Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

= jippiiaaajeee! =  1

oranssi känny oli löytöravaratoimistossa ja ja saan taas rahaa ja kaikki toimii niinku ennekin -ei paniikkia kaverit sun muut!

yks facebooksita tyteli on huomenn tulossa treelle ja haluun ejdottomati tavata hänet face to face, illä mä tykkän naisista joita voi pitää vähintään vertaisenaan. luulin et tännän heti iltapäivällä neljältä herättyäni en kerkiä teatterin pikujouluihin, mut nehän on vasta huomenna ja mun uusi ystäväni voi tykätä niistä juhlista -tietty sitä järjestyy muutakin ohjelmaa.

venakkopimu tuntuu kovin etäiseltä ja tuskin sekään ihan jalatritissä oo ku se kaahailee niillä luxus autoillaan ympäri isoa venäjää mymmässä nitä ja nin pis pöin...en oo mustasukkaista tyyppiä, mut silti oon -kaikkihan sitä haluis. mul ku on sairaan hyvä naismaku ja siitä ei voi ees kiistellä


= notkumaijja =  1

mä oon nukkunut tänään kokoajan vaikken oo sängyssä ,vaan koneella, koiran kaa ulko tai kitaraa soitytamssa -välillä tajua et mul on pöääkeyboardissa tai makaan lattialla -mä oon sika notkuissa ja mua sillee noksentaminen helpottaa kun syönyt kaikkeee ihme ruokaa. tää on semosta ihanaa valveunta kokopäivä luuria odotellleesssa.

hook jones
hook jones

mut emmä koita mitää liian järkevää tehdä -oon geräänyt parikertaa jo sähköiskuu. oon napsinut tramaleita ja vetänyt välillä subuipalaa ja muutaman rivatrilin. päihteet on hyvä keksintö, mutten silti kehu niitä silleen et ne auttais pahaanolon, koska ne ei toimi kku huumeena paremmin -en muutenkaan, mut kannabis on tärkein kasvi tulevaisuuden lääketeolllisuudelle. aah...sauhut voiskin vetää -niistä alkaa taas näkeen valveunia eikä tiedä mistä herää.
'
Aidalta tuli kirje melki heti ku omani olin saanut lähetettyy -se tautaa odottaa niitä oikein ja mua vituttaa ku mä en pääse cvenäjälle ku ens vuoden puolella.

Aida un venäläinen tyttöystävä
Aida un venäläinen tyttöystävä

KIITOS MODET TAI KUKA SIEL OLIKIN ET YMMÄRSITTE JA ANNOITTEN ANTEEKSI TYHMYYTENI.

Laitan tänne Aidan kuvan, mut kun mä' en kait saa ku mulla oli se kielto -eix ne sitä anna anteeksi vaikka mä kontillani kerjään armoo. nooh laitan facebookin -niinku tää juttukin menee myös. vittu mu delay lite ei mtoimi ku pattereilla muttei muuntajalla. sille saa ladata 4 patteria kun oikeen onnostuu soittaan ja sekään ei riitä. tarvis ostaa kai tehokkaampia ja nopeempia latureita ku mul on kas delayta joissa on sama vika. muut efektit saa pöydästrä muttei niin hyvää dealytya ku mul nyt on. sen on siis äänen pituus elikä kaiku-xydeemi muttei mikään jousikaiku. semul on mun kitara styrkkarissa mukana.

vois sitä illala koittaan äänitää jotain kun nyt vaan notkuU JA SÄÄTÄÄ JOTAIN RENTOO. MÄ EN OO AIKOIHINKÄYNYT PELAAMSSA BILISTÄ ESMES TAI VOIS KORJAT TON YHDEN MIKIN----JOO KAIKKEE ON.

AIDA
AIDA

TÄS MUN AIDA ON IHAN VENAKON NÄKÖINENKIN


= kupariLaNKAMUSAA =  1

jumaluta luulin kulevani väärin ku mutsi oli käymässä ja mul oli äänitys meneillää tai tsekkasin soundja rockbillybiisiin ja toiseen kampibiisiin. Krisse sanoi et ku mä laulansuomex se kuulostaa hienolta -as e ei oo kehunut mua juuri ikinä ja on kuvataiteilijana erittäin kriittinen ja käyttää mun aikan melki aina korvatulppia:. krisse ei oo aino joka tajunnut ettei toi hullu tota juttuaan lopeta vaan innistuu selittään maailman salaisuuksia juurta jaksain -mitä vittua sekin tarkoitta...ilemisesti samaa kuin perusteellisesti. niin mä oon joskus hieman liiankin perusteellinen ja voin hylätä kaiken vain siksi, et mul on muuttunut värIKAUSIsi tyystiin MUUTTUNUT esmes nyt kuParinvrinen on ihan saitaan must.

