Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.
Seuraava

= down force makes me down =  1

alonson pitäs voittaaa melki kaikki kisat tai olla kärjkikolmikossa et voi saada kolmannnen maailmanmestaruutensa. sen mukaan massa on semmone tikkunekku ukko et ei see juuri mikkihiirestä poikkee. se tyykäs ku shumi ohitti baricellon silleen törkeesti leikaten ajolinjan et sen alonson oli pakko nostaa jalkaa kaasulta ettei se mee komesataa päin sitä muuria -siinä lähtee henki.

eilen olin kiltisti ja pyörin rellun ja heidin kans amazoniassa ja käytiin teatterilla mikä ei olut auki, mä kyl luulin et me ollaaan elgioonateatterissa, mut se olikin jonkun humpparockbändin treeenikämppä ja mun teki pahaa nähdä gretzi jonkun kädessä alivireisenä ja melkovaitonaisena aivan väärissä käsissä joten maasta taivaisiin kehuttuani bändin nappasin jannulta se n gretzin kätöseeni ja tajusin et mul on ihan hyvä mun oma puoliakustinen, mut siihen pitää ostaa kympin kielet eikä 12 kieliä kun sen kaula on ohuempi ku mun straton.

no mennään heidin kaa legioonaaan ja se muistaa ostaa turusta parit baletttossut meille -ajattelin itsekkin hieman tsekata jotain jooga/tunnetila-ryhmää...siel tulee mukavasti hiki. heidi saa itte päättää tuleekx siitä näyttelijä, ohjaaja vai ompelija vai lavastaja. mä en oikeen kerkii oleen legioonassa niin ku pitää sahata bändin kans joka on ihan tarpeex teatteria.

aki soitti ja sano et guru palauttelee sille mun kirjoja. mut se oli motleycruen joku jonka sain aksulta ja jota en oo juuri nähnyt ku meni hermot siihen, mut on se soitellut mut se saa nähdä se maksa velkansa ja tarjoo mulle hyvää piriä. mulle tulee yöllä soittoja joiltakin tytpyköiltä jokkka on huolissaan mun vähäisestä pirin käytöstä. moon fokusoitunut vaan mun lähimpiin ihmisiiin ja oon oikeestaan bändin kans naimisisa joten mä en kerkii nähdä kaikkkia nyrkillä tapettavia ja muuten vaan energiaa syöviä ihmisiä jokka imee vaan ku huuveriot muttei tuu sit takas mitään palautetta.

mul on avara ja iso sydän ja tykkään antaa lahjoja ja jedata taloudellisesti, mut mullekkin pitää malsaa velkansa ja tehdä niinku on sanottu, eikä mitää seliseli-juttuja. Niistä mulm menee piltti ja voin tempasta. mä mielummin oon bändin kaa tai söpössä naisseaurassa ja diggaan täpöllä yhtä viulusti muijaa, se ei oo kaale vaan aito mannetytsi.

Perkeleen gurulla on sen kirja pirkkalan lainaston kirja. Näin voi todeta , et voi mul olla se AADEEHOOHEEE:D

nam, nyt tulee jotain formulloista. mä en oo silti mikään tifoso.

tuossa alakuvasa mä oon tosi rakstunut ja se näkyy -tai kyl normaaalin ihmisen pitäs osatalukee se naamasta ku o saaanut taas kerranki
unoha kätes ja soita naiselles ! joo mut tälleen ei tarvi käyttää autoja sun muuta. joopa joo. noonni.tä kuva on yhden virolaistytön eiku tä on kyl iraida venäjältä eikä stelena. en laita sen kuvaa tänne koska se voi olla mulle vihanen -se onkin virgini horoskoopiltaan nii joo sen tää o kuvaama

rakastunut
rakastunut
AIDA
AIDA

niin tässä on tää syylinen. mut aina voi mennä jögevaan. siel on siistiä ihan niinku täälläki kamlaa ku jossain on ihan kamalaa

