan ja ottaa matkalaukusta nuus oma klooni joka osaaa säihkyä ja olla just niinku ku poitää ja ottaa kaikki haltuun
-jos on paineita -pitää runkata...ellei muuta ni kitaraa si..näi se menee...tätä on jatkunut 10 vuotiaasta asti...kyllä aika rientää. mähän vosin ola noittren joittenkin isukki sil ei noikaikkimtäysikäsii oo ku ne ehköä joka tänne laitan ku, ne on jotain 10-27-vuoteen ja vanhempiikin jonnin veran...mix? eicx ne usko muuhun. mä oon vitun uono fani ja fanitan kavereitani ainoastaan. pelipaikalta mä lähden tikana vex ku esitys on lopu. mä en tarvi silon mitään palautetta se oli jo.

seuravax voi tapahtua ihan mitä vaan. mitä päähän pälkähtää ja se on hienoo se kaikki uusi, niinku naisisa...enhänmä ukoile niin aljo soita ku muijille, mut koitan olla tasa-arvoisempi -mitä weetä sekin tarkoittaa joain munatonta otuta joka on ihan mitrorepona. .....eiku se budha. jing ja jangf sekottuvat eivätkä voi olla balanssissa , koksa se vitun tylsää pitemmän päälle

tää mauzi on delannut öövreihin vhän aika sitten....eiku joku tappoi sen
-en ihmetele sitä yhtään -mix ihmettelsin?


= siperian lumikentät =  2

mun aida pitää mua viisaana miehenä -täytyy olla siis skarppina ettei pimahtele ja niin pois päin. se pyys mua sinne,jut ehän mä kerkii ku ensvuoden puolella sinne siperiaan.

aida
aida

eix muijjat tajuu ety jokkut miehet voi olla täysiä ääliöitä ja ne vaan puhuu mitä sattuu , mut oikeella sävyllä, niin siitä tulee viisasta juttuu sitten. mut tää on kai niitä universaaleja totuuksia.

mä jo ajattelin kun annoin sille facebookinosoitteeni jos on kaikki mun mun linkit .-ainakin melkein ja niissä on vaikka mitä shittiä, mut mun tytsini osaa olla rela ja se vie mua kuin metrinmittaa näköjään ja mä juoksen peräassä kieli pitkänä kuolaten,niinku yleensä naisten kaa on tapana -mitä sitä turhia peittelee ja häpeilee tunteitaan...siitä ne tykkää ku on oma ittensä eli siis täys idioootti -ihme homma ja taas niitä universaaleja totuuksia, joo.

pitäs mennä kaupunkiiin hakeen rahaa ja mul on jo turkki ja aidalta saamani karvaräyskä päässä. on tyhmäää ja hiernoo olla onnellinen:D
eilen asnnoin käineelle rahaa, mut se oli ne hukannut ku sil ei oo ikinä olut lompakkoo -mä vien sille lompakonj -eihän sil oo muuten ikinä rahaa perkele...mut kaverit on välillä vaikeita ja jos mahdollista tyhmempii ja rakkaampia.....kandee juosta eikä kävellä tällä ilmalla. minisuksiin pitää ostaa silikonia -kirjoitan sen käteen...en mä muuten mitään uista ku saan vasta illempana alakka- ja älypuhelinvempaimeni korjauksesta tompalta.


= päin maanisen keltaista =  1

joo, ihan turha mennä sänkyyn tällä päällä. vittu ku se venakko on kirjoittanut mule heti perään ku oon sille kirjoittanut sille...mä kirjoitteln parikertaa viikossa, mut nyt o venähtänyt ja se voi olla myös siitäkin vihaeainen et annoin sille jotain omien sivujen linkkejä ja niis on joitain juttuja ehkä jokka ei mee sen kaaliin, et ne olis kaunokirjallisuutta eikä mitään päiväkirjaa.

yx mahdollisuus tiety on se, et ku se ravaa myymässä ympäri venäjää niitä luxus bamareitaan niin se ei kerkii heti vastaan mulle...mmm...taidan ollamustis ja kärsimätön.

ihme kirjeitä alkanu tulee. mä pyydän vaikka annaa tai villee lukeen mun postin tästä lähinja bloggaan ne mikkä kuuluu -muuten ,ä sekoon ja postit ja kaikki on aina tukossa.

otetaas kitara käteen, niin elämä maistuu taas parhaalle huumeeelle ku ei o ku savutellut ja ei silti oo ihan paskana -aina voi mennä paskemminkin.


