Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.

=sauna ja avanto=  1

Yep, tekipä hyvä käydä avannossa ja saunassa pitkästä aikaa ku on ollut tyhmyyttäni muka niin kiire ettei kerkee ees keikkaileen ja saunooon enää, vaan puhua jotain ween itsestään selvää asiaaa, joka ei oo sitä kaikille niinku muumilehden ryhmälle -onhan siellä joitakin ok-tyyppejä toki. Pitävät jonain kansankiihotajana jne. empä tiedä tai hällä väliä ja asiat asioina joitten takana seistään selkä suorana ja aina valmiina.

Sauna oikea demokratian kehto ja sitä enen tietty avntoon ja mahdollisimma hitaasti kävellllen saunaaan kohti muistaen ekana käydä suihkussa oli upeeta ja join vuoden ensimmäisen kaljani ja poltin backwoodsin sikarinkin ,perkele ja oli niin ku lomalla pitkästä aikaa. Mä kun en oo mikään viihdettä hakeva ja juhliva tyyppi. Enempi oon semmonen työn ja valon lapsi ja nautin siitä vaikka viuttaskin -kaikkeeen tottuu. Traumat kehittää jne. Valittaminen on tyhmöäää paits ehkä lääkärissä, muuten se ei juurikaan auta -eikä kukaan siemmosta kitisijää jaksa kuunnellöa. Kyllä järkevä ihminen tajuaa muteskin koska toisella on hätä, mut onko todella niin nykyään.

Saunassa tuli juteltua poliiisen ja rakennusmiesten yms kaikenlaisten ukkojen kanssa asioista joista en tässä puhu -lojaalius on in kuten ovat yhteisöllisyys, henkistyminen. Ja nää perkeleen poliitikot (näyttelijät) ja niitten kriitikot eivät sitä tajua minkälaisia pellejä he itsestään tekevät. kritiikkiä kyllä tulee, mutta ei mitään sen tilalle, niinkuin mun tai meidän unelma joka jo on hamaassa taloudessa omavaraisuus ja luomuilu muutenkin eikä mikkään tukiaiset ja ilmainen raha ja muu -työtä on aina niin paljon kun kerkiää tekeen. Jos sitä ei tajua on päässä vitukseen vikaa.

Nauravat selkäni takana ne jotka eivät sitten tulekkaan pelipaikalle. Halveksin pelkuruutta ylikaiken. Kyl mä tiedän et voin kuolla koska hyvänsä, mut ei se mua haittaa kunhan asiamme etenee -pitää olla nöyrä ja uskoa jos haluaa jotain nähdä, sillä on paljon asioita joita ei näköjään kaikki huomaa tajuta.

Joo olis tosiaan kiva taas alkaa keikkaileen kun biisejä teen voimstelun jölkeen -tää kone kun sammuu kahden tunnin välein automaattisesti, sillä ajantajuhan tässä mmm...harmaitten äänitorvena ollessa menee, mu valittamatta paras ja itsehän oon tän roolin ottanut.

Emmä tänne oo syntynyt mitään pyyteleen. Kyl joittenkin pitäs tajuta , että työ palkitsee mja elättää sekä ruoka ja se , että perhe on yhteiskunnan perusyksikkö josta kaikki lähtee ja se peilaa hyvin yhteiskunna tilaa.

Turhautuminen ja ahdistus jäi avantoon ja heitin rintataskusta löytyneen piripussin pois, koska se oli jo toiminut ilman vakavampaaa käyttöä ilmeisen tehokkaasti. Eihänmaaaninen ihminen piristeitä tarvi -ruokaa ja musaa. otan kitaran kätöseen ja koitan olla tekemättä mitään vakavampaa -kai mä anna tän loman nyt suosilla itselleni anteeksi ja jatkan taas huomenna -tyhmää
palaa lopuun kesken töitten. eli tauon paikka.


= kannabis kysely =  5

Teenkin kerrankin näin päin , et kopioin eSmes aamulehden blogiin kirjoittamaani tänne. tätä oon käyttänyt starttisivuna ALKAESSANI KIRJOITELLA KAIKKEE -vitut niistä kuvista!
Rakkaallla on monta nimee, sanotaan:D (sanaarvoitus niinku se jippiikin)

Minä kannatan kannabiksen laillistamista ihan jo yleisen tarpeen, hyvinvoinnin ja yleisen painostuksen vuoksi -myönnän, ja niin on hyväkin -emmä saa ja mul ei oo varaa tässä kyseenalaisessa asemassani olla ahne tai väärässä -tai lähtee henki ja asema -ihan sama kumpi koska sillä ei oo eroo.