keltainenvärikausi....nyt mul on kuparinvärinen kausu ja valkopunainen muuten releissä kämppä ja lava rekvisiitrta on maanisen keltas ja puinaista -katselen täs pro.käyttöön soveltuvia äänelläohjattavia valoja niinku n2000 watin stroboja sun muita jokka yinyii halvalta ku ei oo mihin verrata. mutsit on aina oikeessa ja mun on tehtävä biisit myös suomenkielellä ku mutsi niin käski. se on sentään opettanut muty soittaan ekana 5.-vuotiaana ja mandoolilla sitä tuli soitettuasa jotain rautalankamusaa.
vittumaista olla muuten ilman puhelinta edelleen tai on mul luuri, mut sen numero on vielöä mysteeri ja siinä ei oo numeroita joihin vois soittaa -vittu kun tollaset painaa ihan liian paljon. nyt pitää tehdä musaa ku se näemmä toimii, muuten haahuilen ja kävelen pöäin ovia ja oon niin rkastunut että olen täys idiootti ja minä tykkään siiträ -rentoudun kerrankin ku nauran itttelleni. oonhan mä aika prllr, mut sitä ei mulle tulla kovin älliä dnoon, paits naiset nyt puhuu mitävaan mut tärkeintä on äänensävy eikä siältö -näin mä kelaan ja sit joku vitun lesbo tulee kitiseen et mä oon sovinisti.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

tykkään käyttäytyä hErrasmiehen lailla ja artikukloin selkeeti ja dnon dnsoybai silleen ettei sitä toidtaa. mua ätsyttää perust´teeton julkisuus jotaon lakanut dsteleen, vaikka iitö on aika kuniinnikkiy tufdioddtekemöddö hittiklddikoiys, mut nyt mua halutan joka Paikkaan Yhtä-äkkII OLIS KIIRE. SILLON JUST HUKAA LUURIT JA KAIKKI.

mä nukahtlken tähän tuoliin ja nyt on tehtvä ammun voimsitelu- harjoitukset, nin sekanen mä en oo et ne unohtaisin. ja muutenkin saa riittä nää vavrunet, mut valveunissa on siisti kirjoittaa jos joku vaan s mitää tolkkua

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

hhe oon oluy täsä kitjottamssa kas tuntii ytätä -eliköäs näluilyt siistejä valveunia noonku hyvästä,mposta kuuluu. mun uusin biisn on mdrmmonrn motoguzzi ja musta ja vitukseen kromii..
täyts käudäumo moikkn j ktsrlla miyö mulonbbrraaa soliyu

joo nyt kyk oin okko hrörövaikalveunye onmmunmpprofilkkj

nonni nyt tuli nukuttuU hyvin taas TASS JA VALVEUNET ON OIEITA UNIA SIISTIMPIÄ KU NNE O HUMEUNIA JA KALLLIIMPIA SIX
-SIIS LUCUSTA JA PERFECT

POMUTA, PAMPUTA, POMPUTA,PAMPUTA SHALLALALALALAAA LOLLOPERSE! joo toleen se rytmi menee ja siihenoyykkiautaa toimsti delaylla kaiyeyyina ,niin tukee värikköööm pi kuparinen uni. kyl ain tom cRUIESn pöOtkuJEN TAHDISSA..SE POTKI MUA PÄÄHÄN JA KÄSKEE HERÄTÄ SIL ONKUULEMMA BISIDEI.

ONNEX KUKAAN EI PYSTY RÄÄÄKKÄNPUHELIMELLA, VAIKA TIEDÄN ET MONI IHMETTELEE ET MITÄS MULLE O TAPAHTUNUT. TÄYTYY TAIKOO ITTENSÄ CHATTIIN JNE.


= Mun blogini poistettin ilman osoitettua syytä =  4

=multa poistettiin ilman osoitettuu syytä blogi NIMELTÄ laillista...se on täälläkin tos alhaalla. NETLOGISSA tää disssaaaminen tapahtui
JA OON VITTUUUNTUNUT. hamppu on kuvana täysyin laillinen jos se ärsyttää, niin hävii rosiksen netlog ja vaikka mä häviäisinkin, voittaisin silti -mul on hyvä asinaja tai asianajajat -niitä ilman tuu toimeenkaan:D

