Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.

= käsine ja zombie vai zombie vai käsine 0  1

nonni, kaks joka ei oaa lopettaa soittamista viimein tajusivat että voidaahan sitä yrittää olla sAmassa bändissä tappelematta ainakaan paljoo. emme puhuneet ehkä six tai kun vastoin tapojamme olimme kiskAisseet kympPipusiSta puOlet ja si tasURirit ettei jää vajariX, niin että skulaa soitto..me tajuttIIn joku 20 sekunnin ajan, että tää harha kuulostaa upeeelta ja olimme tosi bold and beatu. käsine on muutekin se vanhanliitonukko jonka kaa mulla on kunnon viharakaus suhde - bändit o naimissa ja päätettiin et fifitififiti joka on mulle ennekuulumatonta taipumista -nuOlemista sanoisin, mut minkäs teet. ei täällllä oo staroja nii paljoo ku luulis jokka ovat
unelmaa jka naiselle ja muuteskin mukavia kaikesta hulimatta kunes toisin käy. nännin nimi on taas auki, mut oon oikeestaan onnelisesti tyhmänän ymmälläni etttä me voitas soittaa sAmassa bändissä ku meillä ei juuri muuta oo ku vittuilu ja kritisointii -muut kai eivät oo tottuneet silleen soittaaan et ei lopteta tai juuri tauoteta ollenkaa tai alkaa oleen jo tosikipeenä voidaan pitää pieni breikki.

tottakai me muutaman kerran saatiin huitastuu toisamme ku tuli VIRHE...vaikka tehdään siitä musiikia. se on jonkun mielestä kaunista ja se tansikin -siis mun mutsini...s ei voi sietää meidänlaistemme musiiikkia paria sekuntia kauempaaa, mut se perkele tanssi sii mutsini joka tuli käymään en oo nähny sen tansivan ku about 27 vuotta si ehkä...voi olla että olimme sen verta kiimassa ja harhassa. että näimme senkin vääärin näimeetupöössö paljon anaisia joka olivatkin valoista tulevia tai lähteviä heijastumia, mut voi vittu . me jouduttiin nyt naiimisiin ja sit pitäs löytää vielä aivan uuusi rumpali ja basisti joka pitää olla parmepia ku ne luulekaan ja eikä sekään vielä auta jurikaan , mut aloitetan joteskin näin. oneks toi toinen molopää ei tajuu vielä tietokoneista mitään...eikä tuu onnex tajuamaankaaan.en anna sen oppia ja jos joku opettaa saa, opettaaa ilma päätä ja samaa mieltä oli käsinekkin -ihmeelilisesti alkaa tää vuosi. mut minkäs teet jos oot syntynyt tähdeksi ja narkkariksi = täydellinen kolhadus ennen lopullista murtoa ja romahtamista siihen, että kaks kontrollifriikiä ja starba soittaa samassa bändissä on todelakkin ruutityynyrissä säätämistä. Kysykää jos tiedätte osaavanne

mä vittu jouduin tuleen vastaan ja annoin sen olla parempi kitaristi jos mä laulan etupäässä ja kaikki menee fiftififti. vittu kyllä mä oon tyhmä, mutta kohta ooon ses itä mitä olen aina olut enmmän ja molpää varman kelaa samaa asiaa, et m vitunvituntvittu!. tuo bändihuora on pimeesä ja mustissa viihtyvä ja mä taas valon laps ja valkoisissa ku jeesus. sähkövalot .

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

= Z-hooverFlyers`in s t u d i o päivä =  1

Tänään asiat tapahtuvat ajatuksen voimalla -siis ne joihin ei ole aikaa puuttua itse. Ihmiset joita ajattelen soittavat minulle ja kertovat sen mitä olen toivonutkin ja tekevät myös -en ihmettele, sillä uusi tuuli voimistuu ja tuntuu jo hieman luissa ja ytimissä.

Tämä päivä ja viikoloppu sekä alkuviikko on pyhitetty studiotaltioinnille.

