Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.
Seuraava

0 koukussa 0  1

ei se mun aida mikään feiki todelakaan oo.
ja sain kirjotettuu ja selittettyy minkälaista on musikon elämä plus muut jobit jokka ovat osana mtässä kokonaisuuudessa kuinka haluun itse muokata omaa maailmaani ja siellä työskenteliä ihmisiä...tai ei se aina ees tunnu työltä ja joskus taa liiaankin.

sitten juttelin et oon leski ...sillä niihän virallisissa pareissa lukee ja onhan se tietty antaa draaman makua kirjeeseen.

on tää vähän taas sanmanlaista ku se yhen virolaisen vosun kaa -se haluis tappa mut vieläkin eikä oo anatanut anteex. mut nyt vois olla silleen et skarppais tän, sil
tää osaa ajaa autoo ja kaikkee. vitut sil välii vaikkei se tykkäis musata yhtään. kunhan se vaan kestää muuten mölyä ja ääntä ja mun kavereita. se kai pitää ottaa tänne kokeex visiitille kun se kerkiää töistään -mullakaan liikoja aikaoja oo pimuille ku pitäs takoo orkersterii timmimmäx.

kivi putos sydämmeltä ja ahdistus lähti vex -on sillä aiadalla semmoen vaikutus, etten oo ees vetänyt roinaa nyt ku oon sen kans joutunut tekemiin -ehkä se teke musta paremman ihmisen jos joku

ens viikolla mul on aika lekurille että saan joteskin nukuttua.
se helvetin muija on saanut musta jonilaisen otteen


= pohajallakin on reikiä joista voi pudota =  1

Eilen jengin kaa odotettiin ja hengailtiin kaupungilla ja meinasin pudota kokoajan ja pieni piristävä annos jotain douppii sasi mut taas paremmax ihmisex...joo sekasena sitä on jotenkin kiltimpi yleensä ja ilman mitään roinii taas voi olla parempi et mul on mahdollisimman nopeesti sitä -niin en oo paha päisenä. Olin hieman taas univelkaa ja siihen maanisuuten mulle määrättiin lithiumia.se ihan paska jota en saa syödä -mä uskon mun kavereihin ja myös facebookfriendeihin. sanotaan nyt se oli juunouwn tyttöön ystävä joka on nätti irmeli....joskus vitutta ku ei muista kaikkee ninku nnimet on just semmosia etsekoilen niiten kaa. onnex mun frenit ei oo mitää turhantärkeitä pro-ihmisiä, vaan rentoja ja mukavia gubbeja muijjineen tai ilman.

biisinä lthium onkin hyvä by nirvana

kun juuknoun tsuba alko mäkkärissä alko oikomaan releitään ja otti rotsin pois, sitä ei pystynyt katsomaan silmiin mitenkään ku ne daisarit ylpeänä ponnahtivat esiin.emmä tiedä huomasko kukaan muu (ihmettelenl ellei...muut tasis olla niin väsyneitä etei ne semmosia kelannut) emmä tiedä onx mun päässä vikaa, mut mua tämmöset yksityiskohdat piristää ja unohdin perkele kehaista..ja sanoa jotain mairittelevaa sekä emänälle et juknoulle. oikeestaan mun pitäs pyytää anteeksi eten niin tehnyt, heh (mut ne ei ainakan vielä tiedä kuinka maaninen mä oon naisten suhteen,mut kamujen pimut on kamujen pimuja ja naisiahan on joka mestassa tarpeex.

Mun manageri soitti joskus täs kohden ja oli kännissä. Se oli ryöstämässä jotain pankkia tai muuta ääliömäisyyttä. mitäsain selvää sen örinästä. kai sil on nyt pää kipee -ei pankkeja kande aseilla ryöstää ku ne voi muutenkin antaa mitä haluaa....se on josksu aika naurettavakin helppoo hujata niiltä ja siitä tulee hyvämieli...siis mulle:)
Mä voisinkinkysäistä onko sil antaa mule niitä aadeehoodee lääkeitä kun mul ei oo virallisesti sitä tautia vielä, mut onhan se ihan hyvä tauti sekin ja siinätilassa voi hoitaa just tämmösiä vaativampoia organisointeja ihmisten kans ja olla semosena supliikki miehenä tai naisena.