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

lahjotin tuon hatun akille ja se sopii sille tosi hyvin -se on ihan hannuhanhen näköinen tuossa ja muuteskin. meillä panee hyvin sanotaan.
olli tulee tänne pian. tajuais nyt tuoda sen kirjan mukanaan ja mielummin myös joku sininen pami,noi trivarit workkaa paskemmin, mut sit aina voi vetää vaikka palaa jos tekee mieli olla notkuissa...ajttelin pian vetää pikkasen, mut vedän vaan snadisti et se toimii illalla paremmin ku vedän sitä huiolellla ja soittelen kitaralla. pitää olla aina siinä ysin ja kympin jälkeen parhaimmillaaan ihan keikkoja silmällä pitäen pitää rytmittäää elämäänsä ja seliseli:D

aah..hyvää viheriööö.tarkastelen akryyliväritöitäni ja kelaan et kahta niistä pitää vielä maalta huolella, on mul seinät täynnä töitä, mut emmä viitti laittaa sine mitään paskaa ku nä on kaikki ylitte kahdensadan monet maksaa tonnin. joo mul on nimee ku jumalalla. nimi maksaa. sama se on bändissäkin kun sitä myy joten aina pitää olla tikkana. mulle tuotiin lätty ..tää on hyväää mansuhillon kaa. joo, baletti tossut voi olla keikallakin siistit ja mä voin tai bassti tai joku ukko laittaa söpöstelemään jos on hinku. yleensä mä piirtelen tussila itteni ennen keikkaa ja oon huolestunut...se kuuluu asiaan et jännittää. mitä enemmän saa itteensä järkytettyä sen paremmin keikka loppupeleissä menee ja aina tulee paskoja keikkoja oli bändi mikä hyvänsä. rollarit on etulyöntiasemassaa vielä kuolinvuoteellaankin ku niitä ohjaava jumala vetelee niitä oieista naruista ja avot ne ei voi kämmätä ja jos kämmää se onkin hyvä juttu vaikka kuulostaakin paskalta. ne on nimi. hyvä nimi riittää:)


= ¤ RAHAN-TEKO-KONE ¤ =  1

joo bändillä tehdään rahaa ja rahalla ostetaan kamaa ja ruokaa ja pistetään bändi kassaaan jota mä ystä'vällisesti manageroin .

bändi on taas yleisen edun nimissä kokontunut yhteen et nyt pitäs saada rahaa siihen ja siihen ja oon saanut vimein sanottua myöntävästi.
yep, oon positiivinen ja maaninen ukko ja ihmisillä ku alkaa tekeen tiukaan niin aina voi tehdä vaikka bändin ja aina voi tehdä mitä vaan.

telkkurinvahtaamisesta jumittuu ja kasvaa perseeseen sieniä-silokkeja.nuoret sankarit leikkivät pällistelle valoruutua ja ihmettelvät kun mitään ei taphdu ja on hiljaista ...odottakaa älkää laittako mitään päälle, mut turhaan sähkömangenisoi perheen yhteen sohvaan ja olemme simpsonien sarjakuvahahmoja. se vanha hullu merimies on hyvä olemnaan lopussa syyllinen.

ootan malttamattomana et pääsee uusiin tiloihin ja keikalle ja aika se on pysähtynyt ja olen kerinnyt tekemään 350 biisiä ja pari lyhempää joista tulee ninku hittejä muttei ne oo hittejä. äärimmäisesä maistreem hengessä tehtyä crack`n rol jazz and ugh music with shamans.

Muusikstas ei voi kertoo ku soittaa sitä.
lasitoin station to station -biisin facebookiin jossa oon named Hook Jones
laitankin linkin loppuun.Maalasin keskeneräisen hiakerämaa kangastuyksen vielä syvemmäksi ja todellisemmaksi ja hiekka on jos vielä polttavampaa, mut se vesi -se maistuu piparmintulta.

huomenna vois mennä kitarikauppaan ja kirpparille ostaan kultaa tai jotain.
mut huomenna en käytä kuskia vaan liiku fiilllarilla ja busssilla ja saalistan kissamaisesti jotain mulle kuuluvaa -josko se huomenna tulis viimoin.

Emmä ronkeli oo, mut kavereitten naisia ja kaikkia noitia mä en pane ja oo aina niin tarvi mulle naista tyrkyttää -niitä on mukavampi saalistaa. tosin tykyttäjät voi onnistua parempi ku maanisella on ailahteleva luonne. ja se tykkää kun sitä hiplataan kokoaiaka ku kissaaa -ihmine o vaan semmone otus varsinki shamaanisuomalaiset. kyl rantaruottalsetkin pimut on ihan ookkoo mut ne sekoo heti firmuloista tai sit ne ei ymmärrä lätkää. ihan niinku mun pitäs ripelrtää kokoaika runoja. runot on esileikkiä ja taberman kuollut ja vitun hyvä niin. Nyt saa ottaa villajumpperin vex ja mennä suihkuun paneen muovibarbieta ihan sen takiam, et se on niin kamalaa ja sitä ei ees kuvata. näinhän hyvä filmi päättyis, mut hyvä't on ihan paskoja filkan pitää olla sikasiisti.