Intuitio ei ole turhaan keksitty; ja kun on ekana priorisoinut, delegoinut jää
jäljelle deletointi jota olen tänään käyttänyt ja poistanut posteista, -e-mailista ja manuaalista postista kaikki kutsut sun sellaiset muut "kissanristiäiset" joihin mulla/meillä ei liikene aikaa. En halua huvitella, sillä on paljon tekemätöntä ja rajallinen aika rientää. Poistin nämä "kissanristiäiset" ja muut lahjakutsut pois K a i k k i tasapuolisuuden nimissä -oon kaikille sama, mut voin nostaa jonkun esiin. Tietty jos se on aiheelista. Minä en ole aiheellinen -en ainakaan juuri nyt piaitsi juuri täällä ja sanassa.

Kitaristi kysyi miten se pääsee kaupungista tänne ilman rahaa ja miten se saa haluamansa kitaran kaupasta -eihän mitään haluaamaansa saa ilman työtä ja jos sitä ei kerkiä tekemään, on otettava haluanmansa -vaikka se kitara jos se tarpeeseen tulee tietäen, että kaikki asiat kävelevät a i n a vastaan, joten kehoitin häntä varastamaan sen rehellisesti -en selittele tuota enempää sillä ärsytäää kun muutenkin kaikki saa selittää ja moneen kertaan. Kilahdan helposti tyhmyydestä -en voi siksi tänään mennä näyttämään esmerkkiä kansalaistoiminasta joilla harmaa massamme tulee toimimaan tai jo toimiikin -meitä on moneksi ja hyvä niin.

Niin vihaisena en halua olla liikoja julkisuudessa enkä muutenkaan ellei siihen ole järkevää perustetta -tuerhantärkeys on helvetin ärsyttävää ja naurettavaa jne.

Mutta te kaikki monista blogeista tai mistä lie minulle kutsuja lähettäneet; emmä teitii dissaa. Nyt ei ole vaan oikea aika -pitää silti muistaa varoa mitä toivoo, sanovat viisat kiinalisetkin.....siinä on yksi syy miksi en tule juuri tässä kuussa kuin niihin johon jo olen jo lupautunut....niitä tais olla kolme 3 kpl ja mähän kävin jo muutamassa boggareittten jutuissa näytillä ja otin opikseni.

Shoubisneksessä ja muissa strategioissa tai suunnitelmissa on tärkeätä osata ajoitus, että esitys toimii synkronoidusti ja päivitetysti ja oikealla rytmillä jännitteen kaareella, yllätysmomentilla jne.pitää muistaa, että juuri nyt shoubisnes on niinkuin aina muutos tilaassa ja formaatit yhdentyvät eriytyvät ja sen ilmnenismuodot ja henkistyminen on myös jo alkanut. jokkut sanoo tätä murrokseksi -ihan sama ja ei kuiteskaan ja plaaaplaa.NONNI

Nyt laitan tän matolaatikon netinkohdalta kiinni (kestää noin puoli tuntia ja siirryn miksaukspöydälle. Pitäs opetella käyttämäänkin itse tätä, vaikka sitähän varten on miksaaja jota en ottanut tänään tänne / kutsunut tai toivonut soittavan siis tarkemmin...tänään annetaan sijaa improvisaatiolle, kurinalaisuudelle, sydämmelle, munalle, herkkyydelle, kokeilulle, improvisaatiolle jne.

Jos joku tuttu tai tuntematon tuntee sisäisen kellon soivan saa tulla tänne amazoniaan -ajatteln oliskoha se miksaaja tms. sittenkin tarpeen jne. Ja onhan mulla hajonneita juttuja ja neuvoo mun pitää ymmärtää ja apua kysyä.

Ainiin tässä on väärä bändin logo siis täällä. muuaalle mä saan vielä laittaa oikeen -tätä mä voin käyttää keikoilla, mut tää on ihan jotain muuta varten pläänätty. se on semmonen ikean mainosta muitutta tää ZeehooverFlyersin ja paremman näköinen...oliko se pirre vai susaan sunngvist facebookista ku sen sano, mä luotan joittenkin ihmisten arvostelukykyyn enempi kuin toisten -se ei sulje pois sitä, etten olis kaikille sama. Jos tätä ei käsitä. Jouni Korvella on paljon opetettavaa , äääh jo etukäteen.