mä sen juunoun pimun nimee muista ku me ollaa aika uusii kamuja. kummiskin käsineen kamuja elikäs artisteja kaiki...vai pitäskö sanoo nistejä -ihan sama... -räppitextii tää juunouks mä sitä sanon,kirjoitti helvetin hyvää textii.. siitä mitä me yleensä tehdää eli doupataan ja venataan ja hengaillaan ympäriinsä, et saa vitun palaa tai sit jotain muuta just tommosia textejä mäkin tykkään tehdä jokka kertoo meiän elämästä silleen suoraan ilman mitään turhia koristeita -semmosta korutonta ja tosi törkeetä sanomaahan se on. ne oli saanut se äänitetyx. Mä en tiedä tekeekö ne sillä hommalla rahaakin, mut en viitti sotkeutua asiohin ellei niin pyydetä. mähän oon aika visionääri hoitaan kaikkee juttuu ja mul on joitain suhteita joita vois olla aina enemmänkin, mut ilman suhteita missään ei pärjää.

mun talous on kärsinyt hieman vaikka oon vituxeen plussalla ja haalinut soittokamaa ja kitaroita, kultaa, releitä ja korulahjoja nasille. mut nyt saatana mun tilillä on 20 euroo rahaa -tässä kun tuli kämmättyy vissiin aika vituxeenki hommia tukholmassa jos mun piti veivata studiossa ja nyt olla joku joululevy.

mut mä vedin pikkutytöjen kaa piriä ja olin muutenin kiireinen, et tälleen jälkeen päin en viitti alkaa jossitteleen ku se on perseestä. senhän mä otin piikkini ja oon sen maksanukkin ettei tuu mitää itkua siitä ja et levy-yhtiö pöösis niskan päälle...vttu, mä enää ees tiedä onx mullla ees tukholmassa levy-yhtiölle asiakaan, mut mä kyl pärjään muuteskin ku ooon vaan säihkyvä ja säihkyvänä oleminen maksaa vituxeen et pysyy KASASSA SIIS. Ja sit pittä pitää vielä esmes bändiä kasassa jne. Mä tykkään just silti taas vaihteex olla tälleen vaiheessa ja kiusaan itteeni sillä, et mitä olisin voinut saavuttaa, jollen olis tehnyt niinku tein ja saan siitä kiksejä.

kyl mä silti moon kontrollifriikki narkki joka tietää mitä se haluaa esmes bändiltä ja elämältä muuteskin -eilen olin paskana ja nautin siitä jolain kummalla tavalla. kai se on sitä et repii kaiken irti hetkistä joita on edessäni ja jollei se riitä niin pyydän muita apuuun repoimisessä. näin!

No sitä nyt ei tullut kontrolloitua hyvin tätä tukholman keissii ja joululevyt oikeestaan on ihan perseestä. kaikkien bändien pitää saada enen jouluu joulumarkkinoille settii myytäväx jne.
Mä kahtelin tän junnu toimintaa ja bonjasin et se o ihan kovaluu musahommissa -tekee, eikä liikoja murehdi...pelimies viimesen päälle ja tomppa myös (kun luete tätä tajuatte et mä nuolen teitii kieli ruskeena:))

Nonni, joskus ei auta vaikkei olis paskaakaan rahaa ja pitäs saada pää viritettyä ja se helvetin tärkeetä muusikoilla ja narkeilla ja muilla marginaali-ihmisillä joita on muuten vituxeen. Mä olin joteskin ylpee niistä tompasta ja juunousta ku ne teki se jutun niinku ollaan sovittukin ja ne teki niin. mUA EI EES MITENKÄÄN ITSEKKÄÄSTI OTA OMAT JUTTUNI PÄÄHÄN KU MÄ AINA KELAAN, ET MUL MENEE JUST NIIN HYVIN KU MUN KAMUILLAKIN TAI SIIS LÄHIPIIRIN IHMISILLÄ..NÄIN .musiikissa on helvetin Hyvä saada pidettyä biisit Tuoreena ettei sitä veivata jossain studiOssa sataa kertaa vittuuntuneena ku ei toimi....oon joskus ollut sekaisena studiossa paljonkin ja se ei oo hyvä ku kaatelee mixauspöydän päällle esmes kaljaa -ne lelut on kalliita ja kandee muistaa vakuuttaa hyvin.