Mä en edelleenkää tullut teitin moderaattoreitten vai robottejako te ootte .niin en tullut yhtään viisaammaksi ku sanoitte vaan, et täs on jotain vääärin ettekä osoittanut sitä syytä. sitä kutsutaan mielivallaksi. kysyn vaan mikä siiinä mun viime jutussa oli väärin. sekö et se muija sattu kuoleen vai olix siinä jotain rasismia -ei ainakaan pitäis, vaan oliko kyssäri siitä, et sanoin, et lainsäätäjät vapauttavat hampun 10-vuoden sisään ellei aikaisemmin. ja se on faktaa. jos te alatte iniseen laillisesta hampunkucvasta ootte tekopyhiä ja joudatte rosikseen, mul on hyvät asianjajat.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

netlogissal muutamat kerkis lukemaan sitä juttua ja mul on nää kaikki levyllä asianjajalle jos alkaa vituttaa enempi tää mielivalta.

kyllä te nETLOGIN IHMISET TAI ROBOTITrahaa osaatte pyytää, mut mielivaltaisesti syytä osoittAMATTA oootte potkinut täältä monta. tulitte vittuileen väärälle ukolle, perkele! SEMONEN SANA KUIN YMMÄRRY, MAKUASIAT JA TYYLITAJU TUNTUU OLEVAN VIERASTA TEILLE.

jos tulee vielä nassutusta niin nähään rosiksessa jossa mä voitan vaikka häviäisinkin

joo, tää gimma tapettiin ku se oli liian syvällä -harmi, mut selasta elämä on.
Ja tää ei ainakan vittuillut, vaan anto mulle pilluakin


= luurinlöytäjälle muhkea palkinto =  1

Nyt mä sit taas hukkasin kännykän...viimex hukku 3 vuotta sitten..eli ei oo tapana hukkailla niitä.
kävin vielä taskulampulla läpi pispalan mäkikadun ja rinnekadun seudun aina pussbysäkille. kesktustorin Mäkkäriastä vielä soitin käsineelle et oon tulossa ja sillä matkalla sinne se puhelin on kadonnut tai sieltä takas busssille joisssa tajusin et mun oranssi nokian halpa luuri onkateissa. sitä ei nimen omaan saa hikata siinä on jo numeroita melki tuhat ja muuta koodia joita tajua ku mä.

jos joku Tampoereen cityssä tai pispalasa on löytänyt sen oranssin luurin tai bussi numero ykkösessä palauttaa sen pulteriin tai poliiisille, siitä on luvassa muhkea palkkio.jois ei palauta luvassa huono karmaa jne.

Mun tarvii ilmoitella ihmisille asian oikea laita -ei tässä mikään muu auta
ku mun toinen luurikin on tompalla korjattavana ja mitä mä teen muovikassillisella luureja joissa ei ooo niitä numeroita ja niitä ei saa mistää enirosta tai ees keltään ihmiseltä ilan asianomaisen lupaa. mun pitää sanoo tällaisille, et oon köämmöännuyt kja se vituttaa. mä en saa kammata. nooh, mä tiedän et sen oranssin puhelimen löytäjöä pakauttaa sen luurin tai sit katoaa l
maisemista -näin se yleensä menee.

nooh, nyt voi ottaa rennosti. olin nin vittuntuneen näköinen, et mulle tarjottin hieman kunnon sotamopoo ja vittu näistä helposti pamahtaa pikku opiaatti-tripille jos polttaa pikkasenkin paukkuja:)


0 = laillista = 0  4

Jaahas täytyy vissiin alkaa keittään pontikkaa tai pirii ku kannabis on tajuttu terveelliseksi ja sitä saa heti 10 vuoden päästä kasvattaa. mut me edelläkävijät vain seuraamme ja kohennamme laatua -kasvithan kasvavat itsestään. mutta kyllä nekin tykkää kun maa on kunnolla käännetty -en tarkoita et se välttämttä olis pöllitty vaan silleen käännetty et lapiolla on kaivettu koko pelto mustaks ja kitketty aluskasvillisuus joka muuten veis kaiken tehon järkevältä kasvulta.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

mä alan normalisoituun kait ku nukuin taas ja melki 4 tuntia.
Moccamaster on muuten nopein kahvinkeitin mitä tiedän. se semmonen ruskee 10-kupin zydeeemi....tuo keittiössä oleva se on parivuotta vanhakin, mut hyvin skulaaa.
niinku soittimetkin niillä soitetaan ja ei niitä saa hylätä mihinkään nurkkkaan pölyttyyn -ne perkele, lakkkaa soimasta. loukkaantuvat ja mykistyvät ja imevät kosteutta ja muuta töhnää. ne tarvii ninku nainen niin semmosta
skulaa joo, laitankin styrkkarit taas lämpeneen. soittiment tykkää kun lämmintä voimaksta otetta ja kosketusta ja runkaamista....niitä pitää pitää hyvänä.
kaikkein pahin on, et ne on kuin ilmaa ja niitä ei ees huomata.
sellaset esmes kitara on alttiita hajota kaatumalla tai sit joku käyttää kitaraaa lyömäaseena tai säilyttää siellä piripusseja jokka on ruuvattu potikoitten alle -telecasterissa se on hyvä jemma, muttei stratossa.´