= ÄÄÄH ei haastetttA=  2

kerrankin oon ihan sekasin ku A-vitanova lämmittää ja kohina käy ku talon henkilökunta ei oo saanut pannnuhuoneeseen öljyä. se on aina sama juttu uudenvuoden jälkeen ollaaan ihan romuan ku ne pitää jonku vitun tipattomAN...ONNEX SOKASIN BISSEE KU KÖÄVIN AVANNOISSA OLIX EILEN VAI AIEMMIN. Aika on pysähtynyt ja ulkona olevat keltaiset tynnyrit jossa on punaisella Z-merkkejä silleen ku sorro vedetään, mut nää on vedetttyy punasella spray, raamattupiiri tykkäs et täällä' jäätyy -mu on hiki. emmä tiedä onx tä oikeeta ees tää amerikan aunen setti, mut kuumottaaa ja laittaa ttekemään kaikkee ihmeellistä niinku tiskaan....huhuhuh. lahjoitin eilen mun nsioituneelle naissotilaalle pari talua-se jumalauta tykkäs niistä -vaikkkka ne onkin mun maalaamiani...kiitollisuuss paitaa silmstä ja on inoissaan ku näkis ekaa kertaa joulupukin. luononlapsihan se. eivedä mitää paskantärkkeetä roolia, vaan tekee eikä ihmettele. mä tykkään ku mujjat ei selittel liikoja. -sillo ne =o

inneetlut slerssille ku on kehannut lupaa kysymnättä kirjoitella komnttia - yleensöä mun jutut o valmiix naulattuja, mut on jätkällä pokkaa ja hyvä naismaku -täyty myöntää -mut ainahan voi paranataa....joo emmä nuole. mul o kamuja ku rukoilin niitä nyt paljon ja muutenkin oon alaknut sekoileen. ehkä tämä aika on sitä henkistymisen aikaa ja niinku eilen sanoin kaikki on jo sanottu täällä -joten jauhamn paskaa ja kotan kirjoittaa vitun huonosti tajuttavaa ja muutenkin tekstiöä miköä on ihan turhaa -moon lomalla. oon pöäättänyt. äänitin möä pari uutta biisiii , mut niitä ei lasketa. muuten oon vaan naurattanut naisia ja vetänyt amerikan aunen leivijauhooo -ja ihmetteln et mihin laitoin mun hokkarit -tekis mieli luisteleen ja laukoon -tpos on kettä 400 metrin päässä -viimex mulla iros etuhammas ku yx nassu onnstu onetimerissa melkeen maaliin mut se meni yli ja mun päähän suu siellä dottaa propellikiekkoa joka katkaisee vaivaiset kakasi hammastA JA JOUDUN KÄYMÄÄN TERKKARISSA ja näin mun valmentajan ura on taas saanut meriiittiä ja tiedän kaiken menevän just paljon paremmin kuin ooon toivonut.

eräs aallaa alkava viikosssa lukee tuossa joku naisen nimi -kevät on aiNan rinnassa -kun elän takaperin ja nuorenen -PÄÄTIMME MUTTa kai se nuoreneminen kin voids joskus lopppuu ettei oo ihansikiönä. täs on se vaan että mä tosiaankin ween sittenmillään liho ja saa mitään hirveitä' lihaksia, mut pääasia et pysty paneen ja soittaan kitaraaa.saatba naamssa on taas finnejä, mut tuskin se mistään kaakaosta voi jotua tai makeen homosta. mä tykkään ku kaikki on makeita ja on muuteskin siistii. mut sit tulee joku ja avaa kalja pullon ja örisee jotain ja horjuu ja kaataa vodkapullonsa ja muilla on hauskaaa...vitun alkoholisti.on terveelisempää vetää kamaaa tai siis pipoo. vodkalalla ja herkalla oo ku se ero et mä tykkään enempoi olla notkuissa herkassaja se on laittomammpaa ja siihen voi aina delata -mahdollisuus uuteen kokemukseen siis. ihmiset pelkää kaikkee kuolemaa ja sen sellasta. tai sitäet niil ei ¨loppuu rahat,.