kaikki kuvataan ja filmataaan ja se ei tunnu oudlta tai ei saa. juuri tämä hetjki on se korkea voltti josta pitää kaskeutua kaakaolasin kanssa läikyttämättä sitä tippaaakaan.

suomeen pitäs tulla kieltolaki. on vääärin et valtio tekee rahaa viinalla . se kuuluu alamaailmalle ja meitille hulttioille kuten mä. mä olisin hyvä myymään vinaa. en itse dokaa kun humeita ja alkoholihan on säilöntä- aine tai sillä voi pestä pään ja saunassa ehdottoman tärkee kun pitää saada se nassaus. kunnon nassaus on koko jutun pointti et jotain tapahtuis ja tapahtuu. oletko valmis ihan mihin vaanleikkiin....aikuiset leikkivät virastotöissä ja se on perseestä, mut konttoreissa kuulluu olla enämpi naisia ku miehiä joita ne muuteskin tuntuvat pompottavan virastoissa. jotenmonissa virastoissa pitää puhuttaa joku irmeli joka oikoo ladun ja voi ottaa suihin, mut ei se mitään kyl sen kestää ku on mies ja hyvä mielikuvitus ja elää samanaikasesti eri muissa rinakkaistodellisuuksissa ja tekee yhteistyötä unissaaan muitten shamaanien kanssa ja muuteskin tajuaa, et unessa olon illuusiostakin totuutena on luovutttava unohtaaksen kaiken ja tyhjentääkseen päänsä. nyt otan bongin perkele.

täs on spokki lennonjohto tornissa tuliko äänityksestä hyvä vai paska.
yleensä biist paranee kaikki ja aina-ihme juttu kun kaikki vimeinkin yhdistyvät toivaksi kokonaisuudeksi. kyl tää työstä käy.

Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ

mul on juuri nt tuo takki päällä mut fleda on hieman pidentynyt mut ei jurikaan näkyvästi -vaikee olla olemnatta komee näin kauniissa maailmassa joissa on kauniita ihmisiä ja viimesen päälle kurvii ja vauhtii sekä tsupaa joka kulmassa lutkuttamassa jotai pokaa. kikkifiksari, sanoo piristä tykkäävä kokku jonessi.tuli remun haastattelu ja se sano mua joksiki koppolaks tai jotain, mut kuka muistas kaikkien nimii. siks kai on facebookki.

aida
aida

tässä on venäläinen autokauppias mimmi moskovasta ja on aika bööna ja pyörii pintapaikoissaa eikä oo muutenkaan mun makuun. mä tykkään semmosista jokka antaa mulle enemmän tilaa eikä oo olgatäti ja iraida mun kimpussa jossain helvetin siperiassa, rakkaus on todella psykoosi, mut sitä on joskus niin pehmee ku naine katsoo sillä ilmeellä ja on kuin seireeni. sut o huumattu!

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

= nerous =  1

subutex pala muka pitäs pilkkoo paloiksi mattopuukolla ja laittaa moneen hihaan eikä syödä niitä kaikkia niinku mä söin ajatuksissani piti ottaa päänsärkyyn jopku, mut ei mun tutas pitänyt. ohan ne kalliiita jos joku narkki ostaa kadulta mut mulle semmoset pikkutonttutytöt tuovat kaikenlaista ja mielistelvät minua -emmä oo naisvihaaja, mutten rakastunut vaan valtavan ihastunut et oon jatkuvassa ulkoruokinassa mielummin ja bändin kans ku meeen psykoosiin ja alan rakentamaaan sitä korkeata kivilinnaa tuonne mäelle.

turkan joukoki oli nähny täällä esihistoriallsia kiviä ilmoitti mutsi luuriin.mjaaa...ei sil mitää asiaa oolllut. sen mielstä turkka on linsssiluteeksi alkanut -en usko, mut äiteille kannat muuta ku sanoo; MMMJAA" SIT GURU SOITTAA JA SANOO ET SE TULEE TÄNNE. EIELN MEINASIN hypätä autosta jollei se lopetas sitä pulinaaanasa ja lopuhan se. pitää olla jääräpää, et pärjää. fiksut ei pärjää vaan niistä tehdään jehovantodistajia tai jim-teeveläisiä maailmanlopun pelossa eläviä koiranaivoja -mun koira taas on ihmisen järjellä varustettu, mut se onkin salaisuus. se herättää aina mut oikeeeseen aikaan.