En oo ikinä aiemmin lattanut itseeni mihinkään kannabisluetteloon ennen ku faceboook tuli . sitä joku tai aika monikin sitä nimeäni on rukoillut adresseihinsa, mut oon kaikille sama ollut ja oon aina -ei oo nääes varaa.... on jopa rukoillut iham itsekkkäistä syistä myönnän" , vaikka rehellisyyyden nimesssä kun se 10-vuoden kuluessa tulee lailliseksi -näin on päätetty jo- niin sen hintahan romahtaa ja se ei oo mulle en'' mikä eiskibisnes, vaan kusen omaan taskuuni ja joudun keksimään muuta .rai ei mun tarvi...oon jo keksinyt joitakin tai aika paljokin laittomuuksia jokka tullaaan huomaamaan myös ajan kuluessa terveellisiksi kuin kyseinen kannabis. mua ei kiinnosta olla turhantärkee mut oon aina tiennyt asioita ennalta -en tietty kaikkee -vaan ne oleellisimmat -uskossaan on hyvä eläää, vaikkei aina siltä tuntuiskaan. asian tai asioitten vuoksi tässä jeesusta matkien uhraa itteensä enkä siitä todellakaan haluu papukaijjamerkkejä sun muuta turhuutta. mulle mielikuvitus on rakkauden lisäksi tärkeintä valuuttaa ja se , että jaksaa ymmärtää ja sinnitellä kaikesta tyhmyydestä, ahdistuksesta, turhautumisesta ja vihasta huolimatta.

on tyhmää olla olematta tässäkään asiassa omavarainen näin jääkautta ja maailmantalouden romahtamista odotelllessa. otaakaa ihmiset selvää sdillä tyhmyys mua pelottaa ja se etttä alöan pelkääämään jotain, Rohkeita onni suosii, sanotaan.
esim. city.fiissä viimeksi jakauma kannabista vastaan oli allle 11-17 prosentin luokkaa ....tais olla
93 prossaa (eilen)kannatusta, mutta sen lukijarthmähän on keskimäärin minun ilääni 35-vuotiaita sinkkuja ja yh-äitejä sun sellasii -sitä' city.fiiitä lukee 4 kertaa enempi ihmisiä suomessa ja lisäksi sitä luetaan kaikkialla idässä ja euroopassa ja ameriikoissa kuten facebookia...osaltani tietty ooon linitellyt jotain asioita sinne ja kiitos kuuluu TÄSTÄ harmaassa taloudessa SELKÄSURAN ELÄVILLE -TIEDÄN OMASTAKOKEMUKSESTANI, ET SE ON VITUN VAIKEETA. JA NIIN ON HYVÄ.se. tykkäävät suomalaisista ukoista -niitä onkin enempi ku pystyin kuvittelemaan -he siis osaavat suomea -ween hipit!!!:D

KIITÄN ENITEN CITY.FIISSÄ JIHADIA kun SIIS TÄÄLLÄ en nuole näinkään paljon ja se onkin viidestä vai neljästä blogiystävästäni se yksi joka osaa seistä kuin mies sanojensa takana.

tämä hippi lähtee näin puuron syötyään hiihtolenkille.moi !

MUUMILEHDEN KANNNABISKYSELY:)
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/kannabis-kysely?xg_source=activity

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

NÄITÄ KASVAA MULLA JOKAPAIKASSA PELLOLLA JA KEVÄÄLLÄ ISTUTAN TAAS LISSÄÄ, KUN EI OO JÄRKEVÄMPÄÄKÄÄN TEKEMISTÄ




= nää naurattaa kunnes vituttaa =  1

My dearest,

How are you today?.
I think it was cool over there with you, as you think about me and our meeting very soon for a beautiful life. I felt very happy to read your mail today, as I like to come to work with you immediately after the transfer of my money for your position for a better life.
My dear i prayed and fasted when i got your contact before it was revealed to me by God, that you are the right man for me, which I love and appreciate our caring, without difference, and I know you will not disappoint me.