¤ tyylii ¤  1

onhan se sika upeeta ola tyylikäs ja ween charmiks ku joku filmitähti, joo.
mä oon lukenut tän tyylisen postin aiemmin, mutten muista tieteskään kuka tai kekkä kaikki kaksi naista jokka on kehunut mua täällä city.fiissä (oon kelannut et mua vihataan täällä ja se on kait olut alkuperäinen tarkoituksenikin)

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

niin se oli joteski näin kirje, et "sul on pettämätön tyylitaju"
toinen oli melkolailla samoilla sanoilla joka mua huvittikin. no totta mooses ja witussa mun pitää johonkin uskoo ja myös itteeni, muut asiat ovat makuasioita joista ei voi kuin kiistellä.

täytyy tunnustaa, että kehut aina lämmittää mieltä ja kiitos sinulle ja sulle aiemmalle kehuista jotka otan nöyrästi vastaan ja halkeen ylpeydestä tähän paikkaan. nonni, mun kamera on korjattu ja haen sen huomenna niin saadaaan uudempaaa kuvastoo. ku toi vanha on jo aikaansa jälessä...jotain 40-lukuu, vittu:) kyl tässä nyt taas jaksaa tänne CITY.FIHIN KIRJOITELLA KUN ON MYÖS SAANUT MOKAILUNIKIN ANTEEKSI.

waiting for my god
waiting for my god
Debby
Debby
broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

= kirjaviisas =  1

luulin et mul oli sauhut loppu. mut sit matkalla kaupungista himaan muistin, että mä oon kuivattanut erilaisia kasveja joskus kesällä tietosanakirjojen ja puhelinluetteloitten välissä ja sieltähän löyty riittävästi oikein isoja lehtiä -valioyksilöitä sensemillaa. ja, että maistuu hyvälle.
mul on jossin viiskymppisiä ja satasia ehkä jossain kirjekuorissa jne. nyt pitäs funtsia vissiin, et minnekkäs ne on tullut jemmattua -siinä tietty voi mennä tovi aikaa.)

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

Kirjoittaessani soi linnut , mehiläise, seireenit, vedenneidot ja kukaset laulavat sulosointuja jonka voi haistaa

Kommentoi kirjoitusta

< zombiena oleminen >

Zombiena oleminen
Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää tämän hyvin. ja mitä vielä viimeinen sana kuolemasta, miten paljon olet valmis ja tässä sen kaiken ottamaan vastaan, sitä lähempänä olet mitä haet. tähän on monia johdatuksia. kaikki on niin yksinkertaista, mutta sitä vaikea. mutta ei kärsimys ikuinen, vain sen kysyjän asema on ja se kutittaa etsijöitä. nauratko sinä?

Jos on vain hiljaa, ne tulevat ja mitä enemmän on, sitä kovemmin korvaan huutaa yksi nimi, miksi en vain osaa kirjoittaa sitä, miksi väistän itseäni? teinkö sittenkin liian ison numeron madon päälle astua vesisateella, ääneen rukoilla rahaa, mammonan edessä puhuin absoluutista, vain hampaat lihaani manasin, mitä pyysin, tiedän sen nyt. mutta enään ei pää käänny vasemmalle, lehteen kirjoita lihasta, pikkuisista merkityksistä linna rakennu, edessä minua vie. saat sie kummastella, kattoa, mutta minä en palaa ja minua enään kutsu, minua ole enään, ellet varjossani tahdo tanssia, ilosta hyppiä ilmaan, pilkkana, en välitä siitä. mutta lehti on käännetty, älä epäile.