Lausuuttiin basistin kanssa gurun runokirjaa ja se kuullosti loistavalta -meitä on bändi joka tajuaa sen kirjan, jos ei ymmärrä sitä pedanttia lyriikkaa jossa on ainoastaan riisuttu asia.

Zen uskon perusideahan on se, että lopulta pitää luopua turhasta uskostaankin.

nonni. nyt gurun auto tuli pihaaan ja kirjailijanero saapuu varkain kuin kisssa passattavaksi, koska se ei oo vaivautunut opetteleen vääntämään edes sätkää ja on muuteskin patalaiska. sitä on kiva kiusata -se tekee hyvää keuhkoille ja pääsemme etsimään myöhemmin sieniä mahdollisimman pitkällä tieltä ja autolta. kirjailija menee sekaisin ku piristä ku se polttaa sauhuja. sen käteen ei saa antaa liikaa sauhua -se tulee vauhtisokeeks ja on maanisempi kuin mä ja kelaaan et pirtäsköhän vetää pitkästä aikaa vauhtia et vois verrata. ei kukaaan voi olla pilvikoukussa ja käyttää sitä'väärin paits boheemi hovikirjailijamme. siltä voiskin pummia sinisen pamin -hyvä idea....

nerot on rasittavia. ihmisten pitäs olla ilman ohjelmaa ja lakata pyörittämästä maailmaa ja lopettaa haaveilu ja alkaa syömään kolmisuuntaisia mielialalääkkeitä joilla saa päästä muusia samalailla ku jim-teeveläisetkin.


=SieniRuudusto =  1

sain nukuttua vaikka oon narkkaillut koko yön ja olo on mitä mainoin -tänään kylläkin nukun makeasti ja poltelen sauhuja vesipiipulla niin ei tarvi kokoaika väääntää jointia vaan käytän tyrmäystekniikkaa ja elän unimaaailmoisssa. kitarasoittotreenit tulikin jo pidettyä ja formuloissa voitin mun motoriikka on ween hyvä eli on sekopäisenä terävämpi ja selvempi ihminen ja motoriika toimii nin hyvim ja tunnen itseni sangen ripeäksi. tietokoneeella keksken kisaa parkkeeraan formnulani nurmikolle ja haen kaakaota ja jäinkin komanneksi -tyhmä taktiikka tallilta. mut se oli tallimääräys.

matti nykäsen kandeis tutustua formula ekkelstonin tyttäriin -se tonen on ihan mirvan näköinen ja toinen mervin.
matin kootut viisaudethan kuntelöin kun basisti luki sen krjan ääneen paukuissa ja se kiinnnostaa mua nyt vitusti.

pitäsköhän mennä naisiin tänään liikenteeseen ku on ollut bändin kaa naimisissa. nähdä muitakin ihmisiä jokka tekee normi jutuja mitä lie.
niin tässä voi olla sen verta säälittävä pian et joku pikku enkeli voi pelastaa päivän muuutttmaan toiseksi kuin jatkuvqaksi unennäöksi. basistin tyttöystävä laitto mulle keskelle ottaa silmän et mä oon naimisissa.

ihmisillä on semmonen tapa et ne kulee pois ja jokku tarvii aikaa enempi ja toiset vähempi sen asian ymmärtämiseen et sen kaveri on vaihtanut hiiippakuntaa eikä soita enää kitaraaa. Meidän kitaristien joutaakin kuolla jollemme laula ja omaa bändiä -muuten rämpytåämme oldmania kadulla siinä bkuesristeyksessä johon pääsee kun on syönyt oikean määäräään oikeita sieniä.

täs on laura. lauralle terkkuja.