You can reach me with this number ( +21- 85- 29-66-57) office in the church, and you tell Rev Ken Aduma that you want to talk with me, so he sent for me to come and answer your call.
My dear i want to come over to meet with you for the rest of my life as i have seen that you are the right man for me and i will like you to help me and the transfer of my (3.8 million dollars), so that you can send me some money to prepare my travling document to come over to meet you for a better life.
I love you so much, and i can wait to meet with you for the rest of my life, and i am looking towards that lovely day when i will be meeting with you for therest of my life after the transfer of my money to your possition so that from there you can send me some money to prepare my travel documents to meet with you for a better life.
My dear, I would like you to send an e-mail to the bank today about the possible transfer of my 3.8 million dollars deposited TRIODOS BANK OF SCOTLAND, which my name appears as the next of kin due to my refugee status here in Senegal. I have informed the bank about you and they are waiting for your e-mail address, so that they can use this money in their position for our beautiful meeting.

Here are the contact details of the bank in Scotland, where the money was deposited by my late father is as follows,
TRIODOS BANK OF SCOTLAND
Name of the officer is the transfer MR OLIVER STOCKEN.
Telephones 00447-031-810-873
FAX NUMBER 00257-031-85-987

Already, I have informed the bank about my intention to clame my late father deposit of which my name appears as the next of kin. The only thing the bank told me is to look for a foreign partner who will assiat me in the transfer due to my refugee status here in Senegal, as a refugee i am not allowed direct claim on the money, but through an appointed representative as the united refugee law governing refugee all over the world state.
Based on this information, i will like you to send an e-mail to the transfer department of the bank today with this e-mail address
triososbafrltd@mail2Uk.com
Attentioned Mr. Oliver Stocken transfer of the foreign officer of the bank telling him that you are my representative and that you want to assist me transfer my (3.8 million) dollars deposited by my late father of which i am the next of kin.
The account information are as follows.
ACCOUNT NAME DR MUSTAPHA AMMED
AMOUNT 3.8 MILLION DOLLARS
ACCOUNT NUMBER 87423006
NEXT OF KIN VIVIAN AMMED

God bless you as you do it today my love

täs on ilmeissti joku joka ei haluu ku pelkkää hyvää mulle ja ei oo kiinnostunut pätkääkään pätäkästä ja ei voi ola mitenkään muuta ku aidosti rakastunut muhun ja muuteskin homma ei haise, joo, yep. taidan lahjoittaa jotain ikinimuistoista tälle, juu. näitäkin muuten voi huijjata. huijjata huijjaria siinä on haastetta,
jota en ihan kaikille suosittelisi.

en viittinyt siitä neeker...eiku afroamerikkalsesta eiku afroneekeristä laittaa kuva..näytti fiksulta kuvalta -kenenkähän sekin vaa on,:)

tän takii , mulla o ihminen TAI IHMISII joKka lukee eka mun postin etten kilahda tai hajota mitään.....se on parempi tapa hajottaa jotain ku vetää turpaan ainakin semmosta joka ei liity asiaan , oon huomannu

joo aaafriksssa on todella hätää ku on tällästA SHITTII

otin jotain numeroita ex. etei kukaan vaan tee mitään tyhmää:D


= ongelma(ko) =  1

kyl mä aina oon ollut tämmönen kaikille sama ja irmeleille naistennaurattaja. se vaan on alkanut vaivaan jo silleen, et kaverikkin ovat joutunet puuttumaan suorastaan kun en malta olla pokaamatta vieressä seisovaa naista, vaikka pari tuntia sit juuri joltain numban sain. Naisen nimen unohtamisessa on seksikkäintä se kun saa avarin, mut ei kaikki sitä tee ja se ei oikeestaan harmita, vaan se et mä loukkaan niitä vaikka rakastankin...siis niitä kaikkia -kuinka monta naista voi rakastaa. oon kerran ollut naimisissa ja oon vieläkin virallisesti leski ku muija jäi auton alle kamoissaan. se oli mua vanhempi ja se
ei voinut sietää sitä ja oli sairaaloisen mustasukkainen musta ja tappeli jokaisen irmelin perään joita katselin, mut hänelle olin uskollinen loppuun asti 7 vuotta ennen ku se petti mua ja oli depiksessä ja kadulla paskana ja aloin tietty harrastaa kamaa ja irtosuhteita ennen eroamista ja uuudellen yrittämisiä häntä mut ei se sillon sekäään auttanut. Ero kirpaisi enemmän kuin se että hän kerkis kuoleen ennen eropaprujen voimassa oloo ja jossain on vieläkin hautakivi jos lukee korpi...siiis mun sukunimi -ei se mua haittaa poliisit epäilivät eka et mä olisin järjestänyt kyseisen onnettomuude jota se oli. yliajaja asuu ec-anopin naapurissa ja on edelleen ihan mukava oon sitä joskus joulunpyhinä käynyt moikkaamasa -en tosin vähän aikaan...

niin asiaan. onx mullla joku etuaikainen 50-villitys vai pitääkö mun todistA JOTAIN TYHMÄÄ TAAS MUKA..EI VITTU !