ne luulee et mul on vutkseen rahaaa kun annan niille pelikortit ja pelaan iitten rahat ja sitten tajuan, et mitä vittuu! mä höpisentässä yksikseni ja kirjoitan jotain vitun kirjaa vai mitä mitä.

hei mulle eräs rajas naikkonetoi lahjan ja anto sen mulle oranssinvärinen spektroliitti kaulakoru jos on neliön mmuotosii2,2 cm x 3,6 cm kokoisia orannssin värisiä spektrolitti stemuja smaragdihionnalla tai siitäö hieman yksinkertaisempi seka tyylihän toi on, mut tää oranbssi on kalleinta spektroliittiä ja nyt mul on taas aihetta tarjotaa valoa tuolle ...mikäse n nimi nyt oli ..vittu! no irmelille. ukot katsovat innokaina juuri saapuneita vieraita ja täytyy snoo, että ukot ei miternkään peittele sitä että niitä kiinostaa naiset. mä jo kelasin, et jos ne onkin jotain piilohintareita joka ei oo ees kunoon homonnäkösii vaan niitä ween vajakkeja...vahjareita, mieklummin kehari ku vahjari sanon mä.

vittu täällä on jotain ukkoja patterien kimpussa eikä ne oo tullut sanoon mulle mitääään _täytyy mennä puhutteleen niitä -vittu mitä moukkia tulevat ku kotiinsa ja eivärt esittele itseänsä. ....putkimiehilllä menee poutkeen kohta ku mä tarjoon niille havit eiku kahveet siis ja myrkytän ne tuolla jauholla. mulle se on smantekvääku oon muuteskin aina pirtee kunnes joskus tipun ja sit nousen ja taas on pirtee. pitäsköhän kokeilla krapulaaa, kyl se ihan sistii olis, mut sitä alkoholin litkimsitä mä en tajuuu tai vittu eise toimi ku se o laillistakin. ilman riksejä elämä on vain sana joka ei merkitse mitään

. oon vittumainen mies, mutta leikkisä.
ja ukot alkaa oleen ihan pöllyssä eikä tajuu mitään. kyselee kokojajn jotAIN JA TYÖT JÄOI SIT SIIHEN, VITTU EI MMITÄÄN TYÖMORAALIA -eix ne tajuu et iiil kulkee nopeeemmmin...ne kysyy lisää kahvii.D -nää saatana tuli pummiin multa aata ja esittää muka et olis kahveissaan. tarjosin kumallkkein röökit eli jointit ja ne kysyy mitä se on ja mä sanon et luomusauhuu. Nyt ne ei enää tajua ottaa tavaroitaan mukaaaan kun ne lähtee. perkele isoja ukkoja saa paimentaa. jos mä tarjoisin iiille pitzaa ...joo silokki pitzaaa nin ne vois muuttaa tuohon metsään ja olis tarkkailuasemissa ku pöllöt -kyl iitten ööögat on suuret -ne puhuu naisita, nyt muakin alko kiinostaan. eihän prii kannnata vetää jossei soita tai pane tai voihan sitä, mut silleen mulla se toimii aprhaiten, et ekana ekat ja tokana tokat.