tänään pitää hoitaA tytöille viihdettä on soitellut yöllä ja muuteskin pitää olla taas pikkujoulukunosssa ku pitää silleen pikaseen käydä jutuilla joittenkin ihmisten kaa jokkka on juhlissa. täytyyy laittaa joku selkee vaatetus et mut huomataan nopeesti ettei tarvi ettiä ja kyselllä liikoja. tai kun on tarpeex valkoista päällä ja muuteskin helvetin komee, et huimaa ja oksettaa, niin kyl mut vissiin näkee ja kuulee aika hyvin isoimmassakin juhlissa. mä oon se joka vahingossa kompastuu siihen piuhaan johon ei sais ja voin mennä valot tai muuten vaan virta vähäksi aikaa juhlista ja alkaa ihan toisenlainen virta. ja me kaikki mlaulamme kuorossa. YES WE CAN DO IT! I LOVE U! I ALWAYS in LOVED WITH U!
I HAVE GOT PRESENT TO U; WAIT A HOUR AN SO...PIKKUJOUJUHLISSSA YLEENSÄ ON AINA JOKU EMOTYYPPINEN MUIJJTA JOKA SYÖTTÄ MULLE PUUROO KU NSE LUULEE ETTEN MÄ OO NÄHNYT RUOKAA AIKOIHIN. MÄ SYÖN KU HEVONEN JA JOKA PAIKASSA, MUTTEN LIHO ELLEN ALA DOKAAN BISSEE.
oon joskus malagassa asuessani painanut 98 kiloa ja täytyy tunnustaa, et mul oli varmaan se bulimia sillon ja hirveet mässyt ainaporron polton jälkeen. Yleensä ku mä oon lihamvammalla tuulella ku 70, mä oon mafiosontyylinen ukko jolla on punaisia lankoja taskut täynnä ja mua oli toteltava jA MÄ EES SILLON HUUDA "ääh-SANA TARKOITTAA ETTEI VOI VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA. jA JOS MÄ EN TUNNE JOTAIN, NIIN SE ON JO KUOLLUT TMS. six muusikkona on kivempi ja suomessa ku jossain kaukomailla -venäjää lukuunottamatta.SIT KU OON VANHA ROCKPAPPA MÄ ASUN KRUUSIAASSA JA SYÖN GARANATTIOMENIA MEITIN PIKKULINASSSA. MÄ TYKÄÄN ET TALOT TEHDÄÄN KIVESTÄ JA NIITTEEN SEINILLÄ KASVAA MURATTI

TäS ON YHDEN VIROLaisen kuva joka asuu oulussa stelenax mä sitä sanon, tää kuva vaan on paskasti otetu eikä tee oikeutta täälle syäntenmuskaajale sit pätkääkään.kun ei saa laittaa edleenkään niitä kuvia tänne! nii sit tulee paskaa. emmä usko et city fijään haluu et mä tänne laitan runia kuvia vaik olis uusia kympoin kuvia vaikka hur mycke,
MUT MÄ LAITANKIN NE SIT MUILLE NETTISIVUILLENI.

Piti kirjoittaa eilen sille muijalleni kirje sinne sloboihin, mut nuo muut irmelit on keksinyt et hei toihan ei oo pian poikamies vaan tossun alla ja se sitä on jedattava. Onhan se mukavasti ajateltu, kmut mul voi tulla taas niitä parisuhde ogeklmia ja huomaankin olevani törmäyskursilla ja joku haluaa välttämättä iskee sakset mun selkään pystyyn ja toinen haluis vaan ampua. Jos stelena luet tätä niin pyydään anteex sitä et se ysx vitun kusipää jota ei oo näkynyt tapahtuneen jälkeen PÖLLI MUN KÄNNYKKÄNI JA EN PÄÄSSYT SOVITTUUN PAIKKAAN TREFFEILLE. se ukko joka sen puheline multa vei oli semmonen bill idolin näköinen jöätkä, muttei se yx, vaan sitä paskempi ja nössömpi....sil ei ihan varmaan toimi mmikään enne ku se tulee hoitaan mun kans asian -jos sattuu olemaan hengissä. jOO SEN ON MULLE SEMMONE N PAIKKA ET KAVERIT OIKEEN INOLLA ODOTTAA KU MÄ ALAN JOLLOTTAAN STELENAJUTTUU JA KUINKA MÄ OON SAANU SIITÄ TRAUMAN.

täs kuvassa joka on teatterilla otettu mä näytän ihan juutalaiselta.