Kuin ei olisi dualismi itsessään sanasta jo kakanut itsensä näihin myös kirjaimiin, mitä selittää, näkee "vanhana" niiden olemuksen, niiden varjot, jotka "viekkaina" pyrkivät päämäärään. Mitä vain, ja sillä ilman, kirjoittavat ne kaipaukset, joita emme näe, elävät hämärästä, hengittävät siitä. Mutta miten vain tahtoo, kuolleitahan kävelee vastaan tuon tuostakin, siinä mitään uutta ole, päinvastoin. Ja se odotus vain kirjoittaa nimillä ja ne nimet itsessään ovat odotuksen kirjaimia, turhaan totuutta etsiä sanoista, ellei elä niitä ensin. Ja monien elämyksetkin myös hivelevät korkeintaan kikkelin päätä, mikä on muuttunut, voisi vastata, hyvin vähän. Mutta liikkeellä vain oltava, merkityksiä luotava, Omassa maailmassa elettävä, kuollut piru parka, huutaa omaa tuhoaan, jopa pyytää sitä. kun on kävellyt askeleen, ei voi kääntyä enään takaisin, jotkut tahtovat jäädä, toiset ne ohittavat, mistä kaikki puhe, on matkalta kuultua, tasoissa mitoitettavaa. vain miten pitkällä, seuraa seinän eteen ja tämä on se, miksi minä kysyin nyt, ennen minun kuolemaa, pikkuista hyttysen ininän loppua, Mutta, Jos heräänkin, en ole enään sama. Ja minä tiedän tämän.


¤ 1 = maailman paras biisi olis vaikka tää = 1 ¤  1

vittu, ku mul takeltelee tää kone tai sit mä itte takeltelen ku en saa poistettua joitakin kuvia uusien tieltä ja oon tilannut kyl VIP-zydeemii ja kaikkee, mut ku pää o laho niin ei....yx lätkäpeli vois palauttaa muistin...muuteskin pitäs kirjoittaa mun venakolle jonka kans hankin sinne gruusiaan liudan lapsia ja jonkun pikku linnan ku ooon oikeen iso -mä oon vaan hidas aikuistuu -sukuvika. mun suvussa kaikki on metusalemin ikäisiä.

mä oon alkanut avustaan hunningolla olevia kavereita ja muutenkin,. ku antaa, saa myös ja sitä antamisen ilo jo sietää kiittää. jokkut tyhmät nauraa, mulle mut si ihmettelee ku mul ei ooo juuri koksaan mitään akuuttia hättää vaika ei olis rahaa joku aina jedaa mua -soon karmanlakii se. mut karman kerääminenkään ja sillä hehkuttaminen saa olla itse tarkoitus. nekin asiat kävelevät vastaan joskus. siis parempi jedatra, muttei mainostaa sitä. pitää olla nöyrä ja rehellinen siinä, mihin ryhtyykin -muuten kaikki on vaan pintaa ja puolitekemistä tai silkkaa paskanjauhantaa.

muusikkona tulee helposti itsekkääksi, joten pitää välillä miettiä mitä tekee, sillä kaikki kävelee lopu peleissä vastaan kummiskin.

METRI-HELENA ON KOVALUU AINA !
http://www.youtube.com/watch?v=Z_Bgvuwbx08

AIDA
AIDA

ENS VUONNA SENTÄÄN PÄÄSEE RYSSIIN, MUT EI TÄTÄ AIDAA SILLEEN:D


= irmeleitä pahempia =  2

saatannanmoinen hiki ku heräsin juuri -hyvä kerrankin heräs
silleen, et pohkeet tai mikään ei krampannut ja olis tarvinu hypellä sen takia ympäri huonetta.