lainaankin tota kaasuhitisiä ja alan hitsaan ton ständin ainaskin kuntoon. ukot meni röökille ulos -ei ne varmaanaaan mun selkäni takana musta mitään puhu -veikkaan, mut ihansama...en oo kirjoiterllut mitään mielipiteitä istään, koksa mielipide on teotria jomnka voi kumota toisella joten tässä vos olla vaikka arabiaa. MIktä kahvia ne joi? mä sanoin et perulaista inkapaahtoo jos on kaakaooo seassa ja mirhamii myös Ukot katsovat uteliaana tähän huoneeseen -ne kysyy onko tää huone studio. mä sanon, että tämä on hissi ylös ja jäätte kolmanneessa ennen avaruuskeskusta ja ukot katsovat
kummakin kattoon ja imeisesti päättelevät toisin kuin minä -obvat olleet liika telkkurisssa kiinnoi. mä paistattelen mielummin sähkövalokylvysssä ja oon hoit and awet...pysyn notkeena. 6 leukaaa toinen veti . toinen kaks -heh.noooh...mä en viiitti vetäää etteivtten olisin ylimielinen ja loukkaisi heitä.
kysyn viimein sen mikä unohdin, et koksa ne korjaa patterit kun ne pitäs ilmata. eiku en onkin lämpimät. mä yllytän niitä ottaan kitaraa käteen ja soitan lisää ryhmää -ukoilla alkaa meneen kovaa ja tuleehan silleen lämmin. ptukimiehet ei korjaa pattereita..mmmmmm. jaaa, mä haen tbrbiequita varssta ja näin tästä tuleekin mexokolaoinen coctail-tilaisuus-ihan yhtä kamalaa paskaa ku jossain jenekeisssä. miks mä vihaan jenkkejä enempi ku muita vaikka tunnen sietöä ryhmää, mut KADASTAHAN KAIIKKI TYKKÄÄ KU SE ON SOUTHPARKIN LANSEERAAMA HUUMEMAA JOSSA SAA KAIKEE LÄÄKETTÄ TUKKUHINTAAN JA EI IHME ETTÄ LUISTIN LUISTAA.

EILEN VAI OIX SE TÄNÄÄN...IHAN SAMA KIRJOTIN 5 TUNTIA TEXTARIA YHEKLE MUIJALLE -TASI OLLA ENKKA. mä kun en oo luurissa mikääm lörpö ja muovi on ihan perseestä. mä e voi sietää muoviesineitä.

piti äänitellä, mut eihän tässä voi ku on juhlat! mä en oo mikään juhliha tyyppi, joten meeenmakkariin päin ja otan tämän lhjan kainalooni -tänä vuonna ei oo tarvinnu pilluu rukoillla. kaikki menee täydelisesti ja kohti -en ihmettel mitäään, mut oon jotenkin varmaan tosi diiootin näköinen koksa mä kuolaan kuin koira ja ei sekään haittaa ettren oo vaivautunut poukemaan päälleni soopeliturkin joka on nikkoihin asti ja on ul jalassa villasukat sil nyt tääl vasta lämpenee -mä tunnen muuten ton. aina perse pystyssä -voi vittu!

zombie m u s s e
zombie m u s s e

harmaitten ääni

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

ja tämän näköinen heti hoidon jälkeen


= Bodykaarti =  1

Tänään tapahtui aika absurdi juttu joka oikeestaan huvitti enempi kui vitutti.
Mun piti nähdä henkivartijani normi pelipaikalla -se ei koskaan oo myöhässsä, mut nyt sillä on hyvä huono tekosyy olla sekaisin ja olla vituxeen myöhässä ja jouduin hoputtamaaan sitä. siihen uudelleen valitullle pelipaikalle tuli sit henkivartijan henkivartija ja hieman myöhemmin vielä jatkumoon lisäää henkivartijan henkivarijan henkivartija. ja tää mun originelli henkivartija sekaisena miehenä hukkas mun/meidän rahaoja sun muuta ja alkoi mua syytteleen siitä ( oli tavalllaaan oikeassa).

Tampereen koskikeskuksen ja alarannan välillä on se punainen tiilirakennus liikeineen ja siellä tillanderin korukaupan edessä homma kärjistyi ja mainostulua sun muuta alkoi lennellä sinne sun tänne ja vartijakkaan eivät puuttuneet asiaan -se kyllä voin hyvin ymmärtää. Isot kot huutavat toisilleen kolmesta kympitsä (periaatteet panaa enempi kuin raha)) kun sen on mun originelli jotenkin onnistunut hukkaamaaan. Ymmärsin viimein poistua paikalta jotta tilaanne rauhoittuisi ja ei kävisi hassusti kellekkään. Soitin vielä henkivartijani emännnälle, et se tulis hakemaan ukkonsa pois ja nopeeta. Nyt tiedän ,että hommat on kunnossa ja huomenna jo nauramme koko asialle. tosin mulla oli aika hauskaa kyllöäkin kokoajan, mutten sitä esittänyt naamallani mmitenkään ettei olis hmopo lopullisesti päässy karkaamaan. Mä olin hoputtamalla sekottanut koko pakan -myönnän ja onnex sentäään tajusin poistua pelipaikalta. eihän sekavalle ihmislle voi selittää asioita ymmärettävästi ja en tajunnut heti kuinka sekaisin bodycardini oli.