waiting for my god
waiting for my god

tässä taas on mies joka tietää kaiken
-hän on tullut tänne tulevaisuuudesta
ja on unihamonani monissa unissa shamaanina

sienipaikalla oli viimeks tämmönen kullanvärinen kissa jonka me gurun kaa nappaamme mukaamme jos sil ei oo omistajaa. kissat näyttävät auliisti sienipaikkoja niityillä ja metsissä -tosin ilma kissaaakin pärjää, mut sitten se kissa tulee mukaan matkalle. kisssaa ei saa silittää vaan hieroa, nin se alkaa näyttämään sieneltä jollan on pianonkoketinhampaisto ja ottaa yksi koksketin kerrallaan irti ja ne maistuvat ihanpiparmintulta. tajuat olevasi taikapaikassa ja aika on pysähtynyt -15:15 näyttää kello ja olet ostanut lisä aikaa madonreikiä varten. ne ovat semmosia oikoteitä joilla pääsee suoraan asian ytimeen ja takas mut ihan eripaikkaaan takasin. aikaavaruudessa paikalla ei ole merkitystä kaikki ihastelevat kellojaan ja puhuvat paljon asioita kännyköillään ja haluan pois. Ja otan ajan pois sen pysäyttämällä sen.

Ihmisten ajatukset voi lukea heidän puhekuplistaan ja monet ihmiset ovat täynnä roskapostia ja ovat muutenkin tolaltaan ododotaen lopunajan koittaneen -JIM-teeveeläiset ovat vammaisia päästään. Heistä on normaalia pitää päässäään koaika telkkuria polottamassa irakin iskusta siin e ja tääne ja sataa eteläsuomesa ja pohjosesa paremmin. JIM-Teeveläiset juovat olutta tavallista enempi.

Jim-telkkuri tulisi lopettaaa valtion toimesta. JIM_TV tekee ihmisitä pelkureita jokka jos jotain tapahtuu luulevat että auton hanska lokerossa on ase kuin taikaiskusta JIM-teeeveläiset eivät osaa edews pölliä kaupasta. JIM-teeveläiaset pitäs ampua. jim -tteveläinen tuli ja kysy misssä nitä sieniä on ? näytin ylös korkealle et tuolla vielä korkeammalla puussa ja odotin kunne tyhmä JIM-teeveläinen tippuu vanhan vaahteran oksien katkeillessa. PLÄTS kuoe paska kule .vitun JIM-TV.

ihailen mainoksia ja tajuan etä se onkin jonkun naisen kaulassa roikkuva koru. hän ei ole jim-teeveläinen ja olen entistä varuillani. joo kyllä tämä on peili. katson peiliin ja näen mukavan näköisen ihmisen ja kun katson toista kertaa katson kissaa silmiini. minä olen kultainen kisssa ! otan kultaisen kissan hahmon unennäössä ja pidän hulen eteivät hillittömät voimat anna täyttää kekenkä vaan piipuani, vaan sen pitää osata hieroa kultaista kisssaa ja olla välittämättä JIM-Teeveläisitä koska hiedän on pultattu teräksiseen vaijjeriin ja lähetetty satamaan kontissa hulluuden luovassa satamassa.

puhdistan vesipiipun ja kerään öljyä jolla voi nukkua 12 tuntia putkeen jos tipahtaa. kukkaaa on, ja aloitan vesipiipun täytön


= aini tää elokuva nimeltä romania =  1

älä luota kehenkään ja hyvää joulua -usko poias" teluksssa mene nironfilkka jonka aijon jumittaa. tompalle lainasin kitara delay -sillä saa hyvii saundeja kitaraan. tomppa on kaa multiartisti 5tai jioku niinku ittekkin. mut musa on aina tässä gloory hallelujaaa. musiikin kans on helpompi olla naimissisa ku ihmisten. muusikot ovat iso syvä huora joka räjähtään viimeiseen seitsemänteen skaa^la nassahtaa kivasti jas pling otan sauhut käärin jointin ja meen koiran akaa ulos ku tää leffa päättyy. yöllisistä ääniä voikuunnella. mäkin kuuntelen tota leffaa en katso:D

vaikka onhan niro hyvä ukko, mut ei mun pidä sille persettä antaa ku joku homo. mä oon epäonnistunut homoihmisenä ja olen ylpeä huonoudestani.
toi elokuva äijjä mitään tiedä .ö mulla kin on paljon mehukkaampaa juttuu, mutten kertois. viisas huuta kaiken heti ulos tai pitää päänsä kii.