Tänään saan velkani tai loput niistä ja oon ajoissa pelipaikalla
-eli en mee ees lukemaan yhtä hyvää kirjaaa joka tietty dsijoittuu thebaan
sängylleni enään. ...niinku illlalla tein ja nukahdin melki heti.

mä en on enää niin maaninen ku hieman kun oon liltisti syönyt niitä rivatrilejä joita lekuri määräs ja ne tuntuu auttvan -toisaalta en haluais olla liian rauhallinenkaan. mut onnex tai peöonnex mä saan vieläkin aika hviä sieppejä -sen takii mä oikeestaan joskus pelkään itteeni etten vaan olis kohtuuton tai menis liian pitkälle näissä pimahduksissani.

mmmm...tähän aikaa jo voi luukuttaa kitaralla hyvin niitä kahta mun uusinta biisiä jokka yhdityy yhdeksi setriksi, ja jokka ei jätä mua rauhaan -ne on pahempia ku muijjat.

sille venakollekkaan en oo kirjoitttanut 3 päivään...tänään vois kirjoittaa illalla tai yöllä...eihän rakkaudesta kirjoiteta aamulla.

hyvä sain siel eeilisissa pikkujouluissa anettuu tompalle 4 käyttöliittmään sirua ja niiden ne muoviset kannat kun en muista mikä siihen ween älupuhelimeen oikeen kuuluikaan.


= legioonan pikkujoulut =  2

mä tiedän, et mul alkaa menee aina vaan paremmin putkeen hommat ja mun pitää varoo naisia -ettei ne ala saneleen ja omisteleen mua liikoja, sillä se ei sovi artistille. Oli kiva halia yli 200 ihmistä jokka kaikki on tuutja ja toineen toistaan häikäisevempäiä ja pyntättyjä näyttelijättäriä ja ohjjaajia tai opiskelijoita ja muita yaiteilijoita ...siis tarkoitan niitä naisia tietty. SEppälän Timoo joka on virpi koskelan kaa teatterin perustajia tuli halittua silleen et luut rutisi, sillä siinä on mies joka tekee....se on oikeestaan omalla tavallaan parempi ohjaan tai siis samanveroinen ainaskin kuin turkan jouko -se asuu täs lähelä se jouko, mut se siitä erakosta -hyvä mies:)

hook jones
hook jones

kun oli kerrankin päässyt legioonanTeatterin pikkujouluihin käväisemään, mut mä viihdyin siel yllättävän hyvin ehkä juuri six et ne oli tällä kertaa alkoholittomat bilee-onex. elikkäs siellä ei ollut mitään kapakeissa majailevia artisteja ja mennneenn talvenlumia mukana hengaamassa ja sössötämässä ylimääräisiä.

Lähdin sieltä meneen 2 tunnin kuluttua kun olin tullut eli se on mun mittapuun mukaan hyvin ja ohjelma oli laadukasta ja sai nauraa kunnolla pitkästä aikaa -eikä mitään tekonauruu kohteliaisuudesta...sellasta mä en tajuu. pitää olla suora. Mun piti tai venaan yhtä hesalaista irmeliä
-facebookista tuttua, mut jos sil ei oo rahaatänäänmatkustaa et tavattais , meil on aina huominenkin olemassa ja se on witun hyvä se.

Kirjoittaessani soi joku ihme rockabilly soi pääässäni ...ja se on soinut siel yli viikon...soon mun pörli

Kommentoi kirjoitusta

=WITTU=  3

kerankin nukuin, mut väärällä jallala nousin ja vessasta hajos peili kun luuri soi kesken parranajaon ja kaveri sano , et "ei mul oo ihan kaikkee rahaa ku et tullu ku sovittiin"mut tuuu myöhemmin ni saat osan"saat si myöjemmin loput" Kysymys on siitä et se on mulle velkaa, wittu ja ihan koko summan ! tärisen vieläkin raivosta----täytyy nettii rauhottavat
-kerrankin sain nukuttua ja heti kaikki on pettämässä. pitäs tänään olla joteskin juhlatuulella:P