Joten oon asian omaisille pahoillani tyhmyydestäni ja kyllähän nuo henkivartijani syömät lääkeet ja muu esim. tiedossa oleva tulosa oleva linnareissu rassasivat häntä ja näin homma piti ulostaa pois päivä järjestyksestä ja ymmärtää, että täl oli tarkoituksensa ja opittavaa toisitamme.. Mä rakastan niitä heppuja joista yksi on muuetn nainen -tiukka sellainen:D Mä hputin ystävääni kun mulla oli muka tapaaaminen erään nais agenttini kanssa, mut se oli tietty myöhässä -mä olin liian kärsimätön kun mun piti valoittaa todellista minääni hieman ja toimen kuvaani -mikä ei ookkaaan ihan helppo juttu äkkiseltään.


= luopuminen =  1

On niin jumalainen olo, että tähän haluaisin kuolla.
Tyhmyyden antaisin voittaa ja ihailla kuinka kaikki kaunis
tuhoutuu ihanasti pikkuhiljaa räjähtäen orgasmiatomeiksi kaikki pirstoutuu niin pehmeästi kuin pumpuli ja se tuntuu hyvältä -kolahtaaa kauan ja vain hetken -aikaa en pysäytä, vaan
annnan sen mennä hidastettuna tämän kaiken tuhon ja paikalla ei ole enäään sijaa.
Rajattomuus sykkkii ja laajenee sisällämme. Tunnnen kuinka silti kaikki tiivistyy jähmettyy paikoilleen.

On mulla unelma, mutta luovun siitä nauraen kuin Jeesus ristillään. Tätä valhetta voi sietää tai antaa mennä kaiken omalla painolllaan. Irottaa sen viimeisenkin ankkurin ja haihtua
ajan tajuntaan vaihtua. Muuttua kolektiiviseen tajuntaaan -johonkin suurempaan.

harmaitten ääni ja lusereitten kingi
Jouni Korpi


= Meditaatiossa =  1

Kiinalaisen viden kohdan riitien jälkeen riittien jälkeen asetun selin makuulle ja laitan silmät kiinni. Tunnistan niskassani kipukohdan ja hengitän sen kautta -kipu häviää ja kaikki on yhtä-äkkiä punaista. olen kissa joka leikkii tulipalloilla sekä hyppelee siroilla tassuillaan pianon koskettimilla soittaen omaa merellistä sonaattiaan… sinistä… meri.

Olen rakastunut ja saavun purjeveneelläni satamaan – satamakaupunkiin joka on vanhempi kuin tämä vuosisata, ja niin on myös aikakin vanha. Naiseni ja rakastettuni asuu jossain täällä, jossa lapset telmivät nauraen kapeilla ja sokkeloisilla kaduilla ja kujilla.

Satamassa haisee kala. Vanha satamahuora käveleeminua vastaan lemuten viiniltä.Nuoret rakastavaiset arasti hyväilevät ja suutelevat toisiaan puistojen varjoissa. Katukahviloissa ja viinituvissa miehet juovat viiniä ja heittävät noppaa.Heidän vaimonsa juoruilevat torilla toisilleen ja hankkivat eineksiä illallispöytään.

Kaksituntia on kulunut ja puhelin havahduttaa minut pois matkaltani – ehkä seuraavalla kerralla löydän hänet.

Julma hullu se nauraa Miles Davisin siivittämin tahdein saapuessaan luovuuden satamaan – kun on kynä ja paperi sitä alkaa viheltämään.

Liv Tylerin taloon on satamasta seitsemän kilometriä. Se sijaitsee kukkulalla jyrkän kallion päällä. Kukkula vihertää villiviinistä sekä coca-pensaista. Vanha kumarainen intiaani saapuu polulla minua vastaan astellessani kohti kukkulalla sijaitsevaa lapislatsullis-kivistä rakennettua linnaa. Kivinen linna säihkyy tummansinisenä kuin Livin silmät.