Tän on pakko oll a ompelukone tuon äänen ja sit morsetin siistii

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

vain nopeet elävät, vittu ihmiset ostaa kaupat tyhjäks, et kuden jälkeen on tyhmä mennä kauppaan ja jouduärjämään ilman suklaata mikä hieman vituttaa, mut mä kestän tän ja imen näitä kurkkupatilleja fazerin kuutioita. näåä on hyvii ku on poltaanut sauhut ja juo kaakaoo ja imeskelee tätä. mul on tosin kakkaokin loppunut, mut en mee paniikkkiin -jos meen niin otabn morfiia tai rauhottavia onnex maailmassa on paljo erilaisia kamoja joka paikassa ja ruusnnuppun puhkeaa lehteeen ja minä haluan paljon ebnemmän kuin mirtä nuyt haluan -booheeemia nöyryyttäå. romanialaiset saa samaa liksaaa ku suomalaisekkin kelaihmiset joten nää pummit on ihan ammattilaisia friikeja ku intiassa tossa kerjääämistaiteessaaan josta mä en tykkää. mut ei tykkää kaikki romanialaisekkaan muijjat et niitä pidfertään pummeina et maailmalla on niistä semmonen kuva. se on median luopmaaa sotaa joka on jo käyty -eli turha analysoida enään:)

AIDA
AIDA

tässä on tyypillinen romanialaeinen joka saa kelasta 3-400 ekua kelasta kuuklaudesa. romanian kerjääviä mustalaisia tänne halua ees haagertit:D
tuokoon telkkuri sedät itte ne tännne. tää tärvää rahaa shampoooseen ja porfyymiin ja polttaaa suhuja eikä pummi keltään mitään


#Artisti Skarppaa #  1

joo, mä oon ihminen joka osaa olla sekaisena skarppina _ainawqalmiina...ainoastaan me sarjakuvamaisert hahmot pystymme olemaaan oikeasti kivoja eikä olla mitään taskuvarkaita. pelaan tosin korttia isoitakin rahoista koska immagoon kuulu se ja rööki on osa tätä kombinaatioo. rööökiäväaätessä röökinpapreista tehdään pupuja - Tätä ei saa sit kertoo kaikille. kaikki on just sopivasti
-poltab svukkeen ja uhgun tarmoa
-tiedän että olen hieman hassu monissa asioissa ja sen takia koira on muutenkin välttämnätön terapeutti kuuntelemaan kun laulan sille kolme tuntia yhtiä úusia juttuja -semmosta filkamusaaa...

aina pitää kehitellä kaikkee jos haluaa pyörittäää mailmaaa -pyörittäjiä riittåää ja kaikki saavat pillluapäivä julistetaan alkaneeksi. mut jokkut daamit pitää hoitaa pumpukilsssa ja antaa niille ooppiumilla puudeleoitu villakoira joka laulaa kuin kanarianlintu ja ei räksytä. IHMEELLISTÄ. EI OLE TOTTA ; HÄN KYSYY MINULTA MIKSIN MINÄ OLEN SURULLINEN JA MINÄ VASTAAN. sIKSI KUN SINÄ ET SEISO PÄÄLLÄSIN NIIKUIN MINÄ -MINUN PITÄÄ OLLA ROHKEA JA TEKEYTYÄ HUOMAAMAMTTOMAKSI JA OON OLEVINANNI TÄYSIN VÄLINPITÄMÄTÖN. NOITUUS MUUTESKIN TOIMII.

mä laitan kuva yhdestä mauzista. se on jo joku ampunut. mut se laulo hyvin räppii ja ujiostu silleen söpösti kun olimme nuorempia -se oli seksikästä.

Hän käytti piriä ja mitä vaan kokoajan -niinku mä.

mut se ei osannut skarpata ja se veti liikaa.

ei kama tapa, vaan liika kama.

Mun Mister Hook JONES (ENLANTLAISET EI BOnjaa koukku jonee sit yhtääntai jokkut saksalaiset. sakasalaiset on moottoroinut ranskan kaa tän euroopan ja brititit joutuu siirtymään oikeansuuntaiseeen liikenteeseen vuonna 3450 eli on ne aika jääräpäitä.

prpofiiliin kuuluu olla narkkari ja se vaatii veen hyvän kunnon. pitää olla maalla, ilmassa, vedessä ja tulessa kuin kotonaaan. siihen ihan on tää pohjola -pitää sattua.rakkaus satuttaa aina tai onhan niitä toisenlaisia, mut itsestäni minä puhun ...en tunne muita. ystäväni tällä planeetalla tuntevat minut paremmin ja se riittää. eihän sarajakuvbahahmop voi olla oikeasti olemassa vaikka voikin.