Kun menin ekaa kertaa teatteriin ohjaaja timo seppälä sanoi mulle, et "eix se zombie sillain, et jokainen vastaantuleva mekko on potentiaalinen pantava" -vittu mulla ei yleensä leuka loksahda leuka alas ja suu auki, ei...mut sillon mä kelasin, et miten toi mua osaa lukee noin -mähän oon pelimies.....kaiki tavoin faijja pelas koritlla multa ja broidilta aina viikkorahat ja miel ei ollut si rahaa ja se vitutti. sitten älysimme pelata kimppuun ja nyt varmaan faijjaa hymyilee haudassan tai missä lie tälle, et musta on tullut tämmöinen -sen jatke tavallaan...siis huijjari joka on pitänyt muummuassa peliluolia, hoidellut papreirilafkoja ja ottanut valtion ilmaiset kela-tukiaset työllistämisessä ilololla vastaan jne. n osaan lukea ihmisiä ja kiitos gfaijjan, lapsuus taraumojen, teatterin, mielikuvitukseni jne. mut asiaaan.

nonni. monet kaverit on sitä mieltä et mun olis harkittava/mentävä vakavasti jotain hoitoo/n tai terappiaa/n asiaan -itse ajattelen , et yksinkertaisesti vakiintuisin ku nyt se on kovin helppoo kun naisia on joka puolella. netissä biljardia pelaamassa, väittelemässä jossain keskuteluissa. busseissa jne. sit on tää mulle täysin turha noste esmes facebookissa ja livenä. emmä yritä ees olla siisti kovinkaan usein ja puhun törkeesti ja oon kaikille sma ja silti naiset ne tulee suden suuhun ja ovat tästä rentusta ja kusipäästä onnelisia muka. se on jotain pimeetä ettei se enään ees ihmetytä eikä a i n a enää huvittakkaan. se on kuin pakkoliike. refleksi. johtuukohan se siitä et oon tämmönen remumaisesti tai italialaisittain mammapoika joka palvoo äiteensä -faijja delas kun oli about 17 ja rocktähti mielestäni -nyt asian haluaisi unohtaa ja sen koko ekan bändin, mut se kävelee vastaan ja ilkuu niinku nämä naisekkin -pitää varoo, mitä toivoo sanovat viisaat kiinaliset. jos mut joku tappaaa se on joku nainen. mä jotenkin tiedän sen, mut eise mua haittaa ku mä oon silleen ainawalis ku tarvii apuu tai asiat sitä vaativat.

asiat on siinä jamassa ollut monta kertaa et törmäyskurssia ei oo ehditty väistää aina ja nyt se on tietty isompi ku koksaan ja mun pitäs tehdä jotain. ei tää oo enää normaalia ja mun moraalinen selkäranka on matona tässä asiassa -se on pakko myöntää. MÄ kelaan menä naimisiin, se venakko jätti mut ku sai selville asioita ja se pisti mut miettiin ja antoi mulle omaa myrkkyäni ja se oli mulle oikein ja mun sydän murtui, mut ei se kauaa hajalla ollut k...kolmepäivää jos sitäkään. naimisiin on ajatelklut mennä jos enään tajuan rakastaa oikein -mitenkä voi rakastaa oiein kun rakastaa sokeena kunnes seuraava -emmä oo pettäjänä ollut kuin kerran kun olin avoliitossa kaks vuotta.

se periaate mul sentään on ollut et yx kerrallaan...ren laske tähän muutamaa ryhmäseksikokeilua tai nyt naurettavaa bi-kokeiluaikaani. nyt mä tosiaan kelaan kuka hän on, vai alanko munkix -mikä on jo ennalta tuomittu yrityksenäkin, mut eihän montanaista yhtäaikaa voi rakastaa. tää nyky tekniikka takaa sen et naisia voi olla kuinka aljon vaan, mut en oo vielä luisunut petturuuteen kuinsen kerran, mut jos en jotain tee sekin kävele eteen...eikä siitä mitään hyvää tule seuraamaan -joo, oon vähän maanisdepressiivinen, mut omn säälittävää olla masentunut joten oon mielummin maaaninen. olin yli 7 kuukautta ihan yksin masentuneena ja oon siitä kirjoittanut ...siis siitämielisairaalakokemuksitani juttua joskus tännekkin.