MÄ EN PYSTY LAITTAA EES MUN VENAKKONI KUVII TÄNNE KU MUL ON JOKU KIELTO JOTA EN ON ILMEISSESTI TARPEEX PYYTÄNYT JOLTAIN MODERAATTO-ROBOTILTA ANTEEX.OMAAKOHAN SE EES EMPATIAN TUNNETTA? KYSYN VAAN!
niin venakolle vois alka kirjoittaa päivällä rakkauskirjettä etten taas nukaghda kesken.
joo, mul on uus tyyli nukahdella omituisiin mestoihin ku oon aamuyöllä väsynyt enkä niin maaninen ku päivällä."get the rythhm" -johny cashhin sanoin. Kiitos sinisten pamien ja trivatrillien!

f a c e b o o k f o r e ver !
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=547993582

JAAHaS. NYT ON PAKKO PÄÄSTÄ KITARAN KIMPPUUN KIELIKESKELLÄ SUUTA....ON KESKEN YX JUTTU JA UNOHDINET MÄ MUN PITI VETÄÄ SNAGUT, MUTTEI SE MITÄÄN -SÄÄSTYPÄ AINAKIN:)


0 laillista =  1

jaahas täytyy vissiin alkaa keittään pointikkaa tai pirii ku kannabis on tajuttu terveelliseksi ja sitä saa heti 19 vuoden päästä kasvattaa. mut me delläkävijät vain seuraamme ja kohennamme laatua -kasvithan kasvavat itsestään. mutta kyllä nekin tykkää kun maa on kunnolla köäännetty -en tarkoita et se välttämttä olis pöllitty vaan silleen käännetty et lapiolla on kaivettu koko pelto mustaks ja kitketty aluskasvillisuus joka muuten veis kaiken tehon järkevältä kasvulta.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

mä alan normalisoituun kait ku nukuin taas ja melki 4 tuntia.
Moccamaster on muuten nopein kahvinkeitin mitä tiedän. se semmonen ruskee 10-kupin zydeeemi....tuo keittiössä oleva se on parovuotta vanhakin, mut hyvin skulaaa.
niillä soitetaan ja ei niitä saa hylätä mihinkään nurkkkaan pöyttyy -ne perkele, lakkkaa soimasta. loukkaantuvat ja mykistyvät ja imevät kosteutta ja muuta töhnää. ne tarvii ninku nainen niin semmosta
skulaa joo, laitankin styrkkarit taas lämpeneen. soittiment tykkää kun lämmintä voimaksta otetta niitä pitää pitää hyvänä.
kaikkein pahin on, et ne on kuin ilmaa ja niitö ei ees huomata.
sellaet esmes kitara on alttiita hajota kaatumalla tai sit joku käyttää kitaraaa lyömäaseena tai säilyttää siellä piripusseja jokka on ruuvattu potikoitten alle -telecasterissa se on hyvä jemma, muttei stratossa.´

tänään pitää hoitaA tytöille viihdettä on soitellut yöllä ja muuteskin pitää olla taas pikkujoulukunosssa ku pitää silleen pikaseen käydä jutuikka joittenkin ihmisten kaa jokkka on juhlissa. täytyyy klaittaa joku selkee vaatetus et mut huomataa nopeesti ettei tarvi ettiä ja kyselllä liikoja. tai kun on tarpeex valkoista päällä ja muuteskin helvetin komee, et huimaa ja oksettaa, niin kyl mut vissiin näkee ja kuulee aika hyvin isoimmassakin juhlissa. mä oon se joka vahingossa kompastuu siihen piuhaan johon ei sais ja voin mennä valot tai muuten vaan virta vähäksi aikaa juhlista ja alkaa ihan toisenlainen virta. ja me kaikki mlaulamme kuorossa. YES WE CAN DO IT! I LOVE U! I ALWAYS in LOVED WITH U!
I HAVE GOT PRESENT TO U; WAIT A HOUR AN SO...PIKKUJOUJUHLISSSA YLEENSÄ ON AINA JOKU EMOTYYPPINEN MUIJJA JOKA SYÖTTÄ MULLE PUUROO KU NSE LUULEE ETTEN MÄ OO NÄHNYT RUOKAA AIKOIHIN. MÄ SYÖN KU HEVONEN JA JOKA PAIKASSA, MUTTEN LIHO ELLEN ALA DOKAAN BISSEE.

oon joskus malagassa asuessani painanut 98 kiloa ja täytyy tunnustaa, et mul oli varmaan se bulimia sillon ja hirveet mässyt ainaporron polton jälkeen. Yleensä ku mä oon lihamvammalla tuulella ku 70, mä oon mafiosontyylinen ukko jolla on punaisia lankoja taskut täynnä ja mua on toeltava jA MÄ EES SILLON HUUDA "ääh-SANA TARKOITTAA ETTEI VOI VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA. jA JOS MÄ EN TUNNE JOTAIN, NIIN SE ON JO KUOLLUT TMS. six muusikkona on kivempi ja suomessa ku jossain kaukomailla -venäjää lukuunottamatta.SIT KU OON VANHA ROCKPAPPA MÄ ASUN KRUUSIAASSA JA SYÖN GARANATTIOMENIA MEITIN PIKKULINASSSA. MÄ TYKÄÄN ET TALOT TEHDÄÄN KIVESTÄ JA NIITTEEN SEINILLÄ KASVAA MURATTI

TäS ON YHDEN VIROLaisen kuva joka asuu oulussa stelenax mä sitä sanon, tää kuva vaan on paskasti otetu eikä tee oikeutta täälle syäntenmuskaajale sit pätkääkään.kun ei saa laittaa edleenkään niitä kuvia tänne! nii sit tulee paskaa. emmä usko et city fijään haluu et mä tänne laitan runia kuvia vaik olis uusia kympoin kuvia vaikka hur mycke,
MUT MÄ LAITANKIN NE SIT MUILLE NETTISIVUILLENI.

Piti kirjoittaa eilen sille muijalleni kirje sinne sloboihin, mut nuo muut irmelit on keksinyt et hei toihan ei oo pian poikamies vaan tossun alla ja se sitä on jedattava. Onhan se mukavasti ajateltu, kmut mul voi tulla taas niitä parisuhde ogeklmia ja huomaankin olevani törmäyskursilla ja joku haluaa välttämättä iskee sakset mun selkään pystyyn ja toinen haluis vaan ampua. Jos stelena luet tätä niin pyydään anteex sitä et se ysx vitun kusipää jota ei oo näkynyt tapahtuneen jälkeen PÖLLI MUN KÄNNYKKÄNI JA EN PÄÄSSYT SOVITTUUN PAIKKAAN TREFFEILLE. se ukko joka sen puheline multa vei oli semmonen bill idolin näköinen jöätkä, muttei se yx, vaan sitä paskempi ja nössömpi....sil ei ihan varmaan toimi mmikään enne ku se tulee hoitaan mun kans asian -jos sattuu olemaan hengissä. jOO SEN ON MULLE SEMMONE N PAIKKA ET KAVERIT OIKEEN INOLLA ODOTTAA KU MÄ ALAN JOLLOTTAAN STELENAJUTTUU JA KUINKA MÄ OON SAANU SIITÄ TRAUMAN.

MÄ EN PYSTY LAITTAA EES MUN VENAKKONI KUVII TÄNNE KU MUL ON JOKU KIELTO JOTA EN ON ILMEISSESTI TARPEEX PYYTÄNYT JOLTAIN MODERAATTO-ROBOTILTA ANTEEX.OMAAKOHAN SE EES EMPATIAN TUNNETTA? KYSYN VAAN!
niin venakolle vois alka kirjoittaa päivällä rakkauskirjettä etten taas nukaga kesken.
joo, mul on uus tyyli nukahdella omituisiinmestoihin ku oon aamuyöllä väsynyt nenkä niin maaninen. Kiitos sinisten pamien ja trivatrillien!

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

JAAHS. NYT ON PAKKO PÄÄSTÄ KITARAN KIMPPUUN KIELIKESKELLÄ SUUTA....ON KESKEN YX JUTTU JA UNOHDINET MÄ MUN PITI VETÄÄ SNAGUT, MUTTEI SE MITÄÄN:D SÄÄSTYPÄ AINAKIN


¤ ¤ pörlii ¤ ¤  3

Nonni nyt mä oon saanut mun klassikon ja bowielta pöllityn ja tyystin muuteun purkitettua täällä silleen, et sitä vois sanoo raakileeksi tai vaikka raaka demoksi ..mmm....original demo kuullostaa hyvältä silleen se on tallennettunakin. Z-hooverFlyersin ekat kunnon biisit.

oli oikeestaan onni olla ahdistunut ja loppuunpalanut ja kämmätä se tukholaman jstudio, sil nyt mä vasta teinkin sitä. mitä mä todella haluan tehdä.
Hyvä etten ylpeydestä halkee.Nonni. Eno hiero vielä mun selkäni ennen kuin aloin ännittään ja sille suur kiitokset. pitää olla sakrat auki ja sielun pitää hengittää biisin mukana et se toimii.

Debby
Debby

täs on hanna. näin se eilen kaupungilla bussisa ja sain siltä numeron kiireessäni otettua ja pyysin sitä joulujuhliin kun tarvin ison seurueen viihtyäkseni missään. niin diiva mä oon. mut ei se mitään. mul on aina yleisö tuolla nurkissa joka tarkkalailee mua. sit joku ween kriminaali alkaa skitsoon ku poltan pilvee kadulla mikä on ihan normii -kaikki luulee tietty et poltan normi sätkää
-ku kelaan ittekkin niin:)
mut tämmöset skitsot tulee siihen nassuttaan jotain , niin niille on pakko hieman sanoo mis mennään, vaikka olis mikä tappaja hyvänsä...sen tyhmempi myös yleensä. mut ei nyt aleta rasistiksi, vaan turpaan saa kaikki väärintehneet yhtä paljån:)


= taustakööri =  3

joo, täytyy tunnustaa että alkuun ajattelin; etten ota täältä ketään ihmisiä
kaverikseni tasapuolisesti, mut kyl mul on muutama tullut otettua ihan viimeaikoina. Kelasin lopettaa tän, mut tiedän et tätä paskanarkki-juttuu lukee moni, mut
ei ne sillleen uskallla kommentoida asiaaa johon sitä ei ees kaivata. komentit on paremminkin ollut barbin biisiluetteloita ja mä hajotin sen luurin ja sitä se nyt on mulle itkenyt, et sen pitää saada uusi. Täytyy tänään hammalääkärin jälkeen mennä ostamaan barbielle uus ku se vanha ei korjattunakaan enää kelpaa.

mmm..sain eilen yhden puh.numeron joka on oikeestaan mun tän hetkinen ilonaiheeni. terveisiä vaan sanotaan nyt vaikka oonalle kun kummiski luet tätä.....tietty sekin voi olla mahdollista ettet lue, mut luet kummiski...täää tais tulla selväx:)

nin facebook mul toimii tähän aikaan hyvin , mut päivällä siel mene hermo ku se on mul heti tukossa. sinne tulee kans kirjoiteltuu ja aamulehteen
mut mä laitan kaiken silti facebookin tai yritän niin.
sain nukuttua yli mmm...kolme tuntia ja ei oo ainakaan vielä mikään hirvee maanien olo päällä, mut kyl mä sen tajuun et sieltä se tulee ja tervetuloa.
No tänään saan lääkärin määrämiä rauhoittavia. Niitten pitää olla sinisiä. niinku esmes siniset pamit. En usko lääketeollisuuteen, mut väripsykologiaan enempi. Eilen söin just sinisen pamin ja poltin härkäpaukut tipahtaaxeni. Ja ihan hyvä homma. täs alkaa soimaan se biisi päässä jota täs oon viimepäivät äänitellyt. sain käsineeltä jonkun laulumikin -niitä ei oo koksaaan liikaa ku joku iistä aina hajoo tai niitten johto ja on pakko ottaa taas toi mun lulla tuosta styrkkariin nojaamasta ja alkaa säätään settiä. se on oikeestaan aika rockabillyy. joo siinä on aikahyvä hidatettu tai nopeennnettu se rytmi.

mun yx hamppu näköjään kukkii tuolla nurkassa ja se pitäs viedä jonekkin toiseen huoneeseen mis se ei saa liikaa valoo.
¨Koira haluu ulos. eka mä soitan ja sit koira saa luvan laulaa taustaköörissä

f a c e b o o k http://www.facebook.com/share.php?u=http://www.city.fi/yhteisot/blogit/zomqandbarbieq/107628/#/profile.php?ref=name&id=547993582
==========

emmää oo silleen kelannut et mitä mul on päällä, et mä olisin joteskin saanut muka kellopeliappelsiinista (filkka) jotain vaikutteita. kieltämättä mul on valkoista aika paljon päällä ja myös mm. ja heilun levottomasti välillä tai joku voi kelata, että kävelykeppini on joku ase. six se ei juuri ookkaan mukana kun sil on aika helppo huitaista jotain jos sattuu pimahtaan taas.

täytyy skarpata, ettei ne vie mua pian jonnekkin kans hoitoon ja aivopese mua.mul on vaan ollut viimeaikoina sellanen tyyli ettei mulle saa sanoo EI-sanaa. Mä voi pimahtaa...onnex saan usein tahtoni runnotua läpi ja oikaisen pahimmat mutkat, muuteen mistään mitään tulis:D

joku muijja toi mulle kirjeen joka mun piti kuitata. se kysy mis tääl asuu yhdet palmrootitnmustalaiset ja sanoin sille oikeen osoitteen ku muijja näytti aika läpimärältä jo muutemkin ja se puhu silleen, et se tekarit on jäänyt ilmeisesti himaan tai tippunut postin kanssa juostessa.....mikähän tää kirje on. nonni


= äänen väri on pinkkiä keltaisella =  1

kaks naapurintyttöö tosta läheltä tuli koiraa taluttaan tai niin ne on ennenkin tullut, mut niitä painoi selkeesti joku, joten käskin kakaista mikä niil on. ne vittu halus mun nimmarin kummakkin ottaansa. ne on sellasii 13-15 ikäsiä ..... -joten ei juuri panettanut:D. olin silti ihan pokkana ja en alkanut nauraan niille -ne olisn voinut loukkaantua ja saada trauman. mä sanoin et sit piirrän huulipunalla ja otatte kuvan siitä etten tuhri niitä niin et niitten vanhemmat on täällä seuraavana saamassa omat merkkkinsä. tms . Texti tusssila meni näin; ZOMBIN HUORA JA TOINEN ZOMBIN UUSIN. Musta tuntuu, et meitin musisoitnti kantautuukin pitemmän matkan ja vois lisätä äänieristystä.Niin kyllähän täällä käy se mopojengi aikaajoin vai mitä helvetin enkeleitä ne on mopoillaan tuossa pihassa kun meil on treenit. ja me sit vittu soitetaan jossain aniskelu paikassa jonne nää ei ees pääse.

ja se on vitun väärin, koska nää nuoret jokka on oikeesti nuoria maksaa meille tai artisteille rahaa kaikesta kräässätä ja niitä kusetetaan festareilla ja jokapaikassa jonne joutuvat pääsemään. Ja nämä nuoret ne osaa arvostaa hyvää musaa parhaiten kuin kukaan, koska ne elää oikeestaan siinä & siittä ja ne saa siitä voimaa kestää tätä tylsyyttä ja tyhjyyttä ja muuta plaaplaa...joo ,näin joku mun muijakaveri sano luurissa et se koskettaa. niinhän se on et se kokskettaminen voi sattua vtuxeen ja plaaaplaaplaa näin taas yx pulkassa, mMut onnex ihmisellä on mielikuvitus, et se keksii välillä tehdä muutakin ku ajatella seksiä. vaikka kaikki jotenkin liittyy seksuaalisuuteen ja tunteesen ja sekä tiety vaistoihin ja viettiin ninku ja musta tuntuu et mä oon hieman liikakin niitten kans twekmisisä kun mun ihmissuhteet kestää vähän aikaa ku mä vaan unohdan jonkun tai sit mut voidaan jättää ihan mistä syystä hyvänsä.

mä en kestä sanaa EI -se menee usein läpi ku ei välitä paskaakaaan ja ei oo mitään järkevää jutskaa meneilläään vaan hakee vituxeen.. Niiden luoniin mielikuviin joilla sitten leikkiä pukemalla niitä sanoiksi tai kitara riffeiksi tai lauluääneen tunnetilaan säätäen.

SE ON NIIN VITUIN VÄÄRIN.

niitä salakeikkoja kaatsikoilla ja metissä pidän tärkeimpinä aina ja edelleen.

täytys taas kirjoittaa rakkauskirje mun aidalle venäjälle. mut oon aika notkuissa ja mun pitää skarpata, mut nyt en oo ainakaan niin maaninen et sekoilisin silleen et välillä pimahdan. nyt mul ei oo nuppi enää kiree -kiitos naapurintytöille. mä mulle tuli oikeestaan semmonen isällinen olo,. joku pia ja janita oli niitten nimet. mun uusimmat ja parhaimmat fanit -sit eläkepäivillä ne voi olla joko mun bändäreitä tai sit ne tekee oikeeta työtä ja on fiksuja

ahh tasurit oli hyvä ottaa ja sauhut päälle, nyt oon ku kunigas. laitoin mun uuden kuparinvärisen nahka & turkistakinylleni kun tuuletan koko kämppää.....hyvä et muistu mieleen. vois laittaa dörtsei ja fönareita poseen,jup. kaikkia kettutyttöjä en pane en vaikka vittuilisivat jotain karvajuttuu.naiset on ihmeellisisä:)

silmät lupsuu ja nyt vois laittaa soimaan jotain runkumpaa kamamusiikkia niinku rollareita jne. sit vois taas vaihteex hinkata tuota let´s go jackkia -siinä on mun elämäntehtävä. se oli jo mun eka biisi ja nyt on nyt
EI VITTU! onhan se tosin rockabillympi rytmi tässä ja uus muuteski ku letkajenkka. hyvämetrihelena terkkui jos luet tän ha haleja.

tässä on jotenin narsista tekstiä koska kaikki kuuluisuus ja tämmönen hössötyszydeemi ei oo muutakun ärsyttävää ja mulle riittää se tieto, et mä itse tykkään siitä mitä mä teen -sillon tulee hyvä kakku.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)