kuka sekoo sähkä rahaan, kuka kanaa keikuttaaa ei mun tarvi aina nauraa, näyttä suuntaa tulevaa. En oo kartta keppi,
helppoheikin esileikkiin uutuisretki päättyy. kaivosta kasvaa lisää maailmoja täynnä sammakoita. sammakoita ihmisten suihin.

aurinkolaisien käyttö peittää rockstaramaisen säteilyn ku silmien pitää säihkyä kuin enekelillä. ja muuteskin jos joku boxailee niin lasit aina hukkuuu ja niitten taaakse pääse piiloon. artistin pitää olla esillä ja olla skarppina. artistin oletetaan olevan sekaisin koska hän soittaa bändien kansssa ja ulisee omituisesti. kitaralla on kyl upee soittaa meen ostaan tolle laatikon ja jotain sälää huomenna tai joksu....asioita on ja tuupatan mulle, mut asiat jokka tapahtuvat on jo nyt. ei ole ylimääräistä aikaa. on uhrauduttava jos haluuu vetää parivuotta keikkaaa ja sit breikki.

Sit voiskin olla valmis vaikka näyttelijäks tai lataaamooon. mä tykkään juuri nyt soittaa semmosta musaa jota on kiva tanssia tai sit ihan draaamaa ja neljä viis kappaletta enintään 3,5 minsan biisejä. 2 minuuttiakin on joksus liian paljon mut semmosta y

Seuraavksi mä maalaaan taulun. onkohan mun ADHD -joo, koksa se jotenkin rauhottin enmpi ku mikään muu joka oli pienoinen ihme. suomessa kasvaa paljon yrttejä maassa joita meeen aamulla poimiin -sieniä mmmmnam .....hullunruohoo olis kans upee löytää. sitä ei saa anataa ihan kailille jolla o herkempi pää ettei ne kilahda.

siistii kun joskus kilahtaa oikeen kunolla:D

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

Zombie eiku Hook Jones.....Ihan älyttömästi sivuja joita oon kirjoittanut. johtuuu nuukuudesta -jugend mustalainen ja korttihuijjari. On hyvä tietää et aina voi voittaa paremminkin ja aina voi käydä paskemminkin. kaikki sfääärit pitää saada iholle ja musaan ja tuntuun kuin olis olemassa. kylmä tuuli ei saa jähmettää, vaan kangistaa.

ihmiset jokka ei käy saunassa koskaaan ovat rajoitteisia ja heitä ei saa sortaa. he ovat uhreja ja asuvaut slummissa nokialla tai ylöjärvellä tai pirkklan kystillä tai pispalasa. 3 h uonetta ja naaapurit kaikki niin pilvessä et ambulanssi. E i saa sanoo piipaaa ku ambulanssi sanoo niin, "sä et oo ambulanssi"Sä oot kävelevä mielisairaala ja mä en pääse sua pakoon kun sä ootkin mä: MITä vittuu se olikin peili. täs on ilmaaukko tyjiö joka poukkoilee täplänä ja ohjaaan se tietokoneeseen munimaan kultaisia muniaaan ja rikastuttamaan kaikkien ihmisten kohtalon kurjuudellaan. aaamen -iankaikkisesti.

losauta vielä ihan varoix jos ei niksahtanukkaan. laske alas molemmat luodit. ole mies, äläkä mikään sarajakuvamainen söpöliini joka mussuttaa sukjalaapuuroo. kun köyhät kiertävät oravan pyörässä voihkien kuinka asuntovelat painaaa ja niitten korkoja pitäs laskee. asunnot pitäs laskee. yksi ihmine tarvii vähintään kolmesataa neliötä lämmmintä tilaa tullakseen miljardöööriksi ja omistamaaan rahanpesun, pankin sekä kasinon -kätsyä. amazoniassa kaikki on mahdollista ku oikeen silmät lupsahtaisivat, mut ei. ne tykkäs levätä ja kuunneella joku biisi

....vaikee ku nimi vaihtuu vanhaks takas, mut on zombiena oleminenkin helvetin paljon skarpimpaa ku mesia esittää. zombie ei ole tahdoton , vaan mahdoton ja silloin taas taikuri itsekkin häämästyi ja katosi aika avaruuteen herätäkseen.


Seuraava