Mä haaveilen, et tehtäisiin ZhooverFlyersin kans joskus venäjän kiertue ja samalla voisin nähdä mun uutta Iraidaani sitten samalla kun silläkin on autokauppianaa kans paljon matkusteluu ympöri maata -sekin heittää keikkaa. Se ei tajua että mä joudun elään musiikista ja musiikissa ja epäilee et mä teen jotain muuta, jotain kriminaalimpaa jutskaa. mun pitää kirjoittaa sille breivi tänään. ajattelin mennä säätään sen annalle ja piti muutenki jo eilen nähdä, mut venähti -niinku aika usein just näis roinajutuissa menee ku on omat kanavat tukossa ja plaaaplaaplaa.
vittu, mä en oo nähnyt sitä moneen kukauteen ja se asuu vittu tossa järven takana -on ollut muuta häslinkii vituxeen jota en olis voinut osata mitenkään ennakoida.

nyt mä muistan Missä bändissä junnouw on AINAKIN SOITTANUT KUN SEN LUIN JOSTAIN .mutten laita tähän nimiä ku se
ei oo mun bändin nimi ja muutenkaan soveliasta sotkee juttuihinsa liikaa Jotain ihmisiä jokka on enEmpi kuuluisia ku toiset tai silleen.JA MUUTENIN TURHA ESILLE TYRKYTTÄMINEN ON PERSEEESTÄ. mä en tosiaankaan seuraa telkkuria ja lehtiä silleen, et tajuaisin tai muistaisn jotain bändien nimiä, mut tän mä oon jossain kuullut ja niil on ollut keikkoj anaskin sopvasti -en osaa snoo aplvottaanko vai onx jonkun ympärille pysttetty joku kultti tai muuta. Nää asiat on taasen managerin juttuja ja piste.

Emmä silti kyl oo ajatellu vetää vauhtii vähään aikaan paits jos sais mYytyy vielä itteensä tässä sileen, et sais hilloo. mä haluun tunTee OLETETUN menestyksenmaun suussani uutenavuotena ja haluisn paljon kuutakin, mut jokkut välimatkat on vaan pitkiä. Mä ajattelin täs, et vois lisätä päivän voimalua ja treenejä rutkasti ja alkaa myös käymään punttisalilla taajemmin ja uimassakin pitäs enempi ja silloin mul säästyis pitkä penni tuhlaamata ku vetäisin vaa hormooneja.niinku tää yx mäntti joka oli eilen lehdessä..ehän mä muista senkäännimee.no se kerran sai turpiinsa ku yritti tulla mua hakkaan -emmä sille ees paljoo vittuillu ja ravintolan koko jono tuli mun taakseni eikä ..sen halmeen tonin -tulihan se sieltä.
nyt se on aika paskana ja romu. ei käy kateex, mut hormmonieihin mä silti koskis. onhan niitä tullut väkisinkin vedettyä ku joku venäläinen tai joku oli joskus lätrännyt niitä hormoneilla...joo sitä vauhtii sanottin "sikapiriksi". niin toi hormmonin käyttöhän on tiety ihan perseestä ja heitnkin se jokena, mä kimmahtelen tarpoeex ilman niitökin.....siis jyrkkiä liikeitä tulee joskus tehtyä ja se on yleensä iha yes
lopupeleissä kummiskin.

mua ei silti ikinä juurikaan vaivaa onx mul rahaa vai ei ku mä pelaan sitten vaan tavallista enempi jos mahdollista. mul on semmonen vika, et mä tuplaan ja triplaan rahoja aika törkeestikkin joskus ja mä en puhu mistään pelistä varsinaisesti vaan säädöistä. yleensä rahn teko oon tarivtaan täysin vieraita ihmisiä. se on nyrkkisääntönä helvetin hyvä:)

vedin piene snagut ja tänään pitäs saada lisää. mun pitää alkaa skarppaileen etten valehtele täällä liikoja, sillä en hlau toivoa itselleni muuta kuin onnea ja menstystä niinku kavereillekin. mä en aina kehtaa loukata ihmisä jokka on mulle tärkeitä ja oon hiljaa makuasioista joista ei voi olla ku erimieltä, mut kummiskin se sanomatta jättäminen tulee kumminiin jotenkin sanottua. Mua pidetään suorasanaisena ukkona ja koitan sitä ollakkin, sil ei ihmisille jokka soitta päin hevettii saasanoo et witun hyvä, meet nyt vaan sit myymään ittees ja ohjata se hakkaaan päätään seinään.heh siltähän tää munkin homma joskus tuntuu, et teen liikaa sanoja mokia (siis niinku itsekuri se sasi olla parempi ja kärsimättömyys) enkä imartele makuasioissakaan, mut ne makuasiat ja tyylitaju yms. ja niistä bändit tehdään ja tiety yhteiset harrastukset ninku kamaveto jne. liitävät ihmisä riippuvaisemiksi toisistaan. tai et se jolla on , tarjoo enempi tietty ja näin et ei dissata ketään oleen selvinpäin

heh, tästä pitäs tehä joku käyntikortti.