Saavutuani aukinaisen portin kautta keskelle linnan sisäpihaan hän saapuu punaiseen mekkoon sonnustautuneena minua vastaan ja hymyilee sanoen lopulta: "Well". Vastaan hänen silmiinsä uppoutuneena: "Hi, you look like my girl… like an angel. Let me say… the total power rules over me, your boyfriend i wanna be."

Hän hymyilee, mutta vakavoituu nopeasti ja lausuu linnunäänellään: "Now i lay me down to sleep. Pray the lord my soul to keep. If i die before i wake, pray the lord my soul to take."

Nyökkään ja kävelemme käsikkäin sisälle linnaan.Olen samalla onnellinen sekä surullinen.


= kaikki on jo sanottu =  6

en saa laittaaa tänne enäää kuvia ja en sitä tyhmyyttäni enää anteeksi pyytele.
en oo syntynyt tänne anteeksi pyytelemään.
enkä aio olla ilkee ja kaataa tätä systeemiä niinkuin valittevasti jippiille tein aikoinani ja sit ne joutu sen tsekkoslovakkiaan myymään...ihan vaan siks,i että olin provosoinut ja provosoitunut -tunnustan.Olin muka astunut liian korkealla asemassa olevan varpaille -paskat. Joten olkaa rauhassa.

sanottu on jo kaikki, muttei tietty täällä.
Nyt on tekojen aika eikä plaaplaat mitäään pelkästään auta.

meitä on moneksi ja olen suruissani sekä samalla kiitollinen,että iloinen tästä kaikesta.

Jouni Korpi
meidän harmaitten äänitorvi ja luusereitten kingi

täällä mä majailen, kunnnne taas´...mut on pakko olla edellä aikaani ja olla seuraaavat siirot jo kartalla -tietty. oon jo tän elänyt....tämä on toistoa. eikä elää asemassani voi muuteskaan pelkästään lineaarisessa ajassa -zenissä asiat toimivat tekemättä välttämättä tekemättä mitään:)
http://www.facebook.com/profile.php?id=547993582&ref=name


= Jumalat On Hyvässä Kuosissa =  3

Meidän jumalien aika on monasti liian kallista aivan jokapäiväiseksi.
Meillä on paljon säädettävää ja vastuu soittaa ovikeloa ja puhuttaa kännykällä.
Vastuu ilkuu lapsosten silmissä ja soittaa pääsi täyteen zombie-muusikkia vittuilakseen
silleen, et on nöyrryttävä ja mentävä peiton alle herätäkseen taas johonkin täysin tuntemattomaan tapahtumaketjuun joka ei tunnukukkaan enää samalta unelta kuin aiempi.

Teille opetetaan harhaoppia joka kertoo vaatimattomuuden kaunistavan.
Paskat !
Teille opetetaan, että rehellisyys perii maan.
Paskat !

tässä mul ei oo mitenkää hirvee jumaluus
mielessä, vaan tää keväinen pee ja juuri
saamani se päivän ekan sähköiskun
aiheuttama eufforia ja trauma.


= pölisee =  1

sähköiskut saatuani taas kitarasta ja mikistä päätin nörttäilystä siirtyä imurooimaan huonettani joka hiemna pölyssä kaikin puolin, mut en olis arvannut et kaverini (yleisnero, multiartisti jne.)villen katolla roikkuvat origamit kun puhdistaa, niin saa
helvetikseen sauhuja -niitä on meinaaan kyymmmenittäin tuolla -kaikenlaisia elukoita; lohikäärmeitä, sun sellasta, kukkia, ja moderrnimpaa tuotantoo.

aini vittu unohtu, mun on nälkä!
suklaa puuro on hyvää

hajotin parit akmerat joten nyt ei tuu kuvia....ainiin eihän tää ookkaan facebook jonne tän linkitän -täältä en oo toistasex anteex ssäaaanut jotain kuvaa mitä mulle ei oo vaivauduttu ilmoittamaan -emmäkään tosin liikoja sääntöjä lue. tykään koklata, niinku pikku nassut sanoo


isomies itkee  3

oon virallisesti leski -vapaaaherra...niinku viranomaiset asian ilmaisevat
täs on siitä runoO.

MIssVALLANKUMOUS
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kun jotain kirjoittaa parantaakseen maailmaa,

se voi vaikuttaa propakandalta.

Se salataan tai ajatuksien virrassa tiedotetaan.

Aatteen, liikkeen vuoksi teen mitä tarvitaan

- en itseäni säästää haluakkaan.

On aika sanoja muuttuvia toteuttaa;

tajuta kuinka paljon vastuuta voikaan yksinään kantaa.

Ei aikaa kannata rahalla mitata

ja ajatuksiaan hukata peloillaan -häpeämme turhaan.

Ja on hävytön rajattomuus -se tulee aikanaan

hajottamaan suhteellisuuta ahneella vallanhimollaan.

Epäilen jatkuvasti itseäni ja kaikkea -mikä on todellisuuta.

Ja sitä asiaa on - pääsäni soittoaan jatkaa

Kaikki voi mahdollista olla, ja mun pitää osata elää sen kanssa

- en saa olla voimaton, vaan levoton.

Ja tajuan jonkun haluavan kuunnella kaikkea tätä mitä kannan

- en yksin ookaan, vaan osa joukkomme tajunnassa.

Ja sitä asiaa on -täytyy kirjoittaa.

Onko tämäkään mitään todellista, vai luulenko vaan.

Mun tarvii olla valveilla; oon osa liikettä,

joka voi Jumalalta muistuttaa -vai luulenko vaan.

Kuka saisi minut värään väriin uskomaan -pakko ei oo uskoa.

Voin olla uskomatta vailla toivoa

- elää sääliin sairastuneena.

Ja sitä toivoa saan jakaa joukossa,

pysyä nöyränä harmaassa massassa

tai uskoa tiedon julistaa, tatuoida aivoja toimimaan -tuntea vastuunsa,

ja osata se suhteuttaa -mitata tajunnan voimaa.

Ja sitä voimaa on, ja en saa liikaa huolestuttaa -leikkiä Jumalaa.

Siksi epäilen uskoani kasvavaa -turhaksi voi joku muuttua.

Elän ajan virrassa ja piirrän tulevaisuutta

- se ei koskaan loppunutkaan.

Ja se saa mut yhä uudestaan kuvittamaan tulevaisuuksia.

Mun on jatkettava matkaa.

En saa pelätä, en saa itseänikään pettää -tai muutun turhaksi.

Seison sanojeni takana tai jauhan paskaa, se velvoittaa mut tajuamaan,

että yksin saa kuolla ja joukossa teoksi asiat muuttuvat.

Mun on tajuttava, kanavoida patoja tai hajottaa -paremmin suoriutua

Tarvii kerätä voimaa, propakandaa kirjoittaa -saada muita uskomaan

kaiken olevan mahdollista -ei oo varaa aikaa tuhlata.

Täytyy delegoida; viisasti voimia ottaa ja antaa

- olla valittamatta tai kissa pöydälle nostaa

Rakastaa elämää ; tehdä kuolemalla oikealle silti tilaa

- ei ole varaa miellyttää tai olla epävarma.

Hetkensä on kaikilla -asioilla oma paikkansa.

Jos haluaa antaa; se jostain täytyy ottaa -turhuutta karsia.

Arvomaailma pitää olla kohdallaan joukossa suuressa;

elää osata arkea, maailman ääntä kuunnella,

olla nöyränä osa harmaassa massassa.

Mun tehtävä on liikuttaa ja toimia joukossa karttana.

En odotta maailmalta liikoja, vaan elän joukon voimasta.

Kolektiivinen tajunta on mulla kotina

- osata rakastaa ja vihata;

oikeeta haluta.

Mä tarvin toivoa kestää onnea; ja osata ottaa

jotain mulle oikeeta.

Sä oot mulle tärkeä ja kuljet joukon mukana

- mun oma osani.

Toista ei voi omistaa;

voin vain toivoa, että kestät mukana.

Me voidaan kuolla matkalla

- unelma onnesta voi kadota.

On matkaa jatkettava.