Mulla on semmonen kutina, et mun pitäs olla enempi mies eikä leikkiä -tää on itselleen ilveilyä ja pellen hommaa ja alkaa tuntee todella, et kusta on päässä ja paljon. mä tykkään otta riskejä, olla häikäilemätön jne. sekin vaikuttanee, mut kaikille on kengittäjä.

mä tiedän et mua pidetään suurudenhulluna ja selkäni takana puhutaan nauretaan ja ihmetellään eik äse mikään ihme oo. mä tykkään järkyttyä -johtuuko se siitä. mä nautin siitä et sattuu...ajajttelen et tulee poarepia biisejä ku on ahdistunt ja hajalla ja hajoittanut jotain kaunista. sitten ainakin jne. mä kelaan et kaikki on mahdollista ja niin tuntuu olevankin. nyt toivois et olis normimpi ja pystyis ihan tavalliseen suhteeseen niin kuin muutkin ikäiseni ja vanheta arvokkaaammin -vanha ukko jahtaa 17 vuotiaita sehän on naurettavaa. ja mä oon vaan vittuillu takas jos joku on mua pedofiiliksi sanonut -yleensä joku lepakko.

ainawalmis on tunnuslauseeni meitin harmaitten keskuudessa (harmaantalouden äänitorvena toimiessa)

Se on aika tiukkaa hommaa ja oon kelannut, et se voi vaikuttaa tähän mun ongelmaksi paisuneesen asiaan. viimeksi iskin naisen tänään kotiin tullessa bussissa 7 tuntia sitten kun tulin muumilehden bloggaajien kokouksesta -siellä kokouksessa ei ollut ketään mulle pantavax sopivaa, paits tietty tarjoilijat...siis Treen hotelli tammerissa Vihtorin kirjastossa -noi asiat vaan on oppinut vainuaan.. vittu mun kanssa sanon mä ja en tiedä nauranko kun itken ja itkenkö kun nauran,...oox möä joku roolinvetäjä et mul on rooli jäänytpäällä ku jollain ellaerosella ja oon näin kehitysvammainen tai silleen musta tuntuu -ikuinen oika...peter pan joka takertuu eikä malta päästä irti -kivireeksi sitä voisi jo sanoa. täs on itsetutkiskelun paikka, mun on montakertaa pitänyt tää kirjottaa mutten oo sitä vaan tehnyt tai halunnut. nyt tää vois olla eka askel -toivon sydämmestäni niin, sillä mä hluun oikeen perheen ja elämän joka ei oo näin sekava. Vai kuluuko tää toimenkuvaan kun joudun muutenkin oleen veitsenterällä ja elämän jonkun mittapuun mukaan varallistakin elämää erilaisten psykopaatien kansa sovittelijana, takapiruna, artistina, huijjarina jne. syy seurus suhde.

tuli mieleen, että miksen kysy euvoa aina zenissä olevaan kirjalija ystävääni jota pidän gurunni -vai luulenko vaan, shoubisnes sekoittaa ihmisen helposti ymmärrän sen, mut ei niistä artistesita tälläsii oo tullut ja mä tykkään enmpi keith richardista ku jaggerista. ja en osaa antaa itselleni anteeksi yleensä mitään kovin helpolla ja tätä mitä jtän taakseni tulen löytämään edestäni.

sitten kun oon nin herrasmiestä ja romantikko, niin rahaa palaa naisiin tykkään antaa muutenkin kavereille lahjjoja/lahjuksia, rahaa apua) omasta tahdostani. kyl mä tajuun et manipuloin, mut en oo osannut sitä karsiaitsstäni -ainakaan v i e l ä. olis korkee aika tehdä vaan se. mä ohjaan filkkoja ja teatteriii, mut itseeni en kovin hyvin. itsensä kohdalla sitä on sokea. sen tajuun. mut syylistävät naiset löytyvät edestäni ampuen minuun koston kaktkeria nuolia...kostonenekeleitä...taivaallista sotaväkeä.
tälläisen häpeän ja vision -onnisttui syylistämään siis eräs ex-avovaimoni sai aikaan tavattuamme kaupungilla.Olin bussipysäkillä tapaamisemme jälkeen ja kun tää taivaallinen sotaväki saapui ne minuutit...ne tuntuivat ikuisuudelta ja silloin olen hävennyt viimeksi. eli noin 4 vuotta sitten. tämä ikuisuus viimein päättyi busin tultua ja seurasin erään naisen pepunliikeitä ja ryhdyin taas runoilemaan tyttöselle jotain ja ahdistus ja häpeä olivat tipotiessään.

Naiset ovat se voima joka mua potki eteenpäin ja sen takia on vaikee puhua tästä edes ongelmana, koska voin nyt jauhaa ihan paskaa -myönnän.

Ja Hän otti puheeksi kuinka olin käskenyt hänen tehdä abortin ja näin murhannut lapsemme joka olis ollut tyttö ja hän sytyttelee sille syntymätttömälle lapsellemme vieläkin kyntttilöitä syntymä/abortti-päivänä. en ole kovinkaan ylpeä tästä, vaikka silloin olinkin pentu ja kelasin et abortti on se oikee tyyli (olin silloin katujengissä ja tappelimme punkkarien kaa...onnex pian alko pukkaan keikkaa niin, et se sählinki unohtu ja ei tullut hirveeesti raatoo) itsetuntoni ailahtelee tämän tästä. siinä se kerrankin tiedän et häpeen. tai ehkä luulen niin -mä oon umpikiero ukko. siksi puhun paljon peiliin katsomisesta.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

ennen ku oltiin koulussa ollaan tuossa kuvasa broidin kaa ja naapurientyttöjen

nyt jälkeenpäin luettun aja "korjattuna" tää vaikuttaa aika normilta...tiedä häntä mikä se normikin on.

(oikeen isona mä voisin kuvitella perustavani semmosen elävän nais näyttelyn/museon, jossa mun kaikki ekaikki olis koollla samassa rakennuksesa -en silti esineellistä naisia vaik näin sanonkin ja yritän olla niitä jalustallekaan nostamatta , koksa se on liian lipevää, tiedän, mut silti sitäkin sorrun monsti tekemään)

joo kysyn gurultani joka on taloainen kirjailjaystäväni ja opettaa myös niitä juttuja joil pääsee zeniin.....
joo kysyn gurulta taloainen kirjailja ystäväni joka opettaa myös niitä juttuja joil pääsee zeniin....tää on jotenkin tää huvittava tää loppu.


=diiva=  1

Pintamaailma on pintamaailmaa ja nyt elämme henkistymisen aikaa
-se on väistämtöntä. Eno tuli taas sen nuoren (mul o tosi huono nimimuisti joskus:)kaverin kans lukeen raamattua juuri kuin tilauksesta. Mulla ku on huomenna aamulehden bloggaajienkokous ja siellä tietty kuuluu pitää pieni puhe. No mähän sain tästä raamattuseurastamme taas hyviä ideoita ihan tajuttomasti jokka supistan selkeeksi ja vedän sitten lonkalta lopulta kaiken ihan jo jännistys momentin vuoksikin. Ekana ajattelin etten meenkoö ween kissanristiäisiin kun mua ei todellakaan kiinosta pintamaaailma niin paljon kuin joku voisi luulla, mut juttu voi olla hyväkin lopulta.. en mennyt Lossiiin hugh hefnerin bileisiin enkä ees lotharin juhliin (sorganit kaikille tasapuolisesti)enkä tasapuolisesti kenenkään muun bileisiin ku legioonateatterin (kun tunnen olevani niille sen velkaa)kutsuja on muuteskin ihan liikaa ja homma paisuu niinkuin oon arvellukkin netissä ja mun pitää tuijjotella tämän tästä peiliin ja epäillä itteeni että pysyn miehenä enkä paskanjauhajana ja pyydellä mokiani anteeksi jne.-kaikki mokaa ja virheet vaan pitää osata tunnustaa; muuten ei voi oppia ja kasvaa ihmisenä.

kuka meistä ei muka mokais. mut ei itsensä nöyryyttäminenkään ihan helppoa kaikille oo -oon huomannut... itse olen tottunut jo siihen, kokdsa tykkään joskus leikkiä diivaa kuten juuri pian ja .
nyt otan luutun taas kätöseeni ja jatkan sähköisesti edelleen
ja muutun diivaksi:)

Jaahas, nyt vasta tajusin katsoa manuaaalisen postin ja huoman saaneeni haaasteen oikeuteen viranomaisten vastustamisesta -tuli kilahdettua musiikkikaupassa ja heitettyä palauttamani delay- kaikulaite myyjän otsaan
-olis ilmeisesti pitöänyt syödä rauhoittavia kun oonmaaninen. sit ieltä mennessä menin johonki tavarataloon (en mainosta mikä)ja turvamiehet alkoivat vittuileen mulle jotAIN ANDY MC COYSTA JOTA EN SIEDÄ ENKÄSEN MUIJJAA joten sillon mul kilahti kunnolla ja pian oli n vartijoitten kans painimasa ja huitasin yhtäpoliisia, mutten osunut ees. nooh putkassa en oo ollukkaan 7 vuoteen ja kai tosta joutuu maksaan jonnin verta sakkoja -ei mua haittas vaikka pistäisivät vankilaan vähäx aikaa. mul on sentään mielikuvitus jota ei voi vangita.


=teoriassa voin olla väärässäkin =  1

Joku kirjoitti aamulehden blogissaan jotain ilmaston lämpenmisestä ja löi taas pöytään niitä "faktoja". Tuollainen jaarittelu ilman käytännöntoimia jää jaaritteluksi ja on kääntyy muutenkin itseään vastaan koko asia ja ketään ei enään kiinosta loppuunkulununeet "keskustelut" jokka eivät johda mihinkään.

Aina on olemassa se vastapuoli jolla on myös faktoja lyödä pöytään asiasta kuin asiasta ja näin sitä viimein ihmisen rajaton ahneus viimein hoitaa ja ottaa rahat pois hyväuskoisilta ilmastoasioissakin -näin se vaan menee.

pelkät teoriat ja tieokone mallinukset eivät riitä mihinkään järkevään päätelmään ilman empiiristä tietoa, kokeilua jne.esim.da vinci ei ollut akateeminen teoreetikko -naapurilla oli telkku päällä ja kuulin jotain) Joskus kannattaisi ajatella omilla aivoilaan eikä tukeutua mihinkään koulu ja hiippapakuntiin tai mediaan, jos enään on ees mahdollista se itsenäinen ajattelu -siitä vois kirjottaa erijutun:)...niin ja koitttaaa olla altistustumasta muuteskaan massahysteriaan josta ei oo näinä aikoinakaaan apua -näin todellista jääkautta ja maailmantalouden romahtamista odotellessa tai siihen valmistautumisessa---ihan miten vaan.

Teoriassa ilmasto voi lämmetä tai olla lämpeämättä. Asiat kun tuppaavat olemaan teorioita jokka voi tarvitessa tai muuten vaan aina kaataa romukoppaaan ja korvata uusilla.

Tuossa ilmastokeskustelussa on tietty hyvääkin se, et useimmat todella ihmiset välittävät ja jokkut voivat reagoida siihen tekemällä jotain tai ainakin viimein herääävät.....ihan sama mitä tekevät eivätkä oo toinen sormi suussa ja toinen perseessä ihmettelmässä. ja pelkästään ahdistumalla ja sohvaperunoitumalla sähköiseen maailmaan turvaan saamaaan lisää paskaa aivopesua haluamattaan tai halustaan.

ainawalmis


= NÄIN TEITÄ KIITÄN =  1

Ei mun jouseni teille kultaisia sanoja laula.
Te jotka luulette tietävänne ja olette aina oikeassa
tuomitsette meidät jokka yritämme ja anannamme kaikkemme,
että te ette olisi niin kipeitä, kestäisitte ja viihtyisitte,
mutta unohdatte meidät. Asiat kävelevät vastaan -myös menneet.
Suomi on meidän omaa rakasta maata.
Ahneus syö jo teitä. ja maailma muuttuu.
Nauratte meille selkämme takana ja syyttelette,
valehtelette niin kuin emme huomaisi sitä.
Meitä te halveksitte ja jahtaatte -ja kuitenkin pakenette
Pelkäätte muutosta ja pelkurina kuolette.
Jatkatte ihmisjahtia ja valehtelette toimistanne alamaailmassa,
leimaatte vasikoiksi. Minä en pelkää teitä, sillä niin kauan kun on kaltiaisianne Hitlerin sikiöitä, me hirtämme teidät. AMPUKAA JO !
Me hirtämme hitaasti. Se on välttämätöntä, sillä sinä kuka luulet olevasi:olet hämmästyttävän tyhmä. Peto odottaa sinua alimmassa helvetissä.

HARMAAT (harmaa ääni on "poliittinen" klikkimme joka hoitaa asioita joista ei saa kuulemma puhua. SUPOLLE TERKKUJA !

ja kiitos copyright Heebolle taas sanoista ja tuesta. ystävät ovat ystäviä, pokat o pokia ja ubat o ubia.
(heebuli mun piti heittää eka "säkeistö" lonkalta ja muistin varassa kun hävitin se luurin ollessa tukossa-täytyykin tyhjätä sen muistii)


= elämää koeplaneetalla =  3

Taas tuli oltua lääketehtaaan koekaniina ja syötyä vahingossa tyhmyyttäni panadolia joka sisältää riittävästi parsetamoolia vahingoittamaaan terveen ihmisen sisuskalut sen takia kun oli nukkunut niskani kipeeksi vääräsä asennossa -asennot on tärkeitä(kakessa kuten työn teossa esmes). parsetamoolia en suosittelis kenenllekkään; se kuivaa sisuskalut ;munuaiset, haiman jne. ylikuormittaa maksan ja muut sisuskalut myös eikä auta itse kipuun juuri mitenkään kuin lumevaikutuksella, mut ei siitäkään paljon apua jos menee paskempaan kuntoon "sivuoireista" kuin itse vaiva on. Tiedän paljon parsetamoolin uhreja ja mua vituttaaa niitten puolesta. asialle pitäs tehdä enempi ja aionkin.

parasetamoolia valmistetaan käsittäääkseni Romaniassa ku siel on halpatyövoimaa parhaiten. ja parasetamoolia käytetään oikestaan morfiinipojaisten tilalala siksi, että saada enempi rahaa ja siksi että morfiini on liian tehokaslääke tai siis vaarallinen huume pitäs kai sanoa -kiitos propakandan joka on ositttain oikeessa, koska se on silleen laskelmoitu yritysten taholta..

Ihmisillä ei saa olla liian hyvä olo, sillon ne ei tarvi lääkeitä niin paljoo, vaan voivat mieltyä johonkin tiettyn enempi ja se aiheuttaa riippuvuutta.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

sensemillaa eli ganjaa tai siis kannabista joka on terveellistä syötynä ja parempi vastine esmes tupakallle poltettuna ja jota propakanda on eniten sorsinut.ja tupakka sekin on parempaaa kun se on itse kasvatettua ja mautamatonta näin ollen. kohtuus kaikessa tekee asioista terveellisiä ja liika on tietty vaarallista -lapsenkin se pitäs tajuta, mutmut
ja jotta homma toimisin täydellisesti on keksitty erikseen kielletyt huumeet, et saadaan lisää potilaita käyttämään lääketehtaiten tuotteita.
huumepropakanda toimii fiksusti ja vasta nyt on alettu tajuaamaan esim se. että kannabis-kasvi on yksi terveellisimmistä ja monipuolisimmista kasveista jota kannattaais viljellä ja pelastaa todellakin maailma ----eikä mikään vitun paska kloonisoijjat sun muut kloonimaisssit, mut kasvoton isoraha ja jättikonsernit ja yhtiöt tuntuvat päättävän kaikesta lahjomalla esmes lääkäreitä ilmaisilla näytelääkkeillään...vittu, ne on lahjuksia tarkemmin ajateltuna.

vittu tuli oksennneltua eilen ja vielä tänäänkin kaikki paska parsetmooli vex ja tulin hiihtolenkiltä juuri enen tätä, et hikoilisin loput paskat vex.

suosittelen kaikille lämpimästi , että kasvattavat suomessa ainakin kaikki lääkekasvinsa itse, niin eivät niihin kuole jos vaivaantuvat opettelemaan yhteistyötä fiksujen ihmsten ja hyvien tyypien kanssa joilla on oikeata tietotaitoa (jos itselle ei oo...tai eihän ihan kaikkee voi kukaan saletisti tietää) -ei mitään propakandaa. Tässä on se ongelma , et miten saada oikeata tietoa.
terve maalaisjärki ja vaistot sekä aisitit sekä ystävien apu ja neuvot -ei mitään telkkuritietoo...varokaa sitä. kandee olla mahdollisimman luomuna vaan.
Ihmisen kandee esmes haistella ruokia ennen ku pistää niitä suuhunsa, mut nykyään kaikki luetaan tuoteselosteessa joka voi olla totta tai sitten ei.

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.