Nyt voiskin mennä koiraa talutteleen...ainiin se yks tarvis jonkun koiran.
niille sopiikin, joo ne on hyviä ihmisiä silleen.

HEEE, TÄSSÄ JUTUSSA SELOS OIKEESTAAN KAKS MAAILMAA KU NOI MENI ERI JÄRJESTYKSEEN.

FACEBOOKIN MULTAKIN LOPULTA KAIKKI PÄÄTYY
http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?ref=name&id=547993582


= vankila ja orjatyö =  1

levyfirmat on ihan perseestä etenkin emi kun ne sanelee. et milloin jouluna pitäs olla levy ulkona kuin piparitalo ja joulupukki. Mua taasen ei pätkääkään kiinnosta koko joululevy ideana enää yhtään...siinä ei todellakaan oo mitään uutta. ja muutenkin arvelluttaa koko jouluhysteria jota media jaksasa lietsoa.

mul on tapana kyseenalaistaa kaikki asiat aika ajoin itseäni myöten.
ja oon tullut siihen tulokseen, et levy-yhtiö on väärässä ja vitukseen.
bändin jäsenistö kans aina tykkään kovasti siitä kun "pistetäänkin koko
setti uusix, etteim tarvi sit jälkeen päin katua mitään" ku ollaan veivattu joku kuukausi. ne saatanan katsoo treeneissä kellojaan ja kännyköitäään -vittu! ei saatana pälyile mun bändisssä perkele kauaaa. jossain asioissa pitää olla tarkka ja tinkimätön jos mielii olla jotain ees pikkasen. kyl nöyrä työnteko ja tosiasoitten vaikutus pitää huomioida aika ajoin ja päivittää orkestesteria olemaan aianavalmiimpia kaikkeen.

niin yx muusikko kaveri on levy-yhtiölleen velkaa 3 kokopitkää levyä -ihan pimeetä, mut totta ja se joutuu maksaan elei se tee jotaoin niille levyille studiossa.
mietin ,et sitä vois kysyä, et yatviiko se apua....näin olis hieman parempi mieli, jos on onfelmia, i autetaan sitten. Levy-yhriöt on niinkuin jotain vankiloita jokka määrää mitä saa tehdä ja mitäei -mä sentään uskon jonkin muuhun enempi ja sanoin hymyillen taaskeran et nouuuuuuuuu
-aah, ja se helpottaa kummasti.
'ja silti jokkut taas pitää mun "päähänpinttymiä" kohtuuttomina...lukekoon raamattua perkele!


= FERRARINPUNAINEN =  1

heh, mul on kaksi uutta kännykkäliittymää,
mutten muista enää niitten numerOita ja mul on tärkeempi luuri pois pelistä astetusten vuoksi ja tompalle mä en oo sitä luuria vieläkään saanut tuotua vaikka sitä oonkin nähnyt muutenkin.

eilinen depis lähti vex ku nukuin ja heräsin heti kuuden aikaa eli tuntiko siitä on vasta. koiraa saa harjata ja pestä kokoaika ku siitä lähtee karvaa ja kuraa. vois siivota ku kerkee.
mul on uusia biisejä vaan joita pitää hinkata niin et kädet on veressä ja rakoillla et ne pysyy tuolla selkäytimessä -kämmätä ei saa yksinkertaisesti. studiossakin mul pitää mennä melki kaikki laulu ekalla otollla...muuten saa veivata pitkään, mut ei onnex oo yleensä tarvinnut.

jo, tää venakkopimuni (AIDAX MÄ SITÄ SANON)ilmestyy jo uninikin...hevetin hyvä etten lempannut sitä eilen....sitä olisin voinut katua. se vaan epäilee, et mä oon joku isompikin kriminaali ja muuta skeidaa. mä en tainnut erikseen mainita et elän musiikistA ETUPÄÄSSÄ JA BIISIN SANOISTA.

anna
anna

tÄS ON OIKEESTAAN MUN NAISNÄKÖKULMA TYTÖNI aNNA
-SE JAKSAA KUUNNELLA TÄMMÖSTÄ MOOTORITURPAAA -MIKÄ EI VÄLTTÄMÄTTÄ OO HELPPOA:)

ONNEX KAIKKI ASIAT EI PYÖRI MUN NAVAN YMPÄRILLÄ. OON AJATELLUT LAITTAA MUUTEN NAPAKORUN JOS ON GRANAATTI-KIVI, MUL ON YKSI 7 KARAATIN TUMMAPUNAINEN KIVI, MUT SE SIS OLLA VAALEAMPI...SEMMONEN FERRARINPUNAINEN.


